Sivuja: [1] 2 3
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Pyytäisin tulkintaa ? !  (Luettu 15920 kertaa)
0 jäsentä ja 5 vierasta katselee tätä aihetta.
Mirjam
Vieras
« : 28.12.2005 11:30:04 »

Tervehdys!

Pyytäisin jonkinlaista tulkintaa syntymäkartastani ja ehkä hiukan tämän hetken tilanteestani näin astrologiselta pohjalta, tämän alueen taitajalta/-jilta!
Sen olen ymmärtänyt omasta astrosta, että monenmoista olisi nyt menossa ja tulossa....

Kiittäen lämpimästi!

Ilmoitan syntymä tietoni, jos joku ehtisi katsoa hiukan! :Smiley
 smitten


Pst...Tänään huomasin, että on 'aitaa kaatava' tunne moneen suuntaan....suuri halu olla yksin...joka todennäköisesti toteutuukin...katsoin tuonne omaan astroon ja huomasinkin, että tänään on tuo Pluto yhtymä Nousumerkki  ja Chiron Yhtymä Aurinko , niinkuin tarkasti 'päällä'......
« Viimeksi muokattu: 29.12.2005 15:44:57 kirjoittanut Mirjam » tallennettu
Mirjam
Vieras
« Vastaus #1 : 30.12.2005 00:27:11 »

Sad    Cry
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 30.12.2005 12:53:50 »

Hei Mirjam! Olipa surullinen viesti tuo jälkimmäinen. Embarrassed  Jos kukaan muu ei todellakaan ehdi kommentoimaan, niin laita minulle syntymäaikasi vaikka yv:nä niin yritän jossain välissä lähipäivinä säveltää edes jotakin. Olisi myös mukava tietää tarkemmin, mitä haluaisit kartaltasi tietää tämänhetkisten ja tulevien transiittien lisäksi. Kokonaisen tulkinnan teko kun on melkoisen aikaavievä juttu ja perustiedot olet varmaankin katsonut jo Oman astron kautta...?

Hyvää Uutta Vuotta!  Smiley
tallennettu

Mirjam
Vieras
« Vastaus #3 : 30.12.2005 17:42:47 »

Oi Kiitos May!  smitten

Kyllä minulla on tuolla omassa astrossa tosiaan ne perustiedot.
Ehkä tosiaan olisi oleellisinta tämän hetken ja lähitulevaisuuden jutut ja kuviot.
Ja ehkä sellaista ammattiin ja työhön ja omaan kehitykseen liittyyvää lähinnä.
Minulla on tuollainen Sepon tekemä parisuhde analyysi esimerkiksi ja sen sisältämät tiedot, mitkä tavallaan ovat eri aluetta.
Ihan vaan sen verran mikä hoituu kivasti ja helposti, ei siis mitään työlästä juttua....  angel Mikä vain itsestäsi tuntuu mukavalle ja sopivalle, kaikesta siitä olen kyllä kiitollinen!
Laitan sinulle yv;nä syntymätietoni.
Kiitos!  smitten
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 03.01.2006 19:43:52 »

Moi Mirjami!

Kiitos kärsivällisyydestä!  Wink Tämä vastaamisen alulle saaminen on nyt kestänyt jonkun aikaa. Hammas äityi tulehtumaan siihen malliin, että olen hoippunut viime päivinä suunnilleen toinen jalka haudassa kauhean kolmoishermosäryn kourissa enkä ole vilkaissutkaan karttoja. Ja enpä olisi niistä tainnut mitään ymmärtääkään. Nyt kun elämä alkaa taas pikku hiljaa voittaa, yritän lopulta saada kartastasi edes jotakin tolkkua.

Karttasi on mielenkiintoinen sekoitus vahvaa maskuliinisuutta (Asc Jousimiehessä ja Aurinko Vesimiehessä) täysin erilaisella, herkällä Kala-Kuulla höystettynä. Peruspersoonallisuutesi ja se mitä viestität itsestäsi ulospäin on siis paljon aktiivisempi, eteenpäinpyrkivämpi, vahvempi, itsenäisempi ja vapaudenkaipuisempi kuin herkkä sisimpäsi, jota et ehkäpä edes näytä kovin monelle etkä kovin helposti. Kun vielä Kuun lisäksi Venuskin on Kaloissa, olet erittäin herkkä ja tunteellinen, haaveellinen, luottavainen, idealistikin. Kun Kuu ja Venus ovat lisäksi yhtymässä Kheironiin, herkkyytesi on sekä rikkautesi että akilleen kantapääsi. Olet taipuvainen kantamaan muiden ihmisten huolia heidänkin puolestaan ja olet myös herkkä imemään muiden tunnetiloja itseesi ja jopa ottamaan niistä vastuun. Läksysi voisikin olla oppia erottomaan omat tunteesi toisten tunteista ja pitää ne terveellä tavalla erillään, niin että et joutuisi herkkyytesi vuoksi kantamaan tunnollasi suunnilleen koko maailman syntejä. Kun Kuu-Kheiron-Venus on karttasi 2. huoneessa, etenkin nuorempana taloudellinen turvallisuus on voinut olla sinulle tärkeää. Ei sillä tavalla, että olisit mielinyt miljonääriksi vaan siten, että olet voinut tuntea olosi henkisesti turvalliseksi vasta silloin jos sinulla on ollut turvallinen ammatti, turvallinen avioliitto ja talous tasapainossa. Myös omanarvontuntosi on jossain elämäsi vaiheessa voinut olla riippuvainen ulkoisesta menestyksestä, mutta iän myötä uskon sinun oppineen arvostamaan turvallisuutta tärkeämpiä arvoja ja arvostamaan itseäsi juuri sellaisena kuin  olet. Siihen sinulla on erinomaiset eväät niin Auringon kuin Asc:n merkkien avulla.

Kakkkoshuoneen Kuu-Venus-Kheiron on kuitenkin oppositiossa 8. huoneen Pluto-Uranus-Jupiteriin. 8. huoneen asioissa on siis valtavaa potentiaalia laajentumiseen, asioiden käsittelyyn, uudistamiseen jne. mm. psykologian, seksuaalisuuden  ja sisäisen uudistumisen alueilla. Taipumusta voisit ilmentää esim. juuri Astro Forumilla ajatuksia vaihtessasi. Smiley 2-8 huoneiden planeettojen oppositio voisi ilmetä sinun elämässäsi niin, että tietynlainen turvallisuuden tarve estää heittäytymästä mystiikan ja vaihtoehtohoitojen pariin sillä volyymilla, johon sinulla olisi potentiaalia. Joudut ehkä tasapainottelemaan omien toiveiden ja turvallisuuden välillä. Myös kahtiajako herkkyyteen ja valtavaan vahvuuteen voisi olla jonkinlainen kiikkulauta, jossa tasapainon löytäminen ei ole aina helppoa.

Kuu-Venus-Kheiron on muuten vielä kolmiossa 10. huoneen Neptunukseen Skorpionissa. Myös urataipumuksista kertova Mc on Skorpionin merkissä. Tämä kuvio vielä osaltaan vahvistaa taipumuksiasi toisten ymmärtämiseen ja auttamiseen, intuitiolla ja sydämellä ammatissa toimimiseen, sinulla voi olla parantajan taipumuksia jne.. Ja kun karttasi Aurinko on 1. huoneessa ja kartta muutenkin itäpainotteinen, oman persoonallisuuden työstäminen ja kehittäminen on koko elämän kestävä prosessi, jonka hedelmiä voit hyödyntää mm. ammatissasi.

Sinullapa on meneillään transiitteja kerrassaan! Monta kerran elämässä transiittia samaan aikaan. Jokaista samanikäistä tällä hetkellä koskettavan Pluton neliö Plutoon (2/2005-12/2006)  lisäksi juuri aluillaan olevat, henkilökohtaisemmat Pluton neliö Kuuhun (12/2005-10/2007) ja yhtymä Ascendenttiin (12/2005-10/2007).  Voisi kärjistää, että olet mankelissa, jonka jälkeen turhat asiat ovat taatusti karsiutuneet niin omasta persoonastasi kuin ympäristöstäsikin ja jonka jälkeen huomaat olevasi aivan uudestisyntynyt, entistä ehjempi ja vahvempi. Käsittelyssä on varmasti juuri tuo kalamainen herkkyys, se miten oppia olemaan herkkä ja kova yhtä aikaa, taipumaan katkeamatta kuitenkaan itse. Pluton neliö Kuuhun voi liittyä myös niinkin tavallisiin ja arkisiin asioihin kuin syöminen esim. erilaisten syömishäiriöiden muodossa. Lapsuuden kokemukset voivat yllättäen nousta pintaan ja joudut ehkä työstämään sellaisia kipeitä asioita, jotka olet aiemmin lakaissut kiltteydessäsi maton alle. Suhde omaan äitiin saattaa nousta käsittelyyn, samoin oma äitiys ja naiseus. Myös lapsiin liittyvät tapahtumat ovat mahdollisia.

Pluton yhtymä Asc:lle ravisuttaa enemmänkin suhdettasi ympäristöön kuin suoraan omaa sisintäsi. On aika laittaa tarkastelun alle ympäristö kaikkine sinulle kohdistamine vaatimuksineen. Opit elämään enemmän itsellesi kuin ympäristöllesi ja tekemään asioita oman tahtosi pohjalta, et sen, mitä oletat sinulta odotettavan. Opit olemaan itsellesi rehellinen! Transiitin aikana saatat joutua kohtaamaan vastustusta, jopa julmuutta ympäristösi ja läheistesi taholta. Yleensä ihmiset kun kokevat toisen muuttumisen ensi alkuun uhkana. Sinulla on kuitenkin suurta henkistä voimaa ja elämänhallintaa pitää kiinni omista päämääristäsi ja muuttaa vaikkapa itsesi lisäksi vielä sitä ympäristöäkin.

Pluto-koulun lisäksi sinulla on juuri alkamassa mm. Jupiterin yhtymä Marsiin. Se antaa roppakaupalla draivia, rohkeutta, energiaa, halua ja uskallusta Pluton viitoittamiin muutoksiin. Sinänsä ihan kiva ripaus myötätuulta avittamassa Pluto-myrskyissä.

Tässä siis vain pintaraapaisu voimakkaimmin silmille hyppineistä karttasi kuvioista, lähinnä tuosta 2. huoneen Kuusta, joka on sinänsä ajankohtainen planeetta, että siihen on juuri alkanut Pluton neliötransiitti.  Suurin osa kartasta jäi vielä kokonaan käsittelemättä,
toivottavasti joku muu ehtii/ jaksaa katsoa lisää....

Helppoja läksyjä Pluto-kouluusi toivotellen,
May  smitten
tallennettu

Mirjam
Vieras
« Vastaus #5 : 03.01.2006 20:20:00 »

Heippa May!
Hyvää kannattaa aina odottaa...  smitten
Ja oikeastaan voin sen sanoa nyt tällä hetkellä monitasoisesti, eikä vain tähän liittyen, vaikka myös tähän liittyen.
Vähän liikuttuneena ja ilahtuneena ja muita tunteita mille en sanoja nyt löydä, heränneenä, luin tulkintaasi! Yllätyin miten paljon olit siihen saanut tekstiä ja sisältöä, eli kiitos siis vielä kerran!


Lainaus
Olet taipuvainen kantamaan muiden ihmisten huolia heidänkin puolestaan ja olet myös herkkä imemään muiden tunnetiloja itseesi ja jopa ottamaan niistä vastuun. Läksysi voisikin olla oppia erottomaan omat tunteesi toisten tunteista ja pitää ne terveellä tavalla erillään, niin että et joutuisi herkkyytesi vuoksi kantamaan tunnollasi suunnilleen koko maailman syntejä.

Tästä olikin jotain juttua tuolla toisaalla, jossa keskusteltiin kuu-kaloissa jutuista. Sen kanssa tosiaan olen töitä tehnyt ja vihdoin alkanut jotain 'ihoa' kasvaa pintaani, etten ihan kaikkea itseeni 'ime omakseni'. Toisaalta tuntuu, että ikuisesti tulen kantamaan sisälläni koko maailmankaikkeuden 'pimeyttäkin', jonka nykyään osaan ottaa jo positiivisena ja jonka avulla ymmärrykseni on paljon syvempää muita kanssakulkioitani  kohtaan kuin mitä sitä ilman olisi. Olen kasvattamassa siitä vahvuuttani. Smiley
Lainaus
Myös omanarvontuntosi on jossain elämäsi vaiheessa voinut olla riippuvainen ulkoisesta menestyksestä, mutta iän myötä uskon sinun oppineen arvostamaan turvallisuutta tärkeämpiä arvoja ja arvostamaan itseäsi juuri sellaisena kuin  olet. Siihen sinulla on erinomaiset eväät niin Auringon kuin Asc:n merkkien avulla.

Pitää kyllä paikkaansa. Tuosta irtauduin muutamia vuosia sitten...sitä en tiedä, onko vielä lisää irtautumista, mutta suurin hyppy kai tehty ja 'alas' siitä menty.


Lainaus
Kakkkoshuoneen Kuu-Venus-Kheiron on kuitenkin oppositiossa 8. huoneen Pluto-Uranus-Jupiteriin. 8. huoneen asioissa on siis valtavaa potentiaalia laajentumiseen, asioiden käsittelyyn, uudistamiseen jne. mm. psykologian, seksuaalisuuden  ja sisäisen uudistumisen alueilla. Taipumusta voisit ilmentää esim. juuri Astro Forumilla ajatuksia vaihtessasi. Smiley


Smiley Tämä on tällä hetkellä todella ajankohtainen asia elämässäni. Juuri ennen kuin huomasin tämän tulkintasi täällä astrossa, naputtelin ystävälleni aiheesta pitkää tuntojen purkausta ja ihmettelyä.... Wink Tosin siis ihan tähän arkiseen elämään liittyen ja liitettynä, eikä astro-foorumiin.
Lainaus
Voisi kärjistää, että olet mankelissa, jonka jälkeen turhat asiat ovat taatusti karsiutuneet niin omasta persoonastasi kuin ympäristöstäsikin ja jonka jälkeen huomaat olevasi aivan uudestisyntynyt, entistä ehjempi ja vahvempi. Käsittelyssä on varmasti juuri tuo kalamainen herkkyys, se miten oppia olemaan herkkä ja kova yhtä aikaa, taipumaan katkeamatta kuitenkaan itse.


Kyllä, mankelissa on menty hetken aikaa ja mennään... mikä ei kylläkään ole ollenkaan ahdistavaa, mikä toisaalta on yllättänyt...
Jotain kai on sitten jossain vaiheessa tullut käsiteltyä kun 'mannaakin sataa taivaalta' tässä mankelissa... Wink


Lainaus
Pluton yhtymä Asc:lle ravisuttaa enemmänkin suhdettasi ympäristöön kuin suoraan omaa sisintäsi. On aika laittaa tarkastelun alle ympäristö kaikkine sinulle kohdistamine vaatimuksineen. Opit elämään enemmän itsellesi kuin ympäristöllesi ja tekemään asioita oman tahtosi pohjalta, et sen, mitä oletat sinulta odotettavan. Opit olemaan itsellesi rehellinen! Transiitin aikana saatat joutua kohtaamaan vastustusta, jopa julmuutta ympäristösi ja läheistesi taholta.

Keskellä tuota juuri olen kaikenaikaa...  Undecided


 
Lainaus
Pluto-koulun lisäksi sinulla on juuri alkamassa mm. Jupiterin yhtymä Marsiin. Se antaa roppakaupalla draivia, rohkeutta, energiaa, halua ja uskallusta Pluton viitoittamiin muutoksiin. Sinänsä ihan kiva ripaus myötätuulta avittamassa Pluto-myrskyissä.

Hmm....ehkä tämä on sitä outoa ja suurta, mitä 'taivaan mannaksi' kutsuin, mikä kyllä on ollut sellaista 'draivia', että en ole sellaisesta koskaan voinut edes uneksia...vain mihin lienee liittyvänkään..

Kiitos kovasti vielä Sinulle May vaivannäöstäsi!
En tuossa niin kovasti joka kohdasta 'vastinetta' laittanut, mutta todella hieno tulkinta se oli, osui ja upposi ja toi aivan erilaisen näkökulman ja lisän esim. näihin mitä minulla on jo täällä astrossa.

 smitten
tallennettu
Mirjam
Vieras
« Vastaus #6 : 04.01.2006 11:45:39 »

Karttasi on mielenkiintoinen sekoitus vahvaa maskuliinisuutta (Asc Jousimiehessä ja Aurinko Vesimiehessä) täysin erilaisella, herkällä Kala-Kuulla höystettynä. Peruspersoonallisuutesi ja se mitä viestität itsestäsi ulospäin on siis paljon aktiivisempi, eteenpäinpyrkivämpi, vahvempi, itsenäisempi ja vapaudenkaipuisempi kuin herkkä sisimpäsi, jota et ehkäpä edes näytä kovin monelle etkä kovin helposti. Kun vielä Kuun lisäksi Venuskin on Kaloissa, olet erittäin herkkä ja tunteellinen, haaveellinen, luottavainen, idealistikin. Kun Kuu ja Venus ovat lisäksi yhtymässä Kheironiin, herkkyytesi on sekä rikkautesi että akilleen kantapääsi.

Tästä tuli vielä mieleeni, että yleensä sellaiset, jotka minua eivät vielä tunne näkevät minut useimmiten ensinäkemältä rauhallisena, hiljaisena, pohdiskelevana ja tarkkailija- tyyppinä.
Toiset ärsyyntyvät siitä ja heille tulee valtava halu muokata persoonaani siltä osin, koska tuntevat itsensä jotenkin 'alatomaksi' edessäni. Siis kuvaannollisesti.  Wink Siis aivan korniltakin tuntuvia 'kohtauksia' tämän osalta on sattunut milloin missäkin vuosien varrella.  Cheesy
Jotenkin siis tuo tuntui pikkuisen vieraalta, että viestittäisin ulospäin aktiivisuutta, vahvuutta ja itsenäisyyttä yms. Vaikka toisaalta, enhän minä itse tiedä, miten muut minut kokevat ja näkevät, muutoin kuin heidän palautteidensa ja reaktioidensa kautta. Ja sekään ei koskaan kerro koko totuutta.

Onkohan sillä mitään tekemistä tuon 'kuvion' kanssa, että olen kokenut, että 'tulkkaan itselleni' toisten ihmisten puheet, jopa jotkin ilmiötkin omalle kielelleni. Ikäänkuin luen enemmän ihmisten tunteita/sisintä kuin sanoja. Ja useinhan ne eivät ole synkroniassa keskenään. Sitten olen hieman hämilläni, että vastaanko nyt hänen sanoihinsa vai tunteisiinsa, mutta sanoilla siis kuitenkin...haluaako hän edes, että vastaan siihen, mitä hän ehkä peitti sanoilla...oliko se tarkoituksellista vaiko tiedostamatonta jne...
Ja joskus siis menee aikaa, että oppii toisen ihmisen 'kielen' ja mitä mikin sana merkitsee ja mitä sisältää hänelle tunteissa...siis kokemisessa...
Ja sen jälkeen voi ihan helposti kommunikoida oletetun ihmisen kanssa sanallisesti, koska ei tarvitse sitä tulkintaa ja käännöstyötä siihen väliin.... idiot2
Vähän outoa...mutta niin se vain on...  :Smiley Eikä se nyt ole kaikkien kanssa niin...On paljon kohtaamisia, jossa ei todellakaan tarvita tulkkia...  Wink
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #7 : 04.01.2006 19:01:47 »

Kiitoksia palautteesta Mirjam!  smitten

Tuo kykysi nähdä puhujan todelliset ajatukset ja tarkoitusperät sanojen takaa, voisi näkyä kartallasi esim. Merkuriuksen kolmiona 8. huoneen Jupiter-Uranus-Plutoon. Karttasi Merkurius (mieli) pystyy siis sujuvasti tulkitsemaan alitajunnan asioita, mystisiä juttuja, piilotettuja viestejä jne..

Ehkäpä ilmennät itseäsi enemmänkin feminiinisten Kala-planeettojen kuin maskuliinisten Vesi- ja Jousimiesplaneettojen kautta. Naisella Kuumerkin kautta toimiminen on melkoisen yleistä, itsessänikin tunnistan enemmänkin Vesimies-Kuun kuin Härkä-Auringon. Monet Härän piirteet ovat itselleni aivan vieraita. Tuo kuvaamasi hiljaisuus, rauhallisuus, pohdiskeleva tarkkailevuus sopisi kyllä hyvin Aurinkomerkkisi ominaisuuksiin. Vaikka Vesimies luetaankin maskuliinisiin merkkeihin, kiinteänä talvimerkkinä se on kuitenkin enemmänkin sisäisesti rikas kuin ulospäin aktiivisesti egoansa laajentava. Ehkäpä ilmennät myös nousumerkkiäsi enemmänkin hiljaisella viisaudella sen sijaan, että ryntäisit perusjouskariin liitettyjen ominaisuuksien mukaan aktiivisesti opettamaan, filosofoimaan tai seikkailemaan. Smiley
tallennettu

Mirjam
Vieras
« Vastaus #8 : 04.01.2006 21:33:08 »

Kiitos taas!  angel

Tosiaan, jotenkin noin se taitaa mennä. Tosin on minulla ollut vaiheita, kun olen ollut innokas filosofoimaan ja jopa opettamaan yms.. On se tavallan osa luontoani, mutta nykyään on sen verran kai itseäänkin jo oppinut, että on ymmärtänyt, ettei opettamalla opeteta, vaan elämällä 'oman oppinsa' mukaan ja jos joku siitä jotain itselleen saa, niin hyvä niin.
'Tiedon siirto' ei enää ole mikään itseistarkoitus.
Nykyään siis filosofoin aina kun innostun jostain, ja sen kyllä läheiseni saavat kokea ja nähdä, kun innostusta täynnä maalailen kaikkia maailmoita, teorioita yms  Wink

Ja nyt ollaan sitten rankasti mankelissa... Embarrassed
Aina se yllättää, kun ei ole arvannut, että juuri se onkin sitä, mikä mankelointia kaipaa, mikä ehkä jopa on tuntunut 'oikealle' ja 'oivalletulle'.
*raahautuu taas eteenpäin*  smitten
tallennettu
Mirjam
Vieras
« Vastaus #9 : 08.01.2006 13:47:34 »

Kun Kuu ja Venus ovat lisäksi yhtymässä Kheironiin, herkkyytesi on sekä rikkautesi että akilleen kantapääsi. Olet taipuvainen kantamaan muiden ihmisten huolia heidänkin puolestaan ja olet myös herkkä imemään muiden tunnetiloja itseesi ja jopa ottamaan niistä vastuun. Läksysi voisikin olla oppia erottomaan omat tunteesi toisten tunteista ja pitää ne terveellä tavalla erillään, niin että et joutuisi herkkyytesi vuoksi kantamaan tunnollasi suunnilleen koko maailman syntejä.

Sinullapa on meneillään transiitteja kerrassaan!  Voisi kärjistää, että olet mankelissa, jonka jälkeen turhat asiat ovat taatusti karsiutuneet niin omasta persoonastasi kuin ympäristöstäsikin ja jonka jälkeen huomaat olevasi aivan uudestisyntynyt, entistä ehjempi ja vahvempi. Käsittelyssä on varmasti juuri tuo kalamainen herkkyys, se miten oppia olemaan herkkä ja kova yhtä aikaa, taipumaan katkeamatta kuitenkaan itse.


Kiitänpä vielä uudelleen tästä Sinua May!  smitten
Palaan lukemaan tätä kohtaa varmaan vielä monena hetkenä ja saan siitä voimaa uskoa, että voin tehdä rajoja tunteissa itseni ja muiden välillä.
Taipuisuutta tämä todellakin vaatii nyt ja on todella 'suurennuslasin alla' koko kuvio.
Vaikka olen hiljakseen tuota rakentanut vuosien varrella, nyt se tuli niin valtavalla rymäyksellä kertaheitolla päälle ja periaatteessa luhisti ensin kaiken aiemman jo tehdyn, menin aivan alkutekijöihin ja keräsin itseni kokoon, ja nyt 'vastus' on sama suuruus luokkaa, kuin tosiaan tekisin kaiken tuon kerralla uudelleen.
On ihmisiä, jotka tulevat nyt 'silmille' sellaisella voimalla, että jos minulla ei olisi jotain vahvuutta itsessäni, olisin jo murtunut sen alla.
Samalla olen ymmälläni, että tällaista voi enää olla edes...että on ihmisiä, jotka ei tunne yhtään vastuuta omista tunteistaan.
No, 'opettajia' he minulle nyt tavallaan ovat. Ehkä osaan siitäkin olla kiitollinen vielä. Ja olenkin.
On vain hurjaa todeta, että kun en kannakaan enää toisten tunteita, koko ihmisen persoonallisuus voi muuttua niin hurjasti...karrikoiden 'rauhallisesta raivohulluksi'.
Mutta ehkä se sitten tekee 'mylläkää' jos yhtäkkiä kerta rysäyksellä kaikki omat 'tummat' tunteet, palaa itselle koettavaksi.
Taiteilenpa tässä nyt sitten sen kanssa olenko syyllinen vai en...siitä mitä muut tuntee... Embarrassed
« Viimeksi muokattu: 08.01.2006 15:37:02 kirjoittanut Mirjam » tallennettu
Mirjam
Vieras
« Vastaus #10 : 08.01.2006 14:54:11 »

Jatkanpa vielä tätä höpinääni tähän...  Cheesy

Nimittäin aamulla tuli tv:stä joku 'amerikan-hapatus' ohjelma käsittääkseni näistä lintuvirus jutuista ja siitä miten se on saanut jossain taas uuden muodon ja nyt tutkijoilla on kaksi viikkoa aikaa etsiä siihen jotain ratkaisua tai se leviää kulovalkean tavoin yms..
En siis kuitenkaan sitä itse mitenkään syventynyt katsomaan, vaan 10-vuotias tyttäreni silmät suurina sitä katsoi ja heitteli siitä kommenttejaan.

Ohjelman jälkeen juttelimme aiheesta ja tyttäreni kyseli kaikenlaista, tuleeko se nyt tänne ja meille yms yms.
Vastasin, että ei tule. Ja jos tulee se tulee ja me selvitään siitä kyllä. Kerroin kaikkea peloista ja miten niitä pyritään levittämään ihmisten keskuuteen tietyillä keinoin...ne ovat jonkun pelkoja, joita hänen ei tarvitse kokea jne..
Tosin siis pyrin puhumaan niin, että lapsi ymmärtää.

Hetken päästä yhtäkkiä olin ymmärtävinäni, että tyttärenihän on herkkä aurinko kalat ja aina hän on heittänyt aivan uskomattomia kommentteja ja näkee todella ihmisten läpi tunteisiin. Onpa monasti hymykin tullut, kun lapsen suusta tulee jotain niin osuvaa, meille aikuisille.
Ymmärsin myös sen, että toki voin 'filosofoida' lapselleni aiheesta vaikka kuinka paljon, mutta onko se muuta kuin sanahelinää. Ehkä minä kuu-kaloina, voin antaa jotain tyttärelleni siten, että käyn nyt tämän prosessini todella syvästi läpi ja sisäisellä esimerkilläni vahvistan hänen vastaavaa herkkyyttään. Konkreettisesti esimerkin ja kokemuksen kautta.

 Smiley
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #11 : 10.01.2006 14:13:46 »

Hei Mirjami! Tulkinta on näköjään täyttänyt tehtävänsä kun se on saanut sinut pohdiskelemaan itseäsi ja elämääsi noin laajasti! Ihana juttu! Itsetutkiskelu kun ei koskaan ole ainakaan haitaksi.

Tyttäresi kuulostaa indigolapselta. Oletko perehtynyt indigolapsiin? Netistä löytyy paljon tietoa ja onpa heistä kirjoitettu ainakin yksi suomenkielinen kirjakin. Vanhalla forumilla oli myös pitkä ketju indigolapsista. Lainailin ketjussa parin vuoden takaista Astro Logosta, jossa oli lueteltu indigolapsen astrologisia tuntomerkkejä. Kirjoittajan mukaan sellainen on Uranus-Neptunus -yhtymä aspektissa persoonallisiin planeettoihin. Olikohan vaateena muuten vielä nimenomaan kova aspekti. Tuosta en ole varma, mutta voin se joskus tarkistaa.
Ja onhan luokitteluja enemmänkin mm. kristallilapset jne.. Ja vaikka emme yrittäisi tai haluaisimmekaan lapsiamme luokitella, joka tapauksessa lasten viisaus on eritoten nykyään aivan omaa luokkaansa ja useimmat taitavat olla todella vanhoja sieluja. 

Kyllähän se niin taitaa olla, että lapset ovat opettajiemme vähintäänkin yhtä paljon kuin me heidän. Monesti omiakin lapsia opastaessa tuntuu, että omat sanat ovat pelkkää sanahelinää. Lapsilla on ihan oma viisautensa ja mielestäni kasvatuksessa tehdään monesti paha virhe kuvitellessa, että lapset eivät ikänsä vuoksi ymmärrä joitain aikuisten juttuja. Monesti ymmärtävät paremminkin ja aivan omasta erilaisesta näkökulmasta. Mutta parhaammehan me vanhemmat yritämme niillä eväillä, jotka meille on annettu....

Pohdiskelee May, itsekin kahden lapsen välillä varmempi ja välillä epävarmempi kasvattaja - tai kasvatettava  Wink
tallennettu

Mirjam
Vieras
« Vastaus #12 : 10.01.2006 14:51:10 »

Hei Mirjami! Tulkinta on näköjään täyttänyt tehtävänsä kun se on saanut sinut pohdiskelemaan itseäsi ja elämääsi noin laajasti! Ihana juttu! Itsetutkiskelu kun ei koskaan ole ainakaan haitaksi.

Lainailin ketjussa parin vuoden takaista Astro Logosta, jossa oli lueteltu indigolapsen astrologisia tuntomerkkejä. Kirjoittajan mukaan sellainen on Uranus-Neptunus -yhtymä aspektissa persoonallisiin planeettoihin. Olikohan vaateena muuten vielä nimenomaan kova aspekti. Tuosta en ole varma, mutta voin se joskus tarkistaa.

Pohdiskelee May, itsekin kahden lapsen välillä varmempi ja välillä epävarmempi kasvattaja - tai kasvatettava  Wink

Kiitos May!  smitten  Wink

Olen 'tutkinut', kyllä tuota 'Indigo-lapset'-ilmiötä aika paljonkin vuosien varrella ja taitaa tuo kyseinen suomenkielinen kirjakin kaapista löytyä. Olen myös luetuttanut sen muutamalle ns.perinteisesti ajattelevalla lastensuojelu-alalla työskentelevällä, menneinä vuosina.
Kun olen kuitenkin taipuvainen pohtimaan näitä juttuja niin, että etsin näille 'ilmiöille'myös ns.'psykologisenkin' (tai minkä muun tahansa) vastaavuuden (en siksi ettenkö uskoisi mihinkään, mitä en 'näe', vaan siksi, että haluan kaiken tuoda kuvaannollisesti sanoen tähän'todellisuuteen'), tutkailen tätä ilmiötä siis nykyään sekoitellen kaikkea löytämääni ja muka oivaltamaani.  Wink

Jos kuitenkin siis puhutaan tästä ykisnkertaisesti vain Indigo-lapset-ilmiönä, niin, saattaapa olla, että minulla on niitä useampikin. Aikanaan kun kävin ns.'energeettisesti näkevillä näkijöillä'. monet jopa minut itseni sellaiseksi tulkitsi. Osaltaan se istui omaan 'profiiliin' osaltaan ei. En halunnut, että sen myötä voisin kuvitella olevani jotenkin erikoinen ja siksikin, jo olen tutkinut asiaa maalliselta kantiltakin.  Wink Tosin joskus myöhemmin eräs näkijä, joka näki fyysisiä sisuskaluja myöden, sanoi/kummasteli, että minulla olisi indigon-dna, mutta sielun aurani väri ei ole indigo, vaan vaaleanpunainen, joten olen vain 'tasoittamassa tietä' heille..
Itse kuitenkin siis pidän indigot ilmiötä symbolisena ilmauksena, jollekin syvemmälle tapahtumalle. Mutta en siis teilaa sitä mitenkään muuten, koska samaa asiaa siinä kuitenkin pohditaan, pidetään sitä symboliikkana tai ei.  Smiley

Minua todella kiinnostaisi nuo astrologiset kuviot, joiden kerroit mahdollisesti tähän liittyvän. Hmm..en ole koskaan jaksanut perehtyä astrologian nippelitietoon, mutta jotenkin alkaa tuntua, että edessä se on.
Ja toisaalta, koska etsin aina kaikelle 'näkymättömälle' myös yhteyden tästä todellisuudesta, arjesta ja fyysisyydestäkin, on minusta astrologia jo siltäkin kannalta hyvin 'alas tuotua symboliikkaa', sillä onhan tähdet, kuut, auringot ja planeetat täyttä totta ja todellisuutta.

Ja voin vain allekirjoittaa tuon viimeisen lauseesi (kerrottuna kahdella)  Winksmitten
tallennettu
saai
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 229



Profiili
« Vastaus #13 : 11.01.2006 20:35:04 »

En tiedä tuliko tämä jo ilmi aiemmin, Miriam, mutta sinulla olisi tunnetusti hyvä "healer"-aspekti, Khiron yhtymä kuun noususolmu, vaikka ne ovatkin eri merkeissä, - ja se on vielä leijan kärkenä.
tallennettu

"Gradually feelings, thoughts etc. become more important than whether they are pleasant or not."

"Fill the place better where ye are, and the Lord will open the way."
- - - - - - - - - - - - - -
Mirjam
Vieras
« Vastaus #14 : 11.01.2006 21:14:03 »

ja se on vielä leijan kärkenä.

Eipä tainnut tuosta olla puhetta. "Healer"-aspekti...hmm..tuolla sanalla taitaa olla montaa merkitystä, tai siis ainakin olen itse niin kuullut/ymmärtänyt...lähinnä siis jotain hoidollista ymmärtänen....
En oikein ymmärrä tuota leijan merkitystä...kun en ole perhetynyt astrologiaan kuin pinnallisesti vasta. Tai että mitä merkitystä sillä on, jos se on kärkenä....

Kiitos kuitenkin, kun kerroit...  Smiley


*mankeloituu*  Undecided
« Viimeksi muokattu: 11.01.2006 21:16:20 kirjoittanut Mirjam » tallennettu
Sivuja: [1] 2 3
  Tulostusversio  
 
Siirry: