Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 14
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy Kengururotalta.  (Luettu 92876 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #75 : 06.01.2008 21:06:19 »

Hilkka-k. Smiley Sinun tilanteeseesi nousi MIEKKOJEN LÄHETTI:
Miekkojen Lähetti suhtautuu ympäristöönsä välittömästi ja vilpittömästi ja ratkaisee eteensä tulevat ongelmat nuoruuden innolla.Hänen energiansa on erittäin kevyttä.Kortti edustaa impulsiivisuutta,aktiivisuutta sekä uusien asioiden nopeaa omaksumista.Hän on teräväkatseinen ja valmis ottamaan tilanteen vastaan sellaisena kuin se on.Miekkojen Lähetti ei ota arkisia ongelmia liian vakavasti.Hän on iloinen kulkuri,joka osaa nauttia elämästä.
Neuvo:Miekkojen Lähetti kehottaa sinua nousemaan asioiden yläpuolelle,tekemään päätöksesi nopeasti sekä toimimaan tässä ja nyt.Kaikkiin asioihin ei tarvitse suhtautua kuoleman vakavasti.Älä aliarvioi kykyjäsi!Arvosta parhaita puolia itsessäsi ja keskity ensin sellaisiin sinulle tärkeisiin asioihin,jotka on helppo ratkaista.Kun olet valmis,tulee senkin aika,kun voit käydä vaativampien asioiden kimppuun.Muista myös,että nuorekkuus ei ole iästä kiinni!
Sinun kannattaa kuitenkin varoa,ettet syöksy eteenpäin liian innokkaasti ja kärsimättömästi.
Meditaatio:En ota itseäni liian vakavasti!


Olet miettinyt jo turhankin kauan mitä teet tai mitä jättäisit tekemättä asian suhteen!On aika jo toimia.Soita jollekin joka voisi tietää kyseisestä henkilöstä jotain,tai jos mahdollista,mene käymään hänen luonaan.Älä kuitenkaan ota asiaa liian vakavasti,voihan olla että hänellä on vaikka vaan puhelin rikki tai hukassa tai jotain vastaavaa.Hän on kuitenkin sinulle ihan todella tärkeä ihminen,joten jokin syy tuolle käytökselle on oltava.Vai onko mahdollista että olisit voinut suututtaa hänet jostain asiasta?Mutta älä jää enempää miettimään asiaa vaan pistä toimeksi!Mitä pikemmin selvität asian,sen parempi.Toivottavasti asia selviää pian! smitten
tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
nauris
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 46



Profiili
« Vastaus #76 : 06.01.2008 21:14:24 »

Kiitos, Taisit osua naulan kantaan Smiley
T:Nauris
tallennettu
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #77 : 06.01.2008 21:39:51 »

Timantti, Kiss Sinulle nousi perhe-elämääsi MIEKKOJEN KYMPPI:
Miekkojen Kymppi symboloi todellista,täydellistä irtautumista omasta egoistisesta maailmastamme.Jotain on lopullisesti kuollut,eikä paluuta vanhaan enää ole.Egolla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin antautua -taisteleminen on nyt turhaa eikä johda mihinkään.Henkisellä tasolla Miekkojen Kymppi symboloi myös rajojen särkymistä,patoutuneiden tunteiden purkautumista sekä piilevien voimien vapautumista.
Neuvo:Asiat eivät ole koskaan niin huonosti kuin miltä näyttää.Luota enemmän toisiin ihmisiin,vaikka sinua olisikin aikanaan satutettu,ja anna itsesi kokea iloa ja menestystä.Muista myös,että elämässä on paljon tilanteita,jolloin on viisaampaa antautua kuin taistella.Opettele luopumaan asioista oikealla tavalla.Luopumisessa osa sinua kuolee,mutta samalla tapahtuu jotain kaunista ja arvokasta.Voit kokea vapautuksen ja aloittaa uuden elämän.
Miekkojen Kymppi saattaa toisaalta kuvata epätoivoa,menettämisen pelkoa,syvää masennusta ja särkyneitä unelmia.
Meditaatio:Vain harhakuvitelmani voivat kuolla.Se,mikä on todellista,jää jäljelle.


Sinulla on ollut liian ruusuinen kuva kaikesta,ja nyt,kun ei perhe-elämäsi menekään hyvin,et tiedä mitä tehdä.Todella vaikea tilanne teillä on meneillään,mutta sen saa kyllä ratkaistua.Sinun täytyy nyt päästää irti jostain,jokin suuri asia on,joka teidän perhe-elämäänne niin kovin vaikeuttaa.Teillä on ollut riitaisaa eikä yhteisymmärrystä mihinkään tunnu löytyvän.Luovu siitä,mikä estää teitä.Se voi olla omat ajatuksesi ja haaveesi,se voi olla oma miehesi,se voi olla mikä vain asia joka nyt tökkii ja siitä on päästettävä irti.Turha yrittää liikaa,se ei sovi teidän kuvioihinne.Pura tunteesi mutta älä toisiin ihmisiin!Näen jonkin kuvion mikä sinua ei kertakaikkiaan miellytä,oletko ajatellut että jos vain antaisit asian olla.Luovu taistelemisesta.Muista että älä myöskään tee asioista vaikeampia mitä ne ovat,kaikki selkenee ajan mittaan oikealla tavalla.Muutosta on todellakin luvassa kun vain uskallat luopua vanhoista menetelmistä.Muista myös ottaa vastaan muiden ihmisten tuki. smitten
tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
angelic
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 63


Profiili
« Vastaus #78 : 07.01.2008 13:15:34 »

Hei, miltä näyttää tämä minun vuoteni kaikin puolin ja mikä olisi olennaista. Miten talousasiat, suunnitelmia olisi mielessäni kotiin liittyen ja matkaakin haaveilen.
lämmöllä, angelic
tallennettu
Timantti*
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Profiili
« Vastaus #79 : 07.01.2008 14:15:27 »

Heipä hei!! KAIKKI tuossa tekstissä meni täysin nappiin!  Smiley
Tosi on, että jostain on nyt luovuttava ja tiedän kyllä tarkalleen mikä se jokin on...Pahalta tietysti tuntui tuo kohta, että paluuta entiseen ei ole  Sad
Peli menetetty, siis. Onhan se tiedetty, mutta ehkä en vain itse ole suostunut uskomaan sitä...

kiitos Sinulle tuosta! Smiley)
tallennettu
Atomi
Vieras
« Vastaus #80 : 07.01.2008 16:55:18 »

Muutunko minä vai muuttuuko maailma? Mitä minun pitäisi kysyä? Mihin tämä oikein johtaa? Mikä ratkaisuksi, kun vanha katoaa ja uusi on tuntematon? Jos voisit katsoa ihan yleisesti missä ihmeessä tässä nyt mennään, niin kiitollisena otan vastaan kaikki vinkit.
Atomi   Smiley
tallennettu
lillian
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 59



Profiili
« Vastaus #81 : 07.01.2008 17:12:07 »

Hei, tulen tänne jonon jatkoksi minäkin Wink
toivoisin näkemystä rakkausasioihin, sinkkuna olen, mutta eräs se vain pysyttelee sitkeästi mielessä...
tallennettu
Abyatur
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 68


Profiili
« Vastaus #82 : 07.01.2008 19:22:40 »

Hei Kengururotta,

ehtisitkö katsoa minullekin? Haluan tietää, saanko asiat selviksi erään tärkeän ystäväni kanssa. Olemmeko vielä ystäviä, vaikka hän nyt kovasti minua vältteleekin, eikä suostu kanssani puhumaan. En edes tiedä mikä on vialla, enkä uskalla alkaa painostamaankaan.

Abyatur  smitten
tallennettu
hilkka_k.
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 18



Profiili
« Vastaus #83 : 07.01.2008 20:15:39 »

 kiitos kengururotta.. asia selvisi kiitos Smiley
tallennettu
äppä
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #84 : 07.01.2008 21:26:41 »

Hei Kengu, näkisitkö minulle jotain noista korteista lähinnä työprbleemiin Cheesy
tallennettu
Aurinko45
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 59


Profiili
« Vastaus #85 : 09.01.2008 11:56:11 »

Minäkin tulen tänne jonottamaan..lukkiutuneeseen tilanteeseeni kaipaan viestejä  smitten
tallennettu
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #86 : 09.01.2008 14:06:53 »

angelic, smitten Sinulle nousi tällevuodelle LANTTIEN KUUTONEN:
Lanttien Kuutonen on antamisen ja vastaanottamisen kortti.Antaminen voi olla niin aineellista kuin henkistäkin.Lanttien Kuutonen kuvaa rakkautta,harmoniaa,parantavaa energiaa ja syvällisen totuuden välittämistä.Kortti symboloi myös rakastavaa huolenpitoa ja oikeanlaista suhtautumista elämään.
Neuvo:Lanttien Kuutonen kehottaa sinua opettelemaan oikean antamisen ja vastaanottamisen taidon.Se on syvällistä vuorovaikutusta,johon ei liity minkäänlaisia taka-ajatuksia.Kun annat,älä odota mitään vastalahjaksi itsellesi.Ja kun sinulle tarjotaan lahjaa,ota se vastaan nöyrällä ja kiitollisella mielellä,niin teet antajan iloiseksi.
Ole kuitenkin tarkkana,ettet sorru sen enempää kerjäläisen kuin pyhimyksenkään rooliin.
Meditaatio:Pidän rakastavaa huolta itsestäni ja läheisistäni.


Tänä vuona tärkein asia Sinulle on oppia antamaan ja vastaanottamaan.Nauti siitä jos voit tuottaa toisille iloa ja hyvää mieltä,ilman että odotat muilta heti vastapalveluksia.Tänä vuona sinulle on luvassa paljon rakkautta ja hyvää oloa.Opit myös suhtautumaan kevyemmin elämään,se on hyvin tärkeää itsellesi.Raha-asiasi ovat aika hyvällä mallilla,mutta jos aiot kotiasi kovastikin alkaa remontoimaan/sisustamaan niin mieti kumpi on sinulle ensiksi tärkeämpää,koti vai matka.Minun mielestä tarvitset sen matkan.Rentoudu vaan,"relax take it easy",matkastasi tulee virkistävä.Kaikkea ei tarvitse tehdä yhtäaikaa,mutta jos viivyttelet matkalle lähtemistä liian kauan,on se vaarassa jäädä kokonaan tekemättä.Osaat kyllä hoitaa talousasioitasi,mutta varo kuitenkin innostumasta liikaa,ainahan on hyvä olla vähän pahan päivän varalle... Wink
tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #87 : 09.01.2008 14:23:29 »

Atomi. Kiss Sinulle nousi YLIPAPPI:
Ylipappi kuvastaa henkistä etsimistä ja totuutta.Hän välittää universaalista tietoa niille,jotka eivät vielä ole saavuttaneet henkistä täyttymystä,valaistumista.Ylipappi ei ole itseasiassa opettaja,vaan hengellinen mestari.Hän on saavuttanut sen,mitä toiset vielä etsivät.Hän toimii aktiivisesti ja epäitsekkäästi kohottaakseen muiden tietoisuutta omasta itsestään.Ylipappi julistaa joukoille totuutta ja oikeaa oppia.Hän tietää,että totuus on kultaakin arvokkaampaa.
Neuvo:Mikä on suhteesi moraaliin?Oletko itse pohtinut,mikä on oikein ja mikä väärin,vai hyväksytkö muiden luomat normit ja säännöt sellaisenaan?Opettele tuntemaan oma sisäinen totuutesi ja todellinen olemuksesi.Kukaan toinen ei voi kertoa sinulle,kuka olet -vain sinä itse voit tiedostaa sen.Todellinen,elävä mestari voi kuitenkin auttaa sinua löytämään Totuuden.Myös koko maailma ja elämä voivat olla opettajiasi.Kannat sisälläsi aarretta;Opettele jakamaan se toisten ihmisten kanssa.
Negatiivisessa mielessä tämä kortti edustaa sokeata uskoa ilman omaa henkilökohtaista kokemusta,fanaattisuutta,moralisoimista ja tuomitsemista.
Meditaatio:Totuus asuu sisälläni.Uskallan elää sen!


Olet aikalailla hukassa itsesi kanssa Atomi.Tuttu tunne... hyvinkin tuttu,itseni kanssa siis.Sinä muutut ja niin muuttuu myös käsityksesi maailmasta muuttuu.Mihin johtaa mikä? Johtaa jokin siihen että tulet löytämään itsesi,ja oman sisäisen olemuksesi.Mikä todella olet? Vanha on vanhaa,mitä sitä muistelemaan,uusi on edessä ja se on tuntematon.Hyppää mukaan tuntemattomaan,muista että tuntematon ei ole kauaa tuntematon.Hetken päästä huomaat että tuntematon on jo tuttua.Tulet kokemaan valaistumisen.Etsit elämääsi tarkoitusta,mietit mikä sinua odottaa.Jos vaan maltat itsesi,rauhoitu.Olet matkalla ihan oikeaan suuntaan. angel
tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #88 : 09.01.2008 14:36:37 »

lillian, smitten Sinulle nousi MIEKKOJEN LÄHETTI:
Miekkojen Lähetti suhtautuu ympäristöönsä välittömästi ja vilpittömästi ja ratkaisee eteensä tulevat ongelmat nuoruuden innolla.Hänen energiansa on erittäin kevyttä.Kortti edustaa impulsiivisuutta,aktiivisuutta sekä uusien asioiden nopeaa omaksumista.Hän on teräväkatseinen ja valmis ottamaan tilanteen vastaan sellaisena kuin se on.Miekkojen Lähetti ei ota arkisia ongelmia liian vakavasti.Hän on iloinen kulkuri,joka osaa nauttia elämästä.
Neuvo:Miekkojen Lähetti kehottaa sinua nousemaan asioiden yläpuolelle,tekemään päätöksesi nopeasti sekä toimimaan tässä ja nyt.Kaikkiin asioihin ei tarvitse suhtautua kuoleman vakavasti.Älä aliarvioi kykyjäsi!Arvosta parhaita puolia itsessäsi ja keskity ensin sellaisiin sinulle tärkeisiin asioihin,jotka on helppo ratkaista.Kun olet valmis,tulee senkin aika,kun voit käydä vaativampien asioiden kimppuun.Muista myös,että nuorekkuus ei ole iästä kiinni!
Sinun kannattaa kuitenkin varoa,ettet syöksy eteenpäin liian innokkaasti ja kärsimättömästi.
Meditaatio:En ota itseäni liian vakavasti!


Olet todella miettinyt...Olisiko aika tehdä jotain asian eteen,muutakin kuin haaveilla...Mitään menetettäväähän sinulla ei ole.Olet jutellut hänen kanssaan joskus? Haluasit kovasti tavata hänet muutenkin kuin sattumalta,pystytkö ottamaan häneen yhteyttä.Miksi epäröit sen suhteen niin paljon.Mitä pelkäät.Tee sen eteen jotain,ja jos ei onnistu,uudet tuulet kyllä puhaltavat elämääsi rakkausrintamallakin.Nyt tosin vaikuttaa aika hiljaiselta,mutta opettele myös nauttimaan omasta seurastasi ja arvostamaan itseäsi.Sinun on hyvä tietää,että ks.henkilö on myös miettinyt sinua,ei ehkä yhtä paljon,mutta miettinyt on kuitenkin.Olette molemmat liian epävarmoja,tiedätte varmaan itse paremmin mistä se johtuu.Kuitenkaan et saa häntä mielestäsi,joten ehdotan suoraa etenemistä.Askel on aina hyvä ottaa johonkin suuntaan,tuleepahan asia selväksi sitten. coolsmiley
tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #89 : 09.01.2008 14:53:11 »

Abyatur, angel Sinulle nousi MIEKKOJEN KUNINGAS:
Tämä kortti edustaa korkeampia henkisiä arvoja,abstraktia ajattelua sekä kykyä toimia luovasti.Lisäksi Miekkojen kuningas edustaa voimaa ja viisautta sekä järkkymätöntä kykyä tehdä jaloja päätöksiä.Miekkojen Kuningas pystyy sopeutumaan nopeasti erilaisiin tilanteisiin.Hän toimii vapaasti ilman minkäänlaisia kahleita ja tekee vaivattomasti nopeita,spontaaneja ja oikeita johtopäätöksiä.
Neuvo: Korkeampien henkisten arvojen vaaliminen vaatii ihmiseltä aina kokonaisvaltaista suhtautumista omaan itseensä ja elämäänsä.Tämä kortti kehoittaa sinua käyttämään selkeää järkeä ja sisäistä miehistä voimaasi toteuttaaksesi luovat ideasi.Muista kuitenkin,että viisaat päätökset syntyvät vain silloin kun kuuntelet myös intuitiivista,feminiinistä puolta itsessäsi.Jaa tunteesi,ideasi,unelmasi ja toiveesi muiden ihmisten kanssa.Uskalla myös rohkeasti ilmaista asiantuntemuksesi!
Tämä kortti voi myös varoittaa järjen ylivallasta sekä voiman väärinkäytöstä.
Meditaatio: Minun on helppo tehdä mielekkäitä päätöksiä.


Hmm... En usko,että teillä on mitään selvitettävääkään.Vai oletko voinut tiedostamattasi loukata ystävääsi jotenkin?Miksi hän välttelee sinua,minusta tuntuu että hän myös luulee sinun välttelevän häntä.Olette olleet hyvin läheisiä,jostain syystä välinne on viilenemässä.Sinun tulisi nyt miettiä miten haluat toimia asian suhteen.Minusta sinun olisi hyvä kertoa ystävällesi miltä sinusta tuntuu,mutta jos et pysty tai halua,puhu jollekin muulle joka ymmärtää tilanteesi.Älä pohdi liikaa kuitenkaan,enemmin tai myöhemmin asia selviää tavalla tai toisella.Älä pelkää suoraa toimintaa!Helpommalla pääsee,kun ottaa asian puheeksi kyseisen ystävän kanssa,mutta jos haluaa mennä mutkikkaampaa reittiä niin sekin onnistuu.Onnistuu,mutta jos jäät vain odottelemaan miten tilanne edistyy,se saattaa edistyä myös niin että välinne viilenevät entisestään ja sitä tuskin haluat.Eikä ystäväsikään halua. Kiss
tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 14
  Tulostusversio  
 
Siirry: