Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Syntymäkartta ja suuri risti  (Luettu 3673 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Miia
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7


Profiili
« : 09.04.2014 08:51:13 »

Hei,

Voisiko joku ihana sielu auttaa tulkitsemaan karttaani (liitteenä) ja suuren ristin merkitystä siinä. Viime viikkoina/kuukausina on ollut aika levoton olo ja kun olen aina nukkunut yöni levollisesti niin viime yönä oli jatkuvaa omituista heräilyä. Haluaisin ymmärtää mistä tämä kaikki johtuu.

Kiitollinen kaikesta avusta.

tallennettu
Hamal
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 373



Profiili
« Vastaus #1 : 10.04.2014 19:03:52 »

Jaa-a, Uranus ja Pluto ovat varmaan myllertäneet sun kartalla enemmän tuossa muutama vuosi takaperin. Saturnuksen tuleva oppositio Kuulle lienee tässä se päivänpolttava asia. Tunne-elämään tulee myllerrystä ja "kantapään kautta" puhdistumista. Jotain käytännön muutoksia esim. kotona voi myös tulla. Saturnuksen transiitti Kuulle on siitä inhottava että unirytmi ja henkinen tasapaino voi kärsiä jo hieman ennen tuota transiittia. Siitä huolimatta, tuo transiitti on hyödyllinen sillä se pakottaa sua käyttämään henkisiä voimavarojasi oikein. Tätä kautta tämä kokemus voi muuttua jopa positiiviseksi.
tallennettu
Miia
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7


Profiili
« Vastaus #2 : 11.04.2014 13:15:55 »

Kiitos teille molemmille vastauksista Smiley. Hitusen pelottavaa, mutta pakkohan se on sitten läpikäydä mitä tuleman pitää.
tallennettu
meimi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1017


Astrotumpelo


Profiili
« Vastaus #3 : 11.04.2014 20:51:58 »

Pelko on ihan turhaa!  Jokainen kokee transiitit omalla tavallaan, ja turha pelko estää kokemasta transiitin hyvät puolet.  Elämää tämä vain on!

Astrologian tarkoitus on valmistautua tulevaan, ei pelätä sitä.  Vähän niinku Pekka Pouta katsoo karttaa ja sanoo, että tänään ei ookkaan poutaa, ota sateenvarjo mukaan. Siitä ei pidä masentua eikä pelästyä, ottaa vaan se sateenvarjo mukaan jos ei halua kastua välttämättä.   coolsmiley Jokainen kokee niinsanottuja haasteellisia transiitteja elämänsä aikana useita.  Älä pelkää vaan elä!
tallennettu

aurinko jousimies  kuu vaaka  askendentti kauris  merkurius jousimies  venus skorpioni  mars jousimies  keskitaivas jousimies

Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: