Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Lapsi sijoitettu. Paha olla=( Näkiskö joku jotain?  (Luettu 10489 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Birita78
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7



Profiili
« : 11.04.2007 19:48:00 »

Minulla masennusta ja meidän perheellä muitakin huolia. Lapsi päätettiin sijoittaa 3kk ajaksi Cry minulla alkamassa päiväsairaala, mies ja minä käymme psykologilla, syön masennuslääkkeitä. Saammeko lapsen takaisin tulevaisuudessa? Myöskin häätö uhkaamassa vuokrarästien takia ja asunto hakusessa. Koska saamme asunnon ja koska meidän perhe pääsee takaisin yhteen ja koska meidän elämä alkaa taas mennä hyvin? Kiitos! olen todella masenutunut, vihainen  ja surullinen.
tallennettu
Cheva
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 322


Aurinko härkä. Kuu kaksonen. Nouseva Leijona.


Profiili
« Vastaus #1 : 11.04.2007 22:12:01 »

Oraakkelikortit antavat harvoin suoran vastauksen Smiley
Mutta nyt nousi "imagine"
"what would you see, feel, think and hear if your wish came true?"

Tässä pyydetään siis sinua olemaan positiivinen, luottavainen. Kuvittele tulevaisuuteen taas se aika, kun kaikki on hyvin. Anna sen turvan ja ilon tunteet täyttää sinut ja ELÄ sitä hetkeä. Sillä tavalla nämä nykyisyyden huolet eivät ole enää niin musertavia.
Usko, toivo ja ennenkaikkea RAKASTA. Rakasta itseäsi ja rakasta kaikkia ympärilläsi.

Maailmassa on aina surua ja tuskaa. Se tekee meistä vahvoja Smiley
Keskity siihen, että kaikki tulee kääntymään hyväksi. Kun luotat ja USKOT siihen, niin teet valintoja, jotka auttavat sen saavuttamisessa. Usko parempaan auttaa myös mielenlaatuasi tulemaan positiivisemmaksi.

Älä siis menetä toivoasi. Äläkä tuhlaa energiaasi vihaan.
Tämä on vastoinkäyminen sinun elämässäsi, niitä tulee meille kaikille. Joillekin ne ovat musertavampia, kuten sinun kohdallasi, mutta se kertoo vain siitä, että olet tarpeeksi vahva ihmisenä kestämään sen kaiken  smitten

Kaikki on hyvin. Joskus vielä kaikki on hyvin  angel
tallennettu

A ttitude
B efore
I ntelligence
(http://www.nafithat.com/vb/images/smilies/zzzr07.gif)

Nyt on menneisyyden päätepiste.
inkivääri
Vieras
« Vastaus #2 : 12.04.2007 00:07:17 »

Olen rukouksissa mukana. Hyvä, että jaksoit pyytää apua.

 angel  Siunausta
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #3 : 12.04.2007 01:18:11 »

Nostin sinulle enkelikortin asin tiimoilta. Tällaista vastausta sieltä tuli:

Ystävällisyys
Ollaksesi ystävällinen sinun on avattava sydämesi huolehtivaisuudelle ja toisten huomioonottamiselle. Ole ystävällinen itsellesi.
Kun teet jotain itsellesi, sinä automaattisesti laajennat samaa energiaa muille.
Ystävällisyys sulattaa jäät ihmisten ympäriltä ja antaa rohkeutta niille, jotka pelkäävät.
Palkintosi on sisäinen rauha, lämpö ja rakkaus.
Ole ystävällinen itsellesi ja muille.

Tärkeintä on lukea viesti ja katsoa, miktä kohdat sieltä pomppaavat eniten esiin puhutellen sinua. Joskus viestissä saattaa olla vain yksi pieni lause, joka on tarkoitettu ohjenuoraksi juuri sillä hetkellä.

Itse tulkitsisin tämän enkelisanoman niin, että pysytelle rauhallisena ja kaikesta ikävästä huolimatta mahdollisimman ystävällisenä kaikille - myös itsellesi. Kapinointi, kiukuttelu, vihastuminen, huutaminen ym. itseäsi, puolisoasi, lastasi, vuokraisäntääsi, sosiaalityöntekijöitä tmv. henkilöitä vastaan ei johda mihinkään. Nyt on mentävä virran mukana, pidettävä jalat maassa, mieli positiivisena ja keskitettävä energia tuottaviin, eteenpäin vieviin toimiin mahdollisimman voimakkaasti (energian keskittäminen esim. kiukutteluun lisää vain kiukuttelua ja vastaa samaa, jos polkisit suossa samassa kohdassa yrittämättä eteenpäin). Sillä tavalla asiat alkavat järjestyä siihen suuntaan, joihin niiden kuuluukin mennä ja saat ennen kaikkea pidettyä oman mielesi, ruumiisi ja sielusi mahdollisimman terveenä tämän koettelemuksen aikana.

VOIMIA! Sinä selviät! Tavalla tai toisella sinä selviät. Meille ei koskaan anneta enempää, mitä me pystymme kantamaan ja voittamaan, kuten Katri Helena totesi eräässä haastattelussaan  smitten
tallennettu
Birita78
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7



Profiili
« Vastaus #4 : 12.04.2007 15:11:23 »

Kiitos paljon kaikille! Kiitos rukouksista ja kaikesta avusta joita haluatte minulle antaa. Yritän kovasti jaksaa eteenpäin ja hoitaa itseäni näinä vaikeina aikoina. Asuntoa olemme hakemassa jo kunnalta, mutta ei ole tullut vastausta Sad pelkään kokoajan, että vuokraisäntä astelee ovesta sisälle ja heittää meidät ulos. Nyt olen ollut kovin suuttunut kaikesta ja kaikille pari päivää. Onneksi pääsin eilen psykologille purkamaan aggressioitani. Vaikeaa on tämä ja tuntuu että mihinkään suuntaan ei taas etene mikään. Toivotaan kuitenkin että kaikki järjestyy ja rukouksenne antavat avun. En taas osaa mitään järkevästi tässä tilanteessa kirjoittaa, mutta jotain yritän kuitenkin vastata ja voin vaikka laitella teille sitten välillä, että miten on mennyt. En osaa sanoa muuta kuin TODELLA iso kiitos ja  smitten kaikille meitä muistaville. Siunausta.
tallennettu
taiska
Astroholisti
*****
Viestejä: 2144


Silmät ovat sielun peili :)!


Profiili
« Vastaus #5 : 12.04.2007 18:19:56 »

Kaikkea hyvää sinulle Birita78 ja perheellesi  angel! Positiivista mieltä ja paljon rakkautta, niin kyllä se siitä. Vaikeudet on tehty voitettaviksi, vaikka ne ei aina helppoja olekaan  Smiley!
tallennettu

Trooppinen Oinas, Kuu Kauris, Asc Leijona
Sideerinen Kalat, Kuu Jousimies,Meridiaani Vesimies
Punainen sähköinen(spektrinen) taivaanvaeltaja
Kiinalainen: Metalli Rotta, egona Hevonen
Egyptiläinen: Isis
Asteekki merkki: Acatl eli Ruoko
Druidi: Pähkinäpensas
Kiinalainen: Rotta , Feng Shui 472
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 651


Profiili
« Vastaus #6 : 12.04.2007 19:15:26 »

Tällainen on aina ikävää luettavaa. Voimia sinulle paranemiseen ja sitä kautta elämän raiteilleen saamiseen. Se kysyy voimia ja tahtoa mutta ehkäpä juuri halu saada perhe uudelleen kokoon on se tukipilari jonka avulla pääset nousemaan jaloillesi.

Voimaa ja onnellista tulevaisuutta
tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
BlueRose
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 347


I Love Yuo Mom


Profiili
« Vastaus #7 : 12.04.2007 23:43:52 »

Iloa, rauhaa, rakkautta ja voimaa sieluunne  smitten
Itse näkisin, että tämä hetki tämä aika on nyt vanhojen rituaalien irtipääsemisestä ja alettava hoitamaan omaa jaksamista ja näen kyllä valon elämässä, saatte lapsen takaisin kotiin ja asiat alkavat kehkeytymään hyvään suuntaan, tosin ei ihan helpolla, koska sinulla on henkisen kasvun paikka ja uusia muutoksia pakotetaan tekemään näinkin radikaalisella opetuksella ja nyt kannattaa ottaa se lahjana eikä katkeruutena, koska sen merkityksen tulet huomaamaan ajan kanssa  angel tällä hetkellä olet sinä tärkeä ja selvitettävä mikä aiheuttaa sinussa vastusta?Mikä masentaa? Missä mättää? coolsmiley tee nyt sellaista mistä saat sen vähäisenkin nautinnon, koska siitä kasvaa suuri iloa, mutta tilanteenne korjaantuu ja näen 2h+k:n jonka saatte kunnalta, likellä metsää smitten

Rakkautta perheellenne smitten
tallennettu
Birita78
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7



Profiili
« Vastaus #8 : 18.04.2007 10:17:16 »

Kiitos kaikille! Nyt on jo paljon parempi taas, kun yksi huoli ja murhe vähemmän. Saatiin asunto 2h+kk jonne päästään muuttamaan ehkä 15.5. Pitää ensin kyllä jostain saada vuokratakuu 350e, miehellä kun on luottotiedot menneet niin tarvii sellasen. Angry Se asunto on kyllä aika kamalassa talossa, kun siellä on kaikki riehujat, mutta etsitään muuta sitten. Pääasia että saadaan nyt joku asunto tähän hätään :Smiley kirjoittelen taas lisää ja joku jos jotain näkee niin voi vaikka laittaa tähän taas.

Se 2h+kk on muuten aika likellä metsää=)
tallennettu
BlueRose
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 347


I Love Yuo Mom


Profiili
« Vastaus #9 : 18.04.2007 19:31:35 »

Hyvä Birita78  smitten kyllä se vuokratakuukin järjestyy yllättäen kuhan ette menetä toivoanne kaikki järjestyy, mut aikaa se vie ja kärsivällisyyttä angel
*Valoa, voimaa, rakkautta ja elämäniloa* smitten
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #10 : 18.04.2007 21:08:55 »

VOIMIA: Uskoa, Toivoa ja Rakkautta  Kiss angel
 smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #11 : 18.04.2007 21:12:33 »

Sinulla on yv.  angel En tiedä oletko yhtään uskonnollinen, mutta A course in Miracles kirjassa oli tämä aika pysäyttävä kohta:

"Kaaos, järkyttävä tapahtuma ei ole todellista. Todellisuus on turvallinen ja varma sekä täysin ystävällinen kaikille. Usko tämä ja hyväksy se. Ole onnellinen.

Et ole koskaan antanut Pyhälle Hengelle (Korkein, Jumala, universaalinen henki) ongelmaa jota tämä ei olisi ratkaissut. Etkä ole koskaan koettanut ratkaista mitään itse ja onnistunut siinä. Usko Jumalaan joka uskoo sinuun."

No, siinä on tosiaan ajattelemisen aihetta.  smitten Suojelusta teille kaikille.

(http://cathlink.acu.edu.au/images/angel15.jpg)
« Viimeksi muokattu: 18.04.2007 21:25:27 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Birita78
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7



Profiili
« Vastaus #12 : 21.04.2007 21:47:13 »

Sinulla on yv.

kiitos:) en saanu vastattua sulle takas millään, kun en saanu oikein varmaan niitä koodikirjaimia Huh No käy se kiittäminen tässäkin. Voi olla tarvetta sillä  smitten

Ja muille sit kuulumisia:) Poika on nyt meillä taas viikonloppua viettämässä. Tänään oltiin koko päivä pojan kanssa äidilläni ja huomenna mennään katsomaan pitkästä aikaa anoppiani tampereelle. Sit viedään poika taas sijaisperheeseen takaisin eikä tule ensi viikonloppuna  Sad Siinä on sit 2 viikkoa kun seuraavan kerran nähdään. Tosi mukavaa on ollut pojan kanssa ja paljon ollaan halittu.Smiley

Saatiin tänään lainattua ne takuurahat ja päästään muuttamaan siihen uuteen asuntoon 15.5 jos kaikki menee hyvin:) kirjottelen taas jossain vaiheessa kuulumisia.

Te olette ihania. kiitos siitä smitten
tallennettu
Sula
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 90



Profiili
« Vastaus #13 : 21.04.2007 22:15:54 »

Jaksamista teille, ja mukava kuulla asioiden lähteneen parempaan suuntaan  smitten  smitten  smitten
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #14 : 21.04.2007 22:49:43 »

 smitten angel Kiss :Smiley kaikkea hyvää, ajattelin sopiiko tämä kenties kaikille kaikkiin tilanteisiin..

Tarkoitus
Enkelit muistuttavat että jokainen tilannne ja henkilö on asetettu polullesi tarkoituksella. Ne saattavat tulla vahvistaakseen sinua, auttaakseen sinua luopumaan vanhoista tavoista, tai vaikka viihdyttämistä varten.
Elämäntarkoituksesi on tehdä sitä mikä tuo sinulle eniten iloa, tyydytystä ja täyttymystä.
Ohjauksesi on pyytää enkeleitä auttamaan sinua löytämään tarkoitus nykyiseen tilanteeseesi,
tai jos jo olet valmis, niin elämäsi tarkoitus.
Yhdistä voimasi, tahdonvoimasi ja aikomuksesi täyttääksesi elämäntarkoituksesi.
Enkelit auttavat sinua menestymään.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
 
Siirry: