Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Prinsessa Victoria  (Luettu 5284 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« : 14.12.2005 12:36:16 »

Huomasin päivän lehdessä kuvan Victoriasta. Hän on aivan ihmeellinen henkilö, saa minut hymyilemään aina sillä lämpimällä ja rakastavalla aurallaan!  smitten Todella speciaali tapaus täällä maan päällä, minusta ainakin.

Kertoilkaapa siis ilokseni jotain hänen kartastaan ja sen kuvauksesta, jos tiedätte..
tallennettu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #1 : 14.12.2005 14:57:19 »

Symppis prinsessa Victoria on syntynyt 14.7.1977 Tukholmassa. Astrothemestä löytyi syntymäajaksi klo 9:45 PM - itsellänikin on aika jossain arkistossa, mutten nyt pääse tsekkaamaan. Muistaakseni Ruotsissa asuva astrologi Pentti Tuononen on joskus kertonut Ruotsin kuninkaallisten syntymäajat jossain, mutten löytänyt niitä ainakaan äkkiseltään enää hänen kotisivuiltaan. Toivotaan, että tuo on siis oikein. En ehdi valitettavasti nyt itse karttaa katsomaan, mutta toivottavasti joku muu kerkiää kommentoida! Smiley
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #2 : 22.06.2010 14:03:47 »

ovatko sielukumppanit? sitä veikkaisin. Sinänsä se nyyhkyily on aika huvittavaa, on monia jotka ei saa toisiaan, kaksoisliekkejä jotka on väärän kanssa naimisissa jne, draamaa. Luinpa että ennen kehittyneet sielut valitsivat kuninkaallisen elämän, sittemmin paikat menneet nuoremmille sieluille.

eikös muuten jokaisen miehen tulisi kohdella naistaan noin? siinä yksi opetus.. jos ei ole edes akateemista tutkintoa, ei paljon vaadita, kuin se sydän. eli pitäisi olla kaikille miehille mahdollista,
ei päästä asemaan, vaan välittää! vai oliko kenties kyseessä mainoskikka?


**
Victorian ja Danielin häävalssi alkoi komeasti. Daniel pyöräytti Victoriaa ylpeästi kuin esitellen kaunista vaimoaan. Tästä hän pyöräytti Victorian takaisin käsivarsilleen. Pari tanssi valssinsa ilmavasti ja lennokkaasti. Tanssitunneilla on selvästi käyty.

Häävieraat taputtivat ja hurrasivat taidokkaasti tanssivalle parille spontaanisti useaan otteeseen valssin aikana. Pian pari sai rinnalleen tanssimaan vanhempansa, sisaruksensa ja muut läheisensä. Perinteiden mukaisesti Daniel tanssitti myös Victorian äitiä kuningatar Silviaa.

**

Kansankoti kiillotti kilpeään koko rahalla, kun kaunis kruununprinsessa ja joka äidin toivevävy saivat toisensa. Lauantain hääjuhla oli kuin kermaleivos konditorian lasivitriinissä. Makea, täytettä pursuva, kaunis katsella.

Mutta ei se tökkimistä taida kestä.

Kuningaskunta on toista maata. Sen oppi jo lapsena, kun katseli menoa Tornionjoen toisella rannalla. Siellä oli se vauraampi puoli, jossa talot olivat kauniita japuutarhat hoidettuja. Joulun alla pihakuusetkin koristeltiin väripalloin.

Ruotsi näyttäytyi isona Volvona. Leppoisaan menoon houkuttava, tuttu ja turvallinen.

Danielin kotikunta, Ockelbo, tuotti sentään karun jykeviä työkelkkoja. Ihan sodanjälkeiseen suomalaiseen makuun tehtyjä.

2000-luvun Ruotsista löytyy paljon vanhaa, mutta vuodet ovat tuoneet idylliin särönsä.

Maan teollinen ylpeys, autoteollisuus, joutui kontilleen. Volvo myytiin Kiinaan, Saab sinnittelee venäläisrahan turvin.

Kansankodin eheys on rapissut, ja raapaisu pinnan alle paljastaa luokkayhteiskunnan, jossa on väliä kenen lapsena synnyt.

Avokätinen sosiaaliturva ei ole sielläkään ratkaissut maaltapaon, maahanmuuton ja syrjäytymisen tuomia ongelmia.

Jens Lapiduksen dekkarien Ruotsi on kaukana lempeästä lintukodosta.

Ruotsi tarvitsee satuhäänsä. Ne tuovat hyvää nostetta kansallisylpeydelle, yhteisiä kokemuksia, jotka voidaan jakaa niin niin Östermalmilla, Rinkebyssä kuin Övertorneålläkin.

Kyllä tätä herkkua kelpasi katsoa tasavaltalaisinkin silmin. Meille tämä oli halpaa lystiä, ja tarttui tuo juhlamieli vähän tähänkin puseroon.

Huomenna voidaan taas jatkaa tasaista taivallustamme. Arki on sittenkin meille suomalaisille omempi olotila.


Kirjoittaja on Helsingin Sanomien toimituspäällikkö
« Viimeksi muokattu: 22.06.2010 14:07:08 kirjoittanut ^Nekhbet^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #3 : 23.06.2010 14:10:14 »

eikö suomalaisia kiinnosta ollenkaan??  Cool  2funny

Kruununprinsessa Victoria ja äskettäin nimeltään Prince Daniel on viettämässä päivää aviomies ja vaimo on loistava, jossa Ranskan Polynesiassa.

Newlyweds Victoria and Daniel jet off to the Pacific for romantic honeymoon Newlyweds Victoria ja Daniel jet pois Tyynenmeren romanttinen häämatka

The couple have done their best to keep their honeymoon plans out of the spotlight. Pari ovat tehneet parhaansa pitääkseen häämatka suunnitelmat ulos valokeilaan. But it's been reported they have touched town in the Pacific on a private jet owned by a Swedish millionaire. Mutta se on todettu ne ovat koskettaneet kaupunki Tyynenmeren yksityisellä suihkukoneella omistama ruotsalainen miljonääri.

Daniel and Victoria slipped away from their wedding reception in the early hours of Sunday morning. Daniel ja Victoria päässyt pois heidän häät vastaanotto aamuyöllä sunnuntaiaamuna. They apparently travelled from Stockholm to Tahiti's capital Pateete via Iceland and Vancouver on a plane belonging to family friend Bertil Hult, owner of a language training company. He ilmeisesti matkusti Tukholmasta Tahitille pääoman Pateete kautta Islantiin ja Vancouverin koneeseen kuuluvan perheen ystävä Bertil Hult, omistajan kielikoulutusta tarjoava yritys.

Waiting for them there was a luxury yacht to whisk them away to one of French Polynesia's smaller islands. Odottelen niitä oli luksusjahdin ja kiidättää heidät yhteen Ranskan Polynesian pieniltä saarilta.

The newlyweds will apparently be accompanied by three bodyguards from the Swedish Security Service. Nuoripari on ilmeisesti mukana kolme henkivartijaa Ruotsin turvallisuuspalvelun.
« Viimeksi muokattu: 23.06.2010 17:37:13 kirjoittanut ^Nekhbet^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
astrofriikki
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 371



Profiili
« Vastaus #4 : 23.06.2010 18:31:44 »

Sen verran katsoin, että Victorialla on sekä  aurinko että  kuu  rapuaskendentti juuri ja juuri  vesimies, 29  astetta, lähes  kalat. Sopii hyvin mielikuvaan hänestä  Smiley.

Katsottu tuolla Ajatuksen antamalla syntymäajalla 9.45 PM.
tallennettu

Aurinko - Kauris
Kuu - Härkä
AC - Jousimies
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: