Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: opiskelu kartalla  (Luettu 2602 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
suski7
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 473



Profiili WWW
« : 23.10.2006 16:33:09 »

moro, mitähän kannattaisi seurata jos havittelee opiskelemaan...? ajattelin lähteä kosmetologikouluun/iltaopiskeluna varsinaisen työn jälkeen (huh!)...onko se huone 2. (sehän edustaa härkää, kauneuden huone, vartalo), sekä ehkä 9.huone (opiskelu), ehkä 6.?? jos joku viisas osaisi laittaa esim mitä ammatteja  mikäkin huone edustaa siis ihan suurpiirteisesti?? Voihan olla että olen nyt jotenkin ylitsevuotavan aktiivinen "opiskelu"asioissa tänään mutta olisi kiva nähdä jatkuuko tuo innostus ja miten sen voisi nähdä kartalta??
En varsinaisesti halua kosmetologiksi vaan siitä ammatista on apua, jos haen tulevaisuudessa kaupan alalle kosmetiikan ostajaksi (sisäänostaja)...(s.7.11.62 klo 13:44 hki ko)
tallennettu

sun+mer+ven+nep skorppioni
asc kauris
mon kalat
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 23.10.2006 21:11:32 »

En nyt ehdi katsoa karttaasi, mutta hyvin olit oivaltanut huoneiden sisältöjä... Kannattaa kurkkailla myös 10. huoneen tilannetta, koska sehän on elämänpäämäärien huone..

Kauneuteen liitetään myös Venus  venus  ja Härän lisäksi se hallitsee myös  vaaka ja 7. huonetta.. Kauneuteen voisi myös liittää Oinaan, Marsin ja 1. huoneen joka on ulkoisen minän huone...

Myös muilla kartoilla tapahtuvaa liikehdintää, Auringon paluun lisäksi on hyvä katsella aina välillä..
Mm. täällä ketjussa on ollut puhetta Progressiivisen Kuun liikkeistä Oinaassa, joka on ollut edullinen opiskelujen aloittamisen kannalta ilmeisesti
https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=858.msg73776#msg73776

Kannattaa myös huomioida huoneiden vastakkaiset huoneet, jotka toimivat toisten ihmisten kautta..
tallennettu

Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: