Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: kultainen kolimio kärjet huoneissa 3,8,11ivat  (Luettu 2646 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
sarese
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 131



Profiili
« : 05.08.2007 20:57:57 »

Tämä astrologia on mulle ihan uusi juttu. JOtkin asiat avautuivat helposti. Tuota kultaista kolmiota mietin. Mitä se tarkoittaa? Kärjet osuvat huoneisiin 3, 8, 11. Onkohan silä jotain tekemistä sen kanssa että elämäni on ollut mitä on... Sad Smiley
tallennettu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #1 : 08.08.2007 12:09:17 »

Astrologiassa tosiaan jotkut asiat avautuvat helposti ja toiset eivät. Ja toiselle helppo on toiselle vaikeaa. :Smiley Mutta niinhän se aina on.

Kannattaa edetä ihan omaan tahtiin ja tutkailla niitä asioita, mitkä eniten kiinnostavat. Haasteita astrologian parista kyllä löytyy jos niitä haluaa etsiä, mutta toisaalta se on palkitseva harrastus siinä mielessä, että jo pienelläkin osaamisella pääsee tulkintojen alkuun ja saa oivalluksia.

Oleellisia asioita syntymäkartan tutkimisessa ovat planeetat (käytetään usein yleissanana sisältäen myös auringon ja kuun), merkit, kartan akselit (AC-DC ja MC-IC) ja huoneet sekä kartan tekijöiden keskenään tekemät aspektit. Planeetta = mikä/mitä, merkki = miten ja huone = missä.

Itse aloitin tulkitsemalla planeettoja merkeissä ja sitten huoneissa, aspektit tulivat kuvaan vasta myöhemmin. Noita aspektikuvioita (T-risti, mahdollisuuksien kolmio jne.) on monia ja astrologitkin eroavat keskenään siinä, miten niitä nimeävät tai ylipäänsä käyttävät tulkinnassa. Nehän ovat tavallaan vain "aspektien yhdistelmiä", eli niihin sisältyviä aspekteja toki voi aluksi tulkita ihan yksistäänkin ja hakea sitä kautta kokonaisuuden tulkintaa. Tietoa astrologiasta löytyy netistä parhaiten englanniksi, mutta kannattaa etsiä juttuja täältä Astro-foorumiltakin Haku-toiminnolla. Smiley
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: