Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Seitsemän vuoden kirous?  (Luettu 4509 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Nomadi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 241



Profiili
« : 26.09.2006 06:43:27 »

Minulla on juuri tarkkanna transitiona  saturnus  aspect_squ saturnus (syntymäkartallani saturnus härässä, 2. huone),
josta astro.com sanoo:

"Saturn square Saturn: Soul-searching

This is a critical period in which several aspects of your life and experience will be tested, especially those that began to be important about seven years ago...."

Ja todellakin, seitsemän vuotta sitten vaihdoin alaa, ja nyt on sillä työuralla tulossa suuri saavutus aivan tämän vuoden lopulla, mutta kaikki voi mennä vielä pieleen ja monen vuoden raadanta tämän nimenomaisen projektin parissa voi vielä valua hukkaan. On vakava uhka päällä, että uusi pomo lyö liinat kiinni viime hetkellä eikä odotettua 'ensi-iltaa' tulekaan. Ja just nyt kun kun on enää muutama kuukausi jäljellä ja pitäisi tehdä reippaasti duunia luottavaisin mielin on pahimmat kriisit päällä...  Sad


Pelottaa ihan kauheesti.

Osaako joku kertoa lisää tästä transitiosta?
« Viimeksi muokattu: 26.09.2006 06:58:47 kirjoittanut Nomadi » tallennettu

Aurinko - Skorpioni // Kuu - Jousimies // AC - Vesimies
"Sit on my face and tell me that you love me."
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 26.09.2006 11:52:46 »

Saturnus on opettaja, joka pistää meidät arvioimaan siihenastiset ponnistelumme ja joko palkitsee tai nuhtelee meitä 7 vuoden välein. Saturnuksen kiertoaikahan on siis noin 28 vuotta ja se tekee aspektin (yhtymä, neliö, oppositio, neliö) itseensä seitsemän vuoden välein. Kiroukseksi en sentään sitä nimittäisi, mutta ankaraksi, joskin oikeudenmukaiseksi opettajaksi kyllä.

Se millaisena Saturnuksen transiiti kulloinkin tulee, on riippuvainen senhetkisistä muista syntymäkartalle osuvista transiiteista. Merkitystä on myös syntymäkartan Saturnuksen aspekteilla ts. onko syntymäkartan Saturnus ns. suotuisasti vai rankemmin sijoittunut. Esim. omalla kartallani Saturnuksen ollessa yhtenä sakarana Suurristissä, Saturnuksen 7. vuoden välein ristille tulo on aina melkoinen koitos.  crazy2

Kun syntymäkarttasi Saturnus on Härässä, kyseessä on siis 7. vuotta sitten ollut ns. Saturnuksen paluu, joka tapahtuu jokaisen kohdalla noin 28-29 vuoden iässä. Ihan lonkalta heittäen voisi ajatella, että kun silloin asiat ovat kuitenkin sujuneet melkoisen positiivisesti - olet saanut uuden työpaikan - asiat voisivat tämänkin Saturnuksen transiitin aikana kuitenkin loppujen lopuksi mennä hyvin. Toki Saturnuksen transiitit vaativat aina tavallista enemmän ponnisteluja ja vastuun ottamista.

Tämän enempää en osaa sanoa pelkästään yhden transitiin perusteella! Jaksamista!  Smiley

tallennettu

Nomadi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 241



Profiili
« Vastaus #2 : 26.09.2006 19:55:24 »

Kiitos paljon May, kyllä sain tuosta vähän lisää voimaa ja uskoa Smiley

Vaikka on näissä mun transiiteissa ihmettelemistä:
syntymä kartalla saturnus tekee opposition skorpionistelliumini venukseen, merkuriukseen ja jupiteriin. joopa-joo.

Lieneekö tuo Saturnuksen palkitseva puoli sellainen että kaikki on ansaittava?
Eli että työni pitää minunkin tekemäni hamaan lopputulokseen asti, tuli mitä tuli,ja vastuuta kannettava...

No, tässä vaan ääneen pohdiskelen...

Ja yksi viisas nainen, ja alani "guru" sanoi äskettäin, että on huomannut että kaikki parhaat tulokset hän on nähnyt syntyvän instituutiossa joissa on hankalat olosuhteet. (olisiko jopa luovuuden elinehto sellainen?)
tallennettu

Aurinko - Skorpioni // Kuu - Jousimies // AC - Vesimies
"Sit on my face and tell me that you love me."
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 26.09.2006 21:04:38 »


Ja yksi viisas nainen, ja alani "guru" sanoi äskettäin, että on huomannut että kaikki parhaat tulokset hän on nähnyt syntyvän instituutiossa joissa on hankalat olosuhteet. (olisiko jopa luovuuden elinehto sellainen?)


Tämähän pätee myös astrologiaan! Jos syntymäkartta on kovin "helppo", yksilö ei joudu ponnistelemaan vaan kaiken tullessa kuin manulle illallinen, oman ponnistelun kautta syntyvää kehitystä ei tule.
Kun taas moni vaikean kartan omistaja joutuu elämään lähes koko elämänsä hankalissa olosuhteissa ja juuri siksi kehittyy hioutuessaan timantiksi.

Aika haastava Saturnus on muuten sinunkin kartallasi, kun tekee noin paljon oppositioita. Varmaan olet ihan oikeilla linjoilla ajatellessasi että kaikki on ansaittava. Toisaalta mitä enemmän jaksaa puurtaa, sen suurempia hedelmiä saa poimia, noin niinkuin kuvainnollisesti.  Smiley
tallennettu

Heli
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 221



Profiili
« Vastaus #4 : 27.09.2006 19:59:56 »

Jos homma menee pieleen...niin se vaan on sit hyväksyttävä..
Tulossa voi olla parempaa tilalle..Ja eihän se työ mihikään hukkaan ole mennyt..  smitten
Kannattaa pitää mieli positiivisena niin kaikki kääntyy parhain päin..
loppujen lopuksi. smitten
tallennettu
Pallaskissa
Astro-nauttija
****
Viestejä: 920



Profiili
« Vastaus #5 : 30.09.2006 10:16:56 »

Minä olen astrologian harrastamisen myötä todella oppinut arvostamaan Saturnusta! Se on kyllä ankara opettaja, mutta antaa aina 7 vuoden välein uuden mahdollisuuden  Wink Jos olet todella tehnyt työtä ja edennyt sinulle oikeaan suuntaan, ei Saturnus tule siitä rankaisemaan. Joskus vain haluamamme asiat eivät ole niitä, jotka olisivat meille hyväksi? Kävi miten kävi tämän transiitin kanssa, olen aivan varma, että se on kuitenkin parhaaksi. Pidän peukkuja, että Saturnus palkitsisi sinut tällä kertaa ruhtinaallisesti Smiley
tallennettu

aurinko vaaka
kuu kalat
askendentti rapu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: