Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 7
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kokemukseni selvänäkijästä  (Luettu 67453 kertaa)
0 jäsentä ja 15 vierasta katselee tätä aihetta.
Daniella
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 57



Profiili
« Vastaus #30 : 29.03.2007 10:34:12 »

Jadeania: Onkohan kysymys tosiaan samasta Annesta? Kun ainakin tämä, jonka kanssa minä olen puhunut, on todella rauhallisen oloinen aina eikä missään nimessä "hätäinen"  Shocked
Mutta tosiaan, kuten todettu, kaikki eivät kaikille näe joten vain etsimällä löytää sen itselleen sopivan  smitten
tallennettu
*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« Vastaus #31 : 29.03.2007 11:25:19 »

niin kuten sanoin mikä sopii toiselle ei välttämättä ole ole se oikea toiselle..näissäkin kannattaa valittaessa varmaan kuunnella sen oman sydämen ääntä...en silti sano etteikö tuo Anne osaisi asiaansa ja silloinkin kun hänen kanssaan juttelin niin se oli vaan pieni hetkinen ihan sattumalta...
tallennettu

t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1367



Profiili
« Vastaus #32 : 03.04.2007 20:35:45 »

Niinpä niin. Tarutuulia ottaa esiin aiheen, josta olen monesti sanonut halki ja poikki. Vetelät energiasyöpöt TAHTOO leijua maailmankaikkeudessa toisilta varastamillaan energioilla. Joillekin todella pitäisi tehdä heidän puolestaan päätöksiä ja kantaa vielä vastuukin, niinkuin aina päätöksentekijä joutuu.

Siksi olenkin jo vuosia sitten päättänyt, etten tee ilmaiseksi katsomisia kenellekään. Vapaa-aikani on silloin ainoastaan ja vain omaa virkistäytymistäni varten. Jotta jaksan taas auttaa täysin akuin jotakin todella kipeästi apua tarvitsevaa. Että sillä katsomisella on siunaus toisenkin elämässä.
Ilmainen ennustus ei toteudu, sanovat romaninaiset. Totta puhuvat. Ennustusta ei saa omaksi, jos sen ilmaiseksi ottaa vastaan.
Eri asia on lahjaksi katsottu.

Jadeania sanoi, että lääkärikin joutuu antamaan aikaansa ilmaiseksi. Ei pidä paikkaansa. Toiset lääkärit saavat kuukausipalkkaa ja ylitöistä sekä päivystyksestä lisiä. Toiset on yrittäjäpohjalla toimivia, joka minuutti ja toimenpide maksaa, lisänä toimistomaksu - sihteerikkökin pitää asiakkaan rahoilla ruokkia.

Julietta huomauttaa Iris Roineen käytännöstä, että vapaaehtoinen maksu. Kerran hänellä kävin. Heti kun istuin tuoliin, kysyi 'Millä summalla tahdot, että ennustan sinulle?' Laitoin satasen (mk) pöytään. Eipä ollut rouvalla aikaa kuin puhua reilu 5 minuuttia puutaheinää. Eli: hänen selvänäkönsä oli heikompi. Olin avoimella mielellä ja kuuntelin mitä hän kertoi, en ohjannut katsomista mitenkään. Eikä Iris silloin osannut nähdä mitään.
Tämän ymmärsin vasta vuosia myöhemmin...
Isänsä (John Sundström = Suntta) kerran kadulla törmäsi sattumoisin minuun ja sanoi: 'Sinä tyttö olet tutka ihan päästä varpaisiin.' Ihmettelin, mitä hän tarkoitti. Hän vastasi: 'No. Sinä näet vaikka mistä tahansa läpi. Kaikkea ei kuitenkaan ole hyvä kertoa. Toiset ei kestä totuutta.'

Tämän olen todennut vaikka kuinka monta kertaa, että jokainen ihminen pystyy ottamaan vain oman elämänkokemuksensa tason verran asioita vastaan. (Toki synnynnäinen älykkyystasokin vaikuttaa asiaan.) Liikaa ei pidä kertoa, eikä tietoa liikaa pantata. Intuitio kyllä kertoo, mitä ihminen kestää ja mitä ei.

Joskus on pakko havahduttaa tyhjää elämää elävä leijumasta itseään luuloihin ja unohduksiin. Tietoisuuteen herättäminen pitää tehdä vastuullisesti, mutta ei aikaakaan kun havahtunut jo ottaa täyden vastuun elämästään ja lakkaa elämästä 'konditionaalissa'  (=ehdollinen sanamuoto) eli -isi- muodossa.

Jori Malmstenin sanoin: ' Oi, jos kerran voisinkaan... surut heittää unholaan...'

Jokainen voi, jos tahtoo. Elämä on otettava vastaan tietoisena, uteliaana ja vastuullisena. Silloin elämä kannattaa myös elää, eikä haahuilla tyhjässä ja pimeässä - hukaten lahja, jonka syntymässä joka ihminen saa. Omakohtainen, omanmittainen, omanmakuinen, todellinen elämä.
Elämä. Lahja. Olkaapa hyvät.
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5772


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #33 : 03.04.2007 20:43:15 »

T.Touhulalla oli suoraa puhetta. Enpä osaa muuta kuin olla hiljaa nyt.  Huh
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« Vastaus #34 : 04.04.2007 09:29:49 »

T.TOUHULA

Jadeania sanoi, että lääkärikin joutuu antamaan aikaansa ilmaiseksi. Ei pidä paikkaansa. Toiset lääkärit saavat kuukausipalkkaa ja ylitöistä sekä päivystyksestä lisiä. Toiset on yrittäjäpohjalla toimivia, joka minuutti ja toimenpide maksaa, lisänä toimistomaksu - sihteerikkökin pitää asiakkaan rahoilla ruokkia.

missä vaiheessa olen näin sanonut? tosesin vaan yhdessä eimerkissä että julietalle että pitäisikö lääkärinkin tehdä työnsä ilmaiseksi niin kauan että saat mieleisesi diagnoosin häneltä??? ja mitä muuten tulee tuohon ilmaiseksi tekemiseen..määrittele milloin se on lahja tehdä jollekkin tulkinta ilmaiseksi? jos joku pyytää tulkintaa ja teen sen hänelle ilmaiseksi niin eikö se ole silloin lahja...jokainen tekee asiat tavallaan ja minusta ainakin on todella väärin pyytää monta kymppiä tulkinnasta...oletko ajatellut kuinka monelle apua tarvitsevalle voi olla "rahakysymys" pyytää tulkintaa? minun tulkintani ovat ainakin sellaisia että ovat aina kaikkien saatavilla ei tarvitse kuin pyytää...sillä minä ainakin teen jokaisen tulkintani suurella rakkaudella jokaista pyytäjää kohtaa ja saisinpa siitä rahaa tai en se on lahja minulta tulkinnan pyytäjälle.

ja tämä sinun romani käsityksesi että tulkinta ei voi toteutua jollei siitä maksa...hmmm laittaa miettimään että montako romani "ennustajaa" tunnet? minä ainakin tunnen monta jotka eivät edes rahaa halua ja heidän sanomansa kuitenkin toteutuu..se kun on mielestäni vähän niin että itsellekkään sitä palkkiota ei voi aina vaan mitata rahassa tai vastaavassa...vaan minulle palkkio voi vaikka olla tulkinnan saajan hyvä mieli...
tallennettu

t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1367



Profiili
« Vastaus #35 : 04.04.2007 13:57:35 »

Mitenkähän tämän nyt aloittaisi...?!

No, jospa sanon vaan kaiken taivastelun keskelle että: 'Voi Herraj Jumala!' Grin  2funny
Pitääkö kaikkien ja kaikkialla ajattelultaan ja toimintaperiaatteiltaankin pyrkiä similoitumaan (samankaltaistumaan) vai saako tässä maailmassa olla assimilaareja (eriytyneitä, itsenäisesti ajattelevia, vapaasieluisia) persoonallisuuksia? Saako!? Undecided Shocked

Pitääkö minun sanoa, mitä Julietta ja Jadienna saavat tehdä ja saavatko he antaa lahjoja, kun siltä tuntuu?! Uh... no voihan nenä! No ei todellakaan pidä.
Etteköhän te voi tehdä miten tahdotte, minulta siihen lupaa kysymättä. Te olette erilaisia (kuin minä / joku muu / jo keskenännekin) persoonallisuuksia ja toimitte omien sisäisten intuitioittenne mukaan. Siitä vaan antamaan lahjoina vaikka kaikki ennustukset ja muut avut. Mietin vain, mitä hyväksyntää tai arvonantoa te tällä äititeresa-myytillänne oikein haette?! angel
Okei okei! Vakavoidun. (Naurattaa vieläkin, että joku voikin ajatella kaikkien toimijoitten pakosta samanlaisin periaattein toimia. Hirtehisyyttä pukkaa.)

Suomen kansa on jotenkin liian samasta puusta veistettyä. Ja jollei ole, niin sittenkö pitäisi samanlaistua ja toimia jokainen yhtenäisin periaattein. Ei hitossa, eikä ihan vieressäkään.
Suomalaiset on kautta vuosisatojen pakotettu ulkoisten valtojen vasallien (ja peloteltu 'rytsölöitten' ryöstelyjen taholta itäosissa) toimesta alistumaan ja samankaltaistumaan tai jalkapuu odottaa kirkonmäellä / -porstuassa. Ollaan niiiin protestanttia että.
Aikoinaan, kun kansannaiset hallitsivat yrttien salat, keksi kirkko ottaa vain pappien haltuun parannustieto (näin saatiin arvovaltaa roomalaiskatoliselle kirkolle, joka tuotiin piskuiseen maahamme valloittamaan kansa luonnonuskonnoilta). Jos tauti oli yrtein ja rukouksin parannettavissa, se oli vain Jumalan vitsaus. Mikäli siihen tarvittiin enemmän tietoa ja taitoa, oli sairas kirottu ja joutui (kirkon) pannaan. Eräässä vaiheessa yrttiparantajat poltettiin noitina roviolla, samoin selvänäkijät (tuolloin näkijöiksi vain kutsutut). Tuolta ajalta oli peräisin Suomen lakiin kirjattu (jo n. 25v sitten laista poistettu) yrttiparantajana, selvänäkijänä tai povaajana toimimisen kielto sakon tai kovemmankin rangaistuksen uhalla. Näkijänä toiminnan rangaistusperuste oli maksun ottaminen katsomuksista. Tämä ajatus istuu vieläkin tiukassa suurimmassa osassa kansalaisiamme.

Nykyisin voi kuka tahansa aloittaa näillä toimialoilla yrittämisen. Asiakkaitten onneksi kuitenkin ollaan standardoimassa vaatimustasoa varsinkin parantamisen ollessa kyseessä. Puoskaroijat makselevat kovia korvauksia, mikäli asiakkaalle ei ole hoidosta hyötyä tai jos hänen sairautensa entisestään pahenee 'hoidon' aikana.
Selvänäkijätoiminnasta on monella vielä tuo keskiaikainen käsitys, kiitos kansankirkkomme 'kasvattavan' vaikutuksen. (Huomautan, että olen kirkon jäsen ja toimin aktiivisti siellä. Noitavainoinen asenne ei ole rasitteenani.)

Hiukan asian ohi mainitsen, että kirkon homofobiakin pohjautuu vuosisatojen takaisiin ajatuksiin, että samaa sukupuolta kohtaan seksuaalista mielenkiintoa osoittava on 'jotenkin sairas' ja parannettavissa. Tarvitaankohan siihen loitsuja tai rukouksia tai mitä?! Katsotaan nyt, kuinka kauan kestää tieteellisen totuuden lanseeraus kirkkokansan ajatuksiin. Tieteellisestihän ei voida osoittaa rajaa sille kumpaa sukupuolta kukakin ihminen on. Siten tämäkin aihe on katsottava 'per henkilö'.

Raamatun sanaa lainatakseni: 'Kaikki on teille sallittua, mutta kaikki ei ole teille hyväksi. Katsokaa siis kukin vaellustanne ja tekojanne, että ette joutuisi kauhun valtaan, kun joudutte Tuomarin eteen.' (Tämä tuomari on useimmiten yleinen mielipide tai henkilön omatunto.)

Lisäksi sanon:
Tehkää aivan kuten teille sopii, mutta älkää vaatiko toisia toimimaan samoin. Jokainen vastaa omista teoistaan. Jenkki-tyylinen (similarisoitumis-vaatimuksinen) vouhkaus saa  minut ainakin voimaan pahoin. Sisäinen ääni (=intuitio) kyllä itse kullekin kertoo miten juuri hänen tulee toimia, että omatunto ja itsetunto pysyvät kuosissaan.
Mihinkö tämän ajatukseni perustan? -Yksinkertaisuudessaan siihen, etä jokaiselle meille on jo syntymälahjana annettu erilaiset valmiudet ja taipumukset, joita tulee kehittää. Vain siten yksilö pystyy olemaan itselleen ja yhteiskunnalle hyödyksi.
Usein kuulen, että olisi helpompaa, kun mahdollisimman moni olisi mahdollisimman samanlainen. No vot! Kaikkienko meidän tulisi olla suutareita tai kirjanoppineita? Mistä sitten muihin töihin löytyvät tekijät? Miksi suomalaiset vastustavat muualta maahamme tulijoita, kun heillä on sellaista osaamista, mitä maastamme puuttuu.

Laaja-alaisesti ajattelevana vastasin myös perusteluinani käyttämin aihe-aluein, jotta ymmärrätte tämän ilmaisen työn vaatimuksen olevan todella absurdi. Samoin kuin samanlaisin perustein toimimisen myös näissä selvänäköisyys-asiakkuuksissa.
Sinä joka tahdot antaa energiasi kaikille muille tarvitseville, jääden itse ilman, mieti nyt ihmeessä, keneltä sitten käyt varastamassa energioita jotta pysyt ehjänä ja terveenä. Jostainhan sinäkin korvaavaa energiaa tarvitset.
Aina, kun palvelu tai tavara vaihtaa 'omistajaa', siirtyy energia henkilöltä tai yritykseltä toiselle. Yksi energian ilmenemismuoto on raha, valuutta.

Kiitollisuudenvelka rasittaa ilmaiseksi palvelua saanutta ihmistä ja jättää hänen energiakenttänsä auki, jolloin hän tyhjenee entisestään. Kiitollisuudenvelkaiset ihmiset takertuvat auttajiinsa ajatuksinkin ja toimivat kaukoenergia-rosvoina tietämättään.
Tällaisia ihmisiä olen usein tavannut vuosikymmenten aikana ja heille olen tietoisella päätökselläni lähettänyt parantavaa energiaa muutaman päivän hoitojaksoina, jotta hekin voivat tervehtyä ja päästä irti 'äititeresa-imagoisista' 'ilmais'-auttajista.
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
MuruMaikki
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13


Profiili
« Vastaus #36 : 04.04.2007 15:41:17 »

Sellaista on elämä. Ystävättäreni mies oli selvänäkijöitten ja parantajien palveluitten suurkuluttaja. Sitten hän tapasi t.touhula-nimimerkin takana olevan selvänäkijä-parantajan. Silloin minullekin paljastuivat tuon miehen aikeet. Surullista, vaikkakin helpottavaa, hänen onnistui kuolla lääkkeitten ja alkoholin väärinkäyttäjänä ennenkuin ehti 'hoitaa' kaikki uhkailemansa henkilöt sekä vaimonsa pois päiviltä.
Tämä t.touhula otti vakavasti ko. miehen veriteko-suunnitelmat -ehkä osa oli alkoholihuurujen aiheuttamia, mutta silti-  ja ilmoitti vaimolle sekä muille uhkailluille vaarasta, joka heitä uhkasi ja oli ihan todellinen.

Suunnitelmien paljastuttua mies raivosi aikansa ja hyvin runsas alkoholinkäyttö vahvojen lääkkeitten ohella vei hänet ennenaikaiseen hautaan. Tässä kohtaa  joudun toteamaan, että myös vastuunsa tuntevia ja paineenkin alla pikaisesti toimia osaavia näkijöitä on olemassa, ainakin aiemmin mainitsemani t.touhula.

Ja täällä hän sitten pistää ruotuun yli-rakastavia ilmais-auttajia.  knuppel2 Wink Ihan oman tyylinsä mukaisesti. Aivan alkaa hymyilyttää, kun muistan tavan, jolla hän tuon miehen sai hiljaiseksi.
Vaikka mies  raivosikin ja lupasi hoitaa näkijä-parantajankin pois päiviltä, hän istui hyvin hiljaisena 'kuin maansa myynyt ja velkaakin ottanut' vaikka normaalisti kukaan ei ollut mitään hänen (siis sen miehen) mittapuunsa mukaan.

On totta, että on hyvä rakastaa ja antaa anteeksi, muta joskus on hyvä laittaa ojennukseen sellaiset, joille toiset tai heidän tapansa eivät ole yhtään mitään.

Tätä näkijää voin suositella, jos uskallatte kuunnella suoraa puhetta. Hauskaa ei ainakaan puutu. Joillekin toki on hyvä ottaa nauruvakuutus tai ostaa muutama tenaleidi-paketti, jotta ei käy hassusti, kun sielu vapautuu. Cool smitten 2funny

Opin häneltä itse kysyessäni tulevia asioitani ja mennyttäkin, että:

Rakkaus on hyvän tahtomista. Mutta jokaisen tahto on vapaa omiin asioihin nähden, kunhan ei satuta muita tai loukkaa heidän tahtoaan omaa tahtoaan näin toteuttaessaan.

'All den bästa' vaan kaikille!
tallennettu
Julietta
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 165


Profiili
« Vastaus #37 : 04.04.2007 16:08:30 »

Pääongelma on se, että näkijät eivät näe muuta kuin puutaheinää. Minulle tämä tapahtui niin monta kertaa, ettei mene sattuman piikkiin. Enustelupuolellakin pitäisi olla jonkinlainen kuluttajansuoja. Voihan hommaansa hallitsemattomasta lääkäristäkin valittaa.

Ennen muinoin kiinalaiset lääkärit muuten laskuttivat potilailtaan niin kauan, kuin potilaat pysyivät terveinä. Jos potilas sairastui, hän ei maksanut.

Iris R. oli mielestäni yksi niitä harvoja, jotka hieman näkivät (eivätkä rahastaneet kohtuuttomasti). Ja jos saivarrellaan, selvänäkijän kuuluisikin nähdä, minkä verran asiakkaalla on varaa maksaa palveluksesta.

Jos näkijä tosiaan osaisi kertoa tulevaisuutta ainakin suurilta linjoilta oikein, hän olisi (kohtuullisen) palkkansa ansainnut. Tosin liiasta tietämisestä voi olla asiakkaalle enemmän murhetta kuin apua.

tallennettu
*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« Vastaus #38 : 04.04.2007 19:18:35 »

Mitenkähän tämän nyt aloittaisi...?!

No, jospa sanon vaan kaiken taivastelun keskelle että: 'Voi Herraj Jumala!' Grin  2funny
Pitääkö kaikkien ja kaikkialla ajattelultaan ja toimintaperiaatteiltaankin pyrkiä similoitumaan (samankaltaistumaan) vai saako tässä maailmassa olla assimilaareja (eriytyneitä, itsenäisesti ajattelevia, vapaasieluisia) persoonallisuuksia? Saako!? Undecided Shocked

Pitääkö minun sanoa, mitä Julietta ja Jadienna saavat tehdä ja saavatko he antaa lahjoja, kun siltä tuntuu?! Uh... no voihan nenä! No ei todellakaan pidä.
Etteköhän te voi tehdä miten tahdotte, minulta siihen lupaa kysymättä. Te olette erilaisia (kuin minä / joku muu / jo keskenännekin) persoonallisuuksia ja toimitte omien sisäisten intuitioittenne mukaan. Siitä vaan antamaan lahjoina vaikka kaikki ennustukset ja muut avut. Mietin vain, mitä hyväksyntää tai arvonantoa te tällä äititeresa-myytillänne oikein haette?! angel
Okei okei! Vakavoidun. (Naurattaa vieläkin, että joku voikin ajatella kaikkien toimijoitten pakosta samanlaisin periaattein toimia. Hirtehisyyttä pukkaa.)

Suomen kansa on jotenkin liian samasta puusta veistettyä. Ja jollei ole, niin sittenkö pitäisi samanlaistua ja toimia jokainen yhtenäisin periaattein. Ei hitossa, eikä ihan vieressäkään.
Suomalaiset on kautta vuosisatojen pakotettu ulkoisten valtojen vasallien (ja peloteltu 'rytsölöitten' ryöstelyjen taholta itäosissa) toimesta alistumaan ja samankaltaistumaan tai jalkapuu odottaa kirkonmäellä / -porstuassa. Ollaan niiiin protestanttia että.
Aikoinaan, kun kansannaiset hallitsivat yrttien salat, keksi kirkko ottaa vain pappien haltuun parannustieto (näin saatiin arvovaltaa roomalaiskatoliselle kirkolle, joka tuotiin piskuiseen maahamme valloittamaan kansa luonnonuskonnoilta). Jos tauti oli yrtein ja rukouksin parannettavissa, se oli vain Jumalan vitsaus. Mikäli siihen tarvittiin enemmän tietoa ja taitoa, oli sairas kirottu ja joutui (kirkon) pannaan. Eräässä vaiheessa yrttiparantajat poltettiin noitina roviolla, samoin selvänäkijät (tuolloin näkijöiksi vain kutsutut). Tuolta ajalta oli peräisin Suomen lakiin kirjattu (jo n. 25v sitten laista poistettu) yrttiparantajana, selvänäkijänä tai povaajana toimimisen kielto sakon tai kovemmankin rangaistuksen uhalla. Näkijänä toiminnan rangaistusperuste oli maksun ottaminen katsomuksista. Tämä ajatus istuu vieläkin tiukassa suurimmassa osassa kansalaisiamme.

Nykyisin voi kuka tahansa aloittaa näillä toimialoilla yrittämisen. Asiakkaitten onneksi kuitenkin ollaan standardoimassa vaatimustasoa varsinkin parantamisen ollessa kyseessä. Puoskaroijat makselevat kovia korvauksia, mikäli asiakkaalle ei ole hoidosta hyötyä tai jos hänen sairautensa entisestään pahenee 'hoidon' aikana.
Selvänäkijätoiminnasta on monella vielä tuo keskiaikainen käsitys, kiitos kansankirkkomme 'kasvattavan' vaikutuksen. (Huomautan, että olen kirkon jäsen ja toimin aktiivisti siellä. Noitavainoinen asenne ei ole rasitteenani.)

Hiukan asian ohi mainitsen, että kirkon homofobiakin pohjautuu vuosisatojen takaisiin ajatuksiin, että samaa sukupuolta kohtaan seksuaalista mielenkiintoa osoittava on 'jotenkin sairas' ja parannettavissa. Tarvitaankohan siihen loitsuja tai rukouksia tai mitä?! Katsotaan nyt, kuinka kauan kestää tieteellisen totuuden lanseeraus kirkkokansan ajatuksiin. Tieteellisestihän ei voida osoittaa rajaa sille kumpaa sukupuolta kukakin ihminen on. Siten tämäkin aihe on katsottava 'per henkilö'.

Raamatun sanaa lainatakseni: 'Kaikki on teille sallittua, mutta kaikki ei ole teille hyväksi. Katsokaa siis kukin vaellustanne ja tekojanne, että ette joutuisi kauhun valtaan, kun joudutte Tuomarin eteen.' (Tämä tuomari on useimmiten yleinen mielipide tai henkilön omatunto.)

Lisäksi sanon:
Tehkää aivan kuten teille sopii, mutta älkää vaatiko toisia toimimaan samoin. Jokainen vastaa omista teoistaan. Jenkki-tyylinen (similarisoitumis-vaatimuksinen) vouhkaus saa  minut ainakin voimaan pahoin. Sisäinen ääni (=intuitio) kyllä itse kullekin kertoo miten juuri hänen tulee toimia, että omatunto ja itsetunto pysyvät kuosissaan.
Mihinkö tämän ajatukseni perustan? -Yksinkertaisuudessaan siihen, etä jokaiselle meille on jo syntymälahjana annettu erilaiset valmiudet ja taipumukset, joita tulee kehittää. Vain siten yksilö pystyy olemaan itselleen ja yhteiskunnalle hyödyksi.
Usein kuulen, että olisi helpompaa, kun mahdollisimman moni olisi mahdollisimman samanlainen. No vot! Kaikkienko meidän tulisi olla suutareita tai kirjanoppineita? Mistä sitten muihin töihin löytyvät tekijät? Miksi suomalaiset vastustavat muualta maahamme tulijoita, kun heillä on sellaista osaamista, mitä maastamme puuttuu.

Laaja-alaisesti ajattelevana vastasin myös perusteluinani käyttämin aihe-aluein, jotta ymmärrätte tämän ilmaisen työn vaatimuksen olevan todella absurdi. Samoin kuin samanlaisin perustein toimimisen myös näissä selvänäköisyys-asiakkuuksissa.
Sinä joka tahdot antaa energiasi kaikille muille tarvitseville, jääden itse ilman, mieti nyt ihmeessä, keneltä sitten käyt varastamassa energioita jotta pysyt ehjänä ja terveenä. Jostainhan sinäkin korvaavaa energiaa tarvitset.
Aina, kun palvelu tai tavara vaihtaa 'omistajaa', siirtyy energia henkilöltä tai yritykseltä toiselle. Yksi energian ilmenemismuoto on raha, valuutta.

Kiitollisuudenvelka rasittaa ilmaiseksi palvelua saanutta ihmistä ja jättää hänen energiakenttänsä auki, jolloin hän tyhjenee entisestään. Kiitollisuudenvelkaiset ihmiset takertuvat auttajiinsa ajatuksinkin ja toimivat kaukoenergia-rosvoina tietämättään.
Tällaisia ihmisiä olen usein tavannut vuosikymmenten aikana ja heille olen tietoisella päätökselläni lähettänyt parantavaa energiaa muutaman päivän hoitojaksoina, jotta hekin voivat tervehtyä ja päästä irti 'äititeresa-imagoisista' 'ilmais'-auttajista.

siis kuten itsekkin jessus sentään sanoit niin tosiaan tehköön kukin tavallaan.eikä kukaan mielestäni täällä ole sanonut että miun tai siun tapasi tehdä tätä on se ainut ja oikea. ihmettelen vaan tätä sinun kiitollisuuden velka asennettasi..vaikka tekisinkin tulkinnan jollekkin ei miulle tarvitse jäädä kenenkään mihinkään kiitollisuuden velkaan.mutta tekstiäsi lukiessaan anteeksi nyt vaan herää miulle ainakin tunne että onko siulla itselläsi jokin pelko meistä äiti teresoista(kuten itse asian ilmaisit)kun on vaikeaa antaa meidän tehdä työmme tavallaan. tai oikeastaan kohdallani en edes puhuisi mistään työstä vaan pikemminkin kutsumuksesta joka suvusamme kulkenut jo kauan (noitia suvusta löytyy juu sanan varsinaisessa merkityksestä) ja tuo "ennustaminenkin" on omalla kohdalla jotenkin huono sana.

että mistä minä haen oman energiani no vaikkapa luonnosta tai mistä tahansa muualta paitsi toisista ihmisistä...toki voimia antaa vaikka ystävän kanssa juttelu mutta en mie ainakaan hänen energiaansa vie mielestäni jos juttelemme niitä näitä hassuja juttuja.kaikki täällä maailmassa liittyy kaikkeen ja kaikella mitä tapahtuu on syynsä. kaikki on vuorovaikutuksessa keskenään. kun annat itsestäsi jotain saat aina myös jotain takaisin. ja kaikki se mitä omaan ympäristöösi jaat palautuu sinulle moninkertaisesti takaisin oli se sitten hyvää tai pahaa.
tallennettu

TaruTuulia
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 141



Profiili WWW
« Vastaus #39 : 04.04.2007 19:34:49 »

Tähän ketjuun ei voi enää muuta sanoa kuin että Siperia opettaa.
tallennettu

Once upon a time I was a warrior princess. Now I`m the master storyteller and happy as a clown.
*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« Vastaus #40 : 04.04.2007 19:38:32 »

Tähän ketjuun ei voi enää muuta sanoa kuin että Siperia opettaa.

juuh niihän sitä sanotaan ja tärkeäähän ei niinkään ole se mitä meille kullekin tapahtuu vaan se mitä me teemme sillä mitä meille kulloinkin tapahtuu. onhan se niin kin että valoa on aina pimeimpänäkin aikana jos tuonne siperiaan asti joutuu Cheesy Wink.
tallennettu

MuruMaikki
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13


Profiili
« Vastaus #41 : 04.04.2007 20:01:19 »

Juu. Mä oonki laihtunu aikas paljo. Mä voin antaa teille turkkeja, jos sinne Siperiaan joudutte. Mut on se vaan sääli, kun ois mahis vaikka viisastua ja luoda mieluinen elämä ittelleen itekunki, sitte olla tyytyväinen elämäänsä ja itteensäki.

Jadeania kovin toitottaa tuota tyhmyyden maailmanherruutta. Kysäisenpä siis, mikä on arjessa toimivinta -viisaus, älykkyys vai muiden myötäily (mielittely)?

Vastaus:
Tottavie helpoimmalla pääsee, kun myötäilee muita. Selviytyjän ihmisestä tekee äly, joka käytettynä ja tilanteisiin sovellettuna muuttuu viisaudeksi. Tämän vaiheen huomaa, kun vastustajia ja hännystelijöitä on niin, että on parasta vetäytyä yksinäisyyteen, silloin nuo liitännäisjoukkioitten jäsenet joutuvat kukin pohtimaan itse elämäänsä ja luomaan itsellensä selkeän identiteetin.
Tai sitten juoksemaan jonkun ilmaisneuvojan perässä, että hän vois tuntea itsensä tärkeäksi.

Tuskin viisaus taipuu tyhmyyden edessä. Mutta, jos niin on - on maailma tuhon oma,vaikka vielä elämme ja hengitämme.

Mieluiten kuitenkin ajattelen, että jokainen meistä pyrkii hinnoittelemaan palvelunsa niin, että ne menevät kaupaksi. Harhaanjohtavimpia (siis Siperiaan) ovat ne, jotka antavat palveluitaan ilman hintaa, kunhan vain saavat ne jonnekin menemään. Hyvä palvelu menee kohtuuhinnalla kaupaksi ja asiakas tietää ostaneensa jotain arvokasta, aivan kuin esim. vaatekaupassa. Sielläkin halvat ostetaan vaikka niitä sitten kovasti moititaankin. Parhaat (vaikkakin kalleimmaat) tuotteet kaupittuvat heille, joilla ei ole varaa ostaa joka toinen kuukausi huonoa tavaraa.
tallennettu
*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« Vastaus #42 : 04.04.2007 21:17:33 »

no niin paljon kun mie jo vannoin tuolle sielunsiskoselleni tuolla yv:n puolella että jätän koko topicin hetkesi niin juuh siis...

mikäkö toimivinta...sehän on siis tilanteesta ja ihmisestä kiinni...ja voit uskoa että mie oon varmaan yleensä viiminen ihminen maailmassa joka myötälee toisia jollei usko samaan asiaan.

mutta useasti on siis todellakin huomattu että ajan mittaan hyvinkin viisas ihminen voi jopa esittää tymempää kuin onkaan (esimerkkinä rakas veskari mieheni) no tuo esimerkki nyt ei teille sano mittää  idiot2

ihmisen älykkyyskin on rajallista...ja moni ei usko monenkaan asiaan jollei sitä tieteellä tai älyllä ole selitettävissä...tarkoittaako tämä siis sitä ettei sellaista asiaa voisi olla olemassa jota tiede ei voi selittää? mielestäni ainakin voi...on monia ihme asioita joita uskon voivani selittää ja paljon sellaista jote en voi mutta silti saatan sellaisiin asioihin uskoa.

jokainen myös varmasti tekee elämästään itselle mieleistään. minulle riittä kun tiedän mihin uskon ja olen yhteydessä...ei ole mitään suurta tarvetta selitellä sitä ihmisille jotka eivät siihen usko tai voi antaa joidenkin asioiden olla olemassa vaikka niitä ei voisikaan tieteellä tai ihmisen älyllä selittää. suomi onneksi mielestäni aika vapaa maa joten jokainen uskokokoon mihin uskoo ja elääköön niinkiun elää.

minulla on yksi hyvä tapa mitä noudatan kaikki mitä teet tai annat tulee sinulla monin kerroin takaisin juuri sellaisena kuin sen itse olet matkaan laittanut.

elämä on ikuista oppimista ja tosiaan tärkeää ei ole se mitä kulloinkin tapahtuu vaan mites osaat omassa elämässäsi hyödyntää sitä mitä omassa elämässäsi tapahtuu tai tulee tapahtumaan.

oltko kuullut muuten ikinä vertausta että alentuu vastustajan tasolle joskus henkisesti joskus ehkä myös fyysisesti...miulla ainakin on hyvä ja rikas elämä ei ole päivää etteikö oppisi uutta ja ihmeellistä...nytkin taisin oppia sen että kaikki eivät vain voi antaa ihmisten elää tavallaan vaan koittavat luoda heille mieleisensä elämän vaikka sitten sen siperian kautta Cheesy Wink...hmm alennuinkohan mie jotenkin nyt vastustajan tasolle sillä harvoin mielestäni kirjoittelen näin idiootteja vastauksia... Cheesy
tallennettu

Cheva
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 322


Aurinko härkä. Kuu kaksonen. Nouseva Leijona.


Profiili
« Vastaus #43 : 04.04.2007 21:29:48 »

Hmm...
Tuotatuota.
Jokainen tekee tavallaan, muiden on turha valittaa, koska tuskin kukaan täällä on toimitapojaan muuttamassa.

Ja ilmaisnäkijät (jotka tekevät työnsä aivan yhtä hyvin ja aidosti ja antaumuksella kuin maksunäkijät) ovat toimintatapansa ansainneet. Ilmaisnäkijä ei ole synonyymi sanalle huijari/energiasyöppö.

Siis tietenkin kaikki saavat ansaita elantonsa haluamallaan tavalla, jos kokee ansaitsevansa korvauksen hyvästä työstään niin mikäs siinä. Mutta jos haluaa vain antaa ennustuksen lahjana, niin mikäs siinäkään.

Tai siis..
Nojaa, pakko sanoa, että tämä keskustelu on nyt kyllä jo vähän tuota... turha? Eli vaikenempa itsekin   Grin

Kokemukseni (ilmais)selvänäkijästä:
Osaavia, osuvia, toimivia, rohkaisevia ja mahtavia.
Huijareitakin on tullut vastaan, mutta mitäpä se harmittaa kun ei rahaansa menettänyt.
Tässä kuussa kokeilen ensimmäistä kertaa maksuselvänäkijää, niin sittenpähän vertaillaan.

Mutta henkkohtasesta kokemuksestani voin sanoa, että tämän foorumin näkijät ovat asiansa osaavia.
« Viimeksi muokattu: 04.04.2007 21:58:13 kirjoittanut Cheva » tallennettu

A ttitude
B efore
I ntelligence
(http://www.nafithat.com/vb/images/smilies/zzzr07.gif)

Nyt on menneisyyden päätepiste.
*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« Vastaus #44 : 04.04.2007 21:35:42 »

Ja ilmaisnäkijät (jotka tekevät työnsä aivan yhtä hyvin ja aidosti ja antaumuksella kuin maksunäkijät) ovat toimintatapansa ansainneet. Ilmaisnäkijä ei ole synonyymi sanalla huijari/energiasyöppö.

Siis tietenkin kaikki saavat ansaita elantonsa haluamallaan tavalla, jos kokee ansaitsevansa korvauksen hyvästä työstään niin mikäs siinä. Mutta jos haluaa vain antaa ennustuksen lahjana, niin mikäs siinäkään.

kiitos cheva tuosta...voi kun itsekkin osaisin asiat sanoa yhtä lyhyesti ja kattavasti... smitten
tallennettu

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 7
  Tulostusversio  
 
Siirry: