Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kertoisiko joku  (Luettu 2576 kertaa)
0 jäsentä ja 7 vierasta katselee tätä aihetta.
Nina
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 106



Profiili
« : 23.05.2007 23:47:33 »

Elän paikkakunnalla jossa tunnen ahdistuvani. Olen vakituisessa työssä jossa en viihdy.
Toivoisin muutosta tähän tilanteeseeni. Onko sellaista näkyvissä, jos on niin millaista?

Kaunis kiitos jo etukäteen.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 24.05.2007 03:03:27 »

Ennen kuin nostan sinulle enkelikortin sanon, että kaikki on kiinni meistä Itsestämme. Saamme sen, mitä haluamme ja meillä on vapaa tahto toimia, niin kuin haluamme. Tärkeintä elämässä on kuunnella sydämensä ääntä ja elää iloa tavoitellen, sillä en usko, että hyödymme itsemme kiusaamisesta väärällä työllä, toimimattomalla parisuhteella, ikävillä ajatuksilla tai ahdistavilla oravanpyörillä. Niistä ei ole meille mitään iloa kuin ainoastaan siinä tilanteessa, että tajuamme niiden ahdistavien tunteiden haluavan ajaa meitä kohti uusia tuulia. Jättämään vanha, sillä mitään uutta ei voi kasvaa tai tulla elämään ennen kuin luovumme vanhasta. Ei täydelle taululle voi kirjoittaa, jos entisiä kirjoituksia ei ensin pyyhi pois Wink

Olet yli 30-vuotias, jos numerot 71 viittaavat syntymävuoteesi. Ihmisen elämässä alkaa tämä klassinen Kolmenkympin Kriisi siinä 30.ikävuoden jommalla kummalla puolella. Joku saa kriisin jo 26-vuotiaana, toinen vasta lähempänä 40.ikävuotta.

Henkisesti katsottuna 30.ikävoden kriisi johtuu siitä, että sielumme, se joka oikeasti olemme, vaatii saada äänensä kuuluviin. Mitä enemmän olemme toimineet omaa sydäntämme ja näin ollen todellista Itseämme ja sen mielihaluja/toiveita vastaan, sen kovemmin se meille huutaa ja vaatii muutoksia. Tästä johtuen jotkut kilahtavat ihan täysin Kolmenkympin Kriisin aikaan Cheesy He alkavat vain ilmentää sitä, mitä ovatkin halunneet ilmentää, mutta ovat syystä tai toisesta sulkeneet nuo todelliset toiveensa taka-alalle.

Jos onnellisuutesi takaisin saaminen vaatii muuttamista ja työstä irtisanoutumista, ehkä jopa hetkittäistä työttömyyttä (jota itse en näe lainkaan pahana asiana - onnellisuutemme lähtee sisältä, ei ulkoisista asioista), niin sitten sinun täytyy se tehdä. Pakkaa kamat, muuta pois, vaikka Hawaijille asti, jos siltä tuntuu! Cheesy Marssi pomon luo ja sano, että nt se on loppu!
Silloin kun sydämemme vaatii meitä toimimaan ei pidä ajatella järjellä. Kaikki asiat järjestyvät sinulle kyllä - uusi asunto, uusi työ, raha-asiat reilaan jne. Tärkeintä on uskaltaa ottaa se hyppy tuntemattomaan ja näin sanoo henkilö, joka hyppii ympäri Suomea asuinpaikasta toiseen täysin epäsäännöllisten ja pienten tulojen kanssa muutaman vuoden välein, koska sydämeni sitä toivoo! Cheesy Tulisin onnettomaksi, jos joutuisin asumaan esim. 5 vuotta samassa kaupungissa tai tekemään samaa työtä vuosia. Ei kiitos, minulle tärkeintä on olla onnellinen ja jos jatkuva muuttaminen ja muutokset elämässäni tekevät minusta onnellisen, maailmankaikkeus järjestää minulle tavalla tai toisella uuden asunnon, rahat muuttoon ja muuttokyydin (ajokorttia kun en omista tai tunne autollisia ihmisiä paljoakaan), jos sitä ihan TODELLA haluan ^_____________^ Näin on käynyt aina tähänkin mennessä, ei välttämättä ihan niin nopeaan kuin olisin toivonut, mutta kun luovun aikamääritelmistä (tyyliin "haluan uuteen kotiin marraskuun 3. päivään mennessä!") ennen pitkää pääsen vaihtamaan taas maisemaa.

Eli siis kokemuksen syvällä rintaäänellä täällä sinulle juttelen, että oa härkää sarvista (se härkä olet sinä ja sinun pelkosi Wink) ja ala toteuttaa sitä, mitä Oikea Sinä, sielusi/sydämesi toivoo ja haluaa. Meidän ei ole mikään pakko tuhlata elämäämme sellaiseen, josta emme nauti. Elämässä ei ole velvollisuuksia, ainoastaan tilaisuuksia. Jos toivot muutosta, järjestä sellaineen elämääsi!  laugh Ala puuhailla pikku hiljaa asian parissa, jos jättirepäisy ei heti onnistukaan. Ryhdy suunnittelemaan, unelmoimaan, innostu uudesta kohteesta elämässäsi. Mikään ei vedä puoleensa asioita niin nopeasti kuin aito innostus jostakin. Innostu lapsen lailla!

Ja nyt sinulle sitten se enkelikortti!

Sitoutuminen
Enkeliviisaus muistuttaa, että kun tähtäät unelmaan ilman epäilyjä tai poikkeamia, menestyt.
Ohjauksesi on pysyä hellittämättömänä unelmiasi kohtaan.
Anna jokaisen ajatuksesi, sanasi ja toimintasi ohjata kohti haluttua tulosta.
Mikään ei ole niin voimakasta kuin keskittynyt energia ja enkelit näkevät sitoutuneisuutesi, olkoon se ihmissuhteissa, työssä, matkassa, tai millä tahansa elämänalueella.
Muista pyytää enkeleiltäsi apua tietääksesi milloin omistautua pyrkimyksillesi niiden korkeimmaksi hyväksi.
Sitoudu unelmiisi.

Omaa analyysiäni tähän ei edes tarvita - enkelit tukevat sitä, mitä sinulle äsken sanoin.  Nyt on aika jatkaa matkaa ja ryhtyä toteuttamaan liian kauan taka-alalle työnnettyjä ja unohtuneita unelmia tarmolla ja innostuksilla. Usko päämääräsi ja sitoudu unelmiisi. Ne saapuvat elämääsi ajallaan. Epätoivon hetkiä tulee varmasti - niitä tulee itse kullekin - mutta älä silti hellitä unelmistasi.
Meillä on lupa nauttia elämästä eikä mikään voi tai saa sitä estää! ^___________^

tallennettu
*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 24.05.2007 09:37:34 »

atha maaritin kannssa samoilla linjoilla.

aika jättää nyt taakse kaikki vanha joka ei toimi tavalla tai toiselle.

näkisin sinulle työpaikan suhteen myös aivan totaallisen ammatinvaihdoksen.onko sinulla ammatti jota olet pitkään halunnut toteuttaa mutta ympäristö olisi kenties ollut sitä vastaan tai vain rohkeutta toimia on puuttunut?

kaikki tyytymättömyytesi johtuu juuri siitä että olet alkanut itsekkin tiedostaa nämä muutoksen tuulet.

näkiisn sinut myös jossain hieman pienemmällä paikkakunnalla asumassa.ei siis mitään suurta ja hektistä.
tallennettu

Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: