Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mikä kannattaa huomioida rakkausasioissa  (Luettu 3506 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« : 02.05.2010 12:10:05 »

kuten voi huomata, olen siirtynyt tutkimaan Hikipediaa, joka näyttää tuntevan aihepiirit tarkemmin kuin astrologia, henkisyys, ja menneiden elämien kaivelu..

harka jousimies kaksoset kalat kauris leijona neitsyt oinas rapu skorpioni vaaka vesimies sopii kaikille
Määritelmiä
[muokkaa] Ihmisten määritelmä

Rakkaus on ajanjakso yksinäisyyden ja kyllästymisen välillä. Se on akuutti mielenterveyshäiriö, joka ilmenee aistiharhojen lisäksi myös fysiologisina toimintoina, esimerkiksi sydämen sykkeen nopeutumisena ja kasvojen punastumisena. Tila on vakava ja rakkauteen sairastunut ihminen tarvitsee nopeaa mielenterveydellistä ensiapua. Tällöin kannattaa hetimmiten ottaa yhteyttä lääkäriin!
[muokkaa] Uskovaisten määritelmä
Ulkoistaminen - päivän Sana!

Heille Jumala on rakkaus ja aikaansaa tämän artikkelin osittaista päällekkäisyyttä Jumala-artikkelin kanssa. Koska he ovat ulkoistaneet rakkauden, ei sillä ole mitään tekemistä ihmisten kanssa. He eivät tunne rakkautta itsessään, vaan palvovat sitä ulkopuolisena olentona. Tämä onkin erittäin järkevä tapa käsitellä niinkin räjähdysherkkää ja tulenarkaa asiaa kuin rakkaus.

Uskovaiset ovat tämän vuoksi turvassa kuin herran kukkarossa.

Uskovaisten näkemys Jumalan rakkaudesta eli ”Rakkauden Rakkaudesta” on, että Jumala ohjaa rakkaudellisesti vitsauksillaan. Kun ihmistä tai eläintä rangaistaan omien, ryhmänsä tai jonkun muun pahojen tekojen vuoksi, hän vapaaehtoisesti välttää toistamasta virhettään. Voidakseen mahdollistaa tämän, Jumala loi ihmisille vapaan tahdon: ihmiset saavat aivan itse päättää, kunnioittavatko he Jumalaa vai kokevatko he itkua ja hammasten kiristystä. Kaikki mikä ei tapa, ohjaa ihmisiä kohti hyvää.
[muokkaa] Evolutionaarinen määritelmä
Pfizerin hyvien ihmisten vuoksi evolutionaarista rakkautta voidaan ostaa nykyisin pillereiden muodossa.

Evoluutikoilla on kaikista ihmisistä poikkeava näkemys rakkauden olemuksesta. Heistä se on luonnon patentoitu metodi, jolla ihmiset huijataan kahdentamaan sisältämäänsä DNA:ta. Ikään kuin ihminen olisi vain kemiallista informaatiota. Evoluutikkojen biologinen rakkauskäsite tarkoittaa, että rakkaus olisi täysin erottamattomissa suklaan syömisestä samalla, kun valtaisat liekit syövät rahojasi. Jonkinlainen pakottava tarve – kipunautinto, euforia – epätoivo-cocktail, jonka aivokemia tuottaa.

Ainut evidenssi evolutionääriselle rakkauskäsitykselle on, että evoluutikot saavat joskus pimppiä, ja he yleensä luulevat olevansa rakastuneita tähän tyttöön. Sukupuolet voivat olla tässä myös toisin päin. Evoluutikkohan ei voi olla homoseksuaali, koska homot karsiutuisivat luonnonvalinnassa, joka on evoluutikoilla korkein ja ainut ihmisen kelpoisuuden mittari.
[muokkaa] Hollywoodin määritelmä
Hollywoodin näkemys

Hollywoodin näkemys rakkaudesta on sokerihuurretta ja jotakin, joka aikaansaa tämän artikkelin osittaista päällekkäisyyttä seksin kanssa. Hollywoodin rakkaus korreloi himon kanssa, ja se muuttaa ihmiset aivottomiksi ja tuhmiksi olennoiksi. Pysyvästi.
[muokkaa] Skeptikoiden määritelmä

Koska kukaan ei ole nähnyt rakkautta eikä ole mitannut sitä, ei rakkauden määritteleminen ole kovin järkevää. Siinä missä suru voidaan nähdä surullisena ilmeenä ja ilo hymiönä ja näitä voidaan mitata epäsuorasti, rakkaus on aivan erilaista. Skeptikoiden määritelmässä rakkaus on suklaarasia. Luultavasti rakkaus on siis jonkinlaisessa rasiassa (jota ei ole havaittu mutta mittaustuloksia haetaan innokkaasti kuin Higgsin hiukkasta), ja sen yllä on ehkä tinapaperia. Luultavasti joku syö ne maukkaat suklaat ensin, ja sinulle jää vain ne pähkinäiset, joille olet allerginen.
[muokkaa] Rakkauden alatyypit
"Tuntemattomat ovat rakkauden tiet" sanoi runoilija. Vieläpä saman kuvan äärellä.
[muokkaa] Vasikanrakkaus

Vasikanrakkaus on vasikoiden eli nuorten nautojen rakkaus jotain poliisia kohtaan. Tälle poliisille nämä vasikat sitten kantelevat erilaisia asioita ja esineitä.
[muokkaa] Lähimmäisenrakkaus

Lähimmäisenrakkaus on rakkautta, joka kohdistuu niihin ihmisiin, jotka ovat sinun lähelläsi. Tämä on usein sukulaisiin ja tuttaviin ja ystäviin kohdistuvaa rakkautta, joka voi aktualisoitua jopa nepotismina. Lähimmäisenrakkauden teesi on Rakasta lähimmäistäsi – ja vihaa kaikkia muita.
[muokkaa] Poikarakkaus

Tämä rakkaus on pojan ikävää toisen luo. Liittyy olennaisena osana homoerotiikkaan.
[muokkaa] Oireet
Sitä se teettää!
Diagnosoi vakava tapaus.

Rakastuneiden ihmisten käytöksestä on huomioitu, että rakkauteen tarvitaan vähintään kaksi ihmistä. Eräissä tilanteissa jo kolmen ihmisen keskinäinen rakastuminen voi johtaa vakaviin seurauksiin. Ihmisten keskinen rakastuminen näkyy normaalin ihmisen näkökulmasta kuvottavana toimintana. Rakastuneet voivat painaa huuliaan yhteen ja jopa työntää kielensä toistensa suuhun, minkä normaali ihminen ymmärtää hyvin epähygieeniseksi toiminnaksi.

Rakastuneet ihmiset harrastavat usein seksiä, etenkin jos uskovat Hollywoodin näkemykseen. Rakkauden kroonisemmissa, ns. ”parisuhteen” vaiheissa he kuitenkin lakkaavat harrastamasta seksiä keskenään. Joskus kuitenkin tapahtuu ”vahinko”, jolloin saattaa seurata sukupuolitaudeista kamalin: elävä lapsi. Tästä syystä näitä pikku perkeleitä kutsutaankin leikkisästi ”rakkauden hedelmiksi”. Kyseinen ilmaisu kuitenkin hälventää näiden ”lasten” vaarallisuutta ja elinikäisyyttä. Pahimmassa tapauksessa ne ovat riesana koko loppuelämän. Seksin harrastaminen ei siis ole hyväksi rakastuneille ihmisille, koska uhrit saattavat jopa joskus mielenterveyshäiriöhallusinaatioissaan "haluta" lapsia!

Vain evoluutikot uskovat, että tämä lasten haluaminen, vauvakuume, ei olisi sairaus. (Vaikka jokainen täysijärkinenhän näkee sen jo nimestä!) Heistä heidän suttuisien geeniensä levitteleminen on elämän tarkoitus. Vaikka taudeilla ei oikeasti ole mitään tarkoitusta, ne vain ovat. Ainut hyvä tauti on tuhottu tauti.

On epäselvää, onko rakkaus tartuntatauti. Ja jos se on tartuntatauti, niin onko se pelkästään elämätaudin sivuoire, joka joskus nousee esiin. Se kuitenkin tiedetään, että jos joku tyttö menee naimisiin, hänen naispuoleiset ystävänsä menevät pian naimisiin myös. Miesten puolella rakkaus ei kuitenkaan näytä leviävän samalla tavalla.

Mutta toisaalta: rakkauden seuraukset ovatkin miehille vaarallisempia kuin naisille.
[muokkaa] Rakkauden seuraukset
Nancy Pelosi ja George W. Bush kuluttavat aikaa ja resursseja. Aivosolut ovat jo menneet. Jogurtti odottaa takahuoneessa.

Oli Rakkauden määritelmäsi sitten mikä tahansa, kaikki tahot ovat sitä mieltä, että rakkauden seurauksena on ajan, rahan, resurssien, aivosolujen ja jogurtin tuhlaamista.

Rakkauden seurauksena nainen alkaa olla oikeassa ja syntyy parisuhde, joka toimii naisen logiikalla. Rakkauden seurauksena mies muuttuu aivottomaksi naisen seuraajaksi ja naisesta tulee miestä ohjaava narttu. Joka on vieläpä luvan kanssa pahalla päällä säännöllisesti ainakin kerran kuukaudessa.
[muokkaa] Mielenterveyshäiriön ensiapu

Ensiapuna rakastuneen henkilön on aloitettava välitön himoitseminen jotain sellaista ihmistä kohtaan, jota kohden ei rakkautta tunne. Eiköhän se rakkaus siitä tokene.

Joskus tällainen vastaamatta jäänyt rakkaus on kuitenkin sangen krooninen. Näissä tapauksissa rakkauden saa yleensä pois vain seurustelemalla tämän toivottoman kohteen kanssa. Kokemus murskaa pienen unelman ja järjestelmä palaa normaaliin turvalliseen uomaansa – juuri niin kuin pitääkin!
« Viimeksi muokattu: 02.05.2010 12:18:57 kirjoittanut ^Célestine^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1 : 02.05.2010 12:13:45 »

Naisen logiikassa päättely etenee ennalta määrättyjen päättelysääntöjen puitteissa. Perustavin päättelysääntö on se, että nainen pitää pätevyytensä ja voittaa. Päättely on pätevää, jos oletettu totuus antaa halutun johtopäätöksen totuudesta.
[muokkaa] Käsitteen kritiikkiä

On tehty tutkimuksia, jotka puhuvat erinäisen naisen logiikan olemassaoloa vastaan.

Ote naisen logiikka -aiheisesta väittelystä:

    »Ajatus siitä, että nainen on miestä irrationaalisempi ja epäloogisempi, on vailla todellisuuspohjaa, sillä molemmilla sukupuolilla on havaittu olevan yhtä paljon taipumuksia irrationaalisuuteen, mutta miesten irrationaalisuutta ei huomata. Naisten pitäminen miehiä epäloogisimpina juontaa siis juurensa miehuuden ja siihen kätkettyjen irrationaalisuuksien ihailuun ja epäkunnioittavaan asenteeseen naisia kohtaan. Odotan loogisia vasta-argumentteja ’naisen logiikan’ olemassaolon puolustajilta.»
    (tutkija)

    »Bullshit!»
    (vastakeskustelija [miespuolinen] dominoivalla miehisellä logiikallaan)

[muokkaa] Naisen logiikka käytännössä

Mahdollisesti helpoiten havaittavissa oleva naisen logiikkaan pohjautuva piirre on naisen suuri tarve luokitella kaikki elämässään, varsinkin ihmisten väliset suhteet. Päinvastoin kuin miehillä, joilla ei tunnu olevan minkäänlaisia ongelmia kommunikoida ja viettää yhteistä aikaa kenen tahansa paitsi vihamiehensä kanssa, jokaisella ihmisellä naisen elämässä on tietty status, kuten "kaveri", "paras ystävä" eli "bestis", "poikakaveri/tyttökaveri", "sulhanen/morsian", "aviomies/vaimo" tai "en tunne", ja nykyään myös "on pientä juttua". Tästä on ajan myötä seurannut, että naisella on enemmän tai vähemmän tarkat odotukset ja edellytykset muilta ihmisiltä riippuen heidän statuksestaan, ja hän saattaa loukkaantua ja alkaa syrjiä (ns. "pistää välit poikki") määrittelemäänsä "kaveria" tai "ystävää", jos kokee tämän esim. viettävän liian vähän aikaa hänen kanssaan. Pahimmassa tapauksessa ystävälliset välit katkeavat kateudesta, jolloin nainen on pahoittanut mielensä siitä, että kanssaihminen viettää aikaa myös muiden kanssa.

Toinen esimerkki on romanttinen seurustelu. Erittäin suuri määrä on tehnyt seurustelusta avioliiton kaltaisen sovittavan statuksen, jolla on omat edellytyksensä. Ns. "suhde" aloitetaan siten, että jompikumpi, usein miespuolinen, jos kyse on heteroseksuaalisesta ihmissuhteesta, kysyy "Alaks olee [yhdessä]?", ja toisen myöntymyksellä nainen ja toinen ihminen ovat siitä hetkestä lähtien ns. "yhdessä". Tämä on status, ja se edellyttää lähes poikkeuksetta kumppanilta tiettyjä asioita, kuten sitä, että sanoo tasaisin väliajoin "rakastan sinua", halaa ja suutelee, ostaa kalliita lahjoja jne. Edellytykset ovat vaihdelleet ajan mittaan, mutta kaikkina aikoina on aina noudatettu tarkasti ko. ajan käytäntöjä.  Cheesy

venus
Seksi on maailman yleisin ajankäytön muoto.

 Erilaisia seksejä

    * Avioseksi: Perinteisesti suositeltu vaihtoehto, joka on yksinkertaisuudessaan ja vakaudessaan yliarvostetuin vaihtoehto. Seksi ei tässä kuitenkaan ole kovin puhtaassa muodossa, koska siihen sekoittuu rakkautta, "kun nyt on keskiviikkoa" ja "silmät kiinni ja ajattele kotimaataa". Laimeinta avioseksin muotoa ei kuitenkaan saa sekoittaa voyeristi-nudisti -parien kokemaan näennäisseksiin, jossa voyeristi tirkistelee ja nudisti näyttelee. Tämä voi olla vaikeaa taitavallekin seksologille, koska melko usein kummassakaan ei harrasteta varsinaista penetraatiota, eikä kumpikaan välttämättä edes puhu kuukausiin toisilleen sanaakaan.
    * Salavuoteus: Modernimpi seksin versio, jossa osapuolet eivät ole naimisissa, vaan molemmat osapuolet ovat sinkkuja. Tässä riskinä on kuitenkin se, että jossain vaiheessa salavuoteus muuttuu "papin aameneksi" ja tätä kautta avioseksiksi.
    * Kaksinnaiminen: Tilanne, jossa avioliitossa elävä kohde harrastaa seksiä jonkun muun kuin aviopuolisonsa kanssa niin että tämä aviopuoliso ei tiedä asiasta. Huonona puolena kaksinnaimisessa on se, että vaikka kaksinnaija haluaisi saada salavuoteuden ja avioseksin hyvät puolet ja jättää huonot puolet, tosiasiallinen tilanne on se, että hän ainoastaan saa molempien seksin tyyppien huonot puolet.
    * Kimppakiva: Tilanne, jossa kaksinnaija on huomannut erehdyksensä, on kertonut tästä puolisolleen ja saanut tämänkin kiinnostumaan puolison "uudesta kaverista". Tähän liittyvän avoimuuden ja seikkailullisuuden vuoksi tämä on rehellisempää seksiä, kuin kaksinnaiminen, ja siinä on suurin osa salavuoteuden ja avioseksin hyvistä ominaisuuksista ja vain minimaalisesti niiden huonoja puolia.
    * Sooloseksi: Tilanne, jossa henkilö harrastaa seksiä itsensä kanssa. Sopii erinomaisesti omia teitään kulkeville skitsofreenikoille ja nörteille sekä munkeille, nunnille ja sinulle.
    * Maksullinen seksi: Tilanne, jossa toinen osapuoli antaa ensimmäiselle osapuolelle rahaa, palveluksia tai jotain muuta hyödykettä saadakseen seksiä. Maksullista seksiä ei kuitenkaan saa sekoittaa avioseksiin, jossa toinen osapuoli antaa ensimmäiselle osapuolelle rahaa, palveluksia tai jotain muuta hyödykettä saadakseen seksiä. Maksullinen seksi nimittäin puhtaampaa seksiä, siinä seksiin ei tämän palveluksen lisäksi ole sotkettu ylimääräisiä elementtejä. Maksullisessa seksissä seksin teknillinen laatu on usein parempaa kuin avioseksissä. Jos haluat tietää lisää avioseksin ja maksullisen seksin eroista, voit mennä kysymään niistä paikallisen seurakuntasi pastorilta. Hän mielellään vastaa kysymyksiisi.
    * Puhelinseksi: Tilanne, jossa tiivistetään sooloseksin ja maksullisen seksin huonot puolet. Käytännössä puhelinseksi tarkoittaa sitä, että joudut itse tekemään kaiken työn ja maksat tästä lystistä itsesi kipeäksi soittamalla puhelinnumeroon, jossa joudut minuuttikaupalla kalliilla taksalla painamaan "nappia 1 jos haluat että punatukkainen läähättää puhelimeen" tai "nappia 3 jos haluat blondin läähättämään puhelimeen". Ja lopulta kun olet kalliilla saanut naputeltua "brunetin pitkätukkaisen amazonin korkkareissa" läähättämään puhelimeesi, kuulet sen aivan saman läähätyksen, jonka kuulisit, painoitpa sitten minkälaista tyttöä missä varusteissa tahansa. Ja vaikka puhelinseksinumeroiden mainoksissa usen usein kerrotaan että ne eivät ole nauhoitteita, ne ovat. Ja läähättäjäkin on useissa tapauksissa koira.
    * Hyötyseksi: Elokuvista, Valkoisesta talosta ja eduskunnnasta tuttu tilanne. Yleensä nainen antaa miehelle seksiä, suihinoton tai kiihkeitä tekstiviestejä saadakseen itselleen rahallista, poliittista tai jotain muuta hyötyä. Elokuvissa tuttu kohta: Nainen näyttää tissit vartijalle, jolloin hän saa tältä avaimen jonnekin. Tunnettuja hyötysekstailijoita: Monica Lewinsky, Johanna Tukiainen, Susanna Sievinen ja Susan Ruusunen

Kuinka saada naisia

Seurustelu ja sitä edeltävä väsytysvaihe ovat pelejä, joissa on lukuisia pelityylejä opimoivasta pelaamisesta nautiskelevaan elämyspelaamiseen. Jokaisen on valittava itseään eniten miellyttävä pelityyli. systeemin selkein puute on se, että tyriessään ei voi ladata edellistä tallennusta vaan homma on kerralla poikki. Hahmoluokkansa ja sille sopivan pelityylin oppii vain kokeilemalla.

Jo pelkkä avaussiirto: "Oletko vapaa?" on yhdenlainen metapeli, jossa on eriarvoisia tuloksia. En-vastaus ei ole surkein droppi eikä Kyllä kaikkein mahtavin epic-luutti. Kaikkein lupaavin on Ehkä. Ehkä tarkoittaa, että vaikka neidon kämpässä lojuu kaljaa kittaava Valtteri K, juuri sinulle nainen voisi olla vapaa. Samalla vastaus viesittää leikkimielisyydestä ja ripauksesta vaaraa.

Vastaavasti huonoin vastaus ei ole ehdoton Ei tai jokin sen muunnelmista. Ein pudotessa voi lohduttautua sillä, ettei sentään naurettu päin naamaa. Ne, joille naurettiin, voivat lohduttautua sillä, että torjuja ei ollut kaksinen naaras. Empatiakyky on pelisäännöissä naisten paras ominausuus, sillä ulkonäkö tuppaa rupsahtamaan sitä nopeammin mitä lännemmässä serveri sijaitsee.
« Viimeksi muokattu: 02.05.2010 12:26:56 kirjoittanut ^Célestine^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: