Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: JUHANNUSHOROSKOOPPI  (Luettu 22075 kertaa)
0 jäsentä ja 7 vierasta katselee tätä aihetta.
Theus
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 406


Immortal


Profiili
« : 12.06.2007 14:31:53 »

Onkohan tämä jo täällä?

Nyt ainakin on  2funny



OINAS

Jostakin tuntemattomasta syystä oinas saa kohtauksen juuri juhannuspyhinä; kun muut haluavat lepoa ja rauhaa, aloittaa oinas piha-, remontti- ja metsätyöt samaan aikaan. Mökkimetsästä kantautuu alituinen jyrinä ja kolke, Jonseredin kiukkuiset soolot ja sirkkelin riivattu metakka. Oinaasta nähdään usein vain hikinen t-paidan selkämys, kun hän Forest Gumpina ahertaa metsässä kantojen kimpussa. Joskus hänen nähdään kiikuttavan lautapinkkaa olkapäällään, verkkarit mahan alla roikkuen ja perse vilkkuen. Vielä työntäyteisen päivän jälkeenkin hän puhisee intoa.

Oinas käy häätämässä muut saunojat pihalle 120 asteen löylyillä - ja palaa entistä virkistyneempänä, mutta edelleen moottorisahaöljyn hajuisena, miettimään mihin purkaisi lopun energian. Mielessä voi käydä joko leikkimielinen naapurin pakettiauton keikauttaminen kumoon, tai sukulaisten nostelu pään päälle suorilta käsin.


Jos oinas osallistuu trivial pursuitiin, kannattaa muiden pitää matalaa profiilia, sillä oinaalla on taipumus suuttuessaan lyödä nyrkillä pelilautaan niin että kadonneita arpakuutioita etsitään vielä ensimmäisenä adventtina.



HäRKä

Luonnollinen ja aistikas härkä tunnustautuu juhannusnudistiksi. Omaksi ilokseen, ja muiden kiusaksi, hän esiintyy ilman vaatteita - niin aatamin kuin eevankin puvussa. Siksi härän kannattaisi huolehtia kainaloiden ja alushousurajojen siisteydestä. Yleisön pyynnöstä tämä alaston grillimestari saattaa suostua pukemaan jotakin ylleen, esim. kesäisen vihreän mainoslippalakin. Kirkkoveneeseenkin hän yrittää tulla ilman rihmankiertämää. Kässä vaiheessa hänet yleensä poistetaan veneestä, vaikka keskellä järveä.

Muiden mielestä on hauska katsella härkää, joka sieraimet suhisten polskuttaa kohti rantaa. Ystävät saattavat säälistä hoivata auringossa kasvonsa polttanutta härkää, mutta kukaan ei ole kiinnostunut voitelemaan ja viilentämään hänen tulikuumana ja riekaleisena hehkuvaa persettään.

Toinen juhannuspäivä kuluukin ärtyneen punaista takamusta viilipytyssä dipaten. Härkä luo tuskastuneen ilmapiirin trivial pursuitiin, sillä hän miettii vastauksia tolkuttoman kauan. Lisäksi hän saattaa jurnuttaa että oikea vastaus onkin väärä, ja hänen vääränä pidetty vastaus taasen oikea - eikä anna millään periksi.



KAKSOSET

Kaksosia tarvitaan juhannuspyhien tiedotussihteerin virkaan. Tietotoimisto kulkee hyvin esim. povitaskussa, ja siellä käykin ehtymätön tekstiviestien kuhina. Liiterin taakse halkopinon päälle on kasattu tietsikka. meilipuolena tunnettu kaksonen hoitelee näppärästi sähköpostiliikennettä halon hakkuun lomassa. kaksonen seuraa koko ajan uutisia pitäen tilastoa mm. hukkuneista ja midsummerin murhista, tarkkailee säätiloja ja tiedustelee tuttavien juhannuksenviettoa maailmanlaajuisesti. On tärkeää ottaa puhelu vaikkapa serkkupojille kolumbiaan: ''onko siellä ilmoja pidellyt? hyvinkö siellä tarkenee - aurinko paistaa ja ruoho kasvaa kohisemalla?

Kaksonen herättää tuskastumista trivial pursuit -pöydässä. Hän sekoilee koko ajan pelivuorojen kanssa, lukee samat kysymykset moneen kertaan ja sotkee kysymysten osa-alueiden värit: kun pitäisi kysyä pinkki viihdekysymys, hän tivaakin jääkiekkomaalin verkonsilmän halkaisijaa tukeutuen oranssiin kysymysalueeseen. Lisäksi hän pudottelee pelinappuloita alinomaa ja niitä poimiessaan kolhii koko ajan päätään pöydänkulmaan, aiheuttaen paheksuntaa karkealla noitumisellaan.



RAPU

Tämä on ravun juhlahetki: sydänkesän aurinko hellii lastaan oikein toden teolla, niin että kokonainen kesäpäiväkin seisahtuu. Rapu pukeutuu oman reviirinsä kansallispukuun ja tuohivirsuihin ja hänen kävellessään pienet tiukuset helkkävät kupeilla. Yltiöisänmaallisuus alkaa kuitenkin tökkiä vieraita ja dj väinämöisen kannel-karaoke saa aikaan haukotusta. Syvästi mielensä pahoittaneena rapu ryntää läheiseen vesakkoon pelaamaan muinaissuomalaista roolipeliä - yksin. Tai saattaapa hän sännätä nyyhkyttäen saabiin kuuntelemaan raita karpon cd-levyä. Nyt ovat hyvät neuvot tarpeen; kuinka tolaltaan mennyt rapu saadaan elvytettyä?

Hyvä niksi on houkutella rapu pelaamaan trivial pursuitia. Pelaajat sopivat edeltä käsin, että ravun yleensä niin ympäripyöreät vastaukset kelpuutetaan tällä kertaa. Kun häneltä kysytään ''kuka unohtumaton mykkäelokuvan suuri tähti esitti pääosaa elokuvassa diktaattori'', on vastaukseksi hyväksyttävä vilpittömän innostunut änkytys ''se...se...sese...viiksekäs!''



LEIJONA

Leijona on juhannuksen primus motor ja luojahenki, jonka tehtävänä on ''aloittaa'', eikä suinkaan ''saattaa loppuun''. Leijona paistattaa mielellään päivää rantakalliolla, kun muut ahertavat yhteisen hyvän eteen ja pystyttävät juhannuskoivuja hyttysverkot päässään. Leijona heittää huolettomasti pirtin pöytään stockan herkusta ostetun, 600km hiilihappojäissä matkustaneen gnuantiloopin fileen...mutta delegoi sen valmistamisen muille.

Leijona sytyttää ensimmäisen puun savusaunan uuniin...mutta jättää sukulaismiehet yskimään ja huolehtimaan jatkolämmityksestä. Leijona laittaa tulet kokkoon cartierin kultasytkärillä...mutta antaa kyläläisten hoitaa tulen vartioimisen. Leijona on helppo tunnistaa onkimadonkaivajien seurueesta; kun muut kääntävät peltoa, seisoo leijona gaultierin valkoisissa satiinifarkuissa sivummalla ja hoputtaa pitämään kiirettä.

Hän ei osallistu mihinkään niin triviaaliin kuin trivial pursuit. Sen sijaan hän jakelee auliisti vastauksia sivusta ja voivottelee dramaattisesti jos joku heikompiälyinen ei näytä keksivän ratkaisua.



NEITSYT

Neitsyt puuhastelee omien ravintoainetaulukoiden ja raaka-aineiden kanssa. Pokerinaamalla hän ilkeää väittää että vesikrassilähdevedessä on maukkaampaa kuin pariloidut ankanlanteet tyrnikermakastikkeessa.

Neitsyt ottaa vakavasti kansanperinteen juhannustaiat. Hän kurkkii lähteet ja kaivot, jopa puuceen aluset saadakseen vihiä tulevasta puolisosta. Hän on valmis laittamaan kalanperkausjätteet tyynynsä alle nähdäkseen unessa Sen Oikean. Mikään ei myöskään estä neitsyttä kierimästä alastomana lantatunkiolla puolenyön aikaan.

Yhteisillä aterioilla neitsyt kyttää muiden hygieniaa: ovatko kaikki varmasti pesseet kätensä ennen ruokailua. tähän hän ei saa koskaan 100% vastausta, sillä vesihanojen puuttumisesta johtuen seuranta on vaikeaa. On vain luotettava siihen, että makkaranpaistaja huuhtaisi näppejään järvessä käytyään ensin heittämässä vettä koivikon takana.

Trivial pursuitissa neitsyt vaatii tarkentavia jatkokysymyksiä ja analysoi herkeämättä muiden vastauksia. Hän löytää kysymyksenasettelusta jatkuvasti virheitä, uhoten haastavansa koko pelifirman oikeuteen harhaoppien levittämisestä.



VAAKA

Juhannus on silkkaa painajaista vaa''alle - koko viikonloppu erämaassa ilman juoksevaa vettä, sähköä ja sisävessaa. Siinä hän yrittää itkua tuhertaen muodostaa jonkinlaista kokonaiskuvaa naamastaan kahden sentin naarmuisesta peilinsirpaleesta. Hän rullaa silmät kosteina käpyjä tukkaansa saadakseen edes pienet edvin laineet otsalle.

Ulkovessa on vaa''alle kauhistus, niinpä hän laittaa käytöstä poistetusta rehuämpäristä itselleen väliaikaiset saniteettitilat ja käyttää kastelukannua käsisuihkuna. Uimaan hän ei mene missään nimessä, sillä jalkaan saattaa takertua vedenalainen, limainen ahvenruoho.

Pyhien aikana vaa''an niska jämähtää lukkoon siksi, että hän on vetänyt päätään äkkinykäisyllä taaksepäin joka kerta kun pullo on kiertänyt ringissä omalle kohdalle. Myös automaattinen nenän nyrpistely jää päälle useammaksi päiväksi.

Trivial pursuitia pelattaessa vaaka on yksi ei-toivotuimmista pelaajista; hän ei pysty antamaan yhtään vastausta muuttamatta mieltään. Kun lopullinen vastaus osoittautuu vääräksi, hän yrittää koota tietämyksensä rippeet toteamalla: ''sitähän minä juuri ensiksi ehdotinkin.''



SKORPIONI

Skorpionin nähdään juhannuksena kulkevan kahteen suuntaan: heinälatoon tai heinäladosta pois, sillä hän on intohimoisesti vihkiytynyt heinälatoromantiikkaan. On kiusallista katsella hänen hiuksistaan roikkuvia heinänkorsia. Välillä skorpioni käy saunassa hakkaamassa itseään (usein myös muita) vimmatusti vastalla. Näin skorpioni antaa itselleen synninpäästön - aivan kuten martti luther aikoinaan kurittaessaan omaa lihaansa.

Skorpionia ärsyttää kevyt kahvipöytäkeskustelu; niinpä hän haluaa muistuttaa muita juhannuksen syvimmästä merkityksestä. Kermavaahto suusta pursuten ja silmät palaen hän kertoo narttumaisen salomen ketkuttelusta ja johannes kastajan mestauksesta, saaden suvun pikkuväen pillahtamaan itkuun ja takertumaan peloissaan äiskän hameenhelmaan.

Trivial pursuitissa skorpioni on jopa paranoidinen; hän kuvittelee että muut pelaajat ovat järjestäneet juuri hänelle vaikeimmat kysymykset. Todellisuudessa hänellä on vain huono säkä joutua sahaamaan urheilun ja maantieteen välillä, kun muut liikuttelevat palikoitaan iskelmän ja elokuvan parissa.



JOUSIMIES

Suvun Folke West - best in the west - on saapunut juhannuksen viettoon. Ja kylläpä riittääkin tarinaa kokopyhien ajaksi puolen vuoden maailmanympärysmatkalta - luvassa jousimiehen seikkailut maalla & merellä & ilmassa, kaikilla viidellä mantereella. Muita ärsyttää pelkästään jo se, kun jousimies näprää päivettyneissä hyppysissään tikutaku-heimon uhanalaisesta viirupääoravan hännästä valmistamaa avaimenperää. Jousimies antaa kovasti arvoa paikalliselle käsityölle.

Ruokapöydässä hän rassaa muiden hermoja pyytämällä koko ajan eksoottisia ruokia, vaikka tietää ettei grillimakkaraa kummempaa särvintä ole tarjolla.

Trivial pursuitissa jousimiestä raivostuttaa suunnattomasti muiden heikko yleistietämys asiassa kuin asiassa. Hän tuntee lähinnä halveksuntaa kun joku yrittää saada armopisteitä mitä säälittävimmillä selityksillä. ''arpa on heitetty,'' hän naurahtaa kuubalainen sikari hampaidensa välissä ja rummuttaa huolettomasti etnisiä rytmejä jykeviin, valkoisiin & valolta suojattuihin reisiinsä.



KAURIS

Kauriilla on vaikeuksia heittäytyä irti arjesta ja työroolistaan. Rennoimmillaan hän on paljasjaloin, mutta puku päällä ja solmio kireällä. Rouvaskauris puolestaan heittää löylyäkin nylon-sukissa ja hinkkaa vampulla sukkanauhojen välit (täydellinen alastomuus merkitsisi mikrokosmostasolla maailmankuvan järkkymistä). Koko luomakunta aistii kauriin kireyden, ja kuin kiusallaan järjestää hänelle tepposia: sanka katkeaa ämpäristä vedenhakumatkalla, muurahainen toisensa jälkeen pureutuu jalkaterään, ampiainen pujahtaa paidankauluksesta sisään alkaen riehua paniikinomaisesti suljetussa tilassa... lukemattomat ovat luonnon konstit opettaa tätä tunnollista ahertajaa rentoutumaan.

Kauriin mielestä trivial pursuitin pelaaminen on jonninjoutavaa ajanhukkaa; se ei tuota eikä hyödytä mitään. Mieluummin hän lähtee katsastamaan metsästä tulevia marjastus- ja sienestyspaikkoja. Kauris on kerennyt latistamaan tunnelman kesän herkimpänä hetkenä, todetessaan että ilmassa on jo syksyn tuntua. Tästä hyvästä hän joutuu loppukesästä hirvikärpästen maalitauluksi.



VESIMIES

Vesimies uskaltaa rikkoa rajoja yhteisinä juhlahetkinä. Hän haluaa muuttaa ruokailutapoja, tuoda vaihtelua musiikkikulttuuriin ja aiheuttaa lähinnä kaaosta maailmankatsomusten alueella. ''Kuka perkele laittoi buddha-patsaan istumaan kiukaalle? Miten tässä tangomarkkinat -cd-kotelossa on kandaharin mieskuoron livetaltiointi? Ja mitä nämä auyrveda-kabanossit ovat olevinaan?'' kaikuvat kiihtyneet kovistelut vesimiehen kuuroille korville. Vesimies tarkoittaa vain hyvää; hän haluaa ravistella traditionaalisia suomalaisia tapoja ja tottumuksia.

Trivial pursuitissa hän kauhistelee kysymysten kapea-alaisuutta. Hän jopa kieltäytyy pelistä, jos e sattuu olemaan yli-ikäinen painos. Hän on tosikko, eikä osaa ottaa huumorilla jos pelissä venäjästä käytetään vanhaa nimitystä neuvostoliitto. Myöskään miss suomi -aiheiset kysymykset eivät tyydytä, sillä suhdanteet miss suomien parisuhdeosastolla ovat muuttuneet jo useaan kertaan. Päihtynyt vesimies jankuttaa koko illan pelin reaaliaikaan saattamisesta ja hymyilee huvittuneena seurapelin vanhanaikaisuudelle - päivän sana on virtual pursuit, jossa koko maailma voi pelata yhtaikaa.



KALAT

Kala on päättänyt hankkia pientä taskurahaa tänä juhannuksena. Hän on järjestänyt saunaan ''löylynhenki kertoo kohtalosi'' -tyyppisen pienimuotoisen kiuas-konsultaation: saunojat saavat heittää löylyä vuolukivisen tonttu-ukon niskaan ja kala mukamas kanavoi tämän sihinää. Jossain välissä hän käy heittämässä maahismeditaation lähimetsässä ja hengailee keijujen kanssa niityllä.

Hän yrittää pelata myös vasten muiden tahtoa trivial pursuitia, saaden lopultakin aikaan vain kiristyneitä mielialoja...väittäessään että kaikkiin kysymyksiin käyvät periaatteessa kaikki vastaukset, sillä kaikki on yhtä ja ettei taiteella ja maantieteellä ole suurtakaan eroa - metafyysisellä tasolla. Tässä vaiheessa kala poistetaan pakkokeinoin pöydästä.

Aamulla kala on säälittävä näky toikkaroidessaan rantakivillä; hän sohii vimmatusti hiilihangolla tyyntä järvenpintaa väittäen miekkailevansa itsensä ahdin kanssa. Yleisö toivoo vimmatusti kalan liukastuvan ja mäiskähtävän vaatteet päällä veteen.




 
tallennettu

VAAKA-RAPU

MC harka 
AC leijona

Storia d"amore

www.myspace.com/theusmyspace
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #1 : 12.06.2007 15:13:20 »

Lainaus
HäRKä

Luonnollinen ja aistikas härkä tunnustautuu juhannusnudistiksi. Omaksi ilokseen, ja muiden kiusaksi, hän esiintyy ilman vaatteita - niin aatamin kuin eevankin puvussa. Siksi härän kannattaisi huolehtia kainaloiden ja alushousurajojen siisteydestä. Yleisön pyynnöstä tämä alaston grillimestari saattaa suostua pukemaan jotakin ylleen, esim. kesäisen vihreän mainoslippalakin. Kirkkoveneeseenkin hän yrittää tulla ilman rihmankiertämää. Kässä vaiheessa hänet yleensä poistetaan veneestä, vaikka keskellä järveä.

Muiden mielestä on hauska katsella härkää, joka sieraimet suhisten polskuttaa kohti rantaa. Ystävät saattavat säälistä hoivata auringossa kasvonsa polttanutta härkää, mutta kukaan ei ole kiinnostunut voitelemaan ja viilentämään hänen tulikuumana ja riekaleisena hehkuvaa persettään.

Toinen juhannuspäivä kuluukin ärtyneen punaista takamusta viilipytyssä dipaten. Härkä luo tuskastuneen ilmapiirin trivial pursuitiin, sillä hän miettii vastauksia tolkuttoman kauan. Lisäksi hän saattaa jurnuttaa että oikea vastaus onkin väärä, ja hänen vääränä pidetty vastaus taasen oikea - eikä anna millään periksi.

 2funny Vaatteet siis pois vaan ja eikun menoks!  2funny  Cool Kiitos tästä huumoripläjäyksestä.  smitten
tallennettu
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 651


Profiili
« Vastaus #2 : 12.06.2007 15:38:22 »

Heh.
Aika hauska. Kuka näitä aina jaksaa keksiä !  Smiley

Hyvää kesäpäivän seisausta kaikille!

Ja sinkut, älkää unohtako kerätä kukkia tyynyn alle keskiyöllä!
tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
asboo
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 461



Profiili
« Vastaus #3 : 12.06.2007 16:53:34 »

No, ma en kyllä mene heinälatoon, olen sen verran allerginen... hatsiih!

Muuten  Grin
tallennettu

Aurinko Skorpioni, nouseva härkä, kuu kaksonen
eppana
Astroholisti
*****
Viestejä: 1258



Profiili
« Vastaus #4 : 17.06.2007 08:36:13 »

Halkopino! Missä? Tahtoo hakata-se on niiin kivaa! ja oikeesti sillä saa liiat energiat pois  smitten
tallennettu

"Optimisti pärjää helvetissäkin, pessimisti ei taivaassakaan"- vanha sanalasku.
Dala
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 104



Profiili
« Vastaus #5 : 24.06.2007 21:53:33 »

Ihana! Grin

Näitä on niin hauska lukea, tavallaan kolahtaakin tuo oinas-juttu. Tosin ei tänä juhannuksena kuitenkaan, oli niin laiskaa ettei mitään rajaa.  buck2

Lainaus
Jos oinas osallistuu trivial pursuitiin, kannattaa muiden pitää matalaa profiilia, sillä oinaalla on taipumus suuttuessaan lyödä nyrkillä pelilautaan niin että kadonneita arpakuutioita etsitään vielä ensimmäisenä adventtina.

Mulla menee vähän näin joo... Embarrassed Ainoana erona että en pelaa Trivialia ollenkaan (ei pinna riitä) mutta Monopolikin käy nyrkkilaudasta. Cheesy
tallennettu

Ovat veljiäni sade sekä tuuli,
ja ystäväni luodut metsien.
On kaikki täällä yhteydessä kaikkeen,
jotka tietä elämän käy kulkien.

aurinko oinas kuu kaksoset askendentti neitsyt
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #6 : 19.06.2012 20:56:46 »

KAURIS

Kauriilla on vaikeuksia heittäytyä irti arjesta ja työroolistaan. Rennoimmillaan hän on paljasjaloin, mutta puku päällä ja solmio kireällä. Rouvaskauris puolestaan heittää löylyäkin nylon-sukissa ja hinkkaa vampulla sukkanauhojen välit (täydellinen alastomuus merkitsisi mikrokosmostasolla maailmankuvan järkkymistä). Koko luomakunta aistii kauriin kireyden, ja kuin kiusallaan järjestää hänelle tepposia: sanka katkeaa ämpäristä vedenhakumatkalla, muurahainen toisensa jälkeen pureutuu jalkaterään, ampiainen pujahtaa paidankauluksesta sisään alkaen riehua paniikinomaisesti suljetussa tilassa... lukemattomat ovat luonnon konstit opettaa tätä tunnollista ahertajaa rentoutumaan.

Kauriin mielestä trivial pursuitin pelaaminen on jonninjoutavaa ajanhukkaa; se ei tuota eikä hyödytä mitään. Mieluummin hän lähtee katsastamaan metsästä tulevia marjastus- ja sienestyspaikkoja. Kauris on kerennyt latistamaan tunnelman kesän herkimpänä hetkenä, todetessaan että ilmassa on jo syksyn tuntua. Tästä hyvästä hän joutuu loppukesästä hirvikärpästen maalitauluksi.

... ai että sellainen juhannus edessä!

Jos nyt kuitenkin jättäisin nylon-sukat pois saunaan mennessä! Grin

Hauskaa juhannusta!
tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5940



Profiili
« Vastaus #7 : 19.06.2012 21:01:04 »

"Päihtynyt vesimies jankuttaa koko illan pelin reaaliaikaan saattamisesta ja hymyilee huvittuneena seurapelin vanhanaikaisuudelle"

Juu! Sitä vanhaa versioita on ihan kauheeta pelata Cheesy
tallennettu
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #8 : 19.06.2012 21:20:08 »

Tuosta soman kommentista tuli mieleen parin vuoden takainen kesä kun olimme erään Ravun järjestämässä juhlassa. Musiikki oli todella DJ Väinämöinen ja kun poikani (4 v) kuunteli sitä ensin 10 minuuttia niin sitten hän karjaisi: "Ja minähän en sitten tämmöstä musiikkia kuuntele!" ja marssi ulos!!

 Grin
tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
Indium
Vieras
« Vastaus #9 : 20.06.2012 18:28:30 »

Höhöööhöhö, ihana juhannus tiedossa, terveisin aurinkoskorppari-nousujouskari.  2funny 2funny

Vielä kun ois se maailmanympärimatka tehtynäkin....  :Smiley
tallennettu
SanctAstra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1086


Sun: Cap - Mo: Lib - AC: Leo - MC: Ari - IC: Lib


Profiili
« Vastaus #10 : 26.06.2012 00:30:10 »

Olin kyllä niin anti-kauris kuin vaan voi olla. Sohvaa kulutin, tosin en omaa, ja telkkariakin tuli katseltua. Välillä näinkin, hyvä lepuuttaa.

 Smiley
tallennettu

May those who Love us Love us / And those that don't Love us / May God turn their hearts / And if He doesn't turn their hearts / May He turn their ankles / So we'll know them by their limping. ~ Celtic blessing ~
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: