Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mikä on kun mikään ...  (Luettu 10046 kertaa)
0 jäsentä ja 9 vierasta katselee tätä aihetta.
Milan
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 39



Profiili
« : 02.06.2007 15:43:38 »

...ei tunnu miltään. Mikään ei kiinnosta ja mitään ei huvita tehdä. Tätä on jatkunut niin kauan kuin muistan. Ennen (siis joskus sata vuotta sitten) oli niin energinen olo ja nyt on vain blääh  Tongue Ketään ei huvita nähdä ja minnekään ei kiinnosta lähteä. Alan kohta ittekin hermostua tähän olotilaani. Tuntuu että koko elämä vain valuu ohi kun itte mölöttää kotona. En vain enää tiedä mistä tästä saisi uutta puhtia...omat neuvot alkaa loppumaan. Koko ajan huono omatunto kun ei saa tehtyä kaikkea mitä pitäisi, kun ei yksinkertaisesti jaksa. Lähdenkö halailemaan puita vai mistä sitä energiaa saisi??  :Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 02.06.2007 17:56:29 »

Tähän on nyt muutamakin vaihtoehto, miksi elosi nyt tuntuu tökkivän. Yksi mahdollisuus on, että olet Vanhan Sielun iässä. Jos olet lähellä 30-40 ikävuosia, on mahdollista, että sinulla on alkanut "Kolmen Kympin Kriisi", joka henkisesti tarkoittaa sitä, että viimeistään silloin ihminen alkaa ilmentää sieluaan, sitä mitä hän todella on. Vanhasta sieluista on ollut juttua täällä forumilla (Löydät linkin Henkimaailman "Reinkarnaatiotopickeja"-ketjusta), mutta lisään tähän oman kirjoitelmani vanhasta sielusta, mitä nyt ulkoa muistan  Cheesy Jos englanti on hallussa, voit käydä lukemassa vanhan sielun määritelmän englanniksi Täältä.

Vanha sielu on todellakin sielun kehityksessä jo vanha. Takana on monia, monia elämiä ja sielu on oppinut muistamaan kuka on, minne menee, mistä tulee ja mikä on elämän tarkoitus. Elämien määrällä ei ole niinkään paljoa väliä kuin sillä, miten nopeasti sielu on asiansa oppinut. Joku voi elää 579 elämää ja on vielä Kypsän sielun tasolla, kun toinen on päässyt 367 elämällä Vanhalle sieluntasolle.

Vanhoja sieluja vaivaa usein maan päällä jonkinasteinen pieni masentuneisuus, yksinäisyys ja itsensä aliarviointi. He tuntevat olevansa vieraita väärässä paikassa ja väärään aikaan, ajattelevansa väärin ja poikkeavansa liikaa massasta. Maan päällisellä, fyysisellä elämällä ei ole enää mitään erikoista tarjottavaa heille ja siksi Vanhat sielut tylsistyvät. Vanhat sielut ovat maan päällä pääasiassa maksamassa pois karman velkojaan. He välttävät paljon turhia ihmissuhteita ja negatiivisia toimintatapoja, sillä he eivät halua luoda enää ylimääräistä karmaa. Heillä on vain halu saada maksettua velat pois ja päästävä irti tästä inkarnaation kiertokulusta. Tämän he tekevät joko tiedostamattaan tai tiedostaen, yleensä tiedostaen.

Koska vanhat sielut välttelevät ihmissuhteita ja tulevat loistavasti toimeen yksikseen, heille perhe ja sukulaissuhteet eivät ole tärkeitä. Ystäviä heiltä löytyy, mutta pääasiassa kyse on muutamasta hyvästä ystävästä ja loput ovat pelkkiä kavereita. Vanha sielu haluaa olla ystävällinen kaikille ja auttaa kaikkia parhaansa mukaan.

Vanha sielu näkee ja ymmärtää mikä merkitys on karmalla, menneillä elämillä ja ihmisten välisillä suhteilla. Usein he muistavat hyvin entisiä elämiään ja pystyvät muistamaan myös lähimmäistensä elämiä. Heille on selvää, miksi tämä ihminen on ystäväni/puolisoni/vihamieheni ja mitä hänen täytyy asialle tehdä. Heillä on myös vahva intuitio ja omaperäisiä rituaaleja ja tapoja. Itse esimerkiksi puhdistan aina uuden asunnon tai kirpputorilta löytämäni tavarat edellisen omistajan energioista. Vanhat sielut eivät kannata mitään uskontoa, vaan heidän maailmankatsomuksensa on ripaus sitä sieltä ja tätä täältä, mikä nyt vain tuntuu heistä hyvälle. Lääketieteessä he kannattavat vaihtoehtoista lääketiedettä.

Vanhat sielut voivat tuntua melko välinpitämättömiltä, sillä heitä ei kiinnosta miten fyysinen maailma pyörii. Koulutuksella ei ole pahemmin merkitystä, ei myöskään uraputkella. Vanhat sielut inhoavat kaikenlaisia määräyksiä ja sitoomuksia ja heille sopisikin parhaiten joku luova ammatti, jossa työajat voi päättää itse (olen itse tällä hetkellä sellaisessa työssä! Wink) Vaikka he rakastavatkin luontoa ja eläimiä, he saattavat vain haluta antaa asian olla ja edetä omalla painollaan. Heitä ei kiinnosta aktivistinen toiminta, vaan tavallaan heillä on mottonsa "asiat sujukoot niin kuin niiden pitääkin minun puuttumatta tilanteeseen".

Vanhat sielut ymmärtävät, että kaikki ovat yhteydessä toisiinsa ja kaikella on merkityksensä ja vaikutuksensa kaikkeen. He ymmärtävät kaikkia muita sielun tasoja, mutta kypsiä sieluja lukuunottamatta muut sieluntasot (vastasyntynyt, lapsi ja nuori) eivät ymmärrä vanhoja sieluja. Siksi he tuntevatkin olonsa usein ulkopuolisiksi tästä kaikesta.

Itse olen Vanha sielu ja fyysisen elämänkulkuni loppupäässä. Jos en vielä tässä vapaudu, niin ehkä seuraavassa elämässä  Wink
Jokaisella sieluniällä on vielä 7 alatasoa, jotka määräävät paljolti sen kuinka elämäsi tulee sujumaan. Jollain alatasolla työstetään paljon karmaa, toisella maksetaan sitä pois. Joku taso on aktiivista ja meneväistä elämää kun vastaavasti toisella ikätasolla vain ollaan rennosti. Yksi alataso voi kestää jopa satoja elämiä. Kaikki on yksilöllistä.

Vanhan Sielun mottoja ovat mm. "Tee sinä niin kuin haluat, minä teen niin kuin minä haluan" ja "jos me olemme eri mieltä, silloin minun täytyy olla väärässä..." Varsinkin tuo viimeinen motto vaivaa elämääni hyvin raskaasti ja herkkänä ihmisenä otan kaiken itseeni kymmenkertaisesti. Tuosta lauseesta poisoppiminen on elämäni haasteellisimpia tehtäviä.

Täytyy ehdottomasti muistaa, että yksikään sielunikä ei ole toista parempi, vaan kaikki ovat samalla linjalla. Sielunikä kertoo lähinnä sen, miksi sielu käyttäytyy niin kuin käyttäytyy ja paljonko hän on viettänyt aikaansa maan päällä.

HUOM! Suomessa suurin osa kansalaisista on Kypsän ja Vanhan Sieluniän tasolla



Sitten muita mahdollisia selityksiä olisivat energioiden nouseminen ja maailman muuttuminen henkisesti. Näistä puhutaan Arkkienkeli Mikaelin kanavoinneissa, jotka löydät täältä:
- Arkkienkeli Mikaelin toukokuun viesti - Negaatiot, Laajentuminen, Oppiminen
- Arkkienkeli Mikaelin kesäkuun viesti - Tulevaisuuden maailma

Tekstit kannattaa lukaista läpi intuitiivisesti, sieltä kyllä pomppii sanomat mieleen, jos näin on Wink

tallennettu
Milan
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 39



Profiili
« Vastaus #2 : 03.06.2007 22:51:23 »

Osu ja uppos  Shocked
Reilu 30 on mittarissa ja kaikki tuo kuvaus vanhasta sielusta on kuin omasta elämästä. Vähän liiankin kuvaavaa. Täytyy seuraavaksi lukaista nuo  Mikaelin kanavointi viestit...
Täytyykö tässä olotilassa vaan kärvistellä vai mitenkä saisi käännettyä uuden vaihteen päälle???
Huvittavinta jutussa on se että kaksossisko, joka on yleensä ollut se kotona yksinviihtyvä jota ei saa minnekään, on saanut jonkun ihmeellisen villityksen ja painaltaa menemään ympäriinsä rilluttelemassa ja touhaamassa, suunnittelee pitkää ulkomaan reissua...etc. kaikkea sellaista mitä en olisi koskaan uskonut sen tekevän  :Smiley minuu rasittaa pelkkä sivusta seuraaminen...Ei kiinnosta sitten niin ei yhtään.

Löysin muuten sattumalta tänään kirpparilta pari Jose Stevensin kirjaa, joita olen tänään plaraillut. Niissä olikin aika mielenkiintoisia juttuja ja aiheeseen sopivaa. Maasta taoon ja elämän peli.  smitten
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #3 : 03.06.2007 23:49:36 »

Vaikuttaa ihan masennukselta. Jokin terapia/vaihtoehtoishoito voisi auttaa, taikka sitten keskustelu ns. perinteisen "ammattiauttajan" kanssa. Puiden halailukin tuo myös todella helpotusta ja luonnossa oleilu muutenkin.  Wink
tallennettu
Kotkansilmä
Astroholisti
*****
Viestejä: 1965



Profiili
« Vastaus #4 : 04.06.2007 01:16:51 »



                     smitten

    Siis, maasta kattoon, selkä seinää vasten, katse rantaan,
     ja siinä se on, eli koko hoito. Jotta ihminen venyy,
       tarvitaan alustus, eli kehon eheytys, ja siitä
         revitään kaikki irti, jotta olo kevenee.
           Turvetta hiukan, lämpöä lisätään,
            unohdetaan menneeet, ja kehutaan
              sukulaiset, on kaikki!!
                Kestä h e t k i , arkku
                  o d o t t a a ..


                          Cool

tallennettu

Hetkiä, joita olen kanssanne,
 haluan unohtaa hetkeksi.
Sula
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 90



Profiili
« Vastaus #5 : 04.06.2007 17:14:57 »

AthaMaaritin kuvaus vanhasta sielusta oli todella mielenkiintoinen..  Kiss
tallennettu
Milan
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 39



Profiili
« Vastaus #6 : 04.06.2007 19:18:34 »

No entäs kun ei kiinnosta mikään? Pitäiskös sitä vain pakottaa ittensä ihmisten ilmoille tilanteisiin missä ei sillä hetkellä jaksa olla.
Parin tunnin lenkillä käyn joka päivä ja en ole huomannut sen piristävän yhtään. Tuntuu että väsyttää vain enempi. Masentunut en ole enkä kyllä tylsistynytkään. Jotenkin vain niin jumalattoman väsynyt koko ajan ettei jaksa eväänsä liikauttaa. Nytkin voisin keikahtaa tuonne sängyn pohjalle, on niin veto pois. buck2
tallennettu
Ikitosi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1503


Elämän kruunu on mahdollisuus olla tosi :angel:


Profiili
« Vastaus #7 : 04.06.2007 19:43:11 »

Kun on todella masentunut, vähissä energioissa
ei ihan oikeasti jaksa 'ottaa itseään niskasta kiinni' -
lähteä tekemään mitään hauskaa, kun mikään ei huvita.

Ihan ensiksi mene tarkistuttamaan veriarvosi,
erityisesti kilpirauhasen tila.

Ja sitten, ennenkuin aloitat minkäänlaista lääkitystä
(jota kyllä masennukseen yms. helposti määräävät)
mene classisen homeopaatin puheille
(paikkakunnallasi vastaanottoa pitävät löydät
www.homeopaatit.org).
Masennustila, johtuipa se mistä tahansa,
on hoidettavissa homeopatialla.

Masennus on läpimentävä välitila, kuten eteinen,
tuulikaappi henkisessä talossasi,
johon voi jäädä pitkäksikin aikaa pyörimään,
ellei löydä valokatkaisijaa ja ovenkahvaa.

Voimia ja Valoa  smitten smitten smitten
tallennettu
Kotkansilmä
Astroholisti
*****
Viestejä: 1965



Profiili
« Vastaus #8 : 06.06.2007 00:26:25 »



                   Shocked

       Entä hikiarvot, kuolan eritys ja onko kirsu kuuma!!

         Jos mikään ei satu, siirretään katse pois

           omista okulaareista, ja nähdään

             maailma aivan toisin värein.


                            smitten

tallennettu

Hetkiä, joita olen kanssanne,
 haluan unohtaa hetkeksi.
Zirconi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 11


Profiili
« Vastaus #9 : 20.01.2008 19:21:57 »

Energian puute ja väsymys saattavat liittyä myös fyysisiin sairauksiin. esim. kilpirauhasen vajaatoimintaa sairastavalla saattaa olla juuri tuollainen olotila, että mitään ei jaksa ja mikään ei huvita. Voit kysyä asiasta lääkäriltäsi.
tallennettu
Kotkansilmä
Astroholisti
*****
Viestejä: 1965



Profiili
« Vastaus #10 : 20.01.2008 23:46:20 »



               Cry

            Vajaa toiminta viittaa aikaan, jolloin viisarit eivät

               liiku, ja koko toiminta joutaa harakoille.


                                  2funny



tallennettu

Hetkiä, joita olen kanssanne,
 haluan unohtaa hetkeksi.
Lunerica
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 385


Que cambie todo pero no el amor


Profiili
« Vastaus #11 : 22.01.2008 20:40:03 »

Masennus on läpimentävä välitila, kuten eteinen,
tuulikaappi henkisessä talossasi,
johon voi jäädä pitkäksikin aikaa pyörimään,
ellei löydä valokatkaisijaa ja ovenkahvaa.

Oi  miten kauniisti sanottu!  smitten


Milan, muistathan olla armollinen itsellesi. Yritä olla miettimättä ja murehtimatta tekemättömiä asioita tai asioita, joita et (vielä) kykene muuttamaan. Elä voimiesi mukaan ja ole kiitollinen siitä, mitä saat tehdyksi  - oli se miten paljon tai vähän tahansa. Kiinnitä huomiosi mahdollisimman täydesti pieniin hyviin hetkiin, nauti ja kiitä niistä.

 smitten smitten
tallennettu

Do what you feel in your heart to be right, for you'll be criticized anyway.
~ Anna Eleanor Roosevelt  ~
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #12 : 24.01.2008 11:02:57 »

En anna neuvoa,, mutta on kiintoisaa ajatella miten jumaluuden osanen ei ole kiinnostunut koko itsestään, eli koko elämästä.. sehän on tietty illuusiota, että mikään ei olisi mitään, mutta ehkä vahva illuusio.. oletko joskus tykännyt jostain? Onko tullut joku kriisi joka on vienyt maun kaikesta? No yksi neuvo kuitenkin; mieti mikä voisi olla herättävä elämys, matka, luonto, tilaisuus, suhde, oman mielen kyvyn kehittäminen. Meditaatio voisi auttaa tuohon, hanki hyvä ope.. jonkin asian rakastaminen. Ihminen? Lemmikki? Harrastus?

Energian saamiseen nämä: meditaatio, liikunta, lepo, ruokavalio/vitamiinit-

  smitten
« Viimeksi muokattu: 24.01.2008 11:08:19 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Milan
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 39



Profiili
« Vastaus #13 : 25.01.2008 20:40:59 »

Hirveän vaikea kuvailla sanallisesti olotilaansa, jota ei oikein itsekään tajua. Kun ei ole mitään syytä olla väsähtänyt ja silti on energiat nollassa. Miten sitä kukaan muukaan voisi sitten ymmärtää?
Kyllästyttää vähän jo tuo kaikkien tarjoama masennus teoria. Tuntuu olevan oikea "muotisairaus". Ei ole yksi tai kaksi tuttavaa jotka sitä on potenut jossain vaiheessa elämäänsä. Tiedän miten masennus voi elämään vaikuttaa. Minä en kuitenkaan ole synkistelevää sorttia, eikä mase ole iskenyt kimppuun. Eikä kyse ole nyt siitä etten vain tajua olevani masentunut. Arvasin että moni sitä ehdottaa. Niinhän ne lääkäritkin sitä aina ensimmäiseksi epäilee. Helppo olisi pillereitä saada, mutta kun en tarvitse niitä. Kilpirauhaset ja muut on tutkittu, mutta mitään ei löytynyt. Olen terve kuin pukki.  Mitä nyt ramasee vähän väliä... :Smiley
Elämä on kaikinpuolin mallillaan. Ravinto & vitskut ( vedin just raaka-ravinto kuurin), ihku koira huolehtii joka päiväisestä ulkoilusta ja nauttii mamman kanssa päivänokosista smitten Hummailua en harrasta ja kahvia addiktoivampaa en nauti. En oikein edes tiedä miten sitä voisi "järkevämmin" elää kuin miten nyt, se menisi jo liioittelun puolelle ja kovaa. Kai sitä on vaan opittava hyväksymään, että  on tällainen väsähtänyt elämänvaihe menossa. Ehkä se menee sitten ajallaan ohi. Nyt en kuitenkaan niin poikki ole kuin mitä tämän viestiketjun aloittamisvaiheessa. Täytyy olla siitä kiitollinen. Mietein juuri vähän aikaa sitten että en ole varmaan koskaan aiemmin ollut näin tyytyväinen ja onnellinen elämääni. Elämä on kivaa, vaikkei oikein mitään tapahdukkaan ja ketään ei jaksa nähdä  buck2
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #14 : 25.01.2008 23:36:25 »

No niin, sehän on vain suvantoa mikä voi tulla vaikka keskelle töitä tai suhteita. Luulisin että yleinen kuvioiden laajentaminen auttaa.  smitten
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
 
Siirry: