Nyt oon kääntymyssä jo sille kannalle, että pitäisikö lihansakin/kalansakin ostaa suoraan tiskiltä. Menee aina miljoona vuotta jossain lihahyllyllä, kun yritän löytää sitä parasta mahdollista vaihtoehtoa.
Jo pelkästään sosiaalisista syistä on upeeta käydä välillä torilla ja kauppahallissa. Mä en pidä lohen traanista, joten mulle ei oo mitenkään ongelma kieltäytyä viljelykalasta. Villisiika on kyllä kalliimpaa, mut ei niin radikaalisti. Kuha on musta paras kala, mut vaihteluu pitää olla. Oli upee yllätys kun ostin kerran torilta pari suutaria 3€/kg. kysyin torikauppiaalta ohjeet ja superhyvää tuli! Edelliset suutarit osti joku vanhus omaishoitajan tai vastaavan kanssa ja viimeiset jälkeeni osti upee, tyylikäs, nuori, musta leidi. Aika tyypillistä; kukaan "tavallinen" ihminen ei osta suutaria ainoastaan, koska ei tunne kalaa. Noi ilmeisestikin tunsi ja tiesi mitä ostivat. Sääli sillä kyseistä karppikalaa jopa viljellään yleisesti Keski-Euroopassa.
AMS