Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Suuri ristini? jhelp:)  (Luettu 2828 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sydänpuu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 265



Profiili
« : 11.04.2014 23:34:48 »

Heippa!

Voisiko joku ihana vielä vilkaista minunkin karttaani ja tuota suurristiä. Viime päivinä olen tuntenut tarvetta selvittää vanhoja riitoja ja roikkuvia tilanteita..tehdä päätöksiä. Tuosta rististäkö se johtuu? Onkohan painetta tulossa vielä lisää? Kiitos jos jollakin olisi aikaa  smitten
 
tallennettu
Ritsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 715



Profiili
« Vastaus #1 : 12.04.2014 04:13:05 »

Voisi varmaankin liittyä tuohon Venus oppositiossa Venukseen transiittiin, joka aktivoi suurta ristiäsi. Siinä on nyt tällä Venuksen kierrolla yhtymässä henkinen Neptunus. Ja molemmat ovat voimakkaassa merkkisijainnissa. Merkuriuskin on nyt samaan aikaan ollut viereisessä merkissä suunnilleen samoissa asteissa. Oman mausteensa tuo juurikin tuo syntymäkarttasi 11. huoneen Mars, joka on myös 6 asteessa.

Kannattaa mielestäni ainakin oman päänsä sisällä selvitellä asiat vanhojen "vihollisten" kanssa. Eli antaa anteeksi itselleen ja toisille teot, jotka he ovat tehneet tiedostamattaan, sekä koettaa ymmärtää molempien osapuolien näkökulmia. Anteeksiantamalla ja ymmärtämällä toista ei menetä mitään, mutta voi päästää itsensä karman kierteestä osoittamalla rakkautta. On tietysti plussaa jos kohtaa henkilöt kasvotusten, mutta pelkkä oman asenteen/kaunan muuttaminen on jo erittäin hieno asia. Neptunus tulee vielä peräytymään ja etenemään muistaakseni suunnilleen noiden asteiden yli, joten jotain näihin asioihin liittyvää saattaa olla vielä luvassa.

Tuossa jotain näkökantoja kysymykseesi. Toivottavasti näistä oli jotain apua ja ehkä innostut tutkimaan näitä sijainteja vielä enemmän. Smiley
« Viimeksi muokattu: 12.04.2014 04:16:53 kirjoittanut Ritsa » tallennettu
Sydänpuu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 265



Profiili
« Vastaus #2 : 12.04.2014 21:00:49 »

Kiitos paljon Ritsa  smitten Kyllä tosiaankin innostaa tutustumaan paremmin noihin sijainteihin!  smitten

Juurikin olen pyrkinyt selvittämään vanhoja asioita. Vaatii kyllä uskallusta ja itsensä ylittämistä. Samalla silmät ovat avautuneet suhteessa omaan käyttäytymiseen( ja siihen mikä on mennyt aikaisemmin pieleen) kun nyt on tilanteita päällä jos onkin yllättäen eri roolissa kuin aikaisemmin. Samoin päällä on ristiriidan kokeminen siitä onko tarvetta/oikeutta alkaa penkomaan asioita ja se hämmennys kun huomaa, että onnistuukin vain puolittain näissä "haasteissa".

Olen kiitollinen jos jollain tulee mieleen vielä jotain kertomisen arvoista tuosta kartasta:)
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: