Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 14
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy Kengururotalta.  (Luettu 92809 kertaa)
0 jäsentä ja 6 vierasta katselee tätä aihetta.
jankat
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 333



Profiili
« Vastaus #30 : 28.12.2007 18:13:14 »

Hei! Katsoisitko minulle yleisesti ensi vuodelle? smitten
Kiitos!
tallennettu
kultainen sulka
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 570



Profiili
« Vastaus #31 : 28.12.2007 18:38:36 »


Liityn joukon jatkoksi  Smiley
Mitä tuopi uusi vuosi tullessaan?

Muutoksen sutinaa on kuitenkin ilmassa, niin työ- kuin "rinssirintamallakin"...

 Smiley

tallennettu

ASC Vaaka
Aurinko &  Merkurius Skorpionissa
Kuu Vaa * assa
Venus & Mars Jousimiehessä
             ***
* Sininen lunaarinen yö  *
belle
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 148


Profiili
« Vastaus #32 : 28.12.2007 19:59:33 »

Kiitos sinulle positiiviseta viestistä odotan niin sitä u :smitten:utta juttua.
tallennettu
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #33 : 28.12.2007 21:35:41 »

Mooi  smitten ! Sulla urakkaa tuntuu riittävän, mutta kunhan jaksat niin täällä olisi myös yksi koekaniini kyselemässä ihmissuhde asioita  Cheesy missäs se mun unelmien rinssi luuraa   Cheesy smitten ? Niin ja onko asumiseen tulossa muutoksia?

Hei limoviikuna. smitten Sinulle nousi asumiskysymykseesi Miekkojen Kuningas mutta käänteisenä:
Tämä kortti edustaa korkeampia henkisiä arvoja,abstraktia ajattelua sekä kykyä toimia luovasti.Lisäksi Miekkojen kuningas edustaa voimaa ja viisautta sekä järkkymätöntä kykyä tehdä jaloja päätöksiä.Miekkojen Kuningas pystyy sopeutumaan nopeasti erilaisiin tilanteisiin.Hän toimii vapaasti ilman minkäänlaisia kahleita ja tekee vaivattomasti nopeita,spontaaneja ja oikeita johtopäätöksiä.
Neuvo: Korkeampien henkisten arvojen vaaliminen vaatii ihmiseltä aina kokonaisvaltaista suhtautumista omaan itseensä ja elämäänsä.Tämä kortti kehoittaa sinua käyttämään selkeää järkeä ja sisäistä miehistä voimaasi toteuttaaksesi luovat ideasi.Muista kuitenkin,että viisaat päätökset syntyvät vain silloin kun kuuntelet myös intuitiivista,feminiinistä puolta itsessäsi.Jaa tunteesi,ideasi,unelmasi ja toiveesi muiden ihmisten kanssa.Uskalla myös rohkeasti ilmaista asiantuntemuksesi!
Tämä kortti voi myös varoittaa järjen ylivallasta sekä voiman väärinkäytöstä.
Meditaatio: Minun on helppo tehdä mielekkäitä päätöksiä.


Ja mies kysymykseesi Sauvojen Kuningas käänteisenä myöskin.
Tämä kortti edustaa positiivista miehistä voimaa,jonka avulla voi saavuttaa asetetut päämäärät ja unelmat.Sauvojen Kuningas on voittanut omat pelkonsa.Hänellä on objektiivista arvostelukykyä,jonka hän osaa yhdistää aktiiviseen toimintaan.Sauvojen Kuningas on isähahmo,joka osaa kuljettaa myös feminiinistä energiaa.Hän on elämänmyönteinen,luova ja huumorintajuinen ja tietää miten toimia vaikeissakin tilanteissa.
Neuvo: Meissä kaikissa,olemmepa sitten miehiä tai naisia,on tällainen positiivinen miehinen elämän energia.Älä pidättele sitä!Joskus se saattaa ilmetä intohimona,joskus rakkautena ja joskus jopa tulisena vihana.Anna luovuutesi virrata ja suuntaa energiasi positiivisesti.
Jos energiasi on liian tulista ja agressiivista,älä suuntaa sitä toisia ihmisiä kohti.Opi sen sijaan olemaan oman itsesi herra.
Parasta on vain hiljaa tuntea tuo energia tukahduttamatta sitä.
Meditaatio: yhdistän voimani rakkauteen.


Pyysin kokeneemmalta korttien katsoja kaveriltani apua tähän tulkintaan,kun en ole noita käänteisiä kortteja tulkinnut ennen...Asumisoloihisi voi tulla muutoksia jos et anna järjelle ylivaltaa ja uskallat tarttua uusiin tilanteisiin.Oletko kenties huono sopeutumaan erinlaisiin tilanteisiin,ethän ole liiaksi kiinni vanhoissa ympyröissä?Mieti mitä muutoksia oikeasti haluat äläkä jätä tunteitasi päätöksen ulkopuolelle. Smiley Unelmiesi prinssi kyllä laukkaa luoksesi valkoisella ratsulla kunhan annat tunteittesi näkyä ja muista olla positiivinen tukahduttamatta kuitenkaan kriittistä puoltasi.Olet kohdannut liian miehisiä miehiä jotka eivät ole osanneet ottaa huomioon feminiinistä puoltaan.Tutustu rohkeasti sinua kiinnostaviin ihmisiin.Uskalla näyttää myös rennompi puoli itsestäsi.
 angel
tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #34 : 28.12.2007 22:03:07 »

Mie kanssa  smitten Mittee se minulle näyttää  :Smiley tuleeko perheenlisäystä? Opiskelupaikka aukeeko? :Smiley


*tikahtuu uteliaisuudesta* smitten

 smitten Perheenlisäyskysymykseesi sinulle nousi Lanttien Kuutonen:
Lanttien Kuutonen on antamisen ja vastaanottamisen kortti.Antaminen voi olla niin aineellista kuin henkistäkin.Lanttien Kuutonen kuvaa rakkautta,harmioniaa,parantavaa energiaa ja syvällisen totuuden välittämistä.Kortti symboloi myös rakastavaa huolenpitoa ja oikeanlaista suhtautumista elämään.
Neuvo:Lanttien Kuutonen kehottaa sinua opettelemaan oikena antamisen ja vastaanottamisen taidon.Se on syvällistä vuorovaikutusta johon ei liity minkäänlaisia taka-ajatuksia.Kun annat,älä odota mitään vastalahjaksi itsellesi.Ja kun sinulle tarjotaan lahjaa,ota se vastaan nöyrällä ja kiitollisella mielellä niin teet antajan iloiseksi.
Ole kuitenkin tarkkana ette sorru sen enempää kerjäläisen kuin pyhimyksenkään rooliin.
Meditaatio: pidän rakastavaa huolta itsestäni ja läheisistäni.


Jos rakkautenne on tarpeeksi vahvaa,niin se myös kantaa rakkauden hedelmää.Jos todella haluatte lapsen,niin te kyllä sen saatte.Rakastaa toisianne nöyrästi ja kunnioittavasti ja olkaa kiitollisia siitä mitä teillä on ja mitä saatte.

Opiskelupaikan suhteen sinulle nousi Maljonen Viitonen:
Maljojen Viitonen symboloi pettymystä,surua ja epäonnistumisen pelkoa.Se on tunteen omaista reagoimista johonkin sellaiseen,minkä ihminen menettää tai mitä hän ei saa.Asiat eivät kuitenkaan ole aina sitä,miltä ne näyttävät.Toivoa ei ole vielä menetetty,uuden alku on aivan lähellä.Maljojen Viitonen kuvastaa myös herkkyyttä,haavoittuneisuutta ja syviä tunteita.Kortti saattaa kuvata myös sitä etteivät tähän saakka nautintoa tuottaneet asiat enää tyydytä.
Neuvo: Ensin sinun on hyväksyttävä nykyinen tilanteesi.Näin ovat asiat nyt ja näin tunnet.Selvitä itsellesi niin hyvin kuin voit,mikä on asioiden todellinen laita.Älä etsi syyllisiä.Yritä olla kiitollinen siitä,että olet saanut elämältä haasteen,lahjan.Olet saanut mahdollisuuden kasvaa.Jos osaat muuttaa näkökulmaa tilanteeseesi ja itseesi,löydät elämästäsi varmasti mahdollisuuksia,joita et ole aikaisemmin lainkaan huomannut.
Pahimmillaan kortti kuvaa itsesyytöksiä tai vastuun siirtämistä toisten harteille.
Meditaatio: Voin muuttaa suruni iloksi ja pettymykseni täyttymykseksi.


Et välttämättä pääse suunnittelemaasi opiskelupaikkaan,mutta kun tarkastelet asiaa laajemmin,voit huomata että sinulla on paljon muitakin mielekkäitä vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia.Mahdollisen pettymyksen tullessa älä vaivu itsesyytöksiin tai syyttelemään muita vaan tartu uusiin haasteisiin avoimin mielin.Todennäköisesti kyseinen ala miellyttää sinua tällähetkellä,mutta ajan kuluessa huomaisit sen olevan ehkä väärä valinta.Sinua saattaa odottaa uudet kuviot,ota ne positiivisesti vastaan. Kiss
« Viimeksi muokattu: 28.12.2007 22:05:10 kirjoittanut kengururotta » tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #35 : 28.12.2007 22:38:52 »

Minäkin tahtoisin tietää ensi vuodesta, mitä se tuo tullessaan smitten

eijar. angel Sinulle nousi Maljonen Nelonen
Tämä kortti symboloi pysähtymistä,kääntymistä ja meditaatiota.Maljonen Nelonen symboloi myös sellaisia alitajuisia asioita,jotka ovat tulossa tietoisuuteen,ja jotka ilmenevät monenlaisten tunteiden ja ajatusten muodossa.Kortti edustaa myös yltäkylläisyyttä,tyytyväisyyttä sekä asioiden selkiytymistä.
Neuvo: Joskus on pysähdyttävä ja katsottava asioita,niin sisäisä kuin ulkoisiakin,rauhassa ja objektiivisesti.Koeta löytää tällainen hetki joka päivä itsellesi.Pysähdy,ole hiljaa ja anna tunteidesi ja ajatustesi liikkua vapaasti.Sinä olet vain tarkkailija ja huomioija.Älä takerru mihinkään -ajatukset ovat vain ajatuksia; Ne eivät ole hyviä eivätkä huonoja.Älä tuomitse mitään!Kortti kehoittaa sinua myös huomaamaan sen hyvän,mitä toiset ihmiset olisivat valmiita tarjoamaan sinulle.
Pahimmillaan tämä kortti edustaa passiivisuutta,itsesääliä,pysähtyneisyyttä ja energioiden tukahduttamista.
Meditaatio: Hiljennyn ja olen kosketuksissa sisimpääni.


Pysähdy miettimään elämääsi ja sitä mitä haluat.Asiat elämässäsi selkeytyvät ja tuleva vuosi antaa sinulle paljon uutta.Älä takerru pinttyneisiin ajatuksiin vaan ole avoin uudenlaisille mahdollisuuksille.ne tuovat mukanaan paljon hyvää.Ensi vuona ajatusmaailmasi laajenee ja koet vapautumisen tunteita.  smitten
tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #36 : 29.12.2007 13:34:29 »

Elwyn, smitten sinulle nousi Sauvojen Lähetti:
Sauvojen Lähetti symboloi nuorekasta,vilpitöntä ja pelotonta suhtautumista elämään.Hän on sanavalmis,kyvykäs ja estoton.Sauvojen Lähetin tulielementti ilmenee liikkeen ja tanssin kautta.Hän on valmis lähtemään matkaan ja solmimaan uusia kontakteja.Sauvojen Lähetti kuvastaa kevään tuloa,uutta alkua sekä lapsenomaista kykyä ihastua ja ihmetellä.
Neuvo: Anna luonnollisen ilosi tulla esiin.Saatat haluta pyrähtää juoksuun,lauleskella tai vaikkapa tanssia yksiksesi.Tuli palaa ja lämmittää sydäntäsi.Tämä energia haluaa tulla esiin,ilmaistuksi.Kehitä tätä puolta itsessäsi.Yhtäkkiä edessäsi voi olla joukko uusia mahdollisuuksia,uusia ystäviä,uusi työ tai jotain muuta.Ole avoin kaikelle uudelle!
Ole tietoinen siitä,mitä teet,äläkä turhaan hajota energiaasi.
Meditaatio:Nuorekkuus ei katso ikää.Olen nuorekas ja viisas!


Katson tämän kortin niin,että sinun tulisi näyttää se,että kuinka paljon haluat että se keskeneräinen asia ratkeaa.Odota sitä vilpittömästi ja iloisella mielellä.Iloitse siitä,vaikka se onkin vielä kesken,luota siihen että se ratkeaa mitä parhaimmalla tavalla.Kun se asia sitten ratkeaa,uskon että siitä seuraa jotain uutta,jotain mistä saat aihetta iloita ja riemuita pitkään.Saatat myös saada uusia mahdollisuuksia asian ratkeamisen myötä!Ennenkaikkea,näytä ilosi ja hyödynnä energiaasi jota saat paljon,kun tämä asia viimein aukeaa.  Smiley
tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #37 : 29.12.2007 18:55:33 »

jankat, Smiley sinulle nousi ensivuodelle Miekkojen Seitsikko:
Tämä kortti edustaa toivoa,tietoa siitä,että menestys on lähellä.Menestys ei kuitenkaan tule itsestään.Sen hyväksi on tehtävä jotain.Miekkojen Seitsikko kuvaa myös sitä,että kannattaa tehdä useampia käyttökelpoisia suunnitelmia; Saattaahan olla,ettei yksi vaihtoehto tuotakkaan toivottua tulosta.Kortti kehoittaa myös tarpeen tullen turvautumaan toisten ihmisten apuun.
Neuvo: Nyt on yksinkertaisesti käytettävä järkeä ja löydettävä oikeat ratkaisut.Ole rohkea ja tiedosta oma totuutesi ja uskalla toimia sen mukaisesti.Saatat kyllä saada sen mitä haluat -muttet välttämättä sillätavalla kuin haluat!Ole avoin ja kuuntele myös muita ihmisiä.Älä myöskään kieltäydy,jos sinulla tarjotaan apua.On erittäin tärkeää osata ottaa vastaan ja myös antaa.
Pahimmillaan tämä kortti kuvaa valmiiden mallien mukaan elämistä,tunteiden syrjäyttämistä sekä ylipäätään kielteistä asennoitumista.
Meditaatio: En lamaannu,vaikka suunnitelmani eivät toteutuisikaan haluamallani tavalla.Löydän aina uusia tapoja toteuttaa itseäni.


Ensivuona tulet menestymään,jos jaksat tehdä menestyksen eteen töitä.Suunitelmasi eivät välttämättä toteudu haluamallasi tavalla mutta saatat yllättyä kuinka asiat silti lopulta järjestyvät.Sinulla on edessäsi varmasti paljon uusia koettelemuksia,joista kyllä selviät kunhan muistat ottaa muiden ihmisten avun myös vastaan.Älä yritä elää jonkun tietyn kaavan mukaan että olisit onnellinen,vaan elä niinkuin sinusta tuntuu oikealta ja hyvältä. smitten
tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #38 : 29.12.2007 19:11:33 »

kultainensulka, Smiley sinulle nousi Sauvojen Kolmonen:
Tämä kortti edustaa kykyä toimia tasapainoisesti ja tietoisesti.Kun keho,mieli ja sydän ovat tasapainossa,syntyy harmoninen kokonaisuus,joka ei ole ristiriidassa itsensä eikä myöskään ympäristönsä kanssa.Sauvojen Kolmonen kuvastaa myös kykyä kommunikoida ja kykyä iloita yhteydestä toisiin ihmisiin.
Neuvo: Tarkastele elämäntilannettasi ja itseäsi kokonaisvaltaisesti,kypsästi ja objektiivisesti.Opettele myös olemaan yhteydessä muiden ihmisten kanssa sekä ilmaisemaan ilosi ja myötätuntosi.Ilo,luovuus ja avoimuus kulkevat käsi kädessä.Kun kuuntelet sydämesi ääntä,käytät järkeäsi ja kunnioitat kehoasi,alat vähitellen tuntea sisimmässäsi uudenlaista mielihyvää ja rauhaa,joka näkyy myös ulospäin.
Tämä kortti vaatii ehdotonta rehellisyyttä itseäsi kohtaan.Ellet uskalla olla rehellinen,aiheutat vain tarpeettomia ristiriitoja ja väärinkäsityksiä.
Meditaatio: pidän huolta itsestäni;Kehostani,mielestäni ja sielustani.


Ensi vuosi tuo tullessaan paljon itsetutkiskelun aiheita.Ihmissuhteissasi tunnet enemmän yhteyttä toisiin ihmisiin kuin koskaan ennen.Ole avoin muiden seurassa ja näytä rohkeasti tunteesi.Muista kunnioittaa ja suojella itseäsi negatiivisilta asioilta,älä tee mitään harkitsematonta.Ole rehellinen muille ja vaadi myös muilta ehdotonta rehellisyyttä,niin tulet pärjäämään.Kokonaiskuvani on ensivuodesta sinulle hyvin positiivinen!Pidä itsesi tasapainossa,tuli eteesi mitä tahansa. smitten
tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
Eila
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 107


Profiili
« Vastaus #39 : 29.12.2007 20:15:48 »

Hei kengururotta.Katsoisitko minulle rakkauteen.Kaikki ihan solmussa nyt.Kiitos
tallennettu
kultainen sulka
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 570



Profiili
« Vastaus #40 : 29.12.2007 21:20:26 »

kultainensulka, Smiley sinulle nousi Sauvojen Kolmonen:
Ensi vuosi tuo tullessaan paljon itsetutkiskelun aiheita.Ihmissuhteissasi tunnet enemmän yhteyttä toisiin ihmisiin kuin koskaan ennen.Ole avoin muiden seurassa ja näytä rohkeasti tunteesi.Muista kunnioittaa ja suojella itseäsi negatiivisilta asioilta,älä tee mitään harkitsematonta.Ole rehellinen muille ja vaadi myös muilta ehdotonta rehellisyyttä,niin tulet pärjäämään.Kokonaiskuvani on ensivuodesta sinulle hyvin positiivinen!Pidä itsesi tasapainossa,tuli eteesi mitä tahansa. smitten

Hymyää  Smiley

Kiitos ja halit kengururotalle=)
Kaikkea hyvää sinulle myöskin tulevalle vuodelle  smitten smitten

tallennettu

ASC Vaaka
Aurinko &  Merkurius Skorpionissa
Kuu Vaa * assa
Venus & Mars Jousimiehessä
             ***
* Sininen lunaarinen yö  *
tähtisiipi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 134



Profiili
« Vastaus #41 : 30.12.2007 22:09:11 »

Hei!

Katsoisitko myös minulle? Mitä uusi vuosi tuo tullessaan Huh?

Kiitos ja suuremmoista uutta vuotta sinulle! smitten

Tähtisiipi
tallennettu
Tulikukka
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 250



Profiili
« Vastaus #42 : 30.12.2007 23:37:41 »

Minä kanssa!

Voisitko nostaa minulle korttia parisuhteelle?  coolsmiley

-Tulikukka-  smitten
tallennettu

We have got two gifts,that we should use as much as possible:
the sense of humore and the imagination.
The imagination replaces that what we are not and the sense of humor
helps us to accept that what we are.
delir
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 50



Profiili
« Vastaus #43 : 31.12.2007 00:19:05 »

Minäkin koekaniiniksi  smitten Miten tuleva vuosi lähtee käyntiin?   Shocked
tallennettu
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #44 : 31.12.2007 13:11:38 »

Onpas tullut mukavasti kysyjiä. angel Saattaa mennä huomiselle että kerkeen tulla vastailemaan(pahoittelen Undecided),HYVÄÄ UUTTA VUOTTA JOKAISELLE!! smitten
tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 14
  Tulostusversio  
 
Siirry: