Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Katsoisiko joku tilannettani?  (Luettu 4200 kertaa)
0 jäsentä ja 9 vierasta katselee tätä aihetta.
lonely
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« : 16.05.2007 15:26:06 »

Elämäni on ollut hiljaiseloa monessakin suhteessa pitkän aikaa. Eniten kärsin siitä, että minulla ei ole ystäviä joiden kanssa viettäisi aikaa, joille kertoa iloista ja suruista. Olen kokenut paljon pettymyksiä ihmissuhteissa. En tiedä mistä enää löytäisin samanhenkisiä ystäviä.

Minulla on ongelmia itsetunnon ja itseluottamuksen kanssa.

En myöskään tiedä mitä tekisin työkseni, mikään ei oikein jaksa kiinnostaa. En tiedä mikä olisi se kutsumusammattini.

Ainoa valopilkkuni elämässäni on rakkaani  smitten
Erilaisuus tietysti vähän haittaa ja se etten osaa luottaa häneen, epäilen turhaan.

Mietin välillä synkkiä asioita, onko pelini jo pelattu joka suhteessa elämässäni.  Cry

Voisiko AthaMaarit vaikka nostaa enkelikortit kun olet hyvä siinä?

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 16.05.2007 19:00:52 »

No juuri ajattelinkin, kun näin, että joku kaipaa apua, että "voisinpa nostaa enkelikortin" ja sitten lukaisin viestisi lopusta, että pyysitkin sellaista minulta ^_________^ Ihanaa nähdä, ettette ainakaan vielä ole kyllästyneet kortteihin! Grin

Otat varmasti mielelläsi näkymyksiä ja vastauksia myös toisilta astrolaisilta, joten laittakaapa viestiä tulemaan, jos näette neuvoja Lonelylle smiley6600

Yksinäisyydelle nousi kortti:
Irrottautuminen
Henkisen Lain mukaan voit saada kaikki mitä sydämesi haluaa. Jos kuitenkin onnellisuutesi, varmuuden- tai voimantunteesi riippuu jostain ihmisestä tai asiasta elämässäsi, silloin olet kuin vangittu ketjulla joka sitoo sinut alemmalle värähtelytasolle ja pitää sinut juuttuneena paikallesi.
Ohjauksesi on pyytää enkeleitäsi auttamaan sinua katkaisemaan ketjut jotka sitovat sinua ihmiseen, asiaan tai tilanteeseen. Kun kaikki kiinnittyneisyydet on irrotettu, et ole kenenkään manipuloitavana.
Vapauta oma henkesi ja myös muiden.

Tässä näen nyt kaksi pääpointtia: sen, että yksinäisyys on hyväksi ja sen, että yksinäisyys on pahaksi. Kolikon molemmat kääntöpuolet.
Yksinäisyys on hyväksi siitä syystä, että kun osaamme olla yksiksemme, emme ole kiinnittyneitä kehenkään toiseen sieluun negatiivisin sidoksin. Tiedän tämän itse omasta kokemuksesta, sillä olen ollut lapsesta lähtien yksin. Minulla on nykyisinkin vain muutama hyvä ystävä, jotka kaikki asuvat niin kaukana, etten tapaa heitä kuin muutaman kerran vuodessa. Muun ajan istun asunnollani yksin 24/7.
Kun yksinäisyytesi on mennyt nyt siihen pisteeseen, että koet sen enemmänkin haittana kuin hyötyä, on tärkeää, että luovut yksinäisyydestäsi, koska muuten sekin sitoo sinua. Päästä irti ajatusmalleista, tavoista, odotuksista ym. jotka tukevat yksinäisyyttäsi ja pyri tietoisesti ajatuksin ja toimin kohti seuraa. Pyydä enkeleitä avuksi, pysy hyvällä mielellä ja muista - lippu korkealle! Grin


Itsetunto/itseluottamus:
Rehellisyys
Enkeliviisaus muistuttaa sinua, että jokainen ajatus, sana, tunne ja toiminta heijastuu auraasi. Kun olet rehellinen aurasi on kristallinkirkas.
Enkelit ehdottavat että katsot sisällesi ja puhdistat pimeät ajatuksesi ja tuntemuksesi.
Kun olet täysin rehellinen itsellesi, käyttäydyt rehellisesti ja uskallat olla avoin, ihmiset luottavat sinuun ja arvostavat sinua.
Ole rehellinen ajatuksissasi, puheissasi ja toiminnoissasi.

Rehellisyys tässä yhteydessä tarkoittaa kaikenlaista rehellisyyttä sekä rehellisyyttä myös sinua itseäsi kohtaan. Ihmiset, joilla on huono itsetunto, joko valehtelevat itselleen olevansa surkeita, huonoja ja totaalisia luusereita, joilla ei ole mitään toivoa paremmasta (ja tällähän ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa) tai vastaavasti pyrkivät mielistelemään muita työntäen omat ajatuksrt, toiveet, halut ja mielipiteet taustalle.
Rehellisyys on siis päivän sana. Katso itseäsi rohkeasti toisten näkökulmasta puhtaasti, ilman omia ajatuksiasi tai itseäsi morkkaamista. Katsotko samoin silmin myös muita, miten katsot itseäsi?
Lisäksi kannattaa muistaa, että todellisuudessa toiset ihmiset ajattelevat meitä ja tekojamme erittäin vähän ja jokaisella on omat ongelmansa, jotka eivät välttämättä näy ulospäin, mutta jotka kuitenkin horjuttavat heidän itsetuntoaan.


Sittenpä työ ja ammattikysymykselle kortti:

Rehellisyys
Itsepetos raunioittaa mielen.
Totuus on aina olemassa, ja sen kieltäminen vain pahentaa oloa.
Kaikki muutokset parempaan alkavat todellisuuden tunnustamisesta.
Rehellisyys ei ole sama kuin itsesyytös; näe tilanne selvästi ja päätä mitä haluat.

Hiukan erilainen rehellisyyden kortti tällä kertaa. Minusta tärkeintä on viimeinen lauseen puolikas: "Näe tilanne selvästi ja päätä, mitä haluat". Jos haluat vielä olostella ilman ammattia, tee niin. Jos haluat ottaa osaa kansalaisopistoon tai avoimeen yliopistoon, tee niin. Jos haluat vielä miettiä omaa alaasi, tee niin.
Henkiseltä kannalta minun mielestä ja eteenkin onnellisuuden kannalta ei loppujen lopuksi ole paljoakaan merkitystä siitä, onko töitä tai ammattitutkinto taskussa. Ne ovat vain maallisia seikkoja, joita pidetään  usein - eteenkin onnellisuuden kannalta - paljon tärkeimpinä mitä ne todellisuudessa ovat coolsmiley
Näin siis ajattelee henkilö, joka itsekin hakee vielä omaa alaa! Grin


Luottamuksen puute puolisoasi kohtaan:
Synkronisuus/Samanaikaisuus
Universumissa ei ole sattumaa.
Yhteensattumat ja synkronisuudet ovat oppaittesi ja enkeleittesi huolellisesti organisoimat.
Iloitse niistä kun ne huomaat. Ne ovat enkeleittesi viestejä sinulle, kertoen että olet oikealla polulla. Ala odottamaan niitä.
Synkronisuus on myös muistutus siitä, että kaikki asiat tapahtuvat oikeaan aikaan.

Sanoisin tämän kortin pohjalta, että nauti rakkaasi seurasta äläkä epäile häntä suotta. Suhteenne on tullut niin kuin on pitänytkin tulla teidän molempien elämään (toisin sanoen "järjestetty liitto" Grin)
Nauttikaa siitä! ^_____^
tallennettu
*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 16.05.2007 19:12:23 »

tässä olisi toivottavasti jotain apua sinulle. apunani olen tässä käyttänyt muinaisen kultaisen atlantiksen viisautta.

nostin kortin ihmissuhteillesi:

kortiksi nousi telepatia

tunne omissa ihmissuhteissasi kaikki se sanatonkin viestintä. olet telepaattisesti paljon vastaanottavaisempi kuin moni muu ihminen.sinulle on koitettu ihmissuhteiden saralla jo kauan kertoa jotain hyvinkin tärkeää ja eteenpäin vievää...nyt olisi aika avata sydäntä ja uskaltaa nähdä tämä tärkeä tieto.sinua pyydetään myös pyytämään vietie enkeleiltä ja oppailtasi kuten olitkin jo atha maaritilta pyytänyt joten en siis itse sitä tähän laita. olet siis jo hyvin saanut kommunikointi yhteytesi auki.voit etsiä avuksesi vaikka kommunikointia helpottavia kristalleja joita voit kantaa mukanasi silloin kun voimaa omassa kommikoinnissa/ihmissuhteissa vain tarvitset.anna tämän sanattoman kommunikoinin kertoa sinulle juuri niistä oikeista ystävistä joita itsesi ympärille tarvitset...kehon kieli useasti kertoo enenmän kuin tuhat sanaa.

sitten nostin kortin tuolle sinun työllesi. kortiksi nousi sfinksi joka edustaa puhtautta ja hyvää tiedon hallintaa.

tämän kortin myötä näkisin sinut jossain hyvinkin auttavaisesti tiedottavassa ammatissa.jotenkin minulle nousee tunne että haaveissasi olisi jo jokin ammatti joka sinulle on tärkeä muttet ole sitä uskaltanut itsellesi myöntää.pidät sen aivan kuin salassa.uskalla tehdä oman sydämesi ohjauksella selvä määränpää mihin pyrkiä. ammatissasi tulet saamaan suurta vastuuta ja jakamaan rakkautta toisille.
tallennettu

*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 17.05.2007 13:48:45 »

olisiko juuri tätä epäilystä omaa puolisoasi kohtaan. olisiko hän koittanut kertoa sinulle ettei syytä pelkoon erillaisuudesta huolimatta ole.pitäisikö selvittää itselle miksi koet tätä  hänen kanssaan menetyksen tai muun vastaavan pelkoa. olisiko hyvä ottaa asenne että päivä kerrallaan yhdessä ilman turhia huolia. voisiko olla myös että jotenkin heijastat tässä suhteessa jotain omia vanhoja pettymyksiäsi...tavallaan olen ennenkin kuullut selityksiä tyyliin...

uskon ettei hän ole sinua loukkaamassa avaa sydäntäsi ja anna hänen antaa tämä viesti sinulle vastaan.

en näkisi sinua myöskään välttämättä mitenkään esiintyjänö vaan pitemminkin ihmisenä joka osaisi tehdä jotenkin uraauurtavaa ja hyvinkin ennaltaehkäisevää työtä.ammatti olisi mielestäni joka tapauksessa sellainen jossa olisit paljonkin erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä ja voit olla varma että rohkeutesi siihen riittää. sinun pitää vain päättää ryhtyä totuttamaan sitä mitä todella haluat.

tälläisen ammatin kautta elämääsi voisi myös tulla lisää juuri sellaisia ihmissuhteita joita juuri sinä itsesi ympärille nyt tarvitset.
tallennettu

Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #4 : 22.05.2007 11:53:44 »

Mustasukkaisuuteen nousi voimakortiksi

Ilo
Enkelisi ohjaa sinua harjoittamaan tätä ominaisuutta, tavoitellen jumalallisuutta jokaisessa tilanteessa.
Nauti kaikesta, sillä ilo on avain valaistumiseen.
Nauti elämästäsi. Löydä ilo kaikkialta.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: