Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: ei vieläkään parannusta...  (Luettu 2832 kertaa)
0 jäsentä ja 6 vierasta katselee tätä aihetta.
Saakan
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 28


Profiili
« : 21.06.2007 18:12:37 »

 
Siitä on jokunen viikko, kun kirjoitin tälle palstalle poikaystävästäni ja hänen vaikeasta masennuksestaan... AthaMaarit ja sawotar, ystävällisesti katsoitte korteista, mikä on oikein vialla ja mitä pitäisi tehdä. Olen hyvin kiitollinen teidän avusta. Nyt vain tuntuu siltä, että omat voimani alkavat olla hyvin lopussa, enkä osaa auttaa poikaystävääni. Soitin jopa lääkärille, vaikka sawotar ei sitä suositellut  Undecided Tietysti haluan elää poikaystäväni kanssa koko lopun elämääni, koska mielestäni ero ei olisi mikään ratkaisu tällaisessa tilanteessa, se olisi kuin antaisi periksi.. Ja todellakin rakastan poikaystävääni, pidän hänestä kiinni köysin ja hampain. Eräs hyvin luotettava ennustaja sanoi minulle, että hänellä on hyvä tunne meidän suhteesta, että se kestää, ja että vielä joskus asuisimme omakotitalossa. Halusin vähän selvittää päätäni täällä, saada ajatukseni kirjalliseen muotoon. Jos joku haluaa katsoa tilannettamme, olisin erittäin kiitollinen.
Hyvää juhannusta kaikille!

terv. Saakan
tallennettu
Cheva
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 322


Aurinko härkä. Kuu kaksonen. Nouseva Leijona.


Profiili
« Vastaus #1 : 24.06.2007 12:03:49 »

Relax-Everything's okay
Don't worry... it's all going to be fine

Ei väliä miltä tilanne näyttää juuri nyt, kumminkin kortit pyytävät sinua rentoutumaan ja päästämään murheista irti. Kaikki menee ihan hyvin.
Oletko koskaan nähnyt leffaa, missä kaikki on vaarassa ja ties minkälaisissa ongelmissa? Elokuvaa katsoessasi olet varmaan miettinyt "miten he IKINÄ voivat selvitä tuosta?". Kumminkin leffan lopussa asiat selviävät, ja kaikki ovat onnellisia.
Samalla lailla, sinun elokuvassasi on myös onnellinen loppu. Joten älä stressaa ja murehdi. Sen sijaan nauti katsellessasi kuinka sinun elämäsi tarinaa menee ihan uskomattomia teitä! Elämä selkenee itsestään tavoin, joita et olisi edes uskonut tapahtuvaksi.
Sinun nyjyinen tilanteesi on ohi pian, ja kaikki tulee olemaan hyvin. Sinä opit elämän läksyn, joka auttaa sinua tulevaisuudessa. Joten käytä tämä tilanne hyväksesi ja tee itsestäsi vahvempi. Hengitä syvään, tee parhaasi ajatellaksesi positiivisesti ja muista rentoutua, sillä kaikki tulee menemään ihan hyvin.




 smitten

tallennettu

A ttitude
B efore
I ntelligence
(http://www.nafithat.com/vb/images/smilies/zzzr07.gif)

Nyt on menneisyyden päätepiste.
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: