Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: apua kaivataan  (Luettu 3943 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
aine
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13



Profiili
« : 17.06.2007 13:45:43 »

ensimmäistä kertaa näin nyt syntymäkarttani ja sen tulkintaan kaipaisin nyt apua.
tallennettu
Minerwa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 671



Profiili
« Vastaus #1 : 17.06.2007 18:26:59 »

En ole mikään guru näissä, mutta jotakin pientä sanottavaa voisin keksiä... Karttasi muistuttaa nimittäin pitkälti oman trooppisen ja sideerisen karttani yhdistelmää  Wink

Vesimiesmäinen perusluonteesi (sisin) värittyy monilla muilla karttasi tekijöillä - vaikka pohjimmiltasi olet siis edelleenkin vesimies. Aurinkomerkkisi kuvauksen olet todennäköisesti jo lukenutkin useampaan kertaan...?

Ihan ensimmäiseksi silmiin pisti stelliumi (vähintään kolme planeettaa yhtymässä) vesimiehessä:  mars aspect_con aurinko aspect_con merkurius vesimies, lisukkeena myös asteroideja. Stelliumi antaa oinasmaisen latauksen, eli rohkeutta, innostusta ja temperamenttiä luonteeseen.

Ulospäin saatat viestittää kuitenkin jotain ihan muuta. Nouseva härkä antaa itsestään rauhallisen, vakaan, tasapainoisen ja itseppäisenkin kuvan. Deskendentilläsi skorpparissa on piilossa räjähtävää muutosvoimaa (aurinkomerkkisi hallitsija  uranus skorpioni), mutta saatat pyrkiä pitämään härkäpäisesti kiinni tutusta ja turvallisesta. Skorppionimaiset ominaisuudet (sisäinen vahvuus, salaperäisyys) liittyvät yleensä niihin ominaisuuksiin, joita arvostat muissa - mutta todellisuudessa ne ovat piilevinä myös sinussa itsessäsi  Wink

Työhösi ja uraasi suhtaudut kunnianhimoisesti (MC  kauris) ja olet tunnollinen ja ahkera työntekijä. Käytännönläheinen kauneus on sydäntäsi lähellä erityisesti tällä saralla (hallitseva planeettasi venus kauris) ja työsi voi liittyä tavalla tai toisella luovuuteen (6. huone  leijona). Huomionarvoista on myöskin, että Jupiter sijaitsee leijonan valovoimaisessa merkissä 5. huoneessa, joka liittyy juuri luovuuteen ja esiintymiseen. Tällä alalla voisi siis olla hyvät menestymisen mahdollisuudet!

Sinulla on kuun noususolmu 6. huoneessa neityessä, joten elämänläksynäsi on oppia tekemään ahkerasti töitä ja pyrkiä mahdollisimman hyvään lopputulokseen. Näin siitä huolimatta, että sinulla on taipumusta vetäytyä mielummin unelmiesi tuttuun ja turvalliseen maailmaan (alasolmu  kalat). Ei siis muuta kuin lajittelemaan jyvät akanoista, ja toteuttamaan unelmia myös käytännössä!!

Kannattaa kuitenkin myös huomioida, että heikko kohtasi liittyy nimenomaan työhön ja liialliseen pikkutarkkuuteen, perfektionismiin ja vaativuuteen ( saturnus neitsyt). Pidä huolta itsestäsi, äläkä polta itseäsi loppuun!

Arvostat työtäsi, mutta myös koti- ja perhe-elämää, ja saatat olla tyypillistä veskaria kotikeskeisempi (IC  rapu). Kuu leijonassa antaa tunteillesi lämpöä ja syvyyttä, etkä välttämättä tunnista analyyttistä ja älyn varaan laskevaa perusvesimiestä tunne-elämässäsi, vaikka se puoli sinussa voimakkaana onkin. Leijona-Kuusi (tunteet) ja vesimies-Aurinkosi (sisin luonne) ovat oppositiossa keskenään, eli jonkinlaista hajaannusta ja ristiriitaa näiden välille voi tulla. Epäilisin, että sinussa on voimakas lämmin tunnepuoli ja toisaalta sitten taas analysoiva ja pohdiskeleva älyllinen puoli - kumpi milloinkin hallitsee, sen tiedät vain sinä itse. Saatat olla siis aika yllättävä... Mutta niinhän me vesimiehet kaikki  Cheesy

Sen sijaan kommunikoit, etsit tietoa ja toimit hyvin vesimiesmäisesti. Keskität energiaasi  ystävyyssuhteisiin, ajatusten vaihtoon ja ideointiin; tutkit mielelläsi asioita pintaa syvemmältä ja olet kiinnostunut erilaisista itsesi kehittämiseen liittyvistä asioista. Ilmankos siis myös astrologiasta...?  Wink

Tässä jotain omia ajatuksiani... Toivottavasti jotain osui kohdalleenkin!
« Viimeksi muokattu: 17.06.2007 18:31:25 kirjoittanut *Minerva* » tallennettu

"Luultavasti myrskyjä on vain siksi, että niiden jälkeen saataisiin auringonnousu."

Kuu-Mars-Asc Kaksoset, Au Vesimies, Venus-Merkurius-MC Kauris
aine
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13



Profiili
« Vastaus #2 : 19.06.2007 09:02:31 »

Kiitos paljon Minervalle smitten smitten smitten Kyllä siitä itsensä helposti tunnistaa.
Itse en vaan vielä osaa tulkita karttaa juurikaan. Täytyy vaan ruveta syventymään eri asioiden merkityksiin ja apu on edelleen tervetullutta.
tallennettu
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 651


Profiili
« Vastaus #3 : 19.06.2007 13:48:32 »

Hei
Lisäisin vielä tuohon kattavaan edelliseen tulkintaan, että kuu opponoi huoneen 12(itsensä voittaminen, salatut asiat) stellumia huoneesta 5 (henkinen luovuus,esiintyminen, lapset) leijonan merkistä. Oppositionhan (ja minkä tahansa muunkin aspektin) merkitys korostuu jos sinä on mukana useampia planeettoja.
Sun alitajuiset muistot, käyttäytyminen ja reaktiot  kuu ovat voimakkaassa ristiriidassa kommunikoinnin  merkurius , ilon ja rakkauden energian  aurinko , tekemisen motiivien  mars kanssa... Ristiriidat ilmenevät ihmissuhteissa.

Toinen asia, mikä pisti silmään on kultainen kolmio, jossa on mukana  chironsaturnusvenus,oka muodostaa yhtymän mc:n kanssa.

Multa löytyy omalta syntymäkartalta sama kuvio ja sepon soturitulkinnasta voin antaa sulle yleistä tietoa kyseisestä kuviosta lyhnnettynä.

Kultaisessa kolmiossa on kolme tai useampi planeetta on keskenään suuressa harmoniassa. Näiden planeettojen valmiudet yhdistämällä muutat kullaksi kaiken, mihin satut koskemaan. Omistushalu on yksi pahimmista vihollisistasi, etenkin ihmissuhteiden alueilla sillä kuvio takaa täyden oikeuden säilyttää riippumattomuutesi kaikissa olosuhteissa.

Koska et tarvitse muiden apua onnistuaksesi, tuntee sinuun ihastunut ihminen itsensä turvattomaksi ja pyrkii siksi sitomaan sinun voimasi omalla avuttomuudellaan. Sinulle on naurettavan helppoa pitää toista pystyssä ja sen lisäksi elää itsekin omaa siedettävää elämää. Sinulle useiden elämien aikana kehittyneet valmiudet ja mahdollisuudet etsivät kuitenkin jatkuvasti kasvavalla painella uusia ilmenemismuotoja eikä mikää saa sinua lopulta pidettyä aisoissa. ennemmin tai myöhemmin saat sellaisen heurekaelämyksen jostain asiasta ettei siinä yksi avo-tai avioliittokaan paljoa paina. Jos elämäsi siis maistuu puulta niin kysymyksessä ei ole mikään muu kuin tukahdutettu valmius jatkuvaan etenemiseen ja menestymiseen elämässäsi. Tutustu noihin kolmioihin ja planneettoihin hiukan tarkemmin. Tässä osviittaa:

 venus sisäinen nainen, sisäinen arvomaailma, kauneus, rakkauselämä
huone 9 tietoisuus, filosofiat, uskonto, matkustaminen
MC kuvaa uraa ja ammattia sekä toisaalta kotia ja perhettä
Nämä molemmat kauriissa

 chiron haavoittunut sisäinen parantaja, muiden auttaminen omien kipeiden kokemusten välityksellä.
huone 12 itsensä voittaminen salatut asiat, uhrautuminen
Tämä härässä

 saturnus ulkoinen karma, voimavarat itsekuri, vastuu itsestä, sairaudet vaikeudet.
huone 6  työ velvollisuus terveys
... Huomasin juuri että tämä muodostaa yhtymän  kuunsolmu kanssa. Ja molemmat neitsyen merkissä. Tästä taisi jo Minerva kertoa, joten en sekaannu tähän sen enempää.

Tutki myös  uranus  skorpioni aspect_con DC... On siis  aspect_opp  askendentti   harka . Koska Neliöi niin Tuota stellumiasi kuin myös  kuu
Neliö merkitsee ristiriitaa, joka tulee tiedostaa tämän elämän aikana. Oppositiostahan puhuimme jo aikaisemmin.

Jos saat nämä Uranuksen neliöt selvitettyä itsellesi ja opit käyttämään niitä voimavaroinasi, luulen että elämäsi lähtee rullaamaan ilman sen suurempia ponnisteluja!

Onnea matkaan!

Meruska



tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
Minerwa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 671



Profiili
« Vastaus #4 : 19.06.2007 18:51:13 »

Itse aloitin aikanaan tutkailemalla kartan akseleita ja niiden lähellä olevia taivaankappaleeita.

AC (ulkoinen luonne) - DC (piilossa olevat piirteesi, joita arvostat muissa; elämänkumppani)
MC (ura, työ, kodin ulkopuolinen toiminta) - IC (koti, perhe, juuret)

Noillahan pääsee jo mukavasti alkuun  Smiley

Sitten vain taivaankappaleiden ja huoneiden kimppuun!! Planeetta kertoo energian, merkkisijainti toimintatavan ja huone elämänalueen. Pidemmälle kun pääsee, löytääkin sitten lisäväriä aspekteista, asteroideista, transiiteista... ja nälkä kasvaa syödessä  Wink
tallennettu

"Luultavasti myrskyjä on vain siksi, että niiden jälkeen saataisiin auringonnousu."

Kuu-Mars-Asc Kaksoset, Au Vesimies, Venus-Merkurius-MC Kauris
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: