Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Rehellisyys / epärehellisyys  (Luettu 5569 kertaa)
0 jäsentä ja 6 vierasta katselee tätä aihetta.
Nippus
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34



Profiili
« : 11.05.2007 16:32:17 »

Hei vaan,

100% rehellisyyden nimeen vannova ystävä on täysin yllättäen paljastunut 100-prosenttiseksi vedättäjäksi.  Cry
Nyt kiinnostaisikin tietää, miten epärehellisyys / rehellisyys näkyy syntymäkartoilla?
Viisaammat, valaiskaa  smitten
tallennettu
Nippus
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34



Profiili
« Vastaus #1 : 14.05.2007 17:23:26 »

Eikö kellään ole haisua asiasta?
Liitteenä kyseisen henkilön kartta, jos jotakuta kiinnostaa vilkaista.
Nyt on vielä käynyt ilmi että meikäläinen joutuu tuntemaan tämän kusetuksen sydämen lisäksi kukkarossa saakka, eikä  puhuta kympeistä vaan satasista Undecided
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 14.05.2007 18:44:25 »

Ystäväsi (taitaa olla jo ex-ystävä?) syntymäkartta ei ole mitenkään erityisen "epärehellinen" - miten se nyt sitten syntymäkartalla näkyisikään. Lähinnä kai tulee ensimmäisenä mieleen joku Merkuriuksen ja Neptunuksen aspekti, jota ystäväsi syntymäkartalta ei löydy.

Sen sijaan ikävimmillään mm. varkaisiin, tyhjänpuhujiin ja huijareihinkin liitetty Neptunus tekee juuri tällä hetkellä merkittävää transiittia (planeettaohitusta) ystäväsi kartalla. Taivaalla on ollut jo viime kesästä lähtien enemmän tai vähemmän tarkkana tr. Saturnuksen ja Neptunuksen oppositio. Se liitetään yleismaailmallisesti mm. taloudelliseen ahdinkoon, lamaan, materialismin ja henkisyyden väliseen tasapainotteluun, salaisuuksien paljastumiseen jne.. Etenkin ne yksilöt, joiden kartoille se osuu merkittävästi, ovat jo pitkään joutuneet elämään jossain mielessä puun ja kuoren välissä maailmassa, jossa haaveet ja todellisuus lyövät jatkuvasti päitään yhteen. Etenkin aikana, jolloin tr. Jupiter täydensi viime syksynä opposition T-ristiksi, kaikenlaiset ylioptimistiset ylilyönnit sopivat ajan laatuun paremmin kuin hyvin.

Neptunuksen ja Saturnuksen oppositio osuu tarkasti ystäväsi syntymäkartan valoille, Auringolle ja Kuulle hämmentäen varmasti ystäväsi elämää toden teolla niin etten ihmettele jos ystäväsi on itsekin aika ymmällään omasta toiminnastaan. Vielä kun ystäväsi Kuu on hieman materialistisessa Härässä ja Aurinko näyttämisehaluisessa, ylellisyydenkaipuisessa Leijonassa, ystäväsi saattaisi hyvinkin olla taipuvainen elämään yli varojensa ylioptimisesti omaan selviytymiseensä luottaen ja olisi ehkä sitä kautta joutunut taloudelliseen ahdinkoon, jota paikatakseen joutuu pettämään jopa ystävänsä. Mitä ajattelet, voisiko asia olla näin?

tallennettu

Nippus
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34



Profiili
« Vastaus #3 : 14.05.2007 19:42:54 »

Kiitokset May ja Saqirlat, smitten
"ystävälläni" on parhaillaan tarvetta rahaan. Isoja terveyteen liittyviä operaatioita tulossa, joihin menee useita tuhansia euroja. Missään vaiheessa ei hän ole kuitenkaan edes vihjaillut tarvitsevansa taloudellista tukea minulta.
Se, että minä koen taloudellisen tappion, ei tosin hyödytä tätä henkilöä laisinkaan. Kyse oli yhdessä tehdystä suunnitelmasta, jota vein eteenpäin ja maksoin sen mitä tarvitsi. Ja hupsan, seuraavasta päivästä lähtien tämä toinen henkilö on tavoittamattomissa...
Jos nyt voi tässä laisinkaan sanoa, että tunnen kyseistä henkilöä, niin uskoisin että hän saattaa olla hämmennyksissä. Luulen, että jotain odottamatonta on tullut vastaan, josta hänellä ei ole kanttia kertoa.

Toisaalta, ehkä tässä tilanteessa pitäisi varmaan tutustua myös omaan karttaan ja etsiä sieltä merkkejä liiallisesta sinisilmäisyydestä...

Täytyypä yrittää löytää tuo vanha keskustelu, jospa sieltä löytyisi jotain lisää
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 14.05.2007 19:51:04 »

Ole hyvä vain Nippus!  smitten

Piti vielä palata lisäämään, että ystävälläsi itsepetos - tietoinen tai tiedostamaton - on varmasti paljon suurempaa kuin tietoinen epärehellisyys tai petollisuus toisia kohtaan. Ei siis ehkä itsekään täysin tajua tekoansa tai kieltäytyy tajuamasta sitä jonkinlaisena psyyken suojakeinona, defenssinä. Myös yksinäisyyteen ja hiljaisuuteen vetäytyminen kuuluu Neptunuksen transiitin teemoihin. Toisaalta kun pelissä on myös karman herra Saturnus, uskoisin että varmasti ystäväsi myös joutuu kohtaamaan tekonsa seuraukset.

Terveysongelmia en ainakaan näin äkkiä katsoen kartalta hoksaa, mutta ihan varmasti nekin jotenkin näkyy - ainakin progekartalla. Vaikea sanoa ilman syntymäaikaa.

Voitko jatkaa suunnitelmianne ilman häntä? Ehkä selviytyisit niistä yksinkin - ehkäpä paremminkin kuin yhdessä...  Smiley

Muoks:

Saqirlat, Neppari 11. huoneessa ja Saturnus 8:ssa - hieno havainto. Pitääpä taas kerran ihmetellä melkein ääneen, miten orjallisesti ihmiset itse asiassa karttojensa mukaan elelevätkään...

« Viimeksi muokattu: 14.05.2007 19:57:00 kirjoittanut May » tallennettu

Nippus
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34



Profiili
« Vastaus #5 : 14.05.2007 20:13:32 »

Jestas...  Embarrassed Olin vahingossa tehnyt edellisen kartan väärällä aikavyöhykkeellä. Kun en astrologiasta vielä ihan kamalasti ymmärrä buck2 Toivottavasti kartta ei nyt ihan kamalasti tuosta muutu.
Kyseinen henkilö on syntynyt ulkomailla (140879, 18:00, 0w53 41n38 GMT +01:00)
Tuo itsepetos kuulostaa omaan korvaan mahdolliselta. Tosin saatan olla pahasti väärässä. Aikaisemmin minulla ei ole ollut mitään syytä olla luottamatta hänen sanoihinsa, tämä nykyinen tilanne on tullut täysin puun takaa.
Ehkä terveysongelmat eivät siksi erityisemmin näy, koska eivät ole kamalan akuutteja. Lähinnä pitkään kiukuttelleen käden operoimista ja hampaille tehtäviä operaatioita.
Ja tuosta suunnitelmasta... Kunpa voisinkin hoitaa homman yksinäni, siitä ei kun Cry tule mitään ilman tätä toista
Kiitos May, olet kultainen Kiss

Muokkelis: Tulipa mieleen, näkyyköhän mahdollisesti synastriassa jotain epärehellinen/sinisilmäinen -kuviota?
« Viimeksi muokattu: 14.05.2007 20:22:22 kirjoittanut Nippus » tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #6 : 14.05.2007 20:30:19 »

Ahaa, kaverisi onkin siis syntynyt Espanjassa? Eipä haittaa, mokia sattuu itse kullekin. Kerran huomasin itse tehneeni yhden - vielä elossa olevan henkilön kartan - ajalle ennen Kristusta.  Grin Onneksi huomasin erehdykseni ennenkuin aloin otsa rypyssä väsäämään tulkintaa.

Aurinko pysyy tietysti Espanjassakin syntyneellä samana päivänä samassa asteessa, Kuu on uudella ajalla ja paikalla asteen aiempaa karttaa aikaisemmassa, merkittävää eroa ei siinäkään. Lähinnä kartan huonejako on erilainen kuin aiemmassa.

Operaatioita hampaisiin? Mielenkiintoista! Jane Ridder-Patrickin Medical Astrology-kirja kun yhdistää ystäväsi Kuun asteluvun nimenomaan hampaisiin. Muistan tämän siksi, että oma Aurinkoni sijaitsee noilla tienoilla ja olenkin koko ikäni ollut kaikkien hammaslääkärien toiveasiakas.  Cool

Muuten, jos syntymäkellonaika pitää paikkansa, niin kaverillasi on Saturnuksen ja Neptunuksen opposition lisäksi myös juuri aluillaan perin rankka kuvio: tr. Pluton neliö Asc-Desc-akselille. Kyseessä on vähintäänkin noin vuoden mittainen prosessi, jossa oma minuus vastaan ihmissuhteet on rankkojen tapahtumien ja niiden kautta kasvamisen kohteena. Hyvin sopisi kuvioon tuokin!

Muoks!
Olit muokannut viestiäsi ja laittanut synastria-kartan juuri samaan aikaan kuin kirjoitin omaa viestiäni, siksi en kommentoinut siihen mitenkään - ja nyt on jo kiirus muualle. Mutta toivottavasti joku muu innostuu säveltämään lisää - ja voinhan itsekin katsoa sitä vielä huomenna tai lähipäivinä.

« Viimeksi muokattu: 14.05.2007 20:33:45 kirjoittanut May » tallennettu

Nippus
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34



Profiili
« Vastaus #7 : 14.05.2007 20:57:13 »

Huh, tämähän alkaa käydä mielenkiintoiseksi Shocked
Että hampaiden kuntokin paljastui planeettoja katsomalla  Grin Tiedossa ei muuten ole mikään pikku poraus, vaan parinkymmenen tuhannen euron "legojen" uusinta...
Tuo oma minuus vs. ihmissuhteet ja kasvaminen tosiaan sopisi kuvioon. Nykyinen erittäin epäkypsä toiminta ei jotenkin istu hänen muuten järkevään ja empaattiseen luonteeseen (jota tosin nyt kokoajan epäilen kulissiksi).
Kiitokset taas May.
Jos joku tosiaan jossain välissä innostuu tuota synastriaa tutkailemaan, niin enemmän kuin mielelläni lukisin siitä teidän viisaampien kommentteja  Kiss
tallennettu
Nippus
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34



Profiili
« Vastaus #8 : 18.05.2007 19:07:19 »

Noh, onpa tämäkin kuvio nyt selkiytynyt  Embarrassed

Ja joo, tunnustetaan, että kyseessä oli enemmän kuin vain ystävyyttä. Rakkautta vannottiin puolin ja toisin vielä 1,5 viikkoa sitten, mutta eipä enää. Olosuhteiden pakosta homma ei ollut ehtinyt muodostua vakavaksi seurustelusuhteeksi, mutta tunteet oli kyllä tuliset ja yhdessäolon edellytyksiä selviteltiin.

Ystäväni (joo, yritetään vielä pysyä kuitenkin väleissä) oli tavannut jonkun vanhan "hoitonsa" ja ovat muuttamassa nyt yhteen ja ovat niin "in laav", kuulemma  Huh Cry Siis tapasivat kahden vuoden tauon jälkeen ja tapaamisesta 2 viikkoa ja asuvat jo yhdessä?!?! Ei ainakaan vauhtia puutu toiminnasta. Joko minulle on valehdeltu tunteista, tai sitten kaveri on aikamoinen tuuliviiri...

Nyt tuo rahallinen tappio tuntuu toisarvoiselta, sydän tässä särkyi ja se vasta sattuukin...  Cry
Jos jotakuta vielä huvittaa vilkaista tuota synastriaa, niin kovasti kiinnostaisi kuulla mitä siellä näkyy
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: