Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: avaruuden pikkuväki  (Luettu 43668 kertaa)
0 jäsentä ja 12 vierasta katselee tätä aihetta.
mystery62
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 93



Profiili
« Vastaus #30 : 26.02.2006 19:48:07 »

Ehkäpä ne ufoilmiöt todella pikkuhiljaa lakkaavat tarpeettomina kun tämä ihmiskunta tarpeeksi valaistuu. Tiedä minkä kaiken väen keskellä täällä leijutaan, ihminen menis rikki henkisesti jos kaiken tietäis...  idiot2
tallennettu
mammamma
Vieras
« Vastaus #31 : 27.02.2006 09:08:42 »

Laiskimus ei jaksanut lukea koko ketjua läpi... Itse en ole törmännyt ufoihin, mut "syrjäseudulla" asuva sukulainen on kertonut selittämättömistä valoilmiöistä heidän nurkillaan. Vaikea pitää kyseistä henkilöä tärähtäneenäkään, koska hän on kertonut äidilleni molemmista raskauksistanikin ennenkuin minä olen kertonut hänelle / kenellekään muulle jonka olisi mahdollista välittää tieto hänelle...
tallennettu
Lake
Vieras
« Vastaus #32 : 27.02.2006 09:20:26 »

Lainaus
Olemmeko me vieläkin niin sokeita ja kuuroja selviin vinkkeihin, esim. maanjäristykset, tsunamit, hullunlehmäntaudit, lintuinfluenssat, hurrikaanit, yms.

Luonnonkatastrofit ovat vain maapallon oma konsti puhdistaa itseään huonoista värähtelyistä. Taudit taas ovat muuten keinotekoista pelolla hallintaa.

Tässä avaruuden ystävien kotisivu.
http://www.cosmic-people.com

Koittavat herätellä ihmiset ajattelemaan pelkojensa keskeltä että kaikki täällä on pelkkää kulissia ja nukketeatteria.

Pleiadian mission -kirja seulaslaisten yrityksistä ihmiskunnan tietoisuuden kohottamiseksi. Löytyy ainakin pk-seudun kirjastoista.
http://www.amazon.com/gp/product/1885757077/002-8008204-8995248?v=glance&n=283155

Kaupungeissa on niin paljon karkeita värähtelyitä että korkeampivärähteisiä ufoja näkee enemmän syrjäseudulla missä luonnon värähtelyt ovat hyviä.
Kaupungeissa niitä voi kai treffata pääasiassa kehosta irtautumalla astraalimaailmassa/unissa.

Tiede tutkii kulissia ja valhetta ylläpitäen vain tätä ulottuvuutta.
Suosittelen elokuvaa What the Bleep do we know.
Siinä on vähän erilaisesta näkökulmasta selitetty todellisuutta.
http://www.whatthebleep.com/
« Viimeksi muokattu: 27.02.2006 09:37:43 kirjoittanut Lake » tallennettu
mystery62
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 93



Profiili
« Vastaus #33 : 27.02.2006 17:25:22 »

Kotkansilmä  Cool
Juu en tarkoittanut että pitäis loppua.
Tunnetusti ufoja havaitaan paljon alueilla joissa esiintyy sotia tai muita katastrofeja.
Ufot herättelee ihmisiä silloin huomaamaan pallomme tilaa ja tällöin jos asioista aletaan pitää paremmin huolta, niin loppuuhan ne!

Enpä kyllä sanois että kauheesti kiinnostais paremmin tehdä tuttavuuttakaan..
Luukaisen kirjoja myös lukeneena ihmisen täytyy tahtoa kontaktia tässä onnistuakseen.

Mieluummin mä aattelen vaan noita enkeleitä ja oppaita, toisaalta voihan ne ufot olla oppaita?  2funny
tallennettu
mystery62
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 93



Profiili
« Vastaus #34 : 28.02.2006 17:13:18 »

Juu ihana enkeli vie kotiin!

Tämä kävi viime syksynä metsässä kun olin jo useaan kertaan noilla marjastus/ sienestysreissuilla eksynyt ja lauloin nimenomaista laulua. Meni jonkun aikaa
kun tunsin voimakkaan kukkien tuoksun keskellä havumetsää, enkä eksynyt sillä kertaa, enkä sen jälkeen. Että siksi enkelit lähellä sydäntä.

Ufot taas tuntuu vastenmielisiltä, so what? Jätän sen lajin "harrastelun" kernaasti muille...

          angel      angel     angel     angel
tallennettu
Lake
Vieras
« Vastaus #35 : 02.03.2006 11:49:11 »

Mielenkiintoista juttua "avaruuden pikkuväen" eri roduista ja siitä minkälaisilla konsteilla ne vaikuttavat mieleemme:
http://educate-yourself.org/cn/zetainfo16sep05.shtml
http://educate-yourself.org/cn/zetainfoB23sep05.shtml
http://educate-yourself.org/cn/zetainfoC17feb06.shtml
tallennettu
Cleome
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 31



Profiili
« Vastaus #36 : 02.03.2006 12:30:30 »

minulla oli lapsena ufokammo. pelkäsin jostain syystä, että ne tulisivat huoneeseeni kun nukuin. en kyllä muista mitään erityista virikettä tuohon pelkoon, muuta kuin isän kertomat ufo-jutut. vieläkin ällöttää katsella niitä pieniä humanoidi otuksen kuvia. viime kesänä muistaakseni näin unen jossa kolme valonhohtoista palloa tuli ikkunasta huoneeseeni ja pörräsivät siinä vähän aikaa. se yksi kait yritti viestittää minulle jotain, mutta en käsittänyt  mitä. skeptisesti epäilen sen olleen vain unta, mutta eiväthän monet muista juuri mitään kohtaamisista. emme me kyllä voi ihan yksinkään maailmankaikkeutta asuttaa, se on jotenkin järjetöntä ja egoististakin. olisi aika kummallinen sattuma jos elämä olisi syntynyt vain yhdelle planeetalle. siihen en kyllä usko että humanoidit asuttavat vaikkapa venusta tai saturnusta. monet muutkin ufojutut tahtoo aina mennä vähän ylihilseen, mutta miksei jotkut niistä (realistisimmat) olisi tottakin. hankala sanoa.
oletteko muuten kuulleet/nähneet noista etelä-amerikasta löydetyista oudon muotoisista kalloista. osa arvelee niiden olevan humanoidien kalloja ja osa on keksinyt, että näillä ihmisillä olisi ollut outo muoti muovata lapsen kallo jotenkin pitkulaiseksi. ilmeisesti heidän mukaansa ihmiskalloa voi jonkin verran vastasyntyneenä muovata, kun kallon luut eivät ole vielä luutuneet kunnolla. tästä jutusta uskoisin mieluummin tuon humanoidi teorian. miksi ihmeessä tuo kansa olisi ruennut lapsenpäätä noin rääkkäämään?
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #37 : 02.03.2006 13:25:08 »

Lainaus
oletteko muuten kuulleet/nähneet noista etelä-amerikasta löydetyista oudon muotoisista kalloista. osa arvelee niiden olevan humanoidien kalloja ja osa on keksinyt, että näillä ihmisillä olisi ollut outo muoti muovata lapsen kallo jotenkin pitkulaiseksi. ilmeisesti heidän mukaansa ihmiskalloa voi jonkin verran vastasyntyneenä muovata, kun kallon luut eivät ole vielä luutuneet kunnolla. tästä jutusta uskoisin mieluummin tuon humanoidi teorian. miksi ihmeessä tuo kansa olisi ruennut lapsenpäätä noin rääkkäämään?

Tarkoitat varmaan Erich von Däniken kirjoituksia ja tutkimuksia? ;] Hänhän yrittää kovasti todistaa, että maailma oli huomattavasti kehittyneempi vaikka ennen muinen (niin kuin olikin) ja tästä saisimme osaksi kiittää avaruuden muuta väkeä, joka saapui maahan. Muistaakseni joku kansantarina aiheesta menee niin, että miespuolinen Jumala saapui maahan, koska hänen kotiplaneettaansa uhkasi sota. Hän laskeutui maan päälle ja kysyi sen asukkailta - valailta ja delfiineiltä - soisivatko he hänelle luvan tulla tovereineen maan päälle. Valaat ja delfiinit lupasivat ja niin tämä jumalolento asettui maan päälle.

Däniken yrittää todistaa, että Marsin ja Jupiterin välissä oleva asteroidivyöhyke on itse asiassa tämän sodan tuoksinnassa räjähtänyt planeetta. Marsiin sodasta muutti/pakeni/en muista tarkalleen mutta enivei sotaista väkeä, jotka asuttivat myöhemmin osaksi maankin. Ihmiset luotiin alunperin apinaihmisistä geenimanipulaation avuksi orjiksi ja työvoimaksi, näiden sotaisten olentojen toimesta. Osa jumalolennoista saapui maan päälle rauhallisimmissa merkeissä ja opetti ihmiskansaa lukemaan, laskemaan, kirjoittamaan ja viljelemään.

Muistaakseni Däniken kertoo myös eräässä kirjassaan intiaaniheimosta, tosin joskus 1950-1960-luvulla sukupuuttoon kuolleesta, jonka jäsenten veri oli mustaa. He kieltäytyivät ehdottomasti olemasta ihmisiä ja väittivät, että alunperin heidän kansansa esi-isineen on tullut taivaista, eivätkä he ole ihmisiä.

Mie itse uskon siihen, että esimerkiksi Venuksessakin on elämää - he ovat vain henkisesti niin korkeilla, etteivät elä enää fyysisellä tasolla, vaan astraalitasolla, astraalimaailmassa. Fyysisten elinolojen mahdollisuudet Venuksessahan ovat mitä ovat... :Smiley
tallennettu
metsätonttu
Vieras
« Vastaus #38 : 02.03.2006 20:13:27 »

Täytynee kertoa omakin kokemukseni noiden ufojen teoista, sillä yhtenä yönä n. 10 vuotta sitten näin, kun tekivät kurkulleni (eli chakralleni) avausta ja sen jälkeen aloitin tämän koko touhun. Joten se oli tavallaan sen hetkiselle mielelleni merkki siitä, että lopeta se vanha elämäsi ja muista miksi olet tullut tänne.  :Smiley

Eli se oli kuitenkin vain sen aikaisen tietoisuuteni tuomaa kokemusta enkä sen jälkeen olekaan saanut mitään muita kokemuksia niistä Valoistamme. Vaan ainoastaan tiedän nyt sen, etteivät olekaan kuin OMIA Olevaisuutemme tekoja jokaisen kokemukset. Eli niitä Itsejämme tai Kristus Miniämme ne ovat kaikki tyyni eli korkeammalla tietoisuuden tasoilla olevia osiamme. Sillä mehän olemme jaottaneet sen Olevaisuutemme, joka ikiselle taajuudelle sen Luojamme aivoissa eikä sen tähden olla koskaan oltukaan Hänestä erillämme.

Se, minkä tähden jotkut näkevät ne erillisinä "lentävinä" esineinä, johtuu mielemme rakenteista eli siitä, miten kukakin on hahmotellut asioita egomme avulla ja sen tähden luoneet niistäkin oman kuvansa. Eli tavallaan aivan sama asia kuin "enkelitkin", jotka todellisuudessa ovat Olevaisina vain Valomme, jotka liikuttelevat siipien tavoin energioita, tämän kehostomme suojana olevan merkaban ympärillä. Eli valokehomme ovat erillisiä täällä alhaalla vain sen yksilöidyn tietoisuutemme tähden tai se osa siitä, jolla olemme kiinni sen Luojamme kehossa.

Joten tämä on oma näkemykseni tämän hetken tietoisuuteni teoilla, joten vieläkin voi tulla paremmat kertomukset, kunhan jatkan vielä vähän matkaani sinne lopulliseen päämäärääni. Eikä voidakaan koskaan "nähdä" muita asioita kuin niitä, jotka ovat kulloisenkin tietoisuutemme esiin tuomia, joten sen tähden tämänkin nyt näin kerroin.  :Smiley angel

Hei Keho!

Löysin sinun vanhaa tekstiäsi ihan sattumalta. Kun luin tuota, ymmärrän ehkä paremmin sinulle ominaista kieltäsi.

Joskus sinun lauseesi pyörivät ikään kuin spiraalia ja menee pää pyörälle kun luen sitä. En saa koottua sitä.

Metsätonttu pienillä aivoilla
tallennettu
metsätonttu
Vieras
« Vastaus #39 : 02.03.2006 20:17:08 »

:coolsmiley:Eiköhän heitä ole ja jopa yli kymmenen metrin
                                 pituisia.
                                 Pari kesää sitten olin lasten kanssa rannalla,
                                 lapset olivat uimassa, ajattelin jospa avaruus-
                                 väkeä olisi tarkkailemassa meitä tuolla jossain
                                 pilvenreunalla! Mielessäni hiljennyin ja pyysin
                                 heiltä " merkkiä " jos olisivat kuulolla. Ei tapah-
                                 tunut mitään ja melkein unohdin, kunnes mie-
                                 leeni TULI kehoitus katsoa taivaalle, ja siellä
                                 korkeudessa liiteli kotka kaikessa rauhassa, ei
                                 täälläpäin juurikaan näe kotkia, kuin korkeintaan
                                 muuttopuuhissa.
                                 Parin päivän kuluttua taas rannalla toistin pyyn-
                                 töni, jospa se olikin joku hallusinaatio, jota oi-
                                 kein kovasti halusin. Mutta ei, kohta liiteli kaksi
                                 kotkaa korkeuksissa, joten kysyin lapsilta mitä
                                 he näkevät taivaalla " pari kotkaa siellä lentelee".
                                 Seuraavalla kerralla kotkia oli kolme ja siihen ne
                                 lentonäytökset loppuivat, ajattelivat HE että
                                 USKO JO, KYLLÄ ME TÄÄLLÄ OLEMME KAIKENAI-
                                 KAA, OLLOS HUOLETON KAMUT VALVEIL`ON...

           P.S. Selvennys: Kotkat liitelivät jonkunaikaa, mutta jos katsoi
                                 muualle ne olivat häipyneet taivaan sineen..


                                  smitten VALOA JA ILOA  smitten Pietro

Kotkansilmä, sinä olet niin usein coolsmailia ja harvasanainen, että olin aivan äimänä, kun luin kauniin kertomuksen kotkista! Ihanaa!

Etkös sinä kertonut minulle äsken vasta, että olet jokin 'maamyyrä'. Ehkä tuossa näitkin itse voimaeläimesi!
tallennettu
metsätonttu
Vieras
« Vastaus #40 : 02.03.2006 20:21:46 »

En ole koskaan epäillyt, etteikö olisi muunkin laista elämää, kuin tämä tässä minkä koemme.
tallennettu
metsätonttu
Vieras
« Vastaus #41 : 03.03.2006 13:02:05 »

Näin varmaan on!  smitten
tallennettu
metsätonttu
Vieras
« Vastaus #42 : 03.03.2006 15:24:35 »

Hei Keho!

Löysin sinun vanhaa tekstiäsi ihan sattumalta. Kun luin tuota, ymmärrän ehkä paremmin sinulle ominaista kieltäsi.

Joskus sinun lauseesi pyörivät ikään kuin spiraalia ja menee pää pyörälle kun luen sitä. En saa koottua sitä.

Metsätonttu pienillä aivoilla

Aika hauskoja mielleyhtymiä ne saivat silloin omillekin mielilleni aikaan, kun noita tekstejäni "kanavoin" ja se se oli tarkoitettuakin, kun sillä aloitetaan sen uudenlaisen ajatuskaavion teot. Eli muunnetaan sitä luomistamme sen Jumaluutemme ohjauksessa tapahtuvaksi eli oikeaan aivopuoliskoon. Joten spiraalin muotoisena sen minäkin jo näen.  Wink smitten

Eivätkä sinunkaan aivosi kyllä aivan pienet enää ole, metsätonttu vaan ne tekivät ensin vain sen puhdistamisen omille aivoilleen, jotta saattoivat nyt yhdentyä oikeaan sekä vasempaan aivopuoliskoon. Koska muutenhan et tuota spiraalia näe.  Wink smitten

Keho, sinä annat hyvin kauniin tulkinnan tuolle spiraalille, ja minun spiraalilleni.

Kuitenkin minä olen ihan teoreettisesti läntisestä filosofisesta näkökulmasta, sekä hermeneutiikan että kognitiivisen psykologian kautta siihen törmännyt ja joutunut sitä miettimään. Kun olen laajentanut filosofiani opiskelun elämänfilosofiaksi ja esoteeriseksi tiedoksi, olen törmännyt jälleen spiraaliin, mm. Elämän kukan salaisuus-teoksessa se on esillä. Joten ei se yksin pienillä aivoillani ole selvennyt.

Mutta ehkä meidän omassa elämässäkin tulisi antaa periksi tuon spiraalin muodolle ja kierrolle. Ei me turhaan tötmäillä aina vain samoihin virheisiin, emme epäonnistu avioliitoissa aina uudelleen ja uudelleen tai muissa suhteissa esim. työssä, vaan pyörähdämme jälleen sen saman, toivottavasti vauhtia on sen verran, että singahdamme pikkusen, pikkusen ylemmäs jotain jo oppineena.

Tuo spiraalioppi voisi toimia länsimaiseen logiikka-ajatteluun, vaikka vain sille toisellekin aivopuoliskolle, enemmänkin lohtuna ja tukena, jottei ihmiset turhaan syyllistäisi itseään epäonnistumisilla.

Äh! En tiedä mitä tässä yritän sanoa (kesken siivouksen). Jos sinä olet kohdannut jotain suurempaa, pystytkö sinä ymmärtämään enää tämän tason kohelluksia? Ihan totta. Keho. Sinulla on viisautta, mutta se menee yli hilseen monellakin kun tuosta egosta puhut. Miten autat läheisiäsi heidän tasollaan?

Kaikella ihailulla kuitenkin  Smiley metsätonttu
tallennettu
artdaria
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« Vastaus #43 : 03.03.2006 19:53:36 »

Oletteko nahneet tata NASAn 'salaista' ufo-videota.  Kestaa noin 30 min.  Siina on MIR-avaruusasemalta ja Columbiakin.  Amerikkalainen aani jossakin kohtaa sanoo, etta tuossa edessa on space debris [=avaruus roskaa = ufoja].  Ne muuttavat lentosuuntaa akisti ja tekevat formaatioita.  Video katkeilee alussa ja on patkamainen, mutta kannattaa katsoa.  Kylla siella jotain on ja kaiken maailman hallitukset tietavat sen.  Haluavat kai 'suojella' meita turhalta tiedolta.

http://video.google.com/videoplay?docid=-9080369676973948865&q=ufo

Shinings,
Daria
tallennettu
metsätonttu
Vieras
« Vastaus #44 : 03.03.2006 22:39:23 »

Ok. Keholle lisää juttelua...

Tuo jumaluus, olet oikeassa. Jokainen kohtaa jumalansa omilla resursseilla, omalla ajattelulla ja siitä kulttuurista käsin, joka häntä sillä hetkellä ympäröi.

Ja jumaluus on kaikkea sitä. Eikö?

Itse en tiedä, miksi en ole koskaan sopinut edes kristinuskoon kunnolla, on pitänyt ymmärtää enemmän, enemmän. En tarkoita, ettäkö laittaisin sen syrjään. Mutta en voi olla kunnioittamatta muitakin näkemyksiä yhtä paljon.

Ukko huutaa saunaan! Kiitos kun juttelit kanssani.
Metsätonttu
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6
  Tulostusversio  
 
Siirry: