Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Erilaisia unia  (Luettu 3001 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
miix
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 53



Profiili
« : 09.02.2014 16:30:53 »

Olen viimeaikoina nähnyt aika usein vähän erilaisia unia. Toki ihan normaalejakin, mikä sitten normaalia onkaan..

Nämä erilaiset unet ovat erittäin todellisen oloisia, tiedostan kuitenkin, että ovat unia. Niissä kuuluu erilaisia ääniä: koputuksia, oven narinaa, paukahduksia, puhelimen ääniä, kerran eräs työkaveri sanoi erittäin selkeällä äänellä yhden lauseen. Nämä ovat niin todellisia, että herään niihin. Jos vaikka kyseessä on ollut koputus niin pitää ihan mennä katsomaan, ettei oven takana ole ketään. Tiedostan myös siinä unessa aina mistäpäin asuntoani kyseinen ääni tulee.
Näitä on tämän vuoden puolella ollut jo useita, tuntuvat lisääntyvän. Tuleeko kellään mitään ajatusta tästä?
tallennettu
miix
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 53



Profiili
« Vastaus #1 : 17.02.2014 18:36:28 »

Kiitos EgyptianMau.

Tuo voi hyvinkin pitää paikkansa, että minua herätellään näkemään suuntaa tai ratkaisua - ei vaan näy vielä ainakaan. Murheitakin on, eikä niillekään ratkaisua. Omaa aikaa ei kyllä puutu, sitä on liikaakin.

Viimesin tuon kaltainen uni oli lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, oli kovaa pauketta muutamia kertoja (ehkä koputukset ei riitä herättelemään  Undecided ) Viime yönä sitten oli vähän erilainen, ihan kuin joku olisi tullut makuuhuoneeseen ja olisi ollut tulossa sänkyyni nukkumaan. Heräsin siis siihenkin, mutta en uskaltanut kääntyä katsomaan. Oli vähän pelottava fiilis.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: