Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 7
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: On ennustettu yksisarvisten paluusta!  (Luettu 59129 kertaa)
0 jäsentä ja 26 vierasta katselee tätä aihetta.
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5772


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #30 : 29.06.2007 18:59:06 »

Kylläpäs nyt yksisarviset todellakin tekevät paluuta...  Grin Sillä kuinka ollakaan, kun vietimme vanhimman tyttäreni 6v. syntymäpäiviä, hän sai eräältä vieraalta lahjaksi palapelin, jossa on yksisarvisia. smitten

Dala, minä en ainakaan muista nähneeni kyseistä elokuvaa.


Minäkin olen saanut lahjaksi eräältä pikkupojalta palapelin, jossa oli yksisarvinen.  smitten
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5772


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #31 : 29.06.2007 19:23:31 »

Kiitos Astraali avoimuudestasi!

Sinun maailmaasi viitaten, minä ymmärrän nämä 'näkemiset ja tuntemukset' värähtelyjen kautta.

Suosiolla hyväksyn 'satumaailman'. Ihmisten luoma ideaali! Mutta värähtelyjen kautta maailmamme laajenee. Mehän näemme eri värit. Toiset enemmän toiset vähemmän, toiset syvemmin toiset himmeämmin. Meillähän on eri värisilmä, persoonallisemme. Kun on testattu, etteivät kaikki eläimet näe värejä. Me näemme myös sateenkaaren, mikä on mielestäni aika ihmeellistä. Uskon myös että on olemassa värejä esim. eri valkoiset, hopeiset, kultaiset, joita emme yleensä ole vielä nähneet, mutta jotka ilmaantuvat, kun värähtelytasomme nousee.

Siksi ymmärrän, jos Diana Cooperkin kirjassaan Atlantis kertoo, kuinka matalavärähteinen on nykymaailmamme verrattuna siihen miten se on ollut Atlantiksen aikoihin. Joten siksi emme hänen mukaansa 'näe' enkeleitä emmekä yksisarvista, joka hänen sanojensa mukaan oli enkelien seuralainen.

Loman aikana luin tuon kyseisen kirjan tuossa matkalla. En perin siihen ihastunut, kieli tai jokin hajannaisuus tai asioiden yksinkertaistaminen (tuntui aika amerikkalaiselta jotenkin) ei innostanut minua lukemaan, ei edes oikein vakuuttanut minua. Mutta joitakin asioita jäin miettimään. Kirjoitan tähän kappaleen miten Diana Cooper ajatteli = kanavoi ystävänsä kanssa yksisarvisesta.

Enkelin lisäksi jokaisella oli myös yksiarvinen apunaan. Näillä kauniilla, eteerisillä valkoisilla hevosilla on puhdas valo, joka virtaa kierteisesti ulos niiden kolmannesta silmästä niin, että sen voi nähdä. Se on samaa energiaa kuin enkelten siivet. Yksisarviset olivat kotoisin Lakumasta. Siriusta lähellä olevalta ylösnousseelta tähdeltä, joka on kaikkien hevosten henkinen koti, ja Atlantiksen kultaisina aikoina yksisarviset pitivät yllä puhtauden ja jumalallisen viattomuuden energioita maapallolla. Ne vartioivat myös myyttejä ja magiaa. Ne sädehtivät arvokkuutta, omanarvontuntoa, kunnioitusta, kauneutta, sulokkuutta, parantavaa voimaa, iloa, rauhaa, muutosta ja selkeyttä, joten ihmiset olivat tietoisesti näiden ylevien ominaisuuksien vaikutuksen alaisia.
« Viimeksi muokattu: 26.10.2008 22:07:12 kirjoittanut Esmiralda » tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5772


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #32 : 29.06.2007 20:58:19 »

Hyvä kysymys Valokselta!

Sitähän tässä ihmetellään kaikki. Vastauksiakin tähän löytynee jokaisen omista näkökulmista.

Tulee mieleen eräs hyvin mielenkiintoinen kirja, jonka luin vuosia sitten: Myyttien paluu, Mercia Eliades.

Ehkä loppujen lopuksi, oiskohan se ollut itse Nietchze joka puhui Jumalan kuolemasta, puhui myös suurien tarinoiden kuolemasta.

Minä kaipaan tarinoita, minä kaipaan myyttejä, minä kaipaan illuusioita, minä kaipaan salaperäisyyttä, mystiikkaa, minä kaipaan jotakin arkipäivän tukena olevaa, jotakin jota ei ole arkipäivässä. Minä tarvitsen tätä kaipuuta.

Siksi minulle voisi olla merkitystä myös yksisarvisten paluussa. Ymmärrätkö Valos?
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6609


Profiili WWW
« Vastaus #33 : 29.06.2007 21:33:19 »

ehkä tuo kaipuu täyttyy kun  neptunus pääsee omalle reviirilleen
(mutta vasta 2011) kaloihin,liitetäänhän neptunukseen mielikuvitus ja
nuo hevosetkin,
mutta että tuosta yksisarvisestakin on monia määritelmiä,
kauriin pää,elefantin jalat,leijonan turkki ja hevosen ruumis,
(tehdäpä tuosta astrologinen kartta..)kuka sanoo että se on kauniin valkoinen hevonen sarvineen?
oma ihannoiva mielikuvitus?
konkreettisena kosketuksena Suomessa on taas hevosia enemmän kuin aikoihin ja nimenomaan harrastuskäytössä,
jotakin suurta tarvetta se täyttää tuokin?
tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5772


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #34 : 29.06.2007 22:07:25 »

Kiitos Neptunus-Nikki (tällä kertaa näin), toit hyvästi esiin nämä asiat astrologian kautta!

Joten enpä voine olla ottamatta tähän esiin taas muistin virkistämiseksi tuon astrologisen Neptunuksen näkökulman. Siis suora kopio tuolta astropaketista. Vahvistan sen osan tekstiä, joka osuu, ainakin omalle  Wink kohdalleni.

Neptunus

Sielu ja materia pyrkivät ylöspäin kohti henkeä, joka kuitenkaan ei ole näkyvillä. Kreikkalaisessa mytologiassa Neptunusta vastaa Poseidon, meren, maanjäristysten ja hevosten jumala.Hän sai hallittavakseen meren vedettyään arpaa veljiensä Zeuksen ja Haadeksen kanssa. Poseidon kävi jatkuvasti taistelua maanpäällisten paikkojen vallasta. Poseidon hallitsi merta ja sen äärettömyyttä kolmikärjellään. Symbolien yhteys on hätkähdyttävän selvä ja astrologisessa ajattelussa Neptunus hallitsee vesielementtiä, joka ihmisen elämässä liitetään tunteisiin.

Suurimpana esteenä matkallamme kohti henkistä päämääräämme ja sisäistä harmoniaa ovat juuri tunne-elämämme alueet. Hermeettisen symboliikan mukaisesti materia puhkaisee tiensä sielua edustavan puoliympyrän läpi matkalla kohti henkistä tietoisuutta. Jokaiselle on varmaan tuttu tilanne, että tietää mitä jonkun asian tai ihmissuhteen kanssa pitäisi tehdä, mutta pelko sekä omista että toisen tunnereaktioista estää päätöksen toteuttamisen käytännössä. Mieluummin haluamme haudata koko ongelman ja täyttää syntyvän tunnetyhjiön haaveilla ja kuvitelmilla.

Eläinradalla kiertäessään Neptunus kuvaa juuri näiden illuusioiden ja harhojen paljastumista siten, että ihminen ajautuu tilanteeseen, jossa petos paljastuu. Materia eli konkreettinen elämä siis puhkaisee tunteiden suojaksi luomamme kuvitelman ja totuuden lopulta paljastuessa olemme pakotettuja tekemään asialle jotakin. Tämä ratkaisujen tekeminen itsepetosten paljastuttua palvelee henkistä kehitystämme, niin kurjalta kuin se toteutuessaan tuntuukin. Neptunus-energia toteuttaa itseään unien ja alitajunnan kautta, eikä meillä voi olla silloin käsitystä tekojemme tarkoituksesta.

Koska nykyinen yhteiskunnallinen moraali vaatii selityksen ja syyn kaikelle tekemiselle, on tällaisen irrationaalisen itsen toteuttaminen hyvin vaikeaa ja joskus jopa mahdotonta. Niinpä moni meistäkin pakenee herkkyyttään alkoholin, huumeiden tai lääkkeiden usvaiseen maailmaan. Etenkin Neptunuksen tehdessä transiittia lisääntyy houkutus näille aineille moninkertaiseksi. Neptunus-vaiheen aikana tulisi uskaltaa elää kuin usvassa. Silloin tuntuu siltä, ettei saa otetta yhtään mistään ja yrittäessäsi luoda jotain konkreettista tai toteuttaa aiempia tavoitteitasi saattavat ne kariutua aivan käsittämättömällä tavalla. Selityksiä on aivan turha tällaisena aikana hakea. Parhaiten selviät, kun uskallat hyväksyä tapahtumat pilvilinnojesi poksahteluna.

Jotkut astrologiset teokset varoittavat joutumasta petoksen uhriksi, mutta unohtavat tähdentää, että kysymys on nimenomaan itsepetoksista, kuvitelmista, joilla ei ole pohjaa todellisuudessa. Saadessasi puolisosi kiinni uskottomuudesta ei kysymys ole siitä, että hän pettäisi sinua. Hänhän vain käyttäytyy ja toimii oman harkintansa ja tietonsa mukaisesti. Jos olet kuvitellut hänestä jotain muuta, niin ensisijaisesti se on sinun virheesi, ei hänen. Jokainen meistä elää oman ymmärryksensä mukaisesti ja tuottaa aina pettymyksen sellaisille, jotka ovat asettaneet meille omia mallejaan ja odotuksiaan.

Planeettaohitusta eli transiittia tehdessään Neptunus jälleen alistaa Uranusta lukuun ottamatta aiemmin mainitut planeetat vaikutuspiiriinsä. Neptunus ja Uranus eivät kosmisina planeettoina koskaan edusta keskenään ristiriitaisia voimia. Tätä kirjoitettaessa (1992/1993) ne ovat samalla kohtaa eläinrataa ja voimistavat huomattavasti samoille asteille osuvien syntymäkartan planeettojen uudistumisprosesseja.

....

Siis vaikka tekstissä on ladeltu noita totuuksia pikkuisen irvaillen, minä mielelläni puolustan tuota maailmaa mihin välillä unelmoimme, vaikka sitten vain yksisarvisen tapaamiseenkin.

Maailma on niin kova...tai ihminen itse on sen sellaiseksi luonut...että on pakko välillä etsiä 'turva' jostakin, että kestää tuota valtavaa luomaamme Frankensteiniä, instituutioitamme ja hirvittävää pakokauhua ja pakkoa jonnekin jolla ei ole mitään arvoa.

Ja kuten nikki tuossa sanoi vuodesta 2011 ja kaikki se mitä on sanottu vuodesta 2012, niin emme kestä enää sitä pakkoa jonnekin, vaan on etsittävä turva vaikka sitten alitajunnastamme. Taikka oikeammin meidän tulee luoda alitajunnastamme vastapaino tuolle nykyiselle Frankensteinhirviölle minkä 'kaunis viisas järkemme on luonut'.

Ymmärtääkö minua kukaan?!

Mutta huomaa nikki, myös tuo yksi sarvi, joka symbolisoi myös kolmatta silmäämme. Siinä oma mystiikkansa myös! Samalla se symbolisoi kierrettä, spiraalia.
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Cheva
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 322


Aurinko härkä. Kuu kaksonen. Nouseva Leijona.


Profiili
« Vastaus #35 : 29.06.2007 22:29:49 »

Muuten, mistä me tiedämme, mitä tällä planeetalla on ja mitä ei ole? Wink
Me olemme VAIN ihmisiä, joiden tietoisuus ja jopa näkökyky on rajalliset verrattuna muihin lajeihin tai olentoihin.
Me emme voi varmuudella sanoa, ettei yksisarvisia ole täällä vain sen perustella, että me emme näe niitä.

Vai voidaanko? Smiley

Pitääkö uskoa vain siihen mihin näkee?
tallennettu

A ttitude
B efore
I ntelligence
(http://www.nafithat.com/vb/images/smilies/zzzr07.gif)

Nyt on menneisyyden päätepiste.
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6609


Profiili WWW
« Vastaus #36 : 29.06.2007 22:37:00 »

uniakin nähdään,ja minä ainakin uskon niihin,
vaikka sitten "varjoani pelkäisinkin"..
ja tuon yksisarvisen sarven näen nimenomaan spiraalina,jolla on
päätepiste,kärki,en niinkään minään silmänä,
muuten en tiedä yksisarvisista mitään,
vaikka pahemman sortin päiväuneksija olenkin, venus neptunus
tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5772


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #37 : 29.06.2007 23:12:29 »

Muuten, mistä me tiedämme, mitä tällä planeetalla on ja mitä ei ole? Wink
Me olemme VAIN ihmisiä, joiden tietoisuus ja jopa näkökyky on rajalliset verrattuna muihin lajeihin tai olentoihin.
Me emme voi varmuudella sanoa, ettei yksisarvisia ole täällä vain sen perustella, että me emme näe niitä.

Vai voidaanko? Smiley

Pitääkö uskoa vain siihen mihin näkee?

Hyvä Cheva!

Oikeastaan uskon niinkin, että jos yhtäkkiä näkisin maailman sinun silmiesi takaa tai sinä minun silmieni takaa, voisimme pyörtyä! Niin erinlainen voisi maailmamme olla. Me näemme erilaisia asioita tai näemme asiat erilailla. Tai vielä siten että näemme eri asioita tai siten että näemme asioiden eri näkökulmia.

Siihen rinnastaen kopioin vielä tuon yhden astropaketin lauseen tähän:

Neptunus kuvaa juuri näiden illuusioiden ja harhojen paljastumista siten, että ihminen ajautuu tilanteeseen, jossa petos paljastuu.

Me tässä nimittäin keskustelemme ikään kuin yksisarvinen olisi illuusio. Yhtä hyvin se illuusio voi olla uskontomme tai tieteemme, mihin uskomme. Tai jo se asia, että tiede palvelisi meidän tarpeitamme. Se voi juuri ollakin illuusio.

Siis kuinka voi olla varma ollenkaan mikä on se illuusio tänä päivänä. Yksisarvinen voi olla paljon todempi kuin kehittämämme tiede!

Nikki, onko spiraalilla päätepiste? Mitä sillä päätepisteellä tarkoitat?
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5772


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #38 : 26.10.2008 22:15:24 »

Hei täältä aika kaukaa!

Haittaako?

Pluto siirtyy Kauriiseen. Yhtä sen ajan symboleista on pidetty kaunista puhdasta ja viatonta Yksisarvista.

Eräällä chakrakurssilla tutustuin tuossa kolmannen silmän yläpuolella olevaan uuteen chakraan yläotsassa juuri ennen hiusrajaa. Siinä on yksisarvisen chakra.

Siinä oleva jumi ilmaistiin näin: satuilija, haavemaailmassa/omassa mielikuvitusmaailmassa eläminen, epärealismi, odottaa asioiden toteutuvan ilman että tekee mitään niiden eteen, energioiden avaamista jollain, mikä ei ole totta, liiallinen naivius.....siis selvästi minulla on jumissa tuo chakra!  Grin

Pyrkimys tämän chakran voimistuessa on: Ihmeiden ilmentäminen omassa elämässä, tutkiva uteliaisuus, lapsenkaltainen viattomuus ja aitous...SE ON TOTTA MINKÄ HALUAT OLLA TOTTA!

Olettekos kuulleet tuosta?  Cheesy

Mutta joka tapauksessa minusta tuntuu, että tällä ihmeellisellä otuksella on vielä jotakin sanottavaa!
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6609


Profiili WWW
« Vastaus #39 : 26.10.2008 22:41:34 »

"kullankeltainen,keskitäyteläinen,miedosti savuinen,
terävä,
hennon mineraalinen"
hinta-laatusuhde hyvä,
oisko kotoisin Skotlannin ylämailta?
että avuksi sen epärealismin avaamiseen........................
tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5772


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #40 : 26.10.2008 23:02:21 »

Nikki!!! Olet kyllä niiiin realisti, että kurkussa kuivaa... buck2

Oon maistanut. Just Skotlannissa sellaista wiskyä, juu...muistan sen aina, sen maun mutta en nimeä!

Muistatkos sinä? Kyllä vois ottaa vaikka tuon avautumisen kunniaks...jos ois.  Cheesy
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6609


Profiili WWW
« Vastaus #41 : 26.10.2008 23:27:11 »

haloo
 just
nimihän
se olikin
pointti!

oikeesti
noissa sinisengalaktisenkotkan antamissa videoissa noista mysteereistä,
tutkittiin maahan tehtyä suuuuuuuuurta nummen kokoista valkoista hevosta,
jotta oisko maamerkkinä sitten yksisarvisille osata perille kuten nuo Egyptin pyramiditkin Siriuslaisille Wink
tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5772


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #42 : 27.10.2008 23:46:19 »

Mietinpä tuota 'merkkiä'...

Mutta jos se ilmestyykin Suomessa!  Shocked Se yksisarvinen.

Ensinnäkin meillä on metsiä. Meillä on kauriita, itse Suomi-neitokin. Ja Halonen on kauris. Jos se tuleekin Kultarannan puistoon.?Tai eksynyt niiden kauriitten joukkoon, joita on joskus tuotu Amerikasta asti?

Toisekseen, kun se kerran on valkoinen, sillä on hyvä suojaväri valmiiksi suomalaisiin metsiin. Jäljet vain pitäisi osata tunnistaa.

Ja sitä paitsi, tämä maahan on kaikenlaisten olentojen luvattu maa, satujen ja tarujen maa.

Mitäs tuumitte? Cool
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Kurpitsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 326



Profiili
« Vastaus #43 : 29.10.2008 09:06:44 »

Italiasta löytyi yksisarvinen:
http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2008/06/660063
tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5772


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #44 : 29.10.2008 16:36:43 »

VOI IHME SENTÄÄN!!!!

Ihana juttu! Siis..... Cheesy Shocked Kiss smitten
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 7
  Tulostusversio  
 
Siirry: