Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Unet puolison veljestä  (Luettu 3987 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
mimma85
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« : 23.03.2015 12:07:13 »

Syksyllä näin unta että riidan päätteeksi jätin mieheni ja aloin heti seurustella hänen veljensä kanssa.Oli todella ahdistava uni ja herääminen oli helpotus. Viime viikolla unessa suutuin miehelleni sotkusesta vaatekaapista ja jätin hänet ja taas aloin heti seurustella hänen veljen kanssa.Herätessä olin paniikissa ja oli pakko tarkistaa kuka siinä vieressä makaa.
Tulen miehen veljen kanssa hyvin toimeen mutta en ikinä voisi hänen kanssaan seurustella tai mitään muutakaan.Osaisiko joku sanoa mitä nämä voisi tarkoittaa??   Embarrassed  tickedoff
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #1 : 23.03.2015 12:17:55 »

Mitä luonteenpiirteitä tai ominaisuuksia miehesi veli edusta sinulle? Ehkä uni vihjailee, että haluaisit nähdä niitä/toivoisit niitä ilmenevän myös miehessäsi. Henkilöt unessa edustavat usein juuri niitä luonteenpiirteitä/ominaisuuksia, joita unen näkijä mielessään heihin yhdistää.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
mimma85
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #2 : 25.03.2015 10:03:07 »

Veljessä ei ole kuin se rauhallisuus/stressittömyys minkä voisin puolisooni ottaa.Voiko noin pieni asia tämmösen laukasta?Mut on kyllä ihan järkeen käypä.  :Smiley
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: