Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ihminen  (Luettu 6346 kertaa)
0 jäsentä ja 12 vierasta katselee tätä aihetta.
Hane
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 29



Profiili
« : 13.04.2007 15:15:44 »

Heippådej Astroilijat!


Mielessäni pyörii vanha pohdiskelujen aiheena oleva asia, eli ihminen.
Haluasin tietää mitä te olette miettineet/pohtineet.
Minkä laisia ajatuksia on syntyny?

Mikä on ihminen? Miten me olemma tänne planeetalle eksyneet?

Heittelen omia näkemyksiäni  sitämukaa, kun asiaan poraudutaan syvemmin.
Jees Jees ajatus solut kirjaimiksi  smitten
tallennettu
Iskariot
Vieras
« Vastaus #1 : 14.04.2007 00:13:54 »

 :Smiley

Olenko väärässä, jos väitän ihmisen tietävän hyvin vähän siitä, kuinka hän alun alkaen on tullut "eksyneeksi" planeetalle?

Olemme tietävinämme paljonkin siitä, mihin olemme menossa,
mutta että ottaisimme selvää siitä,
mistä kaikki kohdallamme alkoi...  Undecided

Jo tämän fyysistymämmekin juurissa on selvittämistä!  Sad

Silti uskon, ainakin sentään uskon... "ihmisen tarinan" olevan koodattuna pyhiin teksteihimme, rakennuksiimme - niin ja luontoon ympärillämme.

Kaikesta on luettavissa kaikkea.  Shocked

Mutta kaikki ajallaan.

Hyvää tutkimusmatkaa!

 smitten
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #2 : 14.04.2007 00:47:03 »

Minulta tulee taas tällaista teoreettista paatosta tähän, yrittäkää jaksaa lukea! Cheesy Tällaista minä olen ymmärtänyt ihmisestä ja ihmisten synnystä.

Alunperin ihmiset päätettiin asuttaa maapallolle siksi, että tänne tulevilla sieluilla olisi aivan uniikki mahdollisuus syntyä fyysiseen kehoon ja kokea kaikkea ainoastaan fyysisessä kehossa koettavia asioita: seksuaalisuutta, kipua, tunteita (jotka ovat lähtöisin persoonastamme eli egosta = sielun vastakohta), paljasta ruohoa jalkojen alla, veden loisketta ihoa vasteen, silitystä jne. mutta samaan aikaan sieluilla olisi kuitenkin yhteys myös henkimaailmaan, heidän alkukotiinsa päin. Käsittääkseni tarjolla oli paljon planeettoja, joille sielut voisivat syntyä fyysiseen kehoon, mutta kadottaa yhteyden henkimaailmaan tai vastaavasti syntyä paikkaan, jossa ollaan yhteydessä henkimaailmaan jo niin korkealla värähtelytaajuudella, ettei kellään ole enää fyysistä kehoa.

Neuvosto, jonka virallista nimeä en muista, kokoontui päättämään asiasta ja tultiin siihen tulokseen Alkulähteen (eli Jumalan) avulla, että tätä fyysiseen kehoon syntymisen mahdollisuutta kannattaisi kokeilla. Tätä jouduttiin kokeilemaan kuitenkin hyvin usein, ennen kuin haluttuihin tuloksiin päästiin, sillä yleensä kokeilussa meni käymään niin, että ihmiset vieraantuivat aivan täysin henkimaailmasta ja kokeilu jouduttiin lopettamaan. Vasta viidennellä yrittämällä kaikki meni nappiin ja syntyi Atlantis (vai oliko se Lemuria ensin? No, Atlantis oli kuitenkin tämän fyysiseen kehoon syntymisen kultakausi).

Maapallolle oli jo tuolloin kova tunku ja niin se on yhä vieläkin. Tämä on harvoja olemassaolevia paikkoja, joissa fyysisen ruumiin kokemukset kulkevat käsikädessä henkimaailman yhteyden kanssa. Alunperinhän ihminen (ja ylipäätään kaikki olemassa oleva) syntyi, kun Alkulähde päätti jakaa itsensä pieniksi osiksi kokeakseen Itsensä. Psykologinen tosiseikkahan on, että et voi kokea Itseäsi, jos sinulla ei ole mitään tai ketään, mihin verrata Itseäsi Smiley

Valitettavasti Atlantiksessa kävi miten kävi. Ihmisen fyysinen keho egoineen ja sen tunteineen alkoi ottaa valtaa sielulta ja lopulta koko Atlantis romuttui. Joitakin Atlantiksen mestareita onnistui kuitenkin pelastautumaan muutamien eloonjääneiden kanssa ympäri maailmaa ja esimerkiksi Amerikan intiaanit polveutuvat suoraan atlantislaisista. Yleisesti ihmiskunnan kehitystaso taantui kivikauden tasolle ja sieltä me olemme lähteneet kulkemaan takaisin kohti tuota Atlantiksen tasoa. Matkalla ollaan edelleen Smiley

Tuollaista tietoa on tarttunut mukaan mm. Diana Cooperin kirjasta Atlantis, jossa selitetään oikein seikkaperäisesti ja ihanasti ihmiskunnan ensiaskeleet.

Erich von Däniken kiistellyistä kirjoista olen poiminut mukaani myös teorian, jonka mukaan toisen planeetan rotu loi ihmisen.  Jossain kaukana avaruudessa miljardeja vuosia sitten syttyi kaamea sota ja eloonjääneiden oli pakko pelastautua jonnekin toiselle planeetalle. Sellaiselle, joka vastaisi suhteellisen hyvin heidän nykyistä kotiplaneettaansa. Niinpä he päätyivät maapallolle ja alkoivat jalostaa apinaihmisistä itsensä kaltaisia, ihmismäisiä orjia ("Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen"). Osa tulijoista otti jopa ihmisnaisia puolisokseen ("Ja niin huomasivat jumalten pojat maan tyttäret ihaniksi"). Tästä johtuen Erich väittääkin, ettei ihmisen evoluution Puuttuvaa Lenkkiä tulla koskaan löytämäänkään, sillä sellaista ei ole: ihminen on geenimanipulaation tuotos.

Erich kertoo myös, miten nämä uudet tulokkaat, alkeellisten maanihmisten silmissä Jumalat, opettivat ihmisille erilaisia hyödyllisiä taitoja, kuten astronomiaa, matematiikkaa, viljelystä, kirjoitus- ja lukutaitoa jne. Itse allekirjoitan tämän väitteen, sillä Maapallon syntyaikaan, kun ihmistä alettiin asuttaa tänne, maapallolaiset saivat paljon apua uuden kotiplaneetan luomisessa muiden planeettojen asukkailta. He tulivat tänne Alkulähteen pyynnöstä tuoden mukanaan erilaisia taitoja ja tarvikkeita, esim. venhä ja hunaja saatiin kuulemma alunperin Venuksesta.
Erichin jumala-väitettä tukevat monet arkeologiset löydökset ja kansanperinteet, sillä ympäri maapalloa eri kansanperinteissä kerrotaan, miten taivaalta saapui Jumalia, jotka toivat mukanaan näitä taitoja ja näitä tarvikkeita. Kuvaukset Jumalten saapumisesta ovat hyvin samankaltaiset ja muistaakseni afrikkalainen heimo käytti oljesta valmistettua asua, joka esitti Jumalaa. Kirjassa ollut valokuva tästä Jumalan asusta (siitä miltä jumala näytti) on 50-luvulta ja puku on aivan suora kopio modernista astronautin asusta!

Eli sellaista, tuosta riittäisi juttua vaikka kuinka paljon, mutta tila loppuu! Erichin teoriat ovat tuossa tuomassa lisämaustetta Atlantiksen tapahtumiin. Kannattaa tutustua herran väitteisiin, ne ovat erittäin mielenkiintoista luettavaa!
Kuten huomaamme, ihmisen synty on kuin suora otos jostain fantasiakirjasta! Cheesy

Lyhyesti ihminen on fyysisessä ruumiissa elävä sielu, joka kerää mahdollisimman paljon erilaisia kokemuksia elämästä universaalien lakien alaisena. Sielu, joka nyt elää ihmisenä, on voinut elää muussakin kehossa kuin ihmiskehossa maaplaneetalla tai vastaavasti voi tulevaisuudessa syntyä jonnekin muualle, johonkin muuhun kehoon, vaikka Siriukselle Smiley Paikkoja, joihin voi syntyä, on aivan käsittämätön määrä!
tallennettu
Píroo
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 67


Killing for peace is like fucking for virginity ☼♡


Profiili
« Vastaus #3 : 20.04.2007 00:41:24 »


   Sitäpä en minä tiedä sen takia en oikeen uskokkaan mihinkään paitsi, siihen että kaikki on mahdollista   coolsmiley Pakko myöntää, että olishan se kiva tietää, mutta turha sillä on päätä vaivata. Eiköhän se joku päivä selviä Wink
tallennettu

(http://junkka.irc-galleria.net/k/images11/00/45/55/93/hosting/pikkuinenn_syran.gif) rauhaa ja rakkautta.
Freyja
Vieras
« Vastaus #4 : 21.04.2007 12:51:56 »

Nonih, nyt on sitten ihmisen syntykin selvitetty, mitäs tässä enää kuin odottamaan uutta siirtoa seuraavalle pallolle  coolsmiley

 Grin
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #5 : 21.04.2007 15:40:23 »

Lainaus
Tulee vaan mieleen, että mistähän tämä arvoisa Diana Cooper on tietonsa hankkinut...meneehän tämä ihan kivana fansiakirjallisuutena varmasti

Kanavointeina Mestareilta. Itse en kirjoittaisi moista forumille, jos en Dianan sanoja allekirjoittaisi intuition luottamuksella, mutta jokaisella meillä on oikein omanlaiseensa maailmankuvaan Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #6 : 21.04.2007 16:21:59 »

Eiköhän Dianalta löydy hyvät suojaukset ja varjellusta. En usko, että hän muuten olisi edes päätynyt maailmanlaajuisesti tunnetuksi kanavaijaksi, jos moinen tehtävä ei kuuluisi hänen sielunsuunnitelmaansa Smiley

Siinä olet kyllä aivan oikeassa, että mitä tahansa huttua ei pidä niellä! Yleensä sen tietää kyllä sisimmässään, milloin joku pöpisee ihan puuta heinää ja milloin viesti tulee puhtaasta rakkaudellisesta energiasta. Dianaa esimerkkinä taas käyttäen voin muutamia hänen kirjojaan lukeneena sanoa, että ainakin minulle niistä kirjoista huokuu todella puhdas ja lämmin aura - lukemisen jälkeen on aina seesteisen onnellinen olo ^________^ (ja mie olen tosi herkkä erilaisille auroille! Lips Sealed)

Mutta, ei enempää tästä aiheesta ainakaan minulta, menee muuten koko ketju ihan aiheen vierestä! Grin
tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5772


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #7 : 21.04.2007 18:08:18 »

Minäkin olen joskus pohtinut tuota, mutta tullut siihen tulokseen, että en riitä sellaiseen... Embarrassed

Sitten olen vain päättänyt iloisesti olla olento nimeltä 'ihminen'. Ihmeellinen olotila muuten!

Muistaakseni Donald Walsch keskusteluissaan Jumalan kanssa sai ilmi sellaista, että Jumala loi tällaisen maailman ollakseen sitä mitä ei vielä ollut. Eli uudenlaisen olotilan tai näkökulman osana itseään.  :Smiley
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Kotkansilmä
Astroholisti
*****
Viestejä: 1965



Profiili
« Vastaus #8 : 22.04.2007 22:49:47 »



                    coolsmiley

     OLETUKSENI, omastapuolestani = SE, että minut (tämä ? ),

      heitettiin ihan kylmästi tänne, kokemaan!!   tickedoff

        Kaikenlaista, suuntaa ei annettu. KOE, HAE !

          NYT, olen tässä! Olenko lähempänä?

            En tiedä. Viime yönä, unessa,

              minut laitettiin paineistettuun

               kapseliin, ja lähetettiin pitkälle

                matkalle, kerrottiin, etten voi

                 tehdä korkeusennätystä, mutta

                   matka on pitkä!!    Cry

                     EN tiedä minne!!


                           angel



       
tallennettu

Hetkiä, joita olen kanssanne,
 haluan unohtaa hetkeksi.
Kotkansilmä
Astroholisti
*****
Viestejä: 1965



Profiili
« Vastaus #9 : 22.04.2007 23:13:05 »



                 knuppel2

     Kiitos vaan, Tälläkin paketilla on JUst, ja tarkkaan ollut

      ihan vaan tuo perheen kanssa, ja sopivasti XXXX xx ! ?

        R i i i  K K A U T T A   R a a a K K A U T T A  ; sitä samaa ym,,
                           2funny

tallennettu

Hetkiä, joita olen kanssanne,
 haluan unohtaa hetkeksi.
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: