Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Peräytyvä Merkurius syntymäkartalla  (Luettu 13531 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Maisa
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 75


Profiili
« Vastaus #15 : 12.02.2007 13:57:52 »

Siskoillani, jotka ovat kaksoset (siis syntyneet minuutin välein) - Aurinko-härkiä - toisen kartalla Merkurius etenee/st, toisella pakittaa. Sinällään mielenkiintoista kaksosilla, että ovat tupanneet syntymään Merkuriuksen kääntymisen hetken molemmin puolin Cheesy

Heillä nuo Merkkarimaiset erot näkyvät lähinnä siinä, että Me-r matkustaa ehdottomasti enemmän, mieluusti epätavallisiin paikkoihin ja epätavallisilla tavoilla. Hänen autonsa ovat aina olleet melko erikoisia, samoin puhelimet, tietsikat ym liikkumis/ kommunikointivälineet. Hän on teknisesti taitava ja rakastaa kaikenlaisia sähköisiä ja teknisiä vimpaimia. Ei mitään erityistä oppimisen suhteen.

Etenevällä/ st-Merkkarilla varustettu sisko matkustelee harvemmin, ja silloin tunnettuihin turistimestoihin. Hän ostaa autonsa/ puhelimensa/ tietokoneensa yms luottaen tunnettuihin, arvostettuihin merkkeihin. Ei mitään erityistä oppimisen suhteen.

Tuolla kumpparillani Smiley on myös retro-Merkkari (hänkin Au-Härkä), ja hänen autonsa, puhelimensa, moottoripyöränsä, veneensä, tietokoneensa jns edustavat vahvasti "jotain erikoista". Hän on teknisesti erittäin lahjakas ja lähes hurmioituu kaikenlaisista sähköisistä/ teknisistä vimpaimista, koneista ja vempeleistä. Hän ei ollut matkustanut juuri lainkaan ennen tapaamistamme, mutta on nyttemmin innostunut matkustelusta ja muutama reissu on jo ehditty heittää ja seuraavat varata. Hänellä on lukihäiriö ja häneen ei ole koulussa tarttunut  suomen lisäksi mitään muita kieliä.
tallennettu

Au Jouskari, AC Skorpioni, Kuu Jellona
Keltainen Solaarinen Aurinko
Kiinalainen Tiikeri
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6608


Profiili WWW
« Vastaus #16 : 12.02.2007 20:28:12 »

toisella kaksosista mahtaa olla pysähtynyt merkurius,
se kun on parkissa muutaman tunninkin? ennenkuin alkaa perääntyä,
että ihan yhtä mielenkiintoinen,jos ei kiintoisampikin tapaus kuin perääntyvä..
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #17 : 08.04.2007 14:55:45 »

Pitääpä jatkaa tätä aihetta, kun löytyi taas yksi mielenkiintoinen retro-Merkurius tapaus tuttavapiiristä.

Kyseessä on jo hieman varttuneempi mies (55 v), jolla pakittava Merkurius on Jousimiehessä huoneessa 2. Aspekteja ei ole kauheasti, ja ne vähätkin ovat sekstiilejä ja kolmioita ( aspect_sex mars saturnus neptunus -yhtymään  vaaka:ssa,  aspect_tri pluto:n  leijona:ssa).

Joka tapauksessa tämä mies on omien sanojensa mukaan oppinut puhumaan vasta 5-vuotiaana. Sen jälkeen hän ei oikeastaan ole muuta tehnytkään kuin puhunut ja kirjoittanut, siis ihan töikseen. Hänellä on muuten Aurinko huoneessa 3.

Yleissivistys miehellä on todella laaja ja hänellä on runsaasti yliopisto-opintojakin takana, mutta syystä tai toisesta hän ei ole koskaan saanut vietyä tutkintoja loppuun. Hän on myös joskus jäänyt luokalle koulussa runsaan lintsaamisen takia. Poissaoloja oli siis runsaasti, mutta silti hän on opiskellut kaikkea mielenkiintoista ihan omalla ajallaan ja omalla tavallaan. Omintakeisella tyylillään hän mm. loisti ylioppilaskirjoituksissa, jota opettajat olivat kuulemma suuresti ihmetelleet.

Vaellusvietti tällä tyypillä on armoton. Hän saattaa pistää tekstiviestin mistä päin maailmaa tahansa, esim. Siperiasta tai Färsaarilta. Hän on kuitenkin hyvin kotiseuturakas ja on palannut parinkymmenen vuoden tauon jälkeen n. 40-vuotiaana kotikonnuilleen, jonka matkailua, kulttuuria ja historiantutkimusta hän on pyrkinyt edistämään siitä lähtien.

Teknisten vempainten kanssa miehellä ei ole ongelmia. Jos hän jotain laitetta tarvitsee työssään, niin hän oppii sitä käyttämään.

Muistista vielä valaiseva esimerkki: hän kertoi vastikään tavanneensa miehen, jonka nimi vaikutti tutulta. Vähän mietittyään hän muisti tavanneensa samannimisen ihmisen matkallaan kotiseudultaan opiskelupaikkakunnalle 19-vuotiaana. Kun tuttuni kysyi, oliko hän tämä sama henkilö, niin toinen oli myöntänyt hämmentyneenä ja ihmetteli, miten tuollaisen asian voi kukaan muistaa. "Mitäpäs ihmeellistä tuossa on, vastahan siitä on 36 vuotta", tuttavamieheni oli vastannut.  Wink
« Viimeksi muokattu: 08.04.2007 15:35:27 kirjoittanut Lilli » tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
TaruTuulia
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 141



Profiili WWW
« Vastaus #18 : 08.04.2007 15:39:00 »

Kuulostaapa jokseenkin tutulta tämä 55-vuotias miesystäväsi Lilli Smiley

Itsellä merkurius perääntyy toisessa huoneessa 29,55 astetta skorpionia. Aurinko on myös jousimies, kolmannessa huoneessa kahden asteen yhtymässä neppariin.

Sain tukiopetusta lukihäiriöiden vuoksi viisivuotiaana; etenkin R-kirjaimen lausumisen opettelu tuotti suuria vaikeuksia. Lukemaan opin kuitenkin jo 3-vuotiaana. Elämää on kuitenkin leimannut vaeltamisen halu ja lukuisat opinnot, joista osa on jäänyt kesken. Aina pitäisikin olla kirjoittamassa, puhumassa, lukemassa, kieliä lisää opiskelemassa, opettamassa tai ulkomailla  Smiley

Koen oman merkuriukseni kesken jääneenä tehtävänä, joka tulee saattaa tässä elämässä loppuun. Niin palava on tarve kommunikoida, välittää tietoa, etsiä sitä, pukea muotoon..!
tallennettu

Once upon a time I was a warrior princess. Now I`m the master storyteller and happy as a clown.
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #19 : 08.04.2007 16:26:54 »

TaruTuulia, kovin samanlaiseltahan tuo todellakin kuulostaa. Tämä herra on aurinkomerkiltään  kauriskuu on Skorpionissa huoneessa 2.

Kolmannen huoneen Aurinko näyttää muuten altistavan erittäin vahvasti ammattimaiselle kynäilylle tai muulle viestinnälle. Olen vastikään katsonut neljän toimittajan/kirjailijan karttaa ja kolmella on Aurinko juuri tässä huoneessa. Hmm, ja kaikki kolme ovat vieläpä  aurinko kauris:ta. Sattumaa? Neljännellä tiukka  aurinko aspect_con merkurius  :skorpioni:ssa 2. huoneessa. Hän ei ollut nuoruudessaan ajatellut toimittajan uraa, mutta oli ajautunut alalle hyvän palkan takia.

Mutta ei tästä enempää, off topic, nääs.
« Viimeksi muokattu: 08.04.2007 17:00:31 kirjoittanut Lilli » tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: