Sivuja: [1] 2 3
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Sovitteko yhteen?  (Luettu 26007 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« : 06.06.2007 18:54:57 »

Uusimmassa Astro Logos –lehdessä oli mielenkiintoinen juttu nimeltä Sovitteko yhteen? Teksti oli Iris Hallankukan ja Marita Höltän käännös Bob Makranskyn artikkelista, missä verrataan synastrisesti pariskuntien aurinkoa, kuuta ja nousumerkkiä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä wanha Ptolemaioksen menetelmä on yllättävän paljastava ja ainakin itse tunnistin suhteitani kuvauksista hyvin. Yritän tehdä tähän pienen tiivistelmän aiheesta, jotta nekin jotka eivät kyseistä artikkelia ole lukeneet, voisivat päästä osalliseksi kommentoida. Smiley

Ptolemaioksen mukaan kaksi keskusta ovat harmoniassa, jos molemmat ovat maskuliinisessa merkissä tai jos molemmat ovat feminiinisessä merkissä. Synastriassa tämä tarkoittaa sitä, että verrataan erikseen molempien aurinkomerkit, sitten molempien kuumerkit ja lopuksi nousumerkit, jotta nähdään mitkä keskukset ovat harmoniassa ja mitkä epäharmoniassa keskenään. Kaikki tuli- ja ilmamerkit ovat maskuliinisia, kaikki maa- ja vesimerkit taas feminiinisiä. Tämä tarkoittaa siis, että esimerkiksi Leijona on harmoniassa Kaksosten kanssa, koska molemmat ovat maskuliinisia ja Kauris on harmoniassa Ravun kanssa, koska molemmat ovat feminiinisiä.

Jos aurinkomerkit ovat harmoniassa, niin artikkelin mukaan kumpikin suhteen osapuoli antaa arvoa toisen elämänkatsomukselle ja tavalle elää, ja he voivat auttaa toisiaan toteuttamaan omantuntonsa ja kohtalonsa käskyjä. Jos kuut ovat harmoniassa, vallitsee hyväntahtoisuus, joka tukee suhdetta – molemmat pitävät toisistaan vilpittömästi ja todella toivovat toisilleen parasta. Jos nousumerkit ovat harmonisissa merkeissä, vallitsee samanmielisyys arjen askareiden ja tapojen suhteen, mikä sitoo heitä yhteen – he täyttävät toistensa mielikuvat siitä, mitä kumpikin etsii kumppanistaan. Kuitenkaan jos nämä kaikki ovat harmoniassa keskenään, se ei välttämättä tarkoitakaan sitä, että kyseessä olisi ihannesuhde. Vertauskuvallisesti artikkelissa kuvataan: "tulee rauhaton tai vaillinainen tunne, kuin hammasrattaan hammas, joka kohtaa toisen hampaan siinä missä pitäisikin olla kolo". Vastavuoroisesti tilanteessa, jossa kaikki kolme keskusta ovat epäharmoniassa keskenään, voi olla kyseessä jännittävä suhde, jossa vastakohtaisuudet vetävät puoleensa.

Tässä erilaisia vaihtoehtoja ja niiden kuvauksia artikkelin mukaan. Ajateltu suhde voi olla parisuhde, tai ihan mikä tahansa muukin ihmissuhde.

1. Molemmat aurinkomerkit harmoniset, mutta sekä kuu- että nousumerkit epäharmoniset:

Elämänkatsomukset samanlaiset, tunne että molempien elämät kulkevat samaan suuntaan. Henkilöt voivat palata yhteen monen erovuoden jälkeen ja jatkaa siitä mihin jäivät erotessaan. Ystävyys on suhteen huomattavin piirre. Persoonat erilaiset, mielipiteet poikkeavat siitä, miten asiat tulisi käytännön tasolla hoitaa, arjen toimivuus ongelma. Kumpikin kuitenkin halukas antamaan toiselle vapauden kulkea omaa tietään, arvostavat toisiaan.

2. Molemmat aurinkomerkit epäharmoniset, mutta sekä kuu- että nousumerkit harmoniset:

Erimielisyydet ilmenevät elämänfilosofioiden ja tärkeiden pyrkimysten ja päämäärien alueella. Usein perhetausta ja kasvatus poikkeavat toisistaan, kummankin näkemys maailmasta ja paikasta siinä erilainen. Suhteessa voi ilmetä omistushalua tai yritystä pakottaa suhde itselle sopiviin kuvioihin, tahtojen taistelua. Vahva emotionaalinen side ja yhteiset näkemykset ja odotukset arkielämän suhteen. Halutaan tehdä yhdessä samoja asioita. Kummankin on opittava sallimaan toisen raivata omaa tietään ja kunnioittamaan toisen valintoja.

3. Molemmat kuumerkit harmoniset, mutta sekä aurinko- että nousumerkit epäharmoniset:

Persoonallisuudet ja temperamentit ovat sopusoinnussa. Reaktiot asioihin ja tunteisiin ovat samankaltaiset, heidän välillään on voimakasta myötätuntoa ja hellyyttä. Kumpikin ymmärtää intuitiivisesti toisen motiivit ja hyväksyy kumppaninsa samaan tapaan kuin äiti hyväksyy lapsensa, kyseenalaistamatta. He tietävät, että heillä on aina joku jonka luo palata purkamaan huoliaan ja lepuuttamaan hermojaan.

4. Molemmat kuumerkit epäharmoniset, mutta sekä aurinko- että nousumerkit harmoniset:

Tunteet ovat erilaiset tai ne eivät kohtaa, samoin se mistä kumpikin pitää tai ei pidä, poikkeaa myös. Usein kummallakin on omat ystävänsä, eikä niinkään yhteisiä – kumpikin tarvitsee suhteen ulkopuolella jonkun, jonka kanssa puhua toiveistaan ja unelmistaan. Suhteesta voi puuttua läheisyys tai siinä koetaan erillisyyttä alueilla, missä tavallisesti tunnetaan sympatiaa ja ymmärrystä. Velvollisuutta täyttää kumppanin oikeita tai kuviteltuja odotuksia, vaikea rentoutua ja olla oma itsensä kumppanin seurassa. Välirikot voivat olla erityisen katkeria tai pahansuopaisia, toisaalta suhteessa myös tunne yhteisestä suunnasta elämässä ja yhteisestä moraalisesta sitoutumisesta. Kummankin tulisi pitää kurissa omat mieltymyksensä ja taipumuksensa ja oppia saamaan mielihyvää toisen onnesta.

5. Molemmat nousumerkit harmoniset, mutta sekä aurinko- että kuumerkit epäharmoniset:

Samankaltaisuutta ilmenee rooleissa, joita kumpikin esittää elämässään. Molemmat halukkaita hyväksymään toisen sellaisena kuin hän on. Omakuvat vahvistuvat toisen kautta, pitävät samanlaisista asioista, ymmärtävät toisiaan jopa ilman sanoja. Elämän syvemmillä tasoilla ovat kuitenkin erilaisia, mikä saa pitämään pientä etäisyyttä, eikä toisen tuki ole itsestäänselvyys. Tarkoitukset toisiaan kohtaan ovat mitä parhaat, mutta eivät aina kykene antamaan sellaista emotionaalista tukea mitä toinen tarvitsee. Auttavat toisiaan niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina osoittaessaan toisilleen paljon ystävällistä mielenkiintoa ja olemalla huolehtimatta turhista.

6. Molemmat nousumerkit epäharmoniset, mutta sekä aurinko- että kuumerkit harmoniset:

Väärinkäsityksiä, kommunikaatio ei suju, mikä voi haitata muuten tasaista suhdetta. Toisen puhuessa toinen keskeyttää, henkilöt näkevät toistensa lävitse ja voivat muuttua kärsimättömiksi toistensa teennäisiä asenteita kohtaan sekä herkkänahkaisiksi kritiikille. Saattavat yrittää arvailla mihin toinen pyrkii, haluavat olla askeleen toista edellä, nostavat aina esiin samat vanhat kiistakapulat. Voivat yrittää pakottaa toista elämään tälle täysin sopimattoman mielikuvan mukaisesti. Kyvyttömyys kommunikoida voi olla turhauttavaa, sillä tavallisesti syvä tunne sitoo näitä kahta. Kummankin on opittava sivuuttamaan oma ajatusratansa ja kuuntelemaan toista, sekä sallimaan toisen omalaatuisuudet ja päähänpistot sekä varomaan polkemasta toisen itsetuntoa.

Tunnistitteko jonkun tietyn suhteenne näistä? Wink
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1 : 06.06.2007 21:29:44 »


tuli  tuli      harmonia   aurinko
maa   ilma      epäharmonia  askendentti
ilma  tuli      harmonia   kuu


6. Molemmat nousumerkit epäharmoniset, mutta sekä aurinko- että kuumerkit harmoniset:

Väärinkäsityksiä, kommunikaatio ei suju, mikä voi haitata muuten tasaista suhdetta. Toisen  puhuessa toinen keskeyttää, henkilöt näkevät toistensa lävitse ja voivat muuttua kärsimättömiksi toistensa teennäisiä asenteita kohtaan sekä herkkänahkaisiksi kritiikille.
Saattavat yrittää arvailla mihin toinen pyrkii, haluavat olla askeleen toista edellä, nostavat aina esiin samat vanhat kiistakapulat. Voivat yrittää pakottaa toista elämään tälle täysin sopimattoman mielikuvan mukaisesti. Kyvyttömyys kommunikoida voi olla turhauttavaa,  sillä tavallisesti syvä tunne sitoo näitä kahta. Kummankin on opittava sivuuttamaan oma  ajatusratansa ja kuuntelemaan toista, sekä sallimaan toisen omalaatuisuudet ja päähänpistot sekä varomaan polkemasta toisen itsetuntoa.

*Tosiaan hän veti minut aivan outoon ajatteluun ja elämäntapaan.





vesi tuli       epäharmonia   aurinko
ilma ilma       harmonia   askendentti
ilma tuli       harmonia     kuu


2. Molemmat aurinkomerkit epäharmoniset, mutta sekä kuu- että nousumerkit harmoniset:

Erimielisyydet ilmenevät elämänfilosofioiden ja tärkeiden pyrkimysten ja päämäärien alueella.  Usein perhetausta ja kasvatus poikkeavat toisistaan, kummankin näkemys maailmasta ja paikasta  siinä erilainen. Suhteessa voi ilmetä omistushalua tai yritystä pakottaa suhde itselle sopiviin kuvioihin, tahtojen taistelua. Vahva emotionaalinen side ja yhteiset näkemykset ja odotukset arkielämän suhteen. Halutaan tehdä yhdessä samoja asioita. Kummankin on opittava sallimaan toisen raivata omaa tietään ja kunnioittamaan toisen valintoja.


Nimenomaan filosofisiin erimielisyyksiin loppui enkä ollut "hänen".

maa tuli        epäharmonia  aurinko
vesi ilma       epäharmonia  askendentti
vesi tuli       epäharmonia  kuu


4. Molemmat kuumerkit epäharmoniset -

Tunteet ovat erilaiset tai ne eivät kohtaa, samoin se mistä kumpikin pitää tai ei pidä, poikkeaa myös. Usein kummallakin on omat ystävänsä, eikä niinkään yhteisiä – kumpikin tarvitsee suhteen ulkopuolella jonkun, jonka kanssa puhua toiveistaan ja unelmistaan. Suhteesta voi puuttua läheisyys tai siinä koetaan erillisyyttä alueilla, missä tavallisesti tunnetaan sympatiaa ja ymmärrystä. Velvollisuutta täyttää kumppanin oikeita tai kuviteltuja odotuksia, vaikea rentoutua ja olla oma itsensä kumppanin seurassa. Välirikot voivat olla erityisen katkeria tai pahansuopaisia, toisaalta suhteessa myös tunne yhteisestä suunnasta elämässä ja yhteisestä moraalisesta sitoutumisesta. Kummankin tulisi pitää kurissa omat mieltymyksensä ja taipumuksensa ja oppia saamaan mielihyvää toisen onnesta.

Heh heh kuuluisin suhteeni oli täysin epäharmoninen ja sen verran haavoittava että hyvä vain kun loppui.


Onhan tämäkin yksi tapa katsoa asia.  Wink

Oliko tuossa listassa hyviä vain kohta kolme?


« Viimeksi muokattu: 06.06.2007 21:41:30 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Rohana
Astro-nauttija
****
Viestejä: 790



Profiili
« Vastaus #2 : 06.06.2007 21:46:57 »

Molemmat aurinkomerkit harmoniset, mutta sekä kuu- että nousumerkit epäharmoniset:

Elämänkatsomukset samanlaiset, tunne että molempien elämät kulkevat samaan suuntaan. Henkilöt voivat palata yhteen monen erovuoden jälkeen ja jatkaa siitä mihin jäivät erotessaan. Ystävyys on suhteen huomattavin piirre. Persoonat erilaiset, mielipiteet poikkeavat siitä, miten asiat tulisi käytännön tasolla hoitaa, arjen toimivuus ongelma. Kumpikin kuitenkin halukas antamaan toiselle vapauden kulkea omaa tietään, arvostavat toisiaan.


Pitää paikkansa pelottavan hyvin, erovuodetkin!
On tämä arki kuitenkin ihan hyvin sujunut, mutta ehkä ne kinat ovat siitä sitten enimmäkseen johtuneet ja tavoista hoitaa asiat vaikka lopulta mielipiteet ja päämäärät ovatkin yllättäen olleet samoja....
tallennettu

-Lähden, jotta tulisin, Menen kauas, jotta lähellä olisin.-
Nils-Aslak Valkeapää
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #3 : 07.06.2007 13:54:37 »

Oliko tuossa listassa hyviä vain kohta kolme?

Heh, itsekin nyt katselin että siitäpä näyttivät puuttuvan tyystin nuo huonommat puolet. Olikohan niitä jutussakaan, vai olenkohan itse unohtanut ne pois...täytyypä tsekata. Mutta samalla logiikalla tietysti voisi ajatella, että elämänkatsomukset/tavat elää voivat erota toisistaan ja myöskin arjen sujuvuus tökkiä, eli noita heikkoja kohtiahan voi poimia muista kohdista.

Toisaalta, kyllähän kuumerkkien yhteensopivuuden sanotaan nimenomaan parisuhteissa olevan tärkeä tekijä. Mutta eiköhän se ole vähän ihmisistäkin kiinni, että miten paljon arvostaa mitäkin puolta - toiset pitävät enemmän kaverisuhde-tyyppisistä kuin kovin intohimoisista suhteista ja päin vastoin. Ja jos joku tietty keskus on epäharmoniassa, niin ehkä suhteen opetus piileekin juuri siinä. Meillä on avomieheni kanssa tuo kohta 6. ja kyllä useinkin puhumme toistemme päälle tai "ohi", samoin varmasti olemme herkkiä toistemme kritiikille. Mies kun on nousu-Leijona ja minä nousu-Kauris, niin sehän on sama kuin yhdistäisi taiteilijan ja verovirkailijan. Tongue Onneksi muut keskukset sentään hyrräävät harmoniassa.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #4 : 07.06.2007 14:04:59 »

Tarkoitin että miksi joka suhteessa pitää olla vastaavasti aina huonoa, kun se vaikuttaa sitten olevan plus miinus nolla.

Minulla oli ekan miehen kanssa tuo kohta kuusi ja hän tuntui olevan sielunpuolisko, josta toipumiseen on mennyt.. aikaa.. mitähän ne sen jälkeiset oli.. jotain säpellystä..  Huh no ei, paras on kenties edessä tms- tai ainakin JOTAIN .. raikasta.. uutta.. itseni kaltaista.. 

(http://www.tgw.net/photography/wallpapers/sailing/14_1943_1024x768.jpg)
« Viimeksi muokattu: 18.07.2007 09:04:19 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #5 : 07.06.2007 15:19:18 »

Edellisessä pitkässä suhteessa kaikki keskukset olivat harmoniassa.

Au: Oinas-Kaksoset
Kuu: Kauris-Härkä
AC: Rapu-Rapu

Astro Logos kertoo tästä yhdistelmästä näin:

Helmien tavoin ihmissuhteet näyttävät tarvitsevan tietyn määrän ärstystä kehittyäkseen. Mutta kun kaikki kolme tärkeää keskusparia on keskenään harmonisissa merkeissä, tämä ärsytys ja sitä kautta jotain elintärkeää jää puuttumaan. Ihnmissuhde saattaa näyttää epämääräiseltä tai heppoiselta, koska siinä ei ole mitään selkeää erilaisuutta, mihin tarttua tai mitä vastustaa. Haasteen sijaan voi suhteesta muodostua kilpailu tai peli, jossa on pyrittävä aina askeleen toisen edelle.

Kun kaikki kolme tärkeää keskusparia ovat harmoniassa, kumpikin osapuoli pyrkii lujittamaan yksilöllisiä ratkaisujaan sen sijaan, etä liittyisi toiseen päästäkseen yhdessä uudelle ilmennyksen tasolle. Sen tähden huomio tulisikin kohdistaa johonkin suhteen ulkopuolella olevaan, jotta se johtaisi mihinkään. Jokin ulkoinen kohde tai päämäärä, johon molemmat ovat sitoutuneet, olisi syytä aina pitää näkyvissä. Näillä ihmisillä on paljon yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja mitä paremmin he kykenevät keskittymään lopputulokset saavuttamiseen, sen sijaan että miettivät kummalla on etuoikeus toteuttaa se, sitä enemmän heidän välisensä harmonia aikaansaa tasapainoista tehokkuutta ja kykyä välttää joutumasta sivuraiteille.

Todellisuudessa meillä ei ollut mitään yhteistä, joskin rakkautta ja intohimoa riitti aikansa. Samanlaisuus ilmeni lähinnä huonolla tavalla, eräänlaisena taisteluhenkisyytenä.
« Viimeksi muokattu: 07.06.2007 15:29:54 kirjoittanut Lilli » tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #6 : 07.06.2007 15:29:15 »

Nykyisen virityksen kanssa kaikki kolme keskusparia ovat epäharmonisissa merkeissä:

Au: Kauris-Kaksoset
Kuu: Vesimies-Härkä
AC: Vaaka-Rapu

Astro Logos kertoo tästä yhdistelmästä seuraavasti:

Yhdistelmä merkitsee jännittäviä suhteita, joissa vastakohtaisuudet vetävät puoleensa. Meistä paljon poikkeavat ihmiset voivat tarjota kiehtovan vastakohdan ja auttavat meitä siten tunnistamaan, missä tarkalleen vahvuutemme ja rajoituksemme ovat. He rohkaisevat meitä ilmaisemaan erilaisia puolia itsestämme sekä kokeilemaan ja sovittamaan erilaisia rooleja. Voimme oppia paljon näiltä ihmisiltä, eikä ainoastaan siksi, että he edustavat vaihtoehtoista näkemystä ja tapaa tehdä asioita, vaan myös siksi, että heidän reaktionsa heijastaa meille kuvan itsestämme ja pyrkimyksistämme hyvin korostuneena. Läsnä on uutuuden ja tuoreuden tunne, joka nousee jatkuvasta erilaisuuden tiedostamisesta: koskaan ei tiedä, mitä seuraavaksi odottaa.

Tällainen suhde on kuitenkin sopivampi romanssiin kuin avioliittoon: koska mikään tärkeistä keskuspareista ei ole harmoniassa, elämänpolut eriävät jyrkästi ja turhauttava kuilu voi aueta näiden kahden välille. Joka käänteessä törmätään erilaiseen lähestymistapaan, jota täytyy sovitella; jommankumman on aina annettava periksi. Tästä johtuen kumpikin tarvitsee poikkeuksellisen paljon sisäisesti velvoittavaa sovittelunhalua, jotta suhde olisi toimiva. Kummankin on opittava tunnistamaan, milloin toinen on sopivammassa vireessä kuhunkin tilanteeseen ja milloin toisen osapuolen on sivuutettava omat taipumuksensa ja yllykkeensä. Samasta syystä molempien tulee oppia erottelemaan ideansa ja tunteensa päättääkseen, mihin heidän on syytä "vetää raja", jossa omat toiveet ovat oikeutettuja. Nämä ihmissuhteet sekä antavat että vaativat erikoislaatuista joustavuutta ja sopeutumiskykyä.

IRL suhteen kehittelyssä on ollut omat vaikeutensa (karminen suhde), mutta fyysisesti sovimme erinomasesti yhteen, jonka lisäksi meillä on laaja yhteinen tuttavapiiri ja melko paljon yhteisiä mielenkiinnon kohteita. Aika näyttää, kehkeytyykö hommasta mitään noin pidemmällä tähtäimellä.
« Viimeksi muokattu: 07.06.2007 23:28:36 kirjoittanut Lilli » tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #7 : 07.06.2007 15:30:46 »

Kaksi plussaa, yksi miinus olisi siis ok, sillä kolme miinusta ei ainakaan johda mihinkään. Ei ymmärrä mikä ärsyttää mitä, sillä kaikki ärsyttää. Anteeksi, tuo koski minua.  coolsmiley  Cheesy

Voimme oppia paljon näiltä ihmisiltä, eikä ainoastaan siksi, että he edustavat vaihtoehtoista näkemystä ja tapaa tehdä asioita, vaan myös siksi, että heidän reaktionsa heijastaa meille kuvan itsestämme ja pyrkimyksistämme hyvin korostuneena. Läsnä on uutuuden ja tuoreuden tunne, joka nousee jatkuvasta erilaisuuden tiedostamisesta: koskaan ei tiedä, mitä seuraavaksi odottaa.

Tällainen suhde on kuitenkin sopivampi romanssiin kuin avioliittoon: koska mikään tärkeistä keskuspareista ei ole harmoniassa, elämänpolut eriävät jyrkästi ja turhauttava kuilu voi aueta näiden kahden välille.


NYT sen näkee, polut ei kohtaa, olen omieni kanssa kuten ennen ja asiat laajenevat niin eri suuntaan, että mitä edes puhua..
« Viimeksi muokattu: 07.06.2007 16:00:03 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2400


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #8 : 07.06.2007 16:33:26 »

2. Molemmat aurinkomerkit epäharmoniset, mutta sekä kuu- että nousumerkit harmoniset:

Erimielisyydet ilmenevät elämänfilosofioiden ja tärkeiden pyrkimysten ja päämäärien alueella. Usein perhetausta ja kasvatus poikkeavat toisistaan, kummankin näkemys maailmasta ja paikasta siinä erilainen. Suhteessa voi ilmetä omistushalua tai yritystä pakottaa suhde itselle sopiviin kuvioihin, tahtojen taistelua. Vahva emotionaalinen side ja yhteiset näkemykset ja odotukset arkielämän suhteen. Halutaan tehdä yhdessä samoja asioita. Kummankin on opittava sallimaan toisen raivata omaa tietään ja kunnioittamaan toisen valintoja.

Hui, kuinka osuvaa  Wink
 aurinko oinas-tuli-mask., harka -maa-fem. Epäharmonia.
 kuu jousimies -tuli-mask., oinas -tuli-mask. Harmonia.
 askendentti jousimies -tuli-mask, vaaka -ilma-mask. Harmonia.
tallennettu
Atomi
Vieras
« Vastaus #9 : 07.06.2007 19:38:32 »

Nykyisen virityksen kanssa kaikki kolme keskusparia ovat epäharmonisissa merkeissä:

Astro Logos kertoo tästä yhdistelmä seuraavasti:

...koskaan ei tiedä, mitä seuraavaksi odottaa.

Nämä ihmissuhteet sekä antavat että vaativat erikoislaatuista joustavuutta ja sopeutumiskykyä.

Kiitos Lilli, että toit tämänkin vaihtoehdon esiin. Meillä on tämä tilanne ja tämä nimenomaan on elämäni ensimmäinen SUURI TOSIRAKKAUS. Nautin suunnattomasti tästä seikkailusta mieheni kanssa. Juu - me kyllä mentiin naimisiin enkä sekuntiakaan ole katunut. Sitä nimittäin saa mitä tilaa.  Cool
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #10 : 07.06.2007 22:20:28 »

hehehe--- pieni eriävä mielipide--- eikä saa.. oman kokemuksen perusteella juuri 3 epäharmonista tuhosi jutun. Ihan täysin, niin että ihan nollasta seuraavan kanssa.. hyvä niin. Tai sitten oli paljon muuta huonoa aspektia Chiron, Venus, neliöitä muutenkin.   Kiss
« Viimeksi muokattu: 08.06.2007 14:17:26 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #11 : 07.06.2007 23:30:03 »

Mukava kuulla, Atomi, että tuollakin yhdistelmällä saadaan aikaiseksi romanssia vakavampi suhde.  smitten
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #12 : 08.06.2007 07:05:58 »

1. Molemmat aurinkomerkit harmoniset, mutta sekä kuu- että nousumerkit epäharmoniset:

Elämänkatsomukset samanlaiset, tunne että molempien elämät kulkevat samaan suuntaan. Henkilöt voivat palata yhteen monen erovuoden jälkeen ja jatkaa siitä mihin jäivät erotessaan. Ystävyys on suhteen huomattavin piirre. Persoonat erilaiset, mielipiteet poikkeavat siitä, miten asiat tulisi käytännön tasolla hoitaa, arjen toimivuus ongelma. Kumpikin kuitenkin halukas antamaan toiselle vapauden kulkea omaa tietään, arvostavat toisiaan.

Tuollaisessa suhteessa ollaan nyt 10 vuotta oltu.  Smiley Aluksi kun se villi seksihurjasteluvaihe oli ohi, niin hyvä ystävyys on meitä aina yhdistänyt. Mieheni on samalla aviomieheni ja paras ystäväni, samoin minä hänen paras ystävänsä.

Kyllä varmaan tässä voisi seuraavatkin 10 vuotta elellä, mutta Vesimies-Venukseni kaipais kovasti jo seikkailua ja irrottelua... Grin
tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
Theus
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 406


Immortal


Profiili
« Vastaus #13 : 13.06.2007 03:04:20 »

Mielenkiintoinen aihe!

Niinkuin tuossa aijemmin mainittiin niin kyllä kokemukseni mukaan kuu-merkeillä on painavin symboliikka parisuhdetta perustaessa tai ainakin jos haluaa pitää suhteensa säyseänä.
Toisaalta olen harvoin seurustellut harmoonistea aurinko merkkejen kanssa, mutta johtuukohan tuo runsaista aurinkoni neliöistä.

Pisimmät tai ainakin merkittävimmät (venus kaksosella näitä on aikamoinen variaatio) suhteeni ovat olleet kuu kalat, härkä ja nyt rapu oman kuuni ollessa kaloissa.
Nykyinen suhteeni on tiettävästi ensimmäinen tapaamani henkilö jonka kuu on - niinkuin omani - huoneessa kahdeksan ja veden elementissä ja yhteinen 'sielun sinfonia' on sanoin kuvaamaton.

Toisaalta parhaimmat ystäväni ja mies jota en tohdi ajatella ja jota kutsun heikoksi kohdakseni on yllättäin viileä kuu vesimies kylläkin runsalla rapuvarustuksella(ja vähän muullakin  Tongue). Some day,  i really do hope so.

Tässä jutussa haettiin samanlaisia laatuja auringolle kuulle ja AC.lle.
Jopa mielenkiintoisempana tapana tulkita pariskuntien karttoja olen kuitenkin pitänyt risteäviä kohtia kartoilla kuten minun ja siippani:
  aurinkokuu  rapu (8.)
  askendenttiaurinko  leijona sekä 
kuu  kalat (8.) ja  askendentti  skorpioni
Vaikka  aurinko  kauris  kuu  neitsyt  askendentti  vesimies mieskään ei kuulosta huonolta  Kiss

Usein kartoilta joutuu myös hakemaan kantoapua venuksesta sekä marssista ja näistä ensimmäisestä erityisesti eikä neliökään ole loppujen lopuksi näissä huono aspekti terv.  venus aspect_squ venus -> opettelemme tässä hyväksymään erillaisia tyylejä, makuja niin ja ruokailutottumuksia...

tallennettu

VAAKA-RAPU

MC harka 
AC leijona

Storia d"amore

www.myspace.com/theusmyspace
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #14 : 13.06.2007 10:54:52 »

 aurinko tuli ja maa
 askendentti tuli ja maa
 kuu tuli ja ilma

4. Molemmat kuumerkit epäharmoniset, mutta sekä aurinko- että nousumerkit harmoniset:

Tunteet ovat erilaiset tai ne eivät kohtaa, samoin se mistä kumpikin pitää tai ei pidä, poikkeaa myös. Usein kummallakin on omat ystävänsä, eikä niinkään yhteisiä – kumpikin tarvitsee suhteen ulkopuolella jonkun, jonka kanssa puhua toiveistaan ja unelmistaan. Suhteesta voi puuttua läheisyys tai siinä koetaan erillisyyttä alueilla, missä tavallisesti tunnetaan sympatiaa ja ymmärrystä. Velvollisuutta täyttää kumppanin oikeita tai kuviteltuja odotuksia, vaikea rentoutua ja olla oma itsensä kumppanin seurassa. Välirikot voivat olla erityisen katkeria tai pahansuopaisia, toisaalta suhteessa myös tunne yhteisestä suunnasta elämässä ja yhteisestä moraalisesta sitoutumisesta. Kummankin tulisi pitää kurissa omat mieltymyksensä ja taipumuksensa ja oppia saamaan mielihyvää toisen onnesta.

Nuo pullistetut kohdat kuulostavat tutuilta, mutta muuten...  Smiley
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3
  Tulostusversio  
 
Siirry: