Sivuja: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 753293 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1005 : 12.02.2008 22:04:34 »

Sahame. En tiedä onko miesasia edistynyt yhtään tässä välillä, mutta tällainen kortti tuli tuolle unessakin seikkailleelle miehelle:

HIRTETTY
Käänteisenä
Avainsanat: Jähmettynyt, paikoilleen jumiutuneen suhteen tai tilanteen päättyminen, irtipäästäminen, luopuminen, antautuminen, oppiminen näkemään uudella tavalla, tarve murtaa vanhat käyttäytymismallit

Hirtetty on naulattu ylösalaisin asentoon, joka kuvaa ihmisen oman tahdon murtumista. Tilanne on umpikujassa. Liikkumatilaa ei enää ole. Minkäänlainen pako ei ole mahdollista. Transformaatiota symboloivat käärmeet ovat kääriytyneet kerälle ja nukkuvat.
Hirtetty on naulattu hänen omia jähmettyneitä asenteitaan ja näkökulmiaan symboloivaan puuhun. Hänen silmänsä ovat kiinni – hän on sokea kaikelle, mikä ei sovi hänen kapea-alaisiin käsityksiinsä. Hän vastustaa jokaista uutta aatetta, jokaista uutta virikettä tai jättää ne kokonaan huomioimatta.
Hänen päänsä on ajeltu kaljuksi. Hiukset, henkisen ja hengellisen ymmärryksen vertauskuva, on ajeltu pois. Hirtetty on menettänyt luottamuksensa jopa omaan intuitioonsa. Mitkään hänen pyrkimyksensä eivät näytä lupaavilta. Ne on tuomittu epäonnistumaan.
Jopa tämänkaltaisenkin toivottomuuden keskellä voi tapahtua ihmeitä! Olet tullut pisteeseen, missä et voi enää välttää näkemästä alastonta totuutta. Ainoa mahdollisuus on kohdata se ja päästää irti. Tämänlaatuinen antautuminen, itsepäisyydestä ja jähmettyneistä ideologioista luopuminen, johtaa kauaskantoiseen sisäiseen muutokseen. Jäykät käyttäytymismallit murtuvat ja kaikki vanha selkiintyy. Tämä merkitsee täydellistä antautumista korkeammalle Itselle. Se vapauttaa kapea-alaisesta ajattelusta ja dogmaattisuudesta. Joka mielellään taipuu Maailmankaikkeuden kosmiseen järjestykseen, voi tulla yhdeksi Taon virran kanssa. ”Tapahtukoon sinun tahtosi, ei minun – sillä Sinun tahtosi on myös minun tahtoni.” Palkinto, jonka saat syvästä antautumisesta Kaikkeudelle on elämäsi täydellinen suunnanmuutos. Voit nähdä maailman uudesta näkökulmasta!
Päätelmät: Nyt sinun on mahdollista tiedostaa, mihin olet jumiutunut.  Mitkä elämäsi alueet ovat jumissa pikemminkin kuin alati muuttuvia ja virtaavia? Mitään ei ole tehtävissä. Jo pelkästään se, että huomaat selvästi, mikä on todellisuutesi, tekee sisäisen muutoksen mahdolliseksi.
Kysymykset: Millä elämäsi alueella olet jumiutunut? Oletko valmis huomaamaan jähmettyneet käyttäytymismallit ja ajatukset? Oletko valmis päästämään niistä irti?
Ehdotukset: Nosta kortti sille, mikä sinua odottaa, kun antaudut.
Vahvistus: Päästän irti. Ymmärrän, hyväksyn ja haluan seurata elämässäni jumaluuden tahtoa, josta tulen vähitellen tietoiseksi.

No jumiutumista ei ainakaan tunnu olevan, kun kortti tuli käänteisenä. Eteenpäin vain, joskaan ei tuollaisella suurella irtirepäisyllä,mihin kortti oikeinpäin kannustaa, vaan harkinnanvaraisella ja herkällä liikkeellä. Uudistumista tapahtuu.
tallennettu
mammamma
Vieras
« Vastaus #1006 : 12.02.2008 22:37:27 »

AM, jäinkö välistä?  Sad
tallennettu
Strelizia
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 70



Profiili
« Vastaus #1007 : 12.02.2008 23:13:38 »

Ja minä Embarrassed
tallennettu

It does not do to dwell on dreams, Harry, and forget to live.
-Dumbledore-
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1008 : 13.02.2008 08:32:01 »

Tulitirppa on näköjään jäänyt välistä, Strelizian viesti tulee, kunhan saan muut ensin välistä pois. Elwynin kortti on edelläsi, koska kysymys koski tätä hetkeä, nyt meneillään olevaa energiaa, joten se täytyy nostaa ensin alta pois,eikä vasta viikon päästä Grin
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1009 : 13.02.2008 08:38:46 »

Tulitirppa,  unisymboli tässä, muita en löytänyt:

Siitepöly
Joe näet tai hengität unessasi siitepölyä, kertoo se ärtymyksestä. Saatat tuntea itsesi ärsytetyksi. Vaihtoehtoisesti uni edustaa uusien ideoiden jakamista ja levittämistä eteenpäin.

Onko kärsimättömyyttä ilmassa? Tuntua siitä, ettet ehtisi kenties tehdä jotain, kun unen maaliskuun rajapyykki on mennyt jo ajat sitten, kun ollaan kohta jo toukokuussa. Ennustajaeukko voisi olla symboli Itsesi ulkopuolelta tuleville viesteille tai paineille, jotka hermostuttavat sinua.
tallennettu
Vajra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1057


om tare tuttare ture soha


Profiili WWW
« Vastaus #1010 : 13.02.2008 09:39:56 »


Mikä on tänä vuonna suurin este henkisille harjoituksilleni
ja miten sen parhaiten ylitän?

Tarot plz
thx
tallennettu

Some are tortured with initiation rites,
others say 'hum', 'phat' and always count their rosary,
others eat shit, piss, blood, semen and meat,
others meditate the yoga of channels and winds,
but all are deluded

- Virupa
delir
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 50



Profiili
« Vastaus #1011 : 13.02.2008 18:44:48 »

Hei AthaMaarit!

Tulevaisuus ahdistaa kun en tiedä mihin suuntaan maailmaa pitäisi lähteä kun koulu loppuu tuossa keväällä. Tapasin ihanan miehen toiselta paikkakunnalta.. Mutten ole varma hänen tunteistaan tai tulevaisuuden suunnitelmista. Kaikki auki tulevaisuudessa ja pelottaa..

Voisitko katsoa tulevaisuuteeni?  Undecided
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1012 : 13.02.2008 18:52:46 »

Taustakuva. Tällaista luvattiin

NARRI
Avainsanat: Avoimuus, luottamus, valmius riskien ottamiseen, rohkeus seisoa omilla jaloillaan, vapaus, riippumattomuus, luovuus, suuret mahdollisuudet, mahdollisuus ottaa merkittävä askel elämässäsi, sydämen äänen kuunteleminen

Narria kuvaa kevään jumala Dionysos. Vihreä väri muistuttaa kevään valtavasta luomisvoimasta. Krokotiili – muinaisen Egyptin Luovuuden Jumala – on niin ikään suurimman luovuuden haltia.
Pitkä napanuora – yhteys kosmiseen ykseyteen – on kiertynyt narrin ympäri neljä kertaa. Tämä kuvaa lupausta uudelleensyntymisen mahdollisuudesta kaikilla neljällä olemassaolon tasolla; henkisellä, älyllisellä, fyysisellä sekä tunne-elämän tasolla. Ehtona tälle uudelleensyntymälle on valmius muutokseen kaikilla elämän osa-alueilla ja vastuun tunteminen itsensä kehittämisestä.
Narrin ympärillä olevat napanuorasta muodostuvat neljä spiraalia voidaan kuvata seuraavalla tavalla:
Ensimmäinen Spiraali on sydämen muotoinen ja myös ympäröi sydäntä. Se kuvaa tunnetason uudelleensyntymistä. Se vaatii meitä tiedostamaan, ottamaan huomioon ja hyväksymään sen, mitä todella tarvitsemme tunnetasolla.
Toisessa Spiraalissa on kolme symbolia. Kyyhkynen kuvaa haavoittuvuutta ja herkkyyttä, jotka ovat edellytyksenä sekä itsen että muiden rakastamiselle. Niin ikään tarvitaan kykyä asettaa rajoja ja sanoa ”ei” selkiintymättömissä tilanteissa ja suhteissa. Perhonen merkitsee transformaatiota – tukasta tulee perhonen. Toistensa ympärille kietoutuneet käärmeet symboloivat sitoutumista parantumiseen ja terveyteen.
Kolmannen Spiraalin päällä makaa kaksi alastonta, toisiinsa kietoutunutta lasta. He tuovat kuvaan mukaan ihmissuhteet. Sinun täytyy tarkastella ja arvioida uudelleen perhesuhteistasi, suhteistasi ystäviisi ja liikekumppaneihisi sekä myös muita suhteita, joihin olet tunnetasolla syvästi sitoutunut. Keitä todella haluat ympärillesi?
Neljättä Spiraalia hallitsevat tiikeri ja krokotiili. Krokotiili kannustaa kehittämään luovuutta työssä ja uralla. Sen pitelemä ruusu symboloi luovien voimien kehittymistä. Krokotiilin voimakkaat leuat ovat osoitus kestävyydestä ja johtajan ominaisuuksista sekä kyvystä työskennellä itsenäisesti ja muista riippumattomalla tavalla. Vanhojen, aikansa eläneiden tapojen ja ehdollistumien taakse jättäminen on mahdollista.
Tiikeri symboloi pelkoa. Se puree koko ajan Dionysosta, mutta tämän katse on silti suuntautunut eteenpäin. Narri ei kiinnitä pelkoon mitään huomiota ja näin pelolla ei ole häneen valtaa. Tiikeri ei voi vahingoittaa häntä laisinkaan. Dionysoksen vankkumaton usko olemassaoloon mahdollistaa sen, että hän voi olla tietoinen pelon tunteista olematta silti niiden uhri. Hän on vapaa ja pystyy olemaan vastaanottavainen upeille mystisille kokemuksille ja ihmisten väliselle vuorovaikutukselle. Vahvat. perustavaa laatua olevat ihmistä eteenpäin ajavat voimat ovat vapautuneet. Vyöryn kaltaista luovaa kehitysprosessia ei voida enää pidätellä.
Narri pitää oikeassa kädessään maljaa, jonka pohja on kristallia. Vasemmassa kädessä hänellä on palava soihtu. Nämä ovat alkemiaan liittyviä symboleja. Ne esittävät kahta toisilleen vastakkaista voimaa, jotka luovat suureen sisäiseen muutokseen, suureen hyppyyn tarvittavan energian.
Hedelmällisyyttä symboloivat viinirypäleet ovat kypsiä korjattaviksi. Valkoiset pisteet kultaisella taustalla kuvaavat syksyä, sadonkorjuun aikaa: putoavia lehtiä, luopumista, irtipäästämistä, antautumista. Oikealla olevat kolikot, joihin on kaiverrettu astrologisia symboleita, kuvastavat kaikilla tasoilla osaksesi tulevaa ylitsevuotavaa runsautta, kun annat luovan energiasi tulla täysillä esille ja kehittyä.
Dionysoksen sarvet kuvastavat laajentunutta havaintokykyä. Hänen päänsä päällä oleva sateenkaari kuvaa ykseyttä, kaikkeutta. Se kuvaa sisäistä ja ulkoista, siltaa maan ja taivaan välillä. Hänen jakojensa välissä on kukkaryhmittymä, joka kuvaa transformaatiotapahtumaa. Alhaalla vasemmalla olevat kolme kukkaa symboloivat ruumista, henkeä ja mieltä. Ne kuvaavat aktiivisuutta, joka yhdistyy passiivisuuteen, vastaanottavaisuuteen, haluun oppia. Kun alhaalla olevat yksinkertaiset kukat yhdistetään, ne saavat ylhäällä olevan moniteräisen kukan syntymään.
Aurinko symboloi sitä luovaa, suuria muutoksia aikaansaavaa voimaa, joka vapautuu, kun seksuaalinen perusenergia löytää luonnollisen purkautumistien.
Päätelmät: Olet valmis uuteen alkuun, kenties jopa merkittävään elämänmuutokseen. Antaudu, uskalla hypätä tuntemattomaan, vaikka palko yrittäisikin pidätellä sinua. Luota sydämesi ääneen.
Kysymykset: Mitä ”tiikerin pelkääminen” merkitsee sinun kohdallasi? Millaisen kuvittelet rohkean hypyn uuteen olevan? Miltä se näyttää? Mihin sydämesi neuvoo sinua menemään?
Ehdotukset: Nosta lisäkortteja yllä olevilla kysymyksille, jos vastaukset eivät selviä sinulle.
Vahvistus: Tästä lähtien seuraan sydämeni ääntä. Olen avoin ja valmis menemään minne tahansa se minua kuljettaakin.

Tuollaista kaikkea ihanaa siis on luvassa, kun päästät kokonaan irti peloistasi! Jos sinulla on pelkoja, osaat tunnistaa ne muuttumatta kuitenkaan uhriksi. Narrihan ei tässä kortissa välitä tippaakaan pelon tiikeristä, joka on iskenyt hampaansa ja kyntensä Narrin sääreen.
Avainsanoissa on kortista hyvä tiivistelmä!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1013 : 13.02.2008 19:01:24 »

Sekku. En tiedä oletko jo tehnyt päätöstä, mutta kysyin silti kannattaisiko sinun tarttua tuohon tarjottuun tilaisuuteen.

LANTTIEN RITARI
Avainsanat: Maan tulielementti, lääkäri, parantaja, rahasijoitukset, sadonkorjuu, työ ja raadanta

Lanttien Ritari hallitsee terveyttä ja materialistista yltäkylläisyyttä. Hän osaa määritellä taidokkaasti materiaan – kehoon, rahaan, sijoituksiin, pääomaan – liittyviä asioita. Terveyteen liittyvissä asioissa hän on kallisarvoinen lääkärinä ja parantajana. Raha-asioissa hänen antamiaan neuvoja kannattaa kuunnella.
Kortissa on kuvattu sadonkorjuun aika. Etualalla oleva vilja on kypsää. Ritarilla on kädessään varsta - hän aloittaa sadonkorjuun. Sodankorjuu merkitsee niin raadantaa kuin yltäkylläisyyttäkin. Pienikokoisella, huomaamattomalla Ritarilla on ahdasta tiukassa haarniskassaan. Hevonen näyttää uupuneelta aivan kuin pitkän, raskaan ratsastuksen jälkeen. Kuinka vaikeaa onkaan ilmentää sisäistä hyvinvointia ulkoisesti ja korjata ponnistustensa hedelmät!
Työ on kuitenkin vaivansa arvoista, mikäli se tehdään oman kasvun vuoksi. Ritarin kilven ympärillä on auringonkehriä, jotka muuttavat taustalla olevien kukkuloiden ruskean värin vihreäksi, uudistuneen luovuuden väriseksi. Hirven pää ja ylösnostettu silmikko korostavat Ritarin laajentunutta havaintokykyä. Henkiset voimat ovat läheisesti sidoksissa maahan ja palvelevat sitä.  Tätä symboloi Ritarin punaruskea viitta, joka yhdistää hänen päänsä ja maan toisiinsa. Maa antaa henkisille voimille muodon ja rakenteen, joita tarvitaan käytettäessä näitä voimia maallisessa todellisuudessa. Riippumattomuutta ja vapautta kaipaava sielu saattaa kuitenkin kokea aivan liian usein tuon rakenteen sitovana ja rajoittavana.
Sielun etsimä vapaus ei kuitenkaan löydy, jos pakenemme ympärillämme olevan maailman aineellisen todellisuuden meille asettamia vaatimuksia. Vapaus syntyy, kun rakkaudella ja palvellen antaudumme maallisen elämän kaikille ulottuvuuksille.
Päätelmät: Nyt sinun on aika käyttää kykyjäsi jollain tavalla. Edessäsi olevat tehtävät ovat suuria ja vaativat kaikkien voimiesi käyttämistä. Jos ponnistelet, palkkiona saat runsaan sadon.
Kysymys: Onko elämässäsi joitain tehtäviä, joita haluaisit vältellä?
Ehdotus: Aina kun asiat tuntuvat käyvän liian hankaliksi, keskity niihin myönteisiin seurauksiin, joita tehtäväsi suorittamisesta koituu itsellesi ja muille. Sisäinen kasvu ja oppiminen ovat tärkein seuraus. Se on tärkeämpää kuin se, mitä muuten saavutat teoillasi.
Vahvistus: Jokainen eteeni tuleva tehtävä tuo mukanaan myös tuon tehtävän suorittamiseen tarvitsemani voiman.

Voit ottaa tehtävän vastaan, mutta valmistaudu työhön. Ennen kaikkea tee työsi tietoisena siitä, miten se vaikuttaa sinun kehitykseesi - miten tämä auttaa minua kasvamaan sieluna, olemaan Itseni? Pidä mielessäsi siis kortin ehdotus ja voimalause. Työn tekeminen tulee ilmenemään enemmänkin fyysisellä kuin henkisellä tasolla, mutta se vaikuttaa sinuun eniten henkisesti.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1014 : 13.02.2008 19:20:20 »

Marikahyv. Päätöksiä on ehkä jo tehty, mutta tässä silti kortit. Intuitiivisesti niistä voimmakkain oli sairaudelle tullut kortti, joten kiinnitä erityisesti huomiota siihen.

Ensimmäinen on parisuhteelle, toinen työlle ja kolmas sairaudelle.

SAUVOJEN KUNINGATAR
Avainsanat: Tulen vesielementti, itsetuntemus, muutos myötätunto.

Sauvojen Kuningatar tuntee itsensä läpikotaisin. Hän on katsonut syvälle itseensä ja tämä on johtanut hänen koko olemuksensa perinpohjaiseen muuttumiseen.
Tarina kertoo, että Kuningattarella oli muinoin musta tukka. Hänen seurassaan kulkevan pantterin turkki oli myös musta. Kuningattaren läpikäymä suuri muutos teki hänen tukastaan kullanvaalean ja muutti pantterin leijonaksi. Kuningattaren ymmärrys aikaisemmasta tilanteesta täytti hänet kuitenkin myötätunnolla niitä kohtaan, jotka eivät vielä olleet vapaita. Kyetäkseen auttamaan muita hän halusikin tukkansa olevan punaruskea ja leijonansa pantteri. Leopardin mustat läikät ovat muistutus menneisyydessä vallinneesta pimeydestä.
Kuningatar istuu liekehtivällä valtaistuimella kantaen yllään suomuista haarniskaa, jossa on rinnan päällä kuvattuna kala. Vesi ja tuli symboloivat intuitiivisen tiedostamisen ja tunteilla sitoutumisen yhdistämistä. juuri se saa aikaan sisäisen muutoksen. Kuningattaren älyllistä selkeyttä ja laajentunutta tietoisuutta symboloivassa kruunussa on vielä orjantappurakruunun piikkejä. Hänen silmänsä ovat kiinni ja hän on hiljaisessa hurmiossa. Tietoisuus on suuntautunut sisäänpäin ja hänen olemuksensa säteilee sisäisen rauhan autuutta. Sauvan päässä oleva käpy symboloi henkistä kasvua. Sauvan asento muistuttaa meitä siitä, että meidän on juurrutettava itseymmärryksemme syvälle maahan ja myös annettava muiden olla osallisina siitä.
Päätelmä: Olet tehnyt töitä itsesi kanssa ja edistynyt. Nyt on aika oppia jakamaan se muiden kanssa. Anna itsetuntemuksesi ilmetä jokapäiväisessä elämässäsi!
Kysymykset: Millä tavoin voit jakaa muiden kanssa sen, mitä olet löytänyt itsestäsi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa lausetta: ”Oppiminen on sen löytämistä, minkä jo tiedät. Toimiminen on sen näyttämistä, että tiedät. Opettaminen on sitä, että annat muidenkin ymmärtää, että he tietävät sen yhtä hyvin kuin sinä”.
Vahvistus: Olen säteilevä olento täynnä valoa ja rakkautta.

Onpas vähän hankala kortti, en oikein saa otetta tähän suuntaan enkä toiseen, mutta kokeillaan. Voi olla, että olet tehnyt jo päätöksesi parisuhteen osalta ja siksi kortti on niin hentoinen tulkittava.
Mutta siis, nyt on kiinnitettävä huomiota siihen, mitä olet oppinut menneisyydestä. Toistuuko jokin sama tilanne parisuhteen osalta taas kuten joskus aiemmin? Mitä et vielä ole oppinut siitä, mitä täytyy huomata? Kun teet havaintosi, toimi sen mukaisesti. Älä tietenkään ole itsekäs vaan tunne myötätuntoa muitakin kohtaan. Pysy omana Itsenäsi myötätunnon aikanakin.


MALJOJEN KAHDEKSIKKO – UUPUMUS
Avainsanat: Saturnus Kaloissa, lamaannus, tukkeutuminen, tunteiden estyneisyys, laiskuus, epäselvyys, tunteiden suo

Maljojen Seitsikossa kuvattua hajoamistilaa ja turmellusta seuraa laiskuus, velttous. Energialataus on purkaantunut, kuparimaljojen kahvat ovat rikki. Liian paljon nautintoja ja hemmottelua!
Tunteiden vesi seisoo eikä kevät pysty sitä uudistamaan eikä elvyttämään. Vesi jähmettyy paikoilleen ja saastaisuudesta syntyvät höyryt kohoavat taivaalle pimentäen selkeyden valon. Kahden jäljelle jäävän lootuksenkukan elinvoima virtaa vielä. Tässä tilanteessa se on kuitenkin hukkaan heitettyä energiaa. Pilaantunut, paikoillaan seisova vesi nielaisee välittömästi niiden vähäisen raikkauden ja elinvoiman. Ne vajoavat hidasliikkeiseen, tahmeaan suohon.
Olet jo tuhlannut tarpeeksi energiaasi ihmisin, jotka eivät anna sinulle mitään. Olet täyttänyt heidät energiallasi, mutta he olivat kuin pohjattomia tynnyreitä. Tunnet itsesi tyhjäksi ja kuiviin imetyksi. Tämä maalaus kertoo ihmissuhteista, joissa energian virtaaminen on pysähtynyt. Mitä enemmän yrität elvyttää suhdetta, joka on urautunut ja tullut vain tavaksi, sitä voimattomammaksi ja tyhjemmäksi tunnet itsesi. Jokainen yritys antaa toiselle uutta energiaa vähentää vain edelleen omaa energiaasi. Mitään ei saavuteta.
Päätelmät: Sinun on aika katsoa itseäsi, asettaa rajoja ja sanoa ”ei”. Se, että kohdistat rakkautesi ihmisiin, joilta et saa mitään, saattaa johtua vanhasta käyttäytymismallista. Tämä saattaa olla merkki siitä, että pelkäät hyväksyä rakkautta.
Kysymykset: Ketkä ihmiset tulevat mieleesi tässä yhteydessä? Uskallatko asettaa rajoja ja uskallatko seisoa niiden takana? Millaisissa tilanteissa salaat todelliset tunteesi?
Ehdotus: Nosta kortti saadaksesi tietää, mikä muuttuu, kun kykenet sanomaan ”ei”.
Vahvistus: Anna oman vahvistuksesi lujittua nostamiesi lisäkorttien pohjalta.

Työhön on nyt tehtäviä ratkaisevia ja suuriakin muutoksia. Rutiinit on laitettava uusiksi ja eteenkin jos työyhteisö takkuaa, päästettävä irti siitä. Suosittelisin sinulle uuden työpaikan hankkimista ennen kuin loppuunpalaminen paikoilleen jumineen työtilanteen kanssa iskee päälle totaalisesti.

MIEKKOJEN NELONEN – ASELEPO
Käänteisenä
Avainsanat: Jupiter Vaa´assa, tyyneys, oman keskuksen löytäminen, selkeys, hengellinen puhdistuminen, yhdentyminen, laajeneminen.

Neljän yhtä vahvan miekan kärjet kohtaavat täydellä kukassa olevan ruusun keskipisteen. Huolet on voitettu. Miekkojen Ässän selkeys on saavutettu uudelleen ja sininen väri pääsee jälleen esiin. Keltavihreä henkinen luovuuden väri hallitsee kuvaa.
Tällaisessa ilmapiirissä tietoisuuden kukan on hyvä kasvaa ja kehittyä. Jupiter edustaa iloa ja laajentumista. Vaikka tilanne olisikin tähän asti tuntunut toivottamalta, se tosiasiassa sisältää jo itsessään kaiken, mitä tarvitaan onnellisen, suotuisen lopputuloksen saavuttamiseen.
Taustalla oleva vihreä risti merkitsee täydellistä sisäistä yhdentymistä: kaikkien neljän olemuksemme osan – sielun, mielen, tunteiden ja kehon – yhdentymistä.
Kortti sisältää kuitenkin myös varoituksen. Aselepo ei tarkoita rauhaa. Pinnalta katsoen kaikki saattaa näyttää rauhalliselta, mutta tuota rauhaa kenties pidetään yllä vain tukahduttamalla tunteita ja hetken mielijohteita. Tutki tarkoin sitä mahdollisuutta, että häiriötekijät ovatkin jo olemassa ja vain käsin tuskin piilossa juuri tällä hetkellä. Tiedostamalla ne ajoissa voit viedä niiltä niiden hajottava voiman.
Päätelmät: Sinulla on tarpeeksi selkeyttä, jotta voit onnistuneesti toteuttaa suunnitelmasi. Varmista, että se, mitä tapahtuu, tuntuu sinusta aina hyvältä.
Kysymys: Mikä tukee ja mikä häiritsee selkeyttäsi?
Ehdotus: Tarkastele ympäristöäsi ja järjestä asiasi niin, että ne tukevat tyyneyttä ja omassa keskuksessasi pysymistä.
Vahvistus: Minulla on rauha itseni kanssa.

Ahaa. En osaa tämän kortin perusteella sanoa milloin vastaan tule lääkäri, joka tietäisi mikä sinua vaivaa tai ottaisi vaivan tosissaan, mutta kortti antaa muuten erittin tärkeän viestin: sinä luot terveydentilasi itse. Joko tiedostaen tai tiedostamattasi. Tiesitkö esimerkiksi, että syövänkin saa sillä, kun patoaa sisälleen tarpeeksi kauan negatiivisia ajatuksia kuten surua, turhautumista, vihaa ja itsesyytöksiä? Nuo tuhoavat ajatukset ottavat aikaa myöten fyysisen muodon ja alkavat kirjaimellisesti tuhota kehoa. Henkistä ei voi erottaa fyysisestä eikä fyysistä henkisestä. Yleisin tunnettu esimerkki on psykosomaattiset oireet - esimerkiksi esiintyjä hermoilee niin paljon, että hermostuminen menee kehoon ja saa vastan sekaisin, nostaa kuumeen ja aiheuttaa huimausta. Kehollisesti esiintyjässä ei ole mitään vikaa, hänen ajatuksensa vain saavat kehonkin reagoimaan noin.
Toinen mahdollisuus on, että sairautesi on karmallinen, perua jostakin menneestä elämästä ja siellä tekemästäsi valinnasta.
Tärkeintä on nyt tiedostaa miten Itse edesautat terveydentilasi huononemista. Kortti antaisi ymmärtää, että et ehkä IHAN todella, perinjuurin, tunne Itseäsi. Olet vain vilkaissut peiliin, muttat pysähtynyt miettimään ihan ajatuksen kanssa peilin eteen Itseäsi. Keskity nyt siihen. Kun selvität sen, selvität myös vastauksen siihen, mikä hengentason asia vaikuttaa sinuun jo fyysisestikin. Asia on kytenyt alla jo kauan aikaa.
tallennettu
sekku
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 102


Profiili
« Vastaus #1015 : 13.02.2008 21:48:31 »

Kiitos ja ystävänpäivä hali etukäteen.

Tilanne on patissa edelleen ja se johtuu siitä etten pääse päätökseen. Onneksi ei olla jäniksen selässä. Nyt ymmärrän mikä tässä pelottaa se olla työnmäärä ja avoimuus. Itse en nähnyt asiaa kuin jaksamisen kautta ja kenties itsesuojeluvaisto on korkealla. Nyt kun toinen tuo sen esille ei se tunnu niin vaikealta. Minähän raadan päivittäin.
Todella se kohdistuu parantamiseen ja raadantaan maustettuna sadonkorjuulla. Vaiken sitä sinulle kertonut.
Hieno muistutus etten itseäni unohda ja työ on fyysistä ja vaikutus henkinen. Ne elementit joita tarvitsen ja loppuksi että työ tuo ne voimat mitä se vaatii. 
Täytyy maistella sanoja oikein ajatuksen kanssa.
sekku
tallennettu
taustakuva
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 21



Profiili
« Vastaus #1016 : 14.02.2008 02:39:48 »

Hei AthaMaarit ja sydämmelliset kiitokset kortistasi sekä sen tulkinnasta  smitten parisuhteeni kannalta olen pohtinut mielessäni onko hän se oikea minulle vai ei ja jos seuraisin sydämeni ääntä se lähtisi viemään minua ehkä toiseen kaupunkiin, mitään sen varmempaa tietämättä, olisiko se oikea ratkaisu? on niin suuri kysymys vaan lähteä, kun ei tiedä uskaltaako vai oliko tämä suhde kuitenkin tarpeeksi hyvä ja oikea minulle..tähän tarvitsisin vielä lisäkortin joka antaa potkun pers..lähteä uuteen kaupunkiin yksin uutta elämää etsimään vai pitäisikö ymmärtää olla tyytyväinen nykyiseen suhteeseen, ehkä se joskus nousisi vielä ilon loistoon sekin? mikäli jaksat vielä tähän kommentoida niin otan mielelläni kaiken vastaan  smitten

Ilon enkeleitä ja ystävänpäivänhalaus Sinulle,

 smitten
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1017 : 14.02.2008 22:44:32 »

Mörökölli. Nostin sinulle vain kaksi korttia. Kysymys työstä ja alasta pystyttiin tiivistämään yhteen kortti, samoin parisuhde ja lapset. En valitettavasti ole niin hyvä, että osaisin sanoa milloin lapsia tulee ja paljonko. Katsotaan, mitä tuumattavaa kortilla on.

Yleiselle vuosiennusteelle suosittelen sinua laskemaan vuosikorttisi. Se lasketaan tämän vuoden syntymäpäivästäsi ja se kestää seuraavan vuoden syntymäpäivääsi. Aina synttäreistä synttäreihin siis. Kortti lasketaan niin, että päivä, kuukausi ja haluttu vuosi lasketaan yhteen (esim. 2.3.2008 = 2+3+2008 = 2013) ja saatu tulos vielä yhteen (eli 2013 = 2+0+1+3=6). Jos tulos on suurempi kuin 22, laske vielä kerran saamasi numerot yhteen. Kaikki tarotkortit tulkintoineen löydät tästä ketjusta. Korttien numerojärjestys on

1. Taikuri
2. Ylipapitar
3. Hallitsijatar
4. Hallitsija
5. Ylipappi
6. Rakastavaiset
7. Vaunut
8. Tasapaino
9. Erakko
10. Kohtalo
11. Intohimo
12. Hirtetty
13. Kuolema
14. Taito
15. Paholainen
16. Torni
17. Tähti
18. Kuu
19. Aurinko
20. Aikakausi
21. Maailmankaikkeus

Mutta sitten kortteihin! Ensimmäinen on työkortti ja toinen parisuhdekortti

LANTTIEN KAHDEKSIKKO – VAROVAISUUS
Käänteisenä
Avainsanat: Aurinko Neitsyessä, kukoistava sisäinen ja ulkoinen rikkaus, viisaus, kehitys, huolellisuus, varovaisuus

Puu paljastaa kukintojensa runsauden. On niin sisäisen kuin ulkoisenkin yltäkylläisyyden kukoistuksen aika. Pitkään piilossa olleet kyvyt ja mahdollisuudet tulevat näkyviin kaikilla neljällä olemassaolon tasolla.
Numero kahdeksan merkitsee harmoniaa, sopeutumista, tasapainoa. Samanlainen kehitys kaikilla olemuksesi tasoilla saa aikaan syvän fyysisen tasapainon tunteen. Tämä puolestaan vaikuttaa siihen, miten toimit materialistisella tasolla ja suhteessasi muihin ihmisiin.
Äärimmäisyyksiä ja liioitteluja pitäisi välttää etenkin tällaisina moninaisen kukoistuksen aikoina. Sisäinen kukkiminen on hyvin herkkä asia, joka tapahtuu vain hiljaisuudessa. Se on lahja, jota tulee käsitellä rakastavasti ja varovasti. Kortissa jokaista kukintoa suojaa suuri lehti. Tämä symboloi suojelua ja varovaisuutta. On myös muistettava, että puun kukinta on vasta aluillaan – vielä ei ole aika korjata satoa eikä jakaa vastikään kertynyttä runsautta. Sisäisen tasapainon säilyttämiseksi on ulkoisella tasolla kiinnitettävä erityisesti huomiota selkeyteen, järjestykseen ja kauneuteen.
Uuden hankkeen aloittamiseen liittyen tämä kortti sisältää varoituksen: ennen uuden aloittamista on sinun varmistuttava siitä, että terveydentilasi on hyvä ja raha-asiasi ovat kunnossa, jotta ne osaltaan edistäisivät menestystäsi.
Päätelmät: Se, mikä sinussa on puhkeamassa kukkaan on harvinaisen kaunista ja herkkää. Anna sille sen tarvitsema suoja ja vahvistus. Sinun ei tarvitse pakottaa mitään! Kaikki kehittyy oikealla ajallaan.
Kysymys: Annatko itsellesi sen suojan ja vahvistuksen, jota kehityksesi tarvitsee?
Ehdotus: Mietiskele tunnettua Zen-sanontaa ”Hiljaa istuen, mitään tekemättä, kevät tulee ja ruoho kasvaa itsestään”.
Vahvistus; Rentoudun ja luotan elämään.

Ymmärtäisin kortin niin, että nyt kaivataan tekoja, rohkeitakin hyppyjä ja kokeiluja kohti tulevaa. On aika toimia odottamisen sijaan ja suosittelisin sinua toimimaan sen mukaan, mikä työ/ala kutsuu sinua eniten. Jos olet miettinyt alanvaihtoa, kannattaa lähteä pyrkimään sitä kohti. Et ehkä vielä saavuta lopullistä päämäärää, mutta saat ainakin rattaasi pyörimään. Voin tietenkin olla myös väärässä, koska tämän kortin oikeinpäin oleva merkitys korostaa hidasta ja varovaista kasvukautta, joka nyt muuttuisikin muotoon nopea ja rohkea kasvukausi. Saatat tuntea olisi nyt hyvin tyhjäksi ja neuvoksi siihen annetaan omien päämäärien tavoitteleminen. Aina kannattaa aloittaa ja yrittää!


MIEKKOJEN PRINSSI
Avainsanat: Ilman elementti, intuitio, luova ajattelu, kaikkien esteiden läpi tunkeutuminen, rajoittuneista ajatuksista ja esikuvista vapautuminen, selkeä havaintokyky.

Miekkojen Prinssi päällä on vihreä, tiukka, kudottu haarniska. Hän hallitsee luovan ajattelun, ideoinnin ja suunnittelun. Luovan ajattelun edellytys on rajoittamaton vapaus – se ei siedä minkäänlaisia rajoituksia. Prinssi onkin heilauttanut kätensä kauas taakseen pystyäkseen katkaisemaan siteet vaunuista roikkuviin hahmoihin. Nämä hahmot symboloivat rajoittavia ajatuksia, tunteita tai suhteita, jotka saattavat hidastaa vaunujen etenemistä.
Vaunuissa oleva kristalli on kaksoispyramidin muotoinen. Se symboloi kristallisoitunutta käsitys- ja havaintokykyä. Nyt on hyvä aika toteuttaa ideat.
Joskus ongelmat tuntuvat meistä ylitsepääsemättömiltä. Vanhat, rajoittavat uskomukset ja vakaumukset saattavat meidät tuntemaan niin. Voimme esimerkiksi ajatella ”Olen heikko ja toisista riippuvainen ” tai ”Jos vaadin itselleni oikeuksia, minua rangaistaan ” tai ”Olen pohjimmiltani kömpelö”. Jossain tilanteessa, ehkä lapsuudessa, noissa tuntemuksissa on saattanut olla jotain perää, mutta niillä ei ole mitään yhteyttä nykytodellisuuteemme. Raahaamme jatkuvasti noita uskomuksia mukanamme ja kerta toisensa jälkeen olemme tilanteessa, jotka vain vahvistavat niitä. Sanomme itsellemme esimerkiksi ”Se, että olemme pohjimmiltamme kömpelöitä saa meidät pudottelemaan ja rikkomaan esineitä.”
Todellisuus on kuitenkin hieman erilainen. Me emme vain sattumalta törmää tiettyihin tilanteisiin, vaan luomme ne itse ympärillemme todellisuudesta luomiemme uskomusten pohjalta. ”Kauhean” kömpelyytensä vuoksia itsensä vaivautuneeksi tunteva mies esimerkiksi rajoittaa liikkeittään pelätessään olevansa kömpelö. Niinpä hänen liikkeensä todella ovat kömpelöitä. Vaikka hän luonnostaan olisi kuinka viehättävä hyvänsä, se jää huomaamatta ja kehittymättä, koska joskus joku sai hänet vakuuttuneeksi kömpelyydestään.
Huomaamme, että jokaisessa epämiellyttävässä tai mahdottomassa tilanteessa voimme vain paremmin tajuta väärät asenteemme ja itsestämme luomamme virheelliset käsitykset. Kun huomaamme, mitä ne todella ovat, voimme korjata tilanteen ja päästä irti vanhoista ehdollistumista.
Päätelmät: Vapauta itsesi kaikesta, mikä rajoittaa mieltäsi ja henkisyyttäsi. Mutta varmista, että ilmaiset ideasi ja suunnitelmasi niin, että muut ihmiset ymmärtävät ne. Hyväksy nöyrästi heidän mielipiteensä. Ajattelutapasi saattaa olla paljon aikaansa edellä. Voit kuitenkin sopeuttaa näkemyksesi sellaiseksi, että ne voidaan toteuttaa käytännössä jo nyt uhraamatta silti mitään!
Kysymys: Millaisten uskomusten, tunteiden, suhteiden tai valmiiksi ohjelmoitujen ideoiden annat rajoittaa itseäsi?
Ehdotus: Opettele luovaa mielikuvittelua. Lue Shakti Gawainin kirja ”Creative Visualization” tai suomeksi Wayne W. Dyerin kirjallisuutta, esimerkiksi "Vaikuta Kohtaloosi".
Vahvistus: Luovat mahdollisuuteni ovat rajattomat.

Parisuhderintamalla kaivataan irtiottoa vanhoista ajatusmalleista. Voit ainakin itse omalta osaltasi päästää irti asioista, jotka tuntuvat tökkäävän suhdetta pahoin ja ryhtyä muokkaamaan ajatuksiasi positiivisimmiksi. Apua saat ehdotuksessa esitetyistä kirjoista, suosittelen lämmöllä! Luovaa ajattelua kaivataan, sekä iloa, jotteivät asiat kaadu niskaan. Ilmeisesti lapsista haaveileminen kalvaa sinua ja masentaa sinut ajattelemaan, ettei tästä taida tulla mitään.
Hyvät uutiset kuitenkin ovat ne, etten näe tämän kortin pohjalta mitään syytä siihen, miksi lapsia ei tulisi. Kaikki ajallaan. Kortissa puhutaan luovista voimista ja lapsen tekeminenkin on luomista. Ajatukset vaan kuntoon ensin myös tämänkin asian osalta. Onnea matkaan!
« Viimeksi muokattu: 15.02.2008 20:02:10 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1018 : 14.02.2008 22:55:14 »

K.SA. otin sinullekin tarotin, kun ne ovat näpsäkästi tuossa käden ulottuvilla Grin

SAUVOJEN KUNINGATAR
Avainsanat: Tulen vesielementti, itsetuntemus, muutos myötätunto.

Sauvojen Kuningatar tuntee itsensä läpikotaisin. Hän on katsonut syvälle itseensä ja tämä on johtanut hänen koko olemuksensa perinpohjaiseen muuttumiseen.
Tarina kertoo, että Kuningattarella oli muinoin musta tukka. Hänen seurassaan kulkevan pantterin turkki oli myös musta. Kuningattaren läpikäymä suuri muutos teki hänen tukastaan kullanvaalean ja muutti pantterin leijonaksi. Kuningattaren ymmärrys aikaisemmasta tilanteesta täytti hänet kuitenkin myötätunnolla niitä kohtaan, jotka eivät vielä olleet vapaita. Kyetäkseen auttamaan muita hän halusikin tukkansa olevan punaruskea punaruskean ja leijonansa pantteri. Leopardin mustat läikät ovat muistutus menneisyydessä vallinneesta pimeydestä.
Kuningatar istuu liekehtivällä valtaistuimella kantaen yllään suomuista haarniskaa, jossa on rinnan päällä kuvattuna kala. Vesi ja tuli symboloivat intuitiivisen tiedostamisen ja tunteilla sitoutumisen yhdistämistä. juuri se saa aikaan sisäisen muutoksen. Kuningattaren älyllistä selkeyttä ja laajentunutta tietoisuutta symboloivassa kruunussa on vielä orjantappurakruunun piikkejä. Hänen silmänsä ovat kiinni ja hän on hiljaisessa hurmiossa. Tietoisuus on suuntautunut sisäänpäin ja hänen olemuksensa säteilee sisäisen rauhan autuutta. Sauvan päässä oleva käpy symboloi henkistä kasvua. Sauvan asento muistuttaa meitä siitä, että meidän on juurrutettava itseymmärryksemme syvälle maahan ja myös annettava muiden olla osallisina siitä.
Päätelmä: Olet tehnyt töitä itsesi kanssa ja edistynyt. Nyt on aika oppia jakamaan se muiden kanssa. Anna itsetuntemuksesi ilmetä jokapäiväisessä elämässäsi!
Kysymykset: Millä tavoin voit jakaa muiden kanssa sen, mitä olet löytänyt itsestäsi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa lausetta: ”Oppiminen n sen löytämistä, minkä jo tiedät. Toimiminen on sen näyttämistä, että tiedät. Opettaminen on sitä, että annat muidenkin ymmärtää, että he tietävät sen yhtä hyvin kuin sinä”.
Vahvistus: Olen säteilevä olento täynnä valoa ja rakkautta.

Sinua kehotetaan pitämään mielessä menneisyytesi opettavaisena kokonaisuutena ja hyödyntämään sieltä nousevaa viisautta tässä hetkessä. On todellakin muutoksien aika, mutta ymmärtäisin, että nämä muutokset ovat enemmänkin sinun sisäisiä, henkisiä muutoksia, jotka syntyvät ulkoapäin. Jokin ulkopuolinen asia ärsyttää henkisen muutoksen sinussa eteenpäin. Tämähän toimii myös päinvastoin eli sisäinen ärsyke pistää vauhtia ulkoiseen muutokseen. Tällä hetkellä ylipäätäänkin energiat täällä Maassa alkavat olla niin koholla, että muutoksia tulee vääjäämättäkin vastaan. Henkitasolla koetaan ehkä eniten muutoksia ja koemme muutoshalua,, tyytymättömyyttä ja muuta vastaavaa ilman fyysistä syytä. Työpaikkani on hyvä, mutta miksi silti minusta tuntuu kuin haluaisin vaihtaa alaa? Tuo henkilö ei ole yhtään tyyppiä, mutta miksi silti haluaisin tutustua häneen tarkemmin? Esimerkkejä on tuhansia!
Tärkeintä on, että tällaisen muutoksen aikana et sortuisi menneisyyden virheisiisi vaan ottaisit oppimasi asiat käyttöön ja auttaisit toisia, jotka kamppailevat myös muutoksien kourissa. Se on nyt tärkeintä. Avustaminen tässä yhteydessä voi myös tarkoittaa alaa, josa pystyt palvelemaan ja auttamaan toisia.
tallennettu
Lilah
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 104


Saat sen mistä luovut...


Profiili
« Vastaus #1019 : 14.02.2008 23:03:37 »

Toivoisinpa minäkin nostoa AthaMaaritilta tähän hetkeen  smitten

Odotellen vuoroaan lilah  Smiley
tallennettu

Aurinko: Kalat
Nousu: Leijona
Kuu: Oinas
Merkurius: Vesimies
Venus: Oinas
Mars: Vesimies
Sivuja: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: