Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Saturnus konjunktio MC  (Luettu 5328 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Coloria
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 19


Profiili
« : 23.07.2007 08:50:13 »

Syksyllä kohdalleni tulee saturnus konjunktio MC - transiitti. Pelkään että elämä menee siitä entistäkin hankalammaksi, viimeiset pari vuotta ovat olleet suossa rämpimistä. Toisaalta odotan että helpottaisi, sillä olen nouseva skorpioni, aurinko kauriissa, joten nietsyestä pitäisi tulla kai jonkinlaista tukea. Kymppihuoneessa minulla ei ole muuta kuin Juno. Miten tuo saturnus konjunktio MC on muilla tuntunut?
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 23.07.2007 11:17:46 »

Minulla on ko. transiitti ollut päällä joskus 93-94. Kohtuullisen laiskottelun jälkeen otin itseäni niskasta kiinni ja vein opiskeluni päätökseen suorittamalla rästissä olevat kirjatentit ja kirjoittamalla gradun. Ensimmäinen pitkäaikainen työpaikkakin irtosi Saturnuksen ollessa vielä 10. huoneessa.

Saturnushan palkitsee ahkeruuden ja kovan työn, joten kannattaa olla sen kanssa väleissä. Ilmaisia onnenpotkujahan se ei tuo mukanaan.

Au-Kauriille tämän transiitin pitäisi olla mielestäni helpompi kuin monelle muulle merkille.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 23.07.2007 12:03:02 »

Hei Coloria!

Pelätä ei kannata yhtäkään transiittia. Ei siis myöskään Saturnuksen transiitteja. Ne tulevat ja menevät ilman että etukäteen murehtiminen auttaisi tilannetta mitenkään. Se mitä voit tehdä, on hyväksyä elämän jatkuva aaltoilu; ylös-alas, myötä- ja vastamäkeä. Aallonpohja tulee yhtä varmasti kuin huippukin, mutta myös yhtä varmasti matalapaineen aika menee ohi ja on taas huippuhetkien aika.

Tulevan Saturnus-transiitin aikana joudut varmasti tekemään töitä sekä itsesi että sinun tilanteessasi urasi eteen tavallista ahkerammin, mutta yritä ottaa se vastaan kiitollisuudella. On aika tarkistaa elämääsi, teetkö sitä työtä, jota oikeasti haluat tehdä vai onko alan vaihdon aika? Onko nykyisessä työssäsi asioita, joita pitäisi muuttaa mutta joihin et ole saanut tartuttua aiemmin? Saturnus-transiitin aikana on hyvä saattaa asiat loppuun. Saturnuksen transiitin aikana saat myös tervetulleen realistisen näkökulman asioihin - meillä ihmisillä kun on taipumus painaa päämme pensaaseen muutosta vaativien asioiden suhteen, mutta Saturnus-transiitin aikana moinen ei onnistu.

Niinkuin Lilli jo sanoikin, Aurinko-Kauriille Saturnuksen transiitti lienee tutumpi kuin muille merkeille. Voisi sanoa, että Saturnuksen transiitin aikana olet Kauris kaikkein tyylipuhtaimmillaan ja tässä tapauksessa Kaurismainen huomiosi kohdistuu työasioihin.

Muuten Coloria, olethan huomannut, että Saturnus-Neptunus oppositio on taivaalla vieläkin melkoisen tarkka (eroa tällä hetkellä 3 astetta, syksymmällä jo hieman enemmän), joten siis Saturnuksen tehdessä yhtymää MC:lle, Neptunus seilaa samalla IC:n tuntumassa. Sinulla on siis huomion alla sekä työ- että kotiasiat ja jonkinlainen tasapainon etsiminen kodin- ja työn välillä.

Sujuvaa Saturnus-sykliä sinulle toivotellen,

May

tallennettu

Rohana
Astro-nauttija
****
Viestejä: 790



Profiili
« Vastaus #3 : 23.07.2007 12:11:38 »

Itselläni on nyt Saturnuksen sekstiili Aurinkoon, AC:hen ja Uranukseen. Liekö epätavallista?! Sekstiili kuitenkin taitaa olla niitä onnekkaimpia transiitteja?
Mikä on muuten sekstiilin englanninkielinen nimitys, en löytänyt transiitteja selvittävästä kirjastani Transits of your Life sekstiiliä ollenkaan?!?  Shocked
tallennettu

-Lähden, jotta tulisin, Menen kauas, jotta lähellä olisin.-
Nils-Aslak Valkeapää
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 23.07.2007 12:13:35 »

Sekstiili = sextile.

Jos kirjasi ei tunne sekstiilejä, niin kannattaa lukea trinin kohdalta. Vaikutukset ovat suurinpiirtein samat. Ns. onnekkaita, helppoja transiitteja molemmat, joskin myös joskus helppoudessaan laiskistavia.
tallennettu

Coloria
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 19


Profiili
« Vastaus #5 : 24.07.2007 17:15:39 »

Kiitos Lillille ja Maylle vastauksista. Opintojen loppuunsaattaminen ja gradun teko on tulossa minullakin, taukoa on ollut kolme vuotta. Homma tyssäsi tuolloin ohjaukseen joka oli ennemminkin suoranaista ilkeilyä ja tahallista lannistamista kuin ohjausta - olisi ollut motivaatiota ja mieleinen aihekin mutta se kirjallinen palaute...siitä toipumiseen meni monta viikkoa eikä sen jälkeen uskaltanut kirjoittaa oikein mitään kun tiesi että saa osakseen vaan ivaa tehdyistä virheistä. No, kolme vuotta mietittyäni (liian kauan...) mitä teen tai voiko asialle enää mitään tehdä hakeuduin toiseen yliopistoon ja toivottavasti nyt saan asiallista kohtelua. Sikäli tuo kotiteemakin on esillä kun pitää muuttaa...
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #6 : 24.07.2007 17:21:55 »

ONNEA ja menestystä Coloria,  saturnus n kesytyksessä  smitten

Toivottaa radix  saturnus  aspect_con  keskitaivas  aspect_con  aurinko  jousimies ssä  Kiss
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Xaviere
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #7 : 12.08.2007 20:24:59 »

Tämä onkin mielenkiintoinen aihe! Osuu minuunkin ilmeisesti ensi vuoden puolella - sillä lisäyksellä että mulla on syntymäkartassa  kuu mars sekä pluto aspect_con keskitaivas. Työelämä ei viime vuosina ole ollut minulle herkkua, joten mietin tässä että mitähän ensi vuonna onkaan odotettavissa? Esimakua - jostakin - on ilmeisesti luvassa jo lähiaikoina, kun saturnus tekee yhtymän uranukseen?  Undecided
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: