Sivuja: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 753718 kertaa)
0 jäsentä ja 9 vierasta katselee tätä aihetta.
meritähtonen
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #645 : 16.10.2007 22:31:03 »

Hei Sinulle AthaMaarit!

Saanko kysyä mikä neuvoksi kun huonoja asioita tuntuu kasautuvan nyt runsaasti, onko odotettavissa parempia aikoja? Ystävyys-suhde tökkii? Rakkaus-suhde tökkii? Suhde perheenjäseneen tökkii? Työelämä tökkii? haluaisin niin saada asiat järjestykseen. Kiitos paljon jos korttia minulle nostaisit  smitten

tallennettu
sisar
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7


"maailman kyliin mä väsyin, ota syliin" juice l


Profiili
« Vastaus #646 : 16.10.2007 22:47:49 »

hei Athamaarit

minullekin saa katsoa jos ehdit. kovasti kiinnostaisi tietää olisiko mitään tulossa suhderintamalla ? töissäkin menee vähän huonosti: motivaation puute, lähestävä talvi vai uusi pomoko aiheuttaa vai jokin muu?

kaipaan nyt elämään muutosta ikäkriisin johdosta, onko sellaista näkyvissä. kiitos jos katsot.

sannahei  kalat

ps. myös yv käy loistavasti
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #647 : 17.10.2007 20:01:41 »

No niin, Tiipoo, jatketaanpas eli korttia sinulle. Eka on yleisesti luvassa oleva ja toinen on rakkaudelle.

LANTTIEN YHDEKSIKKÖ – SAAVUTUS
Käänteisenä
Avainsanat: Venus Neitsyessä, kasvu, saavutus, rakkauteen, viisauteen, luovuuteen sitoutuneisuus, mitä enemmän annan sitä enemmän saan.

Kortin keskellä olevat kolme lanttia symboloivat rakkauteen (vaaleanpunainen), viisauteen (sininen) ja luovuuteen (vihreä) yhdistymistä. Keskeisin yhteenliittävä voima on rakkaus, jonka vaaleanpunainen väri näkyy kahden muun värin läpi.
Tässä maalauksessa Frieda Harris kuvasi kolmen ihmisen välistä suhdetta – hänen itsensä, Crowleyn (jonka tarotit ovat – AthaMaarit Huom-) ja tämän ystävän Israel Regardien välistä suhdetta. Kortissa olevissa kuudessa planeettasymbolissa on kaikkien kolmen kasvot.
Crowleyn kasvot näkyvät Saturnuksen ja Jupiterin symboleissa. Saturnus, karman planeetta, vaikutti Crowleyn elämään voimakkaasti ja sai hänet toteuttamaan suunnitelmansa hyvin huolellisesti, vähitellen. Regardien kutsui häntä ”Kuninkaaksi”.
Regardien pää on Marsin ja Merkuriuksen symboleissa. Tällä viitataan hänen kunnianhimoonsa ja kommunikaatiokykyynsä. Nämä kaksi ominaisuutta yhdessä tekivät hänestä lahjakkaan johtajan.
Kuuhun ja Venukseen Harris maalasi omat kasvonsa. Venuksella hän kuvaa täydellistä omistautumistaan taiteelle samoin kuin syvää rakkauttaan Crowleya kohtaan. Kuu kuvaa sitä, kuinka tämä rakkaus vei hänet olemuksensa syviin syövereihin.
Tähän kolmiosuhteeseen liittyvästä jännitteestä huolimatta nuo kolme tiedostivat unelmansa ja suhde oli kaikille kolmelle suureksi iloksi ja hyödyksi.
Suurin elämän meillä antama tehtävä on se, että oivallamme, mitä ja keitä todella olemme. Tämä toteutuu siten, että suoritamme meille kullekin asetetut tehtävät. Elämän sinulle asettamien tehtävien väisteleminen joko siksi, että pelkäät tai että olet mukavuudenhaluinen, merkitsee itsesi kieltämistä. Se, että saat itsellesi jotain, tulee sinulle, koska haluat antaa vapaasta tahdostasi ja rakkaudella.
Antaminen tässä yhteydessä merkitsee myös sitä, että antaudut maailmankaikkeudelle, annat itsesi Elämälle. Siinä toteutuu yltäkylläisyyden kosminen laki: ”Mitä enemmän annan, sitä enemmän saan”
Päätelmät: Jos tietämyksesi ja luovuutesi tulevat rakkaudesta, hyödyt kaikista elämäsi tilanteista. Mitä syvemmin olet sitoutunut, sitä laajempi on ymmärryksesi.
Kysymys: Tiedätkö, mikä on korkein päämääräsi?
Ehdotus: Mieti tarkoin, onko se, mitä pidät saavutuksena, tasapainossa lopullisen päämääräsi kanssa?
Vahvistus: Kaikki, mitä tänään tapahtuu, on parhaaksi kasvulleni. Mitä enemmän annan, sitä enemmän saan.

Onpas nyt vähän hankalasti tulkittava kortti, koska tällä ei sinänsä ole mitään "selkeää" sanomaa, toisin kuin muilla korteilla. Olen aina kokenut tämän kortin vähän mystisenä.
Olisikohan kortti mahdollisesti muistutus siitä, että jokin elämäsi osa-alue kaipaa kasvua ja eteenpäin menemistä? Jokin olisi siis jumissa, jäänyt vanhaan kiinni. Sinulla ei välttämättä ole tapana väistellä elämän eteen heittämiä haasteita, joten siihen nähden kortti olisikin sellainen "hei, huomasitko, tänne jäi vielä jotain siivottavaa"-huomautus.
Kortti voi olla mahdollinen muistutus myös siitä, että vaikka nyt menee hyvin, tulevaisuudessa koittaa varmasti ankeampi kausi (koska elämä on jatkuva aaltoileva virta). Se kehottaisi sinua pitämään jotain itselläsikin pahan päivän varalle. Yleisestihän meitä muistutetaan aina laittamaan hyvinä taloudellisina hetkinä rhaa sukan varteen säästöön sellaisille kausille, jolloin rahaa ei ole. Mietiskele, mitä kortti kehottaisi panttaamaan säästöön sen sijaan, että käyttäisit tuon kaiken juuri nyt.
Enempää en osaa tähän sanoa valitettavasti.


SAUVOJEN YHDEKSIKKÖ - LUJUUS
Avainsanat: Aurinko Jousimiehessä, tietoisten ja alitajuistan energioiden yhdistämisestä syntyvä lujuus, eheys

Kortin keskellä oleva vahva sauva yhdistää auringon  ja kuun. Auringon edustama tietoisuuden säteilevä valo tuo näkyviin kuun kuvaamat, piilossa olevat alitajuiset voimat. Piilevät voimat herätetään ja niitä voidaan käyttää johonkin tarkoitukseen. Näiden voimien olemassaolon tajuaminen vapauttaa energiaa, joka tuntuu uudelta ja erikoiselta. Lujuus tule sisältäpäin. Tätä kuvaavat taustalla kaikissa kahdessa sauvassa olevat kasvavat kuut. Vastikään löydetty lujuus karkottaa tietämättömyyden pimeyden.
Kun alitajunta tulee sille, kohtaamme monia sellaisia asioita, joita olemme peittäneet välttyäksemme katsomasta niitä. Tämä voi olla pelottavaa. Voimme pelätä tuntevamme jälleen niiden haavojen tuskan, jotka olemme peittäneet ja toivoneet unohtaneemme. Kaikilla elämämme alueille ulottuvien, uusien, ennenkokemattomien voimien ilmeneminen ja niiden järjestykseen saattaminen saattaa myös pelottaa.
Tämä orastava itseymmärrys ei anna sinulle mahdollisuutta palata tuttuun heikkouteen tai tietämättömyyden olotilaan. Sisäinen lujuutesi kasvaa edelleen tilanteen vaativuuden mukaan. Tulet kokemaan, että energiasi riittää paljon enempään kuin mitä oli ikinä kuvitellut. Tämä aluillaan oleva, laajakantoinen sisäisten ja ulkoisten piilevien mahdollisuuksien kehittyminen on sinulle ensiarvoisen tärkeää.
Päätelmät: Olet keskellä tapahtumaketjua, jonka aikana löydät todellisen lujuutesi. Luota sisäiseen oppaaseesi! Haluat ehkä osallistua ryhmiin, jotka voivat auttaa sinua kehittämään ja ilmentämään uusia kykyjäsi.
Kysymykset: Pelkäätkö vähän omaa lujuuttasi? Millä elämäsi alueilla tämä ilmenee?
Ehdotus: Kiinnitä näinä aikoina huomiota uniisi.
Vahvistus: Tiedän yhä selvemmin kuka olen. Tämän tajuaminen johtaa piilevien vahvuuksieni täyteen kehittymiseen.

Oikein hyvää rakkauspuolelle! Ero on saanut aikaan sinussa ihan uuden ihmisen syntymän, joskin kasvu on vielä kesken ja kehitystä tapahtuu koko ajan. Keskity nyt itsessi, tutustu voimiisi, koe olevasi oman elämäsi herra. Alitajunnasta nousevat möröt eivät vastaa todellisuutta. Ne on vain lakaistava pois.
Nyt on hyväätekevän ja terveen itsekkyyden aika!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #648 : 17.10.2007 20:08:37 »

Mc82, katsotaan mitä korteista nousee tähän "huopaa-soutaa"-tilanteeseen Grin

SAUVOJEN KUNINGATAR
Avainsanat: Tulen vesielementti, itsetuntemus, muutos, myötätunto

Sauvojen Kuningatar tuntee itsensä läpikotaisin. Hän on katsonut syvälle itseensä ja tämä on johtanut hänen koko olemuksensa perinpohjaiseen muuttumiseen.
Tarina kertoo, että Kuningattarella oli muinoin musta tukka. Hänen seurassaan kulkevan pantterin turkki oli myös musta. Kuningattaren läpikäymä suuri muutos teki hänen tukastaan kullanvaalean ja muutti pantterin leijonaksi. Kuningattaren ymmärrys aikaisemmasta tilanteesta täytti hänet kuitenkin myötätunnolla niitä kohtaan, jotka eivät vielä olleet vapaita. Kyetäkseen auttamaan muita hän halusikin tukkansa olevan punaruskea ja leijonansa pantteri. Leopardin mustat läikät ovat muistutus menneisyydessä vallinneesta pimeydestä.
Kuningatar istuu liekehtivällä valtaistuimella kantaen yllään suomuista haarniskaa, jossa on rinnan päällä kuvattuna kala. Vesi ja tuli symboloivat intuitiivisen tiedostamisen ja tunteilla sitoutumisen yhdistämistä. Juuri se saa aikaan sisäisen muutoksen. Kuningattaren älyllistä selkeyttä ja laajentunutta tietoisuutta symboloivassa kruunussa on vielä orjantappurakruunun piikkejä. Hänen silmänsä ovat kiinni ja hän on hiljaisessa hurmiossa. Tietoisuus on suuntautunut sisäänpäin ja hänen olemuksensa säteilee sisäisen rauhan autuutta. Sauvan päässä oleva käpy symboloi henkistä kasvua. Sauvan asento muistuttaa meitä siitä, että meidän on juurrutettava itseymmärryksemme syvälle maahan ja myös annettava muiden olla osallisina siitä.
Päätelmä: Olet tehnyt töitä itsesi kanssa ja edistynyt. Nyt on aika oppia jakamaan se muiden kanssa. Anna itsetuntemuksesi ilmetä jokapäiväisessä elämässäsi!
Kysymykset: Millä tavoin voit jakaa muiden kanssa sen, mitä olet löytänyt itsestäsi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa lausetta: ”Oppiminen on sen löytämistä, minkä jo tiedät. Toimiminen on sen näyttämistä, että tiedät. Opettaminen on sitä, että annat muidenkin ymmärtää, että he tietävät sen yhtä hyvin kuin sinä”.
Vahvistus: Olen säteilevä olento täynnä valoa ja rakkautta.

Todellakin, itsensä löytyminen on tapahtunut, kuten kerroit, sekä muutos entisestä kohti uutta. Kortin yksi sanoma on, että kuningatar alkoi oman menneisyytensä takia sääliä muita samassa tilanteessa olevia. Heijastelisiko luokkatoverisi itseäsi silloin joskus ennen? Muistuttaisiko hän jotenkin entistäsi? Ehkä et ole tiedostanut asiaa, mutta mietiskele. Olisiko tässä yksi syy, jonka vuoksi tyyppi kutittelee tunteitasi.
Jaa se, mitä olet löytänyt, toisten kanssa. Ystävyys on hieno asia ja pitäkää nyt ainakin ystävyytenne yllä! Ehkä on hyvä antaa ajan vähän kulua ja katsoa, miten käy. Ja miksi miehen pitäisi tehdä päätös siitä mitä tehdään tai jätetään tekemättä? Cheesy Voithan sinä tehdä sen itsekin.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #649 : 18.10.2007 01:40:32 »

Meritähtönen. Elämän tökkimiseen tuli tällainen neuvo:

HALLITSIJA
Avainsanat: Oinas, tienraivaaja, keksijä, johtaja, aloitteentekijä, luova viisaus, huomattavat johtajan ominaisuudet, palava halu toimia, seikkailumieli, uusi alku, isyys, auktoriteetti

Hallitsija kuvataan kruunupäisenä, majesteetilliseen kaapuun pukeutuneena. Hänen kädessään oleva maapallo, jossa on Maltan risti – hallitsijan arvovallan symboli – kuvaa viisauden ja maallisen herruuden yhdentymistä.
Hallitsijan valtaistuin säihkyy Marsille ja Auringolle ominaisia tulen värejä. Se on koristeltu Himalajan oinaitten päillä. Myös hänen valtikassaan ovat nämä vallan ja seikkailumielen vertauskuvat. Makuulla olevaa rauhanlippua pitelevä lammas edustaa oinaan toista puolta. Todellisen johtajuuden ominaispiirteisiin kuuluu yhtä hyvin nöyryys ja alistuminen maailmankaikkeuden lainalaisuuksiin kuin voimakas eteenpäin meneminen ja voimakin.
Kaikkeuden tahdon syvää ymmärtämistä ja jatkuvaa huomioimista tarvitaan myös. Hallitsija, jolla on nämä ominaisuudet, tuntee suunnatonta myötätuntoa muita ihmisiä kohtaan. Sen vuoksi hän kykenee uhrautumaan kaikkeuden hyväksi.
Kaksi kotkaa symboloivat Auringon luovan energian aikaansaamaa sisäistä ja ulkoista muutosta. Ne myös kertovat Hallitsijan luovasta energiasta. Hän julistaa rohkeaan yritykseen ryhtymisestä tai uuden elämänvaiheen alkamisesta.  Tämä uusi alku voi merkitä joko jonkin hallitsemasi alueen laajenemista tai aivan uusien alueiden valtaamista. Tätä symboloivat myöskin Hallitsijan ristissä olevat jalat, jotka muistuttavat numero neljää.  Materiaalisella tasolla uusi alku voi tarkoittaa jonkin uuden projektin aloittamista, työpaikan vaihdosta, matkaa tai isäksi tulemista. Henkisellä tasolla ihminen voi oivaltaa jotain aivan uutta ja ennenkokematonta – tätä symboloivat kortissa oikealla ja vasemmalla olevat kilvet, joissa kummassakin on kuvattuna räjähtävä tähti.  On myös mahdollista, että ihminen dramaattisella tavalla tiedostaa, löytää itsestään jotain uutta ja ennenkokematonta.
Niin kauan kuin Hallisija käyttää valtaansa sisäiseen muutokseen ja uusien asioiden löytymisen edistämiseksi, tämä valta on hyväksi. Mutta on parempi varoa käyttämästä valtaa nykyisen tilanteen ennallaan säilyttämiseksi. Mikäli valtaa käytetään tällaiseen, Hallitsijan valtakunta kangistuu kaavoihinsa. Hallitsijan ylpeä, päättäväinen ilme muuttuu jäätäväksi. Hänen kerran viisauteen pohjautunut avovaltansa muuttuu auktoritääriseksi ylivallaksi. Jos Hallitsija elää muutoksen pelossa, hän yrittää tukahduttaa alkuunsa kaikki kapinalliset yritykset. Silloin hänet on tuhoon tuomittu. Se, että hän vastustaa Taoa ja sen virtaa, ennemmin tai myöhemmin syöksee hänet vallasta.
Päätelmät: Nyt on suotuisa hetki elämänmuutokselle tai uudelle alulle. Luota omaan energiaasi ja seuraa sitä.
Kysymykset: Millaisia piristysruiskeita elämäsi kaipaa? Haluaisitko tehdä jotain sen eteen?
Ehdotus: Katso itseäsi kriittisesti – erityisesti suhdettasi alaisiin ja esimiehiin
Vahvistus: Luotan voimaani. Hallitsen palvelemalla ja palvelen hallitsemalla

Eipä tähän elämän tökkimiseen nyt muu auta kuin tietoinen halu muuttua ja toiminta muutoksen edistämiseksi. Nyt on raivattava tietä uusille suunnille sekä henkisesti että materialisesti. Jos rahat ovat loppumassa aina, ala säästämään. Jos jokin nyppii mieltäsi, vaihda katsantokantaa ja suhtautumistapaasi asioihin, ihmisiin, tapahtumiin, Itseesi. Nyt on mentävä virran mukana, kuunneltava intuitiota ja tehtävä ne muutokset, jotka on tehtävä. Lueskele kortin avainsanoja ajatuksen kanssa. Siinäpä ne ohjeet kiteytyvät kaikkein selkeiten!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #650 : 18.10.2007 01:59:51 »

Sannahei. Tässä sinulle kasa vastauksia korteilta Grin vastaukset menevät kysymysjärjestyksessä eli suhderintaman tuulet, töiden tökkiminen ja muutosten toive.

MIEKKOJEN ÄSSÄ
Käänteisenä
Avainsanat: Älyllinen selkeys, omaperäinen ajattelu, loistava ajatuksen voima, jumalallinen innoitus

Vihreän miekan terään on kaiverrettu kreikan kielen luovaa selkeyttä tarkoittava sana. Kortti symboloi luovaa energiaa, jonka älyllinen selkeys on synnyttänyt. Se, mikä on luotu selkeyden olotilassa, myös säilyttää tämän selkeyden ja levittää sitä edelleen,
Miekan kahvan muodostavat kolme aurinkoa, kaksi kasvavaa kuuta ja käärme. Kuun kuvaama alitajunta tulee valoon, Aurinkoon. Transformaatiota symboloiva käärme on osoituksena siitä, että alitajuiset energiat ovat tulossa tietoisuuteen. Tässä prosessissa vapautuva energia voidaan nyt täysin hyödyntää.
Päätelmät: Tämänhetkinen selkeytesi luo oivalliset olosuhteet sille, mitä teet. Kykenet myöntämään tosiasiat ja kutsumaan asioita niiden oikeilla nimillä. Nämä asiat saattavat olla sellaisia, jotka muut mieluummin lakaisisivat maton alle. Tähän liittyy sinun puoleltasi suuri vastuu. Varmistu, ettet koskaan ilmaise sydämettömästi syvää ymmärrystäsi asioista. Mutta silloin kun olet täydellisesti yhteydessä Rakkauteen, käytä miekkaasi itseäsi ja muita säästelemättä.
Kysymys: Mikä tukee ja mikä häiritsee selkeyttäsi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa: ”Puhumallasi totuudella ei ole menneisyyttä eikä tulevaisuutta. Se on tässä ja nyt ja muuta ei tarvita”
Vahvistus: Luotan omiin selkeisiin havaintoihini.

Sanoisin kortin pohjalta, että suhderintamalla on kadotettu (jumalallinen) innostus ja vajottu eräänlaiseen paatuneisuuden tilaan. Samoin selkeys on kadonnut. Jos elät suhteessa tilanne voi olla se, että kumpikaan ei oikein tiedä, että mitäs nyt, vaan elelette siinä ja katselette, kumpi tekee ensimmäisen siirron suuntaan tai toiseen. Suhteen hehku on lakastunut. Jos taas elelet sinkkuna, innostus omaa vapautta ja sinkkuutta kohtaan on kadonnut ja ehkäpä selkeys siitä, kuka olet ja usko suhteen saapumiseen on kadonnut.
Mitä tahansa oletkin nyt havainnut siihen kannattaa reagoida ja luottaa siihen. Jotain on jäänyt alitajuntaan ja se pitää kaivella sieltä ulos, jotta selkeys suuntaan tai tiseen syntyy.


MIEKKOJEN KYMPPI – TUHO
Känteisenä
Avainsanat: Aurinko ja Kuu Kaksosissa, mielipuolisuuden pelko, särkynyt sydän, kasaantuneen vihan synnyttämän tuhoavan energian pelko, negatiivinen ajattelu

Kortin yhdeksän miekkaa kohdistavat joka suunnalta yhtä aikaa ylivoimaisen hyökkäävän voimansa kymmenenteen miekkaan tuhoten sen täydellisesti. Kymmenennessä miekassa on auringon ja sydämen vertauskuvat.
Tämä kortti symboloi jatkuvan negatiivisen ajattelun synnyttämää tuhoavaa voimaa. Kortti kuvaa mielipuolisuutta, ihmisen hämmentyneiden ajatusten sekasortoa. Viimeisetkin elämänilon rippeet (aurinko) sekä rakkaus itseä ja muita kohtaan kuin myös itse olemassaolo (sydän) ovat vaarassa joutua tämän negatiivisuuden uhreiksi. Kielteisyys hajottaa ja tuhoaa sielun pyrkimyksen kohti tasapainoa ja harmoniaa.
Tilanne on uhka myös ulkopuolisille puitteillesi. Siitä saattaa aiheutua rahallisia tappioita tai omaisuuden menetystä.
Päätelmät: Ensimmäinen askel on, että tiedostat mielenvikaisuuden ja tuhon pelkosi. Seuraava askel on, että ymmärrät sen negatiivisen energian, joka piilee pelkojesi takana. Jos haluat, voit voita tuon pelon tiedostamalla sen.
Kysymykset: Mitä pelkäät eniten? Miltä elämäsi täydellinen tuhoutuminen näyttäisi?
Ehdotus: Kun kerran olet tajunnut, mitä pelkäät, muotoile omat vahvistuksesi pelkojesi poistamiseksi. Käytä aina positiivisia ilmaisuja auttaaksesi ”ohjelmoimaan” itsesi uudestaan.
Vahvistus: Houkuttelen elämääni myönteisiä asioita ja ihmisiä. Toivotan ne täydestä sydämestäni tervetulleeksi.

Onpas vähän hankala kortti minulle tulkita käänteisenä. Ymmärtäisin, mistä ongelmat johtuvat, jos tämä olisi oikeinpäin, mutta käänteisenä täytyykin pohtia asiaa tarkemmin....
Ensimmäisenä tulee mieleen, että kuljetatko töihin jotain pelkoja, jotain ehkä tiedostamattomiakin pelkoja, jotka vaikuttavat sinuun negatiivisesti? Jotain, joka liittyy töihin, arvostukseen, taloudelliseen tilanteeseen, turvaan tai johonkin muuhun asiaan, joka on kytköksissä työhösi, alaasi, työpaikkaasi, työtovereihin ja työn tuloksiin?
Toinen mahdollinen vaihtoehto on, että kun kortin nimi on "Tuho", tuhoa ei ole tapahtunut ja se painaa. Suomeksi se siis tarkoittaisi sitä, että vanhoja siteitä ei ole katkottu ja ne painavat harteilla. Jos sinun on ollut aika vaihtaa työpaikkaa vaikkapa 3 vuotta sitten, mutta et ole tehnyt sitä, mitä pidempään pysyt nykyisessä paikassa sen raskaammalle se tuntuu. Tuho ei ole päässyt tapahtumaan ja näin uusikaan ei pääse syntymään. Ei uusi kevät voi tulla, jos syksi ei ensin syö kaikkea pois talven kera.
Myönteistä ajattelua kehiin, asennoitumista positiiviseen suuntaan ja ennen kaikkea Itsetuntemusta! Kun tiedät mikä painaa, tiedät sille ratkaisun. Jos kävelet tiellä ja kenkäsi hiertää tiedät heti mitä tehdä: sinä joko otat kengät pois ja kuljet avojaloin/sukkasillasi, vaihdat pohjallisen, laitat laastarin hiertymän kohdalle tai jatkat hiertävien kenkien kanssa kävelyä, kunnes jalkasi ovat ihan tohjoina. Toisin sanoen, kun tunnistamme  tämän hiertymän voimme keskittyä tutkimaan vaihtoehtoja. Niitä on aina vähintään kaksi.


MALJOJEN ÄSSÄ
Käänteisenä
Avainsanat: Ylitsevuotava Rakkaus, tunteiden selkeys, syvä itsensä rakastaminen, antaminen ja ottaminen

Valkoinen lootuksenkukka on antavan rakkauden symboli. Maljan pohja, joka on sininen, veden elementin värinen, on muodostunut lootuksenkukasta. Pystysuoraan maljan läpi kulkee loistava energiasäde, joka yhdistää maan ja kosmoksen. Malja on välikappale, joka auttaa yhdistämään sisäisen ja ulkoisen, ylhäällä ja alhaalla olevan.
Maljojen Ässä on Sauvojen Ässän feminiininen vastine: avoin, vastaanottavainen, antautuva. Siinä on antavan rakkauden perinpohjaisia muutoksia aikaansaava voima. Maalauksen ylä- ja alaosat ovat luonteeltaan samankaltaisia. Alhaalla on veden hallitsema tunteiden valtakunta ja ylhäällä eteerinen hengen valtakunta. Niin ylhäällä kuin myös alhaalla. Se, mitä tunnetaan, ilmaistaan avoimesti ja selvästi. Tästä seuraa tunteiden selkeys. Kortissa tämä ilmenee sopusointuna ja harmoniana.
Rakkauden antaminen ei vaadi ponnisteluja. Maailmankaikkeudesta meille jatkuvasti virtaava rajaton yltäkylläisyys säteilee meistä itsestään, jos pysymme avoimina ja vastaanottavaisina. Voit verrata sitä kukkaan, joka levittä tuoksuaan huolimatta siitä, onko joku nauttimassa sen tuoksusta vai ei.
Antamisessa ei ole tärkeää, kenelle annetaan. Ei ole tärkeää, onko tuo toinen läheinen ihminen vai ei. On niin paljon jaettavaa! Koko olemassaolo voi osallistua siihen! Tuleminen yhdeksi kaikkialla läsnä olevan, kaikenkattavan rakkauden kanssa on kuin kokosi valtavan hiljaisen ekstaasin, kosmisen orgasmin!
Päätelmät: Sinulla on yhteys kaikkea ympäröivään rakkauteen. Se täyttää sinut ja voit jakaa siitä muille anteliaasti ja ylenpalttisesti.
Kysymys: Millä tavalla sinä osoitat rakkauttasi?
Ehdotus: Anna kortin vaikuttaa sinuun hetken ajan. Lue kuvauksen kaksi viimeistä kappaletta uudelleen ja sulje silmäsi. Tunne olevasi avoin kanava, jonka kautta jumalallinen energia virtaa
Vahvistus: Kaiken ympäröivä rakkaus täyttää minut ja ympäristöni.

Halu muutokseen syntyy rakkauden puuttesta ja tämä rakkauden puute ei ole ainoastaan fyysistä muotoa. Yhteys universaaliin rakkauteen, joka on kaiken olemassaolevan muodostava energia - niin näkyvän kuin näklymättömän - on haurastunut. Ote siitä on lipsahtanut pois ja kaikki tuntuu ahdistavalta.
Onnellisuus on sielun normaali olotila. Universaali rakkaus on sielun normaali elinympäristö. Me pyrimme tiedostamattamme kohti onnellisuutta ja rakkautta. Kaikki maailman ihmiset haluavat olla onnellisia, rakastaa ja tulla rakastetuiksi.
Muutos tapahtuu, kun saavutat taas tuon yhteyden universaaliin rakkauteen, omaan sieluusi. Tutustu Itseesi, kysele kuka olet ja mitä haluat. Jaa se hyvä, mitä sinulla on muiden kanssa, sillä antaessasi jotain rakkaudella saat sen takaisin maailmalta. Yhteys universaaliin rakkauteen on käden ulottuvillamme jatkuvasti. Siihen ei tarvitse mitään vippaskonsteja. Me vain päätämme joko elää tuossa rakkaudessa tai olla elämättä (eli elää peloissa, huolissa, murheissa).
Jos voit, suosittelen sinua lainamaan Wayne D. Wyerin kirjoja, esimerkiksi "Vaikuta Kohtaloosi" ja "Sinäkö ihmeiden tekijöä?" Niistä saat avaimia ryhtyä toteuttamaan tätä muutosta. Se tulee luoksesi, kun haluat sitä ja ryhdyt kulkemaan sitä kohden. Onnea matkaan!
tallennettu
Chandra
Astroholisti
*****
Viestejä: 2752



Profiili
« Vastaus #651 : 18.10.2007 09:28:10 »

Hei AthaMaarit! smitten

Esitinkin jo kysymykseni tuossa naapuri topicissa,mutta sinulta kysyisin myös.
En viitsi kaikkia kirjoittaa ylös,joten kysyn nyt tätä.
Mitä sinun kauttasi "nousee" esille näistä henkisistä tehtävistä ja hoitomuodoista?
Minulla kun kauan on Masters korteista vilauteltu työn muuttumista jollain lailla ja jotenkin tässä on muutosta ilmassa.
Työskentelen yksin kotonani,omassa hoitohuoneessa ja pidän siitä.
Meitä on kuitenkin 5 naista,jotka kokoonnumme silloin tällöin yhteen ja energiat on valtavat.
Tulemmeko kenties tekemään yhdessä jotain?
Lisäksi tulee tuota kanavointia ja yhteydenottoja rajan toiselta puolen,jos siihen keskityn.

Eli,MIKÄ MINUSTA ISONA TULEE,vai säilyykö tehtäväni tällaisena?

Jos viitsit,katsoisitko nuo kaksi kysymystä tuosta naapurista myös.Ainakin tuo terveyttä koskeva kiinnostaa,koska toimenpiteisiin olisi syytä päästä pian.Kyse on kuitenkin useasta tuhannesta eurosta,joten odotettava on.

KIITOS etukäteen!     
« Viimeksi muokattu: 18.10.2007 18:43:47 kirjoittanut Chandra » tallennettu

tiipoo
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32



Profiili
« Vastaus #652 : 18.10.2007 11:23:49 »

Kiitos AthaMaarit!

Kortit ja sinä kyllä "löysitte" hyvin sen mitä sisälläni nyt tunnen Smiley.
Juuri tuota lujuutta ja oman itsensä löytämistä.
Upea tunne kun tuntee olevansa itsevarma ja tietoinen mitä minä elämältäni ja itseltäni haluan.
Elin niin monta vuotta alistettuna vailla omaa tahtoa, että hukkasin jo itseni. Upeaa löytää oma itsensä taas ja nauttia elämästä Kiss.

Kiitos näistä "kannustuksista"! smitten
Oikeaan suuntaan siis olen menossa Wink.
tallennettu
mc82
Astro-nauttija
****
Viestejä: 872


Lunar Leo - GROARRR!!!


Profiili
« Vastaus #653 : 18.10.2007 13:33:48 »

Suuri kiitos ja kumarrus AthaMaaritille smitten  Todellakin, kortti heijasteli täysin sitä, mitä sisälläni velloo tällä hetkellä. Suuri muutos on tapahtunut ja menneisyys alkaa olla taaksejätettyä.

Tosiaan, miehessä on ehkä jotain "wanhasta minästä" - tässä riittääkin pohdiskeltavaa, että haluanko vain auttaa "wanhaa minääni" vai onko kyseessä ihan sielujen sympatiaa ja täydellistä kumppanuutta. Ehkä molempia. Mutta mies on täysin exäni vastakohta - ja hyvä niin! 2funny uglystupid2
tallennettu

Aurinko 10-Merkurius 11-Venus 11-Uranus 10-Neptunus 11-Pallas 10-Ceres 11 Jousimies
Kuu 7 Leijona
Mars 1-Juno 1-Lilith 1 Kauris
Jupiter 9-Saturnus 8 Skorpioni
Pluto 8 Vaaka
Chiron 3 Härkä
Vesta 1 Vesimies
Vertex 7-PF 7 Neitsyt
Noususolmu 6 Rapu
AC Kauris (DC Rapu)
MC Jousimies (IC Kaksonen
Atomi
Vieras
« Vastaus #654 : 19.10.2007 12:45:47 »

Hei AthaMaarit!
Ihan pikkujuttuna kiinnostaisi tietää onko minulla vikaa korvien välissä vai miksi koen, että eräs yhdistys on päättänyt "ulkoistaa" minut? Olen mielenkiinnolla seurannut tietynlaista yhteisöllistä torjuntaa, mutta ainahan on mahdollista, että aivot tekevät kärpäsistä härkäsiä. Mutta mitä sanovat kortit? Ollako vai eikö olla?

T. Atomi  :Smiley
tallennettu
AveMarisStella
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 111



Profiili
« Vastaus #655 : 19.10.2007 15:21:06 »

Hei, Atomi!
Ei tietenkään kuulu mulle, mutta sellaisia yhdistykset ovat - ja ihmiset, jotka leikkivät hiekkalaatikkoleikkejä. Jos epäilysi ovat totta, niin olen kohtalotoverisi moninkertaisestikin. Pidä mielessä oikeutesi, yhdistyksen säännöt, pysy totuudessa, mutta älä vastusta pahaa - vaan käännä tilanne hyväksesi, vaikka joutuisit luopumaan jostakin.
AMS
tallennettu

askendentti vaaka
 aurinko merkurius venus uranus pluto kuu vesta neitsyt
 jupiter juno rapu
 saturnus chiron kalat
 neptunus skorpioni
 mars leijona
Rohana
Astro-nauttija
****
Viestejä: 790



Profiili
« Vastaus #656 : 19.10.2007 15:45:11 »

 smitten Saisiko sinulta taas kysyä. Minkäslaisena ilmentyy minun loppuvuoteni?  smitten
tallennettu

-Lähden, jotta tulisin, Menen kauas, jotta lähellä olisin.-
Nils-Aslak Valkeapää
höyhen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 87


Järki tietää, sydän tuntee


Profiili
« Vastaus #657 : 21.10.2007 14:45:31 »

Heippa smitten
Tuntuu, että olen eräänlaisessa jumitilassa elämässäni. Rakkaudessa tekee laitta  peruutusvaihde päälle ja muutenkin punnitsen kaikenlaisia elämäni asioita tämän tästä.
 Suunta tuntui olevan jo etsittynä, mutta kun pidemmälle ajattelee, alkaa epäilyt voimistua. Olisikohan jotakin apua saatavilla? katsannan tai korttien muodossa? kiitooos smitten
tallennettu
Taikatalvi
Vieras
« Vastaus #658 : 21.10.2007 16:38:10 »

Hei AthaMaarit! Voisitko katsoa löytyisikö jotain vihjettä mitä tietä lähtisin kulkemaan...jatkanko vanhaa ja kestän kurjuutta parempia päiviä odotellen vai uutta tietä mutta tulevaisuus täydellisenä arvoituksena? Kiitos jos viitsit vastata Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #659 : 22.10.2007 21:23:31 »

Chandra. Kävin katsomassa myös ne kaksi muuta kysymystä Yöpihlan ketjusta. Vastaukset korteilta tulevat järjestyksessä Henkiset tehtävät (jatkuvatko ne), hoitoon pääseminen ja karmajuttu.

TASAPAINO
Käänteisenä
Avainsanat: Vaaka, tasapaino, oman keskuksen löytäminen, vastakohtien tasapainottaminen, oikeudenmukaisuus

Tässä kortissa kuvataan Vaa´an horoskooppimerkki. Kortti on kiehtova kuvaus tasapainosta, harmoniasta.  Nuoren naisen jalkojen välissä on valtava taikamiekka. Hän tasapainottelee varpaisillaan. Tarkemmin katsoen hän oikeastaan tasapainottelee vain miekan kärjen varassa. Ainoastaan oman sisäisen keskuksen löytymisestä syntyvä täydellinen keskittymiskyky ja tyyneys tekevät mahdolliseksi tällaisen tasapainoisuuden. Pienenkin häiritsevä ajatus saa naisen horjumaan ja rikkoo hänen saavuttamansa tasapainon – tasapainon, joka on maailmankaikkeudelle luonteenomaista. 
Kortin hallitsevat värit ovat sininen ja vihreä. Sininen väri kuvaa henkisyyttä ja älyä; ajattelua, ideoita ja viisautta,. Vihreä väri on luovuuden väri. Se symboloi voimaa, joka saa ideat toteutumaan. Alaspäin osoittava miekka symboloi samaa. Ajatuksen voima on suunnattu alaspäin ja se on kosketuksissa maahan palvellen sitä.
Naisen hartioita peittävät strutsin sulat, jotka viittaavat egyptiläiseen oikeudenjumalaan Maatiin. Naisen kasvoja peittää naamio. Hänen koko huomionsa on kääntynyt sisäänpäin. Tämä tekee hänet vastaanottavaiseksi uusille aatteille ja sisäisen oppaan neuvoille.
Naisella on päässään viisauden jumalan Tothin kruunu. Kruunuun on kiinnitetty maailmankaikkeuden suret vaakakupit, Alfa ja Omega, joilla maailmankaikkeus punnitsee kaiken.
Tämä kortti kehottaa välttämään kaikkia äärimmäisyyksiä jokapäiväisessä elämässä. Se saattaa viitata joihinkin tunteitasi häiritseviin tapahtumiin tai asioihin, jotka liittyvät ihmissuhteisiisi, työhösi, raha-asioihin tai johonkin luovaan toimintaan. Nyt tarvitaan täydellistä tasapainoa ja omassa keskuksessa pysymistä, jos upeiden uusien ideoiden halutaan kantavan hedelmää. Tasapainoisesta lähtökohdasta käsin kaikki kehittyy tasapainoisella tavalla: omalla ajallaan ja tarkoituksenmukaisesti.
Elämän myrskyt heittävät meidät pois tasapainosta kerta toisensa jälkeen. Elämämme on jatkuvaa vaihtelua sen välillä, milloin olemme tasapainossa itsemme kanssa, milloin olemme omassa keskuksessamme ja milloin emme. Tämä juuri opettaa meitä hetkestä toiseen olemaan entistä tietoisempia, jotta pystyisimme säilyttämään sisäisen rauhan ja selkeyden, kun olemme sen kerran löytäneet.
Päätelmä: Kiinnitä huomiota siihen, millaiset jokapäiväiset tilanteet saavat sinut pois tasapainosta. Huomaa, millä tavoin saavutat jälleen tasapainon. Toimi päivittäisessä elämässäsi yhä enemmän niin, että sisäinen harmoniasi säilyy.
Kysymykset: Mikä auttaa sinua löytämään meditatiivisen keskuksen ja pysymään siellä? Mitä tapahtuu, kun et kykene pysymään siellä?
Ehdotukset: Varaa säännöllisesti aikaa itsellesi tehdäksesi jotain meditaatiota, joka vakaannuttaa sinut omaan keskukseesi. Hengitä haraan (joka sijaitsee kämmenleveyden navan alapuolella) ja keskitä energiasi sinne.
Vahvistus: Olen levollinen ja rauhallinen omassa keskuksessani.

Onpas erikoinen kortti tähän kysymykseen liittyen! Muotoilin kysymyksen niin, että tulevatko henkiset tetävät ja hoitomuodot jatkumaan. Kortti antaa ymmärtää, että jokin asia menee nyt ristiin tämän hoitomuotojen/henkisen tehtävän kanssa juuri tällä hetkellä ja koska henkisen vastakohta on maallinen, tulisiko jonkinlaista tasapainoa häiritsevää tekijää juuri materialiselta puolelta? Henkinen ja materialistinen eivät nimittäin sulje pois toisiaan vaan tukevat tasapainoa osaltaan. Kun oikea on maskuliininen ja materialistinen ja vasen on feminiininen sekä henkinen se tarkoittaa, että sinun tehtäväsi on tasapainoilla noiden molempien välillä ilman, että ne kumoavat toisensa. Haeskele tätä tasapainoa elämääsi, niin eiköhän henkistenkin tehtävien hoitaminen suju. Jos välillä tulee kausia, jolloin et pysty tekemään henkisiä tehtäviä, keskity maallisiin tehtäviin ja päinvastoin.

SAUVOJEN PRINSESSA
Käänteisenä
Avainsanat: Tulen maaelementti, peloista vapautuminen, uusi alku, optimismi, laajentunut havaintokyky.

Pelko on voitettu! Sauvojen Prinsessa – alaston, avoin, suojaamaton – on kukistanut pelon tiikerin. Hänen sauvassaan on auringon symboli. Prinsessan päässä olevat sulat kertovat hänen herkistyneistä aisteistaan ja oikeudentajustaan, jotka hän on saanut voittaessaan pelkonsa.
Prinsessa tanssii hurmioituneena valtavan liekin sisällä. Hänen vieressään oinaan pään kuvin koristellulta alttarilta nousee korkealle Kevään, uuden alun tuli. Tulenpunainen tausta symboloi intohimoa, elinvoimaa ja leiskuvaa energiaa. Pelon hävitessä pulpahtaa esille senkaltainen innostus ja riemu, joista emme aikaisemmin uskaltaneet edes unelmoida. Ne antavat meille uutta voimaa, piristävät elämäämme. Tiikerin ruumiin symboloimat rajoittavat pelot voidaan unohtaa ja haudata.
Päätelmät: Vanhat pelkosi ovat menettäneet otteensa sinuun. Tuo nyt esille suurimmat voimasi ja vahvuutesi.
Kysymys: Mikä on seuraava askel elämässäsi? Löydä se pelottomasti!
Ehdotus: Opi tapoja, joiden avulla voit muuttaa pelon tunteita ja päästä niistä yli. Voit esimerkiksi tanssia, tehdä hurmiollisia meditaatioita tai transsiharjoituksia.
Vahvistus: Suurin vahvuuteni on ------- . Kun hyväksyn pelkoni, se muuttuu rakkaudeksi.

Pelko siitä, ettei korvauksia tule, lamaannuttaa sinua ja vaivaa mieltäsi - aivan turhaan! Nyt on vain luotettava, ajateltava positiivisesti vetäen tuota haluttua/toivottua tapahtumaan luokseen ja uskottava siihen, että kaikki asiat tapahtuvat prikulleen, sekunnilleen, tasan tarkkaan oikeaan aikaan. Odottaminen ei ole meidän kiusaamista. Mietiskele, mitä pelkoja tämä tilanne nostaa esiin. Uskoisin, että kun tiedostat pelot, joita tämä odotus haluaa sinulle näyttää ja käyt niihin käsiksi, korvauskin putkahtaa sinulle helposti. Omalla ajallaan.

SAUVOJEN KUUTONEN – VOITTO
Avainsanat: Jupiter Leijonassa, voitto, menestys, selkeys, läpimurto, energioitten yhdistäminen

Kun olemme etsineet tarpeeksi kauan, kun olemme yrittäneet kaikkemme, äkillinen läpimurto tapahtuu ja odottamaton voitto on meidän. Meidät täyttää ylevä voiman tunne, joka auttaa meidät voittoon kaikessa missä tahdomme.
Voiman kuusi sauvaa ovat keskenään sopusoinnussa ja ne ovat järjestäytyneet tarkoituksenmukaisesti. Rakkautta kuvaavat lootuksenkukat, uudelleensyntymää kuvaavat Feeniks-linnun päät ja luovaa voimaa, uuden luomista, Horuksen silmää kuvaavat siivekkäät pallot ovat yhdistyneet ja vahvistavat toinen toisiaan. Liekit palavat jälleen.
Taustan violetti väri on vaalentunut, sillä olet varma voitostasi. Muinaisessa Egyptissä tämä väri symboloi läpimurtoa voittoon.
Onnen ja laajentumisen planeetta Jupiter on yhdistynyt Leijonan luovuuteen. Kaikki päämäärät saavutetaan helposti. Voittoa ei kuitenkaan pitäisi koskaan saavuttaa toisten kustannuksella tai niin, että toiset asetetaan epäoikeudenmukaisesti huonoon asemaan. Taistelu on voitettava rehellisin keinoin. Voiton pitäisi palvella jotain hyvää tarkoitusta, joka hyödyttää kaikkia asianosaisia.
Päätelmä: Tee se, mitä suunnitteletkin. Tilanne on otollinen
Kysymykset: Mitä todella haluat saavuttaa? Mitä voitto merkitsee sinulle?
Ehdotus: Nosta kortti yllä oleville kysymyksille. Anna vastausten nousta sisimmästäsi. Nosta kortti vielä sille, mikä tukee sinua tai estää sinua matkallasi voittoon
Vahvistus: Olen nyt valmis nauttimaan menestyksestä elämässäni. Jokainen elämäni tapahtuma vie minua lähemmäksi lopullista päämäärääni. Voittoni on hyväksi kaikille asianomaisille.

Hyvältä näyttää! Uusi alku kolkuttelee ihan ovella, joten anha karma on varmastikin ihan loppusuoralla. Viimeinsn spurtti vielä ja sitten kohti uusia tuulia. Päästäksemme eteenpäin meidän täytyy olla tietoisesti valmiita päästämään irti vanhasta.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: