Sivuja: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 753891 kertaa)
0 jäsentä ja 7 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #210 : 12.07.2007 02:29:42 »

No niin, Arkiviisu. Nostan sinulle vielä tarotin ennen kuin käyn nukkumaan, niin pääset heti aamulla vastauksen pariin. Valitsin sinulle tarotin, koska se tuntui nyt sopivammalta vaihtoehdolta kuin riimu tai enkelikortti.
Minulle tuli myös olo, että Sai Babaa pitäisi avata sinulle, jotan viestiä myös häneltä tähän loppuun.

LANTTIEN KOLMONEN – TOIMINTA
Avainsanat: Mars Kauriissa, työ, raadanta, vähittäinen prosessi, velvollisuus itseä kohtaan, itseluottamus

Tämä kortti viittaa koko energiasi hyödyntämiseen aina, kun velvollisuutesi on toimia. Olet halukas ottamaan hoitaaksesi vaikeitakin tehtäviä – velvollisuuden tunne tulee sisältäsi.
Tähän tarvitaan koko olemustasi. Koko energiasi täydellinen sitouttaminen on nyt tarpeen. Kolme pyörää symboloivat ruumista, mieltä ja henkeä. Mitään näistä kolmesta ei voida jättää ulkopuolelle. Näkyviä tuloksia syntyy vain siten, että niitä käytetään yhdessä ja tasapainoisella tavalla – tätä symboloi kortissa oleva kristallipyramidi. Yhteinen päämäärä yhdistää nämä eritasoiset energiat.
Kristallin symboloima selkeys syntyy. Taivaat alkavat aueta. Silti epävarmuuden pilvet saattavat toistuvasta hämärtää selkeää näkemystäsi päämäärästäsi. Mutta järkähtämätön vakautuneisuutesi aloittamasi tehtävän suhteen antaa sinulle voimaa voittaa välillä esille nousevat epäilykset. Tämä takaa asteittaisen edistyksesi.
Päätelmät: Jokin tilanne vaatii sinulta valmiutta tehdä lujasti töitä. Sitoudu siihen täydellisesti, se on sen arvoista!
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla pidättelet vielä itseäsi? Millä alueilla voisit antaa itsestäsi enemmän?
Ehdotus: Etsi sellaista, minkä saavuttamiseksi olet valmis uhraamaan kaiken energiasi. Pysy tietoisena siitä.
Vahvistus: Olen nyt valmis antamaan kaiken ja ottamaan vastaan kaiken

Ei epäilystäkään nyt siitä, etteikö sinua koeteltaisi elämässäsi. Tulevat muutokset ovat kuitenkin lähtöisin ulkopuolelta, eivät sinusta itsestäsi, joten älä ota niitä liiaksi itsesi harteille – et pysty muuttamaan niitä, koska ne ovat maailman virran tapahtumia. Eri asia, jos olisi omalla toiminnallasi tai ajattelullasi luonut tuon tilanteen elämääsi, silloin voisit käydä haasteeseen käsiksi ja muuttaa se totaalisesti.
Nyt on päätettävä päämäärä ja pidettävä siitä kiinni kynsin ja hampain. Päämääräsi tällä hetkellä voi olla esimerkiksi se, että sinä selviät näistä haasteista eivätkä ne nielaise sinua. Jos se on päätöksesi, pidä kiinni siitä, jos päätöksesi on jotain muuta, pidä kiinni siitä. Nyt tarvitaan terrierin ärhäkkyyttä.
Käy käsiksi asiaan päättämällä ainakin se, ettet anna omien ajatustesi muuttua negatiivisiksi tai pelkojen täyttämiksi haasteen edessä. Tunnista negaatiot, huolet, pelot, surut ja käsittele ne pois, mutta älä anna niiden hukuttaa sinua alleen.
Jos edessä on hyppy tuntemattomaan, sitten sinä päätät, että hyppäät sinne ja näin myöskin teet. Itseä ei saa pidätellä millään lailla ja se koskee myös noita äsken mainitsemiani tunteita. Ne pitää elää läpi – jos tuntuu, että nyt menee hermo, pakko huutaa, niin huuda kailota vaikka puoli tuntia putkeen, jos se helpottaa sinua! Tilanne tällä hetkellä ei salli sinun istua sivusta seuraajana, vaikka muutos onkin maailmankaikkeuden aikaansaama, vaan sinua kehotetaan olemaan toimelias. Omalla toiminnallamme voimme edesauttaa maailmankaikkeiden tapahtumien tapahtumista tässä fyysisellä tasolla. Jos esimerkiksi kaipaa töitä ja rukoilee töiden puolesta, se ei tarkoita, että saisit töitä tarjotinvadilla – sinun täytyy myös itsesi tehdä jotain töidensaamisen eteen, ainakin sen verran, että etsiskelet paikkoja ja laitan niihin hakemuksia.
Sitä tämäkin kortin toiminta on. Eräänlaista maailmankaikkeuden kanssa yhteen hiileen puhaltamista.


Ja sitten vielä se Sai Baba. Kirjoitan molemmat aukeamalla olevat sivut, koska ne tuntuvat sopivan tilanteeseesi molemmat niin hyvin.

10. Lokakuuta
Kaikki mitä minä toivon toteutuu. Mkään valta ei voi vastustaa tahtoani. Kukaan ei voi taistella minua vastaan ja voittaa. Yhdellä käden liikkeellä voin muuttaa taivaan maaksi ja maan taivaaksi. Minun käsissäni lepää koko maailmankaikkeus.
Ja siitä huolimatta teille on annettu vapaa tahto.
Mutta tahtonne on todella vapaa vain, jos se pyrkii hyvään ja tekee sen, mikä on hyvää. Joka tekee pahaa, ei ole vapaa vaan harhaantuneiden toiveidensa orja.
Jos teet hyvää rangaistuksen pelosta minua kohtaan tai muita ihmisiä kohtaan, et ole vapaa. Mutta siitä huolimatta hyvät tekosi luovat hyvää karmaa, mikä tukee sinun kehitystäsi.
Jos sen sijaan teet hyvää, koska sydämesi käskee niin, olet vapaa ja erityisen läheinen minulle. Olet vapaa toivomaan, valitsemaan ja tekemään sen mikä on hyvää.
Se vapauttaa sinua kuoleman ja jälleensyntymän kahleista.

11. Lokakuuta
Olipa kerran nainen, jolla oli teidän tapaanne poikaystävä. He elivät jonkin aikaa yhdessä ja erosivat sitten. Pian hänellä oli jo uusi poikaystävä. Hänenkin kanssaan nainen asui jonkin aikaa yhdessä ja erosi sitten.
Sama toistui joitakin kertoja, kunnes hän tapasi miehen, joa ei oikeastaan erityisemmin kiinnostanut häntä. Mutta hän oli monista miessuhteistaan ja eroistaan sisäisesti niin rikki, että hän ajateli tarvitsevasa miehen, jolta voisi saada lohtua. Sen mies osasikin hyvin. Mutta kuten sanottua, muuten mies ei miellyttänyt häntä erityisemmin,
Mies lohdutteli häntä ja aika kului.
Nainen ahjatteli yhä uudestaan eroavansa. Mutta nuo ajat olivat ohi: ero ei enää tuntunutkaan yhtä helpolta kuin vielä joitain vuosia sitten.
Sitten hän tuli raskaaksi. Aluksi hän oli epätivoinen, kunnes antoi periksi. Lopulta hän myöntyi kohtaloonsa. ”Tältä mieheltä saan niin paljon lohtua”, hän ajatteli ja hänhän tarvitsei loputtomiin lohduttamista. Varsinkin nyt, kun heistä oli tulossa perhe, eikä hän ollut osannut vieläkään päättää ja oli onneton.
TYämä tarina tapahtuu joka päivä. Joskus kysymyksessä on nainen, joskus taas mies. Usein kysymyksessä ovat molemmat.
Mitä tarina sinulle opettaa?
Suhteita ei ole tarkoitettu kokeiltaviksi. Parisuhteeseen kuuluvat ehdottomasti(!!) päätös ja Jumalan siunaus.
Valitse ensimmäinen kumppanisi huolella. Harkitse pitkään ja tarkoin. Pyydä Jumalalta apua.
Kun olet harkinnnut hyvin ja rukoillut siunausta ratkaisullesi, niin tee päätös muistaen, että vaikeudet kuuluvat suhteeseen niin kuin kuuluisa suola keittoon.
Pyydä Jumalaa avuksesi, kun et tiedä mitä tehdä. Älä peru kerran tekemääsi päätöstä liian heppoisin perustein. Huomaat, että se on oleva sinulle siunaukseksi – ja asiat tapahtuvat toisin kuin yllä kuvatun naisen kohdalla.
« Viimeksi muokattu: 12.07.2007 02:31:27 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Päivi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1481



Profiili
« Vastaus #211 : 12.07.2007 13:28:52 »

kiitos ..pitääpä sulatella  Smiley
tallennettu

Jos valitset sen, mitä haluat, saat sen. Jos et valitse, elät sen kanssa, mitä saat.
Angellina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32


Profiili
« Vastaus #212 : 12.07.2007 14:25:05 »

Hei
Uskaltaudun nyt kyselemään tarkennusta ,kun tuolla siihen kehoitit.Nostit minulle heinäkuun alussa taroteista Maljojen kympin, oliko sattumaa se Oinaiden sarvet? Hän on oinas merkiltään. Jos oikein ymmärsin niin pitäisi olla kärsivällisyyttä ja malttaa odottaa vielä. Hän olisi The Right, niin minäkin tunnen asian, mutta hän tarvinnee vielä aikaa ymmärtääksen kaiken tapahtuneen.Tätä yritän tehdäkin päivästä toiseen, mutta vielä on kolme viikkoa edessä ennen kuin pääsen puheyhteyteen hänen kanssaan, vai onko?? Olen "päättänyt" etten itse ota yhteyttä häneen ennekuin hän ilmoittaa itsestään ja paluustaan lomalta.
Itseäni pohdituttaa se, pystyykö Hän irtautumaan vielä nykyisestä elämästään ja antamaan mahdollisuuden itselleen tulla rakastetuksi.
Toinen seikka liittyy osaksi työkuvioihin. Tein ison ja monelle yllätyksenä tulleen päätöksen työn suhteen ennen juhannusta, nyt pohdin oliko tämä päätös oikea ja mitä se vaikuttaa tähän ihmissuhteeseen ja sen kehittymiseen. Päätös oli itselleni selkeä, vaikka ei perustunut järki asioihin enkä ole ennen tällaista tehnyt.

Jos jotakin selkeyttävää saisit minulle nostettua tähän ikävän tuskaan...ja odottamiseeen
t.Tui
tallennettu
Ikitosi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1503


Elämän kruunu on mahdollisuus olla tosi :angel:


Profiili
« Vastaus #213 : 12.07.2007 16:34:45 »

Iso Kiitos AM smitten

Jänniä yhteensattumia:
Lanttien nelosen kuvaama neljän tornin linnoitus
on ihan konkreettisessa muodossa tulossa elämääni
tämän tämän hetkisen muutoshulinan myötä -
toivottavasti tuoden just nimenomaan
sitä kaivattua järjestystä ja vakautta!

Ja Maailmankaikkeuden kuvaamaa täydentyminen,
loppuunsaattaminen ja uuden elämänvaiheen aloittaminen
tuntuu todella olevan tuloillaan...
Karmaa on viimeaikoina puhdistettu oikein urakalla,
pohjaa uudelle kasvulle luotu,
alastomana tanssittu iloisessa vapaudessa!

Mahdollisuuksia uusille suhteille on nyt todellakin ollut tarjolla,
ja melko avoimin mielin olen niihin suhtautunutkin...

Heitänpä siitä lisäkysymyksen:
Kenet heistä valitsen?
Olisiko joku näistä jo nyt tarjolla olevista se
minulle povattu HerttaÄssä,
vai jäänkö vielä odottelemaan...?

Muoks: Laitoin sulle kuvia sähköpostiinsi, jos milloin ehdit vilkaista... :Smiley

Muoks muoks: Tärkeä lisäkysymys: eräs ihminen, josta todella pidän, ja jota en haluaisi ainakaan kokonaan poistaa elämästäni, käyttäytyy todella ikävästi. Saisinko korteilta neuvoa, miten minun tulisi toimia hänen suhteensa, että voisimme tulevaisuudessa pysyä edes ystävinä.
Kiitos jo etukäteen! smitten
« Viimeksi muokattu: 12.07.2007 23:56:17 kirjoittanut Ikitosi » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #214 : 13.07.2007 00:25:02 »

Yussra, tässä tulee kysymykseesi tarotkortti

LANTTIEN KUUTONEN – MENESTYS
Avainsanat: Kuu Härässä, sisäisen ulkoinen ilmentäminen, menestys, transformaatio

Tämä on hyvä mietiskelykortti kaikenlaisia yrityksiä ja hankkeita varten! Syvältä alitajunnastasi nousee pakottava tarve ilmaista se, mitä sisälläsi on. Kortin keskellä olevat risti ja lootuksenkukka symboloivat tätä prosessia. Taempana oleva risti kuvaa sitä, mikä on sisäistä. Se ilmenee ja kukkii näkyvästi.
Sisäistä prosessia kuvaavat kuusi planeettaa ovat harmonisesti ympyrän muodossa luvaten näin onnea ja menestystä. Kukin planeetta viittaa johonkin tärkeään asiaan. Näiden asioiden huomioonottaminen takaa minkä tahansa hankkeen menestyksen.
Saturnus: Ne, jotka etenevät vaistonvaraisesti, vähitellen, menestyvät. Tutki ja tarkastele kaikkea huolella. Ennen kaikkea jokaisen hankkeen alku ja loppu on suunniteltava tarkasti ja harkittava viimeistä piirtoa myöten.
Jupiter: On aivan liian hermostuttavaa ja ikävystyttävää edetä jokaisessa vaiheessa vähitellen. Ole valmis ennakkoluulottomasti ottamaan myös riskejä. Ota avoimesti vastaan ne ihanat yllätyksen, äkilliset muutokset tai laajentavat kokemukset. Uusien, odottamattomien tapahtumien kohtaaminen vaatii joustavuutta ja avoimuutta
Venus: Myös voimakkaat tunteet kuuluvat menestykseen. Vain jos olet avoin syvimmillesi tunteillesi, kykenet täysin nauttimaan menestyksen tuomasta onnesta.
Kuu: Menestyksen on kummuttava syvältä sisimmästäsi ja sen on tuotava esille jotakin näistä syvyyksistä.
Merkurius: Menestys vaatii tehokasta kanssakäymistä. Ideat on ilmaistava niin, että ne koskettavat ja inspiroivat ihmisiä.
Mars: Menestykseen tarvitaan yritystä, elinvoimaa, päämääräsuuntautuneisuutta ja kestävyyttä. Vaikeuksia vastaan on taisteltava ja ne on käännettävä voitoksi.
Päätelmät: Ota menestyksen avoimesti vastaan. Se ei ole enempää eikä vähempää kuin lahja, jonka voit ottaa vastaan kiitollisena ja nöyränä. Todellinen menestys tulee sitten, kun olet oppinut palvelemaan. Tällainen menestys rikastuttaa olemuksesi kaikkia puolia.
Kysymys: Mitä menestys merkitsee sinulle tällä hetkellä?
Ehdotus: Luo silmiesi eteen mahdollisimman tarkka mielikuvia siitä, mitä menestys tarkoittaa sinun kohdallasi.
Vahvistus: Itseni hyväksyminen ja itseluottamukseni ovat avain todelliseen menestymiseen.

Kortti puhuu kaiken sisimmässä olevan ilmentämisestä ja siitä, että todellinen menestys seuraa meitä vasta sitten, kun olemme oppineet palvelemaan. Sanoisin siis tämän pohjalta, että voit lähteä auttamaan apua kaipaavaa läheistäsi, kertoa hänelle omat tuntemuksesi (eli ilmaista sisimpäsi). Muistuta hänelle mm. että haasteet on käännettävä voitoiksi ja niiden saavuttamiseksi tarvitaan päättäväisyyttä, elinvoimaa, päämäärätietoisuutta ja kestävyyttä. Emme ole koskaan niin heikkoja, ettemmekö selviäisi haasteistamme, olivatpa ne millaisia tahansa, jos vain todella päätämme selvitä niistä.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #215 : 13.07.2007 00:25:26 »

Pulu-81, tässä tulee sinullekin tarot tulkintoineen.

SAUVOJEN KUNINGATAR
Avainsanat: Tulen vesielementti, itsetuntemus, muutos myötätunto.

Sauvojen Kuningatar tuntee itsensä läpikotaisin. Hän on katsonut syvälle itseensä ja tämä on johtanut hänen koko olemuksensa perinpohjaiseen muuttumiseen.
Tarina kertoo, että Kuningattarella oli muinoin musta tukka. Hänen seurassaan kulkevan pantterin turkki oli myös musta. Kuningattaren läpikäymä suuri muutos teki hänen tukastaan kullanvaalean ja muutti pantterin leijonaksi. Kuningattaren ymmärrys aikaisemmasta tilanteesta täytti hänet kuitenkin myötätunnolla niitä kohtaan, jotka eivät vielä olleet vapaita. Kyetäkseen auttamaan muita hän halusikin tukkansa olevan punaruskea punaruskean ja leijonansa pantteri. Leopardin mustat läikät ovat muistutus menneisyydessä vallinneesta pimeydestä.
Kuningatar istuu liekehtivällä valtaistuimella kantaen yllään suomuista haarniskaa, jossa on rinnan päällä kuvattuna kala. Vesi ja tuli symboloivat intuitiivisen tiedostamisen ja tunteilla sitoutumisen yhdistämistä. juuri se saa aikaan sisäisen muutoksen. Kuningattaren älyllistä selkeyttä ja laajentunutta tietoisuutta symboloivassa kruunussa on vielä orjantappurakruunun piikkejä. Hänen silmänsä ovat kiinni ja hän on hiljaisessa hurmiossa. Tietoisuus on suuntautunut sisäänpäin ja hänen olemuksensa säteilee sisäisen rauhan autuutta. Sauvan päässä oleva käpy symboloi henkistä kasvua. Sauvan asento muistuttaa meitä siitä, että meidän on juurrutettava itseymmärryksemme syvälle maahan ja myös annettava muiden olla osallisina siitä.
Päätelmä: Olet tehnyt töitä itsesi kanssa ja edistynyt. Nyt on aika oppia jakamaan se muiden kanssa. Anna itsetuntemuksesi ilmetä jokapäiväisessä elämässäsi!
Kysymykset: Millä tavoin voit jakaa muiden kanssa sen, mitä olet löytänyt itsestäsi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa lausetta: ”Oppiminen n sen löytämistä, minkä jo tiedät. Toimiminen on sen näyttämistä, että tiedät. Opettaminen on sitä, että annat muidenkin ymmärtää, että he tietävät sen yhtä hyvin kuin sinä”.
Vahvistus: Olen säteilevä olento täynnä valoa ja rakkautta.

Elämässäsi on todellakin ollut suuri muutos, joka on jättänyt jotain vanhaa taaksesi. Ehkäpä silmäsi ovat viimeinkin avautuneet jollekin, toisin sanoen olet löytänyt taas osan Itseäsi, etkä ole voinut jatkaa elämää enää samoissa puitteissa kuin ennen.
Tämän hetkiset mullistukset ovat vielä sitä, kun vanha muuttuu uudeksi. Eräänlainen myrskykausi siis. Järvenkin pitää myrskytä välillä, jotta sen vesi sekoittuisi ja ravinteet pääsisivät pohjamutien alta liikkeelle raviten koko järven eliökuntaa. Seisahtunut vesi pilaantuu ja aiheuttaa ongelmia. Samoin käy meille, jos annamme oman energiamme elämässämme seisahtua ja välttelemme myrskyjä.
Se, mitä olet löytänyt itsestäsi olisi kortin mukaan jotain sellaista, jota voit jakaa muiden kanssa. Ehkäpä sinun on aika tehdä muut tietoiseksi tästä uudesta Minuutesi osasta, jonka olet löytänyt.
Mitä tahansa elämässäsi onkaan nyt muuttunut, sinun täytyy olla siitä tietoinen ja auttaa tuota muutosta elämässäsi suuntautumalla sitä kohti. Näin myrskysi helpottuu ja löydät nopeammin seesteisen kauden elämääsi. Sen sijaan, että surisit menetettyjä, iloitsetkin kaikesta saamastasi.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #216 : 13.07.2007 00:26:24 »

Gwen, aukaisin sinulle elämänohjeeksi sivun Dyerin kirjasta. Rakkauskysymykseen tulee tarotia.

Kaikessa oleminen samanaikaisesti
Aito usko on mahdollista saavuttaa vain tietävän sydämen kautta. Kun pääset tähän luottavaiseen tilaan, saat kaiken sen, mikä sinulle kuuluu, sillä olet luonut sisäisen kyvyn vastaanottaa sen. Ironista on, että se mitä haluat on osa sinua. Tätä voi olla vaikea käsittää siitä syystä, että ego pyrkii erillisyyteen ja erinomaisuuteen.
Järkiperäinen mielesi ei voisi ikinä saada sinua vakuuttumaan siitä, että vesi koostuu kahdesta osasta vetyä ja yhdestä osasta happea. Vesi vaikuttaa virtaavalta nesteeltä, eikä kaasuilla voisi kuvitella olevan sen kanssa mitään tekemistä. Tutkittaessa sen rakenne kuitenkin selviää. sama pätee ajatukseen sitä, että voit olla kaikessa yhtä aikaa.
Arkipäiväiset kokemuksemme eivät juurikaan anna syytä uskoon, että mieli koostuu osaksi jostakin näkymättömästä, joka vallitsee samanaikaisesti kaikessa elävässä. Mutta kun elämänvoimaa tutkitaan kvanttimekaniikan keinoin, todetaan, että tämä energia ei muodostukaan hiukkasista vaan aalloista, jotka esiintyvät kaikessa elävässä.
Alat luottaa universaaliin energiaan, kun hyväksyt tämän ”järjenvastaisen” tosiasian: sisimmässäsi et ole ainoastaan luottamuksen arvoinen, vaan ole todella se elämänvoima, joka on olemassa kaikkialla. Jos todella luotat tähän havaintoon, toteat, että kaikki minkä koet puuttuvan elämästäsi on osa sitä samaa energiaa, jota itsekin olet. Näin ilmentämisestä tulee taito saada kaikki se, mikä sinussa jo on.
Voit hahmottaa asian niin, että kuvittelet kaiken haluamasi killuvan langalla, joka on loputtoman pitkä, mutta silti jollakin näkymättömällä tavalla kiinni sinussa. Vaaditaan vain luottamusta, jotta saat vedetyksi langan itsesi luo ja voit saada kaiken haluamasi, kun olet kehittänyt valmiuden vastaanottaa sen. Et kuitenkaan voi saada haluamaasi tai päästä lähimainkaan toteuttamaan unelmiasi, jollet luota itseesi Jumalan ilmentymänä.
Kuvittelen mielelläni Jumalan valtamereksi ja itseni lasiksi. Jos täytän lasin merivedellä, minulla on lasillinen Jumalaa. Vaikka analysoisin asiaa kuinka, Jumala pysyy Jumalana. Lasillinen Jumalaa ei tietenkään ole yhtä suurta tai  kaikkivoipaa kuin kokonainen valtameri, mutta siitä huolimatta Jumala on siinä. Tämä vertaus auttaa minua luottamaan sekä itseeni että minut luoneeseen viisauteen ja näkemään välillämme oleva ykseyden.

MALJOJEN NELONEN – YLELLISYYS
Avainsanat: Kuu Ravussa, rakkaus, hellyys, huolenpito, tunteiden rikkaus

Vaaleanpunainen lootuksenkukka todistaa saamastamme rakkaudesta. Se on osa tunteidemme rikkautta, joka saa meidät tuntemaan täyttymyksen. Se näkyy ympäristömme kauneutena ja ylellisyytenä. Kuku hyväksyä tämä nöyränä ja kiitollisena on merkki sisäisestä runsaudesta, joka voidaan jakaa muiden kanssa.
Kultaiset maljat ilmentävät tällä hetkellä meneillään olevien tunteiden rikkautta, jonka juuret ovat syvällä alitajunnassamme. Tämä ylellisyys on yhtä paljon vastuu kuin lahjakin. Se vaatii harkittua käyttäytymistä ja tiedostamista yhtä hyvin kuin kykyä nauttia siitä ja jakaa sitä muille ihmisille.
Vaarana on kuitenkin, että tunteet alkavat elää ihan omaa elämäänsä. Jos kohtuus lentää taivaan tuuliin ja tunteet vievät meitä tiedostamattamme, selkeä, vaaleansininen taivas tummenee ja vesi menettää tyynen kirkkautensa. Ylellisinä aikoina on paras olla kaksin verroin hereillä. Etenkin perhesuhteissa ja muissa läheisissä suhteissa ylenmääräinen huolenpito ja toiselle ihmiselle omistautuminen tuntuvat ahdistavalta.
Päätelmät: Saat paljon  rakkautta ja kiintymystä osaksesi. Nauti siitä tulematta silti riippuvaiseksi
Kysymykset: Onko sinulla mitään sellaista ihmissuhdetta, jossa tunnet itsesi rajoitetuksi? Oletko omistautunut liikaa jollekulle?
Ehdotus: Vastattuasi kriittisesti edellisiin kysymyksiin, nosta kortti, joka kertoo kuinka voit käsitellä tilannetta.
Vahvistus: Nautin olla yhdessä … (nimi)… kanssa ja olen täynnä kiitollisuutta ja iloa.

Kortti lupaisi siis, että saat osaksesi paljon rakkautta ja huolenpitoa. Se kertoo myös, että sisälläsi elävät vahvat romanttiset ja ehkä hoivaamiseenkin liittyvät tunteet, jotka vain etsivät kohdetta johon purkaa niitä. Varo kuitenkin heittäytymästä jokaisen miehen mukaan, joka iskee vähän silmäänsä tai rakkauden löydyttyä takertumatta liikaa mieheen ja/tai suhteeseen välillänne.
Ei kun siis odottelemaan vaan urhoa elämään!

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #217 : 13.07.2007 00:26:51 »

Tui, nostan mielelläni sinulle lisää kortteja! Jos jokin kangertaa mieltä, niin täytyyhän siihen yrittää jonkinlaista vastausta saada Wink
Kysymykseen kortin kuvaamista Oinaan sarvista ja siitä, oliko sattumaa, että mies itse on Oinas sanoisin, että maailmankaikkeus ei tunne sanaa sattuma. Kaikki tapahtuu suunnitellusti, sattumia ei ole. Eräs toinenkin käyttäjä tässä ketjussa sai suhteeseensa saman kortin ja myös hänen miehensä oli Oinas.

Nyt kuitenkin korttien pariin! Ensimmäinen kysymys koskee miestä ja sitä, pääseekö hän irti menneestä. Kortti antaa neuvoja siihen, kuinka asiassa pitäisi edetä ja mitä itsekin mahdollisesti voisit tehdä auttaaksesi häntä. Valitettavasti emme voi katsoa asioita toisille ilman heidän lupaansa kovinkaan tarkasti tulevaisuuteen päin, ainakin näin minä olen asian ymmärtänyt. Vapaata tahtoa siitä, haluaako kuulla tulevasta vai ei, täytyy kunnioittaa, eikä korteilta saa koskaan kysyä mitään toisten henkilökohtaisesta elämästä pelkän uteliaisuuden vuoksi. Koska olet kuitenkin selkeästi huolissasi, nostan kortin kysymykseen.

MALJOJEN KUNINGATAR
Avainsanat: Veden vesielementti, kuten ylhäällä niin myös alhaalla, avoimesti näytetyt tunteet, äitiys, tunteiden rehellisyys

Valon säteet ympäröivät Maljojen Kuningattaren olemusta. Hänet voi nähdä vain, jos katsoo tarkasti. Kuningattaren olemusta ei voi ymmärtää älyllisesti – se täytyy tuntea ja aistia. Hän on verhoutunut salaperäisyyteen. Mikäli haluat ymmärtää tämän salaperäisyyden, sinun täytyy mennä syvälle herkkyyden ja tunteiden maailmaan.
Tyyni järvi, jonka rannalla Kuningatar levähtää, heijastaa hänen kuvansa melkein täydellisenä. Kuningattaren ulkoinen säteily on kuitenkin heijastusta hänen syvimmistä tunteistaan. Hän on kosketuksissa omiin tunteisiinsa ja näyttää ne avoimesti ja aidosti. Hänen ympärillään olevat ihmiset eivät aina ymmärrä häntä, mutta se ei ole hänelle ongelma. Kuningatar ei tee kompromisseja tunne-elämässään. Jos hän tekisi niin, hänen täytyisi kieltää itsensä ja hän saattaisi menettää kauneutensa hehkun.
Sekä järvessä että Kuningattaren kädessä olevat lootuksenkukat symboloivat antavaa rakkautta. Lootuksen juuret ulottuvan pohjan mutaan ja pimeyteen, mutta muta ja vesi eivät kosketa lootuksen lehtiä ja kukintoja. Vesi vierii pois terälehdiltä tai jää niille pisaroina. Vaikka terälehdet ovat yhteydessä veteen ja mutaan kasvaen niistä, ne ovat silti erillisiä. Kukoistava rakkauskin kasvaa vaistojen ja viettien alitajuisesta maailmasta ja saa sieltä ravintonsa. Tietoisuuden valo saa alitajuiset energiat ja voimat tulemaan esiin uudella tavalla. Vanha näyttäytyy uudessa valossa, muuttaa muotoaan – tunteet syntyvät uudelleen.
Haikara, kevään saapumisen sanansaattaja, on uuden airut. Tällä kortilla voidaan sanoa olevan yhteyttä äitiyteen. Kuningattaren kädessä oleva lootuksen kukka on myös Isiksi, Suuren Äidin, kukka. Simpukanmuotoisessa maljassa oleva rapu viittaa niin ikään perheeseen ja kotiin.
Päätelmä: Kun näytät tunteesi avoimesti, sinusta tulee kaunis. Ympärilläsi saattaa olla ihmisiä, jotka eivät ymmärrä sinua, mutta älä välitä siitä! On olemassa tarpeeksi muita, joiden kanssa voit jakaa tunteesi.
Kysymys: Olenko vilpitön tunteissani?
Ehdotus: Luota tunteisiisi! Elä sopusoinnussa niiden kanssa!
Vahvistus: Avoimuuteni ja elinvoimani tekevät minusta kauniin.

Kortti puhuu sekä miehestä että sinusta yhtälailla. Kerroit, että mies on Oinas. Itsekin Oinaana ja Oinas-isän omaavana voin sanoa, että Oinaat eivät oikein osaa näyttää tunteitaan. He pohtivat asioita liikaa, miehet varsinkin, ja sysäävät tunteet mieluummin järjellisen ajattelun taakse. Näen kortin pohjalta myös, mikä nyt on muutenkin selvää, että mies on huolissaan miten hänen tunteensa sinua kohtaan vaikuttavat hänen perheeseensä (perhe, äiti), eikä uskalla heittäytyä tunteiden valtaan. Hän on uponnut mutaan, samaistunut siihen, vaikka todellisuudessa hän ei ole muta, vaan lootuksen kaunis kukka. Hänen tulisi tiedostaa ja hyväksyä tunteensa peittelemättä ja kieltämättä, sekä lakata huolehtimasta perheestään.
Sinusta kortti puhuu niin, että olet innokas pistämään pisteen i:n päälle, koska mies on saanut tunteesi leimuamaan. Haluat jakaa ne miehen kanssa, juuri nyt ja heti, kaikessa voimassaan enää odottamatta sekuntiakaan. Tällainen hyökkäävä rakkaudenilmaisu ei kuitenkaan ole suotavaa. Se ei tarkoita, että tunteesi olisi tukahdutettava, mutta ehkä tunteittesi ilmaisua pitäisi hillitä vähän. Lisäksi kortti puhuu siitä, että ulkomaailma ei välttämättä aina ymmärrä sinua – kenties mies pyörittelee välillä silmiään sinun tunteenpurkauksillesi eikä ymmärrä, että mikä hinku tässä nyt oikein on. Älä kuitenkaan masennu siitä, hän ei tarkoita sillä pahaa. Osan tunteistasi voisitkin purkaa esim. kirjoittamalla, juttelemalla ystäviesi kanssa tai vaikka romanttiseen haaveiluun tyynyä halien. Mielikuvitusta vain peliin!


Seuraava kortti on sitten työlle.

AIKAKAUSI
Avainsanat: Erittäin arvostelukykyinen tai tarkkanäköinen, avoin kritiikille, kriittinen itsetutkiskelu

Kortin keskiosassa on verhoutuneena tähtien jumalattaren Nutin tyylitelty vartalo. Hän levittää yön taivaisen yllä tehdäkseen näin tilaa taustan tähdille. Päivällä aurinko jälleen nielee hänet. Hänen kumppaninsa on Hadit, jota kuvaa siivekäs tulipallo. Hadit edustaa kaikkitietävyyttä, kykyä nähdä yhdellä kertaa asioiden kaikki puolet. Nutin ja Haditin liitosta syntyy lapsi, Horus. Hän on kaksoisjumala, jolla on sekä passiivinen että aktiivinen hahmo.
Horuksen silmä näkee kokonaisuuden. Hän näkee sen, mikä ei ole tasapainossa. Hänen selvä näkemyksensä on perusta kaikenkattavalle arvostelukyvylle. Näin syvälliseen käsityskykyyn perustuva kritiikki voidaan ilmaista siten, että se pikemminkin motivoi ja inspiroi kuin tuomitsee. Syvästä ymmärtämisestä kumpuava arvostelukyky on rakentavaa ja säännöistä vapaata.
Aikakauden kortti viittaa tarpeeseen tehdä tilanteesta takoin harkittu arvio. Tämän arvion tekeminen saattaa olla vaikeaa ja se voi viedä pitkän aikaa.
Kaikenkattavaa syvää ymmärrystä ei voida saavuttaa pelkästään älyllisesti. Ruumis, Sielu ja Henki – joita kortin alaosassa olevat kolme hahmoa kuvaavat – ovat kaikki mukana arvioimisprosessissa. Tämän prosessin aikana vaistomaisesti menet sitä kohti, mikä tukee hyvinvointiasi ja pois siitä, mistä ei ole apua.
Kortin yläosassa oleva siivekäs käärme kuvaa viisauden jumalaa Ohyrosta. Tämä symboloi sitä ajatusten valtavaa voimaa, joka ennakkoluulojen ja –asenteiden painolastista vapautuneella mielellä on käytettävissään. Tällainen mieli heijastaa todellisuuden suoraan. Hyvä arvostelukyky syntyy suoraan henkilökohtaisesta kokemuksesta. Lopulta kaiken arvioinnin alkulähde on elämä itse, ei vain rajoittunut inhimillinen tietoisuus.
Päätelmät: Sinut haastetaan hylkäämään oma kapea katsantokantasi ja ymmärtämään asiat laajemmassa näkökulmassa. Kun olet tajunnut suurien aikavälien, maailmankaikkeuksien ja muiden yhteyksien olemisen (mihin olet yhä valmiimpi) tarkastele asioita entistä useammin sellaisina kuin ne ovat arvostelematta niitä.
Kysymys: Mitä voit tehdä ymmärtääksesi asiat syvällisemmin ja tullaksesi viisaammaksi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa: ”Eräs ymmärtämättömyyden merkki on usko epäoikeudenmukaisuuteen ja onnettomuuteen”.
Vahvistus: Jumala on tuntematon, salaperäinen. Mitä paremmin tiedän, etten tiedä, sitä lähempänä Jumalaa olen.

Kortin sanoma kysymykseen liittyen on vähän hankala tulkita minulle. Minun annetaan kuitenkin ymmärtää, että et varsinaisesti edes tarvitse vastausta kysymykseesi, sillä tiedät vastauksen itse. Sinua kehotetaan tarkastelemaan päätöksiäsi suuressa mittakaavassa – vastauksen saaminen voi kestää jonkin aikaa. Ehkäpä sinun tuleekin nyt kokeilla, millaista tulosta ja tunnetta tekemäsi päätös alkaa tuottaa pidemmällä tähtäimellä, kun aikaa päätöksen kanssa on jo ehtinyt kulua. Joskus nimittäin meistä tuntuu, että tekemämme päätös on aivan väärä, kun elämäämme syydetään pelkkiä hankaluuksia päätöksemme jälkeen, mutta jonkun aikaa päätöksen kanssa elettyämme huomaammekin, että päätös oli aivan oikea. Sama toimii tietysti myös toisin päin – hyvin alkanut juttu voikin kaatua ihan totaaliseksi katastrofiksi.
Tärkein mittarimme siihen, onko päätös oikea, on se, miltä se tuntuu meistä. Jos pidämme päätöksestämme, jos olemme tietoisesti pyrkineet sellaiseen päätökseen, josta tiedämme saavamme hyvän mielen (esim. otan lopputilin, en jaksa enää hetkeäkään täällä, olisin onnellisempi muualla/työttömänä). Päätös, joka ei kohtuuttomasti rasita mieltämme, kehoamme ja henkeämme, on se oikea.

tallennettu
Yussra
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 176



Profiili
« Vastaus #218 : 13.07.2007 09:25:41 »

Nöyrin kiitokseni  smitten
tallennettu

Asc Jousimies
Au Neitsyt
Kuu Kaksoset
Apina

Punainen kosminen maa
Elämänpolku 11
pulu-81
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10


Profiili
« Vastaus #219 : 13.07.2007 10:02:06 »

Paljon kiitoksia AthaMaarit tulkinnasta. Se selvitti hieman ajatuksieni suuntaa.  angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2400


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #220 : 13.07.2007 10:15:09 »

Anteeksi, jos olen huono laittamaan kysymyksen  angel en vain oikein tiedä miten kysyä niin moni asia kun kaivertaa. Yhteinen tekijä asioissa on katova/reistaileva terveys  Sad
En viitsi tänne laittaa ihan kaikkea, mutta osista ongelmistani olen täälläkin kirjoitellut. Nyt viimeks näis iho-ongelmista -ehkä allergiaa  idiot2
Olo on kuin timpurilla joka on käsiin hajoavan talon saanut remonteerattavaksi ja aika on vastapelurina  buck2 Mistä aloittaa...?
Jos pystyt ovea raottamaan tai tienviittan tekstin valoittamaan...
Nöyrä ja lämmin KIITOS  smitten angel
tallennettu
venny
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 54


Profiili
« Vastaus #221 : 13.07.2007 10:49:09 »

Hei

Onpa ihanaa, että löytyy tällaisia sieluja, jotka ovat valmiita käyttämään omaa lahjaansa pyyteettömästi toisten auttamiseksi. Lämmin ja suuri kiitos siitä.  smitten

Minäkin tahtoisin kysyä... vaan on kovasti vaikeaa... kun on niin paljon epäselvää... ja keskeneräistä... ja hankalaa...

Terveyttä kaipaan ja kaikkea siihen liittyvää, voimia olla läheisten kanssa, ihan "normaalia" arkista elämää... paluuta opiskelu-/työelämään. Ja kumppaniakin kaipaan... kai... vaikken olekaan ihan varma, vieläkö uskaltaisin...

Mitä kertoo intuitiosi, sopivaksi katsomallasi välineellä vahvistettuna?

Kiire ei ole, olen elänyt näin jo kauan.  Wink
Siunausta Sinulle.

Lämpimin terveisin,
Venny
tallennettu
PorcelainYin
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9


~rakkaus sisimmässäni~


Profiili
« Vastaus #222 : 13.07.2007 15:29:47 »

Hei AthaMaarit!

Voisitkohan katsoa tarot- korteista opiskelu- ja työmahdollisuuksistani lukion jälkeen?
Kannattaisiko lähteä ulkomaille opiskelemaan väliaikaisesti tai jopa muuttaa pysyvästi..
Tuntuu että minulla olisi paremmat mahdollisuudet jossain muualla.. Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #223 : 13.07.2007 21:45:55 »

Elwyn, kysymykseesi rakkaudesta nousi seuraavanlainen tarot:

MIEKKOJEN KYMPPI – TUHO
Avainsanat: Aurinko ja Kuu Kaksosissa, mielipuolisuuden pelko, särkynyt sydän, kasaantuneen vihan synnyttämän tuhoavan energian pelko, negatiivinen ajattelu

Kortin yhdeksän miekkaa kohdistavat joka suunnalta yhtä aikaa ylivoimaisen hyökkäävän voimansa kymmenenteen miekkaan tuhoten sen täydellisesti. Kymmenennessä miekassa on auringon ja sydämen vertauskuvat.
Tämä kortti symboloi jatkuvan negatiivisen ajattelun synnyttämää tuhoavaa voimaa. Kortti kuvaa mielipuolisuutta, ihmisen hämmentyneiden ajatusten sekasortoa. Viimeisetkin elämän ilon rippeet (aurinko) sekä rakkaus itseä ja muita kohtaan kuin myös itse olemassaolo (sydän) ovat vaarassa joutua tämän negatiivisuuden uhreiksi. Kielteisyys hajottaa ja tuhoaa sielun pyrkimyksen kohti tasapainoa ja harmoniaa.
Tilanne on uhka myös ulkoisille puitteillesi. Siitä saattaa aiheutua rahallista tappiota tai omaisuuden menettämistä.
Päätelmät: Ensimmäinen askel on, että tiedostat mielenvikaisuuden ja tuhon pelkosi. Seuraava askel on, että ymmärrät sen negatiivisen energian, joka piilee pelkosi takana. Jos haluat, voit voittaa tuon pelon tiedostamalla sen.
Kysymykset: Mitä pelkäät eniten? Millaiselta elämäsi täydellinen tuhoutuminen näyttäisi?
Ehdotus: Kun kerran olet tajunnut, mitä pelkäät, muotoile oma vahvistuksesi pelkojesi poistamiseksi. Käytä ainoastaan positiivisia ilmaisuja auttaaksesi ”ohjelmoimaan” itse uudestaan
Vahvistus: Houkuttelen elämääni myönteisiä asioitta ja ihmisiä. Toivotan ne täydestä sydämestäni tervetulleiksi.

Kortti antaa ymmärtää, että sinulla olisi takanasi kovin särkyneeseen sydämeen johtanut kokemus, mahdollisesti jopa useampikin. Tämä on saanut sinut uskomaan ja pelkäämään, ettet ole kenenkään arvoinen ja ettei rakkaus koskaan voisi saapua elämääsi. Olet mahdollisesti unohtanut, kuinka rakastaa itseä ja olla itsestä ylpeä.
Vaarana on, että hyväkin suhteen mahdollisuus kaatuu ja valuu hukkaan oman negatiivisen ajattelusi vuoksi (joilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa). Jotta suhde voisi tulla täysipainoisena elämääsi, sinun on ensin opittava rakastamaan itseäsi ja löytää Rakkaus sisimmästäsi. Muuten etsit hyväksyntää muilta ihmisiltä, itsesi ulkopuolelta, eikä se ole koskaan mikään (erityisen) hyvä perusta suhteelle, ei minkäänlaiselle.
Nyt olisi suhteen etsimisen sijaan kiinnitettävä ensin huomiota omaan Itseen ja sen eheyttämiseen. Vasta sen jälkeen on aika suhteelle.
Kortti ei kiellä eikä myöskään myönnä suhteen tulemista. Se kehottaa vain positiiviseen ajatteluun, sillä ajatukset vetävät puoleensa energiaa, joka tekee niistä totta, olivatpa ajatuksemme tietoisia tai tiedostamattomia. Positiivisuutta siis peliin! Tämä ei ole klishee, vaan yksi maailmankaikkeuden toimintamekanismeista.
”Jos rakastat itseäsi, muutkin pitävät sinua viehättävänä” – näin sanoo tarotkorttien Rakkaus

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #224 : 13.07.2007 21:46:19 »

Ikitosi, en tiedä osaanko varmasti mennä nyt sanomaan minkään välineen avulla, kumpi mies on sinulle se oikea (koska se vaikuttaisi myös vapaaseen tahtoosi, eikä meillä ole koskaan oikeutta mennä sorkkimaan toisten päätöksiä). Mutta, nostan sinulle kortin taroteista ja katsotaan, mitä se sanoo asian!

MALJOJEN KAKKONEN – RAKKAUS
Avainsanat: Venus Ravussa, vastaanottava rakkaus, onnelliset suhteet, tunteiden vaihto

Jos rakastat itseäsi, muutkin pitävät sinua viehättävänä. Vastaanottavainen asenteesi itseäsi kohtaan valmistaa sinua antautumaan täydellisesti jollekin toiselle. Syvällinen tunteiden vaihto, ylitsevuotavan rakkauden antaminen ja vastaanottaminen, tulee mahdolliseksi. Liitto on täydellisessä tasapainossa, mitä toistensa ympärille kietoutuneet kalat symboloivatkin. Kaksi mudasta nousevaa lootuksenkukkaa ovat kukassa. Maljat ovat täynnä, ylitsevuotavia ja kuvaavat näin ylitsevuotavien tunteiden rikkautta. Tämä on täydellisen ilon ja hiljaisen hurmioitumisen kuvaus.
Vesi on tyyni, taivas kirkas ja sininen. Syvä ilo valtaa tunteet ja uudistumisen voima pääsee läpi. Sininen taivas kuvaa ajatusten selkeyttä ja vapautta. Rakkauden silmin katsottuna maailma näyttää muuttuneen.
Päätelmät: Valmiutesi vastaanottaa rakkautta tekee sinusta puoleensavetävän. Antaudu itsellesi, muille ihmisille, elämälle!
Kysymys: Keiden kanssa ja millaisessa ympäristössä voit tällä hetkellä jakaa rakkauttasi?
Ehdotus: Kiinnitä huomiota tällä hetkellä osaksesi tulevaan rakkauteen. Pysy avoimena ja anna rakkauden tulla syvälle sisällesi.
Vahvistus: En voi tehdä muuta kuin nauttia siitä, mitä elämä tarjoaa. Olen nyt valmis vastaanottamaan elämääni rakkaussuhteet, jotka tyydyttävät minua.

Kortin avainsanoissa mainitaan ”Venus Ravussa”. Onko toinen mies horoskoopiltaan Rapu? Jos näin, kortti voisi vihjata hänen olevan se oikea juuri nyt.
Toisaalta kortti puhu rakkaussuhteista yhden suhteen sijaan. Ilmeisesti sinulla on tulevaisuudessakin mahdollisuus jakaa rakkauttasi molempien miesten kanssa, sillä rakkaus ei tunne rajoja. Se ei tietenkään tarkoita piilosuhteita ja toisten parisuhteiden tuhoamista, vaan sitä, että meillä on oikeus rakastaa ketä haluamme. Rakkaus ei vaadi mitään, ei siis myöskään tekoja – rakastaa voi hiljaa mielessään, toisen hyväksyen, aivan kuten ystävyyssuhteissa rakastetaan toista.
Kortin neuvo voisi olla myös se, että keskitä suhteesi siihen mieheen, jonka kanssa rakkaus tuntuu vaihtuvan kaikkein voimakkaimmin ja ylitsevuotavimmin. Mies, jonka kanssa tunnet olevasi tasapainossa.

« Viimeksi muokattu: 13.07.2007 23:38:14 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Sivuja: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: