Sivuja: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 753750 kertaa)
0 jäsentä ja 15 vierasta katselee tätä aihetta.
Meerkat
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 14



Profiili
« Vastaus #510 : 03.09.2007 11:10:55 »

Mukavaa alkavaa viikkoa AthaMaarit!

Kysyin tuolla aiemmin menneitä elämiä, mutta huomasinkin nyt että olet jo jättänyt ne pois. Mutta saanko kysyä kortteja sinulta?

Henkinen kasvuni tuntuu ottaneen askeleita eteenpäin viime aikoina, vaikka siellä polun alkupäässä vielä ollaankin Smiley Mitähän kortit neuvoisivat minulle jatkossa henkiselle puolelle?

Ja rakkausasiaan olisi myös kiva saada kortti smitten Kun pyörii tuo yksi tumma mielessä, mutta mahtaisko siitä seurata joskus jotain. Tuo josta olisin menneitä elämiäkin kysynyt...

Ja onnea sinulle vielä alkaneista uusista projekteista!
tallennettu

aurinko, merkurius,  neptunus jousimies
nouseva, jupiter kauris
venus, mars skorpioni
kuu härkä
uranus, pluto vaaka
saturnus kaksoset
katsuliini
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« Vastaus #511 : 03.09.2007 11:22:24 »

Hei!

Elämäni heitti ison kuperkeikan viikko sitten, rakkainpani menehtyi yllättäen.... kysyisinkin että näkyykö valoa kaiken tämän surun keskellä ja miltä tulevaisuuteni näyttää?

Kiittäen Katsuliini
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #512 : 03.09.2007 14:47:17 »

Katsuliini. Teen tässä vastausjärjestyksessä poikkeuksen ja otan sinut ihan ensimmäiseksi vuoroon, koska tilanteesi on noinkin kriittinen. Nostan sinulle tarotin ja avaan sivun Sai Baba-nimiseltä henkiseltä mestarilta.

YLIPAPITAR
Avainsanat: Kuu, mahdollisuus käyttää intuitiivisia voimia, parantaminen, riippumattomuus, sisäinen tasapaino, lisääntynyt itseluottamus

Ylipapitarta kuvaa kuun jumalatar Isis. Häntä ympäröi hieno valonsäteiden verkko, joka on ilmaus hänen henkistyneestä luonteestaan. Hänen olemuksestaan huokuu rajoittamaton riippumattomuus.
Ylipapitar on yhteydessä intuitiivisiin kykyihinsä ja voi luottaa niihin täydellisesti. Hän ymmärtää omaa sisäistä ääntään, sisäistä opastaan ja parantajaansa ja on yhteydessä tähän. Tämä näkyy ulkonaisesti siten, että hän luotaa itseensä ja ottaa vastuun itsestään. Kuten kameli, joka voi kulkea pitkiä matkoja autiomaassa juomatta, sinäkin voit oman sisäisen lähteesi löydettyäsi säteillä ympäristöösi tyytyväisyyttä siitä, että tulet toimeen omillasi. Kortin alaosassa olevat kukat ja hedelmät kuvaavat niitä vehmaita keitaita, joita voit löytää syvältä sisimmästäsi. Mitä paremmin hyväksyt itsesi ja jaat muiden kanssa sen, mitä sinulla on, sitä syvällisemmäksi havaintokykysi tulee. Tätä kuvaavat kortissa olevat kristallit.
Tässä korttipakassa Ylipapitar on yksi voimakkaimpia tasapainoa ja harmoniaa kuvaavia kortteja. Ylipapittaren ylävartalo kuvaa feminiinistä vastaanottavaisuutta. Tätä korostavat hänen päänsä yläpuolella olevat kuun sirpit sekä ylöspäin kohoavat kaaret. Hänen päässään olevana kruununa on kuu, joka vastaanottaa valoa auringolta.
Navasta alaspäin Ylipapittaren keho kuvaa maskuliinisuutta. Kortissa olevat viivat ovat selkeitä, dynaamisia ja suoraviivaisia. Hänen polvillaan olevat jousi ja nuoli korostavat tätä ominaisuutta.
Kortti voi viitata yliaistillisiin havaintoihin ja intuitiivisiin kykyihin. Nämä kyvyt voivat olla selvänäköisyyttä, telepatiaa, luovaa mielikuvittelua, empatiaa, intuitiivista tietämystä ja parantavia voimia. Kyvyt kehittyvät sopusoinnussa maailmankaikkeuden lainalaisuuksien kanssa ja ovat näiden palveluksessa.
Päätelmät: Olet nyt yhteydessä omiin sisäisiin voimavaroihisi. Kehitä niitä entistä täydemmin. Suojele itsenäisyyttäsi.
Kysymys: Onko elämässäsi alueita, joilla annat muiden ihmisten vaikuttaa itseesi sen sijaan, että luottaisit omaan intuitioosi?
Ehdotus: Hakeudu veden läheisyyteen niin usein kuin mahdollista. Mietiskele veden äärellä ja opi siitä niin paljon kuin vain voit.
Vahvistus: Luotan omiin sisäisiin kykyihini ja voimavaroihini.

Oikein hyvältä näyttää. Minulle tulee tästä kortista mieleen, että haasteesi miehesi siirryttyä henkimaailmaan on oppia tulemaan toimeen omillaan. Voimia ja kykyjä sinulla siihen riittää kyllä, kunhan surukausi on ensin surtu pois.
Koska kortin Ylipapitar on yhtä aikaa sekä feminiininen että maskuliininen, näkisin sen tässä tapauksessa sen lisäksi, että sinussa on molemmat puolet, kuvaavan sitä, että miehesi on sinuun yhteydessä henkimaailman puolelta niin kauan aikaa, kunnes pärjäät jo paremmin tai kun korkeammat tahot katsovat aiheelliseksi, että miehesi olisi hyvä jatkaa omaa kehitystään. Siirtyä siis lähemmäs valoa täältä fyysisen tason läheisyydestä. Tähän yhteyteen viittaisivat myös kortin viestit yliaistillisista havainnoista sekä intuitiosta. Jos tunnet miehesi läsnäolon, jos jotain outoa tapahtuu, älä ole peloissasi. Et ole sekomassa eivätkä pahat henget ole riivaamassa asuntoasi. Miehesi vain yrittää saada sinuun yhteyttä ja piristää sinua, sillä hänellä ei ole mitään hätää. Kuitenkin kortin parantamisen merkitys korostaa sitä, että meidän täytyy myös itse parantaa itseämme. Et voi tuudittautua vain siihen ajatukseen, että miehesi hoitaa sinut kuntoon. Sinun on tehtävä oma osuutesi paranemisprosessissa. Miehesi on vain sinun tukijasi, ei puolestasi tekijä (jälleen kerran esiin pomppaa kortin itsenäisyys ja itsestään huolehtiminen). Valo on olemassa koko ajan. Sinun tulee vain löytää se.
Asun itse nyt ystäväni luona. Hänen äitinsä menehtyi erittäin äkillisesti ja odottamattomasti kesäkuun alussa. Muutin tänne, jottei ystäväni tarvitsisi asua yksin, sillä hän tarvitsee jonkun seurakseen. Äiti oli todella paljon läsnä täällä koko kesän ajan. Läsnäolon pystyi aistimaan, seinistä kuului napsahtelua (joskus tosi kovaäänistäkin), yläkerrasta puolestaan raskaita askelia. Nyt, kun täällä menee jo paremmin (toisin sanoen ystäväni on saanut uskoa siihen, että kaikki järjestyy parhain päin), äitikin on jatkanut matkaansa. Hän pitää meitä edelleen silmänsä alla, mutta ei ole enää niin vahvasti fyysisesti läsnä. Joka on oikeastaan ihan hyvä, sosiaalisena ja puheliaana ihmisenä hän naputteli seiniä niin kovaa, ettemme meinanneet saada nukuttua Grin


Ja sitten Sai Babaa. Katsotaan, mitä sanottavaa hänellä on. Ahaa, vain tällaista. Kirjoitan sinulle koko aukeaman tekstit, toisin sanoen kaksi lyhyttä pätkää.

6.Elokuuta
Elämä on myötä- ja vastoinkäymisiä. Mutta elämän nousu- ja laskusuhdanne ei vielä tarkoita, että sinun on myötäiltävä sitä. Vai onko jokaisen markkinoilla kävijän ajettava vuoristoradalla? Ei tietenkään!
Älä tarraudu kielteisiin asenteisiin. Ne ovat elämän suurin vuoristorata. Jos usein joudut riitaan toisten kanssa, tulet vihaiseksi ja harmistut, pidä sitä hälytysmerkkinä. Sinussa on ilmeisesti vielä jokin nykyisestä tai entisistä elämistä johtuva kielteinen tunnejäämä.
Vapaudu tuosta vaarallisesta taakasta. Hätätilassa käänny ammattiauttajan puoleen. Ulkopuoliseen apuun turvaaminen ei useimpien kohdalla ole merkkinä heikkoudesta vaan viisaudesta ja nöyryydestä.
Muutoin on paikallaan vetäytyä syrjään, kun tulet vihaiseksi. Älä tarraudu enempää. Juo lasillinen kylmää vettä pieninä kulauksina ja tee lopuksi seuraavanlainen mietiskelyharjoitus:
Johda mieleesi piikkejä ja aggressioita täynnä ole ohdake. Samaista elämäsi tuohon ohdakkeeseen ja eläydy tähän mielikuvaan ohdakkeista elämässäsi ja kielteisyydestäsi.
Tarpeeksi kauan siinä viivyttyäsi kuvittele olevasi ruusu. Olet kaunis ja tuoksuva, mutta sinulla on vielä suuret ja vahvat piikit. Keskityttyäsi piikkeihin jonkin aikaa kiinnitä huomiosi nuppuun, joka vähitellen aukeaa täyteen kukoistukseensa.
Viivyttyäsi tuossa tunteessa tarpeeksi kauan kuvittele mielessäsi lootuskukka. Kuvittele, kuinka olet juurinesi syvällä mudassa, mutta kukintosi kohoaa vedenpinnan yläpuolelle täysin puhtaana. Anna lootuskukan puhtauden virrata itseesi. Anna sen täyttää vähitellen itsesi.
Kuvittele mielessäsi, että lootuskukka koostuu puhtaasta, kirkkaasta valosta ja että tuota ihmeellistä valoa virtaa sinuun täyttämään sinut rauhalla, onnella ja puhtaudella.
Kuvittele nyt, että sydämesi on nupullaan oleva lootuksenkukka. Anna sen avautua ja tunne, kuinka sydämesi täyttyy alati kasvavasta rakkaudesta. Tuo rakkaus on niin suuri, että se valtaa sinut täysin.
Olet pelkkää rakkautta ja tunnet, kuinka Jumala suo sinulle siunauksiaan.
Kaikki on yhtä – Jumala on kaikki.

7.Elokuuta
Käsityksenne pahasta tai kielteisestä ovat useimmiten puutteellisia, jopa vääriä. Neuvojeni mukaan teidän tulee aina ajatella, nähdä, kuula ja puhua hyvää. Noudattakaa ohjeitani, saatte siitä sekä fyysistä että henkistä voimaa.
Mutta kuinka sitten kielteisyyteen tulee suhtautua?
Ensimmäiseksi tulee tajuta, ettei ole olemassa pahaa sinänsä.
Kaikki on Jumalasta. Vain asennoituminen tai tarkoitusperät ratkaisevat, onko jokin hyvää vai pahaa.
Olettakaamme, että sinulla on pahoja ajatuksia. voit vaalia noita ajatuksia ja iloitakin niistä. Mutta siitä on sinulle varmasti ennemmin tai myöhemmin vahinkoa. Voit myös työntää kielteiset ajatukset pois, mutta se voi johtaa torjuntaan.
Parasta on, että suhtaudut niihin avoimesti ja rehellisesti ja käytät niitä tienviittoina.
Ota selville niiden lähtökohta eli mistä ja kuinka kaukaa ne juontavat juurensa. Kisko sitten juuret huolellisesti varsineen päivineen pois.
Tällä tavalla näytät nimittäin toteen sen, että kaikki on omissa käsissäsi, että luot oman kohtalosi ja ettei sinulle tapahdu mitään pahaa, jos sinulla on todellista omanarvontuntoa.
Tämä on kaiken tiedon päämäärä.   
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #513 : 03.09.2007 15:13:12 »

Ja jatketaan normaalissa järjestyksessä, eli Karhutyttö, sinuun jäätiin! Nostin sinulle työlle ja ihmissuhteelle riimut (tulevat tässä järjestyksessä) ja levottomuudellesi tarotin.

PERTH
Avainsanat: Initaatio, Kätkössä oleva, Salaisuus

Tämä on mysteeririimu, joka viittaa siihen mihin meidän vähäiset vaikutusmahdollisuutemme eivät yllä. Tämä riimu on Taivaan, Tuntemattoman puolella, ja sen assosioituu feeniksiin, tuohon salaperäiseen lintuun, joka tuhoutuu tulessa noustakseen sitten jälleen omasta tuhkastaan. Sen tiet ovat salaiset ja kätketyt.
Muutosvoimat toimivat syvällä ihmisen sisimmässä. Se mitä ne saavat aikaan ei helposti heti näy. Eheytymisprosessi tapahtuu piilossa ja valepuvut ovat käytössä. Loppujen lopuksi eheytyminen, tapa jolla se tapahtuu, on täysi mysteeri.
Maailmallisella puolella saattaa olla odotettavissa yllätyksiä; odottamattomat ansiot eivät ole poissa laskuista. Ihmisluonnon osalta tätä riimua symboloi kotkan lento. Korkealle kohoava kahlitsematon lento, nousu loputtomina toistuvien arjen kuvioiden yläpuolella, missä aukenevat laajemmat näköalat – tämä näkyy tässä riimussa. Se on etsijän riimu.
Yhtenä uudistumissarjan riimuista Perth viittaa voimakkaasti initaatioon, aloitukseen, jollekin asialle vihkiytymiseen. Millään ulkoisella ei ole merkitystä muutoin kuin sisäisenä heijastajana.
Tämä riimu liittyy olemisen syvimpään kerrokseen, siihen kalliopohjaan, jolle kohtalosi rakentuu. Joillekuille Perth voi merkitä, että jotain heidän sisällään kuolee. Jos niin on oltava, anna mennä, älä takerru. Hengen uudistuminen on kysymyksessä ja se on iloinen asia.

Koska kysymys töistä ei ollut tuon tarkempi, tämä riimu on vähän hankalaa tulkittavaksi. Luulenkin, että se avautuu sinulle ihan itsestään lukemalla kaikkein parhaiten. Yllätyksiä olisi kuitenkin luvassa suuntaan tai toiseen, joskaan yllätysten vahvuudesta ei kerrota mitään. Sinulle saattaa tulla töissä esimerkiksi mahdollisuus johonkin projektiin, josta ilahdut, mutta joka vaatii myös täyttä panostasi (jollekin asialle vihkiytymistä).

TYHJÄ RIIMU
Avainsanat: Se mitä ei voi tietää, Odin-jumala

Tyhjä on loppu, tyhjä alku. Tämä on täydellisen luottamuksen riimu, joka näyttää sinulle yhden elähdyttävän hetken ajan kohtalosi hyvin läheltä, kohtalosi, joka yhä uudelleen nousee kuin feeniks-lintu menneen tuhkasta.
Tyhjä riimu voi ennustaa kuolemaa. Mutta se kuolema on yleensä symbolinen ja voi viitata mihin tahansa tämänhetkistä elämääsi. Minän kontrollin hellittäminen on äärimmäinen haaste hengen soturille. Tässä Se mitä ei voi tietää ilmoittaa sinulle, että se toimii sinun elämässäsi. Tyhjyydessä ovat kaikki mahdollisuuden vähentymättöminä. Samalla kertaa raskaana ja tyhjänä se käsittää kaiken olevan, kaiken mikä voi tulla olevaksi.
Tyhjän riimun nostaminen tuo pintaan sisimmät pelkomme. Epäonnistunko? Tulenko hylätyksi? Otetaanko kaikki pois? Ja kuitenkin tuo tyhjyys pitää sisällään meidän korkeimman hyvämme, parhaimmat mahdollisuutemme ja hedelmälliset unelmamme.
Tämä riimu vaatii valmiutta ja sallivuutta, sillä kuinka voit kontrolloida sitä mikä ei ole ottanut vielä muotoa? Tämä riimu vaatii usein hurjaa rohkeutta, lähestulkoon hyppyä tyhjin käsin tuntemattomaan. Sen nostaminen on uskosi selvin testi.
Jossain mielessä tyhjä riimu edustaa karman polkua – kaiken tekemäsi summaa ja tämänhetkisen ja tulevan minäsi rajoja. Samalla tämä riimu opettaa, että vanhat karman velat muuttuvat ja kehittyvät sinun muuttuessasi ja kehittyessäsi. Mikään ei ole ennalta määrättyä, mikään ei ole väistämätöntä. Jos todellakin on ”asioita, joita jumalat pitävät salassa”, sinun tulee vain muistaa, että se mikä merkitsee on tuntemattoman luova voima.
Tyhjän riimun nostaja, rohkeutta: tyhjyydestä nousevat elämäsi muutoksen voimat.

No onpas tähänkin nyt hankalaa saada minkäänlaista tulkintaa! Joko minulla on huono päivä tai sitten tällä ja edellisellä kysymyksellä ei varsinaisesti ole hätää, vaan olet kysynyt ne pelkästä uteliaisuudesta Wink Mikä ei tietenkään ole väärin! Silloin vain vastauksetkin jäävät lyhyiksi, koska varsinaisesti mitään tarvetta neuvolle ei juuri nyt ole (johon viittaisi tässä riimussa tuo ”asiat, jotka jumalat pitävät salassa” eli suomeksi ”emme kommentoi” Cheesy)
Minä en nyt ihan oikeasti osaa sanoa tähän yhtään mitään! Luulen, että tämäkin avautuu sinulle parhaiten lukemalla se itse läpi ja nappaamalla sieltä ne kohdat, jotka puhuttelevat. Yleinen sanoma on, että tiet ovat nyt avoinna ja suunta teidän/sinun päätettävissä.


Argh, toivottavasti tuo tarot aukeaisi paremmin! xD Ehkäpä se aukeaa, kun siihen kysytään kuitenkin ihan selkeästi neuvoa.

MALJOJEN YHDEKSIKKÖ – ONNELLISUUS
Avainsanat: Jupiter Kaloissa, onni, ylitsevuotava rakkaus, syvä ilo, siunaus

Maalauksen yhdeksän maljaa ovat symmetrisessä järjestyksessä. Kaikki on tasapainoista ja harmonista. Jokaisen maljan ylle on taipunut aukinainen lootuksenkukka, joka antaa energiansa tulvia maljaan. Maljojen täyteys ja ylitsevuotavuus symboloi moninaisia lahjoja.
Jupiter Kalojen merkissä merkitsee enemmän kuin pelkkää sympatian tunnetta. Kokonaisvaltaisesti koetusta ilosta syntyy valtava onnellisuuden tunne. Tämän ilon laatu osoittaa, että se nousee syvältä. Se ei ole seurausta pinnallisesta nautinnosta, Se kertoo onnesta, joka saa voimansa levollisen sielun syvimmistä syövereistä.
Päätelmät: Tämä hetki on täynnä harmoniaa ja sisäistä iloa, Avaudu sille täysin. Älä menetä tätä tilaisuutta!
Kysymys: Mitä etsit ja mistä voit löytää todellisen onnesi?
Ehdotukset: Hengitä ja tunne! Jos olet yksin, nauti yksinäisyydestäsi. Jos olet yhdessä muiden kanssa, nauti heidän läsnäolostaan. Jos teet työtä, omistaudu sille hiljaisen tyytyväisenä.
Vahvistus: Onnellisuus on luonnollinen olotilani.

Joo, tämä tuntuu jo helpommalle tulkita Grin Elikkäs sanoma tuntuu olevan, että sisäinen levottomuus johtuu tyytymättömyydestä, joka on taas onnettomuuden ilmaisumuoto. Kun onnettomuus korvataan onnellisuudella, myös levottomuus loppuu. Ei ole mitään syytä olla tyytymätön ja näin ollen levoton, kun on onnellinen.
Kortti kehottaa kokemaan tämän hetken, JUSTIINSA TÄMÄN hetken koko sielulla ja löytämään siitä onnen. Onni tulee sisältä päin ja kaikki ulkoiset asiat vain herättävät meidät tuolle sisäisen onnellisuutemme tasolle.
Kiinnitä huomiota kortin kysymykseen, sillä se on valttikorttisi elämässä. Onnettomuutta, levottomuutta ja tyytymättömyyttä vastaan taistellaan parhaiten menemällä sinne ja tekemällä sitä, mistä tulee onnelliseksi.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #514 : 03.09.2007 15:26:24 »

Driwfoffup (toivottavasti kirjoitin se oikein), sinulle tulee tarotia. Ensimmäinen on siihen, mihin kannattaisi kiinnittää nyt huomiota ja toinen ihmissuhteelle.

MALJOJEN NELONEN – YLELLISYYS
Avainsanat: Kuu Ravussa, rakkaus, hellyys, huolenpito, tunteiden rikkaus

Vaaleanpunainen lootuksenkukka todistaa saamastamme rakkaudesta. Se on osa tunteidemme rikkautta, joka saa meidät tuntemaan täyttymyksen. Se näkyy ympäristömme kauneutena ja ylellisyytenä. Kyky hyväksyä tämä nöyränä ja kiitollisena on merkki sisäisestä runsaudesta, joka voidaan jakaa muiden kanssa.
Kultaiset maljat ilmentävät tällä hetkellä meneillään olevien tunteiden rikkautta, jonka juuret ovat syvällä alitajunnassamme. Tämä ylellisyys on yhtä paljon vastuu kuin lahjakin. Se vaatii harkittua käyttäytymistä ja tiedostamista yhtä hyvin kuin kykyä nauttia siitä ja jakaa sitä muille ihmisille.
Vaarana on kuitenkin, että tunteet alkavat elää ihan omaa elämäänsä. Jos kohtuus lentää taivaan tuuliin ja tunteet vievät meitä tiedostamattamme, selkeä, vaaleansininen taivas tummenee ja vesi menettää tyynen kirkkautensa. Ylellisinä aikoina on paras olla kaksin verroin hereillä. Etenkin perhesuhteissa ja muissa läheisissä suhteissa ylenmääräinen huolenpito ja toiselle ihmiselle omistautuminen tuntuvat ahdistavalta.
Päätelmät: Saat paljon rakkautta ja kiintymystä osaksesi. Nauti siitä tulematta silti riippuvaiseksi
Kysymykset: Onko sinulla mitään sellaista ihmissuhdetta, jossa tunnet itsesi rajoitetuksi? Oletko omistautunut liikaa jollekulle?
Ehdotus: Vastattuasi kriittisesti edellisiin kysymyksiin, nosta kortti, joka kertoo kuinka voit käsitellä tilannetta.
Vahvistus: Nautin olla yhdessä … (nimi)… kanssa ja olen täynnä kiitollisuutta ja iloa.

Nyt kannattaa kiinnittää huomiota kaikkeen siihen ihanaan, mitä elämääsi tulvii. Ehkä se ei tunnu enää niin ihanalle ja on menettänyt makunsa, mutta kyse onkin enemmän sitä, että sinun oma näkemyksesi asiaan on muuttunut. Rakkaus on edelleen siellä ja tunteet valloillaan, vaikka et niitä huomaisikaan. Nehän saattavat olla vaikka piilossa kuoren sisällä, joko sinulla tai kumppanillasi. Tiedosta tunteet, tuo niitä esiin, vaali niitä ja nauti!
Ainoa varoitus on, ettei tunteiden anneta päästä rengin asemasta isännäksi. Silloin tiedossa on vain hankaluuksia ja epätasapainoa.


AURINKO
Avainsanat: Aurinko, erittäin suuri luova energia, tietoisuus, tyydyttävä rakkaussuhde, viisaus, henkisyys, transformaatio

Aurinko säteilee kaiken keskuksena, kahdentoista astrologisen merkin keskellä. Kaikki kylpee auringon valossa. Auringon keskustassa kukkii oivalluksen ruusu. Sen valo on selkeyden, korkeimman tietoisuuden ja oivalluksen syvin olemus.
Kaksi lasta, joilla on perhosen siivet, tanssii vihreällä luovuuden vuorella. He kuvaavat naisen ja miehen välistä vapautunutta suhdetta. Saavutettu vapaus ilmaistaan hurmioituneena ilona ja innostuksena.  Kaikki energia voidaan nyt kokonaan käyttää yhteiseen luovaan prosessiin. Sitä ei enää tuhlata valtataisteluun, mustasukkaisuuteen tai rajojen asettamiseen.
Siivet symboloivat heidän yhdistynyttä luovuuttaan, kokemustaan liitosta suuren Valon palveluksessa. Nuo siivet kantavat heidät korkealle. He kokevat täyttymyksen joka heti ja nauttivat siitä. Ei ole enää toiveita jostain tulevasta päämäärästä. Kaikki on tässä ja nyt ja niin on hyvä.
Vuoren huippua ympäröivä aita kuvaa sitä, että vapauden ja tietoisuuden huipentuma jää kuitenkin vielä näiden kahden ulottumattomiin. Huipulle päästäkseen heidän täytyy ylittää viimeinen erityinen este. Meidän jokaisen täytyy löytää tuo kapea sisäänkäynti huipulle.
Tällaisessa ekstaasissa voi tapahtua kauaskantoinen alkemistinen transformaatio. Kuun kuvaama ihminen heijastaa valoa. Auringon kuvaamasta ihmisestä on puolestaan tullut valon lähde, joka sisältää viisauden ja henkisyyden. Ihminen ei le enää vain peili kuten kuu, joka heijastaa auringonvaloa kykenemättä itse säteilemään valoa tai lämpöä. Hän on löytänyt äärettömän sisäisen valon lähteen. Hän säteilee jumalallista viisautta ja rakkautta koko maailmaan ja ikään kuin suodattaa sen transformaation valon läpi.
Koko ihmiskunnassa on kypsymässä jotain uutta. Suuri muutos on tapahtumassa. Se tapahtuu aivan kuin hedelmän kypsyminen auringon lämpimien säteiden aikaansaaman kemiallisen prosessin kautta. ”Uuden ihmiskunnan” syntyminen vaatii vanhoissa alkemian kirjoituksissa kuvatun tapahtumaketjun täydentymistä. Feeniks palaa vain noustakseen tuhkasta uutena, upeana lintuna ja lentääkseen avoimelle taivaalle. Tietoisuuden valo läpäisee koko olemuksemme.
Päätelmät: Toiveittesi täyttyminen on mahdollista tässä ja nyt. Rentoudu ja antaudu tanssiin. Oikeat kumppanit löytävät toisensa.
Kysymys: Mitä tehtäviä tai projekteja sinulla on tällä hetkellä?
Ehdotukset: Luo silmiesi eteen kuva auringon valosta ja lämmöstä rinnassasi ja sydämessäsi. Muistuta itseäsi muutaman päivän ajan, useita kertoja päivässä, että aurinko paistaa sisällesi ja lävitsesi.
Vahvistus: Olen tasapainossa jumalallisen Valon kanssa, joka täyttää minut ja ohjaa minua.

Minulle tulee kortista olo, että parisuhderintamalla o nyt jotain kärhämää. Olisitte minun näkemyksen mukaan ihan oikea pari toisillenne tällä hetkellä, mutta sisäinen kärhämä johtuu siitä, että olette ylittämässä kortin kuvamaa viimeistä estettä, ennen kuin voitte saavuttaa vapauden. Luulen, että tämä liittyy tunteisiin, sekä positiivisiin että negatiivisiin, joihin viittaisi myös edellinen nostamani kortti. Asioiden kanssa on tehtävä työtä. Vapaus on ansaittava ja annetta toiselle. Vapaus tässä yhteydessä voi tarkoittaa parisuhteen sisäistä vapautta, jolloin ei valtataistella vaan kumpikin saa olla oma itsensä tai vastaavasti ihan todellista vapautta parisuhteen kahleen murtuessa.
Hyvä parisuhde on kuin hyvä ystävyyssuhde. Kaikki jaetaan toisen kanssa, asioista puhutaan, toista ei omita ja molemmat saavat olla vapaasti juuri keitä he ikinä ovatkaan. Tämä saavutetaan parisuhteessakin, jos (minun mielestäni) luovutaan parisuhteen yleisimmistä mielikuvista ja keskitytään toiseen henkilönä, ei MINUN kumppaninani. Näinhän ystävyyssuhteissakin tehdään. Toinen on ensisijaisesti henkilö ja toissijaisesti ystäväni, kun parisuhteessa toinen on aina ensisijaisesti kumppanini ja toissijaisesti henkilö.

tallennettu
katsuliini
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« Vastaus #515 : 03.09.2007 15:55:41 »

Hei!

Erittäin paljon kiitoksia vastauksesta smitten
Erilaisia "omituisia" asioita kotonani on tapahtunut ja olen myös  puhunut ääneen miehelleni.. Toivon myös sitä, että hän kävisi unissani kertomassa että hänellä on kaikki hyvin. Rakkaus ei koskaan häviä.

Mustia ja negatiivisia ajatuksia on ollut. Mutta ei enää....
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #516 : 03.09.2007 16:03:28 »

Taivaankaari. Tarot vastailee seuraavaa:

SAUVOJEN KUNINGATAR
Avainsanat: Tulen vesielementti, itsetuntemus, muutos, myötätunto

Sauvojen Kuningatar tuntee itsensä läpikotaisin. Hän on katsonut syvälle itseensä ja tämä on johtanut hänen koko olemuksensa perinpohjaiseen muuttumiseen.
Tarina kertoo, että Kuningattarella oli muinoin musta tukka. Hänen seurassaan kulkevan pantterin turkki oli myös musta. Kuningattaren läpikäymä suuri muutos teki hänen tukastaan kullanvaalean ja muutti pantterin leijonaksi. Kuningattaren ymmärrys aikaisemmasta tilanteesta täytti hänet kuitenkin myötätunnolla niitä kohtaan, jotka eivät vielä olleet vapaita. Kyetäkseen auttamaan muita hän halusikin tukkansa olevan punaruskea ja leijonansa pantteri. Leopardin mustat läikät ovat muistutus menneisyydessä vallinneesta pimeydestä.
Kuningatar istuu liekehtivällä valtaistuimella kantaen yllään suomuista haarniskaa, jossa on rinnan päällä kuvattuna kala. Vesi ja tuli symboloivat intuitiivisen tiedostamisen ja tunteilla sitoutumisen yhdistämistä. juuri se saa aikaan sisäisen muutoksen. Kuningattaren älyllistä selkeyttä ja laajentunutta tietoisuutta symboloivassa kruunussa on vielä orjantappurakruunun piikkejä. Hänen silmänsä ovat kiinni ja hän on hiljaisessa hurmiossa. Tietoisuus on suuntautunut sisäänpäin ja hänen olemuksensa säteilee sisäisen rauhan autuutta. Sauvan päässä oleva käpy symboloi henkistä kasvua. Sauvan asento muistuttaa meitä siitä, että meidän on juurrutettava itseymmärryksemme syvälle maahan ja myös annettava muiden olla osallisina siitä.
Päätelmä: Olet tehnyt töitä itsesi kanssa ja edistynyt. Nyt on aika oppia jakamaan se muiden kanssa. Anna itsetuntemuksesi ilmetä jokapäiväisessä elämässäsi!
Kysymykset: Millä tavoin voit jakaa muiden kanssa sen, mitä olet löytänyt itsestäsi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa lausetta: ”Oppiminen n sen löytämistä, minkä jo tiedät. Toimiminen on sen näyttämistä, että tiedät. Opettaminen on sitä, että annat muidenkin ymmärtää, että he tietävät sen yhtä hyvin kuin sinä”.
Vahvistus: Olen säteilevä olento täynnä valoa ja rakkautta.

Suunta näyttäisi oikealta. Kortin kuningatar on läpikäynyt muutoksen ja sinäkin olet nyt muutoksen tiellä. Sisäinen äänesi on heittänyt vanhat asiat romukoppaan. Kortti muistuttaa sinua kuitenkin siitä, ettet hylkäisi nykyistä asiaa, josta olet irrottautumassa, ihan totaalisesti, vaan pitäisit sen mielessäsi. Sen ja uuden alan avulla voit auttaa myöhemmin heitä, jotka apua kaipaavat. Sinulla on hyötyä tulevaisuutta ajatellen nykyisestä alastasi, joka on käymässä tälle hetkelle vanhaksi.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #517 : 03.09.2007 16:08:47 »

Kissankulta, elämäntilanteellesi noin jatkoa ajatellen nousi kortiksi

SAUVOJEN KYMPPI – TORJUNTA
Avainsanat: Saturnus Jousimiehessä, torjutut tunteet, pidätelty energia, eroaminen, eristäytyminen, aggressiivisuus

Kaksi etualalla olevaa vahvaa sauvaa tukahduttaa taustalla olevien kahdeksan sauvan elinvoimaisen energian. Tämän kortin taustalla olevat kahdeksan sauvaa ovat yhdessä ja tukevat toisiaan. Edessä olevat kaksi sauvaa taas ovat erillään, vaikkakin vierekkäin muodostaen vahvan esteen. Saturnus estää Jousimiehelle ominaisen kommunikointivalmiuden. Tämä aiheuttaa suurta pelkoa. Jos pelkäät hylkäämistä, paheksuntaa tai rangaistusta, alat torjua omia mielijohteistasi. Et voi ilmaista vahvuuttasi, elinvoimaa ja elämänenergiaasi. Torjuttuna nämä energiat muuttuvat ärsytykseksi, raivoksi ja väkivallaksi. Jos tälle aggressioille ei synny ulkoista purkautumistietä, se voi kääntyä sinua Itseäsi vastaan. Se voi ilmetä itsensä aliarvostamisena tai millaisena masennuksena tahansa – myös sairastumisena.
Tämä kortti on kutsu. Huomaa kuinka tukahdutat omaa elämänenergiaasi – lopeta tuo tukahduttaminen. Se on askel kohti itsestäsi vastuun ottamista ja itsesi vapauttamista perusteettomista moraalisäännöistä ja –rajoituksista.
Päätelmät: Tukahdutatpa itseäsi sitten tietoisesti tai et, huomaa, että on olemassa paljon enemmän, mitä haluaisit ilmaista, kokea, juhlia ja mistä haluaisit nauttia. Uskalla tehdä niin!
Kysymys: On asioita, jotka olet aina halunnut sanoa tietyille ihmisille. Mitä ne asiat ovat ja keitä nuo ihmiset ovat? Voit juuri tällä hetkellä sanoa itsellesi nuo asiat!
Ehdotus: Nosta toinen kortti kysyäksesi ”Millaista elämäni tulee olemaan, kun olen valmis vapauttamaan itseni?”
Vahvistus: Minulla on oikeus kuunnella tunteitani ja sitä, mihin elämä minua kuljettaa.

tämä kortti kehottaa torjumisen lopettamiseen – lähinnä itsesi torjumisen Itseäsi kohtaan – ja antaa neuvoksi suunnata kohti vapautta ja Itsen vapauttamista. Ole rehellisesti se kuka olet, ilmaise se ulkoisesti, kuuntele intuitiotasi (joka on Itse, sinun Todellinen Äänesi). Jos sysäät ongelmia muille oman elämäsi hankaluuksista kortti käskee sinua ottamaan omat asiasi itsesi hoidettaviksi. Näin ne katoavat elämästäsi ja olet taas askeleen vapaampi.
Uskon, että osaat itse päätellä oikein hyvin, mitä tämän kortin sanoma tarkoittaa.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #518 : 03.09.2007 16:32:54 »

Geysir. Vastaan sinulle taroteilla kahteen ensimmäiseen kysymykseen eli uran etenemiseen ja suurimpaan ongelmaasi. Kahteen viimeiseen kysymykseen liittyen eli millainen olet muiden silmissä ja mitä pitäisi kehittää Itsessä olen laittanut sinulle yksityisviestiä tulemaan. Smiley Lukaisepa se niin voidaan palata asiaan, joko täällä foorumin puolella tai yksityisviesteissä!

Tämä on siis uralle ja toinen ongelmalle.

MIEKKOJEN KOLMONEN – SURU
Avainsanat: Saturnus Vaa´assa, huolet, epäilykset, selkeyden puute, raskasmielisyys, masennus, kolmen ihmisen välisissä suhteissa ilmenevä jännitys

Kaksi pienempää miekkaa asettaa rajoituksia keskellä olevalle selkeyttä symboloivalle miekalle. Ne ovat vääntyneitä ja poissa tasapainosta. Kukka on vahingoittunut ja pudottaa terälehtensä. Selkeys on samentunut ja synkät epäilysten, pelkojen ja huolien pilvet ahdistavat meitä ja sielua. 
Saturnus, ankara opettaja, saa kaiken epäpuhtaan näkyviin ja tukkii kaikki miellyttävät pakotiet. Tästä emme opi enempää emmekä vähempää kuin sen, että meidän on pystyttävä hallitsemaan huoliamme ja murheitamme. Jos näytämme kyräileviltä ja epäluuloisilta, se on ymmärrettävä selkeästi negatiiviseksi energiaksi, joka erottaa meidät siitä, mitä todellisuudessa olemme.
Tämä kortti voi myös liittyä jännitteiseen kolmen ihmisen väliseen suhteeseen. Kortti yrittää jollain tavalla paljastaa tai tuhota nämä jännitykset. Tällainen tilanne vaatii tavallisesti selkeitä päätöksiä. Jokainen yritys välttää päätöksentekoa tuottaa vain surua ja huolta.
Päätelmät: Tämä kortti on kehotus tehdä selkeitä, yksiselitteisiä päätöksiä. Van siten menetetty tasapaino (Vaaka) voidaan saada takaisin.
Kysymys: Millaisia päätöksiä sinun on vaikea tehdä ja kohdata?
Ehdotus: Käytä tarotia paljastamaan millaisia päätöksesi ovat. Nosta nyt toinen kortti osoittamaan sinulle, mikä sinua odottaa, kun kohtaat ongelmasi.
Vahvistus: Jokainen ongelma sisältää jo ratkaisun itsessään

Hirveästipä tähän ei tarvitse tulkintaa kirjoittaa, koska kortin sanoma on tiivis ja selkeä. Tuntuu siltä tämän kortin mukaan ainakin, että olet enemmän huolissasi urasi etenemisestä (tai siis siitä, että se ei etene haluamallasi tavalla) kuin mitä tilanne on todellisuudessa. Ehkä urasi lähtee käyntiin vähän myöhemmin. Ehkä etenemistä tapahtuu, mutta hitaasti. Ehkä sinun ei kuulu edetä urallasi edemmäs (eli se kuuluisi silloin tekemääsi sielunsuunnitelmaan). Ehkä ala on väärä etenemistä ajatellen. Ehkä olet jo niin kyrsiintynyt töihin, ettei etenemistä tapahdukaan.
Kaiken kaikkiaan kortti käskee kiinnittämään huomion omiin ajatuksiisi, pelkoihisi ja huoliisi. Jos ajattelet, ettet ikinä etene urallasi maailmankaikkeus katsoo, että ”Jaha, tuo henkilö ei näköjään halua edetä urallaan, kun hän ajattelee uran etenemättömyyttä noin intensiivisesti. Annetaanpa hänelle mitä hän haluaa eli ura pysykööt samassa pisteessä”. Maailmankaikkeus on tällaisessa tilanteessa hyvin simppeli, vähän kuin pieni lapsi, jota me ohjaamme. Se ei ”ymmärrä” hankalia ajatusmutkia. Se ymmärtää vain ajatusten ja odotusten energiat ja antaa takaisin niiden mukaisia tuloksia.


MIEKKOJEN KAKKONEN – RAUHA
Avainsanat: Kuu Vaa´assa sisäinen rauha, voima tehdä päätöksiä henkistä rauhaa sisältäviin tilanteisiin tai ihmissuhteisiin liittyvät päätökset.

Rauhaa symboloivat kaksi miekkaa ovat ristissä ja lävistävät keskellä olevan sinivalkoisen kukan. Tämä symboloi valmiutta rakkauteen ja oivallukseen taistelun sijaan Keltaisen värin symboloima syvä henkinen rauha yhdistyy vihreän kuvaamaan uudelleenjärjestäytymisen voimaan. Tällaisissa olosuhteissa tilanteet voidaan selvittää ja päätökset tehdä intuitiivisesti. Nyt esille pulpahtaviin ideoihin ja inspiraatioon kannattaa kiinnittää huomiota. Muista ne, jotta pysyisit selvillä omasta tilanteestasi silloinkin, kun epäilys ja hämmennys valtaa mielesi.
Kukasta lähtevät siivekkeenmuotoiset kuviot liittyvät kortin ilma-elementtiin. Ne osoittavat, että todellinen rauha sisältää myös uusia asioita ja liikettä.
Päätelmät: Sisäinen rauha on erityislahja. Suojele sitä, mutta ala koskaan yritä takertua siihen.
Kysymys: Mitkä elämäsi alueet ovat sinulle erityisen tärkeitä? Voit nyt kaikessa rauhassa tehdä tarvittavat päätökset.
Ehdotukset: Varaa itsellesi aikaa syvään rentoutumiseen! Nyt on hyvä aika tarkastella menneisyyttäsi, nykyisyyttäsi ja tulevaisuuttasi. Kirjoita näkemyksesi muistiin.
Vahvistus: Syvä rauha täyttää sydämeni.

Onpas aika hassu kortti ongelmaan! Tulkitsisin tämän kuitenkin intuitiivisesti niin, että suurin ongelmasi on nyt se, että et pidä tilanteista elämässäsi, mutta alistut niille kuitenkin, koska arvostat mieluummin rauhaa (vaikkakin kitkerää sellaista) kuin taistelua oman Itsen puolesta. Tyydyt siihen, mitä elämä antaa yrittämättä edes tavoitella jotain suurempaa, jotain sellaista, josta oikeasti nautit.
Huomasitko, että tämän kortin numero on ”Miekkojen Kakkonen”? Mikäs olikaan edellinen kortti? Aivan, ”Miekkojen Kolmonen”. Kakkosta seuraa numero Kolme. Tämän kortin kertoma rauhallisuus, haluttomuus muutoksiin ja alistuminen luovat Miekkojen Kolmosen kuvaaman surun, huolet, pelot ja murheet. Ilmeisesti ne ovat vielä sidoksissa toisiinsa niinkin päin, että Miekkojen Kolmosen edustamat pelot ja huolet estävät sinua rikkomasta Miekkojen Kakkosen rauhaa eli paikalleen jäänyttä elämääsi.

tallennettu
lunantytär
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Profiili
« Vastaus #519 : 03.09.2007 17:28:06 »

Lämmin tervehdys AthaMaarit,

olen kadottanut motivaation nykyiseen työhöni. Tiedostan tilanteen ja olen jo alkanut opiskella ihan muuta. Mutta elämisen takia tätä pitää jaksaa ja yrittää motivoitua vielä ainakin vuoden verran.  Edessä on lisäksi lähiaikoina eräs raskas taloudellinen koettelemus josta pitäisi kyetä selviämään. Se vaatii voimia.

 Jonkin aikaa jo henkisen polun kulkijana olleena  kykenen saavuttamaan hetkellisesti ihanaa sisäistä rauhaa. Kärsivällisyyttä minulle ilmeisesti nyt opetetaan. Tuntuu, että kaikessa ollaan "hilkulla" pääsemässä eteenpäin avaamaan uusia näkymiä.

Kiitollisena Lunantytär
tallennettu
Abyatur
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 68


Profiili
« Vastaus #520 : 03.09.2007 20:36:52 »

Hei jälleen AthaMaarit,

viime päivinä olen tuntenut sellaista ihanaa, kutkuttavaa jännitystä. Innolla odotan, mitä tuo jännitys oikein mahtaa enteillä. Saisitkohan sinä siitä selvää, mitä on odotettavissa tulevaisuudessa sellaista, joka antaa kunnon fibat jo ennen kuin tiedän edes mistä on kysymys. Voi liittyä esim. yhteyksiin valomaailman kanssa tai sitten vaikkapa rakkauteen maanpäällä.

Kiittäen,

Abyatur  smitten
tallennettu
Dniwfoffup
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 30



Profiili
« Vastaus #521 : 03.09.2007 20:55:09 »

Kiitos  smitten
tallennettu
saraass
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #522 : 04.09.2007 12:43:00 »

hei!katsoisitko korteista hieman tilannettani. Rakkauskuviot ovat solmussa. Odotan lasta, mitkä ovat lapseni isän kuviot ja tunteet minua kohtaan?
tallennettu
meritähtonen
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #523 : 04.09.2007 12:44:01 »

hei

saanko vastauksen sinulta AthaMaarit kysymykseeni? tapasin uuden ystävän, hänon hieman nuorempi minua, ristiverinen-vaalea. Mitä hän tahtoo ystävyydeltämme, voinko luottaa häneen? Hän on osoittanut kiinnostusta avokkiani kohtaan, onko hän ystäväni vain tämän johdosta? Miten ystävyys jatkuu vai loppuuko?Kiitos paljon!
surullinen meritähtönen
tallennettu
taustakuva
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 21



Profiili
« Vastaus #524 : 04.09.2007 13:07:39 »

Heippa!

vaimo huhuilee tulevaisuuteen? Ihan peruselämän kysymyksiä mielessä, saammako lapsia ja jos niin montako/milloin? Millainen avioliitostamme tulee?

Pikkutarkat kyssärit pysyykö puoliso uskollisena minulle, tai herääkö hänellä vasta-tunteita erästä ystävääni kohtaan? taidan olla vähän mustis rakkaastani mutta toivottavasti aiheetta..huoh..Näetkö mitään tapahtumia/muutoksia meidän elämään?

Kiitos ja kumarrus!

taustakuva
tallennettu
Sivuja: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: