Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Työskennellä Saturnuksen kanssa, Saturnus raha ja rakkaushuoneissa  (Luettu 8217 kertaa)
0 jäsentä ja 11 vierasta katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« : 28.04.2007 09:30:11 »

on avain onnelliseen elämään, vai.. tuli vaan mieleen kun minulla Saturnus majailee AP kartan 5-huoneessa vielä vuoden, tosin toinen kartta tulee päälle syksyllä. Samoin se on radixilla vitosessa. TOSIN Saturnus tekee radixilla kolmiota Aurinko, Kuu, sekstiili Mars, inconjunct Jupiter.. Vaikeimmat suhteeni ja tuntuvimmat ovat olleet nousukauris ja kauris (Saturnus hallitsee, toisella kuvassa  jupiter toisella  pluto ; heillä myös ilmeisesti molemmilla vaikea lapsuus, vaikea karma menneestä, rankasti hyvä-paha käsittelyssä, lakikysymykset, suhderumbat, jätetyt lapset; en myöskään tunne enää rakkautta heitä kohtaan kuin kenties henkisen ymmärryksen tasolla, koska ovat olleet todella hankalia viime vuonna, eli he ovat elossa, mutta eivät niin tärkeitä). Lapsellani on Kuu Kauriissa  (vaikea tunne-elämä) kuu kauris . Syyskuussa myös Saturnus menee 2-huoneeseeni.    saturnus Tätä ennen se oli AP-kartan kasissa; eli siis, 8 5 2 käsittelyssä, sitten muistaakseni 11-huone.

V Mietin siis, että jos k.o planeetalle ei suuttuisi, mitä voisi oppia siitä että se on vitosessa, aiheuttaen vaikeutta suhteisiin, lapsen kanssa tai luovaan ilmaisuun? Miten voisi työskennellä sen kanssa, niin että ei suuttuisi suhteisiin, joita kuitenkin joko kaipaa tai tarvitsee, tai lapsen kiukutteluun, tai siihen kun ei halua olla estraadilla (aina). Toisaalta Jupiter vetää aina "showta" kohti, siis sinne missä hauskaa, tapahtumia, menestystä, suosiota. Disneyworld- huolettomuus. Ok.  coolsmiley

Esimerkiksi, toivoisin suhdetta mutta olen tietoinen siitä että voin kehittyä ilmankin. Tunne on se, että kenties rakastan vielä jotakuta, joitakuita mutta ei ole helppoa ryhtyä leikkiin enää, kiintyä, kiinnostua. Tiedostan että suhde loppuu jossain vaiheessa, minulle jää Itseni juuri kuten nyt.

II Toinen, onko Saturnus kakkosessa pahaksi kun se on päällä 18 kk - valitettavasti se on tuntunut vitosessa, vai onko se valitettavaa kun on kuitenkin ihan hyvä fiilis? Ajattelin ensin että  saturnus tekee rahan säästymisestä hankalaa, mutta sitten luin että se vakauttaa elintasoa. Teen töitä tauotta, välillä uuvuttaa, ennen kaikkea haluan talouspuolen kontrolliin, silti siinä tulee yllätyksiä kuten tänä keväänä, jolloin joukkarimainen riskinotto ei enää innosta vaan haluan täsmälleen tietää miten mikäkin toimii. Kun Saturnus sitten lähtee AP kartan kakkosesta keväällä 2009, onko taloustilanne pysyvästi parempi, vakautettu jne?  :Smiley

Joku syy sillä on että Saturnus on siellä vitosessani, jos kerran syntymäaika on valittu tarkkaan meikäläiselle.

Jos Saturnus olisi vitosessa, kutosessa ja kakkosessa yhtaikaa hankalilla aspekteilla, olisi aika kamalaa, nimittäin yhtaikaa olisi vaikeita suhteita, vaikea lapsi, talousvaikeuksia jne mutta ei sentään.



"Henkinen astrologia voi tässä opastaa ihmistä näkemään nykyisen inkarnaation tärkeimmät karmalliset oppiläksyt ja myös tavat, joilla hän voi karmaansa neutraloida ilman kärsimystä. Negatiivisen karman tärkein indikaattori astrologisella kartalla on Saturnus-planeetta, "Isä Aika", "Kronos", jonka merkitystä ei voi yliarvioida henkisessä astrologiassa. Se on itse asiassa koko taivaan tärkein indikaattori sen suhteen, mikä meidän on olennaista tietää itsestämme.

Saturnuksen sijainnista voimme lukea monet elämän keskeisistä oppiläksyistä ja energioiden tasapainottamisista, joiden tulee tässä inkarnaatiossa tapahtua, sekä negatiivisen karman määrästä, joka nyt tulee kohdattavaksi. Oma kokemukseni on opettanut, että kannattaa työskennellä Saturnuksen KANSSA, ei sitä VASTAAN; tämä on avain onnelliseen ja tyytyväiseen elämään.

Kielteisen karman purkautuminen alkaa tavallisesti sisäisillä tasoilla, esim. muutoksina ajattelussa, asenteissa, uskomusjärjestelmissä jne. Karma suoritetaan yleensä sillä tasolla, missä se on tehty.

Tärkeitä käsitteitä ja näkemyksiä henkisessä astrologiassa:

Henkinen astrologia pitää ihmistä pohjimmiltaan henkisenä olentona. Tässä yhteydessä viittaan professori Erik Ahlmanin ja professori Sven Krohnin näkemyksiin ihmisen kuolemattomasta ydinolemuksesta. Ahlman puhuu kirjassaan "Ihmisen probleemi" varsinaisesta minästä, Krohnin käyttämä käsite on ydinihminen.

Ihmisen rakenteessa on perustava dualismi, josta monet henkiset opit ovat kertoneet: alempi minä (persoonallisuus) ja ylempi minä (sielu) ja näiden polariteetti. Persona (lat.) = naamio; se on siis rooli, jota näyttelemme aineen maailmassa ja johon usein myös samastumme. Kuitenkin meidän varsinainen samastumiskohteemme tulee olla sielumme, korkeampi olemuspuolemme.

Sielu lähettää "satelliitin" eli persoonallisuuden tänne aineen vastuksen maailmaan oppiakseen ja kehittyäkseen. Sielu ei siis ole täydellinen, vaan mukana kehityksessä. Henkinen astrologia voi parhaimmillaan olla "sielunhoitoa" sanan syvällisessä merkityksessä, koska se voi saattaa sielun ja persoonallisuuden entistä parempaan yhteyteen toistensa kanssa. Tämä on maaelämän keskeisiä tavoitteita. Korkeampi minä voi tämän yhdistymisen myötä toimia persoonallisuuden ohjaajana, ja persoonallisuus voi puolestaan antaa ylemmälle olemuspuolelle kokemustensa rikkaan perinnön.

Elämänsuunnitelma, elämänkaari: Syntymäkartta on summa useammasta aiemmasta elämästä; syntymää edeltävänä aikana päätetään sovitettavan karman määrä (ja usein myös sovitustapa), keskeiset kohdattavat elämäntapahtumat jne.

Determinismi vs. vapaa tahto: Tässä on huomattava, että vain ihminen itse on determinoinut itseään, sitä eivät suinkaan tee planeetat taivaalla, joita siitä joskus syytetään.

Vaikka yksilö ei aina kykenekään vaikuttamaan ulkoisiin olosuhteisiin - niihin tekijöihin, joita hän itse on ollut henkisten oppaittensa kanssa koodaamassa elämänkaareensa -, hän voi AINA valita ainakin oman reagointitapansa. Se näyttää pysyvän vapaan tahdon asiana.

Ylipäänsä yksilön vapaan tahdon kunnioittaminen on erittäin tärkeä asia muistaa, kun ihminen tekee henkistä astrologiaa. On tietenkin pidettävä mielessä, että tällä vapaalla tahdolla on mainitut karmalliset reunaehdot.

Planeetat sijaitsevat symbolisesti niissä kohdin taivaalla, missä niiden edustamat asiat liittyvät karmallisiin läksyihin ja elämänkaaressa kohdattaviin asioihin.

Meillä ei ole tiettyä "kohtaloa" siksi, että olemme syntyneet tiettynä aikana ja tietyllä paikalla, vaan me olemme syntyneet tuolloin, koska meillä on tietty omalähtöinen päämäärämme ja henkinen kehityssuunnitelmamme, jota taivaan tilanne syntymähetkellämme symboloi.

(Erkki Lehtiranta)"

« Viimeksi muokattu: 28.04.2007 11:34:43 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1 : 28.04.2007 10:00:29 »

Saturnusta kartallani. Tänään pidetään tosin hauskaa Lintsillä ..

Saturn in the Fifth House    5th hs

You are more reserved about expressing yourself than most people. This may be because you are afraid of making a bad impression or because you feel you should live up to very high standards of behavior. It is difficult for you to play like other young people, because you feel that you are wasting your time. You prefer games that teach you something or train you in a useful skill.

You prefer to be around serious people, especially those who are older and, you believe, wiser than yourself. Unconsciously you think of such relationships as learning experiences.

Your reserve and shyness may lead to misunderstandings with people your own age, and you may find it difficult to form friendships with them. However, you will probably have a few relationships that are quite good, so you shouldn't feel especially lonely.


Saturn in Aries   

You are afraid that people will inhibit you and keep you from getting what you want, or that they will try to control you in ways that you don't like. The best solution is to seek out people who will allow you to be yourself and avoid critical persons, unless you really believe that their criticism is constructive and well-meant.

You can learn to stand on your own and take positions on issues without relying on others for support. Just be careful not to let your independence make it impossible to love and be friends with others.

This placement also makes you cautious and careful. You do not like to let your energies flow without following some kind of structure.


Saturn Opposition Uranus   

Relationships may be difficult for you. When you have to work closely or just be with someone, you feel a constant tension between what you want and what the other person wants.

Often in close relationships you contain your sense of frustration and keep on plugging to make the relationship work. But eventually the tension becomes unbearable, and you lose your temper or take an unexpected and hostile action against the other person. Such sudden flare-ups can do great damage, because they make people afraid of your unpredictability. The answer is to learn to release your tensions gradually and not hold on to them.

Sun Trine Saturn   

A rather quiet person, you may act quite a bit older than you are. You are serious and very much concerned with doing what is right rather than doing just what you want to do. You are patient and willing to work a long time to reach a goal.

In everything you do, your standards are very high, and you insist on a very strict code of behavior, both for yourself and for others.

If you cannot see the usefulness of something, you are not likely to see much value in it. You will have to learn that knowledge that does not have any immediate use may be helpful later in unexpected situations.


Moon Trine Saturn   

You may be shy about your feelings and reluctant to express them unless you trust the people you are with completely. Even more likely, you feel that it is not proper to show your feelings.

You are not interested in fantasies, dreams or abstract ideas that don't seem to have any use in your life. But once you understand the usefulness of a subject, you apply yourself to studying it until you master it completely. You prefer to be with other people who think the same way.

The only problem with this aspect is that you may be much too conservative. You prefer to do things the same old safe way that has always worked for you.

Saturn Trine Midheaven   

You try to take good care of your possessions, and you like to have them arranged neatly about you. Also you try to use your possessions in the best way possible.

Even at an early age you will feel that very little that is worth having comes for nothing in this world, but you are willing to work.

Although you can work with others if necessary, you probably prefer activities that you can pursue by yourself, because then you do not have to worry about whether someone else's standards are as high as your own. It is more important to you to be right than to be popular. All your life you will get along well with persons in authority. Eventually you will probably be in a position of authority yourself.


Mars Sextile Saturn   

You like to proceed cautiously and carefully in everything you do, with the result that your work is always done carefully and thoroughly. You may take longer than others, but your results will be more enduring.

A practical person, you don't like to make an effort unless you know it will have a concrete result.

Because of your sense of discipline and your ability to work hard, you will know what you can and cannot do quite early in life.

You should learn to release your anger by discussing the matters that have caused it, even though you are reluctant to do that.





tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
mateve
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 700



Profiili
« Vastaus #2 : 28.04.2007 10:13:27 »

Hei SA !

Olet teksteissäsi kirjoittanut olennaisen, mutta itse  saturnus - ihmisenä voisin lisätä tähän että, kun  saturnus on 5 huoneessa, se rajoittaa luovuutta ja hauskanpitoa, lapsesi on testaaja miten olet oppinut pitämään omat rajasi = voimavarasi, ylitätkö niitä jolloin tulee   saturnus kapuloita rattaisiin ilmaistakseen sinulle että hiljennä tai kärsi. Syksyllä kun  saturnus menee  neitsyt tiukkuus ja niukkuus tekee elämän sidotuksi jos ei ole tänä 2.5 vuoden aikana raksinut rönsyjä pois. Ei elämä kurjaksi muutu, laatu vaan tulee lähemmäksi yksinkertaisuutta ja ihminen oppii tulemaan toimeen aika yksinkertaisilla asioilla. Eli  saturnus opettaa kuluttamaan vaan sen mitä todellisuudessa tarvitset ei yhtään enempään.

Kun  saturnus menee 2.huoneeseen, joka on  harka huone, tavallaan tulee se edellinen aika sinulle kun  saturnus on ollut  harka ssä eli v.2001, mitä  saturnus opetti sinulle silloin, sillä kun  saturnus menee  neitsyt niin testataan sitä mitä opit  harka aikana 2001.

 Wink  Mateve
tallennettu

mateve
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #3 : 28.04.2007 10:24:03 »

Kiitos! Se siinä juuri on kun tuntee aina elävänsä kovin yksinkertaisesti - suhteellinen mukavuus, vaihtelee, pääsen matkoille jne, palkka nyt hyvä - mutta kun Jupiter ja Venus aina vetävät sinne missä pitää olla isoa, ihmismassoja, suurta vaikuttamista. Eli siksi kai se ristiriita syntyy kun näkee ja kuulee menestystä, ihmiset muuttavat sinne ja tänne ja itse tuntee edelleen olevansa yhdessä ja samassa pisteessä.. hidasta edistymistä..

Opettaako se sitä että vaikka saisi käsitellä isoja varoja, ei kiinny niihin eikä oleta niitä? Tämä on siinä mielessä tärkeä juttu, että se liittyy loppuelämään. Uskon että minulla on parempi mahdollisuus säädellä voimavaroja (joita eräs työ syö - mutta ainahan ihminen lepää ja innostuu taas) jos saan siirtyä tekemään toista (johon kenties vaikuttaa Saturnus kakkosessa).

Mitä ajattelet noista Saturnusmiehistä ja miksi heidän kanssaan tähtiä kipinöi päässä, vaikka eivät tekisi mitään sen kummempaa (tekevät tietysti omaa juttuaan koska planeetta tekee heistä kunnianhimoisia, mutta vaikeita)? Helpompaa oli Pluto-Venus miehen kanssa mutta eipä ollut niin vaikuttava. Jospa Mars miehessä olisi sama meno, mutta ei Saturnusta kehissä?

Muistaakseni minulla vielä tuli Saturnus 4-huoneeseen ekan nousukauriin kanssa, siitä hankaluutta ja tokalla itsessään Saturnus nelosessa, ellen väärin muista.  Smiley smitten
« Viimeksi muokattu: 29.04.2007 16:52:57 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
mateve
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 700



Profiili
« Vastaus #4 : 28.04.2007 10:49:13 »

No niin taas lensi taivaan tuuliin, yritän uudelleen.

SA !
 saturnus 2 huoneessa opettaa sisäistä vahvuutta, vastuullisuutta sekä ymmärrystä siitä että ulkoinen ei ole pysyvää.

 jousimies merkki on laaja-alainen, kaikkea on paljon joten siinä voi tulla valinnan vaikeutta. Kuin myös  vaaka tekee vaikeaksi valinnan kun on paljon mistä valita.
Siksi ehkä  saturnus miehet ovat elämässäsi opettamassa juurtumista, yksinkertaisuutta, vahvuutta sekä luottamista.
 kauris haukutaan vaikeiksi ihmisiksi, koska he ovat kuin kallio, vahvoja ja sitkeitä, heissä löytää tunteita ja he osaavat rakastaa, mutta luottamus on ensin ansaittava, tämä koskee ehjiä  kauris

Minusta tuntuu että ei sinulle kevyet miehet käy, pitää olla särmää ja vastusta, jos ovat helppoja niin kyllästyt.

 Wink  Mateve
tallennettu

mateve
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #5 : 28.04.2007 11:34:22 »

Jeps, se on totta mutta  saturnus on liian .. sanoisinko.. vastaan hankaava. Palaan tähän keskusteluun myöhemmin, kiitos.   saturnus tekee juuri myös sen, että ihmisellä voi tulla paljon vaikeuksia, eli mennään rikki.

Luulisin että  mars mies menisi myötäkarvaan, ei vastakarvaan.

Jään miettimään  saturnus vaikutusta rahan ja rakkauden huoneissa, muilta myös kokemus tervetullutta!  Smiley smitten smitten smitten
« Viimeksi muokattu: 29.04.2007 16:52:38 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
asboo
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 461



Profiili
« Vastaus #6 : 28.04.2007 13:53:39 »

Lainaus
kun  saturnus on 5 huoneessa  , se rajoittaa luovuutta ja hauskanpitoa

Jaahas, juu täältä löytyy myös  saturnus huoneesta 5,  leijona :n merkistä. Itse olen ollut lapsesta saakka ikäistäni vanhemman oloinen. En osallistunut yläaste- ja lukioikäisenä mihinkään discoihin tai muihin rientoihin, tykkäsin enemmän olla omissa oloissani tai samanhenkisen kaverin kanssa. Lapsuudessani minua kasvatti vanhempien ohella myös isoäitini ja tätini, jotka asuivat saman katon alla. Olen aina tullut vanhempien ihmisten kanssa toimeen paremmin kuin oman ikäisteni.

Saturnuksen paluun aikana luovuus katosi tykkänään, mikä on aika huono juttu, koska teen kuitenkin luovaa työtä ja tämä vähensi työllisyyttä. Pystyin kuitenkin keskittymään ammatin tekniseen puoleen ja näin selviytymään tuostakin. Piirrän/kirjoitan myös vapaa-ajallani paljon ja tuolloin nuokin taidot tyrehtyivät, nyt taas ovat elpyneet.

Seurustelun aloitin myös verrattain myöhään omiin ikätovereihini verrattuna ja en voi sietää "kevyitä" suhteita. Olen puolisoa etsiessäni hyvin kriittinen ja valmis heittämään miehen yli laidan, jos yhteisiä pelisääntöjä ei noudateta.  knuppel2 Tämäkin on kait tuota  saturnus vitosessa henkeä.

Ap-kartalla  saturnus on huoneessa 11, ja tekee neliötä hyvin kansoitetun 2.huoneen 5:n planeetan yhtymään( aurinkokuu , venusmarsjupiter ). Merkuriuskin 2.huoneeseen vielä mahtuu, mutta se ei ole neliössä saturnukseen. Tämän merkitystä vielä tässä mietiskelen.  idiot2
tallennettu

Aurinko Skorpioni, nouseva härkä, kuu kaksonen
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #7 : 28.04.2007 15:42:24 »

Luovuuteni ei ole kadonnut mihinkään, se on mielenkiintoista. Päinvastoin luova potentiaali on käytössä, töitä riittää. No mutta kutosessa hyvät planeetat, on vielä ensi vuonnakin. En myöskään muista aikaa jolloin Saturnus olisi ollut kympissäni.. AP kartalla? Tai kutosessa?

Mutta, siitä on kauan kun olen ollut tosissani jostakusta miehestä kiinnostunut, enkä tarkoita satunn. seksiä. Mietin että jos jollakulla on hyvää karmaa/ hyviä tarkoituksia suhteeni, pitääkö Saturnuksen ikuisuuksia suojata minua häneltä, heh? Allaoleva on sama minulla.

"Seurustelun aloitin myös verrattain myöhään omiin ikätovereihini verrattuna ja en voi sietää "kevyitä" suhteita. "

Siis tämä asia kai muuttuu syksyllä, samalla kun Saturnus menee kakkoseen. Täytyy olla kunnianhimoinen, mutta ei sidoksissa tuloksiin, ehkä siinä on se?



(http://www.imf.org/external/np/exr/center/mm/eng/images/rs_fe_01.jpg)
« Viimeksi muokattu: 29.04.2007 16:54:35 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #8 : 28.04.2007 22:41:24 »

Nousukauris otti yhteyttä kiertoteitse, ja taas tuntuu että ongelmavyyhti alkaa. En saa osoittaa ystävällisyyttä tai rakkautta, kun heti on vaimon mustasukkaisuusdraama päällä. Mietin onko parempi olla kuin hän olisi minulle ilmaa? On! Kuten kauriin kanssa asia päättyi? Ei ole kovin mukavaa kun on exälle pelkkä velvollisuus, eikä heidän sydämessään ole ystävyyttä. Kyllä minä sen eron nyt ihmisistä huomaan.  askendentti kauris nyt sentään on tehnyt nupilleen jotain.. bravo.. voin tietty järjestää lapsen tapailut toisen kautta, mutta on sekin.. en koskaan tullut ajatelleeksi, mikä olisi fiilis ekasta miehestään tässä vaiheessa.

Itsepä sanoi että olen vaimoaan tärkeämpi, ts parisielu..

Exien on todella kovin vaikea olla ystävällinen. He myös tuntuvat ihan vierailta tällä hetkellä. Olen ollut hyvin kärsivällinen. Saturnus on siis viitosessa, vielä ensi vuoden kevääseen. Voinko kuvitella että  askendentti kauris todella olisi ystävällinen minulle, kun ovat niin ongelmaisia ihmisiä? Epäilenpä.

Saturnus tekee neliötä Merkuriukselle, Marsille ja Jupiterille, kolmioita myös.


 saturnus aspect_squ merkurius mars jupiter  aspect_tri  kuu  venus

The card at the top of the staff represents the ultimate outcome should you continue on this course. Five of Cups (Disappointment): Suffering a loss and wishing for what might have been. Being crippled by sadness, grief, and vain regret. Indecision brought on by the feeling that you made the wrong choice. Ignoring what you still have. May suggest a broken relationship or tragedy. May also suggest a gift, inheritance, opportunity, partnership, or marriage, but one that falls below expectations.


April 29, 2007
If there is something that needs to be said, this 11-vibration can help you. This number is regarded as a Master Vibration, as it can see you harness abilities that will benefit others. You will find that if the focus of your attention is on anything of this nature, your natural skills and abilities will be heightened. Communication, concentration, and the ability to rally others together toward a common goal all see an amazing boost. Put this to good use, One.
« Viimeksi muokattu: 29.04.2007 16:55:14 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #9 : 29.04.2007 16:47:33 »

Joka tapauksessa jos  jousimies vaaka viittaavat leveään elämään, kaurismiehissä on ollut se yritteliäisyys mikä varmaan veti puoleensa. Toiselle tuli oma firma, toinen olisi saanut asemaa firmassa. Hämäävää heh. Perheidylliunelma.  2funny

Eri asia sitten olivatko kovin filosofia-uskontosuuntautuneita.

Ennen en millään halunnut firmaa, sitten tuli eka mielenkiintoinen firma- ajatus vastaan.  Smiley Nyt siis Saturnus vakiinnuttaa asioita, tulkitsen sen mieluiten niin (II huone).

Myös  saturnus aspect_squ merkurius  neptunus  tekevät omaa vaikutettaan kesän lopulle, maailmankuva uudistuu.
« Viimeksi muokattu: 29.04.2007 16:51:12 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #10 : 03.05.2007 08:53:22 »

Nyt juuri tuntuu että jotenkin helpottaa, mutta tuo Saturnus vitosessani helpoilla aspekteilla, tosiaan saa tuon rakkaushuoneen jutut, lapsen ongelmatiikan jne tuntumaan todella karmiselta ja joinain päivinä raskaampi, toisina helpompi. Kun  saturnus poistuu AP kartan vitosesta 4 kk kuluttua,  se on kuitenkin synt kartalla. Kumpi vaikuttaa vahvemmin? AP kartta tuntuu vaikuttaneen joka kerta, ainakin 5 huoneen osalta.

Jossa siis syksystä Saturnuksen kanssa lisänä  pluto  jupiter  aspect_sex  venus (AP).

Vaikka Saturnus olisi kakkosessa AP kartalla syksystä alkaen, niin kuitenkin radixilla on siellä  Aur, Merk, Kuu, Nept.  aurinko merkurius kuu neptunus
« Viimeksi muokattu: 03.05.2007 08:56:32 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #11 : 19.05.2007 22:07:14 »

Vihdoin tuli jotain uutta ennustetta, täytyy pureskella tätä.. mitens muilla Saturnuskoulussa.  saturnus Ja tämähän tuli tietty  jousimies  askendentti  kauris exälle kun on samaa vuosimallia. 


Saturn conjunction Jupiter: Weather forecast

Beginning of October 2007 until mid July 2008: This influence can represent different things to different people. It can be an opportunity for very careful sustained growth through patient endeavor. Or it can be a period of extreme restlessness and impatience.

During this time you may expect any of the following: a change of job or residence; a change in financial status, often for the worse; withdrawal from others in order to work; fondness for solitude; industry and perseverance.

Two attributes probably determine which kind of effect you will experience. First of all, if you are disciplined and persevering you will react with patience to the energies of this influence.

But even more important is your attitude toward the areas of your life that this influence may affect. You will persevere with the areas of your life that you are contented with, and you will work even harder on them than otherwise. In those areas of your life that seem oppressive you will experience tension and the desire to rebel against limitations.

It is difficult to say whether you are justified in being impatient with the areas of restriction in your life. Certainly you are more than justified in trying to improve your life. You will have to decide whether to cut off some element or build it up to a higher level. Either response may be appropriate.
« Viimeksi muokattu: 19.05.2007 22:15:39 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: