Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy Kengururotalta.  (Luettu 92820 kertaa)
0 jäsentä ja 11 vierasta katselee tätä aihetta.
Angellina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32


Profiili
« Vastaus #45 : 31.12.2007 13:54:54 »

Toivoisin korttia rakkauteen, pohdiskelen mitä alkuvuosi niissä kuvioissa toisi eteeni. Olisiko mahdollista, että oinaan polku kohtaisi jälleen omani ja suhde saisi alkaa oikeasti vai kulkevatko polut erilleen?
Hyvää Uutta Vuotta toivotteleepi Angellina
tallennettu
jankat
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 333



Profiili
« Vastaus #46 : 31.12.2007 21:08:13 »

Kiitos sinulle Kengururotta smitten

Oikein mukavaa ja antoisaa uutta vuotta! laugh
tallennettu
Pupuliini74
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 39


Amor vincit omnia


Profiili
« Vastaus #47 : 31.12.2007 21:49:44 »

Moikka Smiley

Minäkin alkaisin koekaniiniksi kun pupuliini olen  Grin

Eli korttia yleisesti tulevalle vuodelle ja vielä toista korttia rakkauselämälle pyytäisin mä. Eli joko selekenee vaan vieläkö kiemurat jatkuvat ? Työasiat ovat myöskin pinnalla tällä hetkellä...

tallennettu

Nouseva merkki : Jousimies
Aurinko Vaa'assa 28.37
Kuu Kauriissa 21.12
Merkurius Skorpionissa 5.37 R
Venus Vaa'assa 24.46
Mars Vaa'assa 26.03
Jupiter Kaloissa 8.14 R
Saturnus Ravussa 18.49
Uranus Vaa'assa 28.10
Neptunus Jousimiehessä 7.55
Pluto Vaa'assa7.33
Minna
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 107



Profiili
« Vastaus #48 : 02.01.2008 00:00:00 »

Hei!

Minäkin kysyisin näkymiä tulevalle vuodelle ja rakkauselämään jos jaksat vielä vastailla.

Mukavaa uutta vuotta!
tallennettu
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #49 : 02.01.2008 14:39:03 »

Hei kengururotta.Katsoisitko minulle rakkauteen.Kaikki ihan solmussa nyt.Kiitos

Hei keltaruusu, smitten Sinulle nousi LANTTIEN KOLMONEN:
Tämä kortti edustaa kykyä tehdä yhteistyötä ja suoriutua hyvin käytännön tehtävistä.Lanttien Kolmonen symboloi myös ylevyyttä,jaloutta,henkistä kehitystä ja mielen selkeyttä.Kun yhdistät luovuutesi,mielikuvituksesi ja taitosi työhön,josta pidät,saat täyttymyksen jokapäiväiseen elämääsi.Näin työstä ja arjesta tulee kaunis ja juhlallinen asia.
Neuvo:Keskustelemalla suunnitelmistasi toisen kanssa löydät entistä parempia ratkaisuvaihtoehtoja.Opettele myös käyttämään taitojasi ja kykyjäsi järkevästi.Niitä ei kannata haaskata mihinkään vähäpätöiseen ja toisarvoiseen.Tuomalla syvän sisäisen tietoisuuden jokapäiväiseen työhösi teet siitä arvokasta ja miellyttävää.Kun tiedostat,miten voit kehittyä henkisesti työsi kautta,arkiset rutiinisi saavat henkisen ulottuvuuden.
Tämä kortti saattaa edustaa myös kokemattomuutta,voimavarojen haaskausta sekä karkeaa tai tunteetonta käyttäytymistä.Ole tietoinen näistä vaaroista.
Meditaatio: Opettelen tekemään työni meditatiivisesti ja tietoisesti.


Rakkausasiasi todella ovat olleet jo pidemmän aikaa vähän solmussa.Oletteko tehneet yhteistyötä kumppanisi kanssa asioiden selvittämiseen vai yrittääkö toinen teistä liikaa?Yritä saada oma mielesi selkeään järjestykseen ensin ja sitten mieti,mitkä asiat laittavat rakkausasiasi niin solmulle.Keskustele myös muiden ihmistenkanssa asioista jotka mieltäsi painavat ja anna niiden auttaa sinua tekemään ratkaisuja.Päätät kuitenkin loppujen lopuksi ite mitä teet,mutta voit silti ottaa muidenkin neuvoja huomioon.Ei kannata myöskään kuluttaa liikaa energiaasi asioihin joista ei selvästikään tule mitään,pystyt paljon parempaankin ihmissuhteissasi. smitten
tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #50 : 02.01.2008 14:47:54 »

Hei Jinx! Wink Sinulle nousi HIRTETTY:
Hirtetty kuvastaa asioiden näkemistä uudessa valossa.Se merkitsee kasvuamme rajoittavien lukkiutuneiden asenteiden murtamista.Hirtetty symboloi oman egomme kuolemista.Ego ei anna meille mahdollisuutta tuntea syvempää minäämme.Hirtetty kehoittaa meitä etsimään syvää luottamusta elämään sekä pyrkimään eroon rajoituksista,joita olemme itsellemme asettaneet.Kortti symboloi myös antautumista ja hyväksymistä.
Neuvo: Huomaa,että olet itse asettanut itsellesi rajat.Näe asiat uudessa valossa.Yritä löytää uusia näkökulmia ja ratkaisuja.Opettele antautumaan sekä voittamaan oma egosi!Se vapauttaa.Jos sinulla on paljon tekemättömiä asioita tai selvittämättömiä ihmissuhteita,tämä kortti auttaa sinua tiedostamaan ne ja saattaa keskeneräiset asiat pätökseen aivan uudella,luovalla tavalla.Uuden syntyminen vaatii aina kypsymistä ja odottamista.Tunnista se,millon olet kypsä tekemään muutoksia.Muutosten keskellä on hyvin tärkeää olla valpas ja tietoinen.Pahimmillaan tämä kortti saattaa edustaa pysähtyneisyyttä,paikoilleen jähmettymistä ja itsekkyyttä.
Meditaatio:Uskallan tehdä tarpeelliset muutokset elämässäni.


Tänä vuona näet asiat aivan uudessa valossa.Asenteet jotka rajoittavat kasvuasi,tulevat murtautumaan tämän vuoden kuluessa.Opettele päästämään irti kaikista niistä rajoituksista joita olet itsellesi asettanut.Tulet myös hoitamaan hyvin ihmissuhteitasi ja sinulle saattaa olla luvassa jotain aivan uutta. smitten
tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #51 : 02.01.2008 14:58:39 »

Tähtisiipi, angel Sinulle nousi SAUVOJEN SEITSIKKO:
Sauvojen Seitsikko symboloi vastuuntuntoa,muutosta ja tasapainoa.Kortti kuvaa myös viisautta,voimaa sekä kykyä toimia selkeästi.Se haastaa meitä seisomaan rohkeasti niiden näkökantojemme takana,jotka ovat meille tärkeitä.Sauvojen Seitsikko on myös totuuden kortti;totuus sellaisena kuin se on.
Neuvo: Luota omiin kykyihisi ja voimiisi.Jos teet näin,huomaat,että voit nousta vaikeuksien yläpuolelle,olla tilanteen herra.Sinulle tarjotaan joka puolelta valmiita ratkaisuja ja viisaita neuvoja.Muista kuitenkin,että vain sinä voit tietää,mikä on itsellesi oikein.Tämä kortti antaa sinulle voimaa toimia oman totuutesi mukaan.
Toimi aktiivisesti oman tilanteesi selkeyttämiseksi.Ellet ole tietoinen ja päättäväinen,epävarmuus ja hermostuneisuus saattavat kiusata sinua.
Meditaatio:Luotan itseeni ja otan tämän kortin haasteena vastaan!


Näen tämän kortin niin,että jotain muutosta on sinulle tulossa.Se muutos saattaa ensin vaikuttaa ikävältä,mutta sinun täytyy toimia viisaasti ja selkeästi eikä alkaa hysteeriseksi.Näe totuus sellaisena kuin se on ja mieti,mikä on itsellesi kaikkein tärkeintä,miten haluat toimia.Luota itseesi äläkä anna vaikeuksien saada sinua alapuolelleen,vaan nouse itse vaikeuksien yläpuolelle!Ole kiitollinen kaikesta avusta mitä sinulle annetaan,mutta tiedäthän että vain sinä itse lopulta päätät mitä teet,älä anna muiden liikaa vaikuttaa siihen.Sinä opit tänä vuona,että sinulla on voimaa pärjätä vaikeinakin aikoina.  Kiss
tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #52 : 02.01.2008 15:11:23 »

Tulikukka, Kiss Sinulle nousi LANTTIEN VIITONEN:
Lanttien Viitonen symboloi vanhojen rakenteiden ja uskomusten sortumista.Kortti kertoo tapahtumassa olevasta muutoksesta; jotain uutta on syntymässä vanhan tilalle.Lisäksi Lanttien Viitonen symboloi ihmissuhteita,uskonnollisia kokemuksia sekä mielen rakenteita.Kortti edustaa myös toimeentuloa ja selviytymistä jokapäiväisen elämän huolista.
Neuvo: Silloin,kun elämässäsi kaikki tuntuu sortuvan,olet haavoittuvainen ja altis omaksumaan täysin uusia elämänarvoja.Kun kaaos on ohitse,edessäsi odottaa jotain kaunista ja arvokasta.Älä pelkää,elämä pitää kyllä sinusta huolen.Anna itsellesi mahdollisuus kokea jotain uutta ja tuntematonta,jonka olet aina tuntenut sisimmässäsi oikeaksi.Älä myöskään unohda sinulle läheisten ihmisten arvoa.
Älä takerru liiaksi mihinkään -se luo vain ylimääräisiä jännitteitä ja saa sinut tuntemaan itsesi heikoksi.
Meditaatio: Tiedostan,että pelko on vain voimakasta elämän energiaa ja voin käyttää sitä hyväkseni.


Parisuhteessasi on jonkinlainen muutos vaihe meneillään,on syntymässä jotain todella kaunista teidän välillenne.Sinusta saattaa tuntua,että suhteenne voi olla sortumassa,tai ainakin itse sain sellaisen tunteen.Olet hieman epävarma tilanteestanne.Yrittäkää jaksaa eteenpäin,se palkitaan ja suhteestanne tulee entistä täyteisempi ja se tuottaa teille paljon iloa.Tehkää yhdessä jotain uutta ja jännää,rentoutukaa ja nauttikaa toisistanne!Älä silti ole liiaksi kiinni kumppanissasi ja muista myös muut tärkeät ihmiset ympärilläsi.Kaikki järjestyy.Älä ota liikaa stressiä.  smitten
tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #53 : 02.01.2008 15:24:30 »

delir, Smiley Sinulle nousi MIEKKOJEN KOLMONEN:
Miekkojen Kolmonen symboloi syviä surun,kivun ja ahdistuksen tunteita.Kortti kuvaa sitä,että vain avoin,haavoittuva ihminen pystyy kokemaan myös tällaiset tuskalliset tunteet syvällisesti.Kortti muistuttaa meitä siitä,että kun uskallamme kohdata suoraan ne asiat,jotka ovat joskus meitä satuttaneet,voimme rakastaa enemmän ja myös vastaanottaa rakkautta.Hyväksymällä kipu muuttuu rakkaudeksi ja henkiseksi kasvuksi.
Neuvo: Ole avoin ja haavoittuvainen,uskalla rakastaa ja tulla rakastetuksi.Hyväksy elämä sellaisena kuin se on.Joskus se on iloa,joskus surua ja kipua,ja joskus vain olet ilman mitään tunteita.Älä anna kivun olla esteenä täyspainoisille ihmissuhteille.Tämä kortti on haaste sinulle,henkiselle kasvullesi.Muista,että suurikin tuska muuttuu lopulta iloksi ja rakkaudeksi.
Tämä kortti voi merkitä itsensä ja tunteidensa kieltämistä ja syrjäänvetäytymistä.Älä anna kipeiden kokemusten lamaannuttaa itseäsi ja kovettaa sydäntäsi.
Meditaatio: Kun hengitän sisään,otan sydämeeni kaikki maailman surut ja tuskat,ja kun hengitän ulos,tunnen itsessäni suurta rakkautta ja harmoniaa.


Tänä vuona eteesi tulee asia,jonka myötä joudut tuntemaan syvää surua ja ahdistusta.Se saattaa liittyä johonkin vanhaan asiaan joka on joskus sinua satuttanut etkä ole kunnolla vielä käsitellyt niitä tunteita joten ne tulevat uudelleen esille.Tai se saattaa olla myös aivan uusi juttu joka satuttaa sinua syvästi.Hyväksy tunteesi ja tuskasi ja kasvat henkisesti.Jos sinulla ei ole vielä kumppania,sellainen saattaa löytyä tänä vuona,tai jos on,rakkautenne vahvistuu.Uskalla rakastaa ja vastaanottaa rakkautta,älä pelkää.Sateen jälkeen paistaa aurinko.  smitten
tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
delir
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 50



Profiili
« Vastaus #54 : 02.01.2008 17:49:25 »

Voi miten ihanaa  smitten Oli kyllä ihan loistava vastaus.. jotain tällaista olen ounaillutkin.. Kiitos Kengururotta!!!!  angel
tallennettu
tähtisiipi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 134



Profiili
« Vastaus #55 : 02.01.2008 18:06:18 »


Kiitos kengurotta  smitten

Osui ja upposi, muutoksia todellakin on elämääni tulossa. Toivottavasti selviän kunnialla kaikesta Undecided. No ainakin kuuntelen sydäntäni smitten se kai on kaikista tärkeintä.

Tähtisiipi Wink
tallennettu
Cheva
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 322


Aurinko härkä. Kuu kaksonen. Nouseva Leijona.


Profiili
« Vastaus #56 : 03.01.2008 00:33:21 »

Hei kengururotta! smitten

Olen nuori, vaalea opiskelijatyttönen pohjoisesta, jonka tunne.elämä vetää häränpyllyä oikein olan takaa. Samanikäisen vaaleahkon miehen kanssa emme ole yhdessä, vaan emme ole myöskään erikseen. Tälle kummalliselle suhteelle pyytäisi katselmusta? Mihin ihmeeseen tämä menee? idiot2
tallennettu

A ttitude
B efore
I ntelligence
(http://www.nafithat.com/vb/images/smilies/zzzr07.gif)

Nyt on menneisyyden päätepiste.
Tulikukka
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 250



Profiili
« Vastaus #57 : 03.01.2008 19:00:54 »

Kiitos sinulle, kengururotta! Osui aivan nappiin, toivottavasti tämä on vielä pelastettavissa, vaikka aika vaikealle tuntuukin...  Cry
tallennettu

We have got two gifts,that we should use as much as possible:
the sense of humore and the imagination.
The imagination replaces that what we are not and the sense of humor
helps us to accept that what we are.
nauris
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 46



Profiili
« Vastaus #58 : 03.01.2008 19:42:28 »

 Cheesy Minäkin laittaisin itseni kokaniiniksi listallesi. Smiley Miltä tuleva vuosi näyttää kohdallani?
T:Nauris Cool
tallennettu
Eila
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 107


Profiili
« Vastaus #59 : 03.01.2008 23:04:24 »

Kaunis kiitos sinulle smitten
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14
  Tulostusversio  
 
Siirry: