Sivuja: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 753808 kertaa)
0 jäsentä ja 7 vierasta katselee tätä aihetta.
Naapurintyttö
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« Vastaus #570 : 23.09.2007 21:59:40 »

Hei Atha,
Olisin todella kiitollinen, jos voisit minulle katsoa.
Jostain syystä ahdistaa nyt kovin, enkä saa ahdistukseltani edes unta.

30-vuotta tuli täyteen kesällä, enkä ole koskaan ollut todella vakavassa seurustelusuhteessa, vaikka sitä olen kuinka halunnut. Nuorempana oli useita noin puolen vuoden seurusteluita, jotka kaikki päättyivät siihen, että mies lähti. Muutamaan vuoteen ei ole ollut edes mitään seurusteluksi luokiteltavaa. Mietin vain, että tuleeko vuoroni ollenkaan? Mitä ihmettä olen tehnyt väärin? Ja mikä keinoksi? Jostain syystä tunnen itseni miesten hyväksikäyttämäksi.
Tänäänkin olin taas sokkotreffeillä, mutta siitä jäi huono maku suuhun. En tuntunut kiinnostavan tätä mietä ollenkaan, ja nyt on surullinen olo.

En edes tiedä missä tavata miehiä, sillä baareissa en kulje (kaverit vakiintuneet) ja työpaikallakaan ei ole ketään. Olen valmis muuttamaan käytöstäni, ihan mitä tahansa, kunhan vain tietäisin mistä kenkä puristaa. Haaveenani on aina ollut oma perhe, mutta se tuntuu lipuvan vain kauemmas. (Lapsuuden-) perheeni on pieni, eikä kovin tiivis, joten siksikin on kaipuu oman perheen perustamiseen. Äitini on vakavasti sairas, joten tuntuu, että tämä minulle tärkein ihminenkin vaan temmataan pois. Ystävien perheellistyttyä on todella yksinäinen olo.

Kiitos jos jaksat vastata. Muutkin kuin Atha saavat toki kommentoida joko julkisesti tai yksityisviestinä.
tallennettu
Lumikki
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 11


Profiili
« Vastaus #571 : 24.09.2007 00:35:56 »

Heipä hei AthaMaarit!  smitten

Minua kiinnostaa tuo "Vaikuta kohtaloosi". Mikä juttu se oikein mahtaa olla?  Cheesy
Kiinnostaa eritoten eräs tuore ihmissuhde, jossa ei kovin isoin askelien olla liikuttu, mutta kohtalostakin olemme keskustelleet. Tämä ei ole ihan ns perinteinen tapaus...haluaisin tietää jotain enemmän, onko tämä sitä miltä tuntuu vai pelkkää harhaa?
Työkuviot kanssa kiinnostaisi. Miltä näyttää?
Voit vastata tänne tai yv:nä, kumpikin käy.

Tervehtien
Lumikki
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #572 : 24.09.2007 15:29:05 »

Taustakuva. Nostin sinulle sen pyytämäsi lisäkortin. Sehän tuli kysymyksiin siitä, mistä nautit elämässäsi eniten ja millaisissa puitteissa voit toteuttaa unelmiasi. Toinen kortti on valitsemallesi tielle.

Sille, oletko oikeassa suunnassa yrittäessäsi poistaa mustasukkaisuuttasi tietoisesti, en nosta korttia. Edellinen nostettu kortti kehottaa sinua päästämään mustasukkaisuudestasi irti ja jos tietoisesti pyrit siihen, olet oikealla tiellä.

KOHTALO
Avainsanat: Jupiter, uusi alku, laajeneminen, luovuus, suuri läpimurto, itsensä toteuttaminen, odottamaton onni tai sattuma

Energiapyörteiden ja salamoiden keskellä pyörii kymmenpintainen Kohtalonpyörä. Se symboloi kokonaisuutta, joka on jatkuvassa liikkeessä ja silti muuttumattomana kaikessa täydellisyydessään.
Kolme hahmoa - sfinksi, apina ja krokotiili - kuvaavat kolme Egyptin jumalaa. Sfinksissä yhdistyvät neljä maagista hyvettä: tieto, tahto, uskallus ja hiljaisuus. Viisaus syntyy eläimellisten vaistojen ja intuitiivisten älyllisten voimien yhdistymisestä. Sfinksin käpälissään pitelemä miekka todistaa lahjomattomasta arvostelukyvystä sekä kyvystä ajatella selkeästi.
Pyörän vasemmalla sivulla oleva apina symboloi joustavuutta. Juuri apina näyttää pitävän pyörän jatkuvassa liikkeessä.
Krokotiili edustaa luovuuden jumalaa. Se pitelee käsissään kahta työkalua. Oikealla on egyptiläinen elämän symboli, Ankh. Jokainen luova teko synnyttää jotain. Koukkupäinen sauva symboloi sitä, että olemme kaikki oman onnemme seppiä. Voimme oivaltaan itsellemme suotuisat tilanteet, vetää niitä puoleemme ja käyttää niitä hyväksemme.
Kohtalonpyörän keskusta kuvaa aurinko, josta kaikki luova energia saa alkunsa ja jossa se yhdistyy. Se on  myös tietoisuuden, oivalluksen ja valaistumisen symboli. Aurinko on kaiken kiistaton keskus, pyörremyrskyn silmä, joka ympärillään olevasta jatkuvasta liikkeestä huolimatta pysyy liikkumattomana ja muuttumattomana. Tämä on se sisällämme oleva siemen, todistaja, jota eivät heilauta mitkään elämän kaksinaisuuden ylä- ja alamäet, ilot tai surut, toiveet tai pelot.
Mutta nyt tarkastelemme, mitä on pyörän ulkopuolella. Meidät täyttää ilo siitä, että olemme päässeet murtautumaan esteiden läpi kirkkauteen. Iloitsemme siitä suuresta onnesta, jonka tämä hetki meille suo. Elämällä on tarjottavanaan meille odottamattomia lahjoja ja mahdollisuuksia. Tarvitsemme vain tarkkaavaiset silmät, jotta huomaisimme itsellämme olevat lahjat ja mahdollisuudet.
Päätelmät: Jos nyt ei tapahdu ihmeitä, jotain on vialla! Olet todella suuren läpimurron edessä! Käytä tämä hetki hyväksesi!
Kysymykset: Oletko todella valmis ottamaan vastaan suuren onnen? Mikä on vielä tielläsi?
Ehdotukset: Kirjoita muistiin joko itseäsi varten tai kerro luotettavalle ystävällesi, mitä onni sinulle on nykyisessä elämäntilanteessasi. Tee sitten uusi lista kaikesta siitä, mikä estää sinua kokemasta tuota onnea juuri nyt.
Vahvistus: Olen nyt valmis elämäni ihmeeseen.

Sanoisin, että kuuntelemalla sisäistä ääntäsi, joka on eräänlainen sisäinen kohtalosi, jonka tarkoituksena on auttaa sinut elämästäsi läpi voittajana – tavalla tai toisella – pääset itsesi kanssa tasoihin ja voit kokea onnea. Tärkeintä on löytää kortin kuvaama sisäinen todistaja, sielumme ja ydinolemuksemme, jonka äärelle voimme aina palata, kun elämä kolhii meitä tai sydämemme osoittama tie alkaakin hankaluuksilla ja esteillä.
Kortti muistuttaa myös siitä, että elämällä on tarjottavana meille lahjoja ja mahdollisuuksia. Meidän täytyy vain tietoisesti suunnata katseemme niitä kohti, uskoa että ne tulevat meidänkin luoksemme ja ottaa ne iloisesti vastaan. Oman onnellisuuden toteuttaminen voi vaatia hurjiakin juttuja, joten rohkeutta ei saa puuttua.


MALJOJEN KOLMONEN – RUNSAUS
Avainsanat: Merkurius Ravussa, ylitsevuotava rakkauden antaminen ja vastaanottaminen, harvinaislaatuiset, kallisarvoiset tunteet, jotka voidaan ilmaista läheisellä tavalla.

Kortin kolme maljaa on tehty granaattiomenoista. Tämä harvinainen ja herkullinen hedelmä symboloi harvinaislaatuiseen rakkauteen luonnostaan kuuluvaa rikkautta ja runsautta. Maljat ovat kultaisten lootuksenkukkien päällä ja lootukset täyttävät maljat ylitsevuotaviksi. Rakkaus tulvii ylitsevuotavan ilon säestyksellä.
Tässä kuvattu rakkaus on suurinta, ylevintä olemassa olevaa rakkautta. Vain harvat voivat jakaa tämän rakkauden. Kolme maljaa saattavat merkitä kolmea sinulle tärkeää ihmistä, joiden kanssa voit vaihtaa näitä uskomattoman kauniita ja arvokkaita tunteita hyvin läheisellä tavalla.
Sellaiset ihmissuhteet ovat harvinaislaatuisia lahjoja. Hoida niitä kunnioituksella ja kiitollisuudella.
Päätelmä: Sinulla on jotain erityisen arvokasta jaettavaksi. Ole avoin ihmisille, jotka voivat jakaa nuo kauniit tunteet kanssasi. Myös he ovat lahja – sinun ei tarvitse etsiä heitä.
Kysymys: Onko olemassa ihmisiä, jolle et vielä ole ilmaissut heitä kohtaan tuntemaasi rakkautta?
Ehdotus: Anna nyt kaikkea, mitä haluat antaa täysin tietoisena rajattomista rikkauksistasi.
Vahvistus: Tänään elämä antaa minulle kaiken, jota tarvitsen ollakseni onnellinen.

Valitsemasi polku on oikea. Se tuo sinulle runsautta elämääsi ja näyttää, että voit jakaa runsauttasi (tunteita, taitoja, seuraa, apua jne) muillekin kuin vain muutamalle harvalle, kuten kumppanille, perheenjäsenelle/-nille tai parhaalle ystävälle. Antaudu polun vietäväksi.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #573 : 24.09.2007 15:35:17 »

Iina, sinulle tuli tällainen kortti käänteisenä tähän ulkomailla työskentelemiseen

SAUVOJEN KAHDEKSIKKO - NOPEUS
Avainsanat: Merkurius Jousimiehessä, selkeä, suora, nopea kommunikointi, väärinkäsitysten selvittäminen

Sauvojen Kahdeksikko on tiellämme olevien esteiden voittamisen kortti. Neliön kuvaama este on muuttunut nyt isoksi hiotuksi kristalliksi, joka loistaa sateenkaaren väreissä.
Jos ilmaiset oman näkökantasi avoimesti ja selvästi, nämä esteet voidaan poistaa. Väärinkäsitykset väistyvät selkeyden tieltä. Olet löytänyt oman sisäisen keskuksesi. Nyt voit ilmaista avoimesti ja painokkaasti oman asemasi ja omat mielipiteesi. Tätä symboloivat keskustasta lähtevät punaiset, dynaamiset nuolet. Saavuttamasi selkeyden ansiosta tähän saakka ylitsepääsemättömiltä vaikuttanut ongelma häipyy merkityksettömänä taka-alalle. Jos voitat taipumuksesi epäröidä ja olet valmis puhumaan itseäsi häiritsevistä asioista niiden oikeilla nimillä, viet niiltä voiman rajoittaa ja estää sinua.
Eheyttä symboloiva sateenkaari viittaa siihen, että prosessi on lähenemässä loppuaan. Taaksepäin katsoessasi tajuat, että menneisyydessäsi olleet vaikeudet ovat auttaneet sinua viemään oppimisprosessin päätökseen.
Päätelmät: Sinun on tullut aika määritellä oma näkökantasi. Jos olet avoin ja pysyt keskuksessasi, väärinkäsitykset selviävät.
Kysymys: Onko olemassa ketään, jolle et uskalla avoimesti sanoa, mitä ajattelet?
Ehdotus: Käytä tämä tilaisuus hyväksesi, että tulisit entistä avoimemmaksi niitä ihmisiä kohtaan, jotka merkitsevät sinulle jotain. Puhu heille tai kirjoita kirje.
Vahvistus: Avoimuuteni ja itseluottamuksesi avaa rakastamieni ihmisten sydämet.

Tästä kortista heijastuu kysymyksesi tavoin epävarmuus. Onko ulkomaille lähtö houkutteleva ajatus, muttet sitten kuitenkaan tiedä ihan saletisti, olisiko se sinun juttusi? Mikä asiassa mietityttää sinua eniten: asunnon saaminen, läheisten jättäminen Suomeen, uusien ystävien saaminen, maahan sopeutuminen, rahojen riittäminen, sopivan työpaikan ja –alan löytyminen, ulkomailla työskentelemiseen käytetty aika, sopivan maan löytyminen?
Nyt ei ole aika lähteä yhtään minnekään, sillä esteet tielläsi ovat mietiskelyä ja sopivamman ajankohdan odottamista varten. Sinun on ensin tehtävä selväksi itsesi kanssa suunnitelmasi tämän asian suhteen. Mitä tarkemman suunnitelman saat tehtyä, sen parempi. Sen jälkeen voit heittää tuon suunnitelman Elämän hoitoon ja pyrkiä itsekin kohti päämäärää pitäen kuitenkin vaihtoehtoiset ovet avoinna. Se tarkoittaa sitä, että jos haaveissasi siintäisi vaikkapa vuosi Englannissa ala-asteen opettajanapulaisena, mutta sinulle tarjotaankin vuosi Englantiin baarimikkona, olet valmis joustamaan (jos et sitten IHAN ehdottomasti halua juuri opettajanapulaisen hommaan – siinä tapauksessa voit joustaa esimerkiksi ajan tai maan suhteen).
 
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #574 : 24.09.2007 16:28:06 »

Jemina. Tässä tulee kortit sinulle, järjestyksessä Rakkaus, Työ ja Terveys

SAUVOJEN KAHDEKSIKKO - NOPEUS
Avainsanat: Merkurius Jousimiehessä, selkeä, suora, nopea kommunikointi, väärinkäsitysten selvittäminen

Sauvojen Kahdeksikko on tiellämme olevien esteiden voittamisen kortti. Neliön kuvaama este on muuttunut nyt isoksi hiotuksi kristalliksi, joka loistaa sateenkaaren väreissä.
Jos ilmaiset oman näkökantasi avoimesti ja selvästi, nämä esteet voidaan poistaa. Väärinkäsitykset väistyvät selkeyden tieltä. Olet löytänyt oman sisäisen keskuksesi. Nyt voit ilmaista avoimesti ja painokkaasti oman asemasi ja omat mielipiteesi. Tätä symboloivat keskustasta lähtevät punaiset, dynaamiset nuolet. Saavuttamasi selkeyden ansiosta tähän saakka ylitsepääsemättömiltä vaikuttanut ongelma häipyy merkityksettömänä taka-alalle. Jos voitat taipumuksesi epäröidä ja olet valmis puhumaan itseäsi häiritsevistä asioista niiden oikeilla nimillä, viet niiltä voiman rajoittaa ja estää sinua.
Eheyttä symboloiva sateenkaari viittaa siihen, että prosessi on lähenemässä loppuaan. Taaksepäin katsoessasi tajuat, että menneisyydessäsi olleet vaikeudet ovat auttaneet sinua viemään oppimisprosessin päätökseen.
Päätelmät: Sinun on tullut aika määritellä oma näkökantasi. Jos olet avoin ja pysyt keskuksessasi, väärinkäsitykset selviävät.
Kysymys: Onko olemassa ketään, jolle et uskalla avoimesti sanoa, mitä ajattelet?
Ehdotus: Käytä tämä tilaisuus hyväksesi, että tulisit entistä avoimemmaksi niitä ihmisiä kohtaan, jotka merkitsevät sinulle jotain. Puhu heille tai kirjoita kirje.
Vahvistus: Avoimuuteni ja itseluottamuksesi avaa rakastamieni ihmisten sydämet.

Jos rakkausrintamalla on epäselvyyksiä, joko kumppanin kanssa, ihastuksen kanssa tai sitten ihan vain itse Itsesi kanssa, kortti kehottaa nostamaan kissan pöydälle. Asiat on oikaistava jos väärinkäsityksiä on päässyt syntymään ja mikä tahansa nyt vaatiikin selvitystä, se täytyy selvittää. Asiallisesti ja aikuismaisesti.
Muista ilmaista avoimesti omat mielipiteesi ja näkemyksesi, myös Itsellesi, koska ne helpottavat väärinkäsityksiltä välttymistä. Pyydä myös toisia olemaan avoimia sinua kohtaan. Kun tiedät mitä haluat, tunnet ja ajattelet, ja kun tiedät lisäksi, mitä muut haluavat, tuntevat ja ajattelevat, saat selkeyden asioihin.


HIRTETTY
Avainsanat: Jähmettynyt, paikoilleen jumiutuneen suhteen tai tilanteen päättyminen, irtipäästäminen, luopuminen, antautuminen, oppiminen näkemään uudella tavalla, tarve murtaa vanhat käyttäytymismallit

Hirtetty on naulattu ylösalaisin asentoon, joka kuvaa ihmisen oman tahdon murtumista. Tilanne on umpikujassa. Liikkumatilaa ei enää ole. Minkäänlainen pako ei ole mahdollista. Transformaatiota symboloivat käärmeet ovat kääriytyneet kerälle ja nukkuvat.
Hirtetty on naulattu hänen omia jähmettyneitä asenteitaan ja näkökulmiaan symboloivaan puuhun. Hänen silmänsä ovat kiinni – hän on sokea kaikelle, mikä ei sovi hänen kapea-alaisiin käsityksiinsä. Hän vastustaa jokaista uutta aatetta, jokaista uutta virikettä tai jättää ne kokonaan huomioimatta.
Hänen päänsä on ajeltu kaljuksi. Hiukset, henkisen ja hengellisen ymmärryksen vertauskuva, on ajeltu pois. Hirtetty on menettänyt luottamuksensa jopa omaan intuitioonsa. Mitkään hänen pyrkimyksensä eivät näytä lupaavilta. Ne on tuomittu epäonnistumaan.
Jopa tämänkaltaisenkin toivottomuuden keskellä voi tapahtua ihmeitä! Olet tullut pisteeseen, missä et voi enää välttää näkemästä alastonta totuutta. Ainoa mahdollisuus on kohdata se ja päästää irti. Tämänlaatuinen antautuminen, itsepäisyydestä ja jähmettyneistä ideologioista luopuminen, johtaa kauaskantoiseen sisäiseen muutokseen. Jäykät käyttäytymismallit murtuvat ja kaikki vanha selkiintyy. Tämä merkitsee täydellistä antautumista korkeammalle Itselle. Se vapauttaa kapea-alaisesta ajattelusta ja dogmaattisuudesta. Joka mielellään taipuu Maailmankaikkeuden kosmiseen järjestykseen, voi tulla yhdeksi Taon virran kanssa. ”Tapahtukoon sinun tahtosi, ei minun – sillä Sinun tahtosi on myös minun tahtoni.” Palkinto, jonka saat syvästä antautumisesta Kaikkeudelle on elämäsi täydellinen suunnanmuutos. Voit nähdä maailman uudesta näkökulmasta!
Päätelmät: Nyt sinun on mahdollista tiedostaa, mihin olet jumiutunut.  Mitkä elämäsi alueet ovat jumissa pikemminkin kuin alati muuttuvia ja virtaavia? Mitään ei ole tehtävissä. Jo pelkästään se, että huomaat selvästi, mikä on todellisuutesi, tekee sisäisen muutoksen mahdolliseksi.
Kysymykset: Millä elämäsi alueella olet jumiutunut? Oletko valmis huomaamaan jähmettyneet käyttäytymismallit ja ajatukset? Oletko valmis päästämään niistä irti?
Ehdotukset: Nosta kortti sille, mikä sinua odottaa, kun antaudut.
Vahvistus: Päästän irti. Ymmärrän, hyväksyn ja haluan seurata elämässäni jumaluuden tahtoa, josta tulen vähitellen tietoiseksi.

Työpuolella (tai työttömyyspuolella) olisi aika päästää irti sinua rajoittavista tekijöistä, joista suurin osa on ihan vaan oman pään sisältä lähtöisin ja näin ollen täysin epätasapainossa todellisuuden kanssa. Ainoa paikka, jonka ääniä kannattaa kuunnella, on sydän. Aivothan nyt pyrkivät aina järkeistämään miksi jokin on niin, näin tai noin, miksi tulisi olla, tehdä ja ajatella tällä lailla tai tuolla lailla jne.
Jos jokin asia tökkii tökkimistään, anna olla. Päästä irti ja antaudu virran vietäväksi. Sitä tarkoittaa se, kun antaudumme Elämän/Taon/Alkulähteen/Universaalin Älyn/Jumalan ohjattaviksi ja hellitämme kaikista epäonnisista pyrkimyksistämme. Se voi vaatia paljon ja kysyy rohkeutta, mutta luottamus palkitaan.
Jos Elämä/Tao/Alkulähde/Universaali Äly/Jumala (joka on samaa kuin sisäinen, sydämemme ääni) käskee meitä vaikka seisomaan päällään, niin silloin kyllä kannattaa vängetä itsensä päälleen seisomaan eikä jäädä valittelemaan, miten en voi, kun niska on huono, selkään sattuu ja eihän tuo voi mitenkään olla aivoillekaan hyväksi Grin
Muutos lähtee aina meistä.


MALJOJEN YHDEKSIKKÖ – ONNELLISUUS
Avainsanat: Jupiter Kaloissa, onni, ylitsevuotava rakkaus, syvä ilo, siunaus

Maalauksen yhdeksän maljaa ovat symmetrisessä järjestyksessä. Kaikki on tasapainoista ja harmonista. Jokaisen maljan ylle on taipunut aukinainen lootuksenkukka, joka antaa energiansa tulvia maljaan. Maljojen täyteys ja ylitsevuotavuus symboloi moninaisia lahjoja.
Jupiter Kalojen merkissä merkitsee enemmän kuin pelkkää sympatian tunnetta. Kokonaisvaltaisesti koetusta ilosta syntyy valtava onnellisuuden tunne. Tämän ilon laatu osoittaa, että se nousee syvältä. Se ei ole seurausta pinnallisesta nautinnosta, Se kertoo onnesta, joka saa voimansa levollisen sielun syvimmistä syövereistä.
Päätelmät: Tämä hetki on täynnä harmoniaa ja sisäistä iloa, Avaudu sille täysin. Älä menetä tätä tilaisuutta!
Kysymys: Mitä etsit ja mistä voit löytää todellisen onnesi?
Ehdotukset: Hengitä ja tunne! Jos olet yksin, nauti yksinäisyydestäsi. Jos olet yhdessä muiden kanssa, nauti heidän läsnäolostaan. Jos teet työtä, omistaudu sille hiljaisen tyytyväisenä.
Vahvistus: Onnellisuus on luonnollinen olotilani.

Terveyteen liittyen tulee ensimmäisenä mieleen, että totaalisen hyvän terveydentilanteen saa aikaan sisäinen onnellisuus. Se tulee kaikkialta, eikä kuitenkaan mistään yksittäisestä. Se tarkoittaa sitä, että ilahdut ja tulet onnelliseksi tähtien katsomisesta, muttet tunne oloasi onnettomaksi, vaikka et näkisikään tähtiä pilvisenä yönä. Sen sijaan saatkin sillä hetkellä onnellisuutesi tähtien sijasta vaikka takkatulesta.
Onnellisuus on tässä ja nyt ja meidän tulee vain avautua sille. Tähänkin muutos lähtee meistä.
Onnellisuuden etsiminen kaikkialta ei tarkoita marttyyriutta. Asioita, joista ei tule hyvä mieli ei tarvitse sietää. Meillä on oikeus tehdä, kokea ja elää elämää/asioita niin, että se tekee meidät onnellisiksi. Kaikkein pisimpään eläneet ihmiset ovat aina tyytyväisiä ja onnellisia.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #575 : 24.09.2007 16:37:13 »

Kokkis. Tässäpä tulee korttia työlle ja rakkaudelle.

SAUVOJEN KYMPPI – TORJUNTA
Avainsanat: Saturnus Jousimiehessä, torjutut tunteet, pidätelty energia, eroaminen, eristäytyminen, aggressiivisuus

Kaksi etualalla olevaa vahvaa sauvaa tukahduttaa taustalla olevien kahdeksan sauvan elinvoimaisen energian. Tämän kortin taustalla olevat kahdeksan sauvaa ovat yhdessä ja tukevat toisiaan. Edessä olevat kaksi sauvaa taas ovat erillään, vaikkakin vierekkäin muodostaen vahvan esteen. Saturnus estää Jousimiehelle ominaisen kommunikointivalmiuden. Tämä aiheuttaa suurta pelkoa. Jos pelkäät hylkäämistä, paheksuntaa tai rangaistusta, alat torjua omia mielijohteistasi. Et voi ilmaista vahvuuttasi, elinvoimaa ja elämänenergiaasi. Torjuttuna nämä energiat muuttuvat ärsytykseksi, raivoksi ja väkivallaksi. Jos tälle aggressioille ei synny ulkoista purkautumistietä, se voi kääntyä sinua Itseäsi vastaan. Se voi ilmetä itsensä aliarvostamisena tai millaisena masennuksena tahansa – myös sairastumisena.
Tämä kortti on kutsu. Huomaa kuinka tukahdutat omaa elämänenergiaasi – lopeta tuo tukahduttaminen. Se on askel kohti itsestäsi vastuun ottamista ja itsesi vapauttamista perusteettomista moraalisäännöistä ja –rajoituksista.
Päätelmät: Tukahdutatpa itseäsi sitten tietoisesti tai et, huomaa, että on olemassa paljon enemmän, mitä haluaisit ilmaista, kokea, juhlia ja mistä haluaisit nauttia. Uskalla tehdä niin!
Kysymys: On asioita, jotka olet aina halunnut sanoa tietyille ihmisille. Mitä ne asiat ovat ja keitä nuo ihmiset ovat? Voit juuri tällä hetkellä sanoa itsellesi nuo asiat!
Ehdotus: Nosta toinen kortti kysyäksesi ”Millaista elämäni tulee olemaan, kun olen valmis vapauttamaan itseni?”
Vahvistus: Minulla on oikeus kuunnella tunteitani ja sitä, mihin elämä minua kuljettaa.

Onko työ alkanut tukahduttaa sinua tavalla tai toisella? Älä anna sen tehdä enää niin! Asennoidu työhösi joko voittojana tai vaihda maisemaa. Jos ala ei tunnu hyvältä, jos työpaikka ei tunnu hyvältä, jos työilmapiiri ei tunnu hyvältä, niin kuka sinua on pakottamassa jäämään sinne? Ei kukaan! Jos lähdet kohti uutta suuntaa ja Alkulähde pitää sinua yhä paikallaan se tarkoittaa, ettei vielä ole sopiva aika vaihtaa alaa/paikkaa – sitä järjestellään parhaillaan. Vaihtoehtoisesti tämä odotus voi tarkoittaa myös sitä, että tässä hetkessä, tilanteessa ja paikassa on jotain, joka sinun täytyy ensin oppia ja selvittää, ennen kuin jatkat matkaasi. Eihän ysiluokaltakaan hypätä kymppiluokalle tai lukioon ennen kuin kaikki ysiluokan vaadittavat tehtävät on tehty.

MIEKKOJEN RITARI – käänteisenä
Avainsanat: Ilman tulielementti, päämääräsuuntautuneisuus, kunnianhimo, joustavat älylliset voimavarat, intohimo, raju kiihko

Kullanvihreässä haarniskassaan täyttä laukkaa ratsastava Miekkojen Ritari on menossa metsästämään. Tämä kuva on hänen päämääräsuuntautuneen mielensä täydellinen ilmaus. Ritari tietää, minne on menossa eikä lepää ennen kuin on saavuttanut päämääränsä. Hänellä on ainutlaatuisen hyvä keskittymiskyky. Ajatukset ja ideat tulevat hänelle valon nopeudella. Ritari todellakin hallitsee mielikuvitusrikkaan ja joustavan ajattelun taidon ja sitä hän käyttääkin päämääriensä saavuttamiseen. Tämän vertauskuvana hänellä on kullanvihreä haarniska. Ritarin kypärässä olevat neljä siivekettä kuvaavat neljää ilmansuuntaa ja sitä, ettei hänen ajatuksensa voima ole sidottu sen enempää aikaan kuin paikkaankaan.
Miekkojen Ritarin voimakas älyllinen päättäväisyys yhdistyy syvään tunteiden huomioonottamiseen. Vain päämäärät, joiden tavoittelemiseen liittyy tunteita, voivat sytyttää tuonkaltaisen kiihkon. Ruumis, äly ja henki ovat tasapainossa. Tätä symboloivat hänen rinnallaan lentävät kolme pääskyä.
ritari käyttää kumpaakin miekkaansa – sekä oikeassa kädessään olevaa pitkää että vasemmassa kädessään olevaa lyhyttä – tasavertaisesti. Ne kuvaavat kahta voimaa, yangia – maskuliinisuutta, analyyttisyyttä – ja yingiä – feminiinisyyttä, intuitiivisuutta – joita molempia hän tarvitsee tasapuolisesti päästäkseen eteenpäin. Koska ritari käyttää kykyjään tasapainoisesti ja oikealla tavalla hän näyttää olevan yhtä laukkaavan hevosen kanssa.
Päätelmä: Nyt on aika saada suunnitelmia etenemään, asettaa päämääriä ja toteuttaa ne
Kysymykset: Tiedätkö päämääräsi? Mitä tapahtuu, kun saavutat sen?
Ehdotus: Kuvittele, miten voit parhaiten nauttia menestyksestä.
Vahvistus: Tiedän päämääräni ja sen, mitä varten ponnistelen. Jokainen päämäärä on vain välipysäkki matkalla kohti lopullista päämääräni.

Rakkauspuolella tuntuu olevan nyt silkkaa hakuammuntaa, jossa päämäärä on tyystin kadonnut ja sitä vain ollaan miettimättä edes asioita yhtään sen tarkemmin. Ihan sama osunko tuohon vai tänne, mitä väliä sillä oikeastaan on. Tämä pätee sekä pysyvään parisuhteeseen että sinkkuuteen.
Kiihko on sammunut ja tuli lopahtanut hiillokseksi. Maskuliinisuus ja feminiinisyys eivät ole enää tasapainossa keskenään – tasapainohan on niiden luontainen olotila. Maskuliinisuus auttaa ja korostaa feminiinisyyttä ja feminiinisyys auttaa ja korostaa maskuliinisuutta. Kumpikaan ei vie tilaa toisiltaan, molemmat ovat yksilöitä, jotka puhaltavat samaan hiileen. Noin klisheisesti maskuliinisuus saalistaa riistan ja feminiinisyys luo siitä herkullisen aterian. Molemmat saavat mahansa täyteen.
Tärkeintä on tulla nyt tietoiseksi päämäärästäsi. Mikä se loppujen lopuksi on parisuhderintamalla? Entä elämässäsi? Haluatko olla onnellinen? Lähde sitten toteuttaman onneasi!

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #576 : 24.09.2007 16:45:46 »

Annaelen. Tarotit antoivat seuraavanlaisen kortin kysymykseesi

YLIPAPITAR
Avainsanat: Kuu, mahdollisuus käyttää intuitiivisia voimia, parantaminen, riippumattomuus, sisäinen tasapaino, lisääntynyt itseluottamus

Ylipapitarta kuvaa kuun jumalatar Isis. Häntä ympäröi hieno valonsäteiden verkko, joka on ilmaus hänen henkistyneestä luonteestaan. Hänen olemuksestaan huokuu rajoittamaton riippumattomuus.
Ylipapitar on yhteydessä intuitiivisiin kykyihinsä ja voi luottaa niihin täydellisesti. Hän ymmärtää omaa sisäistä ääntään, sisäistä opastaan ja parantajaansa ja on yhteydessä tähän. Tämä näkyy ulkonaisesti siten, että hän luotaa itseensä ja ottaa vastuun itsestään. Kuten kameli, joka voi kulkea pitkiä matkoja autiomaassa juomatta, sinäkin voit oman sisäisen lähteesi löydettyäsi säteillä ympäristöösi tyytyväisyyttä siitä, että tulet toimeen omillasi. Kortin alaosassa olevat kukat ja hedelmät kuvaavat niitä vehmaita keitaita, joita voit löytää syvältä sisimmästäsi. Mitä paremmin hyväksyt itsesi ja jaat muiden kanssa sen, mitä sinulla on, sitä syvällisemmäksi havaintokykysi tulee. Tätä kuvaavat kortissa olevat kristallit.
Tässä korttipakassa Ylipapitar on yksi voimakkaimpia tasapainoa ja harmoniaa kuvaavia kortteja. Ylipapittaren ylävartalo kuvaa feminiinistä vastaanottavaisuutta. Tätä korostavat hänen päänsä yläpuolella olevat kuun sirpit sekä ylöspäin kohoavat kaaret. Hänen päässään olevana kruununa on kuu, joka vastaanottaa valoa auringolta.
Navasta alaspäin Ylipapittaren keho kuvaa maskuliinisuutta. Kortissa olevat viivat ovat selkeitä, dynaamisia ja suoraviivaisia. Hänen polvillaan olevat jousi ja nuoli korostavat tätä ominaisuutta.
Kortti voi viitata yliaistillisiin havaintoihin ja intuitiivisiin kykyihin. Nämä kyvyt voivat olla selvänäköisyyttä, telepatiaa, luovaa mielikuvittelua, empatiaa, intuitiivista tietämystä ja parantavia voimia. Kyvyt kehittyvät sopusoinnussa maailmankaikkeuden lainalaisuuksien kanssa ja ovat näiden palveluksessa.
Päätelmät: Olet nyt yhteydessä omiin sisäisiin voimavaroihisi. Kehitä niitä entistä täydemmin. Suojele itsenäisyyttäsi.
Kysymys: Onko elämässäsi alueita, joilla annat muiden ihmisten vaikuttaa itseesi sen sijaan, että luottaisit omaan intuitioosi?
Ehdotus: Hakeudu veden läheisyyteen niin usein kuin mahdollista. Mietiskele veden äärellä ja opi siitä niin paljon kuin vain voit.
Vahvistus: Luotan omiin sisäisiin kykyihini ja voimavaroihini.

Kortista tulee vähän itsekäs tunnelma eli toisin sanoen kortti pyytää sinua luottamaan omiin sisäisiin havaintoihisi tästä miehestä. Vastaus piilee jo sinussa – sinun on vain kaivettava se esiin. Näkisin, että tässä tilanteessa testataan sitä kuinka tasapainossa olet Itsesi kanssa ja kuinka itsenäinen olet: annatko jonkun toisen vaikuttaa mielenrauhaasi? Annatko jonkun toisen saattaa sinut tuntemaan olosi vain puolikkaaksi, voimattomaksi, yksinäiseksi ilman häntä?
Vesestä tässä kortissa tuli mieleen, että lämmin suihku, kylpy, sauna tai kaikki nuo kolme voisivat auttaa sinua saamaan ajatuksesi kasaan. Itselleni ainakin tulee tarve päästä mietiskelemään saunaan tai suihkuun (tai kylpyyn, jos siihen on mahdollisuus) aina, kun pääni on sekaisin tai tunnen oloni tasapainottomaksi.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #577 : 24.09.2007 16:49:26 »

Maikkiy, tällaista korttia tulee sinulle!

YLIPAPPI
Avainsanat: Härkä, hengellinen mestari, opettaja, neuvonantaja, vihkiytynyt, sisäinen opas, hengellinen isä, korkein transformaatio

Tätä korttia hallitsee Härän tähtikuvio. Vihkiytyneen valtaistuimena on härkä ympärillään kaksi elefanttia, jotka ovat luonteeltaan härän kaltaisia. Kortin kulmissa ovat alttarin vartijoina neljä kerubia; härkä, leijona, kotka ja ihmishahmo. Ne kuvaavat ihmisen olemuksen neljää eri puolta. Härkä on maan elementin symboli ja edustaa siten materiaa, fyysisyyttä. Leijona symboloi tulen elementtiä – tahdonvoimaa, eteenpäin menemistä ja intuitiivisuutta. Ihmishahmo kuvaa ilman elementtiä, Vesimiestä ja siten ihmisen ajatuksia ja henkistä puolta. Kotka puolestaan edustaa vettä ja astrologisesti Skorpionia. Se on tunne-elämän ja korkeimman transformaation symboli.
Ylipappi on yhdistänyt itsessään kaikki nämä elementin ja ilmaisee niitä täydellisesti. Hän on Herännyt, Täyttymyksen Saavuttanut, Valaistunut. Hän on todellinen hengellinen mestari, joka toimii välittäjänä inhimillisen ja jumalallisen välillä. Hän edustaa henkeä lihaksi tulleena (härkä) tai korkeinta ihmisen kehityksen astetta, jolloin inhimillisyys yhdistyy jumaluuteen.
Ylipapin edessä seisova kuunsirppiä ja miekkaa kädessään pitelevä nainen on Venus, Härän hallitsija. Hän pitelee viisauden ja tunteiden symbolia merkkinä siitä, että nämä ovat tasapainossa keskenään. Ylipappi on yhdistänyt itsessään naisen ja miehen ja tehnyt molemmista täydellisen.
Kun naisellisuus ja miehisyys yhdistyvät, syntyy lapsi, Horus. Hän on alaston, suojaamaton ja haavoittuva. Lapsi on täysin avoin Olemassaololle ja luottaa siihen. Horus edustaa todellista viisautta – sitähän lapsen luonnollinen viattomuus juuri kuvaa. Kuka tahansa, joka on Ylipapin läheisyydessä, tuntee tämän. Päästäkseen täydelliseen yhteyteen tämän olennon kanssa on luovuttava kaikista suojamekanismeista. Ylipapin päätä ympäröi viisi valkoista ruusun terälehteä. Ne symboloivat rakkautta sen puhtaimmassa, täydellisimmässä muodossa. Tämä rakkaus huomioi toisen ihmisen ja antaa sitä, mitä tuo toinen juuri sillä hetkellä tarvitsee. Se ei kuitenkaan ole välttämättä mitään sellaista, mitä tuo toinen haluaisi tai toivoisi. Todellinen mestari ei täytä oppilaansa toiveita. Totuus on jotain, mikä provosoi, saa tunteemme kuohumaan. Se ravistaa meidät hereille tiedottomuuden suloisesta, syvästä unesta. Vain täysin epäitsekäs ihminen voi käsitellä totuutta näin taitavasti. Jeesus teki näin ajaessaan rahanlainaajat pois temppelistä.
Kortin yläosassa oleva käärme kuvaa transformaatiota. Käärmettä koskettaa yhdeksän neulaa, jotka muistuttavat orjantappurakruunusta, kaikkeen syvään sisäiseen muutokseen kuuluvasta kivusta ja kärsimyksestä. Todellinen muutos voi tapahtua vasta, kun ihminen on vastaanottavainen (härkä), herkkä (kyyhkynen), luottavainen ja antautuu jumalalliselle rakkaudelle.
Tumma tausta korostaa Ylipapin tehtävää: hän tuo tietoisuuden valon tietämättömyyden pimeyteen.
Päätelmä: Itsesi etsiminen johtaa sinut jonkinlaisen hengellisen kokemuksen piiriin. Tämä kortti voi viitata siihen, että tapaat hengellisen opettajan tai mestarin. Ole avoin ja ennakkoluuloton!
Kysymys: Onko olemassa joku mestari, vielä elossa oleva tai jo kuollut, joka vetoaa sinuun?
Ehdotukset: Tutki hengellisten mestareiden opetuksia. Etsiydy mestarin tai opettajan läheisyyteen. Mene johonkin ryhmään, jossa tuetaan henkistä kasvuasi. Ole rehellinen, avoin ja vastaanottavainen näissä ryhmissä. Kiinnitä huomiota siihen, millaisia neuvoja sydämesi antaa sinulle.
Vahvistus: On olemassa yksi kuuntelemisen arvoinen ääni – sydämeni ääni.

Minulle nappautuu tästä ensimmäisenä silmään kortin vahvistus eli kehotus kuunnella sydämesi ääntä. Jos haluat tehdä siirron ihastuksen suhteen, tee ihmeessä. Ehkä suhde alkaa, ehkä ei ala – ainakin olet tehnyt asialle jotain, eikä se vaivaa sinua enää.
Meillähän ei koskaan todellisuudessa ole mitään menetettävää niin kauan, kuin menemme sydämemme mukaan.

tallennettu
miramari
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9


Profiili
« Vastaus #578 : 24.09.2007 17:06:15 »

AthaMaarit katsoisitko mitä kortit minulle kertovat työstä ja ihmissuhteista. T:airaliini
tallennettu
sinituuli1
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 80



Profiili
« Vastaus #579 : 24.09.2007 21:48:08 »

Hei AthaMaarit!
Mitähän minulle on luvassa jatkossa? Viimeaikoina joka elämänsaralla on haasteita riittänyt ja yhtä sotkua. Elämänpolkukin hieman hukassa. Mitähän Korkeampi viisaus mahtanee vastata,jos katsot kortista? Lämmin Kiitos  smitten
tallennettu

Aurinko:Härkä, Kuu:Leijona, ASC:Vaaka
Dimma
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 278



Profiili
« Vastaus #580 : 25.09.2007 13:47:49 »

Hei!
Kysymyksenä olisi muutto toiselle paikkakunnalle- mitäs kortit tähän sanoisivat..?
-kiitos- smitten
tallennettu

To know it is to be fearless, and to know it is to be full of love.
taustakuva
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 21



Profiili
« Vastaus #581 : 25.09.2007 22:59:50 »

Kiitos kaunis sinulle jälleen AthaMaarit lisäkorteistasi ja tulkinnastasi!!!
Niistä on hyvä jatkaa tätä elämänpolkua eteenpäin..

kiitos ja mukavia syyspäiviä sinulle  smitten

t.taustakuva
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #582 : 27.09.2007 16:01:12 »

Naapurintyttö. Kortti sanoo sinulle seuraavaa käänteisenä

TASAPAINO
Käänteisenä
Avainsanat: Vaaka, tasapaino, oman keskuksen löytäminen, vastakohtien tasapainottaminen, oikeudenmukaisuus

Tässä kortissa kuvataan Vaa´an horoskooppimerkki. Kortti on kiehtova kuvaus tasapainosta, harmoniasta.  Nuoren naisen jalkojen välissä on valtava taikamiekka. Hän tasapainottelee varpaisillaan. Tarkemmin katsoen hän oikeastaan tasapainottelee vain miekan kärjen varassa. Ainoastaan oman sisäisen keskuksen löytymisestä syntyvä täydellinen keskittymiskyky ja tyyneys tekevät mahdolliseksi tällaisen tasapainoisuuden. Pienenkin häiritsevä ajatus saa naisen horjumaan ja rikkoo hänen saavuttamansa tasapainon – tasapainon, joka on maailmankaikkeudelle luonteenomaista. 
Kortin hallitsevat värit ovat sininen ja vihreä. Sininen väri kuvaa henkisyyttä ja älyä; ajattelua, ideoita ja viisautta,. Vihreä väri on luovuuden väri. Se symboloi voimaa, joka saa ideat toteutumaan,. Alaspäin osoittava miekka symboloi samaa. Ajatuksen voima on suunnattu alaspäin ja se on kosketuksissa maahan palvellen sitä.
Naisen hartioita peittävät strutsin sulat, jotka viittaavat egyptiläiseen oikeudenjumalaan Maatiin. Naisen kasvoja peittää naamio. Hänen koko huomionsa on kääntynyt sisäänpäin. Tämä tekee hänet vastaanottavaiseksi uusille aatteille ja sisäisen oppaan neuvoille.
Naisella on päässään viisauden jumalan Tothin kruunu. Kruunuun on kiinnitetty maailmankaikkeuden suret vaakakupit, Alfa ja Omega, joilla maailmankaikkeus punnitsee kaiken.
Tämä kortti kehottaa välttämään kaikkia äärimmäisyyksiä jokapäiväisessä elämässä. Se saattaa viitata joihinkin tunteitasi häiritseviin tapahtumiin tai asioihin, jotka liittyvät ihmissuhteisiisi, työhösi, raha-asioihin tai johonkin luovaan toimintaan. Nyt tarvitaan täydellistä tasapainoa ja omassa keskuksessa pysymistä, jos upeiden uusien ideoiden halutaan kantavan hedelmää. Tasapainoisesta lähtökohdasta käsin kaikki kehittyy tasapainoisella tavalla: omalla ajallaan ja tarkoituksenmukaisesti.
Elämän myrskyt heittävät meidät pois tasapainosta kerta toisensa jälkeen. Elämämme on jatkuvaa vaihtelua sen välillä, milloin olemme tasapainossa itsemme kanssa, milloin olemme omassa keskuksessamme ja milloin emme. Tämä juuri opettaa meitä hetkestä toiseen olemaan entistä tietoisempia, jotta pystyisimme säilyttämään sisäisen rauhan ja selkeyden, kun olemme sen kerran löytäneet.
Päätelmä: Kiinnitä huomiota siihen, millaiset jokapäiväiset tilanteet saavat sinut pois tasapainosta. Huomaa, millä tavoin saavutat jälleen tasapainon. Toimi päivittäisessä elämässäsi yhä enemmän niin, että sisäinen harmoniasi säilyy.
Kysymykset: Mikä auttaa sinua löytämään meditatiivisen keskuksen ja pysymään siellä? Mitä tapahtuu, kun et kykene pysymään siellä?
Ehdotukset: Varaa säännöllisesti aikaa itsellesi tehdäksesi jotain meditaatiota, joka vakaannuttaa sinut omaan keskukseesi. Hengitä haraan (joka sijaitsee kämmenleveyden navan alapuolella) ja keskitä energiasi sinne.
Vahvistus: Olen levollinen ja rauhallinen omassa keskuksessani.

Syy tähän sinkkuuteen ja ainaiseen epäonnisuuteen on se, että et ole tasapainossa itse Itsesi kanssa. Toisin kuin kortissa kuvattu nainen, joka on kääntynyt sisään päin kuuntelemaan itseään, sinä suuntaudut ulospäin ja stressaannut siitä, mitä kuulet sieltä päin: Liian vanha, mitä sinkkuko vielä, etsi mies, ei enää tuossa iässä pitäisi olla yksin jne. Niillä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.
Kortin nainen pitää yllä herkkää tasapainoaan oman sydämensä kuuntelemisen lisäksi tiedostamalla sen, että kaikki tapahtuu ajallaan. Meidän tulee vain pysyä avoimina, luottavaisina ja ottaa vastaan se, mitä elämä tarjoaa. Jos ei ole sateen aika voimme seistä vaikka päällämme sateen toivossa, mutta se ei saavu sieltä ennen kuin on sateen aika. Piste. Näin toimii maailmankaikkeus kaikissa asioissa. Jos suhteen ei ole tarkoitus alkaa, se ei ala, yritimmepä mitä. Piste.
Siksi sisäisen äänen kuunteleminen oman onnellisuuden saavuttamiseksi onkin erityisen tärkeää. Kun sisäisesti tietää, että nyt ei ole  oikea aika seurustelulle tai tämä tapaamani henkilö ei ole oikea kumppaniehdokas minulle, vaikka hän ehkä saisikin yksinäisen sieluni värisemään, niin ei koe pettymyksiä tai suruja, vaan on onnellinen sekä sinkkuna että suhteessa. Sitten, kun oikea tyyppi kolahtaa kohdalle, senkin tietää Wink
Enemmän kuin ulkopuolisen keskuksen (kumppanin) löytämistä sinua suositellaan menemään kohti oman keskuksen löytämistä. Tämä saa aikaan sen, etä olet sitten suhteessakin tasapainoisempi ja jos suhde kaatuu koko elämäsi ei valu kumppanin lähdettyä tämän mukana pois, koska elämäsi on sinun käsissäsi, ei kumppanisi harteilla. Sitä tarkoittaa omassa keskuksessaan oleminen.
Muistathan olla myös oikeudenmukainen itsellesi, etkä suotta piiskaa itsetuntoasi sinkkuuden johdosta.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #583 : 27.09.2007 16:11:17 »

Lumikki, sinun vuorosi nyt! Elikkäs tämä ”Vaikuta Kohtaloosi”-juttu on sellainen, että mie aukaisen kysymykseen Wayne W.Dyerin samannimisestä kirjasta sivun/aukeaman neuvoksi. Aukaisen sinulle sivun tästä kirjasta tälle tuoreelle ihmissuhteelle. Tarotkortti sen jälkeen on työllesi.

”Täydellisestä luottamuksesta tulee luonnollinen asenteesi, kun ajatuksesi, tunteesi ja tekosi ovat sopusoinnussa ja tasapainossa keskenään. Jos ajatustesi, tunteittesi ja tekojesi välillä vallitsee ristiriita, luottamuksesi horjuu. Kehotan sinua omaksumaan luottavaisen asenteen alkaessasi harjoittaa tätä ilmentämisen toista periaatetta.
Tarkkaile huolella ajatuksiasi. Mieti, ovatko ne yhteneväisiä tekojesi kanssa. Jos sanot uskovasi terveelliseen elämäntapaan, mutta syöt kuitenkin epäterveellisesti, kadotat luottamuksen itseesi. Yhteneväiset ajatukset, tunteet ja teot ovat hyvä osoitus itseluottamuksesta. Ja kun luotat itseesi, luotat silloin myös Jumalaan.
Kun olet ristiriitainen ajatuksissasi, osoitat epäluottamusta sisintä jumalallisuuttasi kohtaan. Myönnä ristiriitaisuus avoimesti. Tunnista se ja luota kykyysi muuttaa se toiseksi, niin vedät puoleesi muutoksen vaatimaa energiaa. Jos vaalit ristiriitaa ajattelematta yhtä ja tekemällä toista, turmelet kyvyn luottaa itseesi ja ajattomaan viisauteen.
Kun harjoitat antautumista, arvosta sisäistä vaurauttasi sen sijaan, että valittaisit olemuksesi köyhyyttä. Kun alat luottaa henkeen, luovutat egosi ja kaikki sen harhaiset käsitykset korkeamman voiman käsiin. Yksinkertaistaen ilmaistuna luovutat ja tiedät, että jumalallinen ohjaus on aina läsnä.”
-   Wayne W. Dyer: Vaikuta Kohtaloosi –

LANTTIEN SEITSIKKO – EPÄONNISTUMINEN
Käänteisenä
Avainsanat: Saturnus Härässä, rajoittuneisuus, kohtaloon alistuminen, epäröinti, ylitsepääsemättömiltä näyttävät esteet, luuhistumisen pelko

Virheiden tekemisen pelko liittyy tässä liiketoimintaan, raha-asioihin, fyysiseen kuntoon ja/tai terveyteen. Näet ilmeiset ylitsepääsemättömiä esteitä edessäsi etkä usko kykeneväsi selviämään näistä esteistä ensimmäisellä yrittämällä. Eteesi nousee uhkaavasti kauheita mielikuvia. Tätä kuvaavat kortissa olevat seitsemän Saturnuksen lyijylevyä. Sinulla on taipumusta vetäytyä ja alistua kohtaloosi sekä rajoittua ratkomaan ongelmiasi vanhalla, totutulla tavalla.
Riikinkukon sulkien väritystä muistuttava sinisenmusta tausta on osoitus siitä, että pelko ja kauhu syntyvät ihmisen ajatustasolla eivätkä välttämättä heijasta fyysistä todellisuutta. Näiden kahden tason välillä on kuitenkin merkittävä yhteys. Negatiiviset odotukset ovat voimakkaita ajatusmalleja. Jos niitä ruokitaan – joko tietoisesti tai tiedostamattomasti – tarpeeksi pitkään, ne voivat todellakin myötävaikuttaa pelkäämäsi tilanteen syntymiseen. Sama tietenkin pätee myös myönteisiin ajatuksiin ja odotuksiin.
Tämä kortti antaa sinulle vihjeen joka kannattaa ottaa vakavasti. Tiedostettu tai tiedostamaton pelko on olemassa. Nyt sinun on aika tunnustaa, havaita ja hyväksyä pelkosi, Nämä ovat välttämättömiä askeleita pelon voittamisessa, siitä irti päästämisessä ja myönteisemmän asenteen luomisessa. Elämänmyönteiset ajatukset ja asenteet antavat elämälle arvon kaikessa sen kauneudessa ja runsaudessa. Ne luovat energian, jonka avulla voit muuttaa odottamasi epämiellyttävät kokemukset iloisiksi tapahtumiksi.
Päätelmät: Synkät ja pelontäytteiset odotukset estävät kykyäsi käsitellä asioita. Sinun pitäisi nyt huolella tarkastella näiden odotuksien sisältöä ja laatua
Kysymys: Mistä elämäsi alueista olet huolissasi?
Ehdotus: Kirjoita täydellinen lista pahimmista odotuksistasi. Ota uusi paperi ja kirjoita sille jokaisen pelkosi positiivinen vastakohta. Tee jatkuvasti tällaisia listoja ja muuttele niitä tarpeen vaatiessa. Tee päätöksesi tietoisesti. Etsi joku, joka tukee sinua tässä. Nosta uusi kortti tietoisena siitä, että voit hyväksyä pelkosi ja päästää niistä irti.
Vahvistus: Minulla on rohkeutta uskoa, että kaikki elämässäni tapahtuu minun parhaakseni.

Ilmeisesti työelämän puolella menee hyvin tai olet ainakin positiivisesti suhtautunut siihen. Se on hyvä, sillä positiivinen asenne luo onnistumisia, aivan kuten kortin edustama negatiivisuus luo epäonnistumisia. Sinulla on tahtoa ja kykyä painaa eteenpäin elämässä ainakin töiden osalta jäämättä märehtimään asioita liikaa.
Ei huolta työpuolella siis!

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #584 : 27.09.2007 16:17:58 »

Airaliini. Sinullekin tulee kortteja. Ensimmäinen on työlle ja toinen ihmissuhteelle.

MIEKKOJEN NELONEN – ASELEPO
Avainsanat: Jupiter Vaa´assa, tyyneys, oman keskuksen löytäminen, selkeys, hengellinen puhdistuminen, yhdentyminen, laajeneminen.

Neljän yhtä vahvan miekan kärjet kohtaavat täydellä kukassa olevan ruusun keskipisteen. Huolet on voitettu. Miekkojen Ässän selkeys on saavutettu uudelleen ja sininen väri pääsee jälleen esiin. Keltavihreä henkinen luovuuden väri hallitsee kuvaa.
Tällaisessa ilmapiirissä tietoisuuden kukan on hyvä kasvaa ja kehittyä. Jupiter edustaa iloa ja laajentumista. Vaikka tilanne olisikin tähän asti tuntunut toivottamalta, se tosiasiassa sisältää jo itsessään kaiken, mitä tarvitaan onnellisen, suotuisen lopputuloksen saavuttamiseen.
Taustalla oleva vihreä risti merkitsee täydellistä sisäistä yhdentymistä: kaikkien neljän olemuksemme osan – sielun, mielen, tunteiden ja kehon – yhdentymistä.
Kortti sisältää kuitenkin myös varoituksen. Aselepo ei tarkoita rauhaa. Pinnalta katsoen kaikki saattaa näyttää rauhalliselta, mutta tuota rauhaa kenties pidetään yllä vain tukahduttamalla tunteita ja hetken mielijohteita. Tutki tarkoin sitä mahdollisuutta, että häiriötekijät ovatkin jo olemassa ja vain käsin tuskin piilossa juuri tällä hetkellä. Tiedostamalla ne ajoissa voit viedä niiltä niiden hajottava voiman.
Päätelmät: Sinulla on tarpeeksi selkeyttä, jotta voit onnistuneesti toteuttaa suunnitelmasi. Varmista, että se, mitä tapahtuu, tuntuu sinusta aina hyvältä.
Kysymys: Mikä tukee ja mikä häiritsee selkeyttäsi?
Ehdotus: Tarkastele ympäristöäsi ja järjestä asiasi niin, että ne tukevat tyyneyttä ja omassa keskuksessasi pysymistä.
Vahvistus: Minulla on rauha itseni kanssa.

Eli jos työpuolella menee hyvin, oikein hyvä, ei vaaraa, mutta jos jokin tökkii on näiden tökkimisien kanssa solmittava rauha. Se tarkoittaa oman Itsen kuuntelemista ja toimimista sen mukaan, mikä Itsestään tuntuu hyvälle. Monet ihmiset ovat toivottomia, stressaantuneita ja ahdistuneita siitä yksinkertaisesta syystä, että he eivät kuuntele Itseään, omia toiveitaan eivätkä uskalla tehdä mitään niiden eteen.

MALJOJEN SEITSIKKO - IRSTAUS
Avainsanat: Venus Skorpionissa, yliaktiivisuus, ikävystyminen, kyllästyminen, inho

Se, mikä hetki sitten oli hekuman ja nautinnon lähde, on nyt menettänyt viehätyksensä. Kukinnot ovat kuihtuneet ja niiden tuoksu on ummehtunut. Tunteet ovat jälleen epätasapainossa. Tämä viittaa siihen, että jotain syvää pettymystä ei ole vielä selvitetty.
Olet yrittänyt peittää vanhat haavat, mutta itsesi harhauttaminen ei ole onnistunut. Jokaisten juominkien jälkeen, jokaisen pakoyrityksesi jälkeen vanhat ongelmasi nousevat eteesi aivan liian selvinä. Tämä antaa kokemuksillesi entistä synkemmän ja alakuloisemman sävyn.
Päätelmät: Sinun on aika avata silmäsi ja katsoa - kenties tuskalliseenkin - todellisuuteen. Vapaudut vain siten, että ymmärrät ja tiedostat oman sisäisen todellisuutesi. Jokainen yrityksesi välttää sen tiedostaminen vain lisää tunne-elämäsi pysähtyneisyyttä.
Kysymykset: Onko elämässäsi jokin pettymys, jota ei ole vielä selvittänyt itsellesi? Oletko kokenut jotain, mikä oli aivan liian hyvää? Oletko rasittanut itseäsi liikaa tai tehnyt jollain tavalla liikaa asioiden eteen?
Ehdotus: Nosta uusi kortti ja kysy “Kuinka voin muuttaa nykyistä tilannettani?”
Vahvistus: Kun tiedostan ja hyväksyn varjoni, ne menettävät voimansa.

Jos ihmissuhde rintamalla on ongelmia, olitpa sitten suhteessa, sinkku tai eronnut, nämä inhottavat tuntemukset on nyt nostettava päivänvaloon, sillä ne ovat tulossa ulos. Joko otat vastaan ne suosiolla tai itkemällä. Tunnista vanhat haavat, pelot, murheet, ahdistukset ja katkaise niiltä siivet.
Jos tilanne vain seisoo paikoillaan muuttumattomana, silloin se tarkoittaa sitä, että olet laskenut ankkurisi etkä pääse jatkemaan matkaa, ennen kuin nostat sen. Tuo ankkuri voi olla tunteista, kokemuksista tai peloista koostunut, mutta se on nostettava pohjasta pois, ennen kuin muutokset voivat tulla elämääsi.
Yökään ei voi tulla, jos päivä ei väistä sen tieltä, eikä päivä voi nousta, jos yö ei väisty sen tieltä. Maailman luonnollisin tila on muuttuva jatkuvuus.

tallennettu
Sivuja: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: