Sivuja: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 753926 kertaa)
0 jäsentä ja 6 vierasta katselee tätä aihetta.
karhutytto
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« Vastaus #525 : 04.09.2007 15:24:03 »

Tuhannesti kiitoksia Sinulle! smitten smitten smitten smitten

Tilanteeni on tämä että työni on alkanut tökkimään minua..... luvattiin jotain aivan muuta kuin tämä todellisuudessa on. Nyt sitten olen alkanut etsimään uutta. Ehkä tämä on yksi syy sisäinen levottomuuteeni. Tuntuu että en vain löydä paikkaa tässä maailmassa.

ihmissuhteen haluaisin, kaipaan miestä rinnalleni mutta valitettavasti aikaisemmat pettymykset ovat saaneet minut varovaiseksi!!!  Cry
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #526 : 04.09.2007 19:43:20 »

Kokkis, tässäpä sinulle kortti!

KUU
Avainsanat: Kalat, viimeinen koetus, virhevalinnat, harhakuvat, karmasta vapautuminen, vuorovaikutus tai taistelu alitajunnan kanssa, portti uusille tietoisuuden tasoille

Kortissa kuvattu kuu on vanha kuu. Se on vajoamassa yhä syvemmille tietoisuudentasoille. On viimeisen ja usein kaikkein vaikeimman koetuksen aika. on olemassa hyvin suuri vaara, että unohdat pimeydessä todellisen päämääräsi. Kiusaukset ja harha-aistimukset vaanivat matkan varrella valmiina suistamaan sinut sivuun puutarhaan johtavalta polulta. Ole varovainen!
Kortin yläosassa näkyy kapea käytävä, jota vartioi kaksi pahaenteisen näköistä sudenpäistä vartijaa. Suden pää symboloi egyptiläistä kuoleman jumalaa, Anubista. Vartijoiden takana on kaksi niiden valtaa symboloivaa synkkää, uhkaavaa tornia. Vartijat pitävät toisessa kädessään Feeniksin valtikkaa ja toisessa avaiminaan Merkuriuksen ja Pluton symboleita. Shakaalit väijyvät vartijoiden jaloissa valmiina hyökkäämään niiden kimppuun ja ahmimaan ne, jotka ottavat riskin ja kulkevat tornien ohi epävarmoina tai pelkästä uteliaisuudesta.
Vartioitu sisäänkäynti kuvaa myös kohtua, naisen seksuaali- ja synnytinelintä. Kuu symboloi tässä naisellisuuden alitajuista puolta: muuttuvaa, epämääräistä, viettelevää puolta, jolla on aavemainen vetovoima. Kaikki näyttää mystiseltä, jotenkin epäselvästä ja lumoavalta.
Mutta vain tämän portin kautta kulkee tie uuteen elämään. Tie tietoisuuteen kulkee läpi sen, mikä on vielä tiedostamatonta, tuntematonta ja uhkaavaa. Jokaisen, joka haluaa olla viisas, täytyy ensin tehdä suoraan tuttavuutta sen kanssa, mitä ei vielä tiedä. Ja sen voi oppia tuntemaan vain suoran kokemuksen kautta. Harhakuvitelmien salat tulevat lopulta valoon, kun tunnistat ne siksi, mitä ne todella ovat. Kun verhot avautuvat, oivallat jotain arvokasta harhakuvien takana olevista todellisista mysteerioista.
Tällä tapahtumaketjulle voidaan löytää vastaavuutta monien heimojen suorittamista initaatioriiteistä. Aikuiseksi tuleminen vaatii hyvin vaikean ja vaarallisen tehtävän loppuun suorittamista. Tämän tehtävän valmistelu vie pitkän aikaa ja se on tehtävä huolella.
Se, joka uskaltaa kulkea portin läpi, tarvitsee ennennäkemätöntä rohkeutta sekä halua valmistautua asiaankuuluvalla tavalla. Onnellinen se, joka sattuu löytämään luotettavan oppaan matkan tässä vaiheessa! Silti vieläkin, tai ehkäpä juuri tässä vaiheessa, tarvitaan valtavaa tietoisuutta. Tarjolla on aivan liian monta tiennäyttäjää, jotka tekevät houkuttelevia lupauksia tietämättä silti itsekään tietä. Vain kuuntelemalla jatkuvasti sydämesi ääntä voit muuttaa virhevalinnat mahdollisuuksiksi, jota auttavat sinua eteenpäin matkallasi. Kun uskollisesti seuraat sydämesi opetuksia huomaat, että jopa väärän tien valitseminen saattoi olla tarpeellinen opetus matkallasi.
Portti kuolemaan on myös portti uuteen elämään. Se on tie korkeampaan tietoisuuteen. Kortissa tätä kuvaa egyptiläinen pyhä kovakuoriainen, joka pitelee tuntosarvissaan auringon symbolia. Kovakuoriainen tuo uudistavaa valoa pimeyteen. Mihin tahansa tämä valo ilmestyykin, siellä pimeys katoaa. Itse asiassa pimeys paljastuu harhakuvitelmaksi. Pimeys oli pelkkiä varjoja, jotka näyttivät olevan olemassa vain, koska jokin esti valon virtaamisen. Ensimmäinen askel perinpohjaisessa muuttumisessa on selvittää, mitkä asiat estävät valon virtausta sinun kohdallasi ja voittaa ne.
Päätelmät: Olet kuullut Tuntemattoman kutsun. Olet astumassa johonkin uuteen kokemukseen. Kiinnitä nyt huomiota sydämesi ääneen ja tutkiskele huolellisesti ja rauhassa niitä avun ja opastuksen tarjouksia, joita sinulle saatetaan tehdä.
Kysymykset: Mikä sisälläsi tuntuu olevan sinulle vierasta, tuntematonta? Mitä et näe selvästi? Millaisia kokemuksia pelkäät eniten?
Ehdotus: Mietiskele säännöllisesti! Valitse sellainen meditaatio, jonka tunnet omaksesi ja tee sitä päivittäin ainakin kolmen kuukauden ajan. Kiinnitä huomiota siihen, mitä ajattelet ja millaisia mielikuvia sinulla on. Kirjoita niitä muistiin silloin tällöin. Voit myös piirtää tai maalata ne. Kiinnitä huomiota myös uniisi.
Vahvistus. Pimeintä on aina ennen auringonnousua.[/b]

En saanut kortin sanomasta ihan tarkalleen selvää, joten nostin avustavaksi kortiksi Maljojen Prinsessan. Sen avainsanoja ovat Veden maaelementti, tunteiden vapaus, voitettu mustasukkaisuus ja itseluottamus. Prinsessa on vapauttanut itsensä tunteiden kahleista (mustasukkaisuus, omistushalu, riippuvuus toisesta) ja tanssii onnellisena ympäriinsä suojaten rakkaitaan ja antaen heille itsestään paljon ja puhtaasti. Hän on ottanut etäisyyttä itseensä, jolloin hänen rakkautensa voi ilmetä sen puhtaimmassa muodossa.
Muutosta suuntaan tai toiseen siis kaivataan ihan korttienkin mielestä. Sama meno ei voi jatkua, mutta en sitten osaa sanoa varmaksi, onko kyseessä eron sijaan enemmänkin sinun omien tunteiden, tuntemusten ja mielialojen kouliminen. Oletko keskustellut halustasi saada enemmän yhteistä aikaa? Miten paljon tätä yhteistä aikaa tulisi olla, jotta olisi tyytyväinen? Onko tilanne totaalisen kestämätön (tyyliin näette vain vilaukselta) vai oletko ainoastaan enemmän harmissasi, ettei sinua huomioida tarpeeksi? Näiden kahden kortin sanoman yhdistämällä mieleeni tulee, ettei totaalista vaaraa suhteen loppumiseen ole. Sinun mielenkiintosi on vain lopahtanut, miehen jatkuva poissaolo ei turvaa romantiikan nälkääsi ja tunnet olevasi heitteillä. Et olekaan enää vastuussa itse itsestäsi vaan miehesi on vastuussa sinusta. ”Mitä enemmän rakastan itseäni, sitä enemmän voin jakaa muiden kanssa”. Näin kuuluu Maljojen Prinsessan vahvistus.
Olipa tilanne mikä tahansa, vaadittava, edessä oleva tehtävä koostuu varjoista, meidän omista pimeistä puolistamme sekä niiden kohtaamisesta rohkeasti. Jos nyt alkaa polvet tutista, häviö on varma. Tehtävä on mahdollisesti hyvinkin raskas ja hankala, koska Kuu-kortti puhuu karmasta vapautumisesta ja viimeisestä koetuksesta. Mikä olisikaan raskaampaa kuin haasteet Itsemme kanssa?

 
tallennettu
suonna
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 23



Profiili
« Vastaus #527 : 04.09.2007 22:07:25 »


Heip,
laitan nyt tämän saman viestini tänne jonka laitoin sulle AthaMaarit yvnä, kun hoksasin juuri että muille tulkitut asiat saattavat olla antoisia myös ulkopuolisille..
---------------------

"Heippa sinä!

Pyydän sydämestäni sua katsomaan minullekin.
Elämääni astui viime keväänä eräs tärkeä ihminen, mies, jonka kanssa rakkaus ja valo oli ensi hetkestä asti suurempi kuin kai koskaan olen kokenut. Tunsin olevani "paikallani" hänen kanssaan.
Nyt on kuitenkin möykky kasautunut tähän asiaan. Kaunis rakkaus on jotenkin kääntynyt päälaelleen. Tunnen niin suurta surua välillä tästä, ja kuitenkin sydämen valo on yhä yhtä vahva.
En tunnu saavan rauhaa kaiken epätietoisuuden keskellä.
Näetkö tähän jotakin apua?

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #528 : 04.09.2007 22:30:17 »

Angellina. Kortti neuvoo sinulle seuraava:

MALJOJEN ÄSSÄ
Avainsanat: Ylitsevuotava Rakkaus, tunteiden selkeys, syvä itsensä rakastaminen, antaminen ja ottaminen

Valkoinen lootuksenkukka on antavan rakkauden symboli. Maljan pohja, joka on sininen, veden elementin värinen, on muodostunut lootuksenkukasta. Pystysuoraan maljan läpi kulkee loistava energiasäde, joka yhdistää maan ja kosmoksen. Malja on välikappale, joka auttaa yhdistämään sisäisen ja ulkoisen, ylhäällä ja alhaalla olevan.
Maljojen Ässä on Sauvojen Ässän feminiininen vastine: avoin, vastaanottavainen, antautuva. Siinä on antavan rakkauden perinpohjaisia muutoksia aikaansaava voima. Maalauksen ylä- ja alaosat ovat luonteeltaan samankaltaisia. Alhaalla on veden hallitsema tunteiden valtakunta ja ylhäällä eteerinen hengen valtakunta. Niin ylhäällä kuin myös alhaalla. Se, mitä tunnetaan, ilmaistaan avoimesti ja selvästi. Tästä seuraa tunteiden selkeys. Kortissa tämä ilmenee sopusointuna ja harmoniana.
Rakkauden antaminen ei vaadi ponnisteluja. Maailmankaikkeudesta meille jatkuvasti virtaava rajaton yltäkylläisyys säteilee meistä itsestään, jos pysymme avoimina ja vastaanottavaisina. Voit verrata sitä kukkaan, joka levittä tuoksuaan huolimatta siitä, onko joku nauttimassa sen tuoksusta vai ei.
Antamisessa ei ole tärkeää, kenelle annetaan. Ei ole tärkeää, onko tuo toinen läheinen ihminen vai ei. On niin paljon jaettavaa! Koko olemassaolo voi osallistua siihen! Tuleminen yhdeksi kaikkialla läsnä olevan, kaikenkattavan rakkauden kanssa on kuin kokosi valtavan hiljaisen ekstaasin, kosmisen orgasmin!
Päätelmät: Sinulla on yhteys kaikkea ympäröivään rakkauteen. Se täyttää sinut ja voit jakaa siitä muille anteliaasti ja ylenpalttisesti.
Kysymys: Millä tavalla sinä osoitat rakkauttasi?
Ehdotus: Anna kortin vaikuttaa sinuun hetken ajan. Lue kuvauksen kaksi viimeistä kappaletta uudelleen ja sulje silmäsi. Tunne olevasi avoin kanava, jonka kautta jumalallinen energia virtaa
Vahvistus: Kaiken ympäröivä rakkaus täyttää minut ja ympäristöni.

Kortti kehottaa ilmaisemaan tunteet selkeästi. Se mikä on sisällä, heijastuu myöskin ulos tavalla tai toisella. Ilmeisesti tunnerintamalla on liikehdintää suuntaan ja toiseen enemmänkin kuin vähän.
Kortii sanoo, miten rakkauden antaminen ei vaadi ponnisteluja. Tämä rakkaus on kaiken koossa pitävä, kaiken luova voima, jonka osio myös me olemme – ja ongelmat ovat. Ongelmien ratkaisemisessa ovat haasteina aina meidät omat asenteemme, tilanteemme ja jaksamisemme, ei niinkään maailmankaikkeus (jos tilanne ei ole karmallinen). Kun lähdemme työstämää asioita rakkauden turvin, kun annamme sille rakkautta, sen negatiivisuus katoaa ja huomaamme, ettei tämä ollutkaan niin hankalaa. Mitä ne sellaiset elämän haasteet ovat, joita ei voisi jollain lailla ratkaista? Cheesy Eikö universumi olisi silloin julma itseään kohtaan? Ratkaisemattomia tilanteita ei ole olemassakaan! On vain joko karmaa tai omat asenteemme.
Sen sijan, että haet rakkautta miehestäsi ja hänen teoistaan, hae rakkautta kaikkialta ympäristöstäsi. Ihan kaikkialta. Rakkaus on se, mitä kaikki on. Rakkauden synonyymejä ovat Elämä, Tao, Jumala, Alkulähde, Universumi, Kaiken koossa pitävä suuri Äly, Universaali Energia jne. Miksi siis hakea tuota energiaa vain yhdestä lähteestä, kun kaikki maailman olemassa olevat asiat ovat sen lähteitä?
Koska sinä kysyjänä olet nainen ja kortin kuvaama rakkauden muoto on feminiininen, uskoisin kortin haluavan sinun kiinnittävän huomiota tähän feminiinisempään rakkauden muotoon: avoimuuteen, vastaanottavaisuuteen ja antautumiseen.


tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #529 : 04.09.2007 22:43:25 »

Meerkat! Sinun vuoroosi jäätiin. Korttiahan tulee ilman muuta, vaikka menneet elämät jouduinkin pistämään jäihin (nyyh).
Ensimmäinen kortti on henkiselle tiellesi sellaista jatko-opastusta ja toinen ihastukselle.

MALJOJEN PRINSSI
Avainsanat: Veden elementti, halut, toiveet, intohimo, transformaation mahdollisuus

Maljojen Prinssin keskeisin tehtävä on hallita täydellisesti tunne-elämänsä tarpeita. Ilman elementtiin yhdistyneenä – aivan kuten Skorpioni astrologisesti – symboloi suurta intohimoa. Prinssin simpukkaa muistuttavia vaunuja vetää kotka, skorpionin symboli. Tämä voidaan ymmärtää viittaukseksi mahdolliseen transformaatioon. Vaunut vierivät tunteiden meren yli, mutteivät kosketa sitä.
Toiveet ja halut täytyy huomata ja tiedostaa. Ne ovat perusvoimia, jotka ajavat meitä eteenpäin elämässä. Niitä on mahdollista hallita ja käyttää vain, jos olet hereillä ja valpas. Sen sijaan, että tukahduttaisit toiveesi ja halusi, voit käyttää niitä tullaksesi yhä tietoisemmaksi. Tällä tavoin katsottuna toiveista ja haluista voi tulla välikappale, joka auttaa meitä menemään sisäiseen maailmaamme.
Käärme, muutoksen ja viisauden symboli, herää ja nousee ylös. Prinssin kypärässä oleva kotka viittaa hengellisen vapautuksen mahdollisuuteen. Nämä mahdollisuudet on tiedostettava – tämä tehtävä Prinssillä on vielä edessään. Koska Prinssi on aivan liian keskittynyt katsomaan käärmettä, hän unohtaa rakkauden. Tätä symboloi hänen kädessään alaspäin roikkuva lootuksenkukka. Kun Prinssi oppii yhdistämään eteenpäin vievien halujen voiman, lootus voi taas kasvaa suoraan.
Päätelmät: Hyväksy seksuaaliset tarpeesi ja intohimosi ja elä ne tietoisesti. Saat paljon tehdessäsi niin. Antaudu täysin kokemuksille ja tarkkaile itseäsi tehdessäsi niin.
Kysymys: Mitä salaisia toiveita et halua hyväksyä?
Ehdotus: Vietä joka päivä vähän aikaa luomalla mielikuvia haluistasi kadottamatta itseäsi niihin.
Vahvistus: Uskallan nyt toteuttaa seksuaaliset haluni ja toiveeni. Se tekee minusta elinvoimaisemman ja tyytyväisemmän.

Eli kortin teema seksuaalisuuteenkin viitaten antaa ymmärtää, että henkisellä tiellä ei tule unohtaa tätä maallista puolta ja vielä vähemmän omia toiveitaan, halujaan tai unelmiaan. Ne ovat henkisen tien mauste ja voisin jopa väittää, että mitä pidemmälle henkinen tie menee, sen enemmän toiveesikin alkavat toteutua, koska sinä todella uskot niihin! Lisäksi nuo sisäiset toiveesi ovat vinkkejä elämänpolullesi – tiedät, mitä tehdä seuraavaksi, sinulla on kutina siitä, minne olet menossa pian jne.
Seksuaalisuuteen liittyy tietenkin itse seksin ja parisuhteen lisäksi oma fyysinen ruumis ja naiseus/miehuus, joka täytyy myös hyväksyä. Vaikka keho on vain sielun temppeli, on se temppelinä kuitenkin pyhä paikka ja sitä tulee kunnioittaa.


MALJOJEN SEITSIKKO - IRSTAUS
Avainsanat: Venus Skorpionissa, yliaktiivisuus, ikävystyminen, kyllästyminen, inho

Se, mikä hetki sitten oli hekuman ja nautinnon lähde, on nyt menettänyt viehätyksensä. Kukinnot ovat kuihtuneet ja niiden tuoksu on ummehtunut. Tunteet ovat jälleen epätasapainossa. Tämä viittaa siihen, että jotain syvää pettymystä ei ole vielä selvitetty.
Olet yrittänyt peittää vanhat haavat, mutta itsesi harhauttaminen ei ole onnistunut. Jokaisten juominkien jälkeen, jokaisen pakoyrityksesi jälkeen vanhat ongelmasi nousevat eteesi aivan liian selvinä. Tämä antaa kokemuksillesi entistä synkemmän ja alakuloisemman sävyn.
Päätelmät: Sinun on aika avata silmäsi ja katsoa - kenties tuskalliseenkin - todellisuuteen. Vapaudut vain siten, että ymmärrät ja tiedostat oman sisäisen todellisuutesi. Jokainen yrityksesi välttää sen tiedostaminen vain lisää tunne-elämäsi pysähtyneisyyttä.
Kysymykset: Onko elämässäsi jokin pettymys, jota ei ole vielä selvittänyt itsellesi? Oletko kokenut jotain, mikä oli aivan liian hyvää? Oletko rasittanut itseäsi liikaa tai tehnyt jollain tavalla liikaa asioiden eteen?
Ehdotus: Nosta uusi kortti ja kysy “Kuinka voin muuttaa nykyistä tilannettani?”
Vahvistus: Kun tiedostan ja hyväksyn varjoni, ne menettävät voimansa.

Hmmm…. mitenhän tämän voisi tulkita… Tulee vain ensimmäisenä mieleen, että tämä ei ole ainakaan hyvä kortti. Ehkä se ennakoi sitä, että jos nyt lähdetään hekuman tielle, on sen päätöspysäkki karvas ja harmillinen. Mies ei vissiin ole se oikea, ainakaan minun saaman tiedon mukaan, mutta minähän EN ole absoluuttinen totuus xD
Mahtaisiko ihastukseen projisoitua jokin sisäisen pettymyksesi peitteleminen? Jokin asia, joka olisi helpompi haudata parisuhteen ja miehen alle kuin nostaa pintaan?


Ja koska minäkin tykkään ihan hirveästi mangusteista, tässä sinulle pieni ekstrakiva Grin

(http://x7net.com/~access/bbs/avatars/Animals/Baby_Meerkat_of_DOOM_by_Gaz_On_Brdway.gif)
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #530 : 04.09.2007 22:57:39 »

Lunantytär. Nostin sinulle tähän pattitilanteeseen tarotin neuvoksi.

LANTTIEN KYMPPI – RIKKAUS
Avainsanat: Merkurius Neitsyessä, sisäinen ja ulkoinen rikkaus, kyky saada yltäkylläisyys näkyviin ja jakaa sitä muiden kanssa

Kortissa on keltavihreitä lantteja, joihin jokaiseen on kaiverrettu jokin Merkuriuksen symboli. Toimelias Merkurius yhdistyneenä maan elementtiä edustavaan Neitsyeeseen luo hyvät edellytykset käyttää säkenöivää kommunikaatiokykyä. Kaikenlaisen rikkauden lähde on ihmisen tietoisuudessa,. Jos tämän lähteen annetaan pulputa ulos maailmaan, ilmenee rikkaus myös aineellisella tasolla.
Kortin kymmenen lanttia ovat järjestäytyneet elämän puun muotoon Se tarkoittaa, että todellisen rikkauden on kosketettava kaikkia elämän osa-alueita. Merkurius Neitsyessä kuvaa ylitsevuotavuutta niin henkisellä, fyysisellä kuin tunnetasollakin. Nämä rikkaudet on jaettava, niistä on kerrottava, jos niiden arvon haluaa säilyvän. Jos niitä ei jaeta, niiden voima lakka virtaamasta. Takertuminen ja kiinnipitäminen syntyvät joko tietoisesta tai tiedostamattomasta vajavaisuuden pelosta ja ilmentävät henkistä köyhyyttä. Suurinkin aarre menettää arvoonsa, jos sitä ei käytetä rakkauden palvelukseen. Tätä symboloivat taustalla olevat violetit lantit.. Minkä tahansa sellaisen energian pidätteleminen, joka voisi olla yltäkylläisyyden ilmaus, saa tuon energian menettämään voimansa. Lanteista katoaa hohto.
Päätelmät: Olet vetänyt puoleesi kaikki ne ihmiset, jotka ovat osa elämääsi. Olet siis luonut elämäsi jokaisen tilanteen ja luot itse myös oman todellisuutesi. Sinulla olevalla yltäkylläisyydellä voit tehdä, mitä itse haluat. Vastuu on sinun. Hyvinvoinnillasi ei ole loppua!
Kysymykset: Tiedätkö sisälläsi olevista rikkauksista? Jaatko niitä anteliaasta?
Ehdotus: Kirjoita paperille kaikki ne asiat, joista sisäinen rikkautesi koostuu.
Vahvistus: Olen sisäisesti ja ulkoisesti rikas ja vapaa. Nautin kaikesta kiitollisena ja antaumuksella.

Kortti neuvoo tämän vuoden ajaksi keskittymään ankeuden ja epäonnen sijaan rikkauksiin. Huomaa asioiden valoisa laita, vaikka niitä pitäisi kaivaa esiin lapiolla kaiken sen ahdistuksen alta. Heitä työ sivuun ja mieti, mitä kaikkia muita rikkauksia sinulla on – ihan oikeastikin todellisia rikkauksia – joista muut vain haaveilevat? Kuinka hyvä onkaan asemasi naisena tässä maailmassa noin ylipäätään. Miten sinulla on oma koti, puhtaita vaatteita, ruokaa, vettä ja lämpöä. Ystäviä, perhettäkin mahdollisesti. Mahdollisuus olla töissä ja ansaita siitä kunnon palkkaa sekä ihana mahdollisuus päästä vaihtamaan alaa, kun siltä tuntuu.
Elämän epäkohtia voi ruotia ääneen ihmisten kesken, jolloin saat niihin uusia näkökulmia ja helpotusta. Samoin voit keskustella elämäsi rikkauksista toisten kanssa. Jotta et siis ihan uupuisi, hakeudu ihmisten seuraan ja juttele paljon.
Sanotaan, että suurin rakkauden palvelus on saada tehdä töitä. Jos henkiseltä kannalta katsottuna tärkein yksittäinen toimenpide joka meillä on, olisi meditointi (eli itsetuntemus ja yhteyden tavoittelu) niin maallisesti se on työn tekeminen. Ei väliä, teetkö paljon töitä vai vähän töitä. Pääasia, että muistat kiittää siitä, että saat tehdä töitä. Voit miettiä asiaa siltäkin kannalta, että jotkut ihmiset hyötyvät tekemästäsi työstä. Silloin laitat energian kiertämään ihan omalla työpanoksellasi.
Henkisen tien kulkijana tiedät varmasti, että meidän energiamme lähtee työsuoristusten mukana eteenpäin. Jos kokki keittää vihoissaan soppaa, hänen vihansa kanavoituu tuohon keitokseen ja ajautuu sen mukana kaikkiin, jotka sitä syövät.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #531 : 04.09.2007 23:05:05 »

Abyatur. Tarotien mukaan kutinasi saattaisivat johtua tällaisesta jutusta:

AURINKO
Avainsanat: Aurinko, erittäin suuri luova energia, tietoisuus, tyydyttävä rakkaussuhde, viisaus, henkisyys, transformaatio

Aurinko säteilee kaiken keskuksena, kahdentoista astrologisen merkin keskellä. Kaikki kylpee auringon valossa. Auringon keskustassa kukkii oivalluksen ruusu. Sen valo on selkeyden, korkeimman tietoisuuden ja oivalluksen syvin olemus.
Kaksi lasta, joilla on perhosen siivet, tanssii vihreällä luovuuden vuorella. He kuvaavat naisen ja miehen välistä vapautunutta suhdetta. Saavutettu vapaus ilmaistaan hurmioituneena ilona ja innostuksena.  Kaikki energia voidaan nyt kokonaan käyttää yhteiseen luovaan prosessiin. Sitä ei enää tuhlata valtataisteluun, mustasukkaisuuteen tai rajojen asettamiseen.
Siivet symboloivat heidän yhdistynyttä luovuuttaan, kokemustaan liitosta suuren Valon palveluksessa. Nuo siivet kantavat heidät korkealle. He kokevat täyttymyksen joka heti ja nauttivat siitä. Ei ole enää toiveita jostain tulevasta päämäärästä. Kaikki on tässä ja nyt ja niin on hyvä.
Vuoren huippua ympäröivä aita kuvaa sitä, että vapauden ja tietoisuuden huipentuma jää kuitenkin vielä näiden kahden ulottumattomiin. Huipulle päästäkseen heidän täytyy ylittää viimeinen erityinen este. Meidän jokaisen täytyy löytää tuo kapea sisäänkäynti huipulle.
Tällaisessa ekstaasissa voi tapahtua kauaskantoinen alkemistinen transformaatio. Kuun kuvaama ihminen heijastaa valoa. Auringon kuvaamasta ihmisestä on puolestaan tullut valon lähde, joka sisältää viisauden ja henkisyyden. Ihminen ei le enää vain peili kuten kuu, joka heijastaa auringonvaloa kykenemättä itse säteilemään valoa tai lämpöä. Hän on löytänyt äärettömän sisäisen valon lähteen. Hän säteilee jumalallista viisautta ja rakkautta koko maailmaan ja ikään kuin suodattaa sen transformaation valon läpi.
Koko ihmiskunnassa on kypsymässä jotain uutta. Suuri muutos on tapahtumassa. Se tapahtuu aivan kuin hedelmän kypsyminen auringon lämpimien säteiden aikaansaaman kemiallisen prosessin kautta. ”Uuden ihmiskunnan” syntyminen vaatii vanhoissa alkemian kirjoituksissa kuvatun tapahtumaketjun täydentymistä. Feeniks palaa vain noustakseen tuhkasta uutena, upeana lintuna ja lentääkseen avoimelle taivaalle. Tietoisuuden valo läpäisee koko olemuksemme.
Päätelmät: Toiveittesi täyttyminen on mahdollista tässä ja nyt. Rentoudu ja antaudu tanssiin. Oikeat kumppanit löytävät toisensa.
Kysymys: Mitä tehtäviä tai projekteja sinulla on tällä hetkellä?
Ehdotukset: Luo silmiesi eteen kuva auringon valosta ja lämmöstä rinnassasi ja sydämessäsi. Muistuta itseäsi muutaman päivän ajan, useita kertoja päivässä, että aurinko paistaa sisällesi ja lävitsesi.
Vahvistus: Olen tasapainossa jumalallisen Valon kanssa, joka täyttää minut ja ohjaa minua.

Jotain erittäin mukavaa on siis luvassa! Aurinko on tarotpakan voimakkain kortti, joten kutiavat tuntemukset saattavat viitata suuriinkin uusiin muutoksiin. Muutos liittynee sinun omaan henkiseen tiehesi, jolloin ennakkokutinatkin ovat vahvat tai vastaavasti kyseessä on asia, jota olet työstänyt henkitasolla jo jonkin aikaa ja nyt se viimeinkin alkaa olla tuloillaan fyysiselläkin tasolla esiin.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #532 : 04.09.2007 23:13:31 »

Sarass, onnea tulevan pienen johdosta! ^____^ Tällaista neuvoa tulee tarotilta. En tiedä, osaanko vastata suoraan siihen, mitä mies ajattelee, mutta kokeillaan.

MIEKKOJEN ÄSSÄ
Avainsanat: Älyllinen selkeys, omaperäinen ajattelu, loistava ajatuksen voima, jumalallinen innoitus

Vihreän miekan terään on kaiverrettu kreikan kielen luovaa selkeyttä tarkoittava sana. Kortti symboloi luovaa energiaa, jonka älyllinen selkeys on synnyttänyt. Se, mikä on luotu selkeyden olotilassa,. myös säilyttää tämän selkeyden ja levittää sitä edelleen,
Miekan kahvan muodostavat kolme aurinkoa, kaksi kasvavaa kuuta ja käärme. Kuun kuvaama alitajunta tulee valoon, Aurinkoon. Transformaatiota symboloiva käärme on osoituksena siitä, että alitajuiset energiat ovat tulossa tietoisuuteen. Tässä prosessissa vapautuva energia voidaan nyt täysin hyödyntää.
Päätelmät: Tämänhetkinen selkeytesi luo oivalliset olosuhteet sille, mitä teet. Kykenet myöntämään tosiasiat ja kutsumaan asioita niiden oikeilla nimillä. Nämä asiat saattavat olla sellaisia, jotka muut mieluummin lakaisisivat maton alle. Tähän liittyy sinun puoleltasi suuri vastuu. Varmistu, ettet koskaan ilmaise sydämettömästi syvää ymmärrystäsi asioista. Mutta silloin kun olet täydellisesti yhteydessä Rakkauteen, käytä miekkaasi itseäsi ja muita säästelemättä.
Kysymys: Mikä tukee ja mikä häiritsee selkeyttäsi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa: ”Puhumallasi totuudella ei ole menneisyyttä eikä tulevaisuutta. Se on tässä ja nyt ja muuta ei tarvita”
Vahvistus: Luotan omiin selkeisiin havaintoihini.

Joo elikkäs kortti viittaisi siihen, että miehesi on ryhtynyt järkeilemään tätä uutta tulossa olevaa tilannetta. Hänellä saattaa olla omaperäisiäkin ajatuksia asiasta, sekä hyvässä että huonossa.
Kortti kehottaa sinua luottamaan omiin sisäisiin tuntemuksiisi näissä asioissa. Mitä tahansa sieltä nouseekin esiin, se on kohdattava ja hyväksyttävä. Kortin perusteella kehottaisin sinua istuttamaan miehen alas ja kysymään suoraan tätä kysymystä sekä hänen tuntemuksiaan raskaudestasi. Syyttelemättä, huutamatta, painostamatta tai muutenkaan ahdistellen. Kerrot vain, että sinun on saatava tietää rehellinen vastaus, olipa se sitten ”ihanaa, lapsi” tai ”kauheaa, lapsi”. Sen jälkeen tiedät, minne edetä seuraavaksi. Parempi kysyä nyt kuin hautoa asioita mielessä. Koska kortissa mainitaan, että sinulla saattaa olla asioita mielessä, jotka muut lakaisisivat maton alle, voi olla, että mies ei hevillä antautuisi keskustelulle (koska miehet eivät puhu, he järkeilevät Grin) mutta ole sinnikäs ja päättäväinen.
Intuitiivisesti minulle tulee vähän ikävä fiilis tästä, mutta samaan tunteensykähdykseen annetaan ymmärtää, että asian kuuluukin edetä niin kuin se etenee. Tunne voi tarkoittaa sitä, että mies häippäsee elämästäsi, koska on niin peloissaan tai vastaavasti sitä, että elät ihan liikaa omien ajatustesi saartamana etkä välttämättä uskalla ottaa miestä kovisteltavaksi.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #533 : 04.09.2007 23:20:59 »

Meritähtonen. En tiedä, osaanko vastata ihan suoriltaan kysymykseesi korttien avulla, mutta nostin kuitenkin kortin ja yritän analysoida sen sanoman parhaalla mahdollisella tavalla.

MIEKKOJEN KAKKONEN – RAUHA
Avainsanat: Kuu Vaa´assa sisäinen rauha, voima tehdä päätöksiä henkistä rauhaa sisältäviin tilanteisiin tai ihmissuhteisiin liittyvät päätökset.

Rauhaa symboloivat kaksi miekkaa ovat ristissä ja lävistävät keskellä olevan sinivalkoisen kukan. Tämä symboloi valmiutta rakkauteen ja oivallukseen taistelun sijaan Keltaisen värin symboloima syvä henkinen rauha yhdistyy vihreän kuvaamaan uudelleenjärjestäytymisen voimaan. Tällaisissa olosuhteissa tilanteet voidaan selvittää ja päätökset tehdä intuitiivisesti. Nyt esille pulpahtaviin ideoihin ja inspiraatioon kannattaa kiinnittää huomiota. Muista ne, jotta pysyisit selvillä omasta tilanteestasi silloinkin, kun epäilys ja hämmennys valtaa mielesi.
Kukasta lähtevät siivekkeenmuotoiset kuviot liittyvät kortin ilma-elementtiin. Ne osoittavat, että todellinen rauha sisältää myös uusia asioita ja liikettä.
Päätelmät: Sisäinen rauha on erityislahja. Suojele sitä, mutta ala koskaan yritä takertua siihen.
Kysymys: Mitkä elämäsi alueet ovat sinulle erityisen tärkeitä? Voit nyt kaikessa rauhassa tehdä tarvittavat päätökset.
Ehdotukset: Varaa itsellesi aikaa syvään rentoutumiseen! Nyt on hyvä aika tarkastella menneisyyttäsi, nykyisyyttäsi ja tulevaisuuttasi. Kirjoita näkemyksesi muistiin.
Vahvistus: Syvä rauha täyttää sydämeni.

Taistelemaan ei kannata nyt lähteä. Parasta olisi, jos istuutuisit ystäväsi kanssa keskustelemaan tästä asiasta rauhanomaisesti. Toisin sanoen tekisit selvää tunteistasi, ajatuksistasi ja käsityksistäsi tilanteesta, jotta välillenne voitaisiin solmia rauha. Ehkä syytä huoleen ei ole, vaan pelko avokkisi menetyksestä liittyy menneisyyteesi (jolla ei ole mitään tekemistä nykyisyyden kanssa) tai omaan mustasukkaisuuteesi, jolloin uuden ystäväsi ja avokkisi välinen vitsinvääntäminenkin saa sinut näkemään punaista. Eikö kuitenkin ole mukavaa, että ystävä, joka tuntuu sinulle läheiselle, tulee toimeen avokkisikin kanssa noin hyvin!
Rauha on nyt solmittava, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Rauha kyräilemisen suhteen, rauha mulkoilemisen suhteen, rauha oman sisimpäsi suhteen.

tallennettu
Ikitosi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1503


Elämän kruunu on mahdollisuus olla tosi :angel:


Profiili
« Vastaus #534 : 05.09.2007 00:45:08 »

Hei Atha, lähetin sulle joitakin kuvia taannoin..
Milloin ehtisit niitä kurkkaamaan?
 Smiley
tallennettu
Meerkat
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 14



Profiili
« Vastaus #535 : 05.09.2007 10:34:04 »

Kiitos AthaMaarit kun nostit minulle kortit! Ja tuosta kivasta pikkumangustista myös Smiley

Olipas siinä aikamoiset kortit, ristiriitaisetkin idiot2 Kun tuon ekan mukaan ei saisi unohtaa salaisia toiveitaan ja halujaan, niin tuo mies olisi se jota salaa toivon. Ja sitten taas toisen kortin mukaan se juttu ei lupaisi hyvää... Hmm.

Minulla on kyllä aika ristiriitaiset tuntemuksetkin. Miehellä on siis oma rakkauden kohteensa, ei kylläkään seurustele, ja me olemme ystäväväleissä nyt. Välillä hän saattaa kokea minua kohtaan halua, mutta sitten taas kokee siitä huonoa omatuntoa koska rakastaa toista. Ja minä taas en halua mitään seksiin liittyvää hänen kanssaan tämmöisessä tilanteessa, koska se toisi molemmille vain pahan olon. Tätä kautta ymmärtäisin tätä jälkimmäistä irstaus-korttia...

Sitten taas tuon miehen kautta oma henkinen tieni on lähtenyt uudestaan liikkeelle ja olen oppinut paljon uutta. Mies on mielestäni ihana ja sisimmässäni toivon, että tilanne joskus muuttuisi ja meistä tulisi vielä pari. Tätä olen kuitenkin tukahduttanut, kun olen ajatellut onko se mahdollistakaan Sad

Jos saan sinua vaivata vielä, niin nostaisitko vielä yhden kortin, kun tuo kortti ehdottaa uuden kortin nostoa kysymykselle
"Kuinka voin muuttaa nykyistä tilannettani"?

Jos et ehdi nostaa, niin sain kuitenkin kortit, kiitos sinulle Smiley

tallennettu

aurinko, merkurius,  neptunus jousimies
nouseva, jupiter kauris
venus, mars skorpioni
kuu härkä
uranus, pluto vaaka
saturnus kaksoset
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #536 : 05.09.2007 15:03:45 »

Terppa Ikitosi!
En tee enää menneiden elämien katsantoja. Se vie paljon enemmän aikaa ja energiaa kuin osaisin odottaa. Pahoittelen tätä. Yritin huudella asiasta tässä ketjussa kahteen kertaan ja vielä blogissanikin...

HYVÄT IHMISET! EN SIIS TEE ENÄÄ MENNEIDEN ELÄMIEN TULKINTOJA! LISÄÄ ASIASTA VOI LUKEA TÄMÄN KETJUN SIVULLA 35.
PIDÄN TÄSSÄ TAAS PARI PÄIVÄÄ LOMAA VASTAAMISESTA. PITÄKÄÄ JATKOSSA SILMÄLLÄ BLOGIANI - ILMOITAN SINNE KETJUN MUUTOKSISTA!
tallennettu
Ikitosi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1503


Elämän kruunu on mahdollisuus olla tosi :angel:


Profiili
« Vastaus #537 : 05.09.2007 15:50:25 »

Ok.
Enpä ollut vaivautunut lukemaan tätä ketjuasi tarkemmin Embarrassed
Harmi.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #538 : 06.09.2007 16:04:11 »

Privaposti saatu, loma menossa Wink
tallennettu
lunantytär
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Profiili
« Vastaus #539 : 06.09.2007 16:12:07 »

Kiitos AthaMaarit,

sain hyvin paljon arvokasta mietittävää. On todellakin totta, että sisälläni on paljon rikkautta,joskus tuntuu, että ihan kohta pursuan yli äyräiden. Koen vain olevani vielä liian raakile tuomaan ulos kaikkea sanomaani ja ajatusmaailmaani. Harjoittelen päivittäin, pieninä palasina. Uskon, että voin vielä jonain päivänä olla hyödyksi ihmiskunnalle.

Tunnelmallista syksyn jatkoa ja virkistävää lomaa smitten

Lunantytär
tallennettu
Sivuja: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: