Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Pyörremyrskyssä jumissa  (Luettu 5004 kertaa)
0 jäsentä ja 11 vierasta katselee tätä aihetta.
Freyja
Vieras
« : 11.05.2007 13:14:21 »

Astrokartallani on Uranus MC:llä joka Sepon mukaan pitäisi olla joku megaluokan onni. Minulla päinvastoin. Kaikki luhistuu alta ja hyppään hukkuvasta veneestä pois syksyllä - se on varma. Tai varma ja varma - mikäli asiat suttaantuvat toisella suunnalla.

Yksityiselämässä tuli joku egobuustaus, minkä tajusin kun kävin shamaani-istunnossa. Nyt ei tunnu löytyvän taas minkäänlaista punaista lankaa. Parhaiten elämääni kuvaa pyörremyrsky ja olen jäänyt puuhun kiinni. apua?  Huh
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 11.05.2007 13:32:51 »

Jälleen kerran täältä tulee enkelikorttia ja sen analyysia avuksi! Katsele itse, mitkä asiat pomppaavat kortissa esiin eniten, siinä on se tärkein sanoma sinulle.

Päämäärä
On aika asettaa näkemyksesi korkeammalle.
Venytä itseäsi, täytä potentiaalisi ja säilytä mahtavat visiosi.
Enkelit ohjaavat sinua että et tyytyisi vähempään kuin sinun ihmeellinen ihmishenkesi voi saavuttaa tai ansaita.
Pyydä enkeleitäsi ohjaamaan ja inspiroimaan sinua, nostamaan tietoisuuttasi ja auttamaan sinua
elämään korkeammalla tasolla.

Hyvin yleisesti tunnetty faktahan on, että mitään ei voi saavuttaa eikä saada elämäänsä, ennen kuin tietää, mitä haluaa ja minne on menossa. Maailmankaikkeuskin odottaa yleensä meidän omaa tahtoamme ja päätöksiämme siitä, minne seuraavaksi, jos mitään erityistä johdatuskautta ei juuri sillä hetkellä ole elämässämme menossa.
Sanoit, että Sepon tulkinnan mukaan nyt pitäisi olla megalomaaninen onni elämässä. Itse en astrologiasta tiedä mitään, mutta sen verran tiedän, että se hirvein takapakkiin voi osoittautua myöhemmässä tarkastelussa megalomaaniseksi onneksi. Ajattelepa vaikka kaikkia niitä ihmisiä, jotka eivät esimerkiksi päässeet mukaan Titanicille, vaikka olisivatkin halunneet.  Wink Ehkä ei ollut varaa, lippu katosi, liput myytiin, myöhästyin laivasta yms. Maallisesta katsottuna noita epäonnisia ihmisiä kohtasikin suuri onni menetyksen muodossa.
Eli nyt vain päämäärät korkeiksi ja pää pystyyn! Sillä lähdetään eteen päin!
tallennettu
Freyja
Vieras
« Vastaus #2 : 11.05.2007 14:14:08 »

Niin kait ne vanhat jutut pitää vaan käydä loppuun... ja sitten tulee se mihin tarttua. Ehkä tässä oppii kärsivällisyyttä ja nöyrtymistäkin  oinas  Cool
tallennettu
Freyja
Vieras
« Vastaus #3 : 14.05.2007 20:00:13 »

Athamaarit, viisas nainen. Nostaisitko minulle auttavan kortin tuon päämäärän rinnalle?  Huh
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #4 : 15.05.2007 00:56:11 »

Päämäärän rinnalle nousi kortti

Toivo
Toivo ennakoi että aurinko on nousemassa elämänalueellasi.
Universumi haluaa sinun saavan sen, mitä sydämesi haluaa. Se vain odottaa sinun uskovan että ansaitset sen, ennenkuin enkelit tuovat sen sinulle.
Tee osasi päättämällä mitä todella haluat.
Lähetä sitten positiivisia ajatuksia muutoksiin joita haluat toiveittesi täyttymiseksi.
Ole positiivinen.

Oma analyysini kortista on, että mitään konkreettista ei ole vielä ihan näillä hetkillä elämääsi tulossa (esim. uutta työtä tmv. fyysistä juttua) ja siksi enkelitkään eivät sano päämäärään mitään tämän tarkempaa, ettei se loukkaa/häiritse vapaan tahtosi toteuttamista. Voit kuitenkin pyytää heitä auttamaan siinä, että tunnistaisit kohdallesi tulevat tilaisuudet ja osaisin kulkea itsellesi parhaaseen suuntaan.
Päämäärän asetat nyt sinä itse ja tärkeintä on, että pidät lipun korkealla päämääräsi suhteen. Ajattele asiaa positiivisesti ja pidä yllä mielikuvaasi. Mielikuvasi ei välttämättä toteudu kirjaimellisesti niin kuin olit ajatellut, mutta se auttaa vetämään sinua puoleensa sitä, mitä haluat. Esimerkiksi vaikka uusi koti: voit mielessäsi luoda kuvitelman uudesta kodista (mitä tarkempi sen parempi). Ehkä saat juuri kuvittelemasi kaltaisen kodin tai sitten et, mutta mielikuvasi auttaa sinua vetämään uutta kotia puoleesi.
Kiinnitä huomiota lauseeseen "Universumi haluaa sinun saavan sen, mitä sydämesi haluaa". Haluamisiasi miettiessä kiinnitä huomiota halusi kohteen herättämiin tuntemuksiin. Esimerkiksi yleisin asia, mitä ihmiset haluavat on raha. Raha tuo mukanaan turvallisuuden, yltäkylläisyyden, onnen, huolettomuuden ja selviämisen tunteen eli pohjimmiltaan ihmiset haluavat noita tunteita. Tämä korostaa jälleen sitä, että haluamasi asia ei välttämättä tule kirjaimellisesti sinulle vaan se korvautuu jollain muulla, joka täyttää sinussa tuon tunteen tarpeen, jota mielikuvasikin edustaa.
tallennettu
Freyja
Vieras
« Vastaus #5 : 15.05.2007 17:37:51 »

Kiitos! Usko pois, mutta tottelin sinun vinkkejäsi ja tänään sain positiivista korttia pomolta...  Cheesy Tein päätöksen, suljin yhden oven takanani ja heti raottui uusi!!!! jiiiiiiiiiippppiiiiiiiiiiiiiii  Cheesy
tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #6 : 15.05.2007 17:42:22 »

Smiley
Kuullostaapa hienolle. Onnea matkaan! smitten
tallennettu
Freyja
Vieras
« Vastaus #7 : 15.05.2007 17:42:51 »

hih, kiitos Sasha  Cheesy
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: