Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Nousu- ja laskusolmut (Härkä-Skorpioni)  (Luettu 71315 kertaa)
0 jäsentä ja 34 vierasta katselee tätä aihetta.
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #75 : 28.02.2006 20:12:29 »

Hei vaan Linn,

koska pidän elävän elämän esimerkeistä, niin kirjoitan eräästä tutustani jolla on Noususolu Ravussa huoneessa 8. Tämä vastaa melko paljon ystäväsi tapausta.

Kyseessä on siis hieman yli 40-vuotias mies, jolla Aurinko on Oinaassa huoneessa 5, Kuu on Leijonassa huoneessa 9 ja AC löytyy Skorpionista. Pluto, kartan hallitsija on tarkahkosti MC:llä Neitsyessä.

Tämä mies on kotoisin pienestä maalaispitäjästä ja hän on opettajaperheen lapsi. Mitäpä muutakaan voisi odottaa sellaiselta, jolla on laskusolmu Kauriissa? Hänen isänsä ja veljistään useampi toimii joko opetuksen tai jonkun muun sangen vastuullisen työn parissa. Hän itse on lastentarhanopettaja-muusikko-taikuri. Lapsikatraasta hän on nuorin ja häneen on kokeiltu aikoinaan vapaata kasvatusta (ihmetyttää kyllä, miten tämä sopii Kauriin kuvaan?). Koekaniinina olleena hän ei liputa ko. kasvatusmenetelmän puolesta, vaan rajat ja rakkaus ovat ne oleelliset asiat, joita hän uskoo lasten tarvitsevan.

Lapsuus on käsittääkseni ollut muutoin melko turvallinen, mutta sitä on jossain määrin varjostanut isän alkoholismi. Koskapa isä on ollut pienellä paikkakunnalla melko näkyvä hahmo, myös humalassa toikkarointi on ollut erityisen suuri häpeän ja salailun aihe perheen lapsille. Tämä vaikuttaa jo jossain määrin huoneen 8 teemoilta.

Nuorena miehenä tuttuni oli melkoinen hulttiopoika ja eli klassista ja itsetuhoistakin taiteilijaelämää kosteine iltoineen ja alati vaihtuvine tyttöystävineen. Hän on melkoinen drama queen, kuten voi Kuun asemasta Leijonasta päätellä. Hieman vanhempana naissuhteisiin on tullut lisää dramatiikkaa väkivallan muodossa. Tässä tapauksessa NAISET ovat olleet niitä aggressiivisempia osapuolia. Milloin on puukkoa heiluteltu, milloin potkittu haaroihin ja milloin hypitty päällä. Perheväkivalta on juuri ikävin skenaario, mikä Ravusta/huoneesta 4 ja Skorpionista/huoneesta 8 voi tulla mieleen. Tässä tapauksessa ikävä skenaario on tullut melkoisen todeksi.

Tuttuni muistaa muuten ainakin yhden entisen elämän, jossa hän eli hovinarrina ja luutunsoittajana Ranskan hovissa. Hänet mestattiin, kun hän meni sekaantumaan väärään naiseen (ilmeisesti kuningattareen). Jos tämä pitää paikkansa, niin meno ei ole kovin paljon muuttunut noista 1700-luvun päivistä.  :Smiley Muutenkin tällä kaverilla on jossain määrin taipumusta mystiikkaan ja kiinnostusta uskontoon (huoneen 8 lisäksi huone 9 on melko painava).

Noin 40-vuotiaana tämä mies perusti perheen naisen kanssa, jonka oli tuntenut vasta vain vähän aikaa. Parisuhde on ollut täynnä draamaa, erottukin on monta kertaa, mutta kaveri on yrittänyt kaikkensa, jotta homma saataisiin pelaamaan. Minulle tulikin mieleen, että yläsolmu Ravussa viittaa tässä tapauksessa juuri kasvuun ja kehitykseen oman perheen kautta. Epäilemättä monta kriisiä on vielä edessä, mutta jos siitä on seurauksena kasvua, niin kriisit kannattavat.

Tähän asti hän on soveltanut työssään lasten parissa teoreettisia menetelmiä ollen jonkinlainen auktoriteetti, mutta oman lapsen kanssa teoriat voi heittää mäkeen ja hommaan pitää mennä sydämellä. Nyt hän on ruvennutkin valittamaan sitä, miten yhteiskunta painostaa lastentarhanopettajia kasvattamaan lapsia kuin kilpahevosia. On suoritus-, kilpailu-, ja tulosvastuita ja jo kolmivuotiaille pitäisi kannustaa tieteen pariin. Ystäväni on kuitenkin sitä mieltä, että lasten pitäisi saada olla lapsia ja he tarvitsevat perustarpeiden lisäksi lähinnä vain rajoja ja rakkautta.

No niin, ehkä tämä valaisi jotain. Tuttavapiirissäni on ainakin kolme muuta henkilöä, joilla on niin ikään yläsolmu Skorpionissa tai huoneessa 8. Kahdella näistä solmuasetelmat viittaavat rahaan ja talouteen, sen romahtamiseen ja kaiken uudelleenjärjestelyyn. Kolmas henkilö on vielä sen verran nuori, että Skorpionin merkitys ei ole tullut täysin selväksi. Yläsolmu sijaitsee kuitenkin huoneessa 6, joka on muutenkin täynnä planeettoja ja ko. henkilö kärsii synnynnäisestä ja kroonisesta sairaudesta, joka ei ole kuitenkaan hänen optimismiaan onnistunut hävittämään.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Linn
Moderaattori
Kanta-astroilija
*****
Viestejä: 594



Profiili
« Vastaus #76 : 28.02.2006 23:23:26 »

Kiitos Lilli!

Tuolla ystävälläni on ollut nyt jonkin aikaa melko pysyvältä vaikuttava kiinnostus metafysiikkaa kohtaan, mikä voisi liittyä tuohon Skorpioniin - pois Härän maallisuudesta.

Tuota huonesijaintia olen tässä viime päivinä pohtinut. Tuo ystävä on tällä hetkellä kotiäitinä 2-vuotiaan pojan kanssa, mutta tuntee tukehtuvansa siihen. Hänellä oli vaikea synnytys sekä synnytyksen jälkeinen masennus eikä hän enää missään nimessä halua lisää lapsia. Hän tietenkin rakastaa lastaan, mutta haluaa nopeasti töihin, koska oleminen sidottuna toiseen ihmiseen 24/7 tuntuu hänestä vankilalta. Hän ei ole mitenkään hirvittävän onnellinen avioliitossaankaan ja tuntee hoitavansa ainoana aikuisena kahta lasta...

Jos tuon neljännen huoneen rapumaiset teemat ovat hänellä tässä elämässä oppiläksynä, niin vaikean kautta näyttävät tulevan.. Hänellä on myös ongelmia opintojen ja uravalinnan kanssa, lähinnä siksi ettei hän tiedä mikä kiinnostaisi tarpeeksi ja kyllästyy helposti..

Voi toista.  Undecided

Linn
tallennettu

aurinko ja  kuu kalat neljännessä huoneessa
 askendentti  skorpioni , nouseva planeetta  uranus
 keskitaivas  leijona
 merkurius  aspect_con  mars  vesimies kolmannessa huoneessa
 venus  oinas viidennessä huoneessa
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #77 : 28.02.2006 23:56:28 »

En minäkään usko, että ystäväsi oppiläksy on ihan helposti suoritettu, onhan Skorpionin merkkikin edustettuna tässä tapauksessa. Siihen liittyy se, että enimmäkseen alitajuisesti ajaa itsensä kriisiin, joka pakottaa sitten kasvamaan ja kehittymään. Skorpioniin liittyy siis muutos, mutta kun kyseessä on kuitenkin melko jähmeä kiinteä merkki, niin muutos on harvemmin toivottu. Tästä syystä ajaudutaan joskus aika karmeisiinkiin kohtaloihin, kun harotaan muutosta vastaan ja pyritään takertumaan Wanhaan Tuttuun ja Turvalliseen. Kun alasolmu on Härässä, niin Skorpionin ajoittainen nahanluonti tai feenikslintumainen tuho ja uudelleensyntymä voi tuntua aivan erityisen kauhistuttavilta. Ystäväsi  on selkeästi saanut esimakua yläsolmun teemoista ja aika näyttää, kuinka hän niistä selviää.

Huoneeseen 10 liitän ilman muuta työkeskeisyyden ja ilmeisesti ystäväsi onkin viihtynyt duunissa paremmin kuin kotona. Nyt pitää ilmeisesti kokeilla vähän toisenlaista elämää.

Tuon kyllästymisen ja hakusessa olevan uran voisi kyllä johtaa johonkin muuhun kuin solmuihin. Onko Kaloissa tai Kaksosissa mitään erityistä?
« Viimeksi muokattu: 01.03.2006 00:07:48 kirjoittanut Lilli » tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Linn
Moderaattori
Kanta-astroilija
*****
Viestejä: 594



Profiili
« Vastaus #78 : 01.03.2006 17:10:36 »

Lilli,

Hänen kartallaan Kalat on "tyhjä", kokonaisuudessaan kahdeksannessa huoneessa, mutta Kaksosissa on paitsi 11. huoneen kärki myös Aurinko, siihen yhtymässä oleva Venus sekä 10. huoneen puolella oleva Merkurius. Kymppihuoneessa on lisäksi Härän puolella Jupiter.

Kuudes huone on tärkeimmistä taivaankappleista tyhjä, kärki on Jousimiehessä.

Jos haluat vilkaista karttaa, syntymätiedot ovat 14.6.1976 klo 8.35 Rio de Janeiro, Brasilia.

Kiitos avusta,

Linn
tallennettu

aurinko ja  kuu kalat neljännessä huoneessa
 askendentti  skorpioni , nouseva planeetta  uranus
 keskitaivas  leijona
 merkurius  aspect_con  mars  vesimies kolmannessa huoneessa
 venus  oinas viidennessä huoneessa
tuulenviemää
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 54


Life is a neverending story


Profiili
« Vastaus #79 : 01.03.2006 22:01:09 »

Itselläni on myös solmut härkä- skorpioni asetelmassa härkä noususolmuna 4.huoneessa. Kartassani on skorpionia myös MC, saturnus ja pluto. Jonkin verran huomaan kyllä itsessäni skorpparimaisuuksia, etenkin huonoja ominaisuuksia ajoittain enemmän ja vähemmän. Lievä pakkomielteisyys, mustasukkaisuus ja vainoharhaisuus varjostavat aika ajoin ikävä kyllä elämää. Itsetuhoinen käyttäytyminen kuului myös teinivuosiin. Kovasti yritän pyrkiä eroon noista skorpparimaisuuksista ja kehittää itseäni, mutta välillä tuntuu jumiutuvan tai tulevan takapakkia..Onneksi olen täysin optimisti, joten nousen suosta kerta toisensa jälkeen hyvinkin nopeasti.
  Kuinka te muut harjoitatte itseänne kohti rauhaisaa härkää? Kuinka päästätte irti skorpionin paranoidiasta? Jotenkin tasapainoinen ja rauhaisa härkä tuntuu taistelevan muuta horoskooppiani vastaan, kun ilma-tuli painoitteinen karttani janoaa hektisempää elämää, vaikka toisaalta rakastan rauhaa ja harmoniaa..Ristiriitaisuuksia Huh, niitä riittää
 Mitenhän tuo noususolmu härässä muutoin sopisi näkyvän ollessaan 4.huoneessa?

Aiheeseen liittyen aikoinani kyselin tarotkorteista mitä kannan karmassani mukana, ja "yllätykseksi" nousi kuolema kortti, avainsanat: skorpioni; kuolema ; transformaatio jne. Kun taas olen kysellyt tehtävääni jne. niin on noussut ylipappi, avainsanat: härkä; hengellinen mestari; opettaja jne. Täytyy myöntää että korttien noustua hätkähdytti ja täytyi katsoa selkänsä taakse Grin
tallennettu

aurinkoaspect_conmerkurius  vesimies(1.huone)
askendenttiaspect_conuranus jousimies(1.huone)
kuu          leijona( 8.huone)
marsaspect_convenus   oinas(2.huone)

"Kukaan ei ole vielä vahingoittanut silmiään katsomalla asioiden valoisia puolia"
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #80 : 02.03.2006 20:13:22 »

Hei Linn,

otin ystäväsi tiedot ylös. Onko hän asunut Brasiliassa vai onko hän vain käynyt siellä syntymässä?

Kirjoittelen lisää huomenissa.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Linn
Moderaattori
Kanta-astroilija
*****
Viestejä: 594



Profiili
« Vastaus #81 : 02.03.2006 22:16:45 »

Lilli,

Ystäväni asui ihan aikuiseksi asti Brasiliassa, nyt Jenkeissä.

Huomasin muuten äsken, että myös avomieheni yläsolmu on Skorpionissa - ihme, kun en ole siihen aiemmin juuri kiinnittänyt huomiota. Hänellä tuo yläsolmu vain on viidennessä huoneessa. Pitääpä pohtia tätäkin, kunhan on enemmän aikaa..

Linn
tallennettu

aurinko ja  kuu kalat neljännessä huoneessa
 askendentti  skorpioni , nouseva planeetta  uranus
 keskitaivas  leijona
 merkurius  aspect_con  mars  vesimies kolmannessa huoneessa
 venus  oinas viidennessä huoneessa
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #82 : 03.03.2006 13:52:55 »

Terve Linn,

ystävällesi on oikeastaan helpompi keksiä elämäntehtävä kuin ammatti. Joskushan nämä ovat kaksi eri asiaa.

Huolimatta siitä, onko hän Brasiliassa ollut kotoisin slummista vai paremmista piireistä (mihin kyllä viittaisi alasolmun sijainti kymppihuoneessa), hän on varmasti joutunut näkemään kyseisen yhteiskunnan eriarvoisuuden ja epäkohdat. Pullottava huone 11 kertoo sosiaalisesta ja sosiaalisesti tiedostavasta ihmisestä ja on luultavasti melkoista kidustusta, jos hän on avioliitossaan ja kotiäitinä ollessaan joutunut eristyksiin ystävistä ja muista ihmisistä. Voimakkaasti aspektoitunut Saturnus ykköshuoneessa voi olla kaksiteräinen miekka: toisaalta se voi aiheuttaa itsetunto-ongelmia, mutta taas toisaalta taas kyseessä voi antaa hänestä hyvin luotettavan ja arvovaltaisen vaikutelman. Tunne-elämänsä, itsenäisyyden ja riippuvuuden (muista ihmisistä) kanssa hän joutunee taistelemaan vielä vuosia. Mieleen tulee henkilö, joka on nainut turvallisuutta, rahaa ja arvovaltaa rakkauden kustannuksella. Tähän kaikkeen viittaa Kuu Kauriissa DC:llä oppositiossa Saturnukseen ja oikeastaan se alasolmukin Härässä.

Nyt kun pistetään yhteen Auringon sijainti Kaksosissa huoneessa 11, MC:n asema Härässä ja yläsolmun sijainti Skorpionissa huoneessa 4, niin voin kuvitella hänet jonkinlaisena yhteiskunnallisena aktivistina, jonka sydäntä lähellä voisivat olla esim. lapsen ja perheen aseman parantaminen, ehkä puuttuminen räikeisiin lasten ja naisten hyväksikäyttötapauksiin (lapsiporno ja  -prostituutio, lapsityövoima, väkivalta perheessä), mutta ehkä myös naisten asema niin työelämässä kuin perheessäkin voi olla erityisen mielenkiinnon kohteena. Ehkä häntä kiinnostavat tasa-arvoasiat yleisemminkin.

Minun olisi helppo kuvitella ystäväsi esiintyvänä ihmisenä, mikäli tuo ykköshuoneen Saturnus ei ole liian rajoittava. Jos hänellä on minkäänlaisia taiteellisia lahjoja, niin muusikko, näyttelijä tai tanssija voisivat olla ihan passeleita hänelle. Pohjakoulutusta tietämättä on tietysti vaikea sanoa mitään spesifiä, mutta paljon muutakin tulee mieleen, mikäli nuottikorvaa ei ole. Toimittajan ammatti tulee ilman muuta mieleen. Tieteellisesti suuntautuneelle ihmiselle sopivat esim. biologia, geologia, oikeustiede, valtiotiede ja tässä tapauksessa ehkä jopa taloustiede. Kaupan ala voi olla erittäin sopiva, erityisesti ulkomaankauppa. Uskon, että ystäväsi olisi parhaimmillaan ryhmätoiminnassa, enkä kannustaisi häntä mihinkään erakkomaiseen ammattiin, vaikka yläsolmu Skorpionissa voi ajoittain viedä melkoisiin syövereihin. Olisi ihanteellisinta, että ammatin kautta voisi toteuttaa sujuvasti myös elämäntehtävää ja parhaiten se mielestäni onnistuu esiintyjän, toimittajan tai juristin ammattien kautta.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #83 : 03.03.2006 18:34:27 »

Tulipa tästä vielä mieleen eräs nuorehko julkkis, vuosikertaa -75 ja noususolmu on siis Skorpionissa. Valitettavasti hänen tarkka syntymäkellonaikansa ei ole tiedossa, mutta syntymäaika on 7.8.1975, syntymäpaikka Johannesburg, Etelä-Afrikka.

Kyseessä on Charlize Theron. Moninkertaisena Leijonana hän sopii näyttelijäksi paremmin kuin hyvin, mutta filmiroolit tuntuvat seuraavan kovasti noita yläsolmun teemoja. Muistan hänet hyvin mm. Al Pacinon tähdittämästä "Paholaisen asianajasta". Taustalla on varmasti myös lapsuuden karut kokemukset: äiti tappoi isän Charlizen nähden, kun tyttö oli 15-vuotias.

Eli Oscar-pysti on napattu sarjamurhaajasta kertovasta elämänkerrallisesta tarinasta. Tosi skorpparimaista. Hän kertoo pitävänsä rooleista, jotka perustuvat tositapahtumiin ja on käsittääkseni taas Oscar-ehdokkaana kaivosteollisuudessa toimivista naisista kertovan elokuvan naispääosasta.

Muuten Charlize on harrastunut mm. balettia ja on ollut valokuvamallina, kuten sillä ulkonäöllä voi olettaakin.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Linn
Moderaattori
Kanta-astroilija
*****
Viestejä: 594



Profiili
« Vastaus #84 : 03.03.2006 21:42:51 »

Suurkiitos Lilli!  smitten

Kääntelen tekstin englanniksi ja lähetän ystävälleni. Uskon, että siinä on paljon kohdalleen osuvaa. Kerron, jos hän kommentoi.

Tuli mieleen noista Charlize Theronin rooleista, että tällä ystävälläni on aika skorpionimainen, vähän hassu piirre: poliisit ja aseet kiehtovat häntä paljon.  :Smiley Tähän voi kyllä vaikuttaa myös edelliset elämät. Toisaalta samaa verkkoahan ne menneet elämät ja astrologinen kartta ovat.

Linn
tallennettu

aurinko ja  kuu kalat neljännessä huoneessa
 askendentti  skorpioni , nouseva planeetta  uranus
 keskitaivas  leijona
 merkurius  aspect_con  mars  vesimies kolmannessa huoneessa
 venus  oinas viidennessä huoneessa
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #85 : 03.03.2006 22:37:28 »

Kävikin mielessä, että jos hänessä on lainkaan oikeustaistelijaa, niin oikiksen sijasta olisi mahdollista mennä poliisikouluun. Rikostutkija olisi oikein hyvä. Tai sitten hän voisi aloittaa kaksosmaisesti kirjallisen uran ja alkaa uudeksi Arthur Conan Doyleksi (Kaksonen muuten hänkin, joka oli kovin kiinnostunut henkimaailman asioista. Eikä ihme, kuusi planeettaa 12. huoneessa, tässä linkki karttaan http://www.astrotheme.fr/portraits/S7zWC5gVGK42.htm).
« Viimeksi muokattu: 03.03.2006 22:45:03 kirjoittanut Lilli » tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Vajra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1057


om tare tuttare ture soha


Profiili WWW
« Vastaus #86 : 03.03.2006 22:49:36 »

Sideerisesti toi yläsolmu vaihtuu Vaakaan ja alasolmu taistelevaan
Oinaaseen joka toimii mentaliteetilla "kaikki tai ei mitään"
ja omaa linjaa liikaakin ilman että välittäisi kenestäkään muusta.
Toisinpäin toimii sillä tavalla että miettii liikaa sitä mitä muut
ajattelee ja alitajuisesti koittaa suhteuttaa ja punnita itsensä
heidän mukaan. Eikä pysty tekemään mitään kun miettii "ollakko vai eikö olla?"

Rap artisteilta olen yleensä löytänyt noita Vaaka - Oinas solmuja.
Yleensä tuossa järjestyksessä. Tässä
teille trooppinen Kuu Härkä joka miettii ja toimii hitaasti ja varmasti
eikä uskalla oikein mitään tehdä ellei ole tunteistaan täysin saletti,
rauhallisesti ja Venusmaisesti kauneutta rakastavasti.
Vaaka auringoltaan

http://www.astrotheme.fr/en/portrait.php?clef=LGzM78dhmu32&info=true

http://www.manchesteronline.co.uk/entertainment/music/audioandvideo/s/153/153566_watch_dizzee_rascals_off_2_work_video.html

http://www.anysonglyrics.com/lyrics/d/dizzee-rascal/Off-To-Work-Lyrics.htm
« Viimeksi muokattu: 04.03.2006 23:35:00 kirjoittanut Puma » tallennettu

Some are tortured with initiation rites,
others say 'hum', 'phat' and always count their rosary,
others eat shit, piss, blood, semen and meat,
others meditate the yoga of channels and winds,
but all are deluded

- Virupa
Athene
Astro-nauttija
****
Viestejä: 938



Profiili
« Vastaus #87 : 04.03.2006 00:56:08 »

Entäs jos esim.henkilö A:lla on noususolmuna härkä ja laskusolmuna skorpioni
ja sitten taas henkilö B:llä noususolmuna skorpioni ja laskusolmuna härkä niin miten tämä tulkintaan parisuhdeanalyysissä?Onko tietoa...?
« Viimeksi muokattu: 04.03.2006 00:58:20 kirjoittanut Athene » tallennettu

Aurinko vesimies
nousu/kuu kaksonen
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #88 : 04.03.2006 13:47:37 »

Hei Athene,

itse olen tällaisessa parisuhteessa. Minulla noususolmu Härässä huoneessa 11 ja miehellä noususolmu Skorpionissa huoneessa 5. Edellisessä avoliitossani miehellä noususolmu oli huoneessa 8.

Koska oma alasolmuni on Skorpionissa, niin se on tuonut mukanaan eräitä hyvinkin intensiivisiä ja syvällisiä luonteenpiirteitä puhumattakaan kiinnostuksesta esim. kauhuun, rajatietoon ja psykologiaan. Ihmissuhteet ovat olleet enemmän tai vähemmän repiviä ja jopa transformatiivisia. Vitoshuone on itselläni edustanut romansseja ja taiteellista lahjakkuutta.

Miehet, joilla alasolmu on Härässä/huoneessa 2 ovat tuntuneet auttamattoman materialistisilta, mutta toisaalta kyky elättää itsensä yrittäjänä on kiehtonut (kumpikin lisäksi aurinko-Oinaita). Etenkin tälle miehelle, jolla alasolmu on Härässä, on tärkeää ulkonäkö, komea Mersu pihassa, paksu lompakko ja muu omaisuus. Nuorena hän pärjäsi mm. kiinteistökaupalla ja osakesijoittamisella ihan kivasti. Tässä on luultavasti itselläni jonkinlainen opin paikka.

Skorpioniteemat ovat kyllä miehelle tulleet tutuksi. Takana on konkurssi valtavine velkoineen. Kaikki on menetetty. Hän on nyttemmin kiinnostunut mm. buddhalaisuudesta ym. henkisyydestä, missä minulla on varmasti sormet pelissä. Tässä on vain se paha puoli, että hänen ongelmiensa takia pysyn itsekin alasolmulla. Toisaalta minun on pitänyt oppia pitämään hyvä huoli omista asioistani, koska tukea ei tipu kumppanilta. Tämä vie minua kohti yläsolmua omalla tavallaan.

Viime viikkoina mies on ryhtynyt pelaamaan pokeria (huoneen 5 vaikutusta) ja on asiasta innostunut, koska siinä pärjäävät psykopaatit ja kieroilijat. Argh, liekö tämä sitten yläsolmun toteuttamista kovin posiitivisella tavalla.  Wink
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Vajra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1057


om tare tuttare ture soha


Profiili WWW
« Vastaus #89 : 04.03.2006 23:39:19 »

Voisin kuvitella että vastakkaiset ylä ja alasolmut ovat
huono asia parisuhteen kannalta pitkällä tähtäimellä.
Toinen kaipaa rauhallista elämää, toinen Oinasmaista seikkailua, jännitystä,
matkailua, kokemuksia, rauhattomuutta. Paikoilleen asettumisen sijasta.
Siinä menee sukset väkisinkin ristiin ja aiheuttaa pahoja negaatioita ennemin tai myöhemmin. Liian erillaisia. En kiellä etteikö voisi olla ystäviä mutta suunnat
menevät oikealle ja vasemalle. Se kumpi vetää toisen omaan
suuntaansa aiheuttaa kärsimystä toiselle. Olisikohan näin...
en ole mikään astrologian mestari.. vaistoni ja intuitioni puhuvat vain
tällä tavalla tästä aiheesta...
tallennettu

Some are tortured with initiation rites,
others say 'hum', 'phat' and always count their rosary,
others eat shit, piss, blood, semen and meat,
others meditate the yoga of channels and winds,
but all are deluded

- Virupa
Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8
  Tulostusversio  
 
Siirry: