Sivuja: 1 ... 63 64 [65] 66 67 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 753393 kertaa)
0 jäsentä ja 23 vierasta katselee tätä aihetta.
taustakuva
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 21



Profiili
« Vastaus #960 : 03.02.2008 20:56:25 »

heipparallaa!

saanko minäkin kortin parisuhteelleni?

kiitos  smitten
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #961 : 03.02.2008 22:51:00 »

SatuT. Kortit tulevat järjestyksessä vuoden alku ja terveys.

LANTTIEN YHDEKSIKKÖ – SAAVUTUS
Avainsanat: Venus Neitsyessä, kasvu, saavutus, rakkauteen, viisauteen, luovuuteen sitoutuneisuus, mitä enemmän annan sitä enemmän saan.

Kortin keskellä olevat kolme lanttia symboloivat rakkauteen (vaaleanpunainen), viisauteen (sininen) ja luovuuteen (vihreä) yhdistymistä. Keskeisin yhteenliittävä voima on rakkaus, jonka vaaleanpunainen väri näkyy kahden muun värin läpi.
Tässä maalauksessa Frieda Harris kuvasi kolmen ihmisen välistä suhdetta – hänen itsensä, Crowleyn (jonka tarotit ovat – AthaMaarit Huom-) ja tämän ystävän Israel Regardien välistä suhdetta. Kortissa olevissa kuudessa planeettasymbolissa on kaikkien kolmen kasvot.
Crowleyn kasvot näkyvät Saturnuksen ja Jupiterin symboleissa. Saturnus, karman planeetta, vaikutti Crowleyn elämään voimakkaasti ja sai hänet toteuttamaan suunnitelmansa hyvin huolellisesti, vähitellen. Regardien kutsui häntä ”Kuninkaaksi”.
Regardien pää on Marsin ja Merkuriuksen symboleissa. Tällä viitataan hänen kunnianhimoonsa ja kommunikaatiokykyynsä. Nämä kaksi ominaisuutta yhdessä tekivät hänestä lahjakkaan johtajan.
Kuuhun ja Venukseen Harris maalasi omat kasvonsa. Venuksella hän kuvaa täydellistä omistautumistaan taiteelle samoin kuin syvää rakkauttaan Crowleya kohtaan. Kuu kuvaa sitä, kuinka tämä rakkaus vei hänet olemuksensa syviin syövereihin.
Tähän kolmiosuhteeseen liittyvästä jännitteestä huolimatta nuo kolme tiedostivat unelmansa ja suhde oli kaikille kolmelle suureksi iloksi ja hyödyksi.
Suurin elämän meillä antama tehtävä on se, että oivallamme, mitä ja keitä todella olemme. Tämä toteutuu siten, että suoritamme meille kullekin asetetut tehtävät. Elämän sinulle asettamien tehtävien väisteleminen joko siksi, että pelkäät tai että olet mukavuudenhaluinen, merkitsee itsesi kieltämistä. Se, että saat itsellesi jotain, tulee sinulle, koska haluat antaa vapaasta tahdostasi ja rakkaudella.
Antaminen tässä yhteydessä merkitsee myös sitä, että antaudut maailmankaikkeudelle, annat itsesi Elämälle. Siinä toteutuu yltäkylläisyyden kosminen laki: ”Mitä enemmän annan, sitä enemmän saan”
Päätelmät: Jos tietämyksesi ja luovuutesi tulevat rakkaudesta, hyödyt kaikista elämäsi tilanteista. Mitä syvemmin olet sitoutunut, sitä laajempi on ymmärryksesi.
Kysymys: Tiedätkö, mikä on korkein päämääräsi?
Ehdotus: Mieti tarkoin, onko se, mitä pidät saavutuksena, tasapainossa lopullisen päämääräsi kanssa?
Vahvistus: Kaikki, mitä tänään tapahtuu, on parhaaksi kasvulleni. Mitä enemmän annan, sitä enemmän saan.

Kortti alustavasti tälle vuodelle tai ainakin vuoden alulle näyttäisi korostavan anteliaisuutta ja korkeinta päämäärää. Jos olo on kuin suossa tamaisi älä luovuta vaan jatka eteenpäin. Tee työsi hyvin ja pidä mieli positiivisena. Anna itsestäsi muille rakkaudella, ihan vain antamisen ja palvelemisen ilosta. Osaathan kuitenkin myös sulkea arkkusi jos huomaat jonkun käyttävän sinua häikäilemättömästi hyväksesi.

SAUVOJEN NELONEN - TÄYDENTYMINEN
Käänteisenä
Avainsanat: Venus Oinaassa, täydentyminen, yhtenäisyys, uuden alun mahdollisuus

Ympyrä on täydentynyt. Kaikki ristiriitaisuudet ja vastakohtaisuudet yhtyvät ja kohtaavat ympyrän keskustassa. Miehen ja naisen, aktiivisen ja passiivisen välinen tasapaino on palautunut. Tämän ansiosta ympyrän keskellä oleva luovuuden tuli on syttynyt palamaan.
Kauneuden ja rikkauden planeetta Venus on Oinaan merkissä, joka symboloi uutta alkua. Sydän haluaa esille ja etsii kauneutta uusilta tahoilta. Vanha täytyy saattaa päätökseen ennen kuin uusi voi alkaa. Vastakohtaisuuksien välinen ristiriita täytyy ratkaista tavalla, joka vie sinua eteenpäin tielläsi kohti korkeinta päämääräsi. Ihmissuhteissa oleva jännite voi olla myönteistä, jos molempien osapuolien yksilöllisyys otetaan huomioon ja sitä kunnioitetaan. Näin molempien on  mahdollista tukea toisiaan pääsemään eteenpäin.
Päätelmät: Jotain kaunista on tulossa ihmissuhteisiisi. Saatat huomata sen ensn sitä että vakiintunuttilanne asetetaan kyseenalaiseksi ja siitä puhutaan avoimesta. Vanhan selkiinnyttäminen on uuden ykseyden, uuden alun, edellytys.
Kysymykset: Oletko valmis hyväksymään kumppanisi sellaisena kuin hän on, eroavaisuuksistanne huolimatta? Mitkä asiat täytyy selkiinnyttää tai ratkaista välittömästi?
Ehdotus: Jos sinun ja jonkun toisen ihmisen välillä on jännitystä, nyt on hyvä aika selvittää ja ratkaista välillänne olevat asiat ja saattaa vanha päätökseen.
vahvistus: Vanhan loppuunsaattaaminen vapauttaa mnut aloittamaan uutta.

Kortti näyttäisi käänteisenä varoittavan, että sisäinen/ulkoinen ristiriitaisuus kahden eri tahon välillä (vaikkapa sisäinen kamppailu otanko tätä vai tuota) liian pitkälle vietynä rasittaa terveyttäsi. Etsi tasapainoa niin vältät väsymykset, masennukset ja ahdistukset.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #962 : 03.02.2008 23:04:53 »

Roseliini. Sieltä tuli vahvat energiat, kun rupesin kortteja nostelemaan. Ilmeisesti sekä vanha ystäväsi että kuopassa pyörivä työtoveri ovat molemat sinulle läheisiä avuntarvitsijoita ja sisäisesti haluaisit auttaa heitä palavasti. Katsotaan mitä kortit sanovat. Ensimmäinen on bestikselle ja toinen vastaukseksi siihen, miten suhtautua tähän työkaverin ongelmaan.

MALJOJEN ÄSSÄ
Avainsanat: Ylitsevuotava Rakkaus, tunteiden selkeys, syvä itsensä rakastaminen, antaminen ja ottaminen

Valkoinen lootuksenkukka on antavan rakkauden symboli. Maljan pohja, joka on sininen, veden elementin värinen, on muodostunut lootuksenkukasta. Pystysuoraan maljan läpi kulkee loistava energiasäde, joka yhdistää maan ja kosmoksen. Malja on välikappale, joka auttaa yhdistämään sisäisen ja ulkoisen, ylhäällä ja alhaalla olevan.
Maljojen Ässä on Sauvojen Ässän feminiininen vastine: avoin, vastaanottavainen, antautuva. Siinä on antavan rakkauden perinpohjaisia muutoksia aikaansaava voima. Maalauksen ylä- ja alaosat ovat luonteeltaan samankaltaisia. Alhaalla on veden hallitsema tunteiden valtakunta ja ylhäällä eteerinen hengen valtakunta. Niin ylhäällä kuin myös alhaalla. Se, mitä tunnetaan, ilmaistaan avoimesti ja selvästi. Tästä seuraa tunteiden selkeys. Kortissa tämä ilmenee sopusointuna ja harmoniana.
Rakkauden antaminen ei vaadi ponnisteluja. Maailmankaikkeudesta meille jatkuvasti virtaava rajaton yltäkylläisyys säteilee meistä itsestään, jos pysymme avoimina ja vastaanottavaisina. Voit verrata sitä kukkaan, joka levittä tuoksuaan huolimatta siitä, onko joku nauttimassa sen tuoksusta vai ei.
Antamisessa ei ole tärkeää, kenelle annetaan. Ei ole tärkeää, onko tuo toinen läheinen ihminen vai ei. On niin paljon jaettavaa! Koko olemassaolo voi osallistua siihen! Tuleminen yhdeksi kaikkialla läsnä olevan, kaikenkattavan rakkauden kanssa on kuin kokosi valtavan hiljaisen ekstaasin, kosmisen orgasmin!
Päätelmät: Sinulla on yhteys kaikkea ympäröivään rakkauteen. Se täyttää sinut ja voit jakaa siitä muille anteliaasti ja ylenpalttisesti.
Kysymys: Millä tavalla sinä osoitat rakkauttasi?
Ehdotus: Anna kortin vaikuttaa sinuun hetken ajan. Lue kuvauksen kaksi viimeistä kappaletta uudelleen ja sulje silmäsi. Tunne olevasi avoin kanava, jonka kautta jumalallinen energia virtaa
Vahvistus: Kaiken ympäröivä rakkaus täyttää minut ja ympäristöni.

Näkisin, että kortti olisi kehotus jakaa tätä sinussa luontaisesti (kuten kaikissa) olevaa rakkautta bestiksellesi. Jos haluat auttaa, auta. Auta ainakin lähettämälle hänelle siunauksia ja enkeleitä avuksi, jos sinusta tuntuu, ettei fyysinen auttaminen ole nyt hyvä vaihtoehto. Muussa tapauksessa setvikää erimielisyytenne ja aloittakaa alusta. Suosittelen jonkinlaista auttamista, jos ei muuta niin tosiaan tuota positiivisten ajatusten lähettämistä toiselle. Sinä ainakin teet osasi. Auttamiseksi riittää toisen huomioiminen ja kuten korttikin sanoo, tällainen puhtaaseen rakkauteen/energiaan perustuva auttaminen ei vaadi ponnisteluja. Jos alat ponnistella tai joudut ponnistelemaat et tee auttamista puhtaasti tai sitten toinen vaan imee sinua tyhjäksi ja näin apusi on yhtä tyhjän kanssa.

LANTTIEN SEITSIKKO – EPÄONNISTUMINEN
Käänteisenä
Avainsanat: Saturnus Härässä, rajoittuneisuus, kohtaloon alistuminen, epäröinti, ylitsepääsemättömiltä näyttävät esteet, luuhistumisen pelko

Virheiden tekemisen pelko liittyy tässä liiketoimintaan, raha-asioihin, fyysiseen kuntoon ja/tai terveyteen. Näet ilmeiset ylitsepääsemättömiä esteitä edessäsi etkä usko kykeneväsi selviämään näistä esteistä ensimmäisellä yrittämällä. Eteesi nousee uhkaavasti kauheita mielikuvia. Tätä kuvaavat kortissa olevat seitsemän Saturnuksen lyijylevyä. Sinulla on taipumusta vetäytyä ja alistua kohtaloosi sekä rajoittua ratkomaan ongelmiasi vanhalla, totutulla tavalla.
Riikinkukon sulkien väritystä muistuttava sinisenmusta tausta on osoitus siitä, että pelko ja kauhu syntyvät ihmisen ajatustasolla eivätkä välttämättä heijasta fyysistä todellisuutta. Näiden kahden tason välillä on kuitenkin merkittävä yhteys. Negatiiviset odotukset ovat voimakkaita ajatusmalleja. Jos niitä ruokitaan – joko tietoisesti tai tiedostamattomasti – tarpeeksi pitkään, ne voivat todellakin myötävaikuttaa pelkäämäsi tilanteen syntymiseen. Sama tietenkin pätee myös myönteisiin ajatuksiin ja odotuksiin.
Tämä kortti antaa sinulle vihjeen joka kannattaa ottaa vakavasti. Tiedostettu tai tiedostamaton pelko on olemassa. Nyt sinun on aika tunnustaa, havaita ja hyväksyä pelkosi, Nämä ovat välttämättömiä askeleita pelon voittamisessa, siitä irti päästämisessä ja myönteisemmän asenteen luomisessa. Elämänmyönteiset ajatukset ja asenteet antavat elämälle arvon kaikessa sen kauneudessa ja runsaudessa. Ne luovat energian, jonka avulla voit muuttaa odottamasi epämiellyttävät kokemukset iloisiksi tapahtumiksi.
Päätelmät: Synkät ja pelontäytteiset odotukset estävät kykyäsi käsitellä asioita. Sinun pitäisi nyt huolella tarkastella näiden odotuksien sisältöä ja laatua
Kysymys: Mistä elämäsi alueista olet huolissasi?
Ehdotus: Kirjoita täydellinen lista pahimmista odotuksistasi. Ota uusi paperi ja kirjoita sille jokaisen pelkosi positiivinen vastakohta. Tee jatkuvasti tällaisia listoja ja muuttele niitä tarpeen vaatiessa. Tee päätöksesi tietoisesti. Etsi joku, joka tukee sinua tässä. Nosta uusi kortti tietoisena siitä, että voit hyväksyä pelkosi ja päästää niistä irti.
Vahvistus: Minulla on rohkeutta uskoa, että kaikki elämässäni tapahtuu minun parhaakseni.

Oikein päin kortti on kertomus työtoverillesi - negatiivisuus vetää puoleensa negatiivisuutta. Jotenkin minulle tulee olo, että hänen tilanteesta on karmallinen. Jokin vanha asia muusta elämästä maksetaan nyt näin, opiskellaan jotain tärkeää. Elämämme muokataan ja linjataan oppaiden avustuksella ja menneiden elämien mukaisesti ennen syntymäämme. Jokainen olemme muokkaamassa omaa elämäämme. Siksi kaikki suurimmat muutokset ovat yleensä jo valmiiksi käsikirjoitettuja tähän näytelmään, joskin meillä on aina lupa muokata käsikirjoitusta tai alkaa säveltää omiamme kesken näytelmän, jos haluamme.
Parhaiten olet avuksi opastamalla työtoveriasi ja olemalla henkisenä tukena. Voit etsiskellä hänen apunaan asuntoa tai pohtia kenen/minkä tahon puoleen kääntyä tässä asiassa. Voit ehkä antaa majoitusta silloin tällöin jne. Kaikkea pientä apua, mutta kuitenkin niin, että hän yrittää parhaansa itse päästäkseen pois loukostaan. Ei jää sinun elätiksesi tai tuleen makaamaan. Tämä on hänen henkilökohtainen haasteensa ja tehtävänsä, eikä sitä voi kukaan muu suorittaa.


tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #963 : 03.02.2008 23:13:59 »

Repetiitti. Suhteen selventävä kortti on ekana ja toinen opiskelujen vaihdolle.

PAHOLAINEN
Avainsanat: Kauris, uutta synnyttävä energia, uusi elinvoima, huumori, aistillisuus, seksuaalisuus, luova energia, yksilöllisyys

Paholainen on yksi tarotpakan väärinymmärretyimmistä korteista. Ymmärtääksesi tätä korttia sinun täytyy vapautua kaikista tavanomaisista moraalikäsityksistä ja taikauskosta.
Paholaista kuvaa Pan-jumala valkoisen vuorikausiin muodossa. Kauriilla on voimakkaat, kierteiset sarvet. Sen takana oleva pylväs symboloi jäykistynyttä penistä ja alhaalla olevat pallot kiveksiä. Tämä kortti kuvaa luovaa energiaa sen materiaalisimmassa ja maskuliinisimmassa muodossa.
Palloissa on neljä naisen ja neljä miehen vartaloa, jotka muistuttavat siittiösoluja. Nämä ovat uuden tuojia. Syntymän ja kehityksen valtavaa voimaa kuvaa myös sauva, jonka päässä on siivekäs pallo sekä kaksi käärmettä, Horuksen ja Osiriksen käärmeet.
Fallosmainen pylväs ulottuu maalauksen yläreunaan saakka. Se ulottuu läpi taivaiden. Tätä symboloi pylvään ympärillä oleva tähtien jumalattaren Nutin vartaloa kuvaava kehä. Pylväs ulottuu myös alas maan keskukseen saakka.
Tämä maan keskuksen ja kosmoksen yhdistäminen on upea luovan energian kuvaus. Syvälle maahan ankkuroituminen sallii tummanruskean maan energian nousta ylös Näin se voi sulautua ylhäältä tulevaan kullankeltaiseen kosmiseen energiaan. Tämä kosmisen energian ja maan energian yhteensulautuminen inspiroi sinua luovasti. Pystyt ilmaisemaan tätä inspiraatiota.
Pan-Jumalan otsassa näkyy hänen avoin kolmas silmänsä. Tämä viittaa hänen suuriin kykyihinsä yliaistillisten havaintojen alueella. Hän on näkijä, joka ei näe ainoastaan sitä, mikä on ilmeistä, silmin nähtävää. Hän näkee myös asioiden syvemmän olemuksen.
Hänen ilmeestään loistaa hyvin huumorissävytteinen tyytyväisyys. Kaikki ne ihmiset, jotka ymmärtävät maailman syvemmän olemuksen, voidaan tunnistaa heidän huomattavasta huumorintajustaan (esimerkiksi Castenadan Don Juan). Vain ymmärtämättömät ihmiset ovat kuolemanvakavia ja täysin samaistuneita omiin ajatuksiinsa ja tekemisiinsä. Käsityksemme paholaisesta liittyy tavallisesti raakalaismaisuuteen ja eläimellisyyteen. Olemme tämän käsityksen vankeja. Mutta Pan virnistää ihmisille ja heidän projektioilleen, joille he ”demonisoivat” hänet. Viisaudessaan hän näkee, että itse asiassa jokainen halu, jokainen tunne tai teko, jolla jotenkin vangitsemme itsemme kuin myös halumme omistaa kaikki, johtavat vain turhautumiseen ja kärsimykseen. Ihmiset päätyvät tähän näkemykseen vasta koettuaan tuon kaiken omakohtaisesti moneen kertaan. Mitä suuremmaksi ymmärryksesi kasvaa ja mitä tietoisemmaksi tulet, sitä enemmän voit todella nauttia. Kun vapaudut kaikista moraalirajoituksista, voit antautua äärimmäisen aistillisesti maallisille nautinnoille. Löydät ekstaasin kaikissa sen ilmenemismuodoissa ja maistat jumaluuden kaikessa olevassa. Nautit ja jatkat matkaasi takertumatta.
Päätelmät:  Jotkut ihmiset saattavat ”demonisoida” sinut, haluavat nähdä sinussa paholaisen. Kohtaa heidät humoristisesti ja keveästi. Hyväksy se, mitä elämä antaa sinulle. Pidä jalat maassa!
Kysymys: Onko sinulla jokin toive tai halu, jota et salli itsellesi?
Ehdotukset: Istuudu mukavasti mietiskelemään. Kiinnitä huomiota hengitykseesi. Kuvittele, että jokaisella uloshengityksellä selkärankasi alaosasta kasvaa juuri, joka työntyy syvälle maan keskukseen – se tapahtuu nopeasti. Tunne seuraavaksi kuinka jokaisella sisäänhengityksellä maan energia virtaa sinuun täyttäen koko kehosi. Anna sitten tietoisuutesi siirtyä päälakeesi. Avaa itsesi kullankeltaisella kosmiselle energialle. Tunne kuinka se sekoittuu maan energian kanssa ja täyttää kehosi.
Vahvistus: Olen oman elämäni herra.

Eiköhän se suhde sieltä tule. Tämä kortti korostaisi entisestään sitä, että suhde olisi henkisestikin sovittu asia jo ennen syntymää ja mies lähtee suhteestaan. Jos hän siis vaan suostuu noudattamaan tekemäänne sopimusta, hänellähän on täysi oikeus kieltäytyä siitä. Saat(te) varmasti ilkeän leiman otsaanne, sinä ainakin miehen nykyiseltä kumppanilta miehen varastamisesta, mutta siitä ei pidä pahastua. Asiat menevät niin kuin niiden kuuluu mennä ja tämä miehen nykyinen nainenkin huomaa varmasti joskus tulevaisuudessa, että jos ero tulee se oli vain hyvä asia. Juuri sillä hetkellähän se ei varsinaisen mairittelevalta tunnu, kun mies lähtee toisen mukaan. Minulle on käynyt näin, mutta nyt jälkeenpäin näen, että ero teki hyvää, tuo toinen nainen on ex-kumppanilleni sopivampi kuin minä ja että yhteiselostamme ei pitkällä tähtäimellä olisi tullut mitään xD

VAUNUT
Avainsanat: Rapu, uusi alku, muutos parempaan, itsetutkiskelu, meditaatio,  hengellinen tie

Ajaja istuu mietiskelyasennossa vaunuissa, jotka eivät ole vielä lähteneet liikkeelle. Hän on pukeutunut kultaiseen haarniskaan. Ajaja mietiskelee keskittäen tietoisuutensa Pyhään Graalin maljaan, joka pyörii hänen käsissään. Graalin malja symboloi Kohtalonpyörää. Ennen kuin ajaja rohkenee antaa vaunujen lähteä liikkeelle kohti uutta alkua, hän tutkiskelee kaikkia mahdollisia vaunujen liikkeellelähdöstä aiheutuvia seurauksia. Sillä kun ajaja on kerran päättänyt lähteä, peluuta ei ole. Mikään ei voi estää matkaa.
Tämä kortti viittaa yleensä lähiaikoina tapahtuvaan uuteen alkuun. Se voi viitata matkaan tai johonkin uuden elämänvaiheen alkamiseen esimerkiksi ihmissuhteissa, elinolosuhteissa tai työssä. Mitään ei pitäisi päättää hätäisesti. Kaikki asiat vaativat tarkkaa tutkiskelua ja valmistelua. Mutta kun pohjatyö on kerran tehty, uuden alkamista e saisi tarpeettomasti lykätä. Kaikki viittaa siihen, että kehitys on suotuisaa.
Ajajan haarniska on kultaa ja siihen on upotettu kymmenen kristallia. Haarniska symboloi Ravun suojaavaa kuorta, joka antaa turvaa ja suojaa sisäiselle muutokselle (kultainen väri) ja selkeyden kehittymiselle (kristalli). Aikoina, jolloin uutta on alkamassa tai läpimurto tapahtumassa, tarvitset rakkauden ilmapiirin luomaan turvaa ja tukea. Tulossa oleva muutos tuo mukanaan paljon jännitystä ja levottomuutta. Tällaisina aikoina tulee välttää suhteita, jotka ovat kaoottisia, sekavia tai rakkaudettomia.
Uusi alku jättää taakseen vanhat, ikävystyttävät jokapäiväiset rutiinit. Olet tulvillaan uusia ideoita ja inspiraatiota. Laajennat elämänpiiriäsi. Tätä symboloivat kortin taustalla olevat samansuuntaiset siniset ympyrät. Olet nyt tilanteessa, jolloin voit menestyksekkäästi aloittaa monia uusia asioita. Tämä kaikkien toimiesi vaihtelevuus ja monipuolisuus rikastuttaa elämääsi ja piristää sinua. Et kaikesta hälinästä huolimatta unohda korkeinta päämääräsi. Tie, jolla vaunut seisovat, on päällystetty kultaisilla kivillä. Se on kuninkaallinen tie, jota kaikki itsetuntemusta ja sisäistä muutosta etsivät kulkevat.
Neljä sfinksiä (härkä, leijona, ihmishahmo ja kotka) kuvaavat niitä voimia, jotka saavat vaunut liikkeelle. Sfinksit ovat vaihtaneet keskenään päitään ja vartaloitaan ja auttavat toisiaan. Kun oikea suunta on kerran valittu, niiden voimat yhdistyvät ja ne lähtevät liikkeelle turvatakseen onnistuneen kehityksen. Luottamuksesi omiin voimiisi ja intuitiiviseen ymmärrykseesi kasvavat.
Päätelmä: Tuleva muutos aloittaa elämässäsi myönteisen, positiivisen vaiheen. Valmistele itseäsi, laita asiasi kuntoon, tutki kaikkia mahdollisuuksia. Jätät paljon taaksesi.
Kysymykset: Mikä elämänalueesi tulee muuttumaan? Oletko valmis jättämään taaksesi vanhan ja aloittamaan uuden?
Ehdotus: etsi tai luo itsellesi rakastava, turvallinen ympäristö. Siellä voit suunnitella muutosta tai matkaa. Myös kehosi tarvitsee nyt huomiota ja toimintaa.
Vahvistus: Laitan elämäni järjestykseen ja valmistaudun uuteen alkuun.

Oikein loistava kortti uudelle haaveelle! Kun päämäärä on päätetty pistä vaan vaunusi liikkeelle. Hengelliseen tiehen viitaten kortti antanee ymmärtää, että luova tie sopii sinulle mainiosti. Älä lähde kuitenkaan soitellen sotaan vaan pysy kärsivällisenä. Tee pohjatyö hyvin ja kasvu sekä menestys on taattu!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #964 : 03.02.2008 23:21:22 »

Kultainen Sulka. Sinulle tuli kaksi korttia. Teen niille yhteisen tulkinnan loppuun.

MIEKKOJEN RITARI
Käänteisenä
Avainsanat: Ilman tulielementti, päämääräsuuntautuneisuus, kunnianhimo, joustavat älylliset voimavarat, intohimo, raju kiihko

Kullanvihreässä haarniskassaan täyttä laukkaa ratsastava Miekkojen Ritari on menossa metsästämään. Tämä kuva on hänen päämääräsuuntautuneen mielensä täydellinen ilmaus. Ritari tietää, minne on menossa eikä lepää ennen kuin on saavuttanut päämääränsä. Hänellä on ainutlaatuisen hyvä keskittymiskyky. Ajatukset ja ideat tulevat hänelle valon nopeudella. Ritari todellakin hallitsee mielikuvitusrikkaan ja joustavan ajattelun taidon ja sitä hän käyttääkin päämääriensä saavuttamiseen. Tämän vertauskuvana hänellä on kullanvihreä haarniska. Ritarin kypärässä olevat neljä siivekettä kuvaavat neljää ilmansuuntaa ja sitä, ettei hänen ajatuksensa voima ole sidottu sen enempää aikaan kuin paikkaankaan.
Miekkojen Ritarin voimakas älyllinen päättäväisyys yhdistyy syvään tunteiden huomioonottamiseen. Vain päämäärät, joiden tavoittelemiseen liittyy tunteita, voivat sytyttää tuonkaltaisen kiihkon. Ruumis, äly ja henki ovat tasapainossa. Tätä symboloivat hänen rinnallaan lentävät kolme pääskyä.
ritari käyttää kumpaakin miekkaansa – sekä oikeassa kädessään olevaa pitkää että vasemmassa kädessään olevaa lyhyttä – tasavertaisesti. Ne kuvaavat kahta voimaa, yangia – maskuliinisuutta, analyyttisyyttä – ja yingiä – feminiinisyyttä, intuitiivisuutta – joita molempia hän tarvitsee tasapuolisesti päästäkseen eteenpäin. Koska ritari käyttää kykyjään tasapainoisesti ja oikealla tavalla hän näyttää olevan yhtä laukkaavan hevosen kanssa.
Päätelmä: Nyt on aika saada suunnitelmia etenemään, asettaa päämääriä ja toteuttaa ne
Kysymykset: Tiedätkö päämääräsi? Mitä tapahtuu, kun saavutat sen?
Ehdotus: Kuvittele, miten voit parhaiten nauttia menestyksestä.
Vahvistus: Tiedän päämääräni ja sen, mitä varten ponnistelen. Jokainen päämäärä on vain välipysäkki matkalla kohti lopullista päämääräni.

SAUVOJEN YHDEKSIKKÖ - LUJUUS
Avainsanat: Aurinko Jousimiehessä, tietoisten ja alitajuistan energioiden yhdistämisestä syntyvä lujuus, eheys

Kortin keskellä oleva vahva sauva yhdistää auringon  ja kuun. Auringon edustama tietoisuuden säteilevä valo tuo näkyviin kuun kuvaamat, piilossa olevat alitajuiset voimat. Piilevät voimat herätetään ja niitä voidaan käyttää johonkin tarkoitukseen. Näiden voimien olemassaolon tajuaminen vapauttaa energiaa, joka tuntuu uudelta ja erikoiselta. Lujuus tule sisältäpäin. Tätä kuvaavat taustalla kaikissa kahdessa sauvassa olevat kasvavat kuut. Vastikään löydetty lujuus karkottaa tietämättömyyden pimeyden.
Kun alitajunta tulee sille, kohtaamme monia sellaisia asioita, joita olemme peittäneet välttyäksemme katsomasta niitä. Tämä voi olla pelottavaa. Voimme pelätä tuntevamme jälleen niiden haavojen tuskan, jotka olemme peittäneet ja toivoneet unohtaneemme. Kaikilla elämämme alueille ulottuvien, uusien, ennenkokemattomien voimien ilmeneminen ja niiden järjestykseen saattaminen saattaa myös pelottaa.
Tämä orastava itseymmärrys ei anna sinulle mahdollisuutta palata tuttuun heikkouteen tai tietämättömyyden olotilaan. Sisäinen lujuutesi kasvaa edelleen tilanteen vaativuuden mukaan. Tulet kokemaan, että energiasi riittää paljon enempään kuin mitä oli ikinä kuvitellut. Tämä aluillaan oleva, laajakantoinen sisäisten ja ulkoisten piilevien mahdollisuuksien kehittyminen on sinulle ensiarvoisen tärkeää.
Päätelmät: Olet keskellä tapahtumaketjua, jonka aikana löydät todellisen lujuutesi. Luota sisäiseen oppaaseesi! Haluat ehkä osallistua ryhmiin, jotka voivat auttaa sinua kehittämään ja ilmentämään uusia kykyjäsi.
Kysymykset: Pelkäätkö vähän omaa lujuuttasi? Millä elämäsi alueilla tämä ilmenee?
Ehdotus: Kiinnitä näinä aikoina huomiota uniisi.
Vahvistus: Tiedän yhä selvemmin kuka olen. Tämän tajuaminen johtaa piilevien vahvuuksieni täyteen kehittymiseen.

Harhailevat ajatukset johtuvat nyt siitä, ettei sinulla ole mitään päämäärä, joka saisi huomion vedettyä puoleensa. Kaikki tuntuu yhtä mielenkiintoiselle tai mielenkiinnottomalle. Mikään ei sytytä voimakasta "tämä se on!"-tunnetta sisimmässäsi, joten haahuilivaihde jää päälle.
Neuvoksi tarjotaan Lujuutta. Oman Itsen tutkimista ja pään pitämistä. Kun päätät tehdä jotain, pysy päätöksessä, älä pyörrä sitä ja ala taas etsiä uutta kohdetta. Siksi Itsen tutkiminen on nyt tärkeintä, jotta harha-askelilta ja alkupisteeseen palaamiselta vältyttäisiin. Ei se toki ole vaarallista, mutta rasittavaa se ainakin on ja pahimmassa tapauksessa menet entistä enemmän sekaisin. Lujuutta kehiin siis.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #965 : 03.02.2008 23:24:26 »

Elwyn. Sinun kortti tässä:

MIEKKOJEN KOLMONEN – SURU
Käänteisenä
Avainsanat: Saturnus Vaa´assa, huolet, epäilykset, selkeyden puute, raskasmielisyys, masennus, kolmen ihmisen välisissä suhteissa esiintyvä jännitys

Kaksi pienempää miekkaa asettaa rajoituksia keskellä olevalle selkeyttä symboloivalle miekalle. Ne ovat vääntyneitä ja poissa tasapainosta. Kukka on vahingoittunut ja pudottaa terälehtensä. Selkeys on samentunut ja synkät epäilysten, pelkojen ja huolien pilvet ahdistavat mieltä ja sielua.
Saturnus, ankara opettaja, saa kaiken epäpuhtaan näkyviin ja tukkii kaikki miellyttävät pakotiet. Tästä emme opi enempää emmekä vähempää kuin sen, että meidän on pystyttävä hallitsemaan huoliamme ja murheitamme. Jos näytämme kyräileviltä ja epäluuloisilta, se on ymmärrettävä selkeästi negatiiviseksi energiaksi, joka erottaa meidät siitä, mitä todellisuudessa olemme.
Tämä kortti voi myös liittyä hyvin jännittyneeseen kolmen ihmisen väliseen suhteeseen. Kortti yrittää jollain tavalla paljastaa tai tuhota nämä jännitteet. Tällainen tilanne vaatii tavallisesti selkeitä päätöksiä. Jokainen yritys välttää päätöksentekoa tuottaa vain surua ja huolta.
Päätelmä: Tämä kortti on kehotus tehdä selkeitä, yksiselitteisiä päätöksiä. Vain siten menetetty tasapaino voidaan saada takaisin.
Kysymys: Millaisia päätöksiä sinun on vaikea tehdä tai kohdata?
Ehdotus: Käytä tarotia paljastamaan millaisia päätöksesi ovat. Nosta nyt toinen kortti osoittamaan sinulle, mikä sinua odottaa, kun kohtaat ongelmasi.
Vahvistus: Jokainen ongelma sisältää jo ratkaisun itsessään.

Ei huolta. Vielä ei ole päätöstenteon aika. Nyt vain odotellaan. Hyvää sieltä on tulossa, vaikka miten myrskyltä näyttäisi ja tuntuisi.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #966 : 03.02.2008 23:36:10 »

Atomi. Kysyin kannattaisiko sinun hakea jompaan kumpaan työpaikkaan ja vastaus oli:

MIEKKOJEN NELONEN – ASELEPO
Avainsanat: Jupiter Vaa´assa, tyyneys, oman keskuksen löytäminen, selkeys, hengellinen puhdistuminen, yhdentyminen, laajeneminen.

Neljän yhtä vahvan miekan kärjet kohtaavat täydellä kukassa olevan ruusun keskipisteen. Huolet on voitettu. Miekkojen Ässän selkeys on saavutettu uudelleen ja sininen väri pääsee jälleen esiin. Keltavihreä henkinen luovuuden väri hallitsee kuvaa.
Tällaisessa ilmapiirissä tietoisuuden kukan on hyvä kasvaa ja kehittyä. Jupiter edustaa iloa ja laajentumista. Vaikka tilanne olisikin tähän asti tuntunut toivottamalta, se tosiasiassa sisältää jo itsessään kaiken, mitä tarvitaan onnellisen, suotuisen lopputuloksen saavuttamiseen.
Taustalla oleva vihreä risti merkitsee täydellistä sisäistä yhdentymistä: kaikkien neljän olemuksemme osan – sielun, mielen, tunteiden ja kehon – yhdentymistä.
Kortti sisältää kuitenkin myös varoituksen. Aselepo ei tarkoita rauhaa. Pinnalta katsoen kaikki saattaa näyttää rauhalliselta, mutta tuota rauhaa kenties pidetään yllä vain tukahduttamalla tunteita ja hetken mielijohteita. Tutki tarkoin sitä mahdollisuutta, että häiriötekijät ovatkin jo olemassa ja vain käsin tuskin piilossa juuri tällä hetkellä. Tiedostamalla ne ajoissa voit viedä niiltä niiden hajottava voiman.
Päätelmät: Sinulla on tarpeeksi selkeyttä, jotta voit onnistuneesti toteuttaa suunnitelmasi. Varmista, että se, mitä tapahtuu, tuntuu sinusta aina hyvältä.
Kysymys: Mikä tukee ja mikä häiritsee selkeyttäsi?
Ehdotus: Tarkastele ympäristöäsi ja järjestä asiasi niin, että ne tukevat tyyneyttä ja omassa keskuksessasi pysymistä.
Vahvistus: Minulla on rauha itseni kanssa.

Minusta tässä kortissa tärkeintä on Päätelmän viimeinen lause: Varmista, että se mitä tapahtuu, tuntuu sinusta aina hyvälle. Tuntuisiko sinusta hyvälle mennä jompaan kumpaan työpaikkaan? Jos ei, niin älä mene. Se on kaikkein paras mittari mietittäessä aina uusia suunnitelmia: tuntuuko tuo suunnitelma minusta hyvälle? Jos minulla on vain on valinnan mahdollisuus, mitä valitsen?
Tärkeintä on aina sisäinen hyvinvointi, rauha Itsensä kanssa. Kaikki muu maallinen seuraa perässä.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #967 : 03.02.2008 23:43:52 »

Yoanna. Tällainen neuvo tuli siihen, mitä teet itsesi kanssa.

SAUVOJEN YHDEKSIKKÖ - LUJUUS
Avainsanat: Aurinko Jousimiehessä, tietoisten ja alitajuistan energioiden yhdistämisestä syntyvä lujuus, eheys

Kortin keskellä oleva vahva sauva yhdistää auringon  ja kuun. Auringon edustama tietoisuuden säteilevä valo tuo näkyviin kuun kuvaamat, piilossa olevat alitajuiset voimat. Piilevät voimat herätetään ja niitä voidaan käyttää johonkin tarkoitukseen. Näiden voimien olemassaolon tajuaminen vapauttaa energiaa, joka tuntuu uudelta ja erikoiselta. Lujuus tule sisältäpäin. Tätä kuvaavat taustalla kaikissa kahdessa sauvassa olevat kasvavat kuut. Vastikään löydetty lujuus karkottaa tietämättömyyden pimeyden.
Kun alitajunta tulee sille, kohtaamme monia sellaisia asioita, joita olemme peittäneet välttyäksemme katsomasta niitä. Tämä voi olla pelottavaa. Voimme pelätä tuntevamme jälleen niiden haavojen tuskan, jotka olemme peittäneet ja toivoneet unohtaneemme. Kaikilla elämämme alueille ulottuvien, uusien, ennenkokemattomien voimien ilmeneminen ja niiden järjestykseen saattaminen saattaa myös pelottaa.
Tämä orastava itseymmärrys ei anna sinulle mahdollisuutta palata tuttuun heikkouteen tai tietämättömyyden olotilaan. Sisäinen lujuutesi kasvaa edelleen tilanteen vaativuuden mukaan. Tulet kokemaan, että energiasi riittää paljon enempään kuin mitä oli ikinä kuvitellut. Tämä aluillaan oleva, laajakantoinen sisäisten ja ulkoisten piilevien mahdollisuuksien kehittyminen on sinulle ensiarvoisen tärkeää.
Päätelmät: Olet keskellä tapahtumaketjua, jonka aikana löydät todellisen lujuutesi. Luota sisäiseen oppaaseesi! Haluat ehkä osallistua ryhmiin, jotka voivat auttaa sinua kehittämään ja ilmentämään uusia kykyjäsi.
Kysymykset: Pelkäätkö vähän omaa lujuuttasi? Millä elämäsi alueilla tämä ilmenee?
Ehdotus: Kiinnitä näinä aikoina huomiota uniisi.
Vahvistus: Tiedän yhä selvemmin kuka olen. Tämän tajuaminen johtaa piilevien vahvuuksieni täyteen kehittymiseen.

Henkinen kehityksesi on ottamassa nyt aimo askelia! Olet elellyt tähän mennessä melkeinpä tuiki tietämättömänä siitä, tai vastaavasti olet ollut tietoinen jollain tapaa henkisistä asioita, mutta keskittynyt kuitenkin vain maalliseen itseesi, et Itseesi. Jokaiselle ihmiselle tulee vastaan elämässä se, kun Itse puskee läpi ja sille ei voi mitään. Arkikielessä tuo termi kulkee nimellä "Kolmenkympin kriisi" Wink
Kortin sanoma on, että nyt et pysty enää pakenemaan vanhoihin kaavoihisi. Alitajunta nostaa esiin asioita, jotka sinun on kohdattava lujasta ja luottaen siihen, että sinä selviät niitä. Ne ovat asioita, joita olet Itse valinnut kohtaavasi ennen syntymääsi ja mitä pidempään työnnät niitä taka-alalle sen voimakkaimpina ne tulevat esiin ja sen hankalampaa niitä on sitten käsitellä. Tätä ei voi väistää, ei kiertää eikä kaartaa eikä sumplia oikopolkua sen läpi. Niistä seuraa vain pahempi soppa. Nyt on katsottava asioita suoraan silmiin, kohdatta pelot ja alistetava itse Itsen valtaan. Sinua autetaan kyllä, mutta kukaan ei voi suorittaa näitä haasteita sinun puolestasi. Sinä teet sen Itse.
Jos haluat tietää lisää unistasi, tutustu foorumimme Uniosioon. Siellä on ainakin Unisymboleiden pieni ABC-ketju, josta voit etsiskellä uniesi symboleita, sekä lueskella toisten käyttäjien näkemiä unia, joissa olisi samoja teemoja kuin omissa unissasi. Voit myös kirjoittaa unia tulkittavaksi, joku osannee aina antaa vastausta tai vinkkiä siitä, mitä uni tarkoittaa. Varsinkin suurien muutosten aikaan ihmisten uniteemat ovat yleensä aika samanlaisia.
Voimaa ja lujuutta! Jos tarvitse siihen ulkopuolisen henkilön/ryhmän apua, älä epäröi hakea sitä.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #968 : 03.02.2008 23:45:35 »

Taustakuva. Tässä korttisi.

MIEKKOJEN SEITSIKKO – TURHAUTUMINEN
Käänteisenä
Avainsanat: Kuu Vesimiehessä, lannistuminen, epätoivo, epävakaisuus, olemassaolon pelko, negatiiviset odotukset

Kuusi pientä miekkaa osoittavat selkeyttä symboloivaa isoa miekkaa kohti. Ne ovat vahingoittaneet sitä ja siksi iso miekka on menettänyt voimaansa ja kestävyyttänsä. Pienemmät miekat, joiden kunkin kahvassa on planeettasymboli, kuvaavat selvää menestystä estäviä pessimistisiä ajatuksia. Keskellä olevan miekan päissä olevat kuu ja aurinko, alitajunta ja tietoisuus, ovat vaihtaneet paikkaa. Synkät alitajuiset odotukset samentavat näkemyksesi. Suuri levottomuus valtaa mielen, vaikka todellisuudessa kaikki sujuu täydellisen hyvin.
Kuuden pienemmän miekan lannistavat vaikutukset voidaan selittää seuraavasti:
Neptunus: Kaikki on kuin jonkin kalvon tai harson peitossa – en vain tiedä mitä todella haluan.
Venus: Mutta se on aivan liian hyvää ollakseen totta.
Mars: Minulla ei ole siihen tarvittavaa aikaa eikä energiaa. Olen jo liian vanha.
Jupiter: Aivan liian paljon hyvää samalla kertaa. En mitenkään pysty kestämään niin paljon menestystä.
Merkurius: Mutta en mitenkään osaa ilmaista sitä niin kuin pitäisi.
Saturnus: Siitä on aivan liian paljon vaivaa ja se kestää liian kauan.
Nämä kirjaimellisesti tuhoavat ajatukset on otettava vakavasti. Todellisuus on jotakuinkin erilainen kuin sinun nykyinen käsityksesi siitä. Pian voit jo nauraa epäilyksellesi.
Päätelmä: Peloillasi ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa! Herää jo näkemään, mitä todella tapahtuu!
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla kutistat itsesi rajoittuneiden käsitysten vuoksi? Millaisia rajoittuneet uskomukset ovat?
Ehdotus: Ota uusi kortti ja esitä kysymys ”Miltä elämä näyttää, kun luovun epäilyksistäni?” (nostan tuon tarvittaessa – AthaMaarit Huom-)
Vahvistus: Minulla on kaikki, mitä tarvitsen saavuttaakseni sen, mitä kaikkein eniten kaipaan.

Käänteisenä tämä kortti näyttää hyvälle. Samaa tasapainoista rataa menossa suhteessa, ei huolta.
tallennettu
yoanna
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #969 : 04.02.2008 00:00:42 »

Tuhannet kiitokset AthaMaarit! smitten Luulen ymmärtäväni nyt ainakin paremmin, mitä on meneillään. Minua on kyllä kehotettu kuuntelemaan enemmän sitä Itseä ja luottamaan itseeni, mutta toistaiseksi olen kai tosiaan pelännyt liikaa, mitä?ehkäpä juuri sitä todellista minääni...Sain sinun ansiostasi taas lisää toivoa ja rohkeutta ja tunnelin päässä näkyykin  nyt hyvällä tavalla jännittävää ja vatsanpohjaa kutkuttavaa valoa! Smiley

Kiitos vielä smitten
tallennettu
Atomi
Vieras
« Vastaus #970 : 04.02.2008 12:28:57 »

Lämmin kiitos AthaMaarit!   smitten
Hieronpa sitten vielä lisää aivonystyröitä. Ommailen ja meditoin ja saan varmasti selvyyden asian oikeasta laidasta kuten aina ennenkin. Sydämen äänihän se on aina oikean viestin tuoja. Totta toriset!   Smiley
tallennettu
kultainen sulka
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 570



Profiili
« Vastaus #971 : 04.02.2008 12:59:53 »



MIEKKOJEN RITARI
Käänteisenä

Kullanvihreässä haarniskassaan täyttä laukkaa ratsastava Miekkojen Ritari on menossa metsästämään. Tämä kuva on hänen päämääräsuuntautuneen mielensä täydellinen ilmaus. Ritari tietää, minne on menossa eikä lepää ennen kuin on saavuttanut päämääränsä. Hänellä on ainutlaatuisen hyvä keskittymiskyky. Ajatukset ja ideat tulevat hänelle valon nopeudella. Ritari todellakin hallitsee mielikuvitusrikkaan ja joustavan ajattelun taidon ja sitä hän käyttääkin päämääriensä saavuttamiseen. Tämän vertauskuvana hänellä on kullanvihreä haarniska. Ritarin kypärässä olevat neljä siivekettä kuvaavat neljää ilmansuuntaa ja sitä, ettei hänen ajatuksensa voima ole sidottu sen enempää aikaan kuin paikkaankaan.
Miekkojen Ritarin voimakas älyllinen päättäväisyys yhdistyy syvään tunteiden huomioonottamiseen. Vain päämäärät, joiden tavoittelemiseen liittyy tunteita, voivat sytyttää tuonkaltaisen kiihkon.

SAUVOJEN YHDEKSIKKÖ - LUJUUS

Kun alitajunta tulee sille, kohtaamme monia sellaisia asioita, joita olemme peittäneet välttyäksemme katsomasta niitä. Tämä voi olla pelottavaa. Voimme pelätä tuntevamme jälleen niiden haavojen tuskan, jotka olemme peittäneet ja toivoneet unohtaneemme. Kaikilla elämämme alueille ulottuvien, uusien, ennenkokemattomien voimien ilmeneminen ja niiden järjestykseen saattaminen saattaa myös pelottaa.
Tämä orastava itseymmärrys ei anna sinulle mahdollisuutta palata tuttuun heikkouteen tai tietämättömyyden olotilaan. Sisäinen lujuutesi kasvaa edelleen tilanteen vaativuuden mukaan. Tulet kokemaan, että energiasi riittää paljon enempään kuin mitä oli ikinä kuvitellut.


Sieltähän ne mätkähtivät, kuin nyrkin isku...Ja nyt sitten rähmällään maassa  Tongue

No niin, usein ennen on exä ollut miekkojen ritari ja nyt sitten taas kalisuttelee niitä miekkojaan  ja sekoittaa pakkaa  tickedoff

Savovojen 9 sopii kuvaan  Cry   smitten

Kiitos Atha,
sait sulan mietteliääksi. Täytyy tässä nousta maasta ja ottaa uudestaan teksti ajatuksella.

 smitten

tallennettu

ASC Vaaka
Aurinko &  Merkurius Skorpionissa
Kuu Vaa * assa
Venus & Mars Jousimiehessä
             ***
* Sininen lunaarinen yö  *
annu74
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34


Profiili
« Vastaus #972 : 04.02.2008 17:59:45 »

Kiitän lämpimästi kun nostit kortin vaikeaan parisuhteeseeni!  smitten
Kortti oli kyllä ihan osuva tähän hetkeen. Toivoisin haikaran tuovan uusia tuulia meille (ihan yleisestikin eikä vain perhettä ajatellen) ja tämäkin kuulosti hyvältä: "vanha näyttäytyy uudessa valossa, muuttaa muotoaan – tunteet syntyvät uudelleen". Jospa saisimme vielä uuden vaihteen päälle.

Erittäin hyvä neuvo tuo "ei kompromisseja tunteiden kanssa". Olen tehnyt jo nyt liian paljon kompromisseja ja katsonut asioita läpi sormien. Se ei ole ollut minulle itselleni hyväksi ja kärsin tilanteesta. Minun pitää saada sisäinen tyyneyteni takaisin, sen olen tässä suhteessa menettänyt  Sad

Otan siis neuvosta vaarin ja kerron tunteistani miehelle ja koitan välttää siinäkin ylilyöntejä. En haluaisi kuitenkaan enää riidellä hänen kanssaan. Toivottavasti mies tulee vastaan....  Huh

Kiitokset vielä!  Smiley
tallennettu
Brida
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 298


" Elän tässä ja nyt, täynnä elinvoimaa "


Profiili
« Vastaus #973 : 04.02.2008 18:06:34 »

Kiitos, AM!  Smiley

Molemmat kortit tuntuivat hyvälle! Varsinkin opiskelukortin myötä, kun  oltaisiin myös sitten samalla paikkakunnalla ja silloin tämä suhdekin saisi paremmat olosuhteet toimia toivotulla tavalla. Pikkuhiljaa... Nyt ainakin uskallan kokeilla rajojani! Jännittää aika lailla!  Wink
tallennettu

May your day be uplifted
filled with sunshine and warmth
the shining rainbows of hope
the white clouds of dreams
the gentle softness of breeze
the sweet smell of fresh air.

May your day be uplifted
from start to end
filled with joy and happiness
untroubled and serene.

May your day be
Dimma
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 278



Profiili
« Vastaus #974 : 04.02.2008 19:39:36 »

Hei AthaMaarit!
Saisinko kortin talonmyynnistä ja muutosta? Pääsenkö piankin muuttamaan vai pitääkö odotella pitkäänkin..?
-kiitos-

 smitten smitten
tallennettu

To know it is to be fearless, and to know it is to be full of love.
Sivuja: 1 ... 63 64 [65] 66 67 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: