Sivuja: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 753884 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Mais@
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 25



Profiili
« Vastaus #225 : 14.07.2007 15:54:35 »

Hei, Athamaarit voisitko katsoa minullekkin vielä vähän suuntaa. Olen tässä miettinyt että pitäisikö keskittyä pääasiassa itsensä kehittämiseen. Sekin on mietittyttänyt että onko matkani varrelle tulossa lähiaikoina/ parin vuoden sisään uusia ihmisiä, joilla olisi suurempaa merkitystä vaikkapa esim. romanttisessa tai henkisessä mielessä?

Maisa
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #226 : 14.07.2007 22:29:38 »

Jaspis, tässä tulee sinulle tarotia.

YLIPAPITAR
Avainsanat: Kuu, mahdollisuus käyttää intuitiivisia voimia, parantaminen, riippumattomuus, sisäinen tasapaino, lisääntynyt itseluottamus.

Ylipapitarta kuvaa kuun jumalatar Isis. Häntä ympäröi hieno valonsäteiden verkko, joka on ilmaus hänen henkistyneestä luonteestaan. Hänen olemuksestaan huokuu rajoittamaton riippumattomuus.
Ylipapitar on yhteydessä intuitiivisiin kykyihinsä ja voi luottaa niihin täydellisesti. Hän ymmärtää omaa sisäistä ääntään, sisäistä opastaan ja parantajaansa ja on yhteydessä tähän. Tämä näkyy ulkonaisesti siten, että hän luotaa itseensä ja ottaa vastuun itsestään. Kuten kameli, joka voi kulkea pitkiä matkoja autiomaassa juomatta, sinäkin voit oman sisäisen lähteesi löydettyäsi säteillä ympäristöösi tyytyväisyyttä siitä, että tulet toimeen omillasi. Kortin alaosassa olevat kukat ja hedelmät kuvaavat niitä vehmaita keitaita, joita voit löytää syvältä sisimmästäsi. Mitä paremmin hyväksyt itsesi ja jaat muiden kanssa sen, mitä sinulla on, sitä syvällisemmäksi havaintokykysi tulee. Tätä kuvaavat kortissa olevat kristallit.
Tässä korttipakassa Ylipapitar on yksi voimakkaimpia tasapainoa ja harmoniaa kuvaavia kortteja. Ylipapittaren ylävartalo kuvaa feminiinistä vastaanottavaisuutta. Tätä korostavat hänen päänsä yläpuolella olevat kuun sirpit sekä ylöspäin kohoavat kaaret. Hänen päässään olevana kruununa on kuu, joka vastaanottaa valoa auringolta.
Navasta alaspäin Ylipapittaren keho kuvaa maskuliinisuutta. Kortissa olevat viivat ovat selkeitä, dynaamisia ja suoraviivaisia. Hänen polvillaan olevat jousi ja nuoli korostavat tätä ominaisuutta.
Kortti voi viitata yliaistillisiin havaintoihin ja intuitiivisiin kykyihin. Nämä kyvyt voivat olla selvänäköisyyttä, telepatiaa, luovaa mielikuvittelua, empatiaa, intuitiivista tietämystä ja parantavia voimia. Kyvyt kehittyvät sopusoinnussa maailmankaikkeuden lainalaisuuksien kanssa ja ovat näiden palveluksessa.
Päätelmät: Olet nyt yhteydessä omiin sisäisiin voimavaroihisi. Kehitä niitä entistä täydemmin. Suojele itsenäisyyttäsi.
Kysymys: Onko elämässäsi alueita, joilla annat muiden ihmisten vaikuttaa itseesi sen sijaan, että luottaisit omaan intuitioosi?
Ehdotus: Hakeudu veden läheisyyteen niin usein kuin mahdollista. Mietiskele veden äärellä ja opi siitä niin paljon kuin vain voit.
Vahvistus: Luotan omiin sisäisiin kykyihini ja voimavaroihini.

Kortti antaa ymmärtää, että terveytesi reistailemisen perimmäinen syy olisi oman itsen, omien halujen, toiveiden ja oman vapauden tukahduttaminen. Joko niin, että itse tukahdutat ja kiellät Itseäsi tai että ulkomaailma, muut ihmiset, tukkivat sinut.
Nyt tärkeintä oman terveydentilan paranemiseksi olisikin, että vapauttaisit itsesi kaikista rajoituksista, kielloista, peloista, jossitteluista, mutkutteluista, huolista – olivatpa ne lähtöisin ulkomaailmasta, ympäristöstäsi, kasvatuksestasi, kokemuksistasi, omista ajatuksistasi, itsetuntemuksestasi tai niistä kaikista. On aika ryhtyä seisomaan omilla jaloillaan, ottamaan vastuu omasta elämästä, päätöksistä ja ajatuksista alistumatta muiden ohjailtavaksi marttyyriksi. Seuraa omaa sisäistä ääntäsi ja toimi sen mukaisesti – kaikessa.
Minulle tulee kortista myös sellainen olo, että sinulla on parantajan kykyjä. Jos näin on, ehkä tarvitset näitä haasteita terveytesi kanssa saadaksesi parantajan kyvyt kunnolla käyttöön tai sitten kortti haastaa sinua parantamaan itse Itseäsi omilla kyvyilläsi.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #227 : 14.07.2007 22:30:16 »

Venny, esitin taroteille kolme kysymystä. Ensimmäinen kortti on terveydelle, toinen kumppanille ja kolmas elämäsi hankaluuksien sumalle.

LANTTIEN PRINSSI
Avainsanat: Maan ilmaelementti, rakenteiden, muotoilun, arkkitehtuurin hallinta, voimakas energia työskenneltäessä aineen, materian kanssa, järkkymättömyys, harkitsevaisuus, meditaatio, fyysinen toimeliaisuus

Lanttien Prinssi kuvaa kukkimista ja pölyttämistä. Tätä symboloivat hänen takanaan olevat monet erilaiset kukat. Prinssi istuu vahvan härän vetämissä tukevarakenteisissa vaunuissa. Härän symboli toistuu hänen kypärässään. Prinssin ympärillä olevat hedelmät kuvaavat hedelmöitymistä ja kasvukautta, seuraavan sadon runsautta.
Prinssin vasemmassa kädessä on pallo, maapallo, jossa on matemaattisia symboleita. Ne viittaavat kaiken jatkuvasti uusiutuviin ilmenemismuotoihin niin olemassaolon makro- kuin mikrotasollakin. Prinssin oikeassa kädessä oleva sauva, jonka päässä on pallo ja risti, edustaa  yleismaailmallista tietoisuutta, joka ilmenee kaikessa maan päällä.
Härkä vetää vaunuja ehtymättömällä tahdonvoimalla. Mikään ei voi pysäyttää sitä, mikään ei voi horjuttaa sen päätöstä saavuttaa päämäärä. Prinssi on hyvin meditatiivinen ja hänen luova vuorovaikutuksensa maan kanssa saa hänet ymmärtämään syvästi elämän tarkoituksen.
Päätelmä: Nyt on aika toimia. Jos toimit, koet merkittäviä asioita.
Kysymykset: Minkälaisesta tekemisestä pidät? Mikä auttaisi sinua ymmärtämään paremmin itseäsi?
Ehdotus: Etsi jokin liikuntamuoto, josta iloitse ja nautit.
Vahvistus: Löydän työn, josta nautin ja joka tyydyttää minua.

Oletko luova ihminen? Onko luovuutesi päässyt jostain syystä tukehtumaan, esim. kiireiden vuoksi? Kortin perusteella suosittelisin sinulle yhdeksi ”terapia”muodoksi luovuutta, jossa voit tehdä jotain käsilläsi – pajujen taivutus, huovutus, saven valanta, kasviväreillä maalaaminen, kasvien kuivattaminen ja niistä taulujen tekeminen. Jotain sellaista luovaa toimintaa, jossa saisit olla tekemisissä maan antimien kanssa. Luova toiminta tässä yhteydessä voi olla myös puutarhan tai kasvimaan hoito, jos vain voimat sen sallivat. Uskoisin kortin perusteella, että terveytesi reistailu johtuu siitä, ettei luova voimakas energia (joka meissä kaikissa on ja ilmenee eri tavoin) pääse liikkumaan, joten se etsii jonkin toisen keinon tulla ulos – sairastumisen.
Kortti suosittelee myös liikuntaa ja minä yhdyn siihen. Luonnossa käveleminen, järvessä uiminen (jos mahdollista päästä järvelle), souteleminen, jooga, kotijumppa, pyöräily. Mitä nyt vain pystyt voimiesi mukaan tekemään, koska liikunta laittaa energian kiertämään kropassa. Jälleen kerran jokin maanläheinen liikuntamuoto sopisi sinulle. Tanssiminenkin kuuluu tällaiseen maanläheiseen liikuntamuotoon. Tulee nimittäin olo, että kaipaat Äiti Maan energiaa tasapainottamaan huoliasi, jolloin terveyskin lakkaa reistailemasta.
Voit myös ylläpitää terveyttä nauttimalla luonnon antimia – vitamiineja, hedelmiä, marjoja, yrttitippoja, Aloe Veraa (josta muuten mainos Astron etusivullakin).
Kortti puhuu kaiken jatkuvasta uudistumisesta. Meidänkin pitää uudistua ja kasvaa, jottemme kangistu kaavoihin. Se on luonnon normaali toimintatapa, kasvaminen.


MALJOJEN KOLMONEN – RUNSAUS
Avainsanat: Merkurius Ravussa, ylitsevuotava rakkauden antaminen ja vastaanottaminen, harvinaislaatuiset, kallisarvoiset tunteet, jotka voidaan ilmaista läheisellä tavalla.

Kortin kolme maljaa on tehty granaattiomenoista. Tämä harvinainen ja herkullinen hedelmä symboloi harvinaislaatuiseen rakkauteen luonnostaan kuuluvaa rikkautta ja runsautta. Maljat ovat kultaisten lootuksenkukkien päällä ja lootukset täyttävät maljat ylitsevuotaviksi. Rakkaus tulvii ylitsevuotavan ilon säestyksellä.
Tässä kuvattu rakkaus on suurinta, ylevintä olemassa olevaa rakkautta. Van harvat voivat jakaa tämän rakkauden. Kolme maljaa saattavat merkitä kolmea sinulle tärkeää ihmistä, joiden kanssa voit vaihtaa näitä uskomattoman kauniita ja arvokkaita tunteita hyvin läheisellä tavalla.
Sellaiset ihmissuhteet ovat harvinaislaatuisia lahjoja. Hoida niitä kunnioituksella ja kiitollisuudella.
Päätelmä: Sinulla on jotain erityisen arvokasta jaettavaksi. Ole avoin ihmisille, jotka voivat jakaa nuo kauniit tunteet kanssasi. Myös he ovat lahja – sinun ei tarvitse etsiä heitä.
Kysymys: Onko olemassa ihmisiä, jolle et vielä ole ilmaissut heitä kohtaan tuntemaasi rakkautta?
Ehdotus: Anna nyt kaikkea, mitä haluat antaa täysin tietoisena rajattomista rikkauksistasi.
Vahvistus: Tänään elämä antaa minulle kaiken, jota tarvitsen ollakseni onnellinen.

Tästä tulee mieleen ensimmäisenä, että olet todellakin hyvin herkkä ja voimakkaat tunteet omaava ihminen, joka rakastaa ihmisiä syvästi, ei vain  pinnallisesti, ja ottaa siksi parisuhteenkin erittäin vakavasti. Kortti antaa ymmärtää, että elämääsi saapuu kyllä kumppani, jonka kanssa voit jakaa tätä erityislaatuista sisäistä rakkaudenenergiaasi ja jolta vastalahjaksi saat samanlaista energiaa takaisin. Tämä liitto on jo ns. tähtiin kirjoitettu. Sinun ei tarvitse kuitenkaan lähteä etsimään häntä, hän saapuu elämääsi etsimättäkin.

SAUVOJEN KAHDEKSIKKO - NOPEUS
Avainsanat: Merkurius Jousimiehessä, selkeä, suora, nopea kommunikointi, väärinkäsitysten selvittäminen

Sauvojen Kahdeksikko on tiellämme olevien esteiden voittamisen kortti. Neliön kuvaama este on muuttunut nyt isoksi hiotuksi kristalliksi, joka loistaa sateenkaaren väreissä.
Jos ilmaiset oman näkökantasi avoimesti ja selvästi, nämä esteet voidaan poistaa. Väärinkäsitykset väistyvät selkeyden tieltä. Olet löytänyt oman sisäisen keskuksesi. Nyt voit ilmaista avoimesti ja painokkaasti oman asemasi ja omat mielipiteesi. Tätä symboloivat keskustasta lähtevät punaiset, dynaamiset nuolet. Saavuttamasi selkeyden ansiosta tähän saakka ylitsepääsemättömiltä vaikuttanut ongelma häipyy merkityksettömänä taka-alalle. Jos voitat taipumuksesi epäröidä ja olet valmis puhumaan itseäsi häiritsevistä asioista niiden oikeilla nimillä, viet niiltä voiman rajoittaa ja estää sinua.
Eheyttä symboloiva sateenkaari viittaa siihen, että prosessi on lähenemässä loppuaan. Taaksepäin katsoessasi tajuat, että menneisyydessäsi olleet vaikeudet ovat auttaneet sinua viemään oppimisprosessin päätökseen.
Päätelmät: Sinun on tullut aika määritellä oma näkökantasi. Jos olet avoin ja pysyt keskuksessasi, väärinkäsitykset selviävät.
Kysymys: Onko olemassa ketään, jolle et uskalla avoimesti sanoa, mitä ajattelet?
Ehdotus: Käytä tämä tilaisuus hyväksesi, että tulisit entistä avoimemmaksi niitä ihmisiä kohtaan, jotka merkitsevät sinulle jotain. Puhu heille tai kirjoita kirje.
Vahvistus: Avoimuuteni ja itseluottamuksesi avaa rakastamieni ihmisten sydämet.

Arkielämän ja läheisten sisältämät ongelmat näyttäisivät johtuvan siitä, että kommunikaatio tökkii, eteenkin sinun puoleltasi. Jos et sano ääneen, miltä asiat sinusta oikeasti tuntuvat ja näyttävät ja kuinka sinä ne koet, miten ihmiset ympärilläsi voisivat tietää niistä? Avain vapauteen on itsemme vapauttaminen – meillä on oikeus sanoa miltä meistä tuntuu. Asian voi ilmaista aina kohteliaasti, mutta jos tilanne vaatii napauttamista niin sitten napautat. Omia rajoja täytyy puolustaa. Korttikin puhuu siitä, että kun puhut asioista niiden oikeilla nimillä kaartelematta, asiat eivät enää voi vaikuttaa sinuun.
Sinun tehtäväsi on sanoa sisimmät tunteesi ääneen ja ilmaista itseäsi. Se, loukkaantuvatko muut tai menevätkö välit kokonaan läheisten kanssa poikki, ei ole sinun huolenaiheesi. Meidän ei tarvitse olla tekemisissä esim. sukulaisten, joiden kanssa emme tule toimeen, pelkän kohteliaisuuden nimissä, jos se kuluttaa meitä ja saa aikaa vain pahaa oloa – puolin ja toisin.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #228 : 14.07.2007 22:31:00 »


Porcelain Yin, sinun vuorosi nyt ja taroteilla, kuten pyysitkin ^____^

 LANTTIEN PRINSSI
Avainsanat: Maan ilmaelementti, rakenteiden, muotoilun, arkkitehtuurin hallinta, voimakas energia työskenneltäessä aineen, materian kanssa, järkkymättömyys, harkitsevaisuus, meditaatio, fyysinen toimeliaisuus

Lanttien Prinssi kuvaa kukkimista ja pölyttämistä. Tätä symboloivat hänen takanaan olevat monet erilaiset kukat. Prinssi istuu vahvan härän vetämissä tukevarakenteisissa vaunuissa. Härän symboli toistuu hänen kypärässään. Prinssin ympärillä olevat hedelmät kuvaavat hedelmöitymistä ja kasvukautta, seuraavan sadon runsautta.
Prinssin vasemmassa kädessä on pallo, maapallo, jossa on matemaattisia symboleita. Ne viittaavat kaiken jatkuvasti uusiutuviin ilmenemismuotoihin niin olemassaolon makro- kuin mikrotasollakin. Prinssin oikeassa kädessä oleva sauva, jonka päässä on pallo ja risti, edustaa  yleismaailmallista tietoisuutta, joka ilmenee kaikessa maan päällä.
Härkä vetää vaunuja ehtymättömällä tahdonvoimalla. Mikään ei voi pysäyttää sitä, mikään ei voi horjuttaa sen päätöstä saavuttaa päämäärä. Prinssi on hyvin meditatiivinen ja hänen luova vuorovaikutuksensa maan kanssa saa hänet ymmärtämään syvästi elämän tarkoituksen.
Päätelmä: Nyt on aika toimia. Jos toimit, koet merkittäviä asioita.
Kysymykset: Minkälaisesta tekemisestä pidät? Mikä auttaisi sinua ymmärtämään paremmin itseäsi?
Ehdotus: Etsi jokin liikuntamuoto, josta iloitse ja nautit.
Vahvistus: Löydän työn, josta nautin ja joka tyydyttää minua.

Hedelmällistä kautta on siis luvassa lukion jälkeen! Pidä kiinni ajatuksesta, että saat työn josta nautit ja iloitset (voin omakohtaisella kokemuksella sanoa, että se kannattaa!) Jos sinulla on jokin päämäärä, esim. tietty työ/ala johon haluaisit päästä, aseta tuo päämäärä itsellesi. Älä hermostu ja sure, jos et juuri nyt heti pääsisi töihin haluamaasi paikkaan tai saisi opintoja mieluiselta alalta – asiat tulevat elämäämme aina omalla ajallaan, jos vain pidämme ajatuksemme niissä tiukasti kiinni. Jos et tiedä varmaksi, mitä työtä haluaisit tehdä, voit pitää mielessäsi ajatusta ”Saan sellaisen työn, josta nautin ja jossa viihdyn” – ja lähettää tuon ajatuksen maailmankaikkeuteenkin.
Nyt kannattaa laittaa hakemuksia menemään, koska kortti kehottaa toimintaan! Olen itse ajatellut aina, että jos en pääse jonnekin töihin, silloin minun ei ole tarkoitus päästäkään sinne – tämä toimii myös niin päin, että tiedän, etten koskaan joudu työhön ”väärään”/minulle sopimattomaan työpaikkaan.


Nostan vielä erikseen kortin sille ulkomaan kysymykselle. Ajattelin, että tämä kortti olisi jo vastannut siihen, mutta haluan ihan omankin varmuuteni vuoksi nostaa toisen kortin.

SAUVOJEN SEITSIKKO – ROHKEUS
Avainsanat: Mars Leijonassa, rohkeus, uskallus, sysäys, riskien ottaminen, ei kompromisseja

Miehinen, sotaisa Marsin energia yhdistyneenä Leijonan rohkeuteen tuottaa uskomattoman vaikutuksen ja voiman. Taistelu viedään moitteettomasti päätökseen. Tausta violetti on tummentunut ja kuvaa nyt soturia, joka iskee horjumatta. Tämä soturi on tyytyväinen vasta kiistattomaan voittoon.
Taustalla olevissa kuudessa sauvassa on tiibetiläisen energian symbolit. Kuusi ohuempaa sauvaa palvelevat keskellä olevaa vahvaa sauvaa. Niiden voima on yhdistynyt ja suuntautunut kohti päämäärää.
Kahdessa aikaisemmassa kortissa kuvatut olosuhteet tulevat voimakkaammiksi Sauvojen Seitsikossa. Tässä kortissa kuvattu rohkeus on rohkeutta laajentaa henkilökohtaista kokemustasi. Rohkeus on syntynyt kyvystäsi oppia menneistä kokemuksistasi. Jos käytät oppimaasi, voit ottaa lisää riskejä tietoisemmin.
Kompromissit eivät nyt tule kysymykseen – ne vaatisivat oman sisäisen todellisuutesi kieltämistä. Sinun on aika seistä juuri siinä, missä olet ja pysyä ehdottoman uskollisena omalle voimallesi!
Päätelmät: Itselleen uskollisena ja aitona pysyminen merkitsee oman totuutensa puolustamista silloinkin, kun kohtaa valtavaa vastustusta. Luota omaan voimaasi. Nykyisessä tilanteessasi sinun on puolustettava itseäsi mihin hintaan hyvänsä.
Kysymys: Oletko valmis hyväksymään kaikki seuraukset? Tiedosta kaikki ne pelot, jotka ovat tähän asti estäneet sinua puolustamasta itseäsi.
Vahvistus: Ilmaisen oman totuuteni avoimesti ja rehellisesti.

Kortti ilmaisee minusta hyvin selkeästi sen, että ulkomaille on nyt suunnattava! Sinulla on siellä varmasti jokin tehtävä, kohtaaminen, opiskeltava asia tai kokemus, joka täytyy kokea ja jota et voi Suomessa kohdata. Siitä, miten pitkäksi aikaa kannattaisi johonkin maahan mennä, kortti ei sano, mutta koska se puhuu rohkeudesta se voi merkitä sitä, että sinulla on kyllä valmiudet hypätä uuteen maahan vaikka kahdeksikin vuodeksi! Jälleen kerran kortti muistuttaa päämäärien tärkeydestä eli aseta tavoitteesi tietoisesti ja pidä niistä kiinni. Toimintaa vain!
tallennettu
loststar
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 40



Profiili
« Vastaus #229 : 14.07.2007 23:23:17 »

Olen tähteläinen,hukassa ja yksin tällä planeetalla.Tulenko löytämään toista tähteläistä
jakamaan muistot kodista ja suorittamaan kanssani ne tehtävät jotka minulle annettiin?

Käytä sellaista tekniikkaa minun kohdalla joka tuntuu sinusta sopivalta.
tallennettu

Teyahta/om bekadze/maha-bekadze radza/samudgate soha
PorcelainYin
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9


~rakkaus sisimmässäni~


Profiili
« Vastaus #230 : 15.07.2007 14:26:00 »

Kiitosta oikein paljon...Kyllä helpotti...  smitten
tallennettu
kerri
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7


Profiili
« Vastaus #231 : 15.07.2007 17:24:25 »

kysyisin entisistä elämistä, mikä olen ollut? ei oikein ole mitään hajua, kaikki mystiikka kiinnostaa ja nämä henkiset asiat todella paljon.
tallennettu
Dala
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 104



Profiili
« Vastaus #232 : 15.07.2007 22:10:18 »

Hei AthaMAarit! Minulla olisi vielä yksi mieltä askarruttava asia.

Olen lähdössä uudestaan opiskelemaan elokuussa. Minulla on yksi ammatti jo takana, mutta en koe sitä omakseni eikä se edes työllistä suomessa. Minulla on ollut aina hirveän vaikeaa miettiä mikä ala on se, mitä minun pitäisi tehdä tai mikä minua kiinnostaisi. Olen nyt kuitenkin valinnut taas yhden alan. Tuntuu että mikään ala ei ole oma, tai jos on, niin sillä ei elätä itseään.

Kysymykseni on siis, että olenko oikealla tiellä? Onko valitsemani koulutusala lähelläkään sitä mitä minun kuuluisi tehdä?  Embarrassed 

Voit käyttää ihan sitä tekniikkaa minkä katsot parhaaksi. KIITOS!

tallennettu

Ovat veljiäni sade sekä tuuli,
ja ystäväni luodut metsien.
On kaikki täällä yhteydessä kaikkeen,
jotka tietä elämän käy kulkien.

aurinko oinas kuu kaksoset askendentti neitsyt
taikahelmi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3



Profiili
« Vastaus #233 : 15.07.2007 22:52:41 »

kokeilen ensimmäistä kertaa osallistua tähän foorumiin, mutta sai baban sivuilta olisi kiva saada tähän jumittuneeseen elämään viestiä vaikka tai jos intuitiivisesti keksit jotain muuta, kuvaa en osaa laittaa :Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #234 : 15.07.2007 23:59:48 »

Maisa71, tässäpä vastaukset sinulle. Ensimmäinen kortti on kysymykseen Itsen kehittämisestä ja toinen mahdollisesta merkittävästä ihmissuhteesta.

MIEKKOJEN YHDEKSIKKÖ – JULMUUS
Avainsanat: Mars Kaksosissa, julmuus itseä kohtaan, itsesyytökset, itsensä rankaiseminen, sydämetön intohimo, fanaattisuus, kostonhalu, passiivinen vastarinta, marttyyrius

Yhdeksän eripituista miekkaa roikkuvat vierekkäin kärjet alaspäin. Miekat ovat ruostuneita ja kolhiintuneita ja niiden kärjistä tippuu verta. Taustalla näkyvät kyyneleet kertovat miekkojen aiheuttamasta suuresta kärsimyksestä. Selkeys on murentunut kivikasaksi.
Tämä kortti merkitsee yleensä itseä kohtaan osoitettua julmuutta. Se osoittaa taipumusta voimakkaalla Mars-energialla tapahtuvaan itsensä vähättelyyn. Vanhempien tai opettajien lapsuudessasi sinuun kohdistamat tuhoavat syytökset vaikuttavat sinuun edelleen yhtä viiltävästi kuin silloin. Nyt vain olet itse ottanut kantaaksesi syyttäjän roolin.
Tämä voi tapahtua kahden eri ”henkilön” välisenä sisäisenä väittelynä tai kahden erilaisen näkökulman välisenä ristiriitana. Pelkäät ratkaisevan päätöksen tekemistä ja sitten mustaat itseäsi päättämättömyytesi takia. Tai sitten päätät jotain ja sen jälkeen kidutat itseäsi tuntemalla huonoa omaatuntoa siitä, että muka päätitkin väärin. Esimerkkejä voisi luetella loputtomiin. Löydät kyllä sen, mikä sopii tämänhetkiseen tilanteeseesi. Tunnet olevasi olosuhteiden uhri ja saatat löytää hieman tyydytystäkin tuosta roolista.
Jossain harvoissa tapauksissa tämä kortti saattaa merkitä jonkun sydämettömän ihmisen osoittamaa julmuutta. Hän saattaa olla jonkinlainen fanaatikko tai kostonhimoinen tyranni.
Päätelmät: Tämä kortti osoittaa taipumustasi julmaan itsesi vähättelyyn. Sinun on täysin tiedostettava ja ymmärrettävä tämä käyttäytymismalli ennen kuin kykenet pääsemään siitä eroon.
Kysymykset: Kuka on arvostellut tai tuominnut sinua aiemmin elämässäsi? Millä tavalla nykyään tuomitset itseäsi? Oletko nyt valmis antamaan anteeksi vanhemmillesi, muille ihmisille ja itsellesi?
Ehdotus: Nosta kortti nähdäksesi millaista elämä olisi jos hyväksyisit itsesi sellaisena kuin olet!
Vahvistus: Minua rakastetaan yksinkertaisesti siksi, että olen mitä olen

Koetko itsesi kehittämisen jotenkin rasittavana, eräänlaisena esteenä? Tyyliin ”kaikki kiva on kielletty, minun täytyy vain armottomasti puurtaa itse Itseni kanssa…..” Jos tilanne on tämä, hellitä! Itsen kehittäminen vaatii toki jatkuvaa tarkkailua, mutta sen sijaan, että ruoskisimme itseämme jatkuvasti (ihan kuin siihen olisi muka jokin tarve ollakseen parempi ihminen), keskity sen sijaan kehittämään itseäsi osa-alueittain. Tiedät kyllä, mitkä omat heikkoutesi ovat, joten käy niiden kimppuun, kun sellaisia ilmenee. Jos joku saa sinut ihan raivoihisi, keskity selvittämään tuo asia itse itsesi kanssa ja kehittymään niin, ettet enää raivostuisi – ainakaan niin helpolla.
Kortti puhuu itsen vähättelystä ja julmuudesta itseä kohtaan. Se voi tarkoittaa sitä, että tällä hetkellä, jos haluat kehittää Itseäsi, sinun tulisi kiinnittää eniten huomiota juuri noihin asioihin. Että oppisit rakastamaan itseäsi, arvostamaan itseäsi, päästämään irti menneistä ja ahdistuksesta korvaten ne ilolla, luopumalla marttyyriudesta (tyyliin ”henkinen tie on jatkuvaa Itsen kehittämistä, minkä minä sille voin, nyyh…”)
Itsen kehittyminen on elämän mittainen prosessi, eikä se sulje elämästä pois hauskanpitoa ja elämästä nauttimista! Itsen kehittämistä minusta on parhaillaan se, että tiedostaa omat ongelmakohtansa ja työstää tietoisesti niitä. Kun elää rakkaudessa, rauhassa ja tasapainossa itsensä ja ympäristönsä kanssa, kehittyy henkisesti ilman, että pitäisi noudattaa tiettyjä rutiineja, riittejä tai tapoja. Ota Itsen kehitys rajoittavan pakkopullan sijaan jännittävänä seikkailuna, jossa testaat omia kykyjäsi!
Eli lyhyesti siis, jos haluat vielä kehittää itseäsi tietoisesti, keskity omiin ongelmakohtiisi. Jos sinusta taas tuntuu siltä, että nyt olisi aika kiinnittää huomiota muuallekin kuin pelkästään omaan Itseen, ole vapaa tekemään niin.


LANTTIEN ÄSSÄ
Avainsanat: Sisäinen ja ulkoinen rikkaus, suuri menestys, sielun a ruumiin, hengen ja materian, taivaan ja maan yhdistäminen, eheys

Kortissa olevat symbolit muodostavat ristin, joka kuvaa sisäisen ja ulkoisen, vertikaalisen ja horisontaalisen yhdistymistä.
Liian pitkään epätasapainossa olleet ruumis ja sielu yhdistyvät harmonisesti. Kehoa voidaan nyt pitää elävänä sielun temppelinä. Mitä syvemmässä yhteydessä olemme kehoomme, sitä helpompaa meillä on tämän yhdentymisen aikana. Mitä syvemmälle maahan juuremme ulottuvat, sitä korkeammalle sielumme voi kohota.
Seitsensakarainen tähti ja kaksi viisikulmiota ympäröivät täydentymistä kuvaavaa esoteerista symbolia, 1/666. TO META OHPION tarkoittaa sisäänpääsyä tai vihkiytymistä. Tässä sillä tarkoitetaan uuden tietoisuuden saavuttamisen mahdollisuutta ja valmiutta ulkonaisesti ja sisäisesti rikkaaseen elämään.
Tämä uusi tietoisuus saa aikaan sen, että ihminen haluaa jatkuvasti kehittää itseään. Tätä symboloivat puun vuosirenkaat. Olemassaolon uusia tasoja saavutetaan jatkuvasti. Kortissa tätä kuvataan samankeskisillä kaarilla. Kukin taso löydetään, hyväksytään ja yhdistetään vuorollaan ja ilmaistaan ulkoisesti puun vuosirenkaan tavoin. Nämä tapahtuvat johtavat aitoon itseluottamukseen, joka on todellisen menestyksen perusta.
Jotkut opettajat ovat sitä mieltä, että voimme olla sekä ulkonaisesti että sisäisesti rikkaita. Meidän ei tarvitse valita näiden kahden väliltä. Sisäinen elämä ei ole ulkoista elämää vastaan. On tärkeää ymmärtää, mitä sisäinen ja ulkoinen rikkaus todella tarkoittavat. Monet opettajat puhuvat sinulle tästä. Sillä jos koskaan aiot todella tulla täysin tietoiseksi, sinun on ymmärrettävä, ettei ulkonainen köyhyysloukkuun jääminen merkitse sitä, että olisi sisäisesti tietoisempi. Köyhyyden käsite tarkoittaa vain sitä, ettet takerru rahaan saadaksesi sitä itsellesi. Köyhyys tarkoittaa, ettet omista mitään – et edes muistojasi. Voit kuitenkin käyttää kaikkea, mitä haluat.
Kun ymmärrät tämän, voit edelleen kasvaa sisäisesti ja saavuttaa korkeimman mahdollisen tietoisuuden.
Päätelmät: Lanttien Ässä heijastaa valmiuttasi elää ulkonaisesti ja sisäisesti rikasta elämää. Kaikki tarvittava on jo ulottuvillasi. Antaudu elämän runsaudelle ja opi käyttämään siipiäsi.
Kysymys: Mitä elämäsi osa-alueita haluaisit rikastuttaa?
Ehdotus: Näe todella vaivaa löytääksesi itsessäsi piilevät mahdollisuudet ja sisäiset rikkautesi sekä kehittääksesi niitä. Pysy avoimena kaikelle, mikä rikastuttaa elämääsi
Vahvistus: Yltäkylläisyys on luonnollinen olotilani. Se sallii minun ilmaista henkisyyttäni ja luovia mahdollisuuksiani tässä maailmassa.

Kortista tulee minulle nyt kaksi asiaa mieleen. Ensiksikin se voisi viitata siihen, että elämääsi saapuu henkisesti merkittävä ihminen. Minulle tulee olo, että tuo ihminen ei välttämättä tuo mukanaan onnea ja autuutta, vaan haastaa henkistä kehitystäsi jotta voisit yhdistää fyysisen ja henkisen puolen toisiinsa. Ehkä hän riipii hermojasi, mutta kasvattaa sieluasi. Kortti ei myöskään kiellä, etteikö elämääsi saapuisi jotakuta, jonka kanssa voisit jakaa tätä henkistä tietoisuutta ja omaa tietäsi. Tarkemmin ajatellen olemme kaikki toistemme opettajia ja oppilaita, kukin puolin ja toisin.
Huomasitko, miten paljon Lanttien Ässä kertoi myös Itsensä kehittämisestä? Luethan nekin kohdat huolella, sillä kortti haluaa tukea sinua omalla henkisellä tielläsi edellisen kortin kanssa.
Jos kaipaat elämääsi seuraa, jonka kanssa jakaa tätä henkistä tietä ihan tietoisesti, pyydä sitä rohkeasti maailmankaikkeudelta ja vedä sitä puoleesi omien ajatustesi voimalla.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #235 : 16.07.2007 00:40:42 »

ILMOITUS!

Joudun vähentämään hetken ajaksi tätä vastaamistahtia PMS-oireiden takia. En halua ryhtyä nostelemaan vastauksia silloin, kun olen itse alavireinen. Kannattaa siis varautua vähän hitaampaan vastaustahtiin, mutta jos tänä aikana on IHAN tulipalohätä tietää vastaus JustNytHeti, niin laita YV.

Lisäksi minulle tulee kauan ja hartaasti odotettu vieras käymään, joten vierailunkin takia vastaustahti hiljenee. Pyrin ottamaan kuitenkin yhden vastauksen per päivä, jos a) ei tule kamala kiire b) en ole kuolemannaatti.

Kiitoksia ja pahoittelut! (On kyllä ihan tuollainen avatar-olo  Grin)
« Viimeksi muokattu: 16.07.2007 02:00:53 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
venny
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 54


Profiili
« Vastaus #236 : 16.07.2007 11:11:56 »

Hei, parahin Atha-Maarit

Lämmin kiitos Sinulle.

Minulle on tässä viime aikoina tapahtunut jotain, jota ei koskaan pitänyt tapahtua minulle... Aloin menettää uskoni. Uskon Elämään, johdatukseen, parempiin huomisiin, kaiken merkityksellisyyteen.

Niin ei pitänyt käydä minulle, koska minä olen se peruskallio, joka kestää kaikki tuulet ja tuiskut. Uskossa ja rakkaudessa väkevä.  Smiley Aina valmis jakamaan sitä uskoa myös muille tarvitseville.

Löysit sanat, joilla sain taas uskon reunasta kiinni.

Kerron vähän itsestäni; ehkä Sinusta ja muista lukijoista on hauska nähdä, miten oikeaan osuit.

Aiemmin olin kiltti potilas, tein kaiken niin kuin pitää. Yritin taltuttaa sairautta pakottamalla itseni aktiiviseksi. Ponnistelin kohti parantumista. Se ei toiminut, joten päätin kokeilla toista lähestymistapaa.

En enää ponnistele yhtään mihinkään. Elän tässä hetkessä. Teen VAIN sitä, mikä tuntuu hyvältä. Hoitelen viherkasvejani  ja parvekeistutuksia...  Sitä maadoitusta, you see. Kissa lienee myös hyvä maadoittaja. Vietän paljon aikaa kissa-toverin kanssa seurustellen, ja luen, luen, luen... Lukemisesta on tullut keskeinen asia elämässäni, en tiedä mitä se merkitsee. Se saattaa liittyä tuohon luovuuteen ja ehkä myös valmistautumiseen uuteen.

Sanovat, että olen sairas. Mutta ehkä en olekaan. Olen koteloitunut. laugh Transformaatioon tarvitaan rauhaa.

Siteitä on ollut pakko katkoa, tai ainakin löysyttää, karulla kädellä. Monet läheiset ihmissuhteet on alkaneet tuntua tukahduttavilta. Kissa-toveri ei vaadi enempää kuin haluan tai pystyn antamaan.

Ja se rakkaus... Oikeassa olet; kaipaan jotain sellaisella tavalla Oikeaa ja Totta, etten ole sitä tässä maailmassa tavannut. En usko, että mikään vähäisempi tyydyttää etsintääni, vastaa tarpeeseeni kasvaa, ymmärtää, viisastua - yhdessä toisen ihmisen kanssa. Ei valheellisuutta, ei tabuja, ei henkistä jämähtämistä (johon valheellisuus johtaa).

Vielä yksi asia, joka mieltäni vaivaa... tämä ei ole varsinainen kysymys Sinulle, Atha-Maarit, katsottavaksi (vaikka voit toki senkin tehdä), vaan ihan kaikille. Samalla kun on pakottava tarve kirjoittaa tästä, olen hieman peloissani: voiko tästä puhua, onko tämä liian suuri tabu?

Okei, tässä se tulee: Olen tavannut elämäni varrella monta miestä, jotka etsivät äitiä. Okei, se on simppeliä ja ymmärrettävää. On kuitenkin jotain muuta, jota en ymmärrä. Samalla kun etsivät äitiä kaikista naisista, nämä miehet  myös vihaavat äitiä (tietysti täysin tiedostamattomasti) ja samalla jokaista naista... Joillakin se viha on aika selvää, ja helposti havaittavissa. Joillakin se on todella taitavasti piilotettu. Olen tavannut henkisesti hyvinkin valveutuneita miehiä, joilla on kaikki muuten okei, mutta tässä kohdassa täysin sokea piste. Sellainen mies voi olla ihana ystävä miehelle, mutta ei siitä ole naiselle edes ystäväksi... kun siellä on se salainen viha, joka ohjaa sanoja ja tekoja.

On selvää, että nämä ihmiset ovat opettamassa minua, ja olen luultavasti jotain oppinutkin. Omaa "osuuttani" olen kääntänyt ja vääntänyt jo väsymiseen asti. Mutta entä ne miehet: miten pienestä pojasta tulee mies, joka vihaa salaa naisia? Mitä sille pojalle on tapahtunut? Mitä sen miehen päässä liikkuu?

Olen löytänyt kirjallisuudesta (Helssten, Keltinkangas-Järvinen, vanha kunnon A.Miller, J.C. Oates jne.jne.) vuosien varrella paljonkin kuvauksia sellaisista "kilteistä tytöistä", joihin itsekin lukeudun, mutta en ole löytänyt niistä tätä poikaa/miestä.

En tuomitse, en vihaa, lähimmäisiä ovat kaikki, mutta en YMMÄRRÄ. Ja jotenkin tuntuu, että vaikka yrittäisin mitä kiertopolkua, ajatukset kompastuvat aina tähän samaan juurakkoon. En pääse sitä pakoon, se ei jätä rauhaan. Umpikuja. Josta pääsee vain ymmärtämällä... Voiko joku auttaa?

Tämä ei liity tähän Atha-Maaritin aloittamaan ketjuun mitenkään, mutta ehkä sillä on jokin merkitys, että tuli tarve kirjoittaa tästä juuri tänne. Ehkä siellä on joku, joka tunnistaa saman problematiikan. Ehkä joku, joka on jo ymmärtänyt!

KIITOS SINULLE, ATHA-MAARIT.

Talletan vastauksesi, ja palaan siihen uudelleen. Yritän noudattaa neuvojasi, uskon että ne ovat viisaita. Mukavia hetkiä Sinulle vieraasi kanssa.

Siunausta Sinulle, ja kaikille teille muillekin. Smiley

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #237 : 16.07.2007 17:27:39 »

Elwyn, itsesi arvostamiseen tarot sanoo näin:

HALLITSIJA
Avainsanat: Oinas, tienraivaaja, keksijä, johtaja, aloitteentekijä, luova viisaus, huomattavat johtajan ominaisuudet, palava halu toimia, seikkailumieli, uusi alku, isyys, auktoriteetti

Hallitsija kuvataan kruunupäisenä, majesteetilliseen kaapuun pukeutuneena. Hänen kädessään oleva maapallo, jossa on Maltan risti – hallitsijan arvovallan symboli – kuvaa viisauden ja maallisen herruuden yhdentymistä.
Hallitsijan valtaistuin säihkyy Marsille ja Auringolle ominaisia tulen värejä. Se on koristeltu Himalajan oinaitten päillä. Myös hänen valtikassaan ovat nämä vallan ja seikkailumielen vertauskuvat. Makuulla olevaa rauhanlippua pitelevä lammas edustaa oinaan toista puolta. Todellisen johtajuuden ominaispiirteisiin kuuluu yhtä hyvin nöyryys ja alistuminen maailmankaikkeuden lainalaisuuksiin kuin voimakas eteenpäin meneminen ja voimakin.
Kaikkeuden tahdon syvää ymmärtämistä ja jatkuvaa huomioimista tarvitaan myös. Hallitsija, jolla on nämä ominaisuudet, tuntee suunnatonta myötätuntoa muita ihmisiä kohtaan. Sen vuoksi hän kykenee uhrautumaan kaikkeuden hyväksi.
Kaksi kotkaa symboloivat Auringon luovan energian aikaansaamaa sisäistä ja ulkoista muutosta. Ne myös kertovat Hallitsijan luovasta energiasta. Hän julistaa rohkeaan yritykseen ryhtymisestä tai uuden elämänvaiheen alkamisesta.  Tämä uusi alku voi merkitä joko jonkin hallitsemasi alueen laajenemista tai aivan uusien alueiden valtaamista. Tätä symboloivat myöskin Hallitsijan ristissä olevat jalat, jotka muistuttavat numero neljää.  Materiaalisella tasolla uusi alku voi tarkoittaa jonkin uuden projektin aloittamista, työpaikan vaihdosta, matkaa tai isäksi tulemista. Henkisellä tasolla ihminen voi oivaltaa jotain aivan uutta ja ennenkokematonta – tätä symboloivat kortissa oikealla ja vasemmalla olevat kilvet, joissa kummassakin on kuvattuna räjähtävä tähti.  On myös mahdollista, että ihminen dramaattisella tavalla tiedostaa, löytää itsestään jotain uutta ja ennenkokematonta.
Niin kauan kuin Hallisija käyttää valtaansa sisäiseen muutokseen ja uusien asioiden löytymisen edistämiseksi, tämä valta on hyväksi. Mutta on parempi varoa käyttämästä valtaa nykyisen tilanteen ennallaan säilyttämiseksi. Mikäli valtaa käytetään tällaiseen, Hallitsijan valtakunta kangistuu kaavoihinsa. Hallitsijan ylpeä, päättäväinen ilme muuttuu jäätäväksi. Hänen kerran viisauteen pohjautunut avovaltansa muuttuu auktoritääriseksi ylivallaksi. Jos Hallitsija elää muutoksen pelossa, hän yrittää tukahduttaa alkuunsa kaikki kapinalliset yritykset. Silloin hänet on tuhoon tuomittu. Se, että hän vastustaa Taoa ja sen virtaa, ennemmin tai myöhemmin syöksee hänet vallasta.
Päätelmät: Nyt on suotuisa hetki elämänmuutokselle tai uudelle alulle. Luota omaan energiaasi ja seuraa sitä.
Kysymykset: Millaisia piristysruiskeita elämäsi kaipaa? Haluaisitko tehdä jotain sen eteen?
Ehdotus: Katso itseäsi kriittisesti – erityisesti suhdettasi alaisiin ja esimiehiin
Vahvistus: Luotan voimaani. Hallitsen palvelemalla ja palvelen hallitsemalla

Hallitsija painottaa sinua voimakkaasti muuttamaan omat ajatuksesi ja näkemyksesi itsestäsi tietoisesti ja polttamaan ne Auringon tulella ja Oinaan päättäväisyydellä pois. Tämä uusi muutos tukee Taon virtaa, sillä usein kaikki hankaluudet johtuvat vain siitä, että emme kuuntele itseämme/tukahdutamme itsemme. Oman Itsen kuuntelu on Jumalan/Taon virran kuuntelemista ja kun se tukahdutetaan Taon jatkuvana kulkeva virta syöksee meidät vallasta. Se on kuin pato, joka murtuu, koska sellaista ei olisi koskaan tarvinnutkaan rakentaa. Jos murramme patomme itse sisäisellä voimallamme, josta tämä kortti kertoo, Tao pääsee taas virtaamaan vapaasti ja tuomaan runsautta, iloa ja tyytyväisyyttä elämäämme.
Älä suotta vähättele voimiasi! Jokaisessa meissä on pala universaalia älyä joka on luonut kaiken ja joka pitää kaiken kasassa. Ota tuo universaali älyn osasi käyttöön ja työstä ongelmiasi tietoisesti. Muistathan pysyä kärsivällisenä! Usein sanotaan, kun kehotan ajattelemaan positiivisesti, että se on vain klishee tai että ”kyllä minä yritin, mutta ei se mitään auttanut”. No, aivan turha odottaakaan mitään maata mullistavia muutoksia sillä, että ajattelee positiivisesti vain viikon ajan – varsinkaan, jos ei tietoisesti joka hetki pidä negatiivisia ajatuksiaan kurissa! Ei Hallitsijakaan rakenna valtakuntaansa päivässä, parissa.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #238 : 16.07.2007 19:24:32 »

Loststar, nostin sinullekin tarotin.

AURINKO
Avainsanat: Aurinko, erittäin suuri luova energia, tietoisuus, tyydyttävä rakkaussuhde, viisaus, henkisyys, transformaatio

Aurinko säteilee kaiken keskuksena, kahdentoista astrologisen merin keskellä. Kaikki kylpee auringon valossa. Auringon keskustassa kukkii oivalluksen ruusu. Sen valo on selkeyden, korkeimman tietoisuuden ja oivalluksen syvin olemus.
Kaksi lasta, joilla on perhosen siivet, tanssii vihreällä luovuuden vuorella. He kuvaavat naisen ja miehen välistä vapautunutta suhdetta. Saavutettu vapaus ilmaistaan hurmioituneena ilona ja innostuksena.  Kaikki energia voidaan nyt kokonaan käyttää yhteiseen luovaan prosessiin. Sitä ei enää tuhlata valtataisteluun, mustasukkaisuuteen tai rajojen asettamiseen.
Siivet symboloivat heidän yhdistynyttä luovuuttaan, kokemustaan liitosta suuren Valon palveluksessa. Nuo siivet kanavat heidät korkealle. He kokevat täyttymyksen joka heti ja nauttivat siitä. Ei ole enää toiveita jostain tulevasta päämäärästä. Kaikki on tässä ja nyt ja niin on hyvä.
Vuoren huippua ympäröivä aita kuvaa sitä, että vapauden ja tietoisuuden huipentuma jää kuitenkin vielä näiden kahden ulottumattomiin. Huipulle päästäkseen heidän täytyy ylittää viimeinen erityinen este. Meidän jokaisen täytyy löytää tuo kapea sisäänkäynti huipulle.
Tällaisessa ekstaasissa voi tapahtua kauaskantoinen alkemistinen transformaatio. Kuun kuvaama ihminen heijastaa valoa. Auringon kuvaamasta ihmisestä on puolestaan tullut valon lähde, joka sisältää viisauden ja henkisyyden. Ihminen ei le enää vain peili kuten kuu, joka heijastaa auringonvaloa kykenemättä itse säteilemään valoa tai lämpöä. Hän on löytänyt äärettömän sisäisen valon lähteen. Hän säteilee jumalallista viisautta ja rakkautta koko maailmaan ja ikään kuin suodattaa sen transformaation valon läpi.
Koko ihmiskunnassa on kypsymässä jotain uutta. Suuri muutos on tapahtumassa. Se tapahtuu aivan kuin hedelmän kypsyminen auringon lämpimien säteiden aikaansaaman kemiallisen prosessin kautta. !Uuden ihmiskunnan” syntyminen vaatii vanhoissa alkemian kirjoituksissa kuvatun tapahtumaketjun täydentymistä. Feeniks palaa vain noustakseen tuhkasta uutena, upeana lintuna ja lentääkseen avoimelle taivaalle. Tietoisuuden valo läpäisee koko olemuksemme.
Päätelmät: Toiveittesi täyttyminen on mahdollista tässä ja nyt. Rentoudu ja antaudu tanssiin. Oikeat kumppanit löytävät toisensa.
Kysymys: Mitä tehtäviä tai projekteja sinulla on tällä hetkellä?
Ehdotukset: Luo silmiesi eteen kuva auringon valosta ja lämmöstä rinnassasi ja sydämessäsi. Muistuta itseäsi muutaman päivän ajan, useita kertoja päivässä, että aurinko paistaa sisällesi ja lävitsesi.
Vahvistus: Olen tasapainossa jumalallisen Valon kanssa, joka täyttää minut ja ohjaa minua.

Voimakkaasti nyt näyttäisi tämän mukaan siltä, että elämääsi astuu sinulle sopiva kumppani, jonka kanssa sinulla on tärkeä tehtävä. Tuo tehtävä liittyy teidän molempien henkiseen tiehen, lyhyesti tulette toinen toistenne elämään ette ainoastaan tukijoiksi vaan myös toistenne jalostajiksi. Kortin kuvaamat haasteet, viimeinen aidan ylitys, seuraa parisuhteen mukana. Se voi olla koettelevaakin aikaa, mutta merkityksellistä se ainakin on. Uskoisin, että Auringon kuvaama ihminen ei kuvasta ainoastaan sinua vaan myös miestä. Tämä tarkoittaa sitä, että mieskin on sisäistänyt henkisyyden laillasi – hän ei ehkä ole tähteläinen, mutta kenties jostain muualta alun perin kotoisin kuin samasta paikasta kanssasi – jolloin voitte ääneen keskustella näistä haasteistanne ja toistenne sielujen jalostamisesta.
Kortti haluaa muistuttaa sinua vielä siitä, että vaikka Maapallo onkin sinulle vieras paikka ja vaikka meno täällä tuntuu useimmiten ahdistavalta, yritä silti ottaa rennosti ja nauttia kaikesta siitä, mitä Maapallo tarjoaa. Sen ei tarvitse olla mitään ah-niin-universaalin-mahtavaa, vaikkapa pieni nautinnollinen kahvilahetki hyvässä seurassa tai hyvän lehden parissa riittää hyvin. Pääasia, että sinulle tulee siitä hyvä mieli.
Muiden ihmisten maailmankuvia, ihanteita ja päämääriä ei toki tarvitse allekirjoittaa, mutta ei niistä tarvitse ahdistuakaan. Tärkeintä on, kun tiedät, mikä sinulle on hyvää ja mieleistä ja elät elämääsi sen mukaan. Ulkomaailmasta viis!
Itse allekirjoitan omaan elämääni sekä kokemasi ”en kuulu tänne, olen muualta”-tunteen että oman vapauden tärkeyden ulkomaailman ”lapsi on päästään sekaisin”-silmien pyörittelyistä ja vaatimuksista huolimatta. Kuka muu tietää, mikä on meille parasta kuin me itse? Vaikka elo täällä ahdistaa välillä minuakin oikein olan takaa ja masentaa pelkkä ajatuskin siitä, että elämää on edessä vielä ehkä 60 vuotta, yritän silti nauttia kaikesta ja puuhailla sellaisen parista, josta pidän. Liittyipä se sitten vapaa-aikaan, töihin tai tulevaisuuden suunnitelmiin.

tallennettu
tipityy30
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #239 : 16.07.2007 20:23:19 »

Heippa Athamaarit!

Mukava löytää tälle sivustolle, olen 30vuotias avioliitossa oleva nainen. Nostaisitko kortin tulevaisuudelle, ja avioliitolleni?

Kiitos Sinulle
terveisin

Tipityy30
tallennettu
Sivuja: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: