Sivuja: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 753308 kertaa)
0 jäsentä ja 17 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #975 : 04.02.2008 19:50:16 »

Dimma, tällainen olisi vastaus:

MIEKKOJEN SEITSIKKO – TURHAUTUMINEN
Käänteisenä
Avainsanat: Kuu Vesimiehessä, lannistuminen, epätoivo, epävakaisuus, olemassaolon pelko, negatiiviset odotukset

Kuusi pientä miekkaa osoittavat selkeyttä symboloivaa isoa miekkaa kohti. Ne ovat vahingoittaneet sitä ja siksi iso miekka on menettänyt voimaansa ja kestävyyttänsä. Pienemmät miekat, joiden kunkin kahvassa on planeettasymboli, kuvaavat selvää menestystä estäviä pessimistisiä ajatuksia. Keskellä olevan miekan päissä olevat kuu ja aurinko, alitajunta ja tietoisuus, ovat vaihtaneet paikkaa. Synkät alitajuiset odotukset samentavat näkemyksesi. Suuri levottomuus valtaa mielen, vaikka todellisuudessa kaikki sujuu täydellisen hyvin.
Kuuden pienemmän miekan lannistavat vaikutukset voidaan selittää seuraavasti:
Neptunus: Kaikki on kuin jonkin kalvon tai harson peitossa – en vain tiedä mitä todella haluan.
Venus: Mutta se on aivan liian hyvää ollakseen totta.
Mars: Minulla ei ole siihen tarvittavaa aikaa eikä energiaa. Olen jo liian vanha.
Jupiter: Aivan liian paljon hyvää samalla kertaa. En mitenkään pysty kestämään niin paljon menestystä.
Merkurius: Mutta en mitenkään osaa ilmaista sitä niin kuin pitäisi.
Saturnus: Siitä on aivan liian paljon vaivaa ja se kestää liian kauan.
Nämä kirjaimellisesti tuhoavat ajatukset on otettava vakavasti. Todellisuus on jotakuinkin erilainen kuin sinun nykyinen käsityksesi siitä. Pian voit jo nauraa epäilyksellesi.
Päätelmä: Peloillasi ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa! Herää jo näkemään, mitä todella tapahtuu!
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla kutistat itsesi rajoittuneiden käsitysten vuoksi? Millaisia rajoittuneet uskomukset ovat?
Ehdotus: Ota uusi kortti ja esitä kysymys ”Miltä elämä näyttää, kun luovun epäilyksistäni?” (nostan tuon tarvittaessa – AthaMaarit Huom-)
Vahvistus: Minulla on kaikki, mitä tarvitsen saavuttaakseni sen, mitä kaikkein eniten kaipaan.

Lyhyestä virsi kaunis eli käänteisenä tuntuu sanoma olevan, että muutto tulee pian, et ehdi turhautua odottamiseen! Odotat iloisella mielellä muuttoa, joten jatka vaan samaan tahtiin.
tallennettu
Dimma
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 278



Profiili
« Vastaus #976 : 04.02.2008 20:46:43 »

Lainaus
Lyhyestä virsi kaunis eli käänteisenä tuntuu sanoma olevan, että muutto tulee pian, et ehdi turhautua odottamiseen! Odotat iloisella mielellä muuttoa, joten jatka vaan samaan tahtiin.
Toivottavasti näin käy   smitten



Lainaus
Ehdotus: Ota uusi kortti ja esitä kysymys ”Miltä elämä näyttää, kun luovun epäilyksistäni?” (nostan tuon tarvittaessa – AthaMaarit Huom-)

Voisitko nostaa myös tämän; mielelläni kuulen mitä se sanoo

-kiitos-



tallennettu

To know it is to be fearless, and to know it is to be full of love.
pirre
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 80


Profiili
« Vastaus #977 : 04.02.2008 21:13:44 »

Hei,
nostaisitko minullekkin kortin tai pari.. Miten elämässä eteenpäin, onko rakkaus rintamalla mitä näkyvissä, entä muulla elämän saralla..  Kerran joku ennusti minulle täällä.. voisitko sinäkin ennustaa minulle mitä tulevat vuodet tuovat tullessaan.. onko näköpiirissä helpompia aikoja kuin mitä mennyt neljä viisi vuotta ovat minun elämässä olleet...

Kiitos jo etukäteen vastauksesta..


tallennettu
Raikul82
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 38



Profiili
« Vastaus #978 : 04.02.2008 23:34:44 »

Voisitko katsoa parisuhdettani?
Haluaisitko mahdollisesti valita oman intuitiosi mukaan tavan,
jota käytät näissä katsomisentaidoissasi apulaisena...?
Mieltä painaa nyt liian moni asia ja tuntuu etten pysy kasassa..  buck2

-Kiitos, että täältä löytyy teitä auttajia-  smitten
tallennettu

Nousumerkki Vaa'assa
Aurinko Ravussa
Kuu Skorpionissa
Merkurius Kaksosissa
Venus Kaksosissa
Mars Vaa'assa

Maya: Keltainen Itsevallitseva Siemen
Cheba
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 20


Profiili
« Vastaus #979 : 06.02.2008 14:16:03 »

Voitko nostaa minulle kortin ensi lauantaille, olisi eräänlaiset juhlat tiedossa, mutta minulla ei ole hyvät fiilarit niistä ja mietinkin perunko menemiseni..Jospa saisi vähän viitettä, että mitä tekisi sen asian kanssa Undecided
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #980 : 06.02.2008 16:31:16 »

Cheba.Otan sinut tähän väliin, kun sinun kysymyksellesi on aikaraja. Jatkan muiden kysymyksiin vastaamista normaalisti sitten, kun ehdin ^____^

KOHTALO
Käänteisenä
Avainsanat: Jupiter, uusi alku, laajeneminen, luovuus, suuri läpimurto, itsensä toteuttaminen, odottamaton onni tai sattuma

Energiapyörteiden ja salamoiden keskellä pyörii kymmenpintainen Kohtalonpyörä. Se symboloi kokonaisuutta, joka on jatkuvassa liikkeessä ja silti muuttumattomana kaikessa täydellisyydessään.
Kolme hahmoa - sfinksi, apina ja krokotiili - kuvaavat kolme Egyptin jumalaa. Sfinksissä yhdistyvät neljä maagista hyvettä: tieto, tahto, uskallus ja hiljaisuus. Viisaus syntyy eläimellisten vaistojen ja intuitiivisten älyllisten voimien yhdistymisestä. Sfinksin käpälissään pitelemä miekka todistaa lahjomattomasta arvostelukyvystä sekä kyvystä ajatella selkeästi.
Pyörän vasemmalla sivulla oleva apina symboloi joustavuutta. Juuri apina näyttää pitävän pyörän jatkuvassa liikkeessä.
Krokotiili edustaa luovuuden jumalaa. Se pitelee käsissään kahta työkalua. Oikealla on egyptiläinen elämän symboli, Ankh. Jokainen luova teko synnyttää jotain. Koukkupäinen sauva symboloi sitä, että olemme kaikki oman onnemme seppiä. Voimme oivaltaan itsellemme suotuisat tilanteet, vetää niitä puoleemme ja käyttää niitä hyväksemme.
Kohtalonpyörän keskusta kuvaa aurinko, josta kaikki luova energia saa alkunsa ja jossa se yhdistyy. Se on  myös tietoisuuden, oivalluksen ja valaistumisen symboli. Aurinko on kaiken kiistaton keskus, pyörremyrskyn silmä, joka ympärillään olevasta jatkuvasta liikkeestä huolimatta pysyy liikkumattomana ja muuttumattomana. Tämä on se sisällämme oleva siemen, todistaja, jota eivät heilauta mitkään elämän kaksinaisuuden ylä- ja alamäet, ilot tai surut, toiveet tai pelot.
Mutta nyt tarkastelemme, mitä on pyörän ulkopuolella. Meidät täyttää ilo siitä, että olemme päässeet murtautumaan esteiden läpi kirkkauteen. Iloitsemme siitä suuresta onnesta, jonka tämä hetki meille suo. Elämällä on tarjottavanaan meille odottamattomia lahjoja ja mahdollisuuksia. Tarvitsemme vain tarkkaavaiset silmät, jotta huomaisimme itsellämme olevat lahjat ja mahdollisuudet.
Päätelmät: Jos nyt ei tapahdu ihmeitä, jotain on vialla! Olet todella suuren läpimurron edessä! Käytä tämä hetki hyväksesi!
Kysymykset: Oletko todella valmis ottamaan vastaan suuren onnen? Mikä on vielä tielläsi?
Ehdotukset: Kirjoita muistiin joko itseäsi varten tai kerro luotettavalle ystävällesi, mitä onni sinulle on nykyisessä elämäntilanteessasi. Tee sitten uusi lista kaikesta siitä, mikä estää sinua kokemasta tuota onnea juuri nyt.
Vahvistus: Olen nyt valmis elämäni ihmeeseen.

Sanoisin, että älä suotta mene tapaamiseen. Käänteisenä tämä kortti ei lupaa mitään erityisen hyvää tai antoisaa tapaamista. Ei luovuutta,läpimurtoja eikä innostusta. Uskoisin, että tapaaminen on vain tahmamaista ja mitään sanomatonta. Ainakaan sinä et hyödy siitä tämän kortin mukaan, päinvastoin.
tallennettu
Cheba
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 20


Profiili
« Vastaus #981 : 06.02.2008 17:01:36 »

Kiitos paljon Atha! Elikkä siis kortitkin tukevat sitä, mitä intuitioni yrittää minulle sanoa.. Shocked
tallennettu
urbania
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 12


Profiili
« Vastaus #982 : 06.02.2008 19:19:19 »

Hei Atha. Olen vähän huonossa jamassa elämässä ja myös eräs ihmissuhde mietityttää. En osaa sanoa mikä apuväline olisi paras, ehkä ei kuitenkaan tarotkortit.

Kiitos jos jaksat!

Urbania
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #983 : 06.02.2008 20:06:12 »

Barrett! Olet jäänyt välistä, anteeksi! Tässä kortti toiselle miehellekin vielä:

LANTTIEN SEITSIKKO – EPÄONNISTUMINEN
Avainsanat: Saturnus Härässä, rajoittuneisuus, kohtaloon alistuminen, epäröinti, ylitsepääsemättömiltä näyttävät esteet, luuhistumisen pelko

Virheiden tekemisen pelko liittyy tässä liiketoimintaan, raha-asioihin, fyysiseen kuntoon ja/tai terveyteen. Näet ilmeiset ylitsepääsemättömiä esteitä edessäsi etkä usko kykeneväsi selviämään näistä esteistä ensimmäisellä yrittämällä. Eteesi nousee uhkaavasti kauheita mielikuvia. Tätä kuvaavat kortissa olevat seitsemän Saturnuksen lyijylevyä. Sinulla on taipumusta vetäytyä ja alistua kohtaloosi sekä rajoittua ratkomaan ongelmiasi vanhalla, totutulla tavalla.
Riikinkukon sulkien väritystä muistuttava sinisenmusta tausta on osoitus siitä, että pelko ja kauhu syntyvät ihmisen ajatustasolla eivätkä välttämättä heijasta fyysistä todellisuutta. Näiden kahden tason välillä on kuitenkin merkittävä yhteys. Negatiiviset odotukset ovat voimakkaita ajatusmalleja. Jos niitä ruokitaan – joko tietoisesti tai tiedostamattomasti – tarpeeksi pitkään, ne voivat todellakin myötävaikuttaa pelkäämäsi tilanteen syntymiseen. Sama tietenkin pätee myös myönteisiin ajatuksiin ja odotuksiin.
Tämä kortti antaa sinulle vihjeen joka kannattaa ottaa vakavasti. Tiedostettu tai tiedostamaton pelko on olemassa. Nyt sinun on aika tunnustaa, havaita ja hyväksyä pelkosi, Nämä ovat välttämättömiä askeleita pelon voittamisessa, siitä irti päästämisessä ja myönteisemmän asenteen luomisessa. Elämänmyönteiset ajatukset ja asenteet antavat elämälle arvon kaikessa sen kauneudessa ja runsaudessa. Ne luovat energian, jonka avulla voit muuttaa odottamasi epämiellyttävät kokemukset iloisiksi tapahtumiksi.
Päätelmät: Synkät ja pelontäytteiset odotukset estävät kykyäsi käsitellä asioita. Sinun pitäisi nyt huolella tarkastella näiden odotuksien sisältöä ja laatua
Kysymys: Mistä elämäsi alueista olet huolissasi?
Ehdotus: Kirjoita täydellinen lista pahimmista odotuksistasi. Ota uusi paperi ja kirjoita sille jokaisen pelkosi positiivinen vastakohta. Tee jatkuvasti tällaisia listoja ja muuttele niitä tarpeen vaatiessa. Tee päätöksesi tietoisesti. Etsi joku, joka tukee sinua tässä. Nosta uusi kortti tietoisena siitä, että voit hyväksyä pelkosi ja päästää niistä irti.
Vahvistus: Minulla on rohkeutta uskoa, että kaikki elämässäni tapahtuu minun parhaakseni.

Minusta kortin nimi kertoo jo kaiken sisältöön sen kummemminkin perehtymättä: epäonnistuminen. Tämä mies, eteenkin jos hän oli vielä aiemmin jo kertaalleen poistunut elämästäsi, ei ole vaivan arvoinen. Älä palaa vanhaan. Se olisi minun neuvoni tämän kortin perusteella, joskin sinä teet omat päätöksesi.
tallennettu
mammamma
Vieras
« Vastaus #984 : 06.02.2008 20:27:52 »

AM, tässä on tullut mieleen tuo viime vuotinen uneni... Mitäköhän se voisi tuoda tullessaan...?  :Smiley

https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=16436.0
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #985 : 06.02.2008 20:35:08 »

Pirre. Nostin sinulle kortin rakkauselämään ja yleisesti tulevaisuudelle. Valitettavasti en voi tarkkaan sanoa, miten pitkälle tulevaisuuteen kyseinen kortti on. Jos haluat tutkia tarkemmin vuositeemoja, suosittelen laskemaan vuositarotit haluamillesi vuosille oman syntymäkuukauden ja syntymäpäivän mukaan. Ohjeet löydät tästä ketjusta, kun selailet vähän sivuja taakse päin, samoin korttilistan numerojärjestyksessään.

Ensimmäinen kortti rakkaudelle, toinen tulevalle:

TAITO
Avainsanat: Jousimies, vastakohtien yhdistäminen, tasapaino, sisäinen muutos, transformaatio, alkemia, merkittävä askel, luova voima

Narrin kortissa Narrin pään yläpuolella on kuvattu alkemiallinen tulen ja veden yhdistyminen. Tässä kortissa tuo tapahtuma on siirtynyt kortin keskellä. Koko kortille ovat luonteenomaisia vastakohtien yhdistymisen, täydentymisen symbolit.
Tulen ja veden, valon ja pimeyden, miehen ja naisen, kuoleman ja uudelleensyntymän toisiinsa yhdistäminen on sisäinen prosessi. Ristiriitaisuuksien yhteensulattaminen on suuri askel kohti ykseyttä. Vastavoimat muuttavat muotoaan ja siirtyvät uudelle olemassaolon tasolle. Rakastavaisten kortissa kuvatun Hallitsijan Ja Hallitsijattaren liitto saavuttaa nyt täyttymyksensä. Tämä on transformaation korkeinta taitoa
vastakohtien yhteensaattaminen valmistaa jonkin uuden kehittymistä. Suuri aurinko ja osittain sen pällä olevat kuut synnyttävät taustalla olevat tähdet.
Naisen yllä oleva puku on väriltän vihreä ja symboloi näin luovuutta. Aurinkoon on kirjoitettu latinankielinen lause: "Tutki Maan sisäisiä valtakuntia; puhdistautumalla löydät kätketyn kiven". Tällä lauseella on monia eritasosia merkityksiä - kuten on monilla muillakin näissä tarotkorteissa esiintyvillä kuvilla ja symboleilla. Oivallisin tämän kortin tulkinnoista liittyy kuitenkin vihreään pukuun, joka symboloi luovuutta. Se viittaa välttämättömään tarpeeseen tuoda luovat voimat ykseyteen maan energian kanssa.
Alkemiallisessa prosessissa avustavat leijona ja kotka ovat jo käyneet läpi oman tansformaationsa. Näimme heidät ensimmäisen kerran Rakastavaisten kortissa. Tässä kortissa ne ovat kasvaneet sekä kooltaan että merkitykseltään. Leijona, tulen elementin symboli, on muuttunut veden värikseksi. Kotka, skorpionin ylempi muoto ja veden elementin edustaja, on muuttunut tulen väriseksi. Tämä tasapainon, vastakohtaisuuksien ja yhdistymisen kuvaus toistuu alkemian kultaisessa maljassa. Pääkallon päällä oleva korppi on kuoleman ja uudelleensyntymisen symnoli. Tummaihoisella kuninkaalla on nut vaaleat kasvot ja vaaleaihoisella kuningattarella on tummat kasvot. Vasemmalla puolella olevat kuningattaren kasvot katsovat oikeaan käteen. Oikealla puolella oleat kasvot keskittyvät vasempaan käteen. Vesi ja tuli valuvat maljaan. Tuli haihduttaa veden ja vesi sammuttaa tulen.
Tästä tapahtumasta syntyy höyryä, joka symboloi uutta voimaa, energiaa. Naisen vartalon keskellä oleva nuoli vielä korostaa tätä. Höyrystä muodostuvat kaksi sateenkaarta, jotka kaartuvan tämän androgyynin olennon olkapäiden ympärille, symboloivat eheyttä. Rinnan päällä olevat kahdeksan ympyrää, joista kaksi on peitettyinä, symboloivat synmetriaa ja tasapainoa. Rakastavaisten kortissa Hallitsijattaren puvussa olleet mehiläiset ja Hallitsijan puvussa olevat käärmeet ovat tässä kortissa sekoittuneet keskenään. Mehiläiset kuvaavat taitoa, oivallusta ja yhdistymistä.
PÄÄTELMÄT: Taidon kortti merkitsee haastetta katsoa siäänpäin. Vastakohtien yhdistämsen tässä vaiheessa sisäinen muutos ei lainkaan siedä ulkopuolelta tulevia sysäyksiä tai paineita. Löytääksesi kätketyn kiven, timantin, sinun täytyy katsoa sisäänpäin.
KYSYMYS: Mitä sinulle merkitsee "kätketyn timanttisi" löytyminen?
EHDOTUS: Slje silmäsi ja luo silmiesi eteen mielikuva kehostasi olevasta energianlähteesta.
VAHVISTUS: Antaudun jmaluuden perin pohjin muuttavulle voimille. Olen luovien energioiden käytössä oleva avoin kanava.
 
Tämä merkitsee nyt kahta asiaa, riippuen parisuhteesi tilasta tai siitä, oletko ollenkaan suhteessa. Koska et kertonut asiaa, heittelen tähän eri vaihtoehtoja.
Jos suhteenne toimii ja teille menee hyvin pieniä, normaaleja erimielisyyksiä lukuunottamatta, kortti kertoo, että kun tasoitatte näitä muhkuroita tiellänne, hyvin menee. Suhteenne syvenee ja saa uuden ulottuvuuden.
Jos suhteenne rakoilee jo ennestään kortti kertoo - sinulle - että on uuden kasvun aika. Mikään ei saa häiritä sitä. Olet ehkä pidempään miettinyt eroa, koska suhde häiritsee sinua ja itsenäisyyttäsi/Itsenäsi olemista. Jos niin, anna mennä - on uuden aika.
Jos taas elelet sinkkuna kortti korostaa Itsen tasapainon löytymistä ennen suhdetta, eteenkin, jos olet epävarma. Kortti voi tietenkin olla vastakohtaisuuksien yhdistämisen korttina kertomus tulevasta suhteesta.
Vaihtoehtoja on siis monia.


SAUVOJEN YHDEKSIKKÖ - LUJUUS
Käänteisenä
Avainsanat: Aurinko Jousimiehessä, tietoisten ja alitajuistan energioiden yhdistämisestä syntyvä lujuus, eheys

Kortin keskellä oleva vahva sauva yhdistää auringon  ja kuun. Auringon edustama tietoisuuden säteilevä valo tuo näkyviin kuun kuvaamat, piilossa olevat alitajuiset voimat. Piilevät voimat herätetään ja niitä voidaan käyttää johonkin tarkoitukseen. Näiden voimien olemassaolon tajuaminen vapauttaa energiaa, joka tuntuu uudelta ja erikoiselta. Lujuus tule sisältäpäin. Tätä kuvaavat taustalla kaikissa kahdessa sauvassa olevat kasvavat kuut. Vastikään löydetty lujuus karkottaa tietämättömyyden pimeyden.
Kun alitajunta tulee sille, kohtaamme monia sellaisia asioita, joita olemme peittäneet välttyäksemme katsomasta niitä. Tämä voi olla pelottavaa. Voimme pelätä tuntevamme jälleen niiden haavojen tuskan, jotka olemme peittäneet ja toivoneet unohtaneemme. Kaikilla elämämme alueille ulottuvien, uusien, ennenkokemattomien voimien ilmeneminen ja niiden järjestykseen saattaminen saattaa myös pelottaa.
Tämä orastava itseymmärrys ei anna sinulle mahdollisuutta palata tuttuun heikkouteen tai tietämättömyyden olotilaan. Sisäinen lujuutesi kasvaa edelleen tilanteen vaativuuden mukaan. Tulet kokemaan, että energiasi riittää paljon enempään kuin mitä oli ikinä kuvitellut. Tämä aluillaan oleva, laajakantoinen sisäisten ja ulkoisten piilevien mahdollisuuksien kehittyminen on sinulle ensiarvoisen tärkeää.
Päätelmät: Olet keskellä tapahtumaketjua, jonka aikana löydät todellisen lujuutesi. Luota sisäiseen oppaaseesi! Haluat ehkä osallistua ryhmiin, jotka voivat auttaa sinua kehittämään ja ilmentämään uusia kykyjäsi.
Kysymykset: Pelkäätkö vähän omaa lujuuttasi? Millä elämäsi alueilla tämä ilmenee?
Ehdotus: Kiinnitä näinä aikoina huomiota uniisi.
Vahvistus: Tiedän yhä selvemmin kuka olen. Tämän tajuaminen johtaa piilevien vahvuuksieni täyteen kehittymiseen.

Lujuutta ei ole luvassa, vaan samanlainen epävarmuuden pilvi leijuu ilmassa. Kyse ei ole niinkään ulkoapäin kuin sisältä päin tulevasta esteestä. Vasta sisäinen varmuus, vahva itsetunto ja luottamus Itseen sekä Elämään antaa ilon ja voiman, jolla painaa eteenpäin, vaikka mitä sontaa syytäisi päälle maailmasta. Sinua kehotetaan nyt kuuntelemaan omaa Itseäsi, katsomaan sisäänpäin: mitä minä haluan, kaipaan, tarvitsen, toivon elämältä, työltä, rakkaudelta, ihmisiltä, keholtani? On peiliinkatsomisen aika. Tiedä kuka olet, sillä tällä hetkellä se, että et tiedä kuka olet, sotkee elämääsi. Rohkeutta!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #986 : 06.02.2008 20:50:12 »

Raukul82, tässä suhdekortti:

LANTTIEN YHDEKSIKKÖ – SAAVUTUS
Käänteisenä
Avainsanat: Venus Neitsyessä, kasvu, saavutus, rakkauteen, viisauteen, luovuuteen sitoutuneisuus, mitä enemmän annan sitä enemmän saan.

Kortin keskellä olevat kolme lanttia symboloivat rakkauteen (vaaleanpunainen), viisauteen (sininen) ja luovuuteen (vihreä) yhdistymistä. Keskeisin yhteenliittävä voima on rakkaus, jonka vaaleanpunainen väri näkyy kahden muun värin läpi.
Tässä maalauksessa Frieda Harris kuvasi kolmen ihmisen välistä suhdetta – hänen itsensä, Crowleyn (jonka tarotit ovat – AthaMaarit Huom-) ja tämän ystävän Israel Regardien välistä suhdetta. Kortissa olevissa kuudessa planeettasymbolissa on kaikkien kolmen kasvot.
Crowleyn kasvot näkyvät Saturnuksen ja Jupiterin symboleissa. Saturnus, karman planeetta, vaikutti Crowleyn elämään voimakkaasti ja sai hänet toteuttamaan suunnitelmansa hyvin huolellisesti, vähitellen. Regardien kutsui häntä ”Kuninkaaksi”.
Regardien pää on Marsin ja Merkuriuksen symboleissa. Tällä viitataan hänen kunnianhimoonsa ja kommunikaatiokykyynsä. Nämä kaksi ominaisuutta yhdessä tekivät hänestä lahjakkaan johtajan.
Kuuhun ja Venukseen Harris maalasi omat kasvonsa. Venuksella hän kuvaa täydellistä omistautumistaan taiteelle samoin kuin syvää rakkauttaan Crowleya kohtaan. Kuu kuvaa sitä, kuinka tämä rakkaus vei hänet olemuksensa syviin syövereihin.
Tähän kolmiosuhteeseen liittyvästä jännitteestä huolimatta nuo kolme tiedostivat unelmansa ja suhde oli kaikille kolmelle suureksi iloksi ja hyödyksi.
Suurin elämän meillä antama tehtävä on se, että oivallamme, mitä ja keitä todella olemme. Tämä toteutuu siten, että suoritamme meille kullekin asetetut tehtävät. Elämän sinulle asettamine tehtävien väisteleminen joko siksi, että pelkäät tai että olet mukavuudenhaluinen, merkitsee itsesi kieltämistä. Se, että saat itsellesi jotain, tulee sinulle, koska haluat antaa vapaasta tahdostasi ja rakkaudella.
Antaminen tässä yhteydessä merkitsee myös sitä, että antaudut maailmankaikkeudelle, annat itsesi Elämälle. Siinä toteutuu yltäkylläisyyden kosminen laki: ”Mitä enemmän annan, sitä enemmän saan”
Päätelmät: Jos tietämyksesi ja luovuutesi tulevat rakkaudesta, hyödyt kaikista elämäsi tilanteista. Mitä syvemmin olet sitoutunut, sitä laajempi on ymmärryksesi.
Kysymys: Tiedätkö, mikä on korkein päämääräsi?
Ehdotus: Mieti tarkoin, onko se, mitä pidät saavutuksena, tasapainossa lopullisen päämääräsi kanssa?
Vahvistus: Kaikki, mitä tänään tapahtuu, on parhaaksi kasvulleni. Mitä enemmän annan, sitä enemmän saan.

Kortin avainsanojen käänteisen muodon perusteella sanoisin, että suhde ei ainakaan tällä hetkellä ole kovinkaan ruusuinen. Kasvua rakkauteen ja viisauteen ei näyttäisi olevan (ainakaan paljoa) ja ilmeisesti koet, että "mitä enemmän annan, sitä enemmän joudun antaman lisää ja pettymään". Vastapalvelus palveluksesta ei siis toimi.
En tiedä kannattaako suhdetta, joka ei palvele kumpaakaan enää jatkaa. Ehkä menossa on nyt vain hankalampi kausi tai sitten ero on ajankohtainen - suhteenne on täyttänyt jo tehtävänsä. Rotan vuoden alkaessa eroja tulee tapahtumaan varmasti aika paljon.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #987 : 06.02.2008 21:27:59 »

Urban. Nostin sinulle riimun ihmissuhteelle ja avasin Sai Baban kirjasta neuvoa elämänjamalle. Jos teksti ei aukene, laita viesti, niin tulkkaan sitä.

KANO
Avainsanat: Avautuminen, Tuli, Soihtu

Tämä on avautumisen, uudelleen saavutetun selkeyden riimu; pimeys, joka on verhonnut jotain osaa elämästäsi kaikkoaa. Olet nyt vapaa ottamaan vastaan ja kokemaan riippumattoman antamisen ilon.
Kano on aamun toiminnan riimu, vakavuuden, selkeyden, keskittymisen, ominaisuuksien jotka ovat olennaisen tärkeitä työtä aloitettaessa. Kanon tarjoama suoja on tämä: mitä enemmän valoa, sitä paremmin näet sen mikä on toimintavoissasi urautunutta ja turhanaikaista.
Ihmissuhteissa voi nyt tapahtua molemminpuolista avautumista. Sinä voit toimia laukaisijana tajutessasi selkeästi, että ymmärryksen valo on jälleen teidän kummankin ulottuvilla.
Muista, että vaikka toisaalta olet rajallinen ja riippuvainen olento, sinä toisaalta olet keskuksessa, missä universumin harmoniset ja hyvää tekevät voimat sulautuvat toisiinsa ja säteilevät kaikkialle. Sinä olet se keskus.
Yksinkertaisesti sanottuna, jos olet operoinut pimeässä, valoa on nyt tarpeeksi nähdäksesi, että operointipöydällä makaat potilaana sinä itse.

Ihmissuhteelle tämä lupaisi hyvää, valaisevaa aikaa. Tämä valo ei kuitenkaan ole pelkkää ruusuilla tanssimista, vaan – kuten sanottua – kirkkaimman valon hetkellä myös varjot näkyvät tummimmin. Tämä avautuminen puolin ja/tai toisin herättää jotain pimeää ja pelottavaa, mutta ei huolta. Se on vain asia, joka tulee käsitellä. Ilmeisesti eteesi tullut ihmissuhde on sellainen, joka herättää sinussa menneet muistot esiin,etkä oikein tiedä mitä tehdä. Sanoisin, että mene kohti valoa. Jos me joskus tarvitsemme jotain tienviittaa niin se on helpoin muistaa – aina kohti valoa. Jätä varjot taaksesi ja kulje valoon. Pelkoa ei ole. Uskalla antaa itsestäsi ja ottaa vastaan vapaasti.

13. huhtikuuta
Mikä yhdistää sinua ja kaikkia muita ihmisiä?
Mikä yhdistää sinua ja lehmää?
Mikä yhdistää sinua ja puuta?
Mikä yhdistää sinua ja kiveä?
Vastaus kaikkiin näihin kysymyksiin on: Kaikki!
Kaiken ydin olen minä. Ainut ero on luonteeltaan lähinnä ulkoinen, mayasta syntynyt kauaskantoinen harha.
Sanon tietoisesti, että ”luonteeltaan lähinnä ulkoinen”, sillä on myös sisäistä eroa. Sitä on koetun tietoisuuden määrä. Mitä korkea-asteisempi inkarnaatio, sitä suurempi itsetietoisuus ja myötätunnon kyky. Tämä erottaa Yhden Ainoan eri ilmenemismuodot toisistaan.
Mutta pohjimmiltaan kaikki ovat samanlaisia.
Tämä tietämys on ratkaiseva kaava, jonka avulla ikään kuin tunnussanaa käyttäen, pääset läpi elämän.
Usko minua, kun sanon, että elämän vaikeus johtuu asenteistasi. Vaikeudet on tarkoitettu osoittamaan sinulle rajasi – niin kyvyssäsi rakastaa kuin tiedostaakin.
Siinä on kaikki.
Siksi älä tuomitse itseäsi vaikeuksien kohdatessa sinua – se olisi suurin vääryys minkä voit tehdä.
Rakasta ja kunnioita itseäsi oikein. Omahyväisyyskään ei ole itsekunnioituksen puutetta.
Löydä itsekunnioituksesi. Anna sille yhä enenevissä määrin tilaa. Niin kaikki ongelmasi ratkeavat – itsestään.
Miksi? Koska mitä enemmän pääset selville todellisesta itsestäsi sitä enemmän pääset selville minusta. Tämä on ratkaisu.
tallennettu
vehmis
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 76



Profiili
« Vastaus #988 : 06.02.2008 23:16:30 »

Heippa AthaMaarit!

Nostaisitko kortin liittyen työtilanteeseeni?

Mikäli intoa/aikaa rittää niin voisitko nostaa kortin myös varsallemme? Varsa vaihtoi valmennuspaikkaa ja olisi mukava tietää tuottaako se tulosta.


Kiitos smitten
tallennettu
Barrett
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 45


Profiili
« Vastaus #989 : 07.02.2008 02:29:06 »

Barrett! Olet jäänyt välistä, anteeksi! Tässä kortti toiselle miehellekin vielä:

LANTTIEN SEITSIKKO – EPÄONNISTUMINEN


Minusta kortin nimi kertoo jo kaiken sisältöön sen kummemminkin perehtymättä: epäonnistuminen. Tämä mies, eteenkin jos hän oli vielä aiemmin jo kertaalleen poistunut elämästäsi, ei ole vaivan arvoinen. Älä palaa vanhaan. Se olisi minun neuvoni tämän kortin perusteella, joskin sinä teet omat päätöksesi.


Kiitoksia smitten! Tuli ajateltavaa... Undecided Cry
tallennettu

Aur.: Vaaka
ASC: Skorpioni
Kuu: Neitsyt
Merk.: Neitsyt
Venus: Skorpioni
Mars: Neitsyt

"Mennyt on prologia."
Sivuja: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: