Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Uni / numerot / kellonaika  (Luettu 3578 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Emisa
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 100


Profiili
« : 19.11.2007 09:50:54 »

Hei,
Osaisiko joku selittää...
Mieheni on viikon ajan nähnyt unta mihin liittyy numerot 3
ja 4. Samoin kun yöllä hän herää ja katsoo kelloa kello on 3:40 tai 3:30 tai 4:30.
Mitäköhän tämä meinaa tarkoittaa ?

Emisa
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 19.11.2007 16:02:18 »

Numerologian puolelta löytyy tällaista:

Numero 3
Kolme symboloi kolminaisuutta. Se on Ruumis-Mieli-Sielu, Elämä-Aine-Äly, Voima-Materia-Tietoisuus, Luominen-Säilyttäminen-Erottelukyky. Perhe: Isä, Äiti ja Lapsi.
Kolmiulotteisuus. Kolme vaatimusta: ajattelija, ajatus ja esine. Menneisyys, nykyisyys, tuleva.
Kolme edustaa idealismia, korkeaa koulutusta, ulkomaan matkoja ja uskontoa. Se on optimistisuuden, liikkeen ja laajenemisen numero.
Planeetoista kolmea hallitsee Jupiter.
Värit, jotka värähtelevät harmonisesti kolmen kanssa ovat kaikki syksyn sävyt kuten keltainen ja poltettu oranssi, ruosteen ruskea, turkoosi ja taivaansininen.

Kun luvut 3, 4 ja 0 lasketaan yhteen saadaan siitä tulokseksi luku 7.

Numero 7
Numero 7 on täydentymisen numero. Aika ja avaruus. Kesto, kaukaisuus. Vanha aika, häviö, kuolema tai kestokyky, pysyvyys ja kuolemattomuus. Seitsemän sinettiä, ihmisen periaatetteet, vihjeet ja värit. Kolmisointu: evoluution kiertokulku, viisaus, täydellisyys, tasapaino ja lepo.
Seitsemän edustaa henkisyyttä, herkkyyttä, sympatiaa ja mysteeriä. Seitsemän on myös illuusion, joskus myös vilpin, parantamisen, ihmeiden, uskon ja unelmien toteutumisen numero.
Planeetoista Neptunut hallitsee tätä numeroa.
Värit, jotka värähtelevät harmonisesti numeron 7 kanssa ovat meren vihreä, kirkas keltainen, aqua, pinkki ja valkoinen.

Ja sitten vieä vähän pidempää tietoa luvuista 3 ja 7. Lähteenä on toiminut Juha Janervan kirja "Numerologia ja rakkaus" ja Astron omana lähteenä ketju Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut
Hakutoiminnolla löydät lisää numerologiaa käsitteleviä ketjuja Astrosta!

KOLMONEN
Elämänläksy:
Oppia ilmaisemaan itseään vapaasti
Maali elämässä: Saavuttaa menestystä ja persoonallista vapautta kehittämällä luovia kykyjä. Elämänpolullaan kolmosen tulisi osata kehittyä, käyttää tilaisuuksia hyväksi itsensä kehittämiseen, työskennellä yksin ja osoittaa elämäniloa.
Kolmoset ovat teräviä, tarkkaavaisia, mielikuvituksekkaita ja monipuolisia. He ovat lahjakkaita, tuhlaavaisia ja vaihtelunhaluisia. Kolmoset ovat eläväisiä ja he tarvitsevat jatkuvasti stimulaatioita pysyäkseen vireessä. He ovat rohkeita, impulsiivisia, kekseliäitä, mutta myös pinnallisia ja tahdittomia sanoessaan joskus asioita niin suoraan, että ihmiset loukkaantuvat. Kolmosilla on nopea äly, he ovat lojaaleja, lämpimiä, riippumattomia ja aina täynnä uusia ideoita. Heidän pahin vikansa on usein se, että he eivät oikein osaa ottaa mitään vakavasti ja se voi joskus aikaansaada ongelmia heidän ihmissuhteissaan. Kolmoset tekevät asioita hetken huumassa, he ovat onnekkaita ja huolettomia ja kyllästyvät usein samoihin asioihin nopeasti. he ovat täynnä elämää ja he ilmaisevat itseään yleensä rohkeasti. Kolmoset saavat jatkuvasti uusia päähänpistoja eivätkä he ole ujoja. He ovat hienostuneita, taipuvaisia komenteluun ja joskus myös itsepäisiä. He tarvitsevat vapautta, koska he ovat muuttuvia ja koska he eivät pidä rajoituksista. Kolmosilla on tavallisesti paljon ystäviä ja harrastuksia. He ovat hauskoja, sanallisesti lahjakkaita, mutta myös levottomia ja kärsimättömiä. Koska he ovat kunnianhimoisia, he eivät lannistu helposti.
Kolmoset ovat taiteellisesti lahjakkaita, puheliaita ja muiden on usein vaikeata olla pitämättä heistä, sillä heissä on tietynlaista viehätysvoimaa, joka vetää ihmisiä puoleensa. Kolmoset osaavat keskittyä moniin eri asioihin samanaikaisesti ja tavallisesti he myös ovat askeleen edellä muita. He ovat optimistisia ja osaavat poimia taitavasti pääasiat kaikista asioista niin, että he pääsevät tavallaan helpommalla kuin muut. Kun muut lapset lukevat kotona läksyjään, kolmoslapsi harrastaa todennäköisesti juuri jotakin vailla huolta huomisesta. Kolmoset saavat muista ihmisestä parhaat puolet esiin mikäli he eivät käyttäydy liian vaativasti tai epäsympaattisesti. He rakastavat kutsuja ja juhlia. Sopivia ammatteja kolmosille ovat journalistin ja viihdyttäjän työ. Minkä alan kolmonen sitten valitseekin, tulos on yleensä aina sama: menestys, tunnustus ja valta. Kolmoset osaavat sopeutua mitä erilaisimpiin tilanteisiin.
Naiset ovat viehättäviä, fantastisia ja erottuvat taatusti massasta teatraalisen olemuksensa johdosta. Heidän kampaustyylinsä on usein dramaattista laatua ja heillä on usein pilke silmäkulmassa. Naiset ovat sensuelleja ja he käyttävät usein epätavallisia vaatteita, jotka kuitenkin ovat tyylikkäitä. He ovat vaativia ja heidän täytyy tuntea olonsa tyydytetyksi. He haluavat mennä ja tulla niin kuin haluavat ha heille on tärkeää se, mitä mieltä muut heistä ovat  Se ei silti välttämättä vaikuta heihin,. Naiset pitävät mielenkiintoisista miehistä, jotka ovat sitä niin henkisesti kuin fyysisestikin. Naisten pitäisi mennä naimisiin oikeanlaatuisen miehen kanssa, sillä muuten heistä tulee nalkuttajia, joilla mikään ei ole koskaan kyllin hyvin.
Miehet ottavat mielellään riskejä ja he ovat tavallisesti täynnä yllätyksiä. Välillä he voivat olla kuitenkin turhan ylpeitä. He ovat intohimoisia ja tekevät kaiken, mihin ryhtyvät aina hyvin. Heidän tulisi kuitenkin hillitä vähän nenäkkyyttään.
Seksuaalisesti kolmoset ovat jännittäviä ja omaperäisiä. Se, joka on kokenut kolmosen rakkauden huomaa pian, että seksuaalielämä onkin hyvin mielenkiintoista. He pitävät vaihtelusta ja inhoavat rutiinia. Rakastelukaan ei näin ollen muutu heillä koskaan rutiiniksi. Kolmosia voi kiehtoa erityisesti ryhmäseksi, sillä silloin he voivat nauttia monien ihmisten kehoista yhtä aikaa. Tanssi ja musiikki voivat kiihottaa heitä suunnattomasti. Myös edellisen illan rakastelun kuunteleminen nauhalta voi saada heidät syttymään nopeammin kuin mikään muu.
Naiset saattavat olla tiedostamattaan nudisteja. He liikkuvat mielellään kotona ollessaan vähillä vaatteilla. Miehet taas voivat olla erittäin kykeneviä krapulassa. Miehet ovat loistavia eroottisia hierojia ja heillä on tehokas kieli. Naisissa miehiä kiinnostavat erityisesti jalat. Jotkut miehet saattavat tuntea viehätystä pukeutuessaan naiseksi. Naiset pitävät siitä, kun rakastelu kestää pitkään ja he haluavat usein aloittaa ja lopettaa rakastelun useita kertoja ennen lopullista laukeamista.
Erogeeniset alueet: Lantio, reidet, jalat

SEISKA
Elämänläksy:
Kehittää mieltään saavuttaakseen viisautta ja ymmärrystä
Maali elämässä: Kyetä käyttämään viisauttaan ja tietouttaan opastaakseen muita ihmisiä. Elämänpolullaan seiskaihmisen tulisi opiskella, etsiä totuutta, yrittää löytää vastauksia ongelmiin, viettää aikaansa yksinäisyydessä jotta kasvaisi henkisesti. Lukea, ajatella ja mietiskellä.
Seiskat ovat älykkäitä, intellektuelleja ja salaperäisiä. Heillä on valtava tietoisuus erilaisista uskonnoista, elämän mysteereistä, filosofioista ja salatieteistä. He vihaavat riitelyä, ovat pidättyväisiä, luovia ja mielikuvituksekkaita. Heillä on taipumusta asioittensa salaamiseen ja he tarvitsevat yksinäisyyttä ajatustensa kirkastuttamiseksi. He ovat syvällisiä, kärsimättömiä, matkustushaluisia ja hiljaisia. Raha-asioiden hoito voi tuottaa heille vaikeuksia, sillä raha ei merkitse heille paljoakaan. Seiskoilla on usein ESP-kykyjä ja he hallitsevat itsensä ja tunteensa ihailtavan täydellisesti. He ovat ymmärtäväisiä, mutta joskus laiskoja, pessimistisiä ja sarkastisia, vaikka he ovatkin enimmäkseen tyytyväisiä.
Seiskat ovat hyvin erikoisia ja muiden voi olla vaikea ymmärtää heitä tai heidän tekemisiään. He eivät yleensä käyttäydy, puhu tai ajattele ollenkaan niin kuin muut vaan he haluavat viettää aikaansa yksinäisyydessä miettien. Heillä on kyky yhdistää teorioita ja käytäntöjä toisiinsa. He eivät usein välitä ulkonäöstään ja he voivat olla hyvin juomatta tai syömättä pitkiä aikoja. He ovatkin tavallaan erakoita ja askeetikkoja, joiden henki on ruumista vahvempi. Ystävyyssuhteet tuottavat usein seikoille vaikeuksia, sillä he eivät oikein osaa pitää suhteitaan muihin yllä.
Seiskat työskentelevät usein yksinään. Opiskelija, tutkija, arkeologi, tiedemies, astrologi, keksijä, psykiatri ja kirjoittaja ovat heille sopivia ammatteja.  Seiskoille sopivat lisäksi kaikki ammatit, joissa he voivat tavalla tai toisella olla alansa specialisteja. Ennen pitkää kaikki saa siirtyä pois filosofian tieltä.
Naiset käyttävät usein vanhoja vaatteita, jotka eivät ole enää muodissa. He eivät pelkää näyttää tunteitaan, mutta tilanne, jossa ne näytetään on aina kahdenkeskinen. Mitään kadullasuutelijoita seiskat eivät ole. He ovat sensuelleja ja kirjoittavat mielellään päiväkirjoja tms. He ovat intohimoisia, haastavia, saavuttamattomia ja miesten silmissä aina sieviä. Jossain elämänsä vaiheessa seiskat voivat työskennellä myös selvänäkijöinä, ennustajina tai parantajina.
Miehillä on voimakas tahto. He ovat viehättäviä, fantastisia ja seksuaalielämässään he kokevat kaiken monella eri tasolla. Rakastajina he ovat jännittäviä ja odottamattomia.
Joskus seiskat voivat menettää todellisuuden tajunsa mikäli eivät ole varovaisia kehittäessään henkisiä ominaisuuksiaan. He voivat myös elää fantasiamaailmassa ja ystävyys suhteet joutuvat usein koetukselle. Seiskojen tulisi valita uransa huolella, sillä vaikka heillä on hyviä ideoita, he harvoin tekevät niillä mitään. Avioliitto on seiskoille hyödyllinen siksi, että sen kautta he voivat pitää kiinnostustaan yllä myös materiaalisia asioita kohtaan.
Seksuaalielämässä moraalisäännöt eivät haittaa seiskoja, sillä he ovat varsin vapaamielisiä seksin suhteen. Tie vuoteeseen kulkee aina järjen kautta. Seiskat pitävät keskustelemisesta varsinkin, kun aiheena on seksi ja sen tuomat nautinnot. Nautintonsa seiskat kokevat monella eri tasolla samanaikaisesti.
Naiset pitävät kaikesta, mikä lisää nautintoa. Sellaista seksikirjaa ei varmasti löydykään, jota seiskaihminen ei olisi vielä lukenut. Naiset ovat hyvin kekseliäitä ja esim. saunassa rakastelu voisi tyydyttää heidän tiedonhaluista tutkijanluonnettaan, kun he saisivat tutkia, miten se eroaa tavallisesta rakastelusta.
Miehet eivät ole kiinnostuneita naisista seksiobjekteina. He osaavat myös mestarillisesti pitkittää rakasteluaan niin, että nainenkin ehtii mukaan. Miehet haluavat luultavasti kokeilla kaikkia asentoja, mutta myös omia variaatioita niistä. Monet miehet haluavat saavuttaa huippunsa kaksi kertaa: kerran oraalisesti ja kerran sukupuolisesti. Jotkut seiskat saattavat olla kiinnostuneita sadismista.
Erogeeniset alueet: Rinnat, jalat, varpaat
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: