Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Arkkienkeli Urielin viesti - Miten reagoit?  (Luettu 3554 kertaa)
0 jäsentä ja 5 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« : 24.08.2007 18:22:04 »

MITEN REAGOIT?
 
Arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman
www.urielheals.com
6.8.2007
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 
Teillä on monia reagointivaihtoehtoja. Voitte reagoida pelosta ja tuomitsemisesta, menneistä kokemuksistanne tai odotuksistanne ja uskomuksistanne käsin. Tai voitte reagoida puolueettomuudesta, ehdottomasta rakkaudesta, rauhasta ja ilosta käsin. Jokainen kanssakäymisenne toisten kanssa antaa teille tilaisuuden valita, miten reagoitte. Ja tuo ihminen heijastaa teille takaisin sen, miten reagoitte, ja vedätte puoleenne samanlaisia tilanteita.
 
Joka kerta reagoidessanne pelosta luotte lisää pelkoa, mikä johtaa draamaan ja konfliktiin. Vihaiset ihmiset reagoivat peloistaan ja yrittävät yhdistyä teihin tuolla alueella. Jos valitsette reagoivanne pelosta, kiihotatte tilannetta. Voitteko reagoida puolueettomuudesta, nähdä heidän pelkonsa ja päättää olla yhdistymättä heihin tuolla tasolla? Minkä palkkion saatte kohtaamalla pelon pelolla? Voitteko reagoida pelkoon rakkaudella? Miettikää sitä, että ihminen, joka yhdistyy teihin pelostaan, etsii todellisuudessa jotakuta, joka voi antaa heille ehdotonta rakkautta.
 
Ihmiset elämässänne esittävät jotain todellisuutenne osaa, ja pelot, tuomitseminen, menneet kokemukset ja odotukset nostetaan polttopisteeseen, koska ne tarvitsee parantaa. Sen sijaan että taistelette sitä ihmistä vastaan, joka nosti asian teille valoon, siunatkaa ja kiittäkää häntä ja päättäkää käyttää sitä parantavana kokemuksena. Henkinen matkanne on parantumista ja kasvua, ja oppimalla tunnistamaan ne tilaisuudet, jolloin parantumista tarjotaan, voitte käyttää niitä siirtyäksenne eteenpäin polullanne.
 
Opettaja Jeesus sanoi: "Olkaa lempeitä niille, jotka loukkaavat teitä", ja te osoitatte tuota ystävällisyyttä käyttämällä puolueettomuutta vuorovaikutuksessanne ihmisten kanssa, ja valitsemalla miltä henkisen tietonne tasolta reagoitte. Käyttäkää intuitiivista ja henkistä opastustanne katsoaksenne heidän sanojensa ohi ja nähdäksenne, että he reagoivat pelosta. Valitkaa omat reaktionne huolellisesti, jotta voitte käyttää näitä tilanteita mahdollisuuksina kaikkien osallisten henkiseen parantumiseen ja kasvuun. Muistakaa, että kaikessa olette sekä opettaja että oppilas, ja olette täällä sekä oppimassa että ohjaamassa. Harjoittakaa puolueettomuutta joka tilanteessa ja luotte ehdottoman rakkauden värähtelyä itsellenne ja muille.
tallennettu
Tibetan
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 385



Profiili
« Vastaus #1 : 24.08.2007 22:32:15 »


Teillä on monia reagointivaihtoehtoja.

Niin. Onneksi on vaihtoehtoja myös reagointiin  :Smiley
tallennettu

Katso vettä rakkaudella ja kiitollisuudella! Vesi, jota katsot, värähtelee samalla taajuudella kaikkialla muualla olevan veden kanssa ja rakkauden viestisi tavoittaa jokaisen maailmassa olemassaolevan ihmisen sielun.
Lunerica
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 385


Que cambie todo pero no el amor


Profiili
« Vastaus #2 : 24.08.2007 22:51:38 »

WAU! (http://www.tavikset.net/palstat/Smileys/parhaat/do04.gif)

(http://www.tavikset.net/palstat/Smileys/parhaat/do49.gif)
tallennettu

Do what you feel in your heart to be right, for you'll be criticized anyway.
~ Anna Eleanor Roosevelt  ~
täysikuu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1591


Elämä on seikkailu


Profiili
« Vastaus #3 : 25.08.2007 19:06:36 »



Syvällä kokemusäänellä olen samaa mieltä todellakin  smitten
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: