Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy Kengururotalta.  (Luettu 92911 kertaa)
0 jäsentä ja 7 vierasta katselee tätä aihetta.
angelic
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 63


Profiili
« Vastaus #90 : 09.01.2008 14:56:38 »

Kiitos kengurotta rohkaisevasta kortista! Rakkaus ja hyvä olo olisi enemmän kuin tervetullutta. Nämä asiat ovat olleet kehnosti viime vuonna. Myös elämän kevennys kaikin puolin olisi paikallaan. Hyvää Uutta Vuotta  Sinulle!
angelic
tallennettu
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #91 : 11.01.2008 14:30:40 »

Hei Kengu, näkisitkö minulle jotain noista korteista lähinnä työprbleemiin Cheesy

äppä, smitten Sinulle nousi MIEKKOJEN VIITONEN:
Miekkojen Viitonen symboloi taistelemista,antautumista tai jopa häviämistä.Kortti viittaa enemmän mielen laatuun kuin itse tapahtumaan.Emme voi voittaa jatkuvasti,mutta emme myöskään ole aina häviäjiä.Kortti edustaa pikemminkin sitä,miten suhtaudumme tapahtuneeseen,eikä sitä,olemmeko voittajia vai häviäjiä.Todellinen voittaja on se,joka kykenee nousemaan tämän kaksijakoisuuden yläpuolelle.
Neuvo:Joka päivä olet voittaja ja myös häviäjä.Opettele häviämään niin,ettet perusteettomasti aliarvioi itseäsi tai sorru itsesyytöksiin.Ja vaikka kokisit itsesi joskus petetyksi,muista,ettei sinun tarvitse tuntea itseäsi nöyryytetyksi.Jokainen kokemus on tärkeä.Iloitse voittajan kanssa hänen voitostaan.Ja kun itse voitat,älä tule ylimieliseksi.Ylpeys kääntyy aina itseäsi vastaan,niin myös itsesyytökset.
Jos olet jo valmiiksi mielessäsi hävinnyt,näin todennäköisesti myös tapahtuu.
Meditaatio:Pystyn näkemään tappiossanikin voiton.


Töissäsi näyttäisi olevan varsinainen hässäkkä menossa.Näen lähinnä ihmisten välisiä riitoja ja vaikeuksia yhteistyössä.Onko sinulla joku henkilö siellä töissä kenenkanssa et tule hyvin toimeen?Sellaisen tunteen sain.Yritä ymmärtää enemmän.Sinulla on joku homma kesken jota pelkäät ettet saa tehtyä,sinusta voi myös tuntua ettet ole riittävän tehokas työssäsi.Älä yritä hallita kaikkea ja olla "paras",tee vain omat hommasi äläkä keskity liikaa muuhun.Muuta en valitettavasti osaa sanoa angel
tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #92 : 11.01.2008 14:40:57 »

Minäkin tulen tänne jonottamaan..lukkiutuneeseen tilanteeseeni kaipaan viestejä  smitten

Perhonen40, Kiss Sinulle nousi YLIPAPITAR:
Ylipapitar edustaa pitkälle kehittynyttä henkisyyttä,intuitiota ja riippumattomuutta.Hän symboloi naisellisuutta ja alitajuntaa.Maskuliininen ja feminiininen,positiivinen ja negatiivinen,henkinen ja fyysinen ovat täysin tasapainossa Ylipapittaressa.Hän osaa elää harmonisesti oman sisäisen todellisuutensa ja ulkomaailman kanssa.
Neuvo:Meissä kaikissa asuu luontainen viisaus.Sisäinen oppaamme kertoo,miten erilaisissa tilanteissa on toimittava ja mikä on oikein.Opettele kuuntelemaan itseäsi.Pystyt paljon enempään kuin osaat kuvitella.Sinussa on runsaasti tyyneyttä,viisautta ja luovuutta.Sisäinen oppaasi on aina läsnä;se ei nuku koskaan.
Yhteyden katkeaminen sisäiseen oppaaseen johtaa väärien johtopäätösten tekemiseen,pinnallisuuteen ja itsekkyyteen.
Meditaatio:Olen henkisesti rikas ja elän harmonista elämää.


Sinun täytyy opetella kuuntelemaan enemmän Itseäsi.Voit aina kysyä neuvoa myös itseltäsi.Yritä suhtautua rennommin asioihisi,vaikka se olisi kuinka vaikeaa.Ala purkamaan asioitasi yksi kerrallaan ja pikkuhiljaa kaikki on taas hyvin,se ei kuitenkaan tarkoita että kaikki palaisi ennalleen...Älä roiku missään,ole vapaa.Pystyt kyllä avaamaan lukkiutuneen tilanteesi,sinulla on paljon voimavaroja siihen.Kuuntele sisäistä opastasi ja mitä se neuvoo sinulle,toimi aina sen mukaan.Tiedät mitä sinun on tehtävä,mutta olet hieman epävarma.Se on kuitenkin oikein.Tsemppiä! smitten
tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
Kk
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 11


Profiili
« Vastaus #93 : 11.01.2008 14:49:14 »

Mitäpä mulle osaat sanoa rakkaudesta, vanha ihastus otti taas yhteyttä, haluaako vihdoinkin vakavan suhteen?
Olen härkä, hän neitsyt, tummat hiukset.
tallennettu
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #94 : 11.01.2008 15:18:05 »

qeiro, angel Sinulle nousi MIEKKOJEN RITARI:
Miekkojen Ritari symboloi vapautta,voimaa,nuoruuden intoa,pelottomuutta sekä rajojen ylittämistä.Ritari on valmis käymään minkä tahansa ongelman kimppuun.Hän on kuin nuori,rohkea sotilas,joka ei ole koskaan hävinnyt taistelua.Miekkojen Ritari luottaa ennen kaikkea itseensä;Hän uskaltaa ottaa suuriakin riskejä.Hän on voimakkaasti ulospäin suuntautunut.
Neuvo:Koeta löytää Miekkojen Ritarin hyvät puolet itsestäsi.Oletko asettanut itsellesi liian tiukat rajat?Nyt saattaa olla aika katsoa,mitä voit tehdä oman tilanteesi hyväksi ja elämänpiirisi laajentamiseksi.Käytä hyväksesi Miekkojen Ritarin vilpitöntä itseluottamusta ja voimaa.Opettele kohtaamaan haasteet suoraan.Pieni riskinottaminen ei ehkä ole pahasta.
Tiedosta kuitenkin,että pahimmillaan Miekkojen Ritari saattaa olla kovin lyhytjänteinen,liiaksi ulospäin suuntautunut ja jopa agressiivinen.
Meditaatio:Olen rohkea ja luotan omiin kykyihini.


Ihanaa... Nyt sanon,että.Älä ala epäröimään,teistä voi hyvinkin tulla jotain,tunnen hyvin vahvasti niin.Mutta tärkeää on,että luotat itseesi ja uskallat heittäytyä "leikkiin" mukaan,heti ei tarvitsekaan olla rakentamassa mitään vakavaa suhdetta.Leikkimielellä mukaan vaan!Suhteen varsinainen vakavuus tulee kyllä aikanaan... Leikkimielellä en kuitenkaan tarkoita sitä että voisi leikkiä toisen tunteilla,ei niin.Teillä näyttäisi olevan molemmin puolista kiinnostusta,mutta myös epävarmuutta,joka kyllä poistuu väliltänne melko pian kun vain ette olisi niin rajoittuneita toisianne kohtaan.Mitään menetettävää sinulla ei ole. Wink
tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
Atomi
Vieras
« Vastaus #95 : 11.01.2008 15:50:24 »

Kiitos viestistäsi Kengururotta. Olet varmaan oikeassa, kun vaan jaksaisin kärsivällisesti elää tämän tabula rasa-vaiheen yli. Itse olenkin ajatellut, että nyt on ohi kauriin pimeät vuodet ja koittaa päivä, joka kestääkin loppuelämäni. Tottakai päivälläkin voi sataa vettä, mutta entäs sitten. Aurinko näkyy jo, mutta tämä siirtymävaihe on totta vieköön rankka prosessi. Minäpäs odottelen rauhassa niin eiköhän tästä hyvä tule.   Wink 
t. Atomi   smitten
tallennettu
Abyatur
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 68


Profiili
« Vastaus #96 : 11.01.2008 20:10:05 »

Kiitos Kengururotta,

olit oikeassa, ei meillä sittenkään ollut mitään selvitettävää. Mutta tuo välien viileneminen minua kyllä huolestuttaa. Saatko selville, viilenevätkö välit edelleen vai pääsemmekö vielä läheisiksi? Olen valmis tekemään töitä sen eteen, että saisin hänestä vielä läheisen ystävän uudelleen.

Abyatur  smitten
tallennettu
äppä
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #97 : 11.01.2008 20:19:56 »

Kiitokset katsannosta kengururotta. Tutulta kuulosti. Työkaverini odottaa lasta
ja on hormonien vallassa, josta sitten minäkin  saan osani. Yritän nousta yläpuolelle.
 laugh laugh
tallennettu
Neilikka
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 65



Profiili
« Vastaus #98 : 11.01.2008 21:28:57 »

Hei vaan!
Katsoisitkohan minullekin? Asuntoasiat ovat nyt minulla suurimman "myllerryksen kourissa"  Cheesy
tallennettu
Aurinko45
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 59


Profiili
« Vastaus #99 : 11.01.2008 23:06:51 »

Kiitos Kengururotta hienosta vastauksesta..sain siitä voimaa..nöyrä kiitos ja voimia ja valoa sinulle enkelten kera smitten
tallennettu
sahame
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 58


Profiili
« Vastaus #100 : 11.01.2008 23:46:49 »

Hei! Katsoisitko minullekin kortin? Yhtä avointa työpaikkaa olen miettinyt kaupassa, mutta työaikojen ja yksinhuoltajan elämäntilanteestani johtuen tuntuu että olisiko sittenkin joku muu työ vielä minua varten. Tai pitäisikö uskaltautua kokeilemaan tuota, jos pääsisi...Kiitos jo etukäteen!
tallennettu
lillian
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 59



Profiili
« Vastaus #101 : 12.01.2008 21:26:38 »

lillian, smitten Sinulle nousi MIEKKOJEN LÄHETTI:
Miekkojen Lähetti suhtautuu ympäristöönsä välittömästi ja vilpittömästi ja ratkaisee eteensä tulevat ongelmat nuoruuden innolla.Hänen energiansa on erittäin kevyttä.Kortti edustaa impulsiivisuutta,aktiivisuutta sekä uusien asioiden nopeaa omaksumista.Hän on teräväkatseinen ja valmis ottamaan tilanteen vastaan sellaisena kuin se on.Miekkojen Lähetti ei ota arkisia ongelmia liian vakavasti.Hän on iloinen kulkuri,joka osaa nauttia elämästä.
Neuvo:Miekkojen Lähetti kehottaa sinua nousemaan asioiden yläpuolelle,tekemään päätöksesi nopeasti sekä toimimaan tässä ja nyt.Kaikkiin asioihin ei tarvitse suhtautua kuoleman vakavasti.Älä aliarvioi kykyjäsi!Arvosta parhaita puolia itsessäsi ja keskity ensin sellaisiin sinulle tärkeisiin asioihin,jotka on helppo ratkaista.Kun olet valmis,tulee senkin aika,kun voit käydä vaativampien asioiden kimppuun.Muista myös,että nuorekkuus ei ole iästä kiinni!
Sinun kannattaa kuitenkin varoa,ettet syöksy eteenpäin liian innokkaasti ja kärsimättömästi.
Meditaatio:En ota itseäni liian vakavasti!


Olet todella miettinyt...Olisiko aika tehdä jotain asian eteen,muutakin kuin haaveilla...Mitään menetettäväähän sinulla ei ole.Olet jutellut hänen kanssaan joskus? Haluasit kovasti tavata hänet muutenkin kuin sattumalta,pystytkö ottamaan häneen yhteyttä.Miksi epäröit sen suhteen niin paljon.Mitä pelkäät.Tee sen eteen jotain,ja jos ei onnistu,uudet tuulet kyllä puhaltavat elämääsi rakkausrintamallakin.Nyt tosin vaikuttaa aika hiljaiselta,mutta opettele myös nauttimaan omasta seurastasi ja arvostamaan itseäsi.Sinun on hyvä tietää,että ks.henkilö on myös miettinyt sinua,ei ehkä yhtä paljon,mutta miettinyt on kuitenkin.Olette molemmat liian epävarmoja,tiedätte varmaan itse paremmin mistä se johtuu.Kuitenkaan et saa häntä mielestäsi,joten ehdotan suoraa etenemistä.Askel on aina hyvä ottaa johonkin suuntaan,tuleepahan asia selväksi sitten. coolsmiley

kiitos, kyllä hän tietää minun tunteeni ja ajatukseni hänestä. epävarmuutta on enemmän hänen kuin minun puoleltani. en oikeastaan voi tehdä muuta kuin haaveilla Sad en halua häntä ahdistellakaan....
tallennettu
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #102 : 13.01.2008 17:05:39 »

Abyatur, angel Sinulle nousi kaksikin korttia ystävä asiaasi kohden.Ensiksi nousi ERAKKO:Erakko edustaa yksin olemista,maailmasta pois vetäytymistä ja suuntautumista sisäänpäin sekä myös viisautta ja täyttymystä.Erakko kulkee tietään yksin kohti korkeampaa tietoisuutta.Hänelle yksinäisyys merkitsee rauhaa ja lepäämistä omassa itsessään.Erakko on viisas ja kokenut tiennäyttäjä,joka auttaa myös toisia etsijöitä sisäisellä matkalla.Tämä on meditaation ja valaistumisen kortti.
Neuvo:Erakko kehottaa sinua toimimaan niin kuin sinulle on hyväksi ja tekemään ainoastaan sen,mikä on sinulle tärkeää.Kuuntele sydämesi ääntä ja anna itsellesi tilaa kasvaa.On välttämätöntä olla silloin tällöin yksin.Luo enemmän kauneutta,harmoniaa ja järjestystä elämääsi.Jos sinulla on keskeneräisiä asioita,Erakko kehottaa sinua saattamaan ne päätökseen.
Pahimmillaan tämä kortti ilmentää todellisuudesta vieraantumista,pakonomaista syrjäänvetäytymistä ja harhakuvitelmiin uskomista.
Meditaatio:En etsi viisautta itseni ulkopuolelta.


ja toisena Sinulle nousi HIRTETTY:
Hirtetty kuvastaa asioiden näkemistä uudessa valossa.Se merkitsee kasvuamme rajoittavien lukkiutuneiden asenteiden murtamista.Hirtetty symboloi oman egomme kuolemista.Ego ei anna meille mahdollisuutta tuntea syvempää minäämme.Hirtetty kehoittaa meitä etsimään syvää luottamusta elämään sekä pyrkimään eroon rajoituksista,joita olemme itsellemme asettaneet.Kortti symboloi myös antautumista ja hyväksymistä.
Neuvo: Huomaa,että olet itse asettanut itsellesi rajat.Näe asiat uudessa valossa.Yritä löytää uusia näkökulmia ja ratkaisuja.Opettele antautumaan sekä voittamaan oma egosi!Se vapauttaa.Jos sinulla on paljon tekemättömiä asioita tai selvittämättömiä ihmissuhteita,tämä kortti auttaa sinua tiedostamaan ne ja saattaa keskeneräiset asiat pätökseen aivan uudella,luovalla tavalla.Uuden syntyminen vaatii aina kypsymistä ja odottamista.Tunnista se,millon olet kypsä tekemään muutoksia.Muutosten keskellä on hyvin tärkeää olla valpas ja tietoinen.Pahimmillaan tämä kortti saattaa edustaa pysähtyneisyyttä,paikoilleen jähmettymistä ja itsekkyyttä.
Meditaatio:Uskallan tehdä tarpeelliset muutokset elämässäni.


Tulkitsen nuo kortit niin,että sinun tulisi nyt ensiksi miettiä itseäsi suhteessa ystävääsi.Mitä voit tehdä paremmin?Mikä aiheuttaa välien viilenemisen? Oletko kysnyt ystäväsi mielipidettä asiaan?Kortit kehoittavat sinua toimimaan niinkuin parhaaksi näet ja niin kuin sydämessäsi tunnet oikeaksi!Olet jo ehkä suunnitellutkin miten voisit saada välejänne taas lämpenemään... Joskus on ihan hyvä olla hetki yksin,miettiä,kaikkea.Joskus välit viilenevät juuri sen takia,että voivat taas tulla lämpimämmiksi/läheisimmäksi sen kauden jälkeen.Joskus taas sillä on jokin tarkoitus eikä välit enää pala entiselleen.Mikään ei pala entiselleen,jos välinne tulevat taas läheisimmäksi,ne eivät silti ole sama asia kuin ennen.Tämä vaihe kasvattaa ystävyyttänne.Tulette ehkä oivaltamaan kuinka tärkeitä lopulta ollettekaan toisillenne..Tärkeintä on ettet jää paikoillesi tilanteen selvittämiseksi.En tarkoita sitä,että alkaisit "ahdistelemaan" ystävääsi,mutta yritä nähdä myös tämän vaiheen valoisa puoli.Jotenkin tuntuu,että välinne viilenevät edelleen,en tiedä mistä tämä tunne,ja jos te molemmat ette ole valmiita tekemään kaikkeanne ystävyytenne hyväksi,turhaan taistelet yksin.Muuta en osaa sanoa. Kiss
tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #103 : 13.01.2008 17:21:12 »

Neilikka, smitten Sinulle nousi myös kaksi korttia!ensimmäisenä MIEKKOJEN SEITSIKKO:Tämä kortti edustaa toivoa,tietoa siitä,että menestys on lähellä.Menestys ei kuitenkaan tule itsestään.Sen hyväksi on tehtävä jotain.Miekkojen Seitsikko kuvaa myös sitä,että kannattaa tehdä useampia käyttökelpoisia suunnitelmia; Saattaahan olla,ettei yksi vaihtoehto tuotakkaan toivottua tulosta.Kortti kehoittaa myös tarpeen tullen turvautumaan toisten ihmisten apuun.
Neuvo: Nyt on yksinkertaisesti käytettävä järkeä ja löydettävä oikeat ratkaisut.Ole rohkea ja tiedosta oma totuutesi ja uskalla toimia sen mukaisesti.Saatat kyllä saada sen mitä haluat -muttet välttämättä sillätavalla kuin haluat!Ole avoin ja kuuntele myös muita ihmisiä.Älä myöskään kieltäydy,jos sinulla tarjotaan apua.On erittäin tärkeää osata ottaa vastaan ja myös antaa.
Pahimmillaan tämä kortti kuvaa valmiiden mallien mukaan elämistä,tunteiden syrjäyttämistä sekä ylipäätään kielteistä asennoitumista.
Meditaatio: En lamaannu,vaikka suunnitelmani eivät toteutuisikaan haluamallani tavalla.Löydän aina uusia tapoja toteuttaa itseäni.


ja toisena MIEKKOJEN ÄSSÄ:
Miekkojen Ässä edustaa älyllistä selkeyttä ja voimaa sekä lahjakkuutta.Lisäksi tämä kortti symboloi luovuutta,kekseliäisyyttä,laajenevaa tietoisuutta sekä henkistä tasapainoa.Miekkojen Ässässä yhdistyvät objektiivinen totuus sekä henkilökohtainen todellisuus ja tietoisuus.Tämä kortti symboloi myös originellia ajattelua,joka edustaa luovuutta parhaimillaan.
Neuvo:Kun koetat säilyttää mielesi selkeänä ja tasapainoisena,niin se palvelee sinua parhaalla mahdollisella tavalla.älä pelkää käyttää talonpoikaisjärkeäsi,mutta älä myöskään aliarvioi älyllisen,abstraktin ajattelun voimaa.Kokonaisvaltainen,spontaani suhtautuminen itseesi ja ympäristöösi avaa tietä syvemmälle tietoisuudelle.Muista myös,että ponnistelu johtaa onnistumiseen!
Tiedosta kuitenkin se tosiseikka,että pelkkä järkiperäinen toiminta ja ajattelu on rajallista.Liiallinen pohdiskelu saattaa johtaa todellisuudesta vieraantumiseen.
Meditaatio:Uskallan ratkaista asioita omaperäisesti!


Kysymyksesi oli aika epäselvä...Mutta yritän nyt jonkinlaista tulkintaa saada aikaan.Jos olet muuttamassa tai etsit asuntoa,sellainen kyllä löytyy ja asumis asiasi tulevat kyllä järjestymään.Joskin aika erikoisella tavalla mitä et välttämättä olisi osannut odottaakaan...Tee useampia suunnitelmia äläkä tarraudu kiinni vain yhteen,koska juuri se suunnitelma ei välttämättä tulekaan onnistumaan.On hyvä olla monta eri suunnitelmaa.Vaikka asuntoasiasi ovat myllerryksessä,yritä pitää oma mielesi pois myllerryksestä..tasapainossa.. angel
tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #104 : 13.01.2008 17:32:34 »

Senya, Smiley Sinulle nousi PAHOLAINEN:
Paholaisen kortti on usein varsin väärin ymmärretty.Se ei edusta pimeitä tai tuhoavia voimia vaan rohkeutta kohdata totuus sellaisena kuin se on.Paholaisen energia on karismaattista ja puoleensavetävää.Hän on huumorintajuinen,jopa herkkä ja myös hyvin luova.Lisäksi Paholainen edustaa elinvoimaa ja seksuaalisuutta.
Neuvo: Tutkiskele,pakotatko itseäsi tai lähimmäisiäsi jollain tavalla.Jos käytät tahdonvoimaasi oikein,huomaat,että olet aina vapaa valitsemaan useista vaihtoehdoista.Tiedosta myös,että pelkosi heijastavat usein vain omia käyttämättömiä voimavarojasi,kykyjäsi ja mahdollisuuksiasi.Jos koet usein pelkoa,niin sinun on hyvä tietää,että pelko on vain erittäin voimakasta ja aitoa elämän energiaa,jonka voit kanavoida luovaan toimintaan.Ilmaise itseäsi aina,kun sinulla on siihen mahdollisuus.Uskalla toimia ja elää ilman kahleita ja koeta olla ottamatta itseäsi liian vakavasti.
Tämä kortti voi myös kuvata oman itsen kieltämistä,väkivaltaisuutta,paikoilleen jähmettymistä,ahneutta tai pahoja voimia,joista sinun olisi hyvä olla tietoinen.
Meditaatio: Kohtaan itsessäni elämää ja rakkautta estävät asenteeni.Teen elämästäni sellaisen kuin haluan.


Sinua pelottaa hakea hoitoalan koulutukseen,koska pelkäät ettet taaskaan tulisi valituksi.Yritä voittaa pelkosi ja hae.Ei tosiaankaan kannata epävarmuuden takia hakea johonkin toiselle alalle,johon et edes halua niin paljon kuin hoitoalalle.Sinun kannattaa yrittää,ehdottomasti.Koeta olla ajattelematta sitä,että on mahdollisuus epäonnistua.Mitä ikinä teetkin,ainahan on mahdollista epäonnistua,ja jos vielä ajattelet vain sitä,niin mitä siitä voisikaan tulla?Älä kahlitse itseäsi ja uskalla elää niinkuin haluat ja hakea sinne minne haluat.Kaikki on mahdollista... Wink
tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14
  Tulostusversio  
 
Siirry: