En ole itse varsinaisesti tiedenainen eikä mulla oo kotilaboratoriota, joten en oikeastaan voi ehdottomasti tietää mikä rasva on niin taikka näin hyvää - ed. viestissäni ilmasin ikäänkun totuutena tai ihan omana mielipiteenä sen, että piti kirjottaa: "Nykyään puhutaan paljon siitä tai väitellään..." - Niin, siis nykyään on tosiaan paljonkin ihmisiä joiden mielestä rypsi- ja auringonkukkaöljy "sopii lähinnä traktoriöljyiks", esim anttiheikkila.com - toiset tietenkin on sitä mieltä että just kylmäpuristettu rypsiöljy (esim kotimainen) on terveellistä - Monet on sitä mieltä että nimenomaan kylmäpuristetty neitsytkookosöljy on terveellistä -
Ja ihan luontaistuotekaupan tädin kanssa kun juttelin niin hän sano että voi on yks kaikkein terveellisimpiä ruuanlaittoon.....
Tässä parin vuoden sisään on ollu tutkimus Yhdysvalloissa siitä että maito- ja tyydytetyillä ja ns. kovilla rasvoilla ei sitte oliskaan mitään yhteyttä sydän- ja verisuonitauteihin.
Mutta kun nää tutkimukset muuttuu 7 vuoden välein