Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Näkijä ja kuolema  (Luettu 10140 kertaa)
0 jäsentä ja 5 vierasta katselee tätä aihetta.
eppana
Astroholisti
*****
Viestejä: 1258



Profiili
« Vastaus #15 : 18.05.2007 23:00:27 »

Niin, sitähän ei voi tietää. Ihan kamalasti ei nyt polttele sinne lähtö-enää. Mutta eihän sitä koskaan tiedä, mitä elämä tuo  smitten
tallennettu

"Optimisti pärjää helvetissäkin, pessimisti ei taivaassakaan"- vanha sanalasku.
Julietta
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 165


Profiili
« Vastaus #16 : 19.05.2007 10:40:22 »

Osuva tarina, Rakkauden valo. Kysymys kuoleman väistämttömyydestä oli kyllä kaikille osoitettu, mutta juolahti mieleeni Ardithin ja Eppanan kommenteista.

Tuskinpa kuolemalta pystyy kätkeytymään, jos se on tullakseen. Hmm. Mitenkähän on itsetuhoisen käyttäytymisen kanssa... Ehkä kuolemaa voi jouduttaa, jos menee vuorikiipeilemään heikolla osaamisella ja välineillä. Tai kävelee yöllä suurkaupunkien väärissä kaupunginosissa. Tai no, hyvin harvoin noilta uhkarohkelikoiltakaan henki lähtee.

Eppana, minäkin tulkitsisin (kuten Ardith) nuo näkijän sanat niin, että jos Afrikkaan lähdet, niin Suomeen et enää palaa. Eli vietät loppuikäsi Afrikassa TAI jossakin muualla, muttet Suomessa. Oliko näkijän käyttämä sanamuoto juuri tuo?

Sellaistakin mietin, että jos ihmisellä on määrätty kuolinhetki, niin onko se kaikkialla maapallolla sama, vai vaikuttavatko sijaintikoordinaatit siihen kuitenkin joitakin minuutteja. Tai tunteja tai päiviäkin. Tämä on vain astrologista pohdintaa...
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: