Sivuja: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 764703 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #375 : 13.08.2007 19:50:44 »

Dimma, tässä tulevat yleiset kortit. Eka on yleisesti nykytilanteeseen ja toinen yleisesti tulevaan.

AIKAKAUSI
Avainsanat: Erittäin arvostelukykyinen tai tarkkanäköinen, avoin kritiikille, kriittinen itsetutkiskelu

Kortin keskiosassa on verhoutuneena tähtien jumalattaren Nutin tyylitelty vartalo. Hän levittää yön taivaiden ylle tehdäkseen näin tilaa taustan tähdille. Päivällä aurinko jälleen nielee hänet. Hänen kumppaninsa on Hadit, jota kuvaa siivekäs tulipallo. Hadit edustaa kaikkitietävyyttä, kykyä nähdä yhdellä kertaa asioiden kaikki puolet. Nutin ja Haditin liitosta syntyy lapsi, Horus. Hän on kaksoisjumala, jolla on sekä passiivinen että aktiivinen hahmo.
Horuksen silmä näkee kokonaisuuden. Hän näkee sen, mikä ei ole tasapainossa. Hänen selvä näkemyksensä on perusta kaikenkattavalle arvostelukyvylle. Näin syvälliseen käsityskykyyn perustuva kritiikki voidaan ilmaista siten, että se pikemminkin motivoi ja inspiroi kuin tuomitsee. Syvästä ymmärtämisestä kumpuava arvostelukyky on rakentavaa ja säännöistä vapaata.
Aikakauden kortti viittaa tarpeeseen tehdä tilanteesta takoin harkittu arvio. Tämän arvion tekeminen saattaa olla vaikeaa ja se voi viedä pitkän aikaa.
Kaikenkattavaa syvää ymmärrystä ei voida saavuttaa pelkästään älyllisesti. Ruumis, Sielu ja Henki – joita kortin alaosassa olevat kolme hahmoa kuvaavat – ovat kaikki mukana arvioimisprosessissa. Tämän prosessin aikana vaistomaisesti menet sitä kohti, mikä tukee hyvinvointiasi ja pois siitä, mistä ei ole apua.
Kortin yläosassa oleva siivekäs käärme kuvaa viisauden jumalaa Ohyrosta. Tämä symboloi sitä ajatusten valtavaa voimaa, joka ennakkoluulojen ja –asenteiden painolastista vapautuneella mielellä on käytettävissään. Tällainen mieli heijastaa todellisuuden suoraan. Hyvä arvostelukyky syntyy suoraan henkilökohtaisesta kokemuksesta. Lopulta kaiken arvioinnin alkulähde on elämä itse, ei vain rajoittunut inhimillinen tietoisuus.
Päätelmät: Sinut haastetaan hylkäämään oma kapea katsantokantasi ja ymmärtämään asiat laajemmassa näkökulmassa. Kun olet tajunnut suurien aikavälien, maailmankaikkeuksien ja muiden yhteyksien olemisen (mihin olet yhä valmiimpi) tarkastele asioita entistä useammin sellaisina kuin ne ovat arvostelematta niitä.
Kysymys: Mitä voit tehdä ymmärtääksesi asiat syvällisemmin ja tullaksesi viisaammaksi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa: ”Eräs ymmärtämättömyyden merkki on usko epäoikeudenmukaisuuteen ja onnettomuuteen”.
Vahvistus: Jumala on tuntematon, salaperäinen. Mitä paremmin tiedän, etten tiedä, sitä lähempänä Jumalaa olen.

Itsen kehittämiseen näyttäisi tämä kortti viittaavan. Tekemistä Itsen kanssa siis on vielä. Pitäisikö sinun karsia pois liikaa arvostelua, laajentaman maailmankuvaasi ja ymmärrystäsi elämästä? Kehittää sielullista tietoisuuttasi ja Itseäsi.

MIEKKOJEN KUUTONEN – TIEDE
Avainsanat: Merkurius Vesimiehessä, kyky eritellä ja yhdistää ideoita, kaikenkattava näkemys, kaikenkattava ymmärrys, puolueettomuus

Merkurius on eräs suurimpia lahjoja, joita Vesimies voi saada. Merkuriuksen erittelykyky tuo selkeyttä tulevaisuudennäkymiin. Nyt havaintoja ei ainoastaan ymmärretä ja tiedosteta, vaan ne voidaan myös välittää eteenpäin. Mitä erilaisimmat ideat ja näkemykset kohtaavat yhdessä pisteessä. Tämän ansiosta asiat on mahdollista nähdä laajasti uudella, kaikenkattavalla tavalla. Tämä saa oivalluksen puhkeamaan kukkaan.
Maalauksen keskellä olevat ruusut ja risti symboloivat tieteelliseen totuuteen kätkeytyvää salaisuutta – sitä, mikä kerta toisensa jälkeen pakottaa meidät pois aikansa eläneistä ajattelutavoista ja – malleista. Tämä ei millään tavoin rajoitu koskemaan pelkästään tieteen maailmaa. Vastikään saavutetut oivallukset romuttavat myös henkilökohtaisessa elämässä ja suhteissa olevia vanhoja, urautuneita tapoja. Tällä hetkellä tarvittavista muutoksista pitäisi kertoa muille niin, että he voivat todella kuulla, ymmärtää ja hyväksyä ne.
Päätelmät: Sinulla on kyky havainnoida ja tajuta asioita eri tasoilla ja eri näkökulmissa. Ymmärrykseesi asioista yhdistyy monia eri puolia.
Kysymys: Millä elämäsi alueilla olet pahiten urautunut ja millaisia nuo vanhat totutut tavat ovat?
Ehdotus: Luota näkemyksiisi. Kommunikoi niin, että muut ymmärtävät sinua. Anna kukan kehittyä.
vahvistus: Tietoisuuden kukka kukkii sydämessäsi.

Tämä kortti jatkaa samaa linjaa edellisen kanssa ei suurempaa havaintokykyä, ymmärrystä elämästä, kaikkien katsantokantojen näkemistä ja ymmärtämistä, suvaitsevaisuutta, Itsen kehittämistä. Itsen kanssa on siis tehtävä töitä sekä juuri nyt että lähitulevaisuudessa.
tallennettu
Enkulii
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 23


Profiili
« Vastaus #376 : 13.08.2007 20:14:54 »

Kiitos!  smitten

Tulipas miettimistä oikein urakalla. Jotenkin oletin että kortit voisivat tästä exästä sanoa jotain että on niin mennyttä kuin vain voi olla, mutta menikin juuri päinvastoin. Omasta mielestäni tuntuu että juuri hän voisi olla se oikea minulle, koska välillämme on jokin sanoinkuvaamaton tunne ja yhteys.. Ja kuitenkin hän seurustelee.. eikä ainakaan nyt ihan heti aikonut erota tästä nykyisestään, vaikka minut haluaisikin. Että ota siitä selvää.. Voi kun tietäisi kannattaako häntä odottaa, vai mitä tehdä.  Huh Meinasi että puolen vuoden jälkeen tuskin on kyseisen naisen kanssa, mutta.. mutta jos käykin niin että heidän suhteensa alkaakin toimimaan ja sitten taas minä jäisin yksin. Voi huh.  Undecided Mitä luulisit korttien tarkoittavan? Pitäisikö hänet nyt unohtaa ja katsoa johdattaako elämä meidät joskus yhteen vai yrittää tehdä jotain asian hyväksi?
tallennettu
Dimma
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 278



Profiili
« Vastaus #377 : 13.08.2007 21:08:27 »

Kiitos AthaMaarit!  smitten
tallennettu

To know it is to be fearless, and to know it is to be full of love.
Minna
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 107



Profiili
« Vastaus #378 : 14.08.2007 09:00:33 »

Kiitos Athamaarit  Smiley

Olipa vähän hurjan kuuloinen kortti, mutta eiköhän tässä taaplata eteenpäin.
tallennettu
annel
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 57


Profiili
« Vastaus #379 : 14.08.2007 09:14:30 »

Moi AthaMaarit taas!

Tässä taannoin kyselin noita ihmissuhdeasioista, ja tässä nyt tämän vkon aikana on pöpelikkö pölissyt sitten kunnolla! Eli metsään on menny ja syvälle!

Nyt nuppi hieman sekaisin, et mikähän tarkoitus näillä on "epäonnistumisilla" nyt on oikein, kun kaikki lakoaa/katoaa kuin heinä tästä ympäriltä uglystupid2 ?

Sit tämä työrintama, paljon "kummallisuuksia" tulee vastaan,työ ei tunnu sujuvan,aikataulut eivät pidä,peruutuksia,siirtoja... Mitähän korteilla olisi tähän asiaan kerrottavaa ?

Jos sinulla olisi näihin inspistä katsoa, olisin kovasti kiitollinen sinulle siitä  Smiley.

annel
tallennettu
Kk
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 11


Profiili
« Vastaus #380 : 14.08.2007 10:26:13 »

Minua askarruttaa rakkausasiat, ollaan tavattu yhden neitsytmiehen kanssa muutaman kerran ja soitellaan, kysynkin onko tästä mahdollista tulla oikea suhde vai onko tämä vaan hauskanpitoa?

Kaipaisin kovasti rakkautta, onko sitä näköpiirissä? Lisäksi kysyisin toisesta kalatmiehestä , jonka kanssa minulla oli ihana rakkaussuhde, mutta joka ei halua/pysty lähtemään vanhasta suhteestaan. Kullenko hänestä ja onko hän tekemässä ratkaisua. Olen sanonut hänelle selvästi tämän?
Kiitos
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #381 : 14.08.2007 13:05:24 »

Enkulii, kortti kehottia sinua olemaan rauhallinen, keskittyän itseesi ja antavan Maailmankaikkeuden hoitaa tapahtumien kulun. Wink Nyt ei ole toiminnan aika ainakaan sinun suunnalta. Sanoisin, että voit kertoa tunteesi Oinas-miehelle, jotta hän tietää missä mennään ja jättää lopullisen päätöksen hänelle. Yleensä Oinailla ei ole tapana pitää kahta kumppania yhtä aikaa, eli kyllä hän jompaan kumpaan teistä päätyy ihan lopullisesti. Kannattaa ehkä sanoa herralle, että suhdetta ei tule ennen kuin hän on hoitanut ja selvittänyt asiansa nykyisen naisensa kanssa.
tallennettu
venny
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 54


Profiili
« Vastaus #382 : 14.08.2007 14:24:42 »

Hei, Atha-Maarit

Luen edelleen silloin tällöin edellisen vastauksesti ihan vain muistutukseksi ja voiman antajaksi. Kiitos, kiitos, kiitos.  smitten

Kaipaisin nyt apuasi ihmissuhde-asiaan. Vanhempi mies, jonka jo luulin olevan historiaa, ilmestyi uudelleen elämääni. Argh!  Angry

Mitä hittoa se takaisin tuli!? Olisi joutanut pysyä poissa!

Tuskin on se sieluntoveri, jonka kerroit olevan minulle tähtiin kirjoitettuna.

Neuvosta kiitollinen ja omalle kiukkuisuudelleen nauraen,
Venny  Wink
tallennettu
Samedia
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 23


Tasapainoilua


Profiili
« Vastaus #383 : 14.08.2007 15:22:55 »

Sinulla tuota työsarkaa näyttää olevan korttien kanssa  :Smiley , mutta korteni kannan minäkin sarkaasi ja pyydän, että nostaisit minullekin kortin / kortit, työtä ja rakkausrintaman pysyvyyttä ja semmoisia yleisiä - tai sit vaan jotain tuonne päin  Cheesy

Voimia katselmuksiisi
Samedia
tallennettu

Aurinko Skorpioni, Kuu Kaksoset, Merkurius Jousimies, Venus Vaaka, Mars Skorpioni, Jupiter Jousimies, Saturnus Kauris, Uranus Leijona, Neptunus Skorpioni

Keltainen Sähköinen Tähti, Maa-sika
Elämänpolku 7, Minuuden numero 11, Kohtalo 9
Jaana71
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #384 : 14.08.2007 18:34:17 »

Hei, voisitko katsoa minulle vähän tulevaisuutta eli mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja mihin asioihin pitäisi kiinnittää huomiota.

Kiitos jo etukäteen !

Jaana Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #385 : 14.08.2007 19:03:37 »

Ihan tällainen yleinen tiedotus, että nyt on fiilikset taas tulevien menkkojen takia sen verran alamaissa, etten saa kunnon tulkintoja aikaiseksi. Joudun pitämään vähän taukoa ja hidastamaan vastaustahtia, ettei tule ihan tillintallin vastauksia. Pidän kyllä kysymysketjua silmällä päivittäin Wink

Jos tulee ihan hirveä hätä, joka vaatii pikaista vastausta, laita kysymys YV:llä tai maililla.

Palaan Tampereen matkaltani Pöljälle torstaina 16.8 jonka jälkeen minulla on taas enkelikorttien ja tarotien lisäksi riimut ja kirjat käytössä.
tallennettu
Enkulii
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 23


Profiili
« Vastaus #386 : 14.08.2007 21:47:53 »

Saanko vielä kysellä? Smiley Olet kyllä ihana kun jaksat vastailla täällä kaikille  smitten

Mutta siis tämä:

"Nyt ei ole toiminnan aika ainakaan sinun suunnalta. Sanoisin, että voit kertoa tunteesi Oinas-miehelle, jotta hän tietää missä mennään ja jättää lopullisen päätöksen hänelle. Yleensä Oinailla ei ole tapana pitää kahta kumppania yhtä aikaa, eli kyllä hän jompaan kumpaan teistä päätyy ihan lopullisesti. Kannattaa ehkä sanoa herralle, että suhdetta ei tule ennen kuin hän on hoitanut ja selvittänyt asiansa nykyisen naisensa kanssa."

Oinas-miehelle? Mistä sen päättelit? Miten oinas-mies liittyy tähän ja minuun? Kumpikaan kyseisistä miehistä ei ole nimittäin oinas.. uusi tuttavuus kaksonen ja ex leijona. Eräs ihastus tosin on oinas, mutta.  :Smiley Se asia ei johda suuntaan eikä toiseen. Oon muuten aika hauskasti onnistunu nämä miehet aina valkkaamaan, olen itse leijona, niin leijonallehan sopii hyvin niin oinas, toinen leijona kuin kaksonenkin Cheesy Kummallista sattumaa..
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #387 : 14.08.2007 22:48:24 »

Ai, oho! Oinas-mies on sitten ihan vain minun moka!  Lips Sealed Mistähän mie sen olen sinne kaivanut? Cheesy Eli, älä välitä jos puhun Oinaasta, katso kummalle miehelle kortti on nostettu.

Eli, ehkä ihan hyvä, ettäidän taukoa, kun alkaa tulla tuollaista lallallaa-juttua noihin analyyseihin  Grin
tallennettu
Enkulii
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 23


Profiili
« Vastaus #388 : 15.08.2007 07:50:41 »

Minä vähän mietinkin että liittyykö tämä oinasa-mieskin nyt muka jotenkin kuvioihin kaiken muun lisäksi  Grin

Mutta kiitos sinulle AthaMaarit  smitten Koita nyt levätä siellä Smiley
tallennettu
venny
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 54


Profiili
« Vastaus #389 : 15.08.2007 11:57:36 »

Kuule, Atha-Maarit, ihan pakko kertoa tämä:

Arvostan aivan suunnattomasti tätä työtä, jota toisten auttamiseksi täällä teet.
Erityisesti vaikutuksen on tehnyt se tapa, jolla sen teet.

Kaikista viesteistäsi henkii vastuullisuus ja aito välittäminen.

Tunnut ymmärtävän syvästi, että jokaisen viestin takana on aito, elävä ja tunteva ihminen.

Olet tarjonnut apuasi, ja otat tehtäväsi vakavasti. Et huvittele muiden ihmisten elämällä. Se on hienoa. Avun tarjoaminen tuo mukanaan suuren vastuun, jonka kannat suoraselkäisesti ja kuitenkin omia voimavarojasi kunnioittaen.

En nyt oikein osannut muotoilla tätä ajatusta, mutta luulenpa että ymmärrät kuitenkin.  Smiley

Iloa, valoa ja rauhaa Sinulle toivottaen,
Venny

tallennettu
Sivuja: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: