Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: BB-läisten Auringot  (Luettu 74575 kertaa)
0 jäsentä ja 6 vierasta katselee tätä aihetta.
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #75 : 30.09.2007 20:09:52 »

Minäkin näin sen levitointipätkän! Shocked Aika huiman näköistä. En muista tuota Larin kuvaa, mutta tässä BB-tapauksessa ainakin käsitin, että Farbod oli yksin huoneessa, ei siis esitellyt taitojaan kellekään. Jollei sitten halunnut huijata itse BB:tä ja katsojia. Smiley
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Atomi
Vieras
« Vastaus #76 : 01.10.2007 13:56:36 »

Siis Fabeko levitoi ihan oikeasti? Oisinpa nähnyt.   Shocked  Tuosta Kadin valinnasta olen ihan tyytyväinen, vaikka mulla ei ole mitään tosi inhotyyppejä BB-talossa. Timo on tosiaan hiipunut eikä jaksa loppuun saakka näytellä seksipetoa. Hyvin joutaa pihalle, kun ei muuksi halua profiloitua eikä tuotakaan hallitse täysin. Kasotaan ketä on sitten Timoa haastamassa viikon päästä, mutta voittajaksi asti Timosta tuskin on.   Cool
tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8253


Profiili
« Vastaus #77 : 01.10.2007 14:20:19 »

Siis Fabeko levitoi ihan oikeasti? Oisinpa nähnyt. 

Se oli ilmeisesti ns. balducci-levitaatio, jota muistaakseni Kaki esitteli
Pirpanalla, ottaen hän sen täydestä:

http://www.levitation.org/balducci-levitation.htm
tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8253


Profiili
« Vastaus #78 : 01.10.2007 14:41:48 »

Niin kyseessähän on Farbod.  Mielenkiintoinen persoona jo ollut muutenkin. Toivottavasti pysyy talossa pitkään.
Harmittaa, että Heli ja Kadi ovat äänestyksessä, molemmista pidän. Toisaalta Kadi voisi tippua. Ihanaa, että Heli saa Suvin tunteita kohisemaan.  Wink Suvista en niinkään pidä, enkä Piiasta. <- teennäinen, piilotaktikoija, tekohyvä-tyyppi...  Angry
Niin tuo Maxine on toisaalta "turha" hahmo siellä.
Toivottavasti Kadi siis valitsee Piian tai Maxinen.



Maxi taitaa olla aika useiden  mars-ien suosikki, ja  venus -ien inhokki.
Popedaa lainatakseni, Maxinen nauru "saa kokoon *ivekset" (Kersantti Karoliina).

http://www.seeklyrics.com/lyrics/Popeda/Kersantti-Karoliina.html

 smitten
tallennettu
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1496



Profiili WWW
« Vastaus #79 : 01.10.2007 18:48:10 »

Tuli mieleen tuosta Helin haastattelusta, kun hän sanoi että ei tule naisten kanssa toimeen, niin olen huomannut että todellatodella monet  neitsyt -naiset ovat tällaisi! Kaikki tuntemani neitsytnaiset ovat itse pahimpia selkäänpuukottajia eivätkä tule ollenkaan toimeen muiden naisten kanssa, vaan joutuvat todella helposti kinoihin ja riitoihin heidän kanssaan. Onko kohdalleni vain sattunut tällaisia tapauksia vai mitä mieltä olette?
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Q
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 382


Profiili
« Vastaus #80 : 01.10.2007 19:59:53 »

Tuli mieleen tuosta Helin haastattelusta, kun hän sanoi että ei tule naisten kanssa toimeen, niin olen huomannut että todellatodella monet  neitsyt -naiset ovat tällaisi! Kaikki tuntemani neitsytnaiset ovat itse pahimpia selkäänpuukottajia eivätkä tule ollenkaan toimeen muiden naisten kanssa, vaan joutuvat todella helposti kinoihin ja riitoihin heidän kanssaan. Onko kohdalleni vain sattunut tällaisia tapauksia vai mitä mieltä olette?

Mi-mi-minäkö...no no, no way angel Riidan saan kyllä kehitettyä tarvittaessa tasapuolisesti niin miesten kuin naistenkin kanssa Grin, mutta erityisen usein ja herkästi otan yhteen nimenomaan miespuolisten henkilöiden kanssa. Periaatteessa kannatan tasa-arvoa, mutta tarkemmin katsottuna taidan olla jopa jonkin asteen femakko :Smiley . Pidän ennemmin naisten kuin miesten puolta ja olen syvästi katkera tämän tyyppisille naisille, jotka niin kovasti koittavat kaveerata äijien kanssa, että sortuvat halveksumaan ja väheksymään kanssasisariaan. Piia esim tuolla on mielestäni tällainen, enkä siksi hänestä pidäkään. Jotenkin minusta tuollainen kielii jopa heikosta itsetunnosta ja omasta naiseudesta. Mikä muu syy naisilla voisi olla kaihtaa toisiaan kuin kateus?

Tunnen myös useita muita Neitsyt-merkin alla syntyneitä naisia (jostain syystä näitä  aurinko neitsyt henkilöitä on kasaantunut elämääni oikein urakalla), enkä ole huomannut kyllä heissäkään tällaista taipumusta Huh Joten mie väittäisin, että sinulle on vain sattunut huonoa tuuria. Vai onko muillakin saman moisia kokemuksia?

Se on kyllä pakko myöntää, että oikukas olen ja erittäin kriittinen (etenkin itseäni, mutta myös muita kohtaan), tietyllä tapaa myös etenkin alkuun sellainen tarkkailijaluonne. Sellaisenkin voi toki joku tulkita "vittumaisuudeksi", mutta tarkoituksellisesti se ei sitä ole.

Mua vähän harmittaa, kun tuo Farbod vaikuttaa muuten niin hupaisalta kaverilta muuten, mutta on sitten toisaalta kauhean laskelmoiva. Päiväkirjahuoneessa mietiskelee usein parasta strategiaa ja tekee ratkaisuja mm. nimeämistilanteissa paljolti sen perusteella, mikä on hänelle edullisinta pelin kannalta. Viihdyttää myös tarkoituksellisesti katsojia, ts. pitää yhden miehen stand up-showta kameroille jne. Eihän sitä toki kukaan kiellä, etteikö tonne sais myös lähteä ihan tosissaan pelaamaan voitonmaku suussa, mutta itse nautin enempi sellaisten tyyppien katselusta, jotka on tulleet tonne pitämään hauskaa ja hakemaan elämystä. Voi olla, että olen vähän naivi tossa suhteessa Smiley. Eikös Härkiä joskus ole soimattukin laskelmoiviksi ja oman edun tavoittelijoiksi :Smiley
tallennettu
Mirjam*
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 313


Maata ei peritä isiltä, vaan on lainassa lapsilta


Profiili
« Vastaus #81 : 01.10.2007 23:05:36 »

JARKKO ON IHANA.  smitten

Niin on  smitten
tallennettu

Totuus ja Vääryys kylpivät yhdessä.
Vääryys nousi ensin vedestä ja pukeutui Totuuden vaatteisiin. Koska Totuus ei puolestaan halunnut pukeutua Vääryyden vaatteisiin, hän liikkuu alastonna.

https://www.astro.fi/blog/Mirjam%252A
Q
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 382


Profiili
« Vastaus #82 : 01.10.2007 23:08:18 »

Minäkin heti korviani höristin, kun kellonajoista rupesivat puhumaan! Jokos joku kävi Maxin nousumerkin tarkistamassa?

Jarkko on kyllä niiiiin lutunen! Tosi symppis ja hyväntahtoinen. Olispa kiva, jos sen ja Kadin välille kehkeytyis romanssi, mutta tuskinpa vaan. Jarkko voisi olla halukas, mutta Kadia ei taida kiinnostaa sillä tavoin, vaikka miehestä kaverina valtavasti pitääkin.
tallennettu
Q
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 382


Profiili
« Vastaus #83 : 01.10.2007 23:41:25 »

onpas tuolla nyt muuten rapu-miehiä paljon Shocked! Timo, Niko ja tämä uusikin...Jussi, vai mikäs hän nyt olikaan.
tallennettu
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3621



Profiili
« Vastaus #84 : 02.10.2007 07:55:11 »

Rapu miehistä löytyy juuri joko Timon kaltaisia lässyn lässyn "muka söpöjä" tai sitten Jussin näköisiä äijän köriläitä. Nikohan kuuluu tuohon "trendipoika" osastoon myös.
Jussin kaltaiset ovat enemmän meikäläisen mieleen. Ja Jarkkohan on ihana.
Mutta Sauli on ihanin, muttei miesmäisesti ihana  Smiley

Timohan se sinne äänestykseen joutui  Smiley Hyvä Kadi!
Veikkaan että Timppa saa kaverikseen Kadin ainakin. Sillä ainakin Piia, Timo ja Maxi antaa varmaankin äänensä ainakin Kadille. Jännää olisi jos kolmaskin joutuisi. Ehkäpä joku uusista?
Tosin nyt saa äänestää uusiakin joten voipi olla että sekoitusta tapahtuu
tallennettu
ti0
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 102


Profiili
« Vastaus #85 : 02.10.2007 15:58:28 »

Tarkastin, ja Maxine on nouseva Jousimies, Saturnus aika tarkasti askendentilla, 12. huoneen puolella. Ykköshuoneessa Kuu-Neptunus -yhtymä Kauriissa ja Uranus Jousimiehessä. Smiley Itselläni ei ole Maxinesta oikein mitään mielipidettä, aika vähän olen seuraillut ohjelmaa. Tunnistin kyllä talon Leijonat ihan alussa ja vähän harmitti kun toinen heti lähti eikä sopeutunut ja päässyt loistamaan. Sad Sauli näyttää minusta vähän nousevalta Leijonalta, ehkä siksi hän kuvaa itseään "upeaksi" ja tukka on tärkeä tietenkin. Smiley Mitä mieltä olette?
tallennettu
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3621



Profiili
« Vastaus #86 : 02.10.2007 16:42:46 »

Niin, Sale voisi olla leijona nousevalta..

Jännää, huomenna selviää ketkä on Timon seurana nimettynä  Smiley Oli kuka tahansa niin Timo saa minulta ainakin miinus ääniä  Wink
Itseasiassa kukaan ei enää ärsytä niin paljoa kuin Timo. Timon jälkeen voisi tippua Maxine ja Piia ja myös nuo uudet. Toivon että finaalissa nähdään Sale, Jarkko, Kadi.
Jussia en vielä oikein tunne. Jotenkin en ole noihin neljään muuhun uuteen tykästynyt, ei ole sellaista persoonaa oikein.
tallennettu
Atomi
Vieras
« Vastaus #87 : 04.10.2007 12:35:59 »

Laiskana en tehnyt uutta vaan kopioin Ajauksen jo ansiokkaasti kokoaman listan ekalta sivulta ja muokkasin siitä nykyisen kokoonpanon eli aurinkomerkit:

oinas Sauli
harka Piia, Farbod
kaksoset Suvi
rapu Timo, Niko, Jussi
leijona Kadi
vaaka Maxine
vesimies Jarkko
neitsyt Tiina H.

Elementeistä löytyy tulta 2, maata 3, ilmaa 3 ja vettä 3, joten aika balanssissa talo olisi sen suhteen. Tietysti kokonaiskartta voi painottua ihan eri tavalla kuin aurinkomerkki, mutta mulla ei riitä sinne saakka taidot, joten tämä on "köyhien" ajatusten pohdiskelua. Yritän keksiä voiko näin tutkailla ryhmädynamiikkaa.  crazy2

Johtavia merkkejä on sitten 5, kiinteitä 4 ja muuttuvia 2. Tosiaan Saulista, Maxinesta, Timosta, Nikosta ja Jussista on löydettävissä runsaasti yritteliäisyyttä, tavoitteellisuutta ja kunnianhimoa. Piiasta, Farbodista, Kadista ja Jarkosta löytyy määrätietoisuutta ja vankkumattomuutta, jotka tosiaan korostuvat härkäpäisenä etenkin Piiassa ja vähemmän Fabessa. Leijona-Kadi ei tosiaan tee kompromisseja ja veskari Jarkko elää taas omassa laajemmassa maailmassaan eikä tartu lillukan varsiin. Muutuvat merkit Suvi ja Tiina varmaan tasapainottavat ryhmää, mutta heitä en tunne kovin hyvin. Tiina taisi erotiikkabileissä riisuutua, ettei ärsyttäisi muita eikä niinkään puhtaasti omasta tahdosta. Eilen taas Suvi pyrki pitämään tasapainossa kahta mustasukkaista miestä. Ei yhtään hullummin toimittu muuten.   Wink
tallennettu
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3621



Profiili
« Vastaus #88 : 04.10.2007 18:25:34 »

Uskoisin että Timo voi hyvinkin lähteä.

Tosin Maxinekin voi saada ääniä paljon. Samoin Niko uutena.

Uskoisin kuitenkin että lähtö kamppailu käydään Timon ja Maxinen välillä. Kadi jää eniten voitolle.

Jos Timo nyt lähtee niin seuraavassa änestyksessä lienee edelleen Kadi. Kadin kaverina nähdään varmaankin samoja kuin nytkin. Tietenkin Piialla on hyvät mahikset joutua äänestykseen myös.

tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8253


Profiili
« Vastaus #89 : 08.10.2007 10:09:49 »


Ihmettelin suuresti, mitenkä nuoret, ilmeisen viriilit miehet pystyvät olemaan
BB-talossa viikkokaupalla jotenkin purkamatta paineitaan. Normaalisti
alle 3-kymppisillä miehillä paineet tuppaavat purkautumaan itsestään,
jos niitä ei tarkoituksella pyritä laukomaan. Kuitenkin muut kisaajat
tuntuvat vihjailevan, että Punkilla on pallit piukeena, koska hän
on alkanut käyttäytyä niin levottomasti.

 knuppel2
tallennettu
Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10
  Tulostusversio  
 
Siirry: