Sivuja: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 753225 kertaa)
0 jäsentä ja 7 vierasta katselee tätä aihetta.
siru24
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 59



Profiili
« Vastaus #1050 : 23.02.2008 15:26:43 »

Kiitos selkeästä vastauksesta. Jaksaisitkohan vielä katsoa, miksi minulle nousee kortteihin koko ajan rakkautta, kiinteää suhdetta, pitkää matkaa ja suuria rahoja. Tai sit voi olla, että minä en näe...tulee mitä sattuu kortteja vaan. Katson ihan tavallisista korteista.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1051 : 23.02.2008 17:35:08 »

Se voi merkitä kahta asiaa: ensiksikin sitä, että omat toiveesi vaikuttavat korttien tulokseen tai toiseksi - mikä on ehkä ilmeisin syy - sinua kehotetaan kurottautumaan noita asioita kohdi. Etsi pysyvää ja rakkauden täytteistä suhdetta, älä siis tyydy vähempään. Ota rakkaus kaikkeen mitä elämässäsi teet ja koet. Usko onneen ja menestykseen, jolloin raha virtaa luoksesi ja jos haluat matkustaa laita matkahaaveet menemään maailmankaikkeudelle.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1052 : 23.02.2008 18:58:27 »

No niin, Lilah, tässä sinun korttisi! Nostin sen nyt kertomaan tämän hetkisestä ajasta elämässäsi.

HIRTETTY
Käänteisenä
Avainsanat: Jähmettynyt, paikoilleen jumiutuneen suhteen tai tilanteen päättyminen, irtipäästäminen, luopuminen, antautuminen, oppiminen
näkemään uudella tavalla, tarve murtaa vanhat käyttäytymismallit
Hirtetty on naulattu ylösalaisin asentoon, joka kuvaa ihmisen oman tahdon murtumista. Tilanne on umpikujassa. Liikkumatilaa ei enää ole. Minkäänlainen pako ei ole mahdollista. Transformaatiota symboloivat käärmeet ovat kääriytyneet kerälle ja nukkuvat.
Hirtetty on naulattu hänen omia jähmettyneitä asenteitaan ja näkökulmiaan symboloivaan puuhun. Hänen silmänsä ovat kiinni – hän on sokea kaikelle, mikä ei sovi hänen kapea-alaisiin käsityksiinsä. Hän vastustaa jokaista uutta aatetta, jokaista uutta virikettä tai jättää ne kokonaan huomioimatta.
Hänen päänsä on ajeltu kaljuksi. Hiukset, henkisen ja hengellisen ymmärryksen vertauskuva, on ajeltu pois. Hirtetty on menettänyt luottamuksensa jopa omaan intuitioonsa. Mitkään hänen pyrkimyksensä eivät näytä lupaavilta. Ne on tuomittu epäonnistumaan.
Jopa tämänkaltaisenkin toivottomuuden keskellä voi tapahtua ihmeitä! Olet tullut pisteeseen, missä et voi enää välttää näkemästä alastonta totuutta. Ainoa mahdollisuus on kohdata se ja päästää irti. Tämänlaatuinen antautuminen, itsepäisyydestä ja jähmettyneistä ideologioista luopuminen, johtaa kauaskantoiseen sisäiseen muutokseen. Jäykät käyttäytymismallit murtuvat ja kaikki vanha selkiintyy. Tämä merkitsee täydellistä antautumista korkeammalle Itselle. Se vapauttaa kapea-alaisesta ajattelusta ja dogmaattisuudesta. Joka mielellään taipuu Maailmankaikkeuden kosmiseen järjestykseen, voi tulla yhdeksi Taon virran kanssa. ”Tapahtukoon sinun tahtosi, ei minun – sillä Sinun tahtosi on myös minun tahtoni.” Palkinto, jonka saat syvästä antautumisesta Kaikkeudelle on elämäsi täydellinen suunnanmuutos. Voit nähdä maailman uudesta näkökulmasta!
Päätelmät: Nyt sinun on mahdollista tiedostaa, mihin olet jumiutunut.  Mitkä elämäsi alueet ovat jumissa pikemminkin kuin alati muuttuvia ja virtaavia? Mitään ei ole tehtävissä. Jo pelkästään se, että huomaat selvästi, mikä on todellisuutesi, tekee sisäisen muutoksen mahdolliseksi.
Kysymykset: Millä elämäsi alueella olet jumiutunut? Oletko valmis huomaamaan jähmettyneet käyttäytymismallit ja ajatukset? Oletko valmis päästämään niistä irti?
Ehdotukset: Nosta kortti sille, mikä sinua odottaa, kun antaudut.
Vahvistus: Päästän irti. Ymmärrän, hyväksyn ja haluan seurata elämässäni jumaluuden tahtoa, josta tulen vähitellen tietoiseksi.

Eteenpäin menemistä näyttäisi olevan tiedossa ainakin tällä hetkellä, joskin ilman dramaattisempia muutoksia. Menneisyydessä alkanut tilanne tai vastaava jatkaa eteenpäin. Sellaista normaalia arkipäivää ilman pahempia draamoja siis Cheesy
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1053 : 23.02.2008 19:11:34 »

Päärynä. Ennen kuin otan kortin pakko sanoa, että tuosta ihanasta nimimerkistä tulee mieleen aina ystäväni sanankäännös, jossa hän risti päärynän rääpynäksi Grin Aina vaan jaksaa se rääpynä-sana naurattaa, joten nimimerkistäsi nousee minulle aina niin hyvä mieli!

Mutta asiaan. Kortti sanoo töille näin:

LANTTIEN SEITSIKKO – EPÄONNISTUMINEN
Avainsanat: Saturnus Härässä, rajoittuneisuus, kohtaloon alistuminen, epäröinti, ylitsepääsemättömiltä näyttävät esteet, luuhistumisen pelko

Virheiden tekemisen pelko liittyy tässä liiketoimintaan, raha-asioihin, fyysiseen kuntoon ja/tai terveyteen. Näet ilmeiset ylitsepääsemättömiä esteitä edessäsi etkä usko kykeneväsi selviämään näistä esteistä ensimmäisellä yrittämällä. Eteesi nousee uhkaavasti kauheita mielikuvia. Tätä kuvaavat kortissa olevat seitsemän Saturnuksen lyijylevyä. Sinulla on taipumusta vetäytyä ja alistua kohtaloosi sekä rajoittua ratkomaan ongelmiasi vanhalla, totutulla tavalla.
Riikinkukon sulkien väritystä muistuttava sinisenmusta tausta on osoitus siitä, että pelko ja kauhu syntyvät ihmisen ajatustasolla eivätkä välttämättä heijasta fyysistä todellisuutta. Näiden kahden tason välillä on kuitenkin merkittävä yhteys. Negatiiviset odotukset ovat voimakkaita ajatusmalleja. Jos niitä ruokitaan – joko tietoisesti tai tiedostamattomasti – tarpeeksi pitkään, ne voivat todellakin myötävaikuttaa pelkäämäsi tilanteen syntymiseen. Sama tietenkin pätee myös myönteisiin ajatuksiin ja odotuksiin.
Tämä kortti antaa sinulle vihjeen joka kannattaa ottaa vakavasti. Tiedostettu tai tiedostamaton pelko on olemassa. Nyt sinun on aika tunnustaa, havaita ja hyväksyä pelkosi, Nämä ovat välttämättömiä askeleita pelon voittamisessa, siitä irti päästämisessä ja myönteisemmän asenteen luomisessa. Elämänmyönteiset ajatukset ja asenteet antavat elämälle arvon kaikessa sen kauneudessa ja runsaudessa. Ne luovat energian, jonka avulla voit muuttaa odottamasi epämiellyttävät kokemukset iloisiksi tapahtumiksi.
Päätelmät: Synkät ja pelontäytteiset odotukset estävät kykyäsi käsitellä asioita. Sinun pitäisi nyt huolella tarkastella näiden odotuksien sisältöä ja laatua
Kysymys: Mistä elämäsi alueista olet huolissasi?
Ehdotus: Kirjoita täydellinen lista pahimmista odotuksistasi. Ota uusi paperi ja kirjoita sille jokaisen pelkosi positiivinen vastakohta. Tee jatkuvasti tällaisia listoja ja muuttele niitä tarpeen vaatiessa. Tee päätöksesi tietoisesti. Etsi joku, joka tukee sinua tässä. Nosta uusi kortti tietoisena siitä, että voit hyväksyä pelkosi ja päästää niistä irti.
Vahvistus: Minulla on rohkeutta uskoa, että kaikki elämässäni tapahtuu minun parhaakseni.

Nyt pois huolet ja hommiin vaan! Korvaa pelkosi uskolla Itseesi ja positiivilla ajatuksilla. Kortin vahvistus kertoo vielä sen, että tätäkään työpaikkaa ei sinulle olisi suotu, jos se ei sinua tukisi jotenkin. Välillä tulee varmasti huonompia päiviä, jolloin joudut taistelemaan itsesi kanssa, jolloin negatiiviset ajatukset ja tunteet nousevat pintaan, mutta älä usko niihin. Sinulla ei ole mitään syytä uskoa niihin. Rohkeutta, onnea ja menestystä elämääsi! Pidä huolta Itsestäsi ja pyri nauttimaan siitä mitä teet.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1054 : 23.02.2008 19:19:26 »

Ave^^. Sanoisin ilman korttia, että sinuakin vaivaa vaan nyt tämä yleinen aika. Herkille ihmisille koko alkuvuosi on ollut raskasta, eteenkin henkisesti. Olen itse potenut ihan samaa huonoa oloa ilman mitään varsinaista näkyvää syytä ja eräs ystäväni samoin. Tämä ystäväni ajatteli, että nyt on menossa yleinen puhdistumisprosessi, joka kasvattaa meitä henkisesti ja hän veikkasi, että se loppunnee 6.3. Shivan juhlapäivään. Mitään syytä huonovointisuuteen ei ole, kaikki on hyvin, mutta henkitasolla on nyt niin kova rutistus menossa, että se vaikuttaa tähänkin tasoon.

Nostin sinulle kortin siihen, miten selvitä nyt tämän kauden läpi. Se kertonnee ehkä myös mistä tämä johtuu. Mitä sinä käyt läpi, mistä sinun toivotaan puhdistuvan.


MIEKKOJEN KUUTONEN – TIEDE
Käänteisenä
Avainsanat: Merkurius Vesimiehessä, kyky eritellä ja yhdistää ideoita, kaikenkattava näkemys, kaikenkattava ymmärrys, puolueettomuus

Merkurius on eräs suurimpia lahjoja, joita Vesimies voi saada. Merkuriuksen erittelykyky tuo selkeyttä tulevaisuudennäkymiin. Nyt havaintoja ei ainoastaan ymmärretä ja tiedosteta, vaan ne voidaan myös välittää eteenpäin. Mitä erilaisimmat ideat ja näkemykset kohtaavat yhdessä pisteessä. Tämän ansiosta asiat on mahdollista nähdä laajasti uudella, kaikenkattavalla tavalla. Tämä saa oivalluksen puhkeamaan kukkaan.
Maalauksen keskellä olevat ruusut ja risti symboloivat tieteelliseen totuuteen kätkeytyvää salaisuutta – sitä, mikä kerta toisensa jälkeen pakottaa meidät pois aikansa eläneistä ajattelutavoista ja – malleista. Tämä ei millään tavoin rajoitu koskemaan pelkästään tieteen maailmaa. Vastikään saavutetut oivallukset romuttavat myös henkilökohtaisessa elämässä ja suhteissa olevia vanhoja, urautuneita tapoja. Tällä hetkellä tarvittavista muutoksista pitäisi kertoa muille niin, että he voivat todella kuulla, ymmärtää ja hyväksyä ne.
Päätelmät: Sinulla on kyky havainnoida ja tajuta asioita eri tasoilla ja eri näkökulmissa. Ymmärrykseesi asioista yhdistyy monia eri puolia.
Kysymys: Millä elämäsi alueilla olet pahiten urautunut ja millaisia nuo vanhat totutut tavat ovat?
Ehdotus: Luota näkemyksiisi. Kommunikoi niin, että muut ymmärtävät sinua. Anna kukan kehittyä.
vahvistus: Tietoisuuden kukka kukkii sydämessäsi.

Ymmärtäisin kortin niin, että sinua pyydetään katsomaan asioita, Itseäsi,elämää ja tätä kautta mahdollisimman monelta kantilta, puolueettomasti. Sellaista tieteellistä tutkiskelua paremman olon saavuttamiseksi. Olet nyt hukassa, siitä kertoo sekin, että tämän kortin tieteelliset oivallukset ja selkeys kääntyvät ylösalaisin. Sanoisin, että tämä on rauhallisen mietiskelyn kehotus. Ei tarvitse ryhtyä meditoimaan, jos se ei tunnu hyvälle, mutta keskittyä pohtimaan asioita rauhallisesti ilman ennakko-odotuksia tai -ajatuksia. Ihan vain asioiden selvittelemistä Itselleen. Siitä tässä henkisessä puhdistumiskaudessa on yleisestikin ilmeisesti kysymys. Otetaan selvää Itsestä, asioita ja yritetään ymmärtää kaikki suuremmasta näkökulmasta.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1055 : 23.02.2008 19:38:18 »

Adalmiina. Katsotaanpas mitä kortit sanovat. Kysyin mitä sinun kannattaisi tuon työn ja taloudellisen tilanteen kanssa tehdä ja sen kortti on ensimmäisenä. Toisena on sitten tuo ihmissuhdehärdelli Grin

LANTTIEN NELONEN – VOIMA
Avainsanat: Aurinko Kauriissa, ilmaiseminen, eheys, luonteenlujuus.

Kortin neljä lanttia ovat neliön muodossa kuvaten linnoituksen neljää kulmatornia. Jokaisessa on jokin alkemistisen elementin symboli. Tämä muodostelma kuvaa olemuksen kaikilla tasoilla vallitsevaa varmuutta ja voimaa. Kortin voima on kuvattu rakennuksen jykevänä, miltei jäykkänä muotona. Kaikki on paikallaan. Linnoituksen muureilla ei myöskään näy liikoja koristeita.
Edellä kuvattuun järjestykseen alistumisella on niin myönteiset kuin kielteisetkin puolensa. Tällaisella tiiviillä, suljetulla järjestelmällä on näkyvät rajansa ja kiinteät norminsa, omat tietyt etunsa. Tämänlaatuisella ihmisellä on luonteenlujuutta. Häneen voi luottaa. Hän pysyy järkähtämättömän uskollisena omille periaatteilleen ja tekee kaiken ehdottoman rehellisesti ja kokonaisvaltaisesti. Hän on harvinaislaatuinen ihminen, joka elää ihanteidensa mukaan.
Tämä kortti voi myös merkitä lain kirjaimellista noudattamista. Se voi merkitä sitä, että ihmisestä tulee intoilija, joka lähtee vaikka ristiretkelle omien periaatteidensa puolesta. Ihmisten periaatteet alkavat elää omaa elämäänsä. Normien noudattaminen näyttää tärkeämmältä kui rikkaan ja inhimillisen elämän noudattaminen. Luonnolliset mielijohteet tukahdutetaan, ettei oman luonteen lujuutta vain asetettaisi kyseenalaiseksi. Todellisen lämmön ja ystävyyden korvaa kylmä ja jäykkä kohteliaisuus.
Päätelmä: Kortin merkitys riippuu nostavan henkilön taustasta. Kortti voi olla kehotus vahvistamaan oma luonnetta ja eheyttä. Tai se voi haastaa myöntämään elämää hallitsevien sääntöjen ja periaatteiden olemassaolon, mikä estää sydämen äänen kuuntelemisen.
Kysymys: Onko elämäsi ja käyttäytymisesi kuin jäykkä linnake? Vai tarvitsetko elämääsi ja käyttäytymiseesi enemmän järjestystä ja vakautta?
Ehdotus: Tutki voiman eri puolia.
Vahvistus: Tarjoan voimani rakkauden palvelukseen.

Onpas vähän hankala kortti, vaikka se puhuukin voimasta. Voima tässä yhteydessä voi tarkoittaa sitä, että sinusta löytyy voimaa työn ja opiskelujen yhteensovittamiseksi tai sitä, että sinun tulee löytää tuo voima Itsestäsi. Sanoisin, että kortin jäykkä linnake rajoituksineen kuvastaisi sitä, että haluat valmistua nopeasti, samassa ajassa jossain sinun OLETETAAN valmistuvan. Kortti neuvoo kuitenkin, etteivät yleiset säännökset saa rikkoa Itseämme vastaan. Jos sinusta tuntuu, ettet ehdi saada opintoja sen normaalin aikataulun mukaisesti valmiiksi, jos aloitat työt olosuhteiden pakottamana, niin älä huoli. Pääasia, että valmistut. Ex-poikaystäväni nauroi aina sisaruksineen isälleen, joka oli valmistunut aikoinaan journalistiksi Tampereen yliopistosta HYYYYVIN pitkällä opiskeluajalla, että yli 60-vuotias isä on ihan saletisti vieläkin yliopistolla kirjoilla Grin
Nyt pitää tehdä päätös - kituutanko taloudellisesti huonosti ja valmistun (ulkomaailman päättämällä) oletusajalla vaiko etsin työn ja valmistun hitaammin, mutta taloudellinen tilanteeni pysyy parempana.
En valitettavasti tiedä miten tiukka nykyinen opiskelusysteemi pistevaatimuksineen on, sillä olen yhä, pian 25-vuotiaana, ilman ammatillista koulutusta. Olen halunnut mennä ihan omaa tietäni siitäkin huolimatta, että tässä iässä pitäisi olla jo ammatti, mielellään toinenkin työn alla, töitä, mies/kihlattu ja perhe suunnitteilla. Joista minulla ei ole yhtäkään, haha Grin Mutta se on minun tieni ja olen onnellinen. Se on tärkeintä elämässä, myös sinun elämässäsi. Mikä tekee sinusta onnellisen on AINA oikea tie. Muita teitä ei ehkä kannata edes harkita, haha!



HALLITSIJATAR
Käänteisenä
Avainsanat;: Venus, kauneus, rakkaus, äidillisyys, naisellisuus, viisaus, hengen ja materian välinen yhteys, sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi

Hallitsijatar ilmentää ja hallitsee feminiinisyyttä kaikissa sen muodoissa. Hänen ulkomuodolleen ja ympäristölleen ovat leimaa-antavia kauneus ja eheys. Hänen läheisyydessään on hyvä olla. On ikään kuin pääsisi osalliseksi hänen tasapainoisesta, harmonisesta olemuksestaan. Hallitsijattaren kauneus ei ole pelkästään ulkoista kauneutta, vaan hänen naisellisuutensa on täydellisen kehittynyt olemuksen kaikilla tasoilla. Tämä luo häneen erityistä säteilyä ja hohtoa. Hän on samanaikaisesti äiti ja rakastaja, hallitsijatar ja tietäjä. Hallitsijattaren voima on siinä, että hän yhdistää korkeimpien henkisten arvojen näkyvät muodot aineellisiin arvoihin.
Hallitsijattaren vallan olennaisimmat piirteet ovat antava ja vastaanottava rakkaus, luovuus ja hedelmällisyys sekä ymmärrys ja viisaus. Hän pitelee oikeassa kädessään fallosmaista lootuksenkukkaa, jonka terälehdet ovat avautuneet hänen sydänchakran kohdalla. Hallitsijattaren vasen käsi on vastaanottavaisen avoimena. Miehinen uutta synnyttävä voima yhdistyy naiselliseen antautumiseen. Saatettuaan sopusointuun itsessään olevat maskuliiniset piirteet hänen naisellisuutensa tulee olemaan sisäisesti ja ulkoisesti tasapainossa.
Vaaleanpunavalkoinen pelikaani, joka ruokkii poikuettaan verellään, kuvaa ehdotonta äidinrakkautta, jälkeläisen ravitsemista koko olemuksella. Hallitsijattaren kuvaa myös Suurta Äitiä, Maaäitiä, joka antaa elämän kaikille olennoille ja ravitsee sitä.
Kilvessä kuvattu kaksipäinen valkoinen kotka on transformaation vertauskuva. Transformaatio tapahtuu, kun ihminen yhdistää itsessään olemuksensa kaikki eri puolet.
Kuu ja maa ovat yhdistyneet ja niitä ympäröi magneettinen energiakenttä. Kun alituiset tunteiden (kuu) syvyys tulee näkyväksi (maapallo), näitä tunteita voidaan käyttää tietoisesti. Tätä tapahtumaa kuvaavat kortin oikealla ja vasemmalla puolella leiskuvat siniset liekit. Kun sisäiset voimasi yhdistyvät, säteilet eheyttä ja täydellisyyttä. Tämä vetää magneetin tavoin muita ihmisiä puoleesi, sillä läheisyytesi saa heidät tuntemaan olonsa turvalliseksi ja suojatuksi. Maan ja kuun liitto on kuvattu vielä kertaalleen Hallitsijattaren kruunua. Maltan risti korostaa hengen ja materian välisen liiton merkitystä.
Hallitsijattaren kasvot ovat kääntyneet kohden kyyhkystä – hän on suuntautunut tulevaisuuteen. Koska hän on viisas, hän ei katso enää menneisyyttään symboloivaan varpuseen päin.
Hallitsijattaren takana aukeava holvikaari kuvaa taivaan porttia. Tämä kaikkinainen näkyvä kauneus antaa vain viitteen jostain itseensä kätkeytyvästä vielä kauniimmasta ja upeammasta. Hermann Hesse kuvaili ”kaikki maan päällä esiintyvät ilmiöt kuviksi, jotka ovat avoimia portteja joiden kautta sielu – kun se siihen on valmis – voi mennä sisäiseen maailmaan. Siellä sinä ja minä ja kaikki muukin olemme yhtä. Jokainen ihminen tulee tällaiselle avoimelle portille jossakin elämänsä vaiheessa. Kuitenkin vain harvat menevät siitä sisään tai luopuvat tämän maailman kauniista harhakuvitelmista, jotka voimme sisäisen maailman todellisuudessa kokea valheiksi”.
Päätelmät: Kauneus, minkä näet muissa ihmisissä ja mikä vetää sinua heidän puoleensa, on jo sinussa itsessäsi. Naisellisuutesi on kehittymässä ja saamassa muodon. Nyt voi olla oikea aika selvittää äitiisi liittyvät, ratkaisua vailla olevat ristiriidat.
Kysymys: Onko elämässäsi joku kaunis nainen, jolta haluaisit oppia jotain?
Ehdotus: Luo mielikuva ihannenaisestasi! Kirjoita paperille hänen tärkeimmät ominaisuutensa. yritä löytää näitä ominaisuuksia sekä muista ihmisistä että itsestäsi. Ympäröi itsesi kauneudella ja yltäkylläisyydellä.
Vahvistus: Olen täynnä voimaa ja kauneutta.

Minulle tuli HETI mieleen, kun näin tämän kortin, että miestenperään haihattelu johtuu siitä, että sinä ostat omaa feminiinisyyttäsi heiltä. Et ehkä koe olevasi nainen ilman miestä rinnalla tai vastaavasti/lisäksi peilaat omaa feminiinisyyttäsi maskuliinisuutta vastaan. Ihan kuten valoa voidaan peilata pimeyttä vasten ja sanoa, miten valoisaa oikeastaan on: himmeää, hämärää, pikkuisen pimeää, normaalia, kirkkaampaa, kirkasta vai sokaisevaa. Et ehkä ole varma omasta naisenaolemisen "roolistasi" ja kaipaat siihen vahvistusta: kelpaahan minä sinulle? Haluaahan joku mies minua? Olenhan kaunis? Olenhan viehättävä, seksikäs, todellinen nainen?
Kortin pointti onkin, että todellinen naiseus tulee sisältä ja jokaisella on oma persoonallinen tapansa ilmaista sitä. Lisäksi meillä on pohjimmiltaan maskuliinis-feminiininen tasapaino, joka pysyy vakiona elämässä toiseen. Siksi joku nainen on tässä elämässä maskuliininen ja mies feminiininen, koska tuon naisen energiatasapaino on luonnostaan maskuliinisvoittoinen ja miehen feminiinisvoittoinen.
Harjoittele todellisen feminiinisen ja maskuliinisen energian löytämistä! Itsestäsi feminiinistä energiaa ja miehistä maskuliinista. Etsi niin, ettet katso sitä maskuliinisuuden tai feminiinisyyden määritelmää ulkoisista asioista vaan tunnustelet energiaa - millainen tunne tuosta ihmisestä tulee? Jos sinulla on joku miesidoli, yritä saada kiinni hänen maskuliinisesta perusenergiastaan. Löydä Yingin ja Yangin molemmat puolet. Itse harjoittelen samaa ja se on haastavaa, mutta antoisaa ja hauskaa. Etsiskele ulkoisen sijaan sisäistä. Maailman seksikkäimmiksi ihmiseksi äänestetään heitä, jotka ilmaisevat omaa sukupuoleensa liittyvä energiaa avoimen puhtaasti. Ulkokuori on vain lisämauste.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1056 : 23.02.2008 19:50:03 »

Tiipoo. Korttia kesälle!

YLIPAPPI
Avainsanat: Härkä, hengellinen mestari, opettaja, neuvonantaja, vihkiytynyt, sisäinen opas, hengellinen isä, korkein transformaatio

Tätä korttia hallitsee Härän tähtikuvio. Vihkiytyneen valtaistuimena on härkä ympärillään kaksi elefanttia, jotka ovat luonteeltaan härän kaltaisia. Kortin kulmissa ovat alttarin vartijoina neljä kerubia; härkä, leijona, kotka ja ihmishahmo. Ne kuvaavat ihmisen olemuksen neljää eri puolta. Härkä on maan elementin symboli ja edustaa siten materiaa, fyysisyyttä. Leijona symboloi tulen elementtiä – tahdonvoimaa, eteenpäin menemistä ja intuitiivisuutta. Ihmishahmo kuvaa ilman elementtiä, Vesimiestä ja siten ihmisen ajatuksia ja henkistä puolta. Kotka puolestaan edustaa vettä ja astrologisesti Skorpionia. Se on tunne-elämän ja korkeimman transformaation symboli.
Ylipappi on yhdistänyt itsessään kaikki nämä elementin ja ilmaisee niitä täydellisesti. Hän on Herännyt, Täyttymyksen Saavuttanut, Valaistunut. Hän on todellinen hengellinen mestari, joka toimii välittäjänä inhimillisen ja jumalallisen välillä. Hän edustaa henkeä lihaksi tulleena (härkä) tai korkeinta ihmisen kehityksen astetta, jolloin inhimillisyys yhdistyy jumaluuteen.
Ylipapin edessä seisova kuunsirppiä ja miekkaa kädessään pitelevä nainen on Venus, Härän hallitsija. Hän pitelee viisauden ja tunteiden symbolia merkkinä siitä, että nämä ovat tasapainossa keskenään. Ylipappi on yhdistänyt itsessään naisen ja miehen ja tehnyt molemmista täydellisen.
Kun naisellisuus ja miehisyys yhdistyvät, syntyy lapsi, Horus. Hän on alaston, suojaamaton ja haavoittuva. Lapsi on täysin avoin Olemassaololle ja luottaa siihen. Horus edustaa todellista viisautta – sitähän lapsen luonnollinen viattomuus juuri kuvaa. Kuka tahansa, joka on Ylipapin läheisyydessä, tuntee tämän. Päästäkseen täydelliseen yhteyteen tämän olennon kanssa on luovuttava kaikista suojamekanismeista. Ylipapin päätä ympäröi viisi valkoista ruusun terälehteä. Ne symboloivat rakkautta sen puhtaimmassa, täydellisimmässä muodossa. Tämä rakkaus huomioi toisen ihmisen ja antaa sitä, mitä tuo toinen juuri sillä hetkellä tarvitsee. se ei kuitenkaan ole välttämättä mitään sellaista, mitä tuo toinen haluaisi tai toivoisi. Todellinen mestari ei täytä oppilaansa toiveita. Totuus on jotain, mikä provosoi, saa tunteemme kuohumaan. Se ravistaa meidät hereille tiedottomuuden suloisesta, syvästä unesta. Vain täysin epäitsekäs ihminen voi käsitellä totuutta näin taitavasti. Jeesus teki näin ajaessaan rahanlainaajat pois temppelistä.
Kortin yläosassa oleva käärme kuvaa transformaatiota. Käärmettä koskettaa yhdeksän neulaa, jotka muistuttavat orjantappurakruunusta, kaikkeen syvään sisäiseen muutokseen kuuluvasta kivusta ja kärsimyksestä. Todellinen muutos voi tapahtua vasta, kun ihminen on vastaanottavainen (härkä), herkkä (kyyhkynen), luottavainen ja antautuu jumalalliselle rakkaudelle.
Tumma tausta korostaa Ylipapin tehtävää: hän tuo tietoisuuden valon tietämättömyyden pimeyteen.
Päätelmä: Itsesi etsiminen johtaa sinut jonkinlaisen hengellisen kokemuksen piiriin. Tämä kortti voi viitata siihen, että tapaat hengellisen opettajan tai mestarin. Ole avoin ja ennakkoluuloton!
Kysymys: Onko olemassa joku mestari, vielä elossa oleva tai jo kuollut, joka vetoaa sinuun?
Ehdotukset: Tutki hengellisten mestareiden opetuksia. Etsiydy mestarin tai opettajan läheisyyteen. Mene johonkin ryhmään, jossa tuetaan henkistä kasvuasi. Ole rehellinen, avoin ja vastaanottavainen näissä ryhmissä. Kiinnitä huomiota siihen, millaisia neuvoja sydämesi antaa sinulle.
Vahvistus: On olemassa yksi kuuntelemisen arvoinen ääni – sydämeni ääni.

Jatka vaan tätä samaa rataa, ei huolta. Olet kokenut jonkinlaisen henkisen heräämisen, kun tuollaiset maalliset huolet eivät saa onnellisuuttasi murtumaan. Onnitteluni! Olet lähempänä Todellista Olemustasi ja ymmärtänyt Elämän Salaisuutta. Jatka henkistä tietä eteenpäin. Se on aina ensimmäisenä, kaikki muu seuraa perässä.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1057 : 23.02.2008 19:54:43 »

Marix. Tässäpä ihan yleisesti nyt neuvokorttia, sivuten tuota työnetsintää.

MIEKKOJEN KUUTONEN – TIEDE
Avainsanat: Merkurius Vesimiehessä, kyky eritellä ja yhdistää ideoita, kaikenkattava näkemys, kaikenkattava ymmärrys, puolueettomuus

Merkurius on eräs suurimpia lahjoja, joita Vesimies voi saada. Merkuriuksen erittelykyky tuo selkeyttä tulevaisuudennäkymiin. Nyt havaintoja ei ainoastaan ymmärretä ja tiedosteta, vaan ne voidaan myös välittää eteenpäin. Mitä erilaisimmat ideat ja näkemykset kohtaavat yhdessä pisteessä. Tämän ansiosta asiat on mahdollista nähdä laajasti uudella, kaikenkattavalla tavalla. Tämä saa oivalluksen puhkeamaan kukkaan.
Maalauksen keskellä olevat ruusut ja risti symboloivat tieteelliseen totuuteen kätkeytyvää salaisuutta – sitä, mikä kerta toisensa jälkeen pakottaa meidät pois aikansa eläneistä ajattelutavoista ja – malleista. Tämä ei millään tavoin rajoitu koskemaan pelkästään tieteen maailmaa. Vastikään saavutetut oivallukset romuttavat myös henkilökohtaisessa elämässä ja suhteissa olevia vanhoja, urautuneita tapoja. Tällä hetkellä tarvittavista muutoksista pitäisi kertoa muille niin, että he voivat todella kuulla, ymmärtää ja hyväksyä ne.
Päätelmät: Sinulla on kyky havainnoida ja tajuta asioita eri tasoilla ja eri näkökulmissa. Ymmärrykseesi asioista yhdistyy monia eri puolia.
Kysymys: Millä elämäsi alueilla olet pahiten urautunut ja millaisia nuo vanhat totutut tavat ovat?
Ehdotus: Luota näkemyksiisi. Kommunikoi niin, että muut ymmärtävät sinua. Anna kukan kehittyä.
vahvistus: Tietoisuuden kukka kukkii sydämessäsi.

Voi jestas, mitenhän mie tulkkaan tämän =D Ilmeisesti muutosta siellä päässä on tapahtunut, kun en oikein saa otetta tähän korttiin. Jos töitä on tullut, hyvä. Kiinnitä huomiota siihen, että kommunikoit toisten kanssa ja suhtaudut työhösi rennon uteliaasti (eteenkin, jos olet vielä ihan uudessa hommassa, josta sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta). Jos taas töitä ei ole löytynyt, älä luovuta. Etsiskele työtä katsomalla asiaa mahdollisimman laajalta näkökulmalta, ei siis niin, että töitä haettaisiin pelkästään taloudelliseksi turvaksi.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1058 : 23.02.2008 19:59:22 »

Saapasjalkakissa. Kortti neuvoo seuraavaa tilanteellesi:

KOHTALO
Käänteisenä
Avainsanat: Jupiter, uusi alku, laajeneminen, luovuus, suuri läpimurto, itsensä toteuttaminen, odottamaton onni tai sattuma

Energiapyörteiden ja salamoiden keskellä pyörii kymmenpintainen Kohtalonpyörä. Se symboloi kokonaisuutta, joka on jatkuvassa liikkeessä ja silti muuttumattomana kaikessa täydellisyydessään.
Kolme hahmoa - sfinksi, apina ja krokotiili - kuvaavat kolme Egyptin jumalaa. Sfinksissä yhdistyvät neljä maagista hyvettä: tieto, tahto, uskallus ja hiljaisuus. Viisaus syntyy eläimellisten vaistojen ja intuitiivisten älyllisten voimien yhdistymisestä. Sfinksin käpälissään pitelemä miekka todistaa lahjomattomasta arvostelukyvystä sekä kyvystä ajatella selkeästi.
Pyörän vasemmalla sivulla oleva apina symboloi joustavuutta. Juuri apina näyttää pitävän pyörän jatkuvassa liikkeessä.
Krokotiili edustaa luovuuden jumalaa. Se pitelee käsissään kahta työkalua. Oikealla on egyptiläinen elämän symboli, Ankh. Jokainen luova teko synnyttää jotain. Koukkupäinen sauva symboloi sitä, että olemme kaikki oman onnemme seppiä. Voimme oivaltaan itsellemme suotuisat tilanteet, vetää niitä puoleemme ja käyttää niitä hyväksemme.
Kohtalonpyörän keskusta kuvaa aurinko, josta kaikki luova energia saa alkunsa ja jossa se yhdistyy. Se on  myös tietoisuuden, oivalluksen ja valaistumisen symboli. Aurinko on kaiken kiistaton keskus, pyörremyrskyn silmä, joka ympärillään olevasta jatkuvasta liikkeestä huolimatta pysyy liikkumattomana ja muuttumattomana. Tämä on se sisällämme oleva siemen, todistaja, jota eivät heilauta mitkään elämän kaksinaisuuden ylä- ja alamäet, ilot tai surut, toiveet tai pelot.
Mutta nyt tarkastelemme, mitä on pyörän ulkopuolella. Meidät täyttää ilo siitä, että olemme päässeet murtautumaan esteiden läpi kirkkauteen. Iloitsemme siitä suuresta onnesta, jonka tämä hetki meille suo. Elämällä on tarjottavanaan meille odottamattomia lahjoja ja mahdollisuuksia. Tarvitsemme vain tarkkaavaiset silmät, jotta huomaisimme itsellämme olevat lahjat ja mahdollisuudet.
Päätelmät: Jos nyt ei tapahdu ihmeitä, jotain on vialla! Olet todella suuren läpimurron edessä! Käytä tämä hetki hyväksesi!
Kysymykset: Oletko todella valmis ottamaan vastaan suuren onnen? Mikä on vielä tielläsi?
Ehdotukset: Kirjoita muistiin joko itseäsi varten tai kerro luotettavalle ystävällesi, mitä onni sinulle on nykyisessä elämäntilanteessasi. Tee sitten uusi lista kaikesta siitä, mikä estää sinua kokemasta tuota onnea juuri nyt.
Vahvistus: Olen nyt valmis elämäni ihmeeseen.

Näyttää ikävästi siltä, että muutoksia ei ole tulossa. Sama meno jatkuu tulevaisuudessakin, kun kortti nousi käänteisessä muodossa. Vahvistuksen kuvaama "elämän ihme" on varmasti verrattavissa miehen muutokseen, mutta sitä ei ole odottettavissa. Keskustelkaa asiat kunnolla halki ja jos ei muu auta, jatkakaa matkaanne. Suhteenne on täyttänyt tehtävänsä ja molempien on aika jatkaa matkaa. Maailman luonnollisen olotila on jatkuva muutos ja liike eteenpäin, tavalla tai toisella. Jämähtäminen sotii maailman liikettä vastaan ja tekee meidät onnettomiksi, koska me olemme osa maailman liikettä.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1059 : 23.02.2008 20:06:20 »

Dimma. Sinulle päätin ottaa enkelikortin. En omista kortteja -vielä- joten otin sinulle netistä kortin. Käännän sen suomeksi.

Seikkailu
Elämä on seikkailu. Ole valmiina ottamaan vastaan odottamattomia yllätyksiä ja käytä ihania tilaisuuksia hyväksesi. Enkeliviisaus kehottaa sinua irrottautumaan kaikista jämähtäneistä tavoistasi tai rutiineistasi. Tee jotain erilaista ja kohtaa elämä ihmetellen sen ihanuutta.
Jos tie edessäsi näyttää synkälle, toimi kuin tutkisit tuntematonta,pimeää paikkaa. Pyydä enkeleitä valaisemaan tiesi. Etsi sitten merkkejä ja vihjeitä jotka kertovat, minne ja miten sinun tulee edetä.
Tutki uusia asioita innostuksella ja rohkeudella. Nämä magneettiset olemusmuodot vetävät puoleensa rajaa ja työmahdollisuuksia ja antavat upean lisän ihmissuhteisiisi.
Enkelit rohkaisevat sinua liikkumaan eteenpäin luottavaisella, odottavalla ja iloisella mielellä.
Vahvistus: Kohtaan elämäni seikkailut innolla.


tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1060 : 23.02.2008 20:08:24 »

Noviisi. Ensimmäinen kortti antoi vastauksen tuolle kysymykselle, eli päästä miehestä irti. Ei lupaa hyvää, ei ainakaan minun saaman vastauksen mukaan. Loppupelissä sinä teet kuitenkin päätöksesi.
tallennettu
pippurin
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #1061 : 23.02.2008 20:28:25 »

Onko elämässäni näkyvissä mitään muutosta työssä / rakkauselämässä?

Päiväni ovat kaikki samanlaisia.  Undecided

Terv. Pippuri
tallennettu
Päärynä
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 105



Profiili
« Vastaus #1062 : 23.02.2008 20:37:37 »

Kiitos AthaMaarit!
Tuo kortti kylla kertoi juuri sen, mika on ollut minulle erittain ominaista aiemmassa tyoelamassani: huolehtiminen ns turhista asioista ja pirujen maalaamisesta seinille.  Undecided
Uskon tuohon ajatuksien voimaan, silla usein pelkaamani asiat tyossa ovat todellistuneet jossain muodossa...
Nyt kun olen kokenut sairastelun ohella viime vuosina henkista heraamista ja oman itseni suurempaa ymmarrysta toivoin jo jattaneeni nuo huolehtimiset vahemmalle.

Ensimmainen viikko tyossa menikin ihmeellisen hyvin, mutta jo nyt olen kerinnyt etsia itsestani heikkoja kohtia ja olen myos ruotinut jo etukateen mahdollisia epaonnistumisia..Huoh.  uglystupid2 Eli koen edelleen vahvasti epaonnistumisen pelkoa = vanha ajatusmalli.

Joogaamalla ja ulkoilemalla olen kylla kyennyt paastamaan naista ajatuksista irti yha enemman, ja koitan kohdella itseani lempeammin. Ja ajatuksen mahdin positiivisuudenkin olen viime aikaisessa elamassani nahnyt, joten koitan olla positiivisin ja luottavaisin mielin...vaikka helppoa se ei ole ollut.

T:Raapyna Wink
tallennettu

Ihan turhaan tuotakin tuskailet
jos päivä ei pilkota polkusi yllä.
Se valo, jota ulkoa löydä et,
sehän rintasi luolassa loimuu kyllä.

-Aaro Hellaakoski
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1063 : 23.02.2008 20:59:15 »

Rovatar. Tässä sinulle kortti. Kysyin yleisesti minne olet nyt menossa ja miten selviät haasteesta parhaiten. Kortissa on ihan hirveästi kirjoitusvirheitä, suonet ne anteeksi!

TAITO
Käänteisenä
Avainsanat: Jousimies, vastakohtien yhdistäminen, tasapaino, sisäinen muutos, transformaatio, alkemia, merkittävä askel, luova voima

Narrin kortissa Narrin pään yläpuolella on kuvattu alkemiallinen tulen ja veden yhdistyminen. Tässä kortissa tuo tapahtuma on siirtynyt kortin keskellä. Koko kortille ovat luonteenomaisia vastakohtien yhdistymisen, täydentymisen symbolit.
Tulen ja veden, valon ja pimeyden, miehen ja naisen, kuoleman ja uudelleensyntymän toisiinsa yhdistäminen on sisäinen prosessi. Ristiriitaisuuksien yhteensulattaminen on suuri askel kohti ykseyttä. Vastavoimat muuttavat muotoaan ja siirtyvät uudelle olemassaolon tasolle. Rakastavaisten kortissa kuvatun Hallitsijan Ja Hallitsijattaren liitto saavuttaa nyt täyttymyksensä. Tämä on transformaation korkeinta taitoa
vastakohtien yhteensaattaminen valmistaa jonkin uuden kehittymistä. Suuri aurinko ja osittain sen pällä olevat kuut synnyttävät taustalla olevat tähdet.
Naisen yllä oleva puku on väriltän vihreä ja symboloi näin luovuutta. Aurinkoon on kirjoitettu latinankielinen lause: "Tutki Maan sisäisiä valtakuntia; puhdistautumalla löydät kätketyn kiven". Tällä lauseella on monia eritasosia merkityksiä - kuten on monilla muillakin näissä tarotkorteissa esiintyvillä kuvilla ja symboleilla. oivallisin tämän kortin tulkinnoista liittyy kuitenkin vihreään pukuun, joka symboloi luovuutta. Se viittaa välttämättömään tarpeeseen tuoda luovat voimat ykseyteen maan energian kanssa.
Alkemiallisessa prosessissa avustavat leijona ja kotka ovat jo käyneet läpi oman tansformaationsa. Näimme heidät ensimmäisen kerran Rakastavaisten kortissa. Tässä kortissa ne ovat kasvaneet sekä kooltaanm että merkitykseltään. Leijona, tulen elementin symboli, on muuttunut veden värikseksi. Kotka, skorpionin ylempi muoto ja veden elementin edustaja, on muuttunut tulen väriseksi. Tämä tasapainon, vastakohtaisuuksien ja yhdistymisen kuvaus toistuu alkemian kultaisessa maljassa. Pääkallon päällä oleva korppi on kuoleman ja uudelleensyntymisen symnoli. Tummaihoisella kuninkaalla on nut vaaleat kasvot ja vaaleaihoisella kuningattarella on tummat kasvot. Vasemmalla puolella olevat kuningattaren kasvot katsovat oikeaan käteen. Oikealla puolella oleat kasvot keskittyvät vasempaan käteen. Vesi ja tuli valuvat maljaan. Tuli haihduttaa veden ja vesi sammuttaa tulen.
Tästä tapahtumasta syntyy höyryä, joka symboloi uutta voimaa, energiaa. Naisen vartalon keskellä oleva nuoli vielä korostaa tätä. Höyrystä muodostuvat kaksi sateenkaarta, jotka kaartuvan tämän androgyynin olennon olkapäiden ympärille, symboloivat eheyttä. Rinnan päällä olevat kahdeksan ympyrää, joista kaksi on peitettyinä, symboloivat synmetriaa ja tasapainoa. Rakastavaisten kortissa Hallitsijattaren puvussa olleet mehiläiset ja Hallitsijan puvussa olevat käärmeet ovat tässä kortissa sekoittuneet keskenään. Mehiläiset kuvaavat taitoa, oivallusta ja yhdistymistä.
PÄÄTELMÄT: Taidon kortti merkitsee haastetta katsoa siäänpäin. Vastakohtien yhdistämisen tässä vaiheessa sisäinen muutos ei lainkaan siedä ulkoopuolelta tulevia sysäyksiä tai paineita. Löytääksesi kätketyn kiven, timantin, sinun täytyy katsoa sisäänpäin.
KYSYMYS: Mitä sinulle merkitsee "kätketyn timanttisi" löytyminen?
EHDOTUS: Sulje silmäsi ja luo silmiesi eteen mielikuva kehostasi olevasta energianlähteesta.
VAHVISTUS: Antaudun jmaluuden perin pohjin muuttavulle voimille. Olen luovien energioiden käytössä oleva avoin kanava.
 
Käänteisenä kortti viittaa yhdistymisen sijaan erottamiselle, joka näkyy ehkä eniten ulkoisessa muodossa. Sinua revitään nyt irti jostakin vanhasta ja aina, kun muutoksista on kyse, täytyy ottaa asiaan mukaan myös henkinen puoli. Mitkä henkiset seikat eivät enää palvele sinua? Mistä vanhasta sinua yritetään repiä irti? Mistä maallisesta puolestaan sinua ollaan vetämässä pois?
Parhaiten onnistut hellittämällä otteesi ja luottamalla siihen, että mitä tahansa sinusta karsitaankin pois se on vain hyväksi. Metsää pitää harventaa välillä, jotta puut mahtuvat kasvamaan ja metsä voi hyvin pysyen terveenä.
Luovuus on varmaankin nyt hukassa, ehkä et tunne saavasi mitään aikaiseksi. Älä huoli. Muista levätä nyt, sillä suurin voimanponnistus on päästää vanhasta irti, eikä energiaa ole hyvä tuhlata sen lisäksi mihinkään muuhun. Keskity olemaan hiljaa veneessä, joka vie sinua eteenpäin huimalla vauhdilla ja noh, jos voit niin nauti maisemista Grin Kovaa rutistusta, joka palkitaan, jos suostut antautumaan Maailmankaikkeuden tahdolle. Tulevaisuuden suunnitelmia ei kannata nyt edes pohtia, keskityä vain hoitamaan tämä hetki pois, päivä kerrallaan. Kun sää selkenee on tulevaisuuden suunnanottamisen aika.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1064 : 23.02.2008 21:19:44 »

Elwyn. Rakkaudelle tuli

SAUVOJEN KUNINGATAR
Avainsanat: Tulen vesielementti, itsetuntemus, muutos, myötätunto.

Sauvojen Kuningatar tuntee itsensä läpikotaisin. Hän on katsonut syvälle itseensä ja tämä on johtanut hänen koko olemuksensa perinpohjaiseen muuttumiseen.
Tarina kertoo, että Kuningattarella oli muinoin musta tukka. Hänen seurassaan kulkevan pantterin turkki oli myös musta. Kuningattaren läpikäymä suuri muutos teki hänen tukastaan kullanvaalean ja muutti pantterin leijonaksi. Kuningattaren ymmärrys aikaisemmasta tilanteesta täytti hänet kuitenkin myötätunnolla niitä kohtaan, jotka eivät vielä olleet vapaita. Kyetäkseen auttamaan muita hän halusikin tukkansa olevan punaruskea punaruskean ja leijonansa pantteri. Leopardin mustat läikät ovat muistutus menneisyydessä vallinneesta pimeydestä.
Kuningatar istuu liekehtivällä valtaistuimella kantaen yllään suomuista haarniskaa, jossa on rinnan päällä kuvattuna kala. Vesi ja tuli symboloivat intuitiivisen tiedostamisen ja tunteilla sitoutumisen yhdistämistä. juuri se saa aikaan sisäisen muutoksen. Kuningattaren älyllistä selkeyttä ja laajentunutta tietoisuutta symboloivassa kruunussa on vielä orjantappurakruunun piikkejä. Hänen silmänsä ovat kiinni ja hän on hiljaisessa hurmiossa. Tietoisuus on suuntautunut sisäänpäin ja hänen olemuksensa säteilee sisäisen rauhan autuutta. Sauvan päässä oleva käpy symboloi henkistä kasvua. Sauvan asento muistuttaa meitä siitä, että meidän on juurrutettava itseymmärryksemme syvälle maahan ja myös annettava muiden olla osallisina siitä.
Päätelmä: Olet tehnyt töitä itsesi kanssa ja edistynyt. Nyt on aika oppia jakamaan se muiden kanssa. Anna itsetuntemuksesi ilmetä jokapäiväisessä elämässäsi!
Kysymykset: Millä tavoin voit jakaa muiden kanssa sen, mitä olet löytänyt itsestäsi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa lausetta: ”Oppiminen n sen löytämistä, minkä jo tiedät. Toimiminen on sen näyttämistä, että tiedät. Opettaminen on sitä, että annat muidenkin ymmärtää, että he tietävät sen yhtä hyvin kuin sinä”.
Vahvistus: Olen säteilevä olento täynnä valoa ja rakkautta.

Hyvältä näyttäisi! Sinua kehotetaan jakamaan ominaisuuksiasi, tietojasi ja rakkauttasi muille. Rakkaudessa näyttäisi siltä, että olet kasvattamassa, opettamassa ja näyttämässä tietä toiselle. Sanoisin, että anna mennä, jos tuntuu hyvälle.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: