Sivuja: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 753239 kertaa)
0 jäsentä ja 12 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1020 : 14.02.2008 23:12:32 »

Leijonatar-62. En tiedä miten osaan korttien kautta vastata tuollaiseen astrologiakysymykseen Grin Suosittelen ottamaan karttasi/huolesi esille ihmisten tutkittavaksi Syntymäkartan tulkinta-osiossa. Joku osannee vastata siihen pätevämmin kuin minä Grin Nostin kuitenkin sille kortin ja se tulee ensimmäisenä. Toinen on työn kortti.

MIEKKOJEN KUNINGATAR
Avainsanat: Ilman vesielementti, tunkeutuminen vanhojen naamioiden ja roolien läpi, järkevä, älyllinen, looginen, puolueeton

Kun panet naamiosi syrjään ja luovut sinulle turvaa tarjonneista tutuista rooleista, luovut samalla vapaaehtoisesti tavaksi tulleista puolustusmekanismeista. Kun käytät läpitunkevan, syvän ymmärryksen miekkaa huomaat, etteivät naamiosi ainoastaan suojele ja kätke sinua. Ne myös erottavat sinut itsestäsi ja muista. Ponteva naamioittesi irti repiminen vapauttaa sinut. Miekkojen Kuningatar ohjaa sinut pois ympäröivistä pilvistä selkeyteen ja avoimuuteen.
Kuningattaren pään takana olevat kristallit ovat uudenlaisen selkeyden vertauskuvia ja ne tukevat taustalla olevan lapsen päätä. Hylättyjen naamioiden takaa paljastuu luonnollinen, lapsenomainen viattomuus, joka on nyt päästetty vapauteen. Lapsen avoimuus ja vastaanottavaisuus yhdistyneenä terävään, kristallinkirkkaaseen toisen ihmisen tai tilanteen ymmärtämiseen on terapeutin tai neuvonantajan työn perusvaatimus. Hänen täytyy olla valmis pudottamaan naamionsa eikä hän saa antaa itsensä kietoutua tilanteen sisältämiin moninaisiin tunteisiin. Vain sillä tavoin neuvonantaja ansaitsee todellisen luottamuksen ja säilyttää itsellään todellisen kyvyn tarjota parantavaa apua.
Päätelmät: Olet parhaillaan irrottautumassa vanhoista rooleista ja käyttäytymismalleista. Tämä saattaa tuoda tullessaan tuskallisia kokemuksia, mutta se on sen arvoista! Saavuttamasi selkeys vapauttaa sinut!
Kysymykset: Millaisten roolien taakse helpoimmin ja useimmiten piiloudut? Oletko valmis pudottamaan ne?
Ehdotus: Tarkkaile itseäsi eri rooleissa. Jatka vielä joidenkin roolien näyttelemistä, mutta nyt tietoisemmin. Näyttele niin, kunnes et enää samaista itseäsi niihin.
Vahvistus: Elämäni ainut tehtävä on pysyä uskollisena ja aitona itselleni.

Ymmärrän kortin niin, että astrologinen karttasi on sinulle sekä tehtäväkenttä että voima. Niinhän se menee meillä jokaisella- toisella on enemmän haasteita kuin toisella ja toisella enemmän kartan tuomaa voimaa kuin toisella. Sinua kehotetaan pysymään Itsenäsi. Älä lähde mukaan karttasi rooleihin tyyliin "kun täällä nyt sanotaan, että minä tulistun helposti niin sitten minä tulistun helposti." Älä siis piiloudu karttasi antaman tulisen roolin taakse niin,että annat itsellesi oikeuden tulistua helposti, koska "et voi sille mitään, niin lukee kartassa". Se ei ole helppoa ja on varmasti vaikeaakin toimia karttaansa vastaan, kun niitäItsen kehittämisen haasteita käydään läpi.
Ole uskollinen Itsellesi ja käytä tätä tulista voimaasi kehittyäksesi. Osaat varmasti hypätä paikasta toiseen rohkeasti ja polttaa vanhat sillat takanasi. Polta samoin myös naamiosi pois. Olet itse valinnut karttasi ennen syntymääsi niin, että se sekä tukee että haastaa sinua tässä elämässä, jotta kasvaisit sieluna.
Tulisten tunteiden lisäksi sinua pyydetään pohtimaan asioita ja reagoimaan niihin järjellä, viileällä ja puolueettomalla tyylillä.


SAUVOJEN ÄSSÄ
Avainsanat: Tuli, korkea tai voimakas energia, transformaatio

Sauvojen Ässää kuvaa valtava liekehtivä soihtu, joka symboloi Sauvakortteja hallitsevan tulen elementtiä. Tämä on tarotpakan toiseksi korkein kortti: Aurinko on korkein. Sauvojen Ässä kuvaa kaikkien esteiden poistamisen jälkeen vapautuvaa energiaa. Valo säkenöi kaikkiin suuntiin kuvaten tulenlieskoista leiskuvaa voimaa. Kaiken läpi tunkeva energia järkyttää sitä turvallisuutta ja varmuutta, johon olet takertunut ja tuhoaa sen.
Kun kaikki esteet on raivattu pois tieltä, kaikki elämänalueet ja tasot uudistuvat. Elävöittävä voima täyttää koko olemuksesi uudella valolla. Nyt on tärkeää, että vapaasti virtaavalla energialla on luova purkautumistie. Voit käyttää energiaasi vain, jos sinulla on kohde, johon suunnata se. Seuraava askel esteiden poistamisen jälkeen on löytää oikeat puitteet, joissa vapautunut energia voi alkaa toimia.
Päätelmät: Olet täynnä voimaa ja energiaa! Tee kaikki keksiäksesi miten ja missä voit ja haluat käyttää sitä!
Kysymykset: Millainen tekeminen viehättää sinua eniten? Mistä nautit eniten? Millaisissa puitteissa voisit toteuttaa unelmasi?
Ehdotus: Nosta kortti edellä mainituille asioille.
Vahvistus: Ilmaisen energiani ja voimani avoimesti

haha, katsopas! Tämä kortti tukee sinun tulista karttaasi! Se antaa heti vinkin sinulle, mihin voit käyttää tuota palavaa energiaasi - esteiden voittamiseen, unelmien tavoittelemiseen. Raivaa nyt tieltäsi ne esteet, jotka pidättelevät sinua työn saralla päättäväisellä ja ymmärtäväisellä tarnolla. Älä siis ole tunteeton pyromaani vaan ymmärtävä ja viisas soturi. Pohdiskele ihan erityisesti kortin kysymyksiä.
Tämä kortti kertoo todellisesta voimanpesästä! Cheesy
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1021 : 14.02.2008 23:25:02 »

Strelizia. Ennen kuin katson sinulle kortteja haluan antaa neuvon tuohon ensimmäiseen kysymykseesi. Sen, tuletko koskaan elämään ilman stressiä ja pelkoa huomisesta, päätät sinä Itse. Se on ihan sinun omista ajatusmalleista, asenteista, uskomuksista ja toimintatavoista kiinni. Siksipä nostinkin sinulle kortin siihen, miten pääsisit stressin ja huoltesi herraksi niin, etteivät ne enää alistaisi sinua orjakseen. Stressi ja huolet ovat hyviä renkejä - ne kertovat meille milloin on aika levätä ja seisahtaa - mutta jos  ne pääsevät isännäksi olemme loukossa.

Toinen kortti on perheelle.


MALJOJEN KOLMONEN – RUNSAUS
Avainsanat: Merkurius Ravussa, ylitsevuotava rakkauden antaminen ja vastaanottaminen, harvinaislaatuiset, kallisarvoiset tunteet, jotka voidaan ilmaista läheisellä tavalla.

Kortin kolme maljaa on tehty granaattiomenoista. Tämä harvinainen ja herkullinen hedelmä symboloi harvinaislaatuiseen rakkauteen luonnostaan kuuluvaa rikkautta ja runsautta. Maljat ovat kultaisten lootuksenkukkien päällä ja lootukset täyttävät maljat ylitsevuotaviksi. Rakkaus tulvii ylitsevuotavan ilon säestyksellä.
Tässä kuvattu rakkaus on suurinta, ylevintä olemassa olevaa rakkautta. Vain harvat voivat jakaa tämän rakkauden. Kolme maljaa saattavat merkitä kolmea sinulle tärkeää ihmistä, joiden kanssa voit vaihtaa näitä uskomattoman kauniita ja arvokkaita tunteita hyvin läheisellä tavalla.
Sellaiset ihmissuhteet ovat harvinaislaatuisia lahjoja. Hoida niitä kunnioituksella ja kiitollisuudella.
Päätelmä: Sinulla on jotain erityisen arvokasta jaettavaksi. Ole avoin ihmisille, jotka voivat jakaa nuo kauniit tunteet kanssasi. Myös he ovat lahja – sinun ei tarvitse etsiä heitä.
Kysymys: Onko olemassa ihmisiä, jolle et vielä ole ilmaissut heitä kohtaan tuntemaasi rakkautta?
Ehdotus Anna nyt kaikkea, mitä haluat antaa täysin tietoisena rajattomista rikkauksistasi.
Vahvistus: Tänään elämä antaa minulle kaiken, jota tarvitsen ollakseni onnellinen.

Käännyn rakkauden puoleen ja luota elämään. Elämä ja Rakkaus ovat synonyymejä toisilleen ja tässä kuvattu rakkaus on vielä suurempaa kuin ihmisten normaalisti kokema romanttinen rakkaus. Se on kaiken olemassasolevan luova ja koossa pitävä voima,pohjaton kaivo, josta voit ammentaa kaiken tarvitsemasi.
Sinua pyydetään luottamaan elämään ja siihen, että se auttaa sinua ja kannattelee sinua vaikeina hetkinä. Lapsenomainen usko on parasta. Maailmankaikkeuden on vaikeaa auttaa sinua, jos et usko siihen ja hangoittelet vastaan. Kuin pieni lapsi, jolla on tikku sormessa. Jos lapsi ei luota siihen, että aikuinen osaa ottaa tikun pois sormesta niin ettei se satu, hän rimpuilee vastaan, karkailee, itkee ja huutaa ja päättää lopulta pitää tikun kipeänään. Jos lapsi luottaa aikuiseen, hän istuu hiljaa paikoillaan ja pääsee tikustaan eroon pian. Samoin toimii maailmankaikkeus meitä kohtaan. Oma asenteemme päättää sen miten helppoa tai vaikeaa sen on työskennellä meidän kanssa. Elämä ei koskaan luovuta, se on AINA valmis auttamaan meitä ja kortissa kuvattu Rakkaus on AINA ympärillämme ihan meitä varten. Meidän täytyy vain ottaa se vastaan.
Kortti kertoo myös, että sinun on turha vähätellä itseäsi. Sinulla on jotain suurta annettavaksi meille muille kanssakulkijoille. Ehkäpä elämässäsi on 2-3 henkilöä, joiden sielullinen tie olisi vajaa ja elämä onnetonta ihan erityisesti ilman sinua.
Uskoa elämään, positiivisuutta ja rakkautta! Aloita opiskeleminen vaikka Wayne W.Dyerin kirjoilla!


MALJOJEN VIITONEN – PETTYMYS
Avainsanat: Mars Skorpionissa, täyttymättömät odotukset, menetetty tasapainon tunne, ongelmalliset suhteet, odottamattomat häiriötekijät

Kultaiset maljat ovat  muuttuneet lasisiksi. Ne  ovat tyhjiä ja helposti särkyviä. Viisisakaraisen tähden yksi sakara osoittaa alaspäin viitaten siihen, että materia on voittanut henkisyyden. Kuuma tuuli on repinyt lootukset juuriltaan ja lakastuttanut niiden kukat. Vesi on suolaista ja elotonta.
Odotukset olivat aivan liian suuria. Jokin odottamaton tapahtuma, ehkäpä vain ajattelematon reaktio, on äkillisesti tuhonnut odotukset. Tilannetta tällä hetkellä hallitsevat päällekäyvät, tuhoavat voimat ovat luultavasti kyteneet pinnan alla jo pitkään. Ylenkatsoit niitä, sillä et ehkä halunnut myöntää niiden olemassaoloa. Et välittänyt äänesi varoituksista. Nyt sinun täytyy kuitenkin kohdata tosiasiat kasvoista kasvoihin – se selkeyttää tilannetta.
Jokainen pettymys antaa meille kuitenkin mahdollisuuden oppia jotain hyvin tärkeää. Lootuksen juuret ovat perhosen, transformaation symbolin, muotoiset. Toukasta kehittyy perhonen.
Päätelmät: Joko jotkin aivan liian suuret odotuksesi  ovat tuhoutuneet tai sitten jossain syvällä sisimmässäsi väijyy pettymyksen pelko. Nyt on hyvä aika oppia tästä tilanteesta.
Kysymykset. Millä elämäsi alueilla pelkäät pettymyksiä? Mitä olet oppinut tähän mennessä kokemistasi pettymyksistä? Miten voit välttää pettymykset?
Ehdotus: Nosta kortti jokaiselle yllä olevalle kysymykselle!
Vahvistus: Tulen tuntemaan oman todellisuuteni, kun opin näkemää millaisissa tilanteissa huijaan itseäni tai kieltäydyn kuuntelemasta sisäistä ääntäni.

Ihan ensimmäiseksi, ennen kuin pohdiskelet perheen perustamista, sinun tulee käydä läpi eron aiheuttama tuska ja tulla sinuiksi sen kanssa. Fyysinen suhde ei saa tulla henkisen yhteyden eteen! Useinhan käy valitettavasti niin, että ihmiset jäävät roikkumaan huonoihin suhteisiin tai suremaan niiden loppua vain tuon fyysisen yhteyden katoamisen takia. Hän ei enää olekaan vierellani, en kuule hänen puhettaan, en tunne kosketusta jne. Tärkeämpää on kuitenkin henkinen yhteys. Vaikka fyysisesti menisi miten loistavasti tahansa mutta henkisesti olisimme eriparia, homma ei vaan toimi. Se ei kasvata teitä kumpaakaan, ei ainakaan kauaa.
Nyt on kuunneltava Itseä. Tarvitseko suhdetta? Tarvitsetko perhettä? Miksi haluat niitä? Ovatko syyt henkiset vai fyysiset vai sekä että? Tällä hetkellä on itsetutkiskelun ja itsenäisyyden aika. Perhe ei ole ajankohtainen.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1022 : 14.02.2008 23:29:29 »

Katja. Toivottavasti ymmärsin "hirrata"-verbin niin, että se tarkoittaa kaiheramista ja häiritsemistä Grin Katsotaan mitä kortti vastaa.

MIEKKOJEN KAHDEKSAN – HÄIRINTÄ
Avainsanat: Jupiter Kaksosissa, ongelmat kestävyyden suhteen, liiasta ajattelemisesta aiheutuvat huolet, valinnan vaikeu

Kuusi käyrää sapelia ovat poikittain keskellä oleviin kahteen miekkaan nähden. Huomaat olevasi tilanteessa, jossa sinun on tehtävä valinta kahden ilmeisen samanarvoisen vaihtoehdon väliltä. Et voi tehdä päätöstä harkitsemalla asiaa analyyttisesti. Epäilyksesi tai pelkosi siitä, että teet väärän päätöksen, tuhoaa alitajuisen sisäisen selkeytesi. Sinulta puuttuu myös kestävyyttä, mitä tulet tarvitsemaan, jos haluat selvittää tämän sekavan tilanteen. Ei ole mitään väliä, mitä teet, sillä tyydyttävää ratkaisua ei näytä olevan olemassa. Mitä innokkaammin yrität selvittää solmuvyyhteä, sitä tiukemmiksi solmut tulevat.
Päätelmät: Anna asioiden olla ja kehittyä itsestään jonkin aikaa. Älä aloita mitään uutta sinä aikana, kun näihin päätöksiin liittyvä epävarmuus vallitsee. Jupiter tuo ennennäkemättömän ja odottamattoman muutoksen parempaan. Ongelma, jota tällä hetkellä tuntuu olevan mahdotonta ratkaista, ratkeaa itsekseen.
Kysymys: Mitkä vaihtoehdot ovat repiä sinut kappaleiksi tällä hetkellä?
Ehdotus: Rentoudu ja anna asioiden kehittyä itsestään. Nosta kortteja mahdollisille vaihtoehdoille.
Vahvistus: Olen rentoutunut ja luotan elämään.

Ahaa. Näyttäisi siltä, että epäröit oletko tekemässä oikeaa päätöstä ja pelkäät, ettet pärjää yksiksesi. Kortti on kuitenkin nostettu niin, että ero on jo tapahtunut ja nyt se kehottaa sinua olemaan rauhassa. Nyt on vain olosteltava ja luotettava siihen, että asiat järjestyvät eikä sinulla ole hätää. Kuten ei olekaan. Kortista ei nouse mitään varoitusta ainakaan minulle siitä, että olisit nyt tekemässä emämunausta joka pilaa elämäsi. Päinvastoin. Päätös on nyt tehty, pidä kiinni siitä. Odottele rauhassa energisempää aikaa. Nyt on aika saattaa vanha päätökseen, hitaasti ja varmasti, kiirehtimättä mutta vahvana.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1023 : 15.02.2008 08:47:34 »

Karma Yesshe. Mietin ensin nostanko kaksi korttia vai yhden, mutta päädyin sitten yhteen, joka kertoo haasteesi ja antaa samalla neuvon, miten voittaa se.

INTOHIMO
Käänteisenä
Avainsanat: Leijona, intohimo, moniulotteinen luovuus, lahjat, voima, eläimellisten ja aistillisten voimien yhdistäminen ihmisen olemuksessa, vanhoista peloista ja ehdollistumista irti pääseminen

Tämän kortin nimi on perinteisesti ollut voima. Crowley nimesi kortin uudelleen, koska se sisältää palon enemmän kuin mitä sana ’voima’ ilmaisee. Intohimo merkitsee enemmän kuin vitaalista voimaa. Intohimoon sisältää myös ilo ja tuosta voimasta nauttiminen. Kortin nainen istuu leijonan selässä. Hän nostaa korkeuksiin Graalin maljaa, joka hehkuu rakkauden ja kuoleman tulessa.
Kortti on kuvaus jumalaisesta hurmasta, jumalaisesta ekstaasista, jumalaisesta hulluudesta. Nainen n aivan kuin huumaantunut. Leijonakin on intohimon vallassa. Sen seitsemän päätä kuvaavat enkeliä, pyhimystä, runoilijaa, avionrikkojaa, rohkeaa miestä, satyyriä ja leijona-käärmettä. Ne symboloivat eri näkökulmia ja puolia, jotka tässä orgastisessa kokemuksessa yhdistyvät ja sulautuvat yhdeksi intuitiivisesti ymmärrettäväksi voimaksi. ne ovat riippumattomia moraalista tai rajoittavasta asioiden järkeistämisestä. Tässä esitetyt voiman ilmenemismuodot heijastavat Luovan Järjestyksen arkkityyppejä.
Ihmisen sisällä olevaa eläintä ei kesytetä ja yhdistetä ihmisen olemukseen taistelemalla sitä vastaan ja tukahduttamalla se, vaan myöntämällä sen olemassaolo ja antautumalla sille. Tässä prosessissa saamasi voima auttaa sinua voittamaan vanhat pelkosi ja itseäsi rajoittavat ehdollistumat. Näitä symboloivat kortin taustalla himmeästi näkyvät yhteen liitetyt kädet ja pyhimyksen kasvot.
Naisen ja leijonan takana näkyy kymmenen heikosti säteilevää ympyrää, jotka kuvaavat vanhoja, häviäviä moraalikäsityksiä, jotka korvataan uusilla. Näitä uusia moraalikäsityksiä symboloi kortin yläosassa näkyvä sykkivän liikkeen kuvaus. Kortin yläosa symboloi uutta valoa, joka virtaa käärmemäisesti kaikkiin suuntiin. Valo tuhoaa maailman luodakseen sen uudestaan. Tätä uudelleenluomisen prosessia symboloi myös leijonan häntä, joka on kuvattu leijonanpäisenä käärmeenä.
Naisen pää on kääntynyt kokonaan kohden tulimaljaa. Hän on täysin transformaation voiman lumoissa. Näin tapahtuukin luonnostaan kaikessa täydellisessä ja tietoisessa antautumisessa. Tämä on Tantran salaisuus: tietoisuus, joka huomioi jokaisen hetken täyteyden ja hyväksyy elämässä kaiken kieltämättä mitään.
Intohimossa piilevät luovat mahdollisuudet ilmenevät vasta sitten, kun se koetaan perin pohjin, kun siitä täydellisesti humallutaan. Vasta silloin intohimo voidaan ymmärtää ja sitä voidaan käyttää oman tietoisuuden kehittämisessä. Tie valoon kulkee kaikkien pimeyden varjojen läpi.
Päätelmät: Jos olet valmis hyväksymään kaiken, mitä löydät itsestäsi, voit kokea kaiken hyvin herkästi, tietoisesti, rakkaudella ja ymmärryksellä.
Kysymykset: Millä elämäsi osa-alueella haluaisit elää täydemmin? Mikä on estänyt sinua tekemästä niin menneisyydessäsi? Oletko valmis toimimaan uudella tavalla?
Ehdotus: Koe tietoisemmin kaikki, mitä sinulle tapahtuu. Usein koemme esimerkiksi rakkauden, surunm, tuskan, raivon ja pelon tunteet esteiksi vain siksi, ettemme koskaan ole oppineet käyttämään niitä voimana.
Vahvistus: Nautin elämästä täysin siemauksin.

Lyhyesti ksitän kortin niin, että sinua varoitetaan siitä, etteivät henkiset harjoituksesi menisi monotonisiksi, tyhjiksi suorittamisiksi suorittamisen itsensä vuoksi. Älä kadota henkisten harjoitusten ihmisille tarkoittamaa iloa, sillä haasteinakin niiden on tarkoitus tuoda ihmisille pohjimmiltaan iloa ja helpotusta, ei niinkään tyhjyyttä ja hammastenkiristelyä. Pidä intohimon liekki yllä. Kortti saattanee myös maallisesta intohimosta puhuessaan muistuttaa, että maallinen on henkisen puolen toinen osa, jota ei tulisi kokonaan heittää huomioimatta. Tiedostaa maallisen olomassaolo, mutta suuntautua eniten henkisyyteen. Kultainen keskitie, siis! Esimerkiksi "ei väliä, mitä syön. Tämä on vain maallinen ruumiini, henkeni on tärkein" = pidä huolta myös kehostasi ja katso, mitä syöt. Se on henkesi koti.
Ilmeisesti tämä vuosi tulee olemaan energioidensa puolesta kaikille enemmän ta vähemmän haasteellinen ja siksi kaikenlainen suorittaminen ja henkiset harjoitukset tahtonevat jäädä stressin ja selviytymispaineiden alla pelkiksi robottimaisiksi toimituksiksi. Pysy tietoisena siitä, mitä teet, mitä ajat takaa milläkin henkisellä harjoituksella ja kuinka se vaikuttaa sinuun positiivisesti. Vahvaa sisäistä iloa elämään ja harjoituksiin!

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1024 : 15.02.2008 08:52:14 »

Delir. Ehdin ottaa sinulle vielä kortin ennen töihin lähtöä.

SAUVOJEN KAHDEKSIKKO - NOPEUS
Avainsanat: Merkurius Jousimiehessä, selkeä, suora, nopea kommunikointi; väärinkäsitysten selvittäminen.

Sauvojen Kahdeksikko on tiellämme olevien esteiden voittamisen kortti. Neliön kuvaama este on nyt muuttunut isoksi hiotuksi kristalliksi, joka loistaa sateenkaaren väreissä.
Jos ilmaiset oman näkökantasi avoimesti ja selvästi, nämä esteet voidaan poistaa. Väärinkäsitykset väistyvät selkeyden tieltä. Olet löytänyt oman sisäisen keskuksesi. Nyt voit ilmaista avoimesti ja painokkaasti oman asemasi ja mielipiteesi. Saavuttamasi selkeyden ansiosta tähän saakka ylitsepääsemättömältä vaikuttanut ongelma häipyy merkityksettömänä taka-alalle. Jos voitat taipumuksesi epäröidä ja olet valmis puhumaan itseäsi häiritsevistä asioista niiden oikeilla nimillä, viet niiltä voiman rajoittaa ja estää sinua.
Eheyttä symboloiva sateenkaari viittaa siihen, että prosessi on lähenemässä loppuaan. Taaksepäin katsoessasi tajua, että menneisyydessäsi olleet vaikeudet ovat auttaneet sinua viemään oppimisprosessinpäätökseen.
Päätelmät – Sinun on tullut aika määritellä oma näkökantasi. Jos olet avoin ja pysyt omassa keskuksessasi, väärinkäsitykset selviävät.
Kysymys – Onko olemassa ketään, jolle et uskalla avoimesti sanoa, mitä ajattelet?
Ehdotus – Käytä tämä tilaisuus hyväksesi että tulisit entistä avoimemmaksi niitä ihmisiä kohtaan, jotka merkitsevät sinulle jotain. Puhu heille tai kirjoita kirje.
Vahvistus – Avoimuuteni ja itseluottamukseni avaa rakastamieni ihmisten sydämet.

Tietääksesi minne mennä sinun täytyy ensin tietää mitä haluat ja mitä mieltä todella olet noista päämääristä. Olisiko tämä minua eniten innostava/auttava/kehittävä/ilostuttava/tms. positiivinen suunta? Haluanko jäädä kotimaahan vai lähteä hetkeksi ulkomaille? Opiskelenko heti, pidänkö välivuotta, menenkö töihin vai olostelenko vaan? Keskustele itse Itsesi kanssa ja kysele myös muilta mitä neuvoja tai mielipiteitä heillä olisi annettavanaan. Ennen kaikkea ole rehellinen itsesi ja ulkomaailman kanssa!
Uskoisin, että kun asiat lähtevät rullaamaan tehtyäsi päätöksen, kaikki tapahtuu hyvinkin nopeasti. Luota itseesi ja ole avoin eri vaihtoehdoille. Elämänpolkuaan ei pysty kiertämään, kyllä se oma ala tulee vastaan vaikka väkisin! Grin
tallennettu
Katja
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32


Profiili
« Vastaus #1025 : 15.02.2008 09:15:49 »

Lämpimät Kiitokset Sinulle !
Tulkitsit aivan oikein "hirraamisen".
Nyt yritänkin vain rauhoittua ja pyrkiä olemaan tekemättä asioille sen kummemmin mitään. Osaankohan? Vikanani on olla asioiden herra ja tietää kaikki mahdollinen tapahtuva ainakin suurpiirteisesti; kontrollifriikki. Mutta katsotaan mitä tulevan pitää. Jään hyvillä mielin odottelemaan Smiley
tallennettu
K.SA
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 12


Profiili
« Vastaus #1026 : 15.02.2008 09:27:10 »

Kiitos AthaMaarit  smitten

Kortti kolahti ja sai minut ajattelemaan (sitähän tässä on tullut tehtyäkin -kortinkin mukaan  laugh)

Lämpimiä ajatuksia Sinulle  Smiley
t.K.SA
tallennettu
Vajra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1057


om tare tuttare ture soha


Profiili WWW
« Vastaus #1027 : 15.02.2008 11:45:05 »

Lainaus
Älä kadota henkisten harjoitusten ihmisille tarkoittamaa iloa, sillä haasteinakin niiden on tarkoitus tuoda ihmisille pohjimmiltaan iloa ja helpotusta, ei niinkään tyhjyyttä ja hammastenkiristelyä

Niinpä. Meditaatio on loppujen lopuksi valmistautumista post-meditaatioon.
Raja-aita meditaation ja ei-meditaation välillä on pelkkä keinotekoinen
kuvitelma joka puretaan meditaation kautta.
tallennettu

Some are tortured with initiation rites,
others say 'hum', 'phat' and always count their rosary,
others eat shit, piss, blood, semen and meat,
others meditate the yoga of channels and winds,
but all are deluded

- Virupa
K.SA
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 12


Profiili
« Vastaus #1028 : 15.02.2008 16:58:17 »

Hei vielä AthaMaarit,

Jäin miettimään vastaustasi, ja ajattelin tähän saada "lisävalaistusta" vuosikortilla, joka minulle on Taikuri.
Kahlasin tämän koko ketjun (joka ei muuten ole ihan lyhyt...  Grin), mutta Taikurista en löytänyt tulkintaa.

Olisin kiitollinen jos voisit sen tänne jossain välissä laittaa.

Lämpimiä ajatuksia  smitten
K.SA
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1029 : 15.02.2008 20:15:43 »

No olipa hyvä, että ilmoitit tuon Taikurin puuttumisen! Kävin tarkastamassa yksityisviestini ja sieltä löytyi (luojan kiitos!) Taikurinkin tulkinta:

TAIKURI
Avainsanat: Merkurius, kommunikaatio, leikinomainen asenne kaikkiin mahdollisiin kommunikaatiomuotoihin, joustavuus, loistava älykkyys

Taikuria esittää kreikkalainen jumala Merkurius, sanansaattaja, jonka siivet ovat puhdasta henkisyyttä. Merkuriuksessa on voimaa, joka säteilee hänestä ja leviää hänen ympärilleen. Kortti kuvaa Tahtoa, Viisautta ja Sanaa, joiden avulla maailma luotiin.
Merkurius tasapainottelee todella taitavasti purjelaudan muotoisen alustansa kärjellä ja tekee taikatemppuja erilaisilla viestintävälineillä. Hän on nero, joka käyttää kaikkia käsillä olevia mahdollisuuksia.
Kaksinaisuudessaan Merkurius edustaa niin totuutta kuin valheellisuuttakin. Hän asettaa kyseenalaisiksi kaikki itsestään selvät aatteet ja arviot. Tämä usein asettaa hänet kyseenalaiseen valoon. Luovana olentona hän ei tunne sanaa ”omatunto”. Taikuri käyttää kaikkia välineitä, kaikkia keinoja, saavuttaakseen päämääränsä. Hänellä on suuri kiusaus käyttää väärin lahjojaan. Hänen kykynsä ja taitonsa antavat hänelle ylivoimaa ja valtaa. Taikuri liikkuu valkoisen ja mustan magian välisellä kapealla raja-alueella. Tämä merkitsee, että hänen on lakkaamatta tutkiskeltava itseään. Hän voi käyttää lahjojaan joko itsekkäisiin tarkoituksiin tai rakkauden ja valon palvelukseen.
Tässä kortissa taikuri leikittelee eri mahdollisuuksilla välittäen tietoa. Hän hymyilee, mikä tarkoittaa, että hän välittää tietoa humoristisesti. Humoristisuus ja leikillisyys leimaavat hänen tapaansa käyttää kykyjään. Se osoittaa, että hänen on mahdollista käyttää kykyjään positiivisella tavalla. Apina on egyptiläisen viisauden jumalan Tothin seuralainen. Se valaisee sitä tosiasiaa, ettei viisautta voi koskaan määritellä ennakolta. Mikä tahansa ulkoinen ilmaisumuoto, esimerkiksi sanat, sisältävät aina jonkin verran harhaa ja kuviteltua.
Ne välineet, joilla Merkurius tekee taikatemppuja, kuvaavat kommunikaation eri muotoja. Esimerkiksi:
1.   Kolikko: Keho, materiaaliset asiat, raha-asiat
2.   Tuli: inspiraatio, transformaatio, eteenpäin meneminen
3.   Sauva: filosofia, uskonto, henkisyys
4.   Nuoli: suorasukaisuus, rehellisyys, tarkoituksenmukaisuus
5.   Pergamenttikäärö: kirjoittaminen, julkaiseminen
6.   Siivekäs muna: yliaistilliset havainnot, telepatia
7.   Malja, jossa on käärme: tunteet, suhteet, seksuaalisuus
8.   Miekka: älykkyys, loogisuus, erottelukyky
Taikurin päässä olevat kaksi käärmettä ovat muinaisen parantamisen ja uudelleensyntymisen symboleita. Tässä yhteydessä ne viittaavat ajatusten uudelleensyntymiseen. Niiden yläpuolella on Horuksen silmä, jossa on kyyhkysen symboli kuvaamassa hengen valtiasta. Taikuri saa inspiraationsa kaikkeuden sielulta, jonka sanomaa hän levittää maan päällä. Tätä kuvaa vielä voimakkaammin sinikeltainen energiasäde, joka ikään kuin menee sisään Taikurin päästä, kulkee koko kehon läpi ja tulee jälleen ulos jalkateristä.
Taikuri ei voi täyttää tehtäväänsä olematta jatkuvasti yhteydessä kaikkeuden henkivoimiin. Hän on aina itsensä yläpuolella olevan lain palveluksessa. Kun hän tiedostaa ja hyväksyy tämän todelliseksi tehtäväkseen, hän pystyy tuomaan kirkasta valoa tietämättömyyden ja ymmärtämättömyyden pimeyteen.
Päätelmät: Sinulla on hienoja kykyjä, joita sinun tulisi jakaa muiden ihmisten kanssa. Eräs tärkeä tehtäväsi on löytää ja luoda oikeat olosuhteet ja ympäristö sille, mitä teet
Kysymykset: Millä alueella olet lahjakas? Millä keinoin ja millaisessa ympäristössä voit jakaa lahjojasi eteenpäin muille?
Ehdotukset: Luo itsellesi mielikuva siitä, mitä haluaisit tehdä ja mikä sopii sinulle parhaiten. Kuvaile se.
Vahvistus: Omien luovien voimavarojeni käyttäminen tuottaa minulle suurta tyydytystä ja tekee minut onnelliseksi.
tallennettu
Jellona-täti
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 106


Suurin on rakkaus.


Profiili
« Vastaus #1030 : 15.02.2008 22:01:39 »

Hei AthaMaarit!

Luin tulkintasi minulle ja nyt sulateltuani asiaa (vaikkakin se tuli mieleeni lähes heti) olen tullut siihen tulokseen, että kysymys on henkisestä tulesta. Ja tuo oli aika jännä, juuri kun olit päässyt "ripittämästä" minua ja "tulenkäyttöäni" sieltä yllätys, yllätys, putkahti tuli, hehee  Grin
Kaiken kaikkiaan tiedän että muutoksen energiat ovat tulossa minulle ja nimenomaan ovat erittäin positiivisia sellaisia. Cool
Kerronpa ihan pienen asian joka tapahtui tänään. Näin sattumoisin erään vanhemman miehen, joka on minulle tyyliin hyvän päivän tuttava. Kuten onkin. No hän jäi juttelemaan ja kuinkas ollakaan asiat kääntyivät henkiselle puolelle. Hän kertoi nuoruudestaan, että eräs nätti nuori nainen oli silloin pyytänyt häneltä proosaa tahi runoelmaa vanhasta kannosta. No siinä samalla, hän kysyikin minulta, siis tämä herra, että sanopas miten sinä kirjoittaisit aiheesta. No kerroin alun, kuinka se alkaisi. Herra tuttavani, pyöräytti silmiään ja sanoi että ei voi olla totta. Sitä ei olla julkaistu missään ja se on ulkomailla, siis se kirjoitus siitä kannosta! No minä siihen että minäpä sanon millaisessa paikassa tämä kanto on. Ja täsmälleen kuvailin kyseessä olevan paikan, josta kanto löytyy tänäkin päivänä ja mikä omituisinta, en ole paikkakuntalaisia, en ole koskaan käynyt hänen kotipitäjässään, enkä nähnyt tätä paikkaa! Eli taas jälleen kerran nähdään, kuinka intuitio toimii, silloin kun sitä vain kuuntelee! Ja tämä tapaus ei ole ainut minulle, nyttemmin, siis jo aikuisen naisen iässä, olen alkanut saamaan hyvin vahvoja intuitioita joistakin asioista. Ja liekö Luoja siunannut myös sellaisella lahjalla, että jotkut ihmiset sanovat, että jää pitkäksi aikaa hyvä ja levollinen olo, kun ovat halanneet minua. Sekä kipukohdat näyttäessään, laitan käteni kevyesti siihen, niin sormeni kuulema "polttavat" sieltäkin tulee tulta. Mutta ei tämän kummoisempaa ja kiitos tulkinnastasi.  smitten
tallennettu

Horoskooppini on Leijona.
Nouseva merkkini on Leijona.
Kiinalainen merkkini on Tiikeri.
Kuumerkkini on Jousimies.
Merkurius on Neitsyessä.
Venus Vaa`assa.
Mars Kaksosissa.
Maya-nimi: Valkoinen kosminen maailmojen sillanrakentaja.
Strelizia
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 70



Profiili
« Vastaus #1031 : 15.02.2008 22:57:53 »

Hurjasti kiitoksia Smiley
tallennettu

It does not do to dwell on dreams, Harry, and forget to live.
-Dumbledore-
delir
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 50



Profiili
« Vastaus #1032 : 16.02.2008 18:53:20 »

Kiitos AthaMaarit!  Smiley
Ehkä mä alan kokeileen tuota avoimuutta, jos vaikkasen avulla selkenis tuo tulevaisuus  smiley6600
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1033 : 16.02.2008 20:16:35 »

Taustakuva. Selventäväksi kortiksi nousi

MALJOJEN RITARI
Avainsanat: Veden tulielementti, antautuminen rakkaimmille, kyky antaa, korkeamman tunnetason saavuttaminen, henkisesti tärkeät suhteet

Maljojen Ritarilla on suuret siivet, joilla hän kohoaa korkealle voimakkaan valkoisen hevosen selässä. Hänellä on vihreä haarniska ja hänen ojennetussa oikeassa kädessään on malja, jossa on rapu. Rapu, astrologisesti veden merkki, saattaa viitata perhesuhteisiin. Tässä perhe täytyy kuitenkin laajentaa käsittämään mitkä tahansa merkittävät ihmissuhteet, erityisesti sellaiset, jotka ovat henkisesti tärkeitä ja jotka liittyvät hengellisiin yhteisöihin.
Henkisyyttä symboloivat vaaleansiniset siivet kohottavat tärkeät ihmissuhteet ylemmälle keskinäisen ymmärryksen ja vuorovaikutuksen tasolle. Turhamaisuutta symboloivan riikinkukon yli on päästy. Se levittää kauneuttaan ympärilleen ja ilman ylpeyden häivää uhraa kauneutensa korkeimman palvelukseen.
Vihreä haarniska kuvaa sitä Maljojen Ritarin suurta luovuutta, jolla hän kykenee ilmaisemaan syvimpiä tunteitaan. Hänen antamansa lahjat ovat ilmauksia hänen ponnisteluistaan kohti yhä täydellisempää tunteiden vaihtoa.
Päätelmät: Kaipaat tiivistä kanssakäymistä ja vuorovaikutusta samanmielisten ja samalla tavalla ajattelevien ihmisten kanssa.
Kysymys: Kuinka voit rikastuttaa vuorovaikutusta ihmissuhteissasi?
Ehdotus: etsi todellista perhettäsi, yhteisöä, jossa tunnet olevasi kotonasi. Siellä voit olla yhteydessä ihmisiin kaipaamallasi tavalla.
Vahvistus: Löydän yhteyden tai suhteen, jota tällä hetkellä tarvitsen.

Kummassa suhteessa tuntisit eniten olevasi kotonasi? Kumpi palvelee henkistä tietäsi enemmän? Nyt on mentävä virran mukana, koska se on korkeimman tahdon palvelemista, aivan kuten kortin riikunkukko-symboli. Katso minne päin sinua tyrkitään eniten.
tallennettu
Lilah
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 104


Saat sen mistä luovut...


Profiili
« Vastaus #1034 : 17.02.2008 14:56:50 »

Ajattelin vain varovaisesti kysäistä että muistatko pyyntöni, vai olenko vain liian hätäinen?  Wink

Lämmöllä lilah smitten
tallennettu

Aurinko: Kalat
Nousu: Leijona
Kuu: Oinas
Merkurius: Vesimies
Venus: Oinas
Mars: Vesimies
Sivuja: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: